Reviews over Autoverhuurders


  Topbedrijf!

  Review over Adrem

  Topbedrijf; snel geregeld en vriendelijk geholpen!

  Klote verhuurder

  Review over Centauro

  Alicante, de dame aan de desk was niet te verstaan in het Engels, snotverkouden zat ze onverstaanbaar te brabbelen en wat bedragen op een kladblokje te krassen over eigen risico van € 1100 en autopechhulp dat ik ter plekke moest voldoen. Mijn reeds afgesloten en aantoonbare verzekering was onzin volgens haar en het moest áltijd ter plekke gebeuren, bij iedere maatschappij en dat zou geen verrassing zijn voor huurders, dat moest ik al geweten hebben zei ze. Maar ik kon ook kiezen om € 321 te voldoen als minimum bedrag als een soort borg zijn voor brandstof en recht op kosteloze pechhulp in geval ván. Totaal onbeschofte houding. Niets van een kopie of email bevestiging krijg je, enkel een uitdraai van pin transactie. Een papieren mapje waarop met pen wat beschadigingen staan aangemerkt en een sleutel erin , ga 'm maar ophalen op parkeerplek ...
  De auto had 4000 km op de klok maar bij het instappen ontdekten we al dat de airco defect was, het werd waanzinnig heet in de auto (en ik weet hoe alles in vele merken hoort te functioneren) dus terug naar de snottebel. Ik was de tweede in de rij, voor mij stond een man met zijn laptop open en werd gruwelijk boos dat ze niets aantrok van wat hij geboekt zou hebben en aantoonde. Hij droop gefrustreerd af en ze keek me al verveeld aan ... Het was eigenlijk onmogelijk dat zo'n nieuwe auto het defect had, maar ik kreeg een nieuwe auto toebedeeld met 1 graai uit de sleutelbak. Het papiertje kende 0 aantekening van schadetjes, dus die hebben we zelf maar direct op foto vastgelegd. Want natuurlijk had deze auto al beschadigingen rondom. Na gebruik afgetankt en ingeleverd, de ontvangende man gewezen op wat er al zat toen ik 'm ontving met het blanco kaartje. No No, all good, you get your money back. Een week later €121,- reour ontvangen zonder enige toelichting. Op vragen die ik nu gesteld heb krijg ik gereageerd dat de resterende 200 niet refundable zijn, want dat was een Smart Cover verzekering geweest die absoluut verplicht was en ik immers zelf ter plekke had afgesloten.
  De moraal: ze kletsen maar wat en je begrijpt er geen moer van, je krijgt geen auto mee en overrompelen je met een mega bedrag en een lager bedrag, maar kwijt ben je het naderhand.

  Geen Centauro meer voor mij.

  Verschrikkelijk bedrijf

  Review over Drive On Holidays

  Verschrikkelijk bedrijf, je wordt opgelicht.

  - Wij hadden de auto geboekt via EasyTerra met all-inclusive verzekering. Bij het ophalen van de auto werd ons verteld over de mogelijkheden rond bijbetalingen in plaats van een borgsom. Wij weigerden, en wilden gewoon de borg betalen zoals afgesproken. Toen weigerden ze plotseling onze creditcard en dwongen ze ons een aanvullende verzekering van €300 af te sluiten. Ze beweren dat je creditcard niet werkt (wat in ons geval zeker niet klopte, we hadden 'm net daarvoor nog gebruikt) en dwingen je zo de aanvullende verzekering te betalen, anders kun je de auto - waarvoor je al hebt betaald - niet meenemen. Er is geen andere manier.
  - Bij de boeking werd ons een Volkswagen Polo beloofd, het werd een Seat.
  - In de boeking werd gespecificeerd dat de auto op Vol-Vol-basis zou worden gehuurd. De auto was echter bijna leeg en we moesten vrijwel onmiddellijk tanken voordat we verder konden reizen.
  - Ze dwongen ons om voor de tolwegen 70 euro te betalen voordat we de auto meenamen, en zeiden dat we het restant van het bedrag dat we niet hadden gebruikt, terug zouden krijgen. Maar toen we de auto terugbrachten, moesten we nog eens 40 euro betalen voor de tol.
  - De medewerkers zijn ongelooflijk onbeleefd en ontkennen alles wat je zegt.

  Dit was de slechtste ervaring ooit.

  Sterke punten
  Zijn er niet.

  Bad service

  Review over Record Go Rent a Car

  Upon receiving the car I asked one of your colleagues if it was possible to return the car 2 hours later then booked. Which she replied that this wouldn’t be a problem.

  When returning the car, the office employee said we were too late and we had to pay for an extra day (150,00 euros) and an additional fine (40,00 euros).

  I told the office employee that we had asked one of her colleagues if it was a problem to return the car on 12:00 instead of 10:00. Which the office employee replied that the costs of the additional day and the fine would be charged from my credit card and there was no exception made.

  I paid 400.46 euros for the entire tip which is 40,46 euros a day. I even wanted to comprise and pay 40.46 euro, but she insisted that I had to pay the 150.00 euros and the fine.

  Because we needed to catch our plane, we stopped the conversation and there was no final conclusion and we are extremely dissapointed in the service of RecordGo...

  Sterke punten
  none

  Zwakke punten
  bad service
  bad employees
  bad solutions

  Bar slechte zaak

  Review over Greenwheels

  Ik had me aan gemeld, en betaal 100.-borg
  Dan kom ik er achter dat het niet in mijn dorp is
  Gelijk opgebeld uitgelegd, Ja hoor prima binnen 8 werken krijgt u uw geld terug
  Nu wacht ik al 13 weken!!!!
  Diverse mails en telefonisch contact
  Het had niet zo moeten gaan, Ja sorry het wordt deze week over gemaakt
  Nee volgende week krijgt u uw geld
  Na 13 weken heb ik mijn eigen geld nog niet terug
  Echt een hele waardeloze zaak die maling heeft aan de klant en alleen maar aan zich zelf denkt

  Sterke punten
  Kan geen sterke kanten vinden

  Zwakke punten
  Beloven.... Beloven...

  Slecht

  Review over Centauro

  Slecht. Niemand is daar om je daadwerkelijk te helpen en lichten je op met alle kosten die erbij komen. Bij terugbrengst moet de auto 25% gevuld zijn met benzine. Na 3x tanken ging het streepje nog niet omhoog, waarnaar uiteindelijk de tank ineens 100% gevuld was. De medewerkers zeggen hier op dat dit normaal is en dat je geen geld terug krijgt. Pure scam dus

  borg niet terug gekregen

  Review over Record Go Rent a Car

  Auto gehuurd via Rentalcars bij RecordGo.
  Bij het ophalen moesten we €76,19 betalen als borg voor een volle tank bij inleveren.
  Bij het inleveren werd door de medewerkster aangegeven dat de tank vol zat en er geen schade was.
  Echter de borg voor de tank benzine niet terug gehad, is het al met al toch nog een heel dure huurauto geworden.
  Dit was eens maar nooit meer dat ik met deze twee oplichters in zee ga

  Sterke punten
  Auto was in orde

  Zwakke punten
  oplichters

  Vinden altijd wel iets

  Review over Drivalia

  Alicante airport. Nooit auto huren bij Drivalia! Lang wachten op shuttle, terwijl andere busjes af en aan reden. Tot 3x toe proberen ze je te overtuigen om een all-risk extra verzekering te nemen. Als je dit weigert vinden ze enkele kleine minuscule streepjes bij het terugbrengen van de wagen en eisen ze 185 euro herstellingskosten.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Super

  Review over VWP Shortlease

  We zijn snel aan een auto geholpen. Alles ging snel en goed.

  Prima

  Review over VWP Shortlease

  Mark heeft ons goed geholpen en wij hebben nu een prima tijdelijke voorloopauto

  Sterke punten
  communicatie

  Kies niet voor OK

  Review over OK Rent a Car

  Foto’s gemaakt van schade voor we gingen rijden omdat er niemand is die meekijkt als je de auto ophaalt dit gaat allemaal via mail. Bij het inleveren wordt dit ons aangerekend je bent je borg kwijt en bewijs het maar via de mail wordt ons gezegd. Achteraf als je de reviews leest zie je dat we niet de enigen zijn…… een dure les.

  Sterke punten
  We kregen een grotere auto mee dan we geboekt hadden.

  Zwakke punten
  Oneerlijk.
  Besteel geen mensen. Verhoog dan je huurprijzen wat.

  Verschrikkelijke klantenservic

  Review over Hertz

  De locatie en de autohuur is prima. De klantenservice is echt dramatisch. Het is onmogelijk hertz telefonisch te bereiken en kan alleen per mail. Per mail copy pasten ze antwoorden van de veelgestelde vragen en gaan ze niet in op je klacht. De chatfunctie is ook al beroerd, na een half uur wachten ben ik nog steeds de eerst wachtende.

  Ik heb een bus gehuurd en ben naar zweden gegaan. Ik moet in zweden tol betalen in gothenburg.
  Hertz krijgt een keer per maand een overzicht van the swedish transport agency van ALLE tol die al hun gehuurde auto's moeten betalen.

  Omdat mijn tol op 1 juni was moet ik alle tol van alle gehuurde auto's over de hele maand juni betalen omdat blijkbaar hertz niet naar de hele bijlage kan kijken en ziet dat het een gecombineerde rekening is van al hun voertuigen.

  En voor deze dienst betaal ik ook nog eens 32 euro administratiekosten.

  Nu al tweemaal per mail uitgelegd wat het probleem is en dat ze de rekening moeten uitsplitsen en verdelen over de verschillende huurders.

  Hun antwoord: als ik bezwaar heb tegen de heffing moet ik me wenden tot the swedish transport agency.

  Ik betaal nu alle tol van alle huurders van hertz die in juni in zweden tol moeten betalen.....

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  klantenservice, bereikbaarheid

  dubbele verzekering

  Review over OK Rent a Car

  alles oke, we kregen zelfs een splinternieuwe wagen
  Maar we hadden een platinum verzekering vooraf betaald en geregeld en had dat bewijsje ook mee, we moesten terplekke nog een waarborg van onze creditcard laten vastzetten, maar volgens hun was mijn mastercard een debietkaart?
  dus moest ik nogmaals een 220 euro ter plekke betalen.
  Ik ging mijn geld terug zien als ik mailde naar DoYouItaly
  Maar na enkele mails bij thuiskomst heb ik het opgegeven.

  Dus zeker niet tevreden, was het opzettelijk of waren perongeluk fout, geen idee.
  Maar wel zeer jammer

  Sterke punten
  geen goede communicatie

  Zwakke punten
  let op met contracten tekenen en betalen

  Goede ervaring!!

  Review over Goldcar

  Voor ons goede ervaringen. Vorig jaar ook een auto gehuurd en dat ging prima. Ook dit jaar 2 weken geleden auto gereserveerd. Nu zag ik deze week dat ik 100 euro goedkoper zou uitkomen. Dus auto geannuleerd en binnen 2 dagen stond het geld terug op mijn creditcard. Nu voor huidig bedrag opnieuw de auto gereserveerd. Kijk ze proberen altijd een verzekering te verkopen maar Nee is ook een antwoord! Dus ik ga met veel vertrouwen mijn auto ophalen in Alicante Airport.

  ZEEER slechte service

  Review over EasyTerra

  Zeer slechte service! Ik had geboekt met de creditcard van mijn man (we hebben beiden dezelfde achternaam)
  in Sardinie 2,5 uur gewacht bij de autoverhuur balie. Eenmaal aan de beurt bleek dat ik als 1e boeker stond en we dus de creditcard van mijn man niet mochten gebruiken voor de borg (ondanks dat we de zelfde achternaam hebben). Gebeld met de organisatie maar konden niks meer wijzigen want was niet meer 48 uur voor verhuur. We mochten de borg niet contant betalen, niet pinnen niks, er was HELEMAAL NIKS mogelijk. Geld kwijt dus en geen auto kunnen huren!!

  Slechte service!

  Review over Drivalia

  Bij aankomst op Bari airport hebben wij 2 uur in de rij moeten staan om geholpen te worden.
  Er stond slechts 1 medewerker achter de desk.
  Het was 22:55 uur toen we eindelijk naar de auto konden lopen. bij aankomst van de auto was er niemand om een rondje om het voertuig te lopen voor een schade check. Het was donker en we konden het zelf ook niet goed zien. We konden niet iemand meer vragen want 23;00 was het bedrijf gesloten.
  Na 700km gereden te hebben ging het olie lampje al branden. we reden in the middle of nowhere dus wilde voor de zekerheid het noodnummer bellen voordat de motor kapot zou gaan als we door hadden gereden zonder olie. Noodnummer was niet bereikbaar!!!!!!!!! uiteindelijk zijn we doorgereden en hebben we de volgende dag zelf olie moeten regelen voor de auto.
  Ook bij het inleveren van de auto zat een onvriendelijke chagerijnige dame die begon te zeuren over schade op de auto. Wij gaven aan dat die er al op zat maar dat niemand met ons de auto had gecheckt bij het ophalen. Ze deed nogal moeilijk en ging haar collega bellen die uiteindelijk toegaf dat de schade er inderdaad al op zat.
  Wij huren bij dit bedrijf geen auto meer omdat de service gewoon niet goed is

  opgelicht door Drivalia

  Review over Drivalia

  Mallorca airport. Nooit auto huren bij Drivalia! Tot 3x toe proberen ze je te overtuigen om een all-risk extra verzekering te nemen. Als je dit weigert vinden ze enkele kleine minuscule streepjes bij het terugbrengen van de wagen en eisen ze 185 euro herstellingskosten. Pure fraude! Als je niet betaald chanteren ze je door je niet naar de luchthaven te brengen.

  Incredibly unsatisfying

  Review over SnappCar

  Incredibly unsatisfying and frustrating cutomer service and non sense application workflow

  I wanted to pay for the reservation with a different credit card than the one registered on my account, and twice, the funds were transfered but the booking was not working.
  Nothing blocked me the your app to pay, twice...
  Then no messages or anything warned me that it did not work, twice...
  I had to figure out myself that my girlfriend's credit card was the only one working, so I paid, three times...

  Now i figured out the booking with the right credit card, but i would like to be refunded the 2x 79,25€ = 158,5€ that i paid extra.
  So i paid 3 times.

  when i request the refund on my own cc this is the answer from their customer service :

  "Unfortunately your payment was blocked because the name of the bankaccount does not match the one in your SnappCar profile. Do you have an account that is registered to your name? If yes: please use that account to pay, the payment will be processed. We don’t accept payments that are made with a joint or business bankaccount.

  If you do not own an account on your name, then there's, unfortunately, nothing we can do about that. We are consistently working on improving our safety measures such as this one. This way we can guarantee the financial security of our community.

  The payment will be refunded immediately and will be on your bank account within a couple of days. Our apologies for the inconvenience."

  The thing is that I cannot create my own snappcar account because my driver's license doesn't pass their verification Bot (my french, totally legal licence is too damaged)

  So now I got scammed of 158€, and their answer is : sorry dude can't do shit...

  I am so mad it's crazy.
  I'm going to roam all review websites until you hear me out.
  reach out the Ticket #814953 guys.

  Close this company

  Review over Sicily By Car

  My own experience with this company and the negative comments you can read about their way of working should be more thean enough to start an investigation by the governement .
  It is clear that the modus operandi is not based on creating happy customers who will make good publicity for this company , This company is runned by crooks who are misleading their customers in a very cynical way. Sicily by car , never again!!!!!!!!

  Sterke punten
  Even 1 star is way to much for this company of thieves

  Oplichter

  Review over Sicily By Car

  Bij deze wil ik even mijn ervaring delen met een iedereen die bij sicilycar een auto wil huren. Zo ben ik vier weken geleden in Milaan gesommeerd om 1200 euro te betalen omdat er achter de achteruitspiegel ,steenslag zat van niet meer dan 2,5mm. Dit is disproportioneel . Blijkbaar had mijn vrouw 5 weken later op Sardinië weer een auto gehuurd bij Sicily car ( afgelopen week ) . Nu was daar weer een buitengewoon onvriendelijke ontvangst 1. geclaimed dat de Tank niet vol genoeg was ( 4 minuten daarvoor getankt) vervolgends duurde de Auto Kontrolle 12 Minuten en kreeg alsnog een rekening voor een te vieze auto gepresenteerd ( nog nooit mee gemaakt in 20 jaar ). voor mij en onze familie nooooit mee sicilycar. oplichters / we zijn er op uit om een klant alsnog geld af te troggelen er zijn veel betere. verhuurders. Europcar / herz / nolleggero

  Sterke punten
  Dat ze auto’s hebben

  Zwakke punten
  Personeel getraind om extra kosten in rekening te brengen

  Oplichters

  Review over SnappCar

  Als huurder bij Snappcar trek je altijd aan het kortste eind. De verhuurde word altijd in het gelijk gezet ! Ze vragen je om borg te betalen en proberen na afloop alle wegen te nemen om jou borg te houden. De verhuurder beweerd de auto vuil terug te krijgen en stuurt snappcars een foto met een asbak vol peuken dat is voor hun voldoende bewijs ok schoonmaakkosten in rekening te brengen en een boete,vervolgens word ook nog je account geblokkeerd waardoor je geen inzicht meer hebt of de verhuurder uberhaubt wel heeft meegewerkt aan de uitcheck. Snapcarr bellen krijg je pas na een half uur iemand aan de telefoon die je erna afwimpelt en op mails moet je blij zijn na 3 dagen pas een reactie te krijgen wat ook nog elke keer door een andere medewerker word beantwoord en niet het hele verhaal heeft nagelezen dus je krijgt weer onzinnig antwoord en nog steeds geen borg terug. Wel sturen ze continu aanmaningen van de boete en kosten die hun hebben opgelegd. Ze willen dat ik eerst de kosten en boete betaal en dan krijg ik de borg pas terug. Maar waarom zou ik die betalen als die gevulde asbak niet van mij is. Bij snapcarr trek je als huurder aan het kortste eind. Waarschijnlijk zal de volgende aanmaning ook nog met een verhoging zijn zodat ze die ook nog kunnen innen. En de borg die heb ik nog steeds niet echt schandalig stelletje oplichters !!!

  Sterke punten
  Klanten naaien

  Zwakke punten
  Ze doen of ze achterlijk zijn

  Leugens

  Review over Centauro

  Al paar wekem discussie over terug betaling van een boeking. Slechte service, antwoorden niet, beloven van alles en komen afspraken niet na.

  Eerst beloven ze 191 euro te crediteren en zo niet-mail, geen mail, geen info-leugens. Ik blijf bij mijn recensie. 2 jaar corona, geld voor niets uitgegegen, nu zijn vluchten onbetaalbaar en weggegooid geld krijg ik niet terug. Zo wordt je rijk.

  Onterechte kosten

  Review over Greenwheels

  Greenwheels wil €200 van me hebben voor een incident dat ik niet terecht vind en weigerde te betalen. Het ligt nu bij een incasso bureau. Dit is er gebeurd:
  Ik kwam rond 16:00 uur aan in Lelystad met nog 70 kilometer op de batterij. Voor de trip terug naar Amsterdam dacht ik dat dit genoeg zou zijn voor de rit terug van 42 kilometer. Halverwege de rit terug, na 22 kilometer, was de 70 kilometer al helemaal leeg, en heb ik net een carpool parkeerplaats kunnen bereiken met nog 3 kilometer op de batterij. Ik heb toen meer dan 2 uur lang op een verlaten, donkere parkeerplaats gewacht op hulp totdat die eindelijk verscheen om 00.30. Ik denk niet dat veel mensen zolang gewacht zouden hebben in het donker op een niet zo'n veilige plek.

  Toen ik GreenWheels de eerste maal aan de lijn had, kon hij niet zien waar ik was, en dat de laatste locatie om 16 uur bekend was, namelijk in Lelystad. Dat doet mij ook denken dat er iets mis was met de auto. En maar 22 kilometer (Lelystad naar Muiderberg) terwijl er nog 70 kilometer op de batterij had moeten staan, klinkt alsof er iets mis was. Na veel email contact weigerden ze bij Greenwheels nog steeds om de boete van €200 te annuleren. Ik ben het zo oneens met het oordeel dat het mijn fout was, dat ik dit absoluut niet ga betalen. Nu hebben ze dus een incasso bureau op me afgestuurd voor €152.01. Uit principe weiger ik dit te betalen.

  Sterke punten
  Veel auto's in de buurt

  Zwakke punten
  Hele slechte klantenservice

  Niet bij huren !!!

  Review over Firefly Car Rental

  Schrijven teveel geld af. Ook al heb je aangegeven geen extra verzekering te willen en je alles gecheckt hebt. En ze lossen het willens en wetens ook niet op. Nooit meer bij huren dus. Let ook op tussenpartijen, zoals VIPCars, die lossen dit ook niet voor je op.

  Sterke punten
  De auto zelf was niks mis mee.

  Zwakke punten
  Ze lijken goedkoop, maar uiteindelijk pikken ze toch je geld. En er ging gelijk een controlelampje branden dat er niet voldoende van een bepaalde vloeistof (AdBlue) in zat. En dat moest je dan zelf weer oplossen.

  Boek nooit bij Green Motion

  Review over Green Motion

  Wij huurden via Holidaycars bij Green Motion. Onze bestelde auto is geweigerd door de verhuurder, Green Motion en tussenpersoon Holidaycars was NIET bereikbaar. We krijgen ons verzekeringsgeld NIET terug van Holidaycars ad 120,- euro. Green Motion had geen begrip voor het feit dat we uit een ander land kwamen gevlogen. En dat we hotels, airbnbs etc. hadden geboekt èn betaald.
  De borg moest met CreditCard en pincode betaald worden, maar we hadden geen pincode want deze eis staat NIET in de voorwaarden.
  Daarnaast wilde Green Motion ons een verzekering verkopen want zij wisten niet van de afgesloten verzekering bij Holidaycars. Beide bedrijven onderhouden dus een slechte communicatie. Er was nog een echtpaar met hetzelfde verzekerings probleem. Ook die moesten dubbel betalen.
  Geen auto, geen geld retour en een schreeuwende manager die riep dat we weg moesten gaan. Keihard geld verdienen ondanks wanhopige klanten die hun geld en hun vakantie daardoor kwijt zijn.

  Zwakke punten
  Geen service, geen compassie, klanten afbekken en wegsturen.