Nieuwste Reviews

AutoEurope - Drama!

0

Review:
Dubbele afschrijving op onze credit card, maar vervolgens (al 6 weken) niet meer bereikbaar per mail en telefoon.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Klachtenafhandeling, helpdesk, customer service, bereikbaarheid.

Frank beveelt AutoEurope NIET aan bij vrienden/bekenden

Hertz - Fraduleuze zaken bij HERTZ!!

0

Review:
Had auto al betaald via Rentalcars, vervolgens crediteert Hertz nogmaals (en meer als dubbel!!) de kost van de wagen via mijn credit kaart! Klacht ingediend zonder ENKELE reactie. Vervolgens crediteren ze nogmaals 30 EUR van mijn credit kaart, een maand later. Zonder verdere toelichting! Reageren op geen enkele manier om mijn klacht! Ondertussen juridische stappen moeten ondernemen om mijn geld terug te krijgen!!!
Zeer frauduleuze zaken bij Hertz! Geef nooit je credit kaart aan hun want ze halen em zo leeg zonder toelichting!!

Sterke punten:
NIKS

Zwakke punten:
ALLES

Annick Duc beveelt Hertz NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - CHAOS

0

Review:

6 man achter de balie voor het ophalen van de auto 3 hadden blijkbaar geen zin meer om te werken waarbij de wachtrij almaar langer werd met gefrusteerde reizigers ,we kregen een andere wagen toegediend er was enkel een krasje vooraan dus mochten direct wegrijden,gelukkig heb ik de auto zelf bekeken er zaten zeker 15 krasen en een barst in het achterlicht heb iemand moeten bijhalen om dit te bevestigen of ik was waarschiijnlijk mijn 200 euro borg kwijt,Nog meer CHAOS bij terug brengen van de auto slechte aanwijzing waar de auto teruggebracht moet, worden. 2 x een medewerker aangesproken hoe en waar ik de auto moet zetten heb dan uiteindelijk bij een andere huur firma moeten vragen om uitleg te krijgen .auto gekontroleerd zeg hij tegen mij hij is niet volgetankt ?????? Had gelukkig bewijs van tanken 30 min voordien voor een volle tank. Dit zijn maffia praktijken ten volste we waren natuurlijk in sicili Opletten is de boodschap maar ik huur daar niets meer

jansens beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Corrupte zaak!

0

Review:
Auto gehuurd via Rentalcars.com. De auto bleek van InterRent. Wij kwamen aan op de luchthaven Munchen. Bleek dat creditcard niet geaccepteerd werd van zus bestuurder met dezelfde naam. We moesten dit afkopen voor €25 per dag. Na even twijfelen wilden we dit toch. Toen werd ons medegedeeld dat de balie dicht was, dus dat het €50 extra ging kosten. Ook extra kosten €50 voor over de grens. Uiteindelijk €280 extra betaald voor autohuur 5 dagen. We werden schofterig behandeld, waarbij er gedreigd werd met politie. We kregen een auto mee met een Slowaaks nummerbord terwijl we in Duitsland waren. Corrpute mensen. Nooit huren!
En aan de reviews te zien waren wij niet de enige. RentalCars zelf was ook slecht bereikbaar, later zei iemand dat via het Engelse menu er wel een telefoonlijn is, moet je maar net weten...

Sterke punten:
geen, niet doen!

Zwakke punten:
corrupt, veel kosten achteraf, zeer slecht behandeld, zeer klantonvriendelijk.

MSpaargare beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - Super slechte service

0

Review:
Auto gehuurd voor 1 dag
Ze hebben 2 dagen in rekening gebracht
Komen zeer laat op emails terecht, zijn niet van plan een refund te doen, komen in niets tegemoet en denken absoluut niet met de klant mee.
Belachelijk slecht. Niet mee in zee gaan.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
ALLES

Rudy beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Goldcar - Creditcard truuk

0

Review:
Op de luchthaven Reus via Transavia (Cartrawler) auto gehuurd bij Rodium. Bij Het ophalen bleek het Goldcar/Rodium te zijn. Voor de huur van de auto vroeg men een borg van 1100 euro op de creditcard. Wist ik van te voren dus de creditcard gebruikt. Kreeg vervolgens op het apparaat van Goldcar een foutmelding te zien. 3 keer geprobeerd, nog niks. Ik kon de auto dus niet meekrijgen. Baliemedewerkster bood aan dat ik de auto alsnog mee zou krijgen als ik een extra verzekering nam van 150 euro en de 1100 euro borg gewoon zou pinnen.....
Ik vetrouwde het meteen al niet en belde de noodlijn van de ING. De mevrouw daar vertelde dat mijn creditcard in orde was en zag dat ik bij Goldcar 3 pogingen tot transactie had gedaan. Zij vertelde mij dat dit heel veel gebeurt bij Goldcar. Zij hebben hun apparaten zo ingesteld dat ze creditcards weigeren om klanten voor het blok te zetten. Doel: het aansmeren van de extra verzekering.
Hierop alles geannuleerd bij Goldcar, 178 euro die ik al had betaald kreeg ik niet terug natuurlijk. Maar goed ik was natuurlijk niet van plan om meer dan 1200 euro te pinnen daar. Rodium of Goldcar: nooit een auto bij huren!
Vervolgens naar de naastgelegen balie van Firefly (Hertz) gegaan. Toen ik vroeg of Firefly de boel ook bedondert net als de buren begon de mevrouw daar heel hard nee te schudden. Ze wist precies wat ik bedoelde......
En inderdaad: voor 178 euro een week een auto, zonder verdere borg en met 0 eigen risico.

Guerin Autoverhuur - schade door derden

0

Review:
Tijdens een reis door Portugal begin juni 2018, is de auto tijdens het tanken geraakt door een uitrijdende auto. Volgens Guerin was ik in 1ste instantie verantwoordelijk en zou de gehele borg van €1330 gebruikt worden. Dankzij een erg aardige meneer aan de balie in Porto werd dit bedrag direct teruggeboekt, omdat mij geen enkele blaam trof. Ik moest wel €208 betalen, omdat dit volgens hem de waarschijnlijke schade zou zijn!? Mogelijk dat ik binnen 2 weken dit al vergoed zou krijgen door Guerin, aldus de baliemedewerker. We zijn nu talloze mails verder en de enige reactie is: we moeten wachten op de verzekering.
Na de laatste mail eind juli, heb ik niets meer gehoord!
Hoewel het geldbedrag, gelukkig niet zo hoog is, weiger ik om het hierbij te laten. Ik sta volledig in mijn recht en ga door tot ik mijn geld terug heb.

Brigitte Gil beveelt Guerin Autoverhuur NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - ROBBED FRAUDULENTLY

0

Review:
Worst company to use. Robbed of excess even with no damage on return, damage on car when collected had mysteriously disappeared? proving check in is not accurate. I have excess insurance so will be reimbursed, however, hire at your peril. Only €1.30 a day hire when rental is quiet means you will have a FRAUDULENT claim on your credit card from this company to make up profits! In past I would recommend these to anyone as I have had 10x rentals this year with no problems but at a regular cost of about€12 a day. BE WARY OF THIS RENTAL COMPANY in Alicante Airport.

Zwakke punten:
robbed

Peter Rich beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Kapper H. Bakker - tevredenheid

0

Review:
Ik heb onlangs een paar keer bij de firma H Bakker een bestelauto gehuurd en dit was naar volle tevredenheid goede
betaalbare auto's en vriendelijke behandeling en daar gaat het om , dus gewoon goed !.

NR vBennek beveelt Kapper H. Bakker aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Oplichters

0

Review:
Auto gehuurd in spanje deze was nieuw maar had al aardig wat beschadigingen dit aangegeven werd weggewimpeld dat ze te klein waren om op te geven. Geen extra verzekering genomen deze had ik gelukkig zelf geregeld. Auto ingeleverd snachts en sleutel in dropbox gedeponeerd auto had geen schade. Bij thuiskomen een mail dat er voor 550 euro schade was. Geen fotos of ander bewijs. Dus wil je van je zuurverdiende geld af dan hier zeker mee in zee gaan.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen.

Mike beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden