• De borg zou 6 werkdagen later weer terug gestort worden. Na 3x bellen heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Ik hoor alleen maar dat de bank de batch tegen gehouden heeft en dat er manuele betalingen gedaan worden ‘...’door de bank’. Wat in flauwekul zeg. Geld overmaken is tegenwoordig geen hogere wiskunde meer en kan met een druk op de knop geregeld zijn. Ze hebben gewoon geen liquide middelen en leven van de borg... heel snel wegklikken en ergens anders een busje huren... waardeloos!

    Door Schaap op 13 augustus 2020 Reageer
  • Dreadful experience with Interrent. This rental company uses bully / scam tactics! I hired a car via broker Auto Europe 20/07/2020. My voucher mentioned Interrent as the local rental company in Alicante, Spain. When I reported at their desk in Alicante airport on 26/07/2020 at 9am, it was soon pretty clear that the employee wanted to sell us an extra insurance. She used pretty agressive selling tactics and spoke terrible English. As we were warned in advance by a friend with some car rental experience, we refused their "friendly offer". When we received the car, a Seat Ibiza, everything seemed ok with the car, after a thorough check up. When we returned the car two weeks afterwards, on sunday 09/08/2020 at 7am, as agreed and mentioned on the voucher, there was no Interrent employee on site. I had no other option than to drop the key in the key deposit box, and leave to check in at the airport. Luckily, I took enough pictures of the car after drop off, just in case. After all, no damage was made to the car during our stay in Spain. When I checked my mailbox right before our plane taking off, I noticed a mail from Interrent. It seemed that Interrent checked the car - Where did the Interrent employee suddenly come from?!? - and reported double damage on the car: front left wing and rear bumper. They included some unclear pictures of the so called damage in the mail. I was absolutely sure we dropped the car in perfect condition, as we received it, without any damage. The mail reported that an amount of 350 euro would be charged to my credit card. I was furious and felt mugged. The day after, 10/08/2020, I contacted Auto Europe by phone. After I explained my problem, the customer service employee confirmed me that I was insured for the damage, since I paid extra for the "restitution option". However, the insurance option was not applicable, since I dropped the key in the deposit box instead of giving the key to an Interrent employee. Did I have any other option at that time? No, I hadn't, since there was nobody there at that moment and since the opening hours mentioned that the Interrent desk would only open at 9am on sundays. This kind of mafia policy makes me absolutely livid. One piece of advice: DON'T USE INTERRENT, UNLESS YOU WANT TO GET SCAMMED!

    Sterke punten
    /

    Zwakke punten
    Bully tactics!

    Door De Vos D. op 13 augustus 2020 Reageer
  • Snel en accuraat. Betaalbaar, let op exclusief btw Vriendelijk en behulpzaam personeel

    Sterke punten
    Centraal gelegen Accuraat. Geen getreuzel Kosten

    Door Marcella op 12 augustus 2020 Reageer
  • Ze proberen je van alles en nog wat aan te smeren , overal nee opgezegd , trekken ze ( als je weer in eigen land bent ) nog even extra 100 euro van je creditcard af. Na klagen krijg je een antwoord dat je een verzekering heb afgesloten , 3 x nee op gezegd. Maar ja in het Spaans staat er ineens heel wat anders en kan ik het niet lezen. Nooit boeken bij deze oplichters.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Ferry op 11 augustus 2020 Reageer
  • Allen,
    Ik ben erg positief over de service van Doyouspain en de afhandeling door de lokale partner meestal Goldcar. Je moet alleen weten hoe het werkt en aan de balie niet laten verleiden tot allerlei extra kosten.

    Voor Alicante hanteer ik altijd de volgende punten
    * boekingsperiode 2 weken voor vertrek (goedkoopst)
    * altijd brandstof vol=vol ( is duurder bij boeken maar uiteindelijk goedkoper. Let wel op dat je snachts moeilijk kunt tanken in Spanje (behalve op de tol wegen)
    * aan de balie niet laten verleiden tot allerlei extra verzekeringen
    * ik neem altijd de blokkade van 1200-1500 euro en meestal is het bedrag binnen 10 dagen na thuiskomst gedeblokkeerd.
    * controleer altijd de auto van buitenzijde en binnenzijde op schades. Stap niet in en rij weg, je hebt geen poot om op te staan. Controleer dit met het papier dat je hebt gekregen. Klopt het niet, ga naar de desk en zorg dat het bij op papier komt te staan. Maak foto’s of een duidelijke film, waar ook de plek waar de auto geparkeerd staat duidelijk op staat! (Bewijs)

    * maak de auto redelijk schoon bij terugkomst dit helpt discussies te voorkomen
    * maak foto’s van de begin en eind km stand.

    Al met al hebben wij al meer de 20x een auto gehuurd voor een week of 2 weken in Spanje via do you spain. Alle keren hebben wij het bedrag betaald voor do you spain, zoals ook te vinden in op de website + 25-35 euro (handelingsfee, tankfee)

    Wij hebben regelmatig een auto gehuurd voor ongeveer 50 euro per 2 weken (excl fee). Dit lukt ons alleen in Spanje.

    Sterke punten
    Opletten wat je boekt en dat je de Engelse taal machtig bent is erg belangrijk. Website van do you spain is gewoon erg goed en betrouwbaar.

    Zwakke punten
    Opletten en niet laten verleiden, voordat je de creditcard door het apparaat haalt laat je de bon uitleggen.

    Door Martijn W op 9 augustus 2020 Reageer
  • Oplichting - Review over Centauro

    Gedachte lezers, Mijn vrouw en ik hebben een auto gehuurd bij Centaura Mietwagen Mallorca. Deze hebben wij op 17 juni opgehaald. Op 7 augustus is deze auto door ons weer ingeleverd. Op de auto hadden wij een full- options dekking genomen. Bij het ophalen van de auto moesten wij een contract tekenen waarbij wij zeiden dat we een rondje om de auto wilde lopen. De dame achter de toonbank zei dat als er nog vragen en opmerkingen, of geconstateerde schade is, dat we even binnen moesten komen. Dus toen wij bij de auto aankwamen was de auto rondom beschadigt met hier- en daar een deuk. Wij zijn daarop direct naar binnen gegaan om het contract aan te laten passen naar wens. Daarop zei de medewerkster dat ze niet achter haar toonbank vandaan gaat en dat het bekend is en dat de auto's geïnspecteerd zijn. De vrouw zei dat wij ons geen zorgen hoefden te maken en dat wij alleen moeten checken of het portiersslot niet beschadigd is omdat daar kosten op zitten als dat stuk is. (Soort mededeling van kleine lettertjes) Zij vertelde ons dat er een pijl op het contract staat dat aangeeft dat de auto beschadigd is. De auto op het contract was afgebeeld als een ronde cirkel wat met een pijl genoeg zou zijn. In mijn onvrede zijn wij in de auto gestapt naar ons hotel. Het was laat en we waren erg moe. Toen wij de auto op 7 augustus weer inleverde wilde dezelfde vrouw wel ineens mee en begon meteen luid te praten dat wij de auto afgeracht hadden. Ook bleef zij ontkennen dat zij dezelfde persoon was die de auto meegaf. Er ontstond een knallende woordenwisseling. Wij werden verteld dat wij moesten tekenen en dat het niet uitmaakt omdat wij all-risk verzekerd waren. Toen ik zei dat wij de schaden eenmaal niet gemaakt hadden, vertelde zij dat dan onze borg van duizendenvijftig euro kwijt zijn. Ook hadden wij geen tijd om op de politie te wachten omdat wij het vliegtuig zouden missen. Wij kregen ook te horen dat de schade hoger is dan onze borg en dat wij niet wegkomen. En ook waren wij afhankelijk van hun shuttle die ons naar het vliegveld moest brengen. Wij hadden geen keus dan alleen nog maar de handtekening te zetten en het op een akkoordje de verzekering te laten betalen. Dit is ons verhaal waarbij er geen andere keus overbleef. De verzekering is hierbij door Centaura opgelicht. Verder zijn wij natuurlijk niet van plan om met deze autoverhuurbedrijf verder te overleggen en willen uit ons eigen zak geen schade betalen. Verder weten wij nog niet of wij geld kwijtraken in verband met nader af te wachten reactie van de verzekering. Ik hoop zo mijn verhaal voldoende te hebben neergelegd. Huur daar liever geen auto! Maak altijd zeer gedetailleerde foto's. Met Android telefoon geschreven

    Zwakke punten
    Zij geven gewoonweg een compleet beschadigde auto mee en ze geven klanten succesvol de schuld dat je de auto verder hebt beschadigd.
    Zij lichten zo de verzekering op.
    De klant wordt op deze manieren vals besvhulgd (ook al volledig gedekt)

    Door Don op 8 augustus 2020 Reageer
  • Websites showed cars available for our rental period in Creta, Greece. we made a request for the car and made the payment. The same day we received an email from easyterra saying that they need creditcard and passport information, which we send to them the next morning. That day we get an email saying our booking has been canceled! No reason why, just that its canceled. Costumer support said that the company that was offering the car does not have any car available, even though their website still shows that they have cars available. Overall experience is terrible, easyterra does not check availability and does not offer a proper solution. Would not recommend this company

    Sterke punten
    Reasonable prices, if they can deliver as promised

    Zwakke punten
    No checking of availability, no willingness to provide proper solution

    Door Peter op 4 augustus 2020 Reageer
  • Bij aankomst moesten wij een nummer bellen. onbereikbaar en op bepaald punt hadden ze zelfs hun telefoon uitgezet. Sta je op dag 1 op het liegveld in Italie volledig aan je lot voer gelaten.

    Sterke punten
    Uiteindelijk wel de auto gekregen

    Zwakke punten
    Onbereikbaar terwijl wordt aangegeven dat nummer te moeten bellen bij aankomst???

    Door Ewoud op 3 augustus 2020 Reageer
  • scammed - Review over DoYouSpain

    We rented a car for our vacation in Gran Canaria. When we received our voucher, it said the wrong pick-up time. We tried to call and e-mail various times, but we weren't able to reach them. After a few days, we tried another phone number, which was also named on the voucher. The guy who picked up adjusted our pick-up time and assured us it wasn't going to be a problem. When we arrived at the airport, it turned out our pick-up time was never adjusted, so they cancelled our reservation. We called them at the airport about what happened, they told us there was nothing they could do and that it was impossible to get a refund. So, we didn't have a car, we lost our money and they refused to help in any way. The only they gave us was an email adress where I could file my complaint, which I did multiple times, but never heard back from. Never have I been mistreated like this by a company and I will never book with them again.

    Door Aukje op 24 juli 2020 Reageer
  • Wij hebben in 3 jaar 4x een auto by SicilyBy Car gehuurd; Ancona, Pescara, Bari en Rome. Nooit problemen gehad met onterechte afschrijvingen ivm schade, benzine enz. Snelle procedure als je aangeeft dat je eerder een auto bij Sicily hebt gehuurd ( je gegevens staan dan in hun centrale systeem) en je krijgt dan ook nog vaak een upgrade waar je niet om hebt gevraagd en niet hoeft te betalen. Kortom, als we weer naar Italië gaan, proberen we zeker weer een auto by SicilyByCar te huren.

    Door Klaas op 23 juli 2020 Reageer
  • Bad!! We are in Alicante now waiting for almost an hour! They ask you to pay 35 euro for the “speed line “ otherwise you are just at the end of the line!! Stealing !!

    Zwakke punten
    They let you pay 35 euro in the line

    Door M op 19 juli 2020 Reageer
  • Meestal is het een ramp om een auto te huren, maar via auto europe en sicyly nu care prima ervaring gehad. Netjes snel en goed afgehandeld. Top zeer tevreden

    Sterke punten
    Snel netjes geen gezeur over extra verzekering

    Zwakke punten
    Niet gevonden

    Door Edwin Haakma op 18 juli 2020 Reageer
  • Auto tijdens paasvakantie gehuurd via doyouspain en op voorhand betaald. Door covid verhinderd te gaan. Getracht geld te recupereren of om de huur te verzetten naar zelfde periode volgend Jaar. Volgens doyouspain is de voucher alleen dit jaar geldig,iets wat voor veel mensen niet lukt gezien de huidige situatie. Getracht om dan in augustus een auto te huren met het betaalde geld. Volgens doyouspain te laat !!! Vorige week pas bevestiging gekregen vd reisorganisatie. Nooit huren via dit bedrijf !!!! Delen of verder vertellen.

    Zwakke punten
    Bedriegers

    Door Jansen op 17 juli 2020 Reageer
  • Auto tijdens paasvakantie gehuurd via doyouspain en op voorhand betaald. Door covid verhinderd te gaan. Getracht geld te recupereren of om de huur te verzetten naar zelfde periode volgend Jaar. Volgens doyouspain is de voucher alleen dit jaar geldig,iets wat voor veel mensen niet lukt gezien de huidige situatie. Getracht om dan in augustus een auto te huren met het betaalde geld. Volgens doyouspain te laat !!! Vorige week pas bevestiging gekregen vd reisorganisatie. Nooit huren via dit bedrijf !!!! Delen of verder vertellen.

    Zwakke punten
    Bedriegers

    Door Jansen op 17 juli 2020 Reageer
  • Auto huren.nl zijn een stelletje oplichters, telefonisch niet te bereiken of alleen in het Engels, auto gehuurd vliegveld Boedapest, extra verzekering afgesloten bij autohuren .nl,vliegtuig was iets te laat en waren daardoor iets te laat bij de Balie ongeveer 15 min, er direct 52 euro in rekening gebracht en 97 euro voor een schade die verzonnen is door Megadrive Global in Boedapest, want wij hadden voor het huren rondom fotos gemaakt van de Huurauto die vol met beschadigingen zat.Zo worden de mensen opgelicht door Megadrive Global in Boedapest wat samenwerkt met Autohuren.nl. Dus mensen wees gewaarschuwd geen auto huren bij autohuren.nl.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    stelletje oplichters

    Door Geertjan van loenen op 14 juli 2020 Reageer
  • NEVER AGAIN - Review over EasyTerra

    Ons vliegtuig had door de coronacrisis last minute andere aankomstdag. Dit was helaas binnen de 48u voor aanvang van de huur. Wijzigen is onmogelijk tenzij je nieuwe boeking doet en dus betaalt. De reeds betaalde boeking beschouwen ze als wijzigings/annulatiekost. Dat staat ook in de algemene voorwaarden, maar dit is een zeer star systeem. Als je binnen die tijd nog moet wijzigen, is het nooit uit plezier. Je bent dan dubbel benadeeld. Easy Terra is ook moeilijk bereikbaar: ik mail omdat ik telefonisch geen antwoord krijg. Via mail antwoorden ze dat ik moet bellen, maar weer geen gehoor. En oeps, ik zit in de termijn van 48u.

    Sterke punten
    Flexibel tot voor 48u voor aanvang van de huur.

    Zwakke punten
    Binnen de 48u, geen enkele redelijke wijziging meer mogelijk. Geld kwijt. Kwijt.

    Door C. Teareve op 10 juli 2020 Reageer
  • Ik kom aan op locatie Zoetermeer, de donkere getinte jongen achter balie vind het gek dat ik de auto schoon mee wil krijgen. Vervolgens maakt hij hem snel schoon, de helft word overgeslagen maar goed. Na dat ik de auto inlever word mij verteld dat ik dezelfde dag nog een mailtje krijg dat de auto zonder schade is ingeleverd. Nooit ontvangen. Vervolgens bel ik om te vragen wanneer ik mn borg terug krijg van €800,- ze zeiden binnen 7 werkdagen maar ik zie staan dat het al over 2 werkdagen is... niet gebeurd.. op de 7de werkdag weer gebeld... zou het dezelfde dag krijgen. Weer niet gebeurd, dezelfde dag voor 6 weer gebeld, en vervolgens weer niet gebeurd... tijd om een zaak aan te spannen tegen ze

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alleen maar zwakke punten

    Door Imran op 8 juli 2020 Reageer
  • Na onze reis werd geannuleerd door de Corona nam ik contact met DOyouSpain over mijn reservering. Ik kreeg toen te horen dat we een "voucher" hadden één jaar geldig. Ik probeer nu mijn voucher de gebruiken maar ik kan niet contact maken met het bedrijf. Ze hebben constant een voicemail en ze reageren niet aan de emails.

    Door Juan Alonso op 6 juli 2020 Reageer (1 reactie)
  • Klant sinds - Review over Adrem

    In 1986 huurde ik voor het eerst een auto bij Adrem. Daarna heb ik duizenden kilometers afgelegd met auto's en busjes van dit unieke bedrijf.. En dat allemaal zonder een centje pijn en voor hele mooie tarieven. Eind juni weer een busje gehuurd om het huis van mijn overleden tante leeg te maken . Mooie, hagelnieuwe, bus meegekregen en geholpen door heerlijke mensen!

    Sterke punten
    Flexibel als Barbapappa! Het is nog nooit voorgekomen dat iets niet kon of niet kon worden opgelost.

    Zwakke punten
    Door de populariteit kan het soms druk zijn

    Door Jan Willem op 5 juli 2020 Reageer
  • Oplichters - Review over DoYouSpain

    Wagen gehuurd bij do you spain met full ensurens verzekering Wordt je bij afhalen gewoon andere verzekering aangesmeerd /verplicht zónder dat je kunt weigeren Wordt bij terugkomst gewoon van je creditcard afgeschreven Hebben rechtsbijstand er op gezet Hun hebben geen enkel recht om dat te doen Heb bedrag teruggekregen van rechtsbijstand Naar veel e-mails gestuurd te hebben aan do you spain reacties waar je niets aan hebt Bezint voordat je met hen in zee gaat Grote oplichters

    Sterke punten
    Geen valse voorlichting

    Door Arie op 4 juli 2020 Reageer
  • Mijn advies is: Doe het niet. Alles beter dan dit malafide bedrijf. Afgelopen januari huurde ik op Malaga Airport voor om en nabij de 50 euro een minibusje om één dagje een daguitstap naar het binnenland te maken. Op de luchthaven moest je een shuttlebusje nemen naar het kantoor dat op een afgelegen industrieterrein lag. Daar aangekomen verzocht de baliemedewerkster me om 245 euro bij te betalen (waarvan 134 borg) aan verplichte verzekering. Het eigen risico bleef sowieso nog 3000 euro. Buitenproportioneel schandelijk en malafide. Omdat ik de auto toch echt nodig had heb ik nog aangeboden om 75 euro voor de verzekering te betalen maar dat weigerden ze. Dit was niet meer dan een ordinaire 'tourist trap'. Dit zit me nog altijd dwars. Mijn raad is doe het niet, er zijn andere betrouwbare partijen waar je graag een klein beetje meer voor zal willen betalen om van deze ellende gespaard te blijven.

    Zwakke punten
    - Ver van het vliegveld - Malafide

    Door Vermeulen op 3 juli 2020 Reageer
  • Mijn advies is: Doe het niet. Alles beter dan dit malafide bedrijf. Afgelopen januari huurde ik op Malaga Airport voor om en nabij de 50 euro een minibusje om gedurende 1 dagje een daguitstap naar het binnenland te maken. Op de luchthaven moest je een shuttlebusje nemen naar het kantoor dat op een afgelegen industrieterrein lag. Daar aangekomen verzocht de baliemedewerkster me om 245 euro bij te betalen (waarvan 134 borg) aan verplichte verzekering. Het eigen risico bleef sowieso nog 3000 euro. Buitenproportioneel schandelijk en malafide. Omdat ik de auto toch echt nodig had heb ik nog aangeboden om 75 euro voor de verzekering te betalen maar dat weigerden ze. Dit was niet meer dan een ordinaire 'tourist trap'. Dit zit me nog altijd dwars. Mijn raad is doe het niet, er zijn andere betrouwbare partijen waar je graag een klein beetje meer voor zal willen betalen om van deze ellende gespaard te blijven.

    Zwakke punten
    - Ver van het vliegveld - Malafide

    Door Vermeulen op 3 juli 2020 Reageer
  • 4 maanden na datum werd nog 45 euro van mijn creditcard afgeschreven zonder reden. ONMOGELIJK om hen te bereiken. Uiteindelijk via een telefoonnummer de helpdesk toch kunnen bellen en die geven me een niet bestaand mail adres van de customer service. ONVOORSTELBAAR. Nog steeds niet opgehelderd.

    Sterke punten
    niet

    Zwakke punten
    snel cashen en niet klantvriendelijk. Het snelle geld zonder service.

    Door hendrik op 2 juli 2020 Reageer
  • Maandag aangekomen locatie zoetermeer lopen we richting de balie, waarna we geholpen worden door 1 van de personeel achter de balie. Vervolgens bekijken we samen de medewerker naar de auto’s. Mijn vriend en ik zien een mooie mercedes staan. die zowel hem als mij heel erg aansprak. Dus wij vragen de medewerker of het mogelijk is om dit te huren ja dat kan zegt die. Vervolgens maakt hij de auto deur open mijn vriend en ik checken de auto. Ik vroeg hoeveel pk het was waarna hij antwoordde met 290pk en december 2019 model. klopt voor geen meter. 190pk & Juli 2019 model. Maarja dat zagen wij door de vingers, Alle informatie geven adres rijbewijs etc. vervolgens vraagt hij hoe oud de bestuurder is waarbij hier antwoordde met 19 jaar. Snelle telefoontje gepleegd en done. Woensdag Ochtend kunnen jullie het komen ophalen. Wij woensdag ochtend aangekomen staat er een leidinggevende achter de balie die vraagt of hij ons kon helpen. “ ik kom voor een mercedes die ik maandag heb bekeken en uw collega zei dat ik het vandaag kon ophalen ( gewassen/schoon). ik zie geen reservering staan zegt die. hoe oud ben je? waarna hij antwoordde met 19 jaar meneer. En toen zei die leiding gevende : dat is niet mogelijk. je moet 25 jaar en ouder zijn. AUTO WAS SPOED NODIG WAARBIJ WE TOCH EEN AUTO HEBBEN MOETEN HUREN!! dit is een al oplichterij. Huur niet je auto hier !! ( LOCATIE ZOETERMEER)

    Sterke punten
    Valse informatie,

    Door Youssef op 24 juni 2020 Reageer
  • Oplichters !! - Review over DoYouSpain

    Reis geanuleerd door covid 19 geen vliegers we mogen Spanje niet binnen en toch ons geld niet terug gekregen een schande!! He zijn een grote bende oplichters. Nooit meer ! Laat jullie niet vermijden corrupte firma.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Oplichters.

    Door Va op 24 juni 2020 Reageer (1 reactie)