Nieuwste Reviews

Locauto - Afzetterij

0

Review:
Supplement van 40€ bij een overtreding is pure afzetterij.

Sterke punten:
Nihil

Zwakke punten:
Afzetterij

Verheyden beveelt Locauto NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Goede ervaringen

0

Review:
Ik las de diverse reviews die vrijwel allemaal negatief waren. Dat klopt niet met mijn ervaringen. Ik heb regelmatig een auto bij SbC gehuurd in de laatste paar jaar vanuit Rome, Bologna en Ancona. In alle gevallen waren de ervaringen positief en dat is de reden dat ik altijd probeer bij hen te boeken. Soms geeft de prijs of de extra's de doorslag voor een ander maar dat heeft niets met de service te maken.

Sterke punten:
Goede service, vriendelijk personeel, snelle afhandeling bij ophalen en brengen.

Zwakke punten:
Geen behalve langere wachttijden in Rome maar dat geldt daar voor alle maatschappijen.

Rob Drost beveelt Sicily By Car aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - Scam

0

Review:
At the return of the car, a very minor damage was noted on the front, slightly dented, not visible in normal light unless you bend down and let the sun shine along the dent properly. Nearly 500 pound worth of damage accoring to the agent, after they carefully checked (already at the start of the trip but also at the return) that you have insurance covered independent from their own insuration procedures. There is not much you can do than to sign.
You feel cheated, and that the same thing will happen with a next customer, Probabaly the business model to account for the low rental prices. Shame.. Rental from Edinburgh air port NCP Scotpark. Rental agent CAR TRAWLER. An advice: simply stay away from this scam.

Sterke punten:
cheap

Zwakke punten:
too cheap to be true

rhv beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Locauto - Verkeersboete

1

Review:
Vandaag 12-11-2019 een e-mail ontvangen van Locauto. Er is op 12-06-2019 een verkeersovertreding geconstateerd, hiervan wordt gemeld dat ik hiervoor nog een rekening krijg, nog niet bekend welk bedrag.
In de algemene voorwaarden van Locauto staat inderdaad dat indien dit het geval is, Locauto ook nog een factuur stuurt van E 40,00 excl. BTW. Hier moet je wel heel goed de Algemene Voorwaarden voor bestuderen. Ook dit nog in rekening brengen vind ik diefstal.
Ik was ook niet tevreden over halen en terugbrengen van de auto bij vliegveld in Pisa.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Dienstverlening op locatie.

Henk beveelt Locauto NIET aan bij vrienden/bekenden

Doesburg Autoverhuur - lichte schade; maximum eigen risico.

0

Review:
Bij een lichte schade werd gelijk het maximum aan eigen risico gerekend. Er was geen sprake van een offerte, second opinion of enige discussie. Of de lichte schade daadwerkelijk is hersteld, is nooit aangetoond. Je zou kunnen denken aan een gecalculeerde vorm van oplichting.

Zwakke punten:
Geen fatsoenlijke discussie mogelijk.

P. beveelt Doesburg Autoverhuur NIET aan bij vrienden/bekenden

Goldcar - Goldcar: maffia

0

Review:
We brachten de auto om 5 uur 's ochtends terug, zonder schade. We moesten de sleutels in een Dropbox doen. Er was geen medewerker om te checken. Dezelfde dag kregen we een foto toegestuurd van Goldcar met een duidelijk gefotoshopte schade: 300 euro. Diezelfde nacht, om half 1, dus 4,5 uur voordat de auto teruggebracht werd, was er al, ongezien, 300 euro van de creditcard geïnd. Hetzelfde bedrag als het schadebedrag. Mijn verzekeraar vroeg om een rekening. die heb ik nooit gekregen. De communicatie stopt gewoon. Huur nooit bij Goldcar het is maffia.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Je krijgt ook nog een auto vol schrammen mee.

marij beveelt Goldcar NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Oplichters

0

Review:
Wij hebben onze auto buiten de openingstijden ingeleverd (sleutel in de brievenbus) en veel foto's en een film gemaakt dat hij perfect in orde is achter gelaten.
Nog geen dag later zag ik dat ze ons beschuldigen het slot stuk te hebben gemaakt. Ze sturen een heel onduidelijke foto van een slot door (waarop je niets, zelfs de kleur van de auto kan zien). Ze sturen ons zelf geen mail maar op de website zag ik een factuur van 300 euro, als je dit dus niet zelf nakijkt zijn ze weg met je geld zonder dat je er erg in hebt.
Wij hebben in ons thuisland een goed verzekering en hebben dus zoals zovele geen verzekering bij hen genomen.
Via mail krijg je gewoon geen antwoord, ik heb het bewijs op film dat het niet klopt maar krijg zelfs niet de kans deze te tonen.

Sterke punten:
prijs op de website (later kom je bedrogen uit)

Zwakke punten:
oplichting, onbeantwoorde mails

Melis beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

OK Rent a Car - Ik huur nooit meer bij OK rent a car!

0

Review:
Deze zomer hebben wij voor onze vakantie een auto bij OK-Rent-A-Car in Santiago de Compostela gehuurd (via Expedia).

Bij aankomst op het vliegveld hebben wij de via de website beloofde shuttlebus niet kunnen vinden (geen enkele bewegwijzering). Wij hebben op eigen kosten een taxi naar het bedrijf moeten nemen (ook een uitdaging: adres en telefoonnummers website klopten niet).

Omdat wij vanuit Spanje ook naar Portugal wilden met de auto moesten wij extra verzekering bijbetalen. Dit bleek 150% (!!!!!) van het bedrag te zijn waarvoor wij hadden geboekt.

Medewerkster op locatie was een erg onvriendelijke dame.

Kortom, wat ons betreft klantenservice 0,0!!

Expedia vindt dat zij haar verplichtingen goed is nagekomen. OK-Rent-A-Car heeft niet meer gereageerd op onze schriftelijke klacht achteraf.Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Zie hierboven!

Sabina beveelt OK Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Totaal onbetrouwbaar!

0

Review:
Onbetrouwbaar en zeker niet geïnteresseerd hoe ze jou oplichten!
Dubbele bodem, via site van do you spain, auto en full insurance geboekt . Bij balie van record car geen acceptatie van full insurance.??? Dan zeer vervelende ervaring , of je neemt de full insurance van record car, 149 euro 5 dgn ?? Of 1100 euro van je creditcard blokkade?verder namen we geen upgrade die 3x aangeboden werd met bijbetaling . En toen een zeer oude kleine auto ( niet erg) maar die niet eens 1100 euro waard was . Dan 30 euro servicekosten plus de benzine omdat zij voor jou getankt hadden?
Dit alles is een zeer slechte reclame voor SPANJE dat dit land haar bezoekers die op vakantie komen , dit aan laten doen!! Misleiding zou beleid op mogen komen.
Voor mij nooit geen do you spain meer!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Misleidend, oplichterij , angst creatie en niemand telefonisch te bereiken..

Nieta beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

Delpaso Car Hire - Ellende bij deze verhuurder

0

Review:
Zelfde gedoe als andere klanten bij Del pasoHet zogenaamde “probleem“ is de initialen op de creditcard. Dus flink dokken ter plaatse of geen auto. Alsof mijn volledige doopnamen op de creditcard zouden passen? Lijkt een handeltje te zijn met cartrawler. Ongehoord!!

Sterke punten:
Slecht gevoel bezorgen bij Start van vakantie

Zwakke punten:
Eerlijkheid

Wil beveelt Delpaso Car Hire NIET aan bij vrienden/bekenden