Reviews over Autoverhuurders


  Zeer slechte service en voorwaarden (auto was wel goed) - Review over Locauto

  Auto was nagenoeg nieuw, daar kan ik niet over klagen.\\r\\nMaar ruim 2 jaar nadat je thuis bent gekomen durven ze nog met kosten aan te komen, omdat je een bekeuring hebt gekregen. (die stuurden ze exact een jaar na thuiskomst) Als je vraagt waarom het zo lang moet duren krijg je er geen antwoord op alleen dat je er ooit voor hebt getekend. De voorwaarden of een kopie van het contract dat je destijds hebt getekend willen ze niet geven. Lang verhaal kort; prijs lijkt goedkoop, maar verwacht geen enkele vorm van service, begrip of redelijkheid.

  Sterke punten
  auto\\\'s zijn redelijk

  Zwakke punten
  service, communicatie, begrip, redelijkheid

  Greenwheels: vieze autos, slechte service - Review over Greenwheels

  Heb 4 jaar Greenwheels deelautos in mijn buurt gebruikt. 9 van de 10 x een smerige auto aangetroffen (binnenkant)! Klacht indienen is omslachtig en er wordt niets mee gedaan. Compensatie hebben ze nog nooit van gehoord. Greenwheels: leuk voor studenten die met bier, chips en vieze honden een auto delen maar ik heb weer een eigen (schone) auto aangeschaft!!

  Sterke punten
  Er zijn er veel maar meestal smerig aan de binnenkant!

  Zwakke punten
  Nagenoeg altijd smerige autos. Greenwheels is verschrikkelijk duur. Je kunt beter een eigen klein autootje kopen.

  Zakelijke Schade opgelopen - Review over KM Vrij Huren

  Wij hebben van de week bij online reservering gedaan bij km vrijhuren. Vrijdag middag worden wij nog gebeld door km vrijhuren dat alles is geregeld voor ons. Zaterdag om 10.00 uur gaan wij ons bus ophalen. Wordt er dood leuk verteld dat zij onze bus hebben weggegeven aan een particulier klant. Want ze hebben pech met een bus die nog niet retour is gekomen. Ze weten ook niet of het terug gaat komen. Alternatief hebben ze niet want alle andere bussen zijn verhuurd. Zou staan we daar dan zakelijk overeenkomst houd toch in dat ik dan het zekerheid krijgen. Nou bij km vrijhuren dus niet. Maar nu komt het leukste ik heb geen bus kan de werkzaamheden die ik moet uitvoeren niet voor elkaar krijgen. In deze lastige tijden zit ik nu dank zij km vrijhuren met een behoorlijke schade post die in duizenden euro's loopt. Na contact te hebben gehad met km vrijhuren wordt het kastje naar muurtje spel gestart. Namelijk km vrijhuren is een franchise onderneming dus kunt u alleen u klacht bij het vestiging in Amsterdam sturen. Ik zal dit ook zeker doen hou jullie op de hoogte hoe het afloopt.

  Sterke punten
  Leugens

  Zwakke punten
  Eerlijkheid

  Oplichters!!!! - Review over RentalCars

  Auto gehuurd via rentalcars en door verkeers fout derden auto total loss gereden en paar weken in ziekenhuis belandt in SA. Advies van rental cars toen om schade bedrag te betalen aan verhuur maatschappij bidfest waardoor volgens rental cars de hele claim procedure opgestart kon worden. Na meer dan een jaar nog steeds geen geld terug!! Auto was via rental cars volledig verzekerd, schuldige partij erkend alle schuld, politie rapport is duidelijk en toch elke maand zwak copy paste verhaaltje in de mail dat alles nog in onderzoek is. Kortom, er gebeurt helemaal niks!! Voor mij zijn het oplichters en ze gaan gewoon vrolijk verder.

  Sterke punten
  Goed in oplichten!

  Zwakke punten
  Alles wat je maar kan bedenken over zwakte.

  Zoetermeer - Review over KM Vrij Huren

  Asociale medewerkers

  Zwakke punten
  Slechte service

  Zoetermeer - Review over KM Vrij Huren

  Geven auto mee met een slechte accu en geven geen geld terug. Niet sociaal en servicegerichte medewerker. Ook werken de ruitenwissers niet naar behoren.

  Zwakke punten
  Slechte service

  Eerlijk - Review over KM Vrij Huren

  Voordat ik ging huren had ik mij twijfels door de reviews. Toch besloten om het te doen. Eenmaal aangekomen op locatie was het personeel vriendelijk en eerlijk. Ook bij het terug brengen ging alles goed en heb ik me borg netjes precies op tijd terug gekregen. Nogmaals ik had twijfels maar heb alles netjes terug gekregen gehad!!

  Sterke punten
  Eerlijk en betrouwbaar

  Zwakke punten
  N.v.t

  Slechter dan slecht - Review over AutoHuren.nl

  Ik heb een gereserveerde auto geannuleerd (ruim 2000 eur). Nu bijna 30 werkdagen verder en ik heb mijn geld nog altijd niet retour. Bij klantenservice wordt je van kastje naar de muur gestuurd. Mijn advies luidt: Nooit met deze club in zeer gaan het is echt een waardeloos bedrijf!!!! NIET DOEN!!!

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Alles is slecht aan dit bedrijf!

  Onbetrouwbaar en onprofessioneel - Review over Adrem

  Mooi wagenpark met nieuwe busjes. Bereikbaarheid slecht - zeer smal straatje dat leidt naar parkeerplaats (ben benieuwd hoeveel schade hier al wordt gereden). Personeel achter balie meest vriendelijk. Personeel op het wagenpark ongemanierd. Ik heb zelf een kleine schade gereden (schampschot), betaal hier natuurlijk precies het bedrag voor wat onder het eigen risico valt (450 euro). Nooit een officiële verklaring ontvangen van beoordeelde schade. Meerdere malen documentatie opgevraagd, zowel per e-mail als per telefoon. Hier krijg ik helemaal geen enkele respons op. Komt allemaal erg onbetrouwbaar en onprofessioneel over. Ik ga nooit meer, zou het ook niemand aanbevelen.

  Sterke punten
  Nieuwe busjes. Vriendelijke mensen achter de balie

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar Onprofessioneel

  Tevreden en begrip - Review over KM Vrij Huren

  Ik huur vaak hier. Heb zelf geen slechte ervaring. Ik heb wel deze maanden wat vertragingen gehad met borg. Het is toch begrijpelijk in deze tijd, als ze nooit een probleem mee hadden. Ik snap dan niet dat mensen overdreven doen en schrijven ipv beetje begrip tonen van deze tijd. Het duurt wel even in deze tijd. Maar ze staan je te woord en wordt ook opgelost. Mensen heb now beetje begrip voor elkaar. Ik huur vaak hier en daarom begrijp ik ook dat dit maar een tijdelijke vertraging is. Ze verdienen van mij gewoon een dikke 5 ster

  Sterke punten
  Altijd goed met klanten

  Zwakke punten
  Misschien moeten ze maar klaag beesten buiten de deur houden. Onmenselijke gasten

  Vreemd verdienmodel, huur hier niet. - Review over KM Vrij Huren

  Let op, de laatste 16 reviews zijn door hun zelf geschreven ;). -- In juni 2020 heb ik een bestelbus (met werkelijk overal schade) gehuurd bij dit "bedrijf". Ben ermee afgereisd naar Italië voor zaken en helaas heeft iemand de Vito aldaar beschadigd.. Het schade aangifteformulier ingevuld, foto's gemaakt van de schade, kenteken, papieren, rijbewijs van tegenpartij e.d. Na terugkomst vraagt de medewerker aan de balie waarom het motorstoringslampje brand. Heb hem direct een foto getoond met daarop de tijd (2 minuten na vertrek), kilometerstand en het brandende motorstoringslampje (was ook 15.000km servicebeurt overschreden). De laadruimte was ook smerig. Had van te voren de auto volledig vastgelegd op video en ook tijdens het inleveren de auto weer gefilmd. 7.5 maand later heb ik eindelijk mijn borg van ruim 1450 euro terug. Heb er diverse keren achteraan moeten bellen, mailen en zelfs gedreigd met een rechtszaak. Het duurde mij allemaal te lang, dus ben er uiteindelijk persoonlijk naar toe geweest. Weer werd er een belofte gedaan dat het werd overgemaakt, maar je raadt het al; weer niet nagekomen. Dus maar weer gebeld. Uiteindelijk stond het geld dezelfde dag op de rekening. Zij hadden het geld van de verzekering uiteraard al een lange tijd geleden ontvangen, maar waren te beroerd om mijn borg terug te storten. Heb nog nooit eerder een dergelijk slechte ervaring gehad met een bedrijf of persoon. Het zijn pathologische leugenaars met een apart verdienmodel. Betaal iets meer en ga huren bij een internationaal bedrijf is mijn advies.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande

  9 persoonsbus - Review over KM Vrij Huren

  Erg vriendelijk personeel, was op een zaterdag gekomen was erg druk, ondanks het wachten is alles goed gegaan, borg echter met vertraging terug gehad maar dat had de telefoniste doorgegeven.

  Sterke punten
  aardig en vriendelijk personeel

  Zwakke punten
  lange wachtijd omdat er maar 1 baliemedewerker aan het werk was op zaterdag

  9 persoonsbus - Review over KM Vrij Huren

  Erg vriendelijk personeel, was op een zaterdag gekomen was erg druk, ondanks het wachten is alles goed gegaan, borg echter met vertraging terug gehad maar dat had de telefoniste doorgegeven.

  Sterke punten
  aaridig en vriendelijk personeel

  Zwakke punten
  lange wachtijd omdat er maar 1 baliemedewerker aan het werk was op zaterdag

  Prettige bus - Review over KM Vrij Huren

  Een prettige eerste ervaring met KM Vrij huren Zoetermeer. Ik werd goed geholpen en die geleverde bus was prima en reed heel prettig. Daarnaast vond ik het tarief heel gunstig. Negatief was dat de brandstofmeter niet op vol stond toen ik de bus kreeg, maar dat werd met de betaling recht gezet

  Sterke punten
  prima auto rijd prettig en tarief gunstig

  Zwakke punten
  Brandstofmeter

  Eenvoudig en netjes - Review over KM Vrij Huren

  Een bus gehuurd voor de verhuizing. Bij het ophalen van de bus netjes met de medewerker een rondje om de bus gedaan van de bekende schadeplekjes. Bus was pas 1 jaar oud en reed heerlijk. Heb elders bij een ander verhuur maatschappij wel anders gezien... Bus volgetankt om de hoek en afgeleverd. Volgende week kreeg ik de borg teruggestort op mijn rekening.

  Sterke punten
  Eenvoudig

  Km vrij huren - Review over KM Vrij Huren

  Wij hebben hier een busje gehuurd, en wat een ontzettend vriendelijke mevrouw werkt hier. Wij hebben alleen met haar gesproken, maar als de rest net zo is als zij, weet ik zeker dat iedereen daar top is. Je wordt netjes te woord gestaan, geen onverwachte kosten (alles wordt van te voren besproken), eventuele schade die al op de auto zit wordt van te voren genoteerd, je krijgt duidelijke uitleg en eventuele vragen beantwoord hij met veel plezier.

  KM vrij huren Zoetermeer - Review over KM Vrij Huren

  Ik heb denk ik zo wel nu elk autoverhuurbedrijf in nederland gehad. Van thrifty, europcar, boorent, budget etc. maar toch vind ik de beste km vrij huren super goedkoop zonder zorgen over onverwachte kosten als er iets verkeerds is gegaan snel opgelost goede auto's

  Sterke punten
  Snel opgelost goedkoop geen zorgen

  Verbaasd over de reviews - Review over KM Vrij Huren

  Verbaasd ben ik over de negatieve reacties van het bedrijf Km vrij huren. Omdat de telefonist verschrikkelijk aardig was de service goed en de auto netjes onderhouden.

  Sterke punten
  Aardige service en goede kwaliteit auto

  Polo B - Review over KM Vrij Huren

  De uitstekende polo B voor een zeer lage prijs via de telefoon gereserveerd zo gedaan als je vragen hebt word duidelijk antwoorden.

  Sterke punten
  Mooie auto's

  Korting - Review over KM Vrij Huren

  Heb bij kmvrijhuren in Zoetermeer een bus gehuurd was er wat mis gegaan met de bussen heb een andere bus gekregen. Gemeld bij de balie en na 5 minuten de juiste bus gekregen. Ze hebben hun excuses aangeboden en een korting gegeven.

  Sterke punten
  Korting gekregen

  Zwakke punten
  Verkeerde bus

  Positief - Review over KM Vrij Huren

  Na het lezen van de negatieve ervaringen was ik een beetje bang geworden om een bus voor drie weken te huren uiteindelijke was alleen maar het positief. Goedkope prijzen zeer duidelijk te spreken.

  Prima! - Review over KM Vrij Huren

  Prachtige auto's om te huren had eens een ongeluk met een auto werd duidelijk uitgelegd wat er precies moest gebeuren en ze waren aardig mee omgegaan.

  Km vrij huren Amsterdam - Review over KM Vrij Huren

  Eenvoudig heb ik hier een aantal keren gehuurd gaat altijd soepel altijd makkelijk de prijzen te zien op de website alle voorwaarden daar ook te zien. Er kan helaas geen contant betaald worden.

  Sterke punten
  Alles makkelijk te zien en duidelijk

  Zwakke punten
  Kan geen contant betaald worden

  Goede service - Review over KM Vrij Huren

  Een personenauto gehuurd via de telefoon vrij simpel en snel. Borg was wel te laat betaald werd wel goed gehandeld 2 weken later borg op mijn rekening.

  Sterke punten
  Heel erg snel

  Zwakke punten
  Borg te laat betaald

  lange klant - Review over KM Vrij Huren

  ben al een klant bij kmvrijhuren Zoetemeer voor twee jaar. Huur vaak een busje voor een voordelige prijs geen verborgen kosten word duidelijk uitgelegd. heel erg vriendelijke mensen kan je altijd mee spreken.

  Sterke punten
  Bus kwaliteit altijd goed aardige mensen