Reviews over Autoverhuurders


  Goldcar nooit meer huren

  Review over Goldcar

  I rented a car, for my wife, through Rentalcars.com, they arrange a car through Goldcar Sevilla, all the insurances were done through Rentalcars, but the desk in Sevilla, treaten my wife not to give the car without an expensive insurance with Goldcar, after an hour she paid the Goldcar insurance, My adive NEVER go through Goldcar, they are thiefs.

  Zwakke punten
  Totaal onbetrouwbare desk

  Oplichters bedrijf !!

  Review over SnappCar

  Ik heb een auto gehuurd bij SnappCar en dezelfde dag heb ik geanuleerd omdat ik ziek werd, daarna kreeg ik een e-mail van hun dat ze mijn geld niet terugbetalen . In hun voorwaarden stond niet echt duidelijk over het Annuleren .
  Ik moest ook €10 euro betalen voor wat weet ik eerlijk gezegd niet . Ik voel me echt opgelicht door SnappCar.

  Wees voorzichtig bij dit bedrijf met het huren van een auto, want ze vragen meer en extra geld dan een normale autoverhuur bedrijf.
  Bij een normale autohuur bedrijf huur je veel goedkoper een auto.

  WAARSCHUWING VOOR DIT BEDRIJF

  Review over RentCars.com

  Ik heb een auto bij Rentcars gereserveerd voor 14 dagen in Malta en alle informatie en rijbewijs ingevuld. We hebben met creditcard betaald. We kregen een bevestiging voor het reserveren van de auto en de verzekering.
  Toen we de auto kwamen ophalen kregen we de auto niet omdat de bestuurder ouder was dan 75. Dit stond niet eerder in de informatie vermeld en ze accepteerden mij als chauffeur.
  In de eerste communicatie vertelde Rentcars mij dat zij het geld zullen terugbetalen. Maar later weigerden ze het grootste verleden van de overeenkomst terug te betalen, dat was het verzekeringsgedeelte.
  Dus ik waarschuw jullie allemaal. Dit bedrijf wil niet altijd leveren, betaalt uw geld niet terug.
  Dit is gewoon OPLICHTING of wel FRAUDE
  Ik heb mijn boekingsgegevens naar Rentcars gestuurd.Maar zelfs op de mail reageren ze niet meer.

  Sterke punten
  Ze komen betrouwbaar over, maar HELAAS dat is maar schijn.

  Zwakke punten
  Ze hebben een Happiness afdeling: niet voor de klanten maar voor het eigen gewin.

  holiday car niet betrouwbaar

  Review over Holiday Cars

  zij doen zaken met Sire Price op Tenerife \\r\\ndat zijn grote oplichters ,\\r\\nHoliday Car is op de hoogte ,doet er niets mee \\r\\ndus ook oplichters ,en ik ben 604� armer

  Sterke punten
  niets komen niet voor de eerlijke klant op !\\r\\nliever zaken doen met fraudeurs

  Zwakke punten
  alles ,erkennen niet dat wij zijn opgelicht

  holiday car niet betrouwbaar

  Review over Holiday Cars

  zij doen zaken met Sire Price op Tenerife
  dat zijn grote oplichters ,
  Holiday Car is op de hoogte ,doet er niets mee
  dus ook oplichters ,en ik ben 604€ armer

  Sterke punten
  niets komen niet voor de eerlijke klant op !
  liever zaken doen met fraudeurs

  Zwakke punten
  alles ,erkennen niet dat wij zijn opgelicht

  Niet eens 1 ster waard

  Review over Record Go Rent a Car

  Deze maatschappij verdient nog niet eens 1 ster. Zij beheersen de knepen van pure oplichterij als geen ander. Eens ter plaatse word je de keuze gegeven een extra verzekering te nemen of een borg van 1100 euro te laten vast zetten. Op deze manier weet men bij het inleveren van de auto direct wie men kan "fucken" of wie niet. Waaronder wij dus!
  Bij het ophalen van de auto word er gezegd foto's te maken van de schade, wat wij ook deden van de carrosserie, de bumpers, de ramen,... Niet wetende dat bij het inleveren iemand als een echte Sherlock Holmes met zaklamp opzoek zou gaan naar het kleinste tikkeltje schade waar je op voorhand als huurder zelf nog niets eens aan denkt om naar op zoek te gaan! Hierbij heb ik het dan over een krasje op het plastieken wieldeksel van een fiat 500 waar ze waarschijnlijk bij de vorige huurder ook al gebruik van hebben gemaakt! Met andere woorden, zij weten dus heel goed waar men moet zoeken om extra geld uit iemand zijn zakken te slaan. En wat voor extra geld!!?? Voor dit kleine krasje (niet door ons veroorzaakt) DURVEN ze dan ook nog eens 181 euro rekenen PLUS 50 euro administratie kosten.
  Dit alles nadat wij zo zeker van ons stuk de luchthaven binnen reden omdat we enorm zorg hadden gedragen voor de auto. We zijn zelfs de luchthaven terug buiten gereden toen we realiseerden dat we vergaten te tanken, uit goede wil zijn we dus VOOR JULLIE nog gaan tanken op minder dan 3 km.
  Kortom wij zijn razend! Dat jullie als bedrijf met zulke methodes kunnen leven kan er bij ons niet in. Als ik hieronder in een andere review volledig hetzelfde voorval kan lezen maakt voor mij van jullie de perfecte definitie van georganiseerde misdaad.

  Mvg
  3 personen waarvan jullie het vertrouwen in de mensheid hebben doen verliezen.

  Borg niet terug

  Review over Greenwheels

  Greenwheels is een oplichtersbende. Ik had voor vrijdag 12 januari een auto nodig. Ik probeer dat op donderdag te regelen. Schrijf mezelf in, betaal 100 Euro borg en krijg vervolgens een mail dat mijn inschrijving aan een steekproef wordt onderworpen en dat dit 3 dagen kan duren. Daar heb ik dus niets aan en ik maak mijn inschrijving dus direct weer ongedaan. Kan ik gewoon doodleuk 8 weken op mijn borg gaan wachten. Schandalig!

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  Oplichters

  Review over SnappCar

  Het zijn oplichters zolang het verhuur goed gaat zal je geen last hebben zodra er iets is dan kan je ze niet bereiken en deactiveren ze je account zonder aan te geven waarom. Je kan ze ook niet bereiken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Bedrijf zonder kwaliteit

  Oplichting pas op!

  Review over Centauro

  Pas op ! deze firma laat je betalen voor schade welke je niet hebt gemaakt als je niet extra nog een dure verzekering erbij afsluit. Lees de andere reviews, ze doen dit heel vaak ! 480€ waren we extra kwijt zonder deze schade te hebben gemaakt.

  Zwakke punten
  Hoge borg die ze vervolgens gebruiken om je op te lichten na afloop

  Complete misleiding

  Review over Car Flexi

  Ik dacht dat ik tegen een gunstig tarief een auto had gehuurd. Eenmaal aangekomen op hun kantoor moest ik nog extra betalen voor verzekering waardoor de huur dubbel werd. Wel betaald en de auto meegenomen omdat ik met me ouders op vakantie was in Malaga. Mijn ouders zijn op leeftijd waardoor ik noodgedwongen de auto heb meegenomen. Gelukkig daarna is alles goed gegaan. Had de auto voor 8 dagen. Kreeg het met een volle tank mee, heb het ook met een volle tank teruggeven. Maar ik zal NOOIT meer een auto bij ze huren. Uiteindelijk was ik het dubbele bedrag kwijt aan huur door die zgn verzekeringen.

  Simon

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Prijzen kloppen niet, je moet terplekke extra voor de verzekering betalen. Dit staat nergens op de site.

  Super slechte service oslo

  Review over Hertz

  Mijn dochter en een vriendin zijn wezen wandelen door de natuur van Noorwegen
  Om op hun bestemming te komen moesten ze 2 uur rijden van Oslo
  Bij de vlucht en bungalow hebben ze gelijk een auto geboekt bij hertz
  Ze hebben een prima week gehad
  Maar op de ochtend van de terug reis lag er 20 cm sneeuw
  En omdat ze vast stonden hebben de mensen van het park hun geholpen om op de weg te komen
  Maar werd gelijk gezegd dat ze absoluut niet met deze auto mochten rijden omdat er zomerbanden onder zaten
  Ze hebben hertz gebeld en die zei ook dat ze niet mochten rijden en dat de auto werd opgehaald
  Maar omdat er geen vervangend vervoer was moesten ze met de bus naar oslo omdat ze nu te laat voor de vlucht waren hebben ze extra kosten moeten maken zoals overboeking hotel en bus waren ze ruim 300 euro per persoon extra kwijt
  En nu geef HERTZ niet thuis omdat ze hadden moeten dat ze met zomerbanden niet in de sneeuw mogen rijden
  Ik raad iedereen aan om nooit bij hertz te huren dit is beneden elke service en verplichting van zo.n bedrijf

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Alles doen om hun schuld niet te erkennen

  Super verhuurbedrijf

  Review over Holiday Cars

  We werden prima geholpen door een behulpzame dame aan de balie! Erg vriendelijk en niets was haar teveel.
  Auto was top, goede auto voor een prima prijs! Vervoer naar vliegveld goed geregeld via busje.Klein stukje lopen naar aankomst en vertrek hal!

  Sterke punten
  Snel en goede auto,vriendelijke medewerkers

  Zwakke punten
  Kan er niet 1 opnoemen

  Onterecht schade berekend

  Review over EuropCar

  Auto gehuurd op Schiphol voor twee dagen. Bij inleveren erg druk. Na 10-15 minuten wachten zei personeel dat alle wachtende bestuurders naar de terminal konden gaan zonder controle. Alles was ok. Nu heeft Europacar 1000 euro in rekening gebracht terwijl ik geen schade had. Probeer al drie weken via e-mail en telefoon antwoord te krijgen. Maar tot zover niets ontvangen. Geen factuur geen bewijs van schade.

  Sterke punten
  Had een leuke auto

  Zwakke punten
  Kan bedrijf niet bereiken. En na drie weken nog steeds geen antwoord op al mijn vragen. Buiten dat ze 1000 euro in rekening hebben gebracht terwijl ik geen schade had.

  Deze site is een scam, LET OP!

  Review over AutoHuren.nl

  Had een fiat 500 geboekt in Porto. Voor ruim 1 dag 45 euro, inclusief ophalen luchthaven porto en return luchthaven Lissabon. Gehele pakket, alles qua risico afgekocht. Black Friday deal. Kom je bij verhuurbedrijf Centauro die de voucher niet erkennen. Wel de boeking en betaling. Maar gaan vervolgens zelf rekenen: extra verzekering 48 euro, of 1.200 euro reservering credit card ingeval kleine schades, 150 euro voor eenmalige reis van de auto, 100 euro huur en voorschot tolsysteem, 109 euro voorschot benzine volle tank. Laatste kosten zouden achteraf verrekend worden. Yeah right. Alleen onder deze voorwaarden zouden we de auto meekrijgen?! Overleg met www.autohuren.nl levert niets op. Ja advies om de 150 euro te betalen en mogelijk later terug te claimen ?! Op hun kosten. Mijn voorstel om contract dan maar te ontbinden zodat zij de 150 euro niet hoeven te betalen en ik de 45 euro niet, wordt om gelachen. Neen contract is contract. We zijn daar bij Centauro weggelopen, Uber gepakt naar station in porto en nu met de trein naar Lissabon. Centauro overigens niet veel beter qua omgang met haar klanten. Een grote mond, en contract is contract. Die 45 euro bent u kwijt. Helaas, maar is niet anders. Heb veel gereisd in mijn leven, overal ter wereld, jarenlang in buitenland gewoond. Prima ervaringen met Avis, hertz, budget rentals. Maar dit zijn pure oplichters!

  Sterke punten
  Niet aanwezig

  Zwakke punten
  Te veel

  Bende oplichters !!!

  Review over Firefly Car Rental

  Grote oplichters ! wegblijven daar !!!
  Firefly Valencia Airport
  Ik wou geen verzekering en heb dit ook duidelijk gezegd aan de balie. Achteraf blijkt dat ze toch 77,78 euro afboekten van mijn creditcard zogezegd voor een verzekering die ik niet gevraagd had.
  Bende afzetters !!!
  Controleer ook goed je voertuig ! was toch nog schade aan die niet op fiche vermeld stond.
  Waarschijnlijk ook één van hun truukjes om je nadien te kunnen belazeren.
  Bekijk ook de Google reviews dan stel je zelf vast hoeveel mensen ze al opgelicht hebben.
  Spijtig genoeg was ik vergeten hier eerst naar te kijken.
  Nooit meer Firefly !!! Die verdienen niets meer aan mij.

  Sterke punten
  Geen, zijn een bende oplichters !!! Dan kan er niets meer goed zijn als ze geld afboeken voor iets wat je niet gekozen hebt.

  Camper lak probleem.

  Review over Haffkamp campers

  Probleem met lak, Bjorn geeft service en garantie perfect opgelost ziet uit als nieuw.

  Sterke punten
  Afspraak is afspraak.

  This company is a scam!!

  Review over Sicily By Car

  This is by far the worst experience I have ever had with a car rental company!! At check-out the company found a small damage in the tire of the car. I was charged EUR 320 for this damage, they subtracted this amount of my deposit. This amount is totally ridiculous and out of proportion, besides there was no option to discuss the situation. BE VERY CAREFULL WITH THIS SCAM CAR RENTAL, IT’S BETTER TO PAY MORE FOR A RECOGNISED CAR COMPANY!!

  Zwakke punten
  Oplichters!!

  zeer goed bevallen

  Review over Goldcar

  Eerste keer dat ik bij Coldcar huurde was geen succes, door taal problemen.
  Maar ik heb nu drie keer een auto gehuurd en is mij zeer goed bevallen
  Als ik nu huur doe ik wel de extra verzekering er bij en dat bevalt mij goed,denk er wel om dat je aftankt.
  alle gehuurde autos waren prima, doe het zeker weer.

  Sterke punten
  gemakkelijk ophalen

  Zwakke punten
  De taal is wel lastig
  In het nederlands zou ideaal zijn ze zijn wel moeilijk te verstaan.

  Bekeuringen

  Review over Sicily By Car

  Op de auto was niets aan te merken, maar we ontvangen nu 2 bekeuringen na een paar maanden. Mensen wees voorzichtig met een auto huren in Italië als je de borden niet kent of de teksten niet begrijpt. Millieuzones, voetgangersgebieden. Heb nu na 1 trip Italië meer bekeuringen gehad, dan in 10 jaar Nederland. Dus wees op je hoede en ken de taal.

  Zwakke punten
  Waarschuw de mensen voortaan voor de regels, en idiote bekeuringen

  boek nooit bij EasyCar

  Review over EasyCar

  Boek niet bij EasyCar!
  Wij dachten via EasyCar een goede deal te hebben gemaakt. Bij aankomst bleek het autoverhuurbedrijf (GoldCar - ook vermijden als de pest(!) - de verhuur gecancelled te hebben. Wij zouden te laat zijn komen opdagen om de auto op te vragen. De voorafbetaalde huur - voor een week (!!!) - kregen we niet terug. Stond in kleine lettertjes in de EasyCar voorwaarden. Ik steel van u, maar het staat in de voorwaarden, dat werk

  Sterke punten
  niet aanwezig

  Zwakke punten
  Oplichters

  perfecte autohuur

  Review over Drivalia

  Va Drivalia een auto gehuurd in Girona.
  De balie zit niet in het airportgebouw, maar er net buiten (waar o.a. sixt ook zit).
  We hadden een no risk verzekering via een 3e partij.
  Aan de balie vriendelijk geholpen, geen pogingen o.i.d. om mij (toch nog) extra verzekeringen via Drivalia aan te smeren. De auto was nieuw (6.000 km gereden), schoon en rook fris.
  Ook bij terugkomst werden we snel en vakkundig geholpen.
  perfecte autohuur

  Sterke punten
  nieuwe auto's, goede service

  Zwakke punten
  balie iets buiten het airportgebouw

  Borg niet terug gestort

  Review over RentalCars

  Wat een baggermaatschappij is Rentalcars. Via Rentalcars een auto gehuurd bij Centauro.
  Bij de boeking direct een verzekering afgesloten voor EUR 65,91.
  Bij het ophalen wordt door de baliemedewerkster van Centauro de standaardvraag gesteld wilt u een upgrade van de auto, nee want ik ben na 3 dagen alleen de rest van de vakantie en heb welbewust deze auto gekozen. Wilt u een verzekering? Nee, die heb ik al bij boeking afgesloten en betaald.
  Vervolgens begint de baliemedewerkster een heel verhaal over de borg van EUR 1.400,-- die streept ze door op het papier en komt met een bedrag van EUR 446,-- die ik moet betalen. Moet ik wel zorgen dat ik bij afleveren op de luchthaven de benzinetank vol moet achterlaten. Prima geen probleem en ook gedaan. Er is tijdens het gesprek niet meer gesproken over een verzekering.
  Na 5 dagen wordt het bedrag van EUR 446,-- geind, terwijl deze eerst geblokkeerd stond.
  Op dezelfde dag van inleveren krijg ik EUR 134,-- terug gestort op mijn creditcard. Direct na thuiskomt een klacht ingediend bij Rentalcars dat ik de borgsom ?? niet volledig terug heb gekregen. In de standaardmail die je terug krijgt stond dat ik 28 dagen moest wachten, dat is de maximale termijn dat het terug moet komen. Restant niet ontvangen. Weer via boekingen een klacht ingediend en moet ik van hen het creditcardbedrijf een bevestiging laten sturen dat het bedrag nog niet is terug gestort.
  Rentalcars heeft contact gehad met Centauro en bericht dat ik een extra autoverzekering heb afgesloten voor EUR 312,--. In deze e-mail staat ook dat zij de factuur van de autoverzekering bij de e-mail hebben gevoegd. Helaas ontbreekt de factuur maar betalen zij wel het bedrag van EUR 65.91 voor de autoverzekering bij hun terug. En sluiten mijn boeking waardoor ik niet meer kan reageren.
  En het advies u moet zelf contact opnemen met Centauro omdat ik bij hen een autoverzekering heb afgesloten. Zonder factuur, zonder ontvangst van verzekeringspolis en voorwaarden.
  Het voelt voor mij als oplichting waarvan Rentalcars en Centauro over en weer op de hoogte zijn.
  Voor mij de volgende keer dus weer Sunnycars, die doen niet moeilijk en zijn te vertrouwen.

  Zwakke punten
  Slechte klachtenafhandeling

  Ik ben erg ontevreden

  Review over Greenwheels

  Ik ben erg ontevreden. De auto ging niet open, dus kon ik hem niet gebruiken, en het heeft mij toch geld gekost. De klantenservice zei dat dit wel vaker gebeurt en dat ik ruimer de tijd had moeten nemen en hen had moeten bellen voor een oplossing. Ze konden mij niet compenseren en toonden weinig begrip. Het zou handig zijn als ze dit ook in hun marketingverhaal vermelden, namelijk dat de auto mogelijk niet opengaat en dat je hen moet bellen voor hulp.

  Zwakke punten
  auto ging niet en het kost mij toch geld

  Oplichtersbende

  Review over Sixt

  Dit is een oplichters bedrijf. Huur hier niet, tenzij je opgelicht wilt worden. Check goed de prijzen voor je hier komt, aan de balie maken ze extra dure prijzen zodat ze hogere bonussen krijgen. De medewerkers doen er hier alles aan om hun bonussen te halen en doen je allerlei beloftes die ze niet nakomen. Vervolgens krijg je na je huurperiode nog allerlei facturen die niet onderbouwd zijn, als je ze dan opbelt kunnen ze geen uitleg geven over de bedragen, maar je moet ze wel betalen, anders krijg je de deurwaarder over je heen.

  Slechtste ervaring ooit!

  Review over Budget

  Worst experience ever (not exacerbated). Picking up our car was very problematic. Systems didn't work so we couldn't get our car, the car was dirty, the amount of fuel in our car didn't correspond with what was promised. Handing in our car was a disaster too. The location we were supposed to hand in the car was unexpectedly closed. We had to find another location, which took us an extra day, so we got charged an additional amount of 20% of our total costs for being late and handing in our car in another location. During this whole period we couldn't get in touch with someone from the service center who was able to help us. We send multiple emails which we never got a reply to.

  Zwakke punten
  - Extreem slechte klantcommunicatie (niet bereikbaar, ontwijkende antwoorden op belangrijke vragen, onduidelijke extra kosten, niet doorverbonden worden met juiste persoon)
  - Gegevens over auto kloppen niet (hoeveelheid brandstof, grootte, dat de auto schoon opgeleverd zou worden)