Nieuwste Reviews

Centauro - Top bedrijf

0

Review:
Al 3 maal auto gehuurd , top service ,eerlijke mensen .

Sterke punten:
Vlot, eerlijk ,betrouwbaar , nette auto s ,niet duur ,goede service

Zwakke punten:
Geen

Bunders beveelt Centauro aan bij vrienden/bekenden

Sixt - Daniel Sixt bij Tenerife south is een oplichter

0

Review:
Opgelicht door extra verzekering en toeslagen van 100 euro toe te voegen op bon en klant met opzet van de wijs brengen.
Tankservice achteraf van visa afschrijven terwijl het VOL-Vol was.

Sterke punten:
niets!!!!!!!!!!! alleen de auto zelf

Zwakke punten:
Slechte communicatie

J Gruntjen beveelt Sixt NIET aan bij vrienden/bekenden

Goldcar - lange wacchttijd

0

Review:
thuis een auto gereserveerd en een heel account aangemaakt op de luchthaven van tenerive moest het hele verhaal weer in de computer worden ingevoerd, duurde uren mede doordat er een lange wachtrij voor de bali stond, de helpster weinig engels kon en er ook nog niet lang werkte, hoge borg wat misschien problemen bij andere klanten gaf die geen goede creditcard hadden, eindelijk een formulier gekregen toen weer naar het afhaalpunt waar weer een hele lange rij stond gelukkig kreeg een medewerker door dat wij al een auto gehuurd hadden dus heeft die ons een auto gegeven helaas geen alfa maar een golf, kortom waarom een account aanmaken met duidelijk een huurnummer hier wordt niet naar gekeken

Sterke punten:
inleveren geen problemen

Zwakke punten:
lange wachttijden
hoge borg
3 x pinnen voor huurprijs, volle tank benzine, en 1500 euro borg dit schep verwarring

kim beveelt Goldcar NIET aan bij vrienden/bekenden

Dickmanns Rent a Car - Huur hier geen auto!

0

Review:
Oplichters! Er is mij nooit gevraagd om een premium cover van 150 euro. Blijkbaar heb ik er wel voor getekend? Heb dat echt niet zien staan.
Voor een auto (peugot besteld, maar kreeg een oude ford) van 76 euro dus 226 euro betaald. Daarnaast zijn ze nog eens zeer onvriendelijk.

Sterke punten:
kan ze niet verzinnen

M. Boschlo beveelt Dickmanns Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Oplichterij

0

Review:
De prijs die je betaald op de webstek MOET het volledige bedrag zijn zodat je zonder problemen de wagen kan ophalen, hun werkwijze is de mensen onder druk zetten zodat je plots VEEL moet bijbetalen.Het is een schande dat op de webstek alles zeer goedkoop, ik betaalde voor 5 dagen BA 22 € en omnium (afkoop) 38€, alles dus 60€ is maar bij aankomst moest ik nog wel 240€ extra betalen, dus 60€ per dag. Er werd extra aangerekend omdat ik de wagen voor openingstijd zou binnen brengen, op mijn vraag om deze dan een uurtje te verlaten moest ik van dijckmans naar doyouspain bellen maar dijckmans wilde de tijd niet wijzigen dus bijbetalen. Op mijn vraag om me gewoon de 60€ terug te geven alweer naar de andere bellen want ze sturen je van het kastje naar de muur. doyouspain, nooit meer.

Zwakke punten:
Oplichterij en onder druk gezet worden

Bert Pelgrim beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

Goldcar - auto via goldcar murcia

0

Review:
via de website goldcar auto geboekt,en betaald pas bij levering.Op de luchthaven hadden we later pas gezien dat er twee dingen bij waren aangerekend, smart return en extra new, bij deze gemaild via Messenger een zekere victoria,uitgelegd dat we dit later hadden gezien, en niet hadden bijgevraagd, en na enkele keren gechat te hebben met haar, hebben wij het bedrag teruggestort gekregen via onze visa kaart.Let gewoon even op bij de luchthaven met het contract,heb je geen extra verzekering,dan reserveren ze u de borg*plus nog de brandstof fuel fuel,is de tank vol bij levering,houden ze die niet in, neem gewoon foto van uw dachboard meter vd brandstof bij het begin vd autohuur en bij het einde.Als je het voertuig haalt, controleren ze samen met u of de wagen schade of geen schade heeft, neem voor u zelf ook foto's bij het afhalen,en bij het terugbrengen word er ook gecontroleerd,indien alles ok, word uw borg al snel ter plaatse gedeblokkeerd.Wij hebben in murcia luchthaven nog even langs de bali terug moeten gaan voor enkele dingen, maar deze werden goed opgelost;Wees vooral vriendelijk,dat doen zij ook;Wij zijn ondanks de vele negatieve beoordelingen die we daarvoor hadden gelezen, bij goldcar in murcia zeer goed geholpen;Maar de persoon die voor ons het meeste heeft gedaan is VICTORIA die kan je bereiken, bij eventueel een probleem, met Facebook en dan via Messenger stuur je een bericht;SUPER GOED ik hoop dat ze dit ook leest

Sterke punten:
We hadden een probleem met ons contract, en deze werd heel goed en vriendelijk opgelost in de luchthaven van murcia janvier;
We hadden snel onze wagen, deze werd op voorand goed gechekt .Ook bij het binnenleveren word er goed nagekeken;Onze borg die ze gereserveerd hadden, werd direct ter plaatse geanulleerd, de wagen was schadevrij terug gebracht;Wij zijn alvast een tevreden klant

Zwakke punten:
Kijk goed uw contract na, betaal alleen voor het gene dat je hebt geboekt,luchthaventax komt later altijd bij.
Kijk goed uw ticket na,bij betaling aan de balie want soms komt er wat bij,dit is omdat er zoveel verschillende contracten bestaan,waar ook de baliemedewerker niets van weet,en het automatisch in het systeem staat,wil je die extra niet, gewoon even melden, ze annuleren het ter plaatse
Uw borg van 1100 euro word geblokkeerd, maar hou er rekening mee dat er de brandstof bij komt,deze bij een volle teruggebrachte tank,word deze direct terug vergoed.
Het zijn geen zwakke punten, alleen punten om rekening mee te houden
Een echt zwak punt heb ik niet

vlemincx p beveelt Goldcar aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Goede ervaring met Record Go

0

Review:
Huur al meer dan 8 jaar auto's bij Record Go, in 2018 alleen al 4x, tot nu toe alleen maar goede ervaringen en nooit geen gezeur gehad.

Sterke punten:
Flexibel bij eventueel switchen van auto en gunstige tarieven.

Eric v. K. beveelt Record Go Rent a Car aan bij vrienden/bekenden

Avis - Avis Rhodos: no way

0

Review:
Geen auto bij Avis Car Rhodos huren (werken samen met Budget)

Op vakantie duidelijke uiteenzetting gevraag en gekregen van de kosten.
Thuisgekomen werd de borg niet teruggestort (zou verrekend worden). Uiteindelijk na 5 telefoontjes (steeds doorverbonden met niet Engelssprekende mensen) en meer dan 10 mails 'maar zo gelaten'. Beslissing genomen na dik 3 maanden vragen en van het kastje naar de muur gestuurd te worden.
Kortom, op Rhodos niet gaan voor Avis, werken samen met Budget.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
-

Thomas beveelt Avis NIET aan bij vrienden/bekenden

Budget - Budget Cars Rhodos: NIET doen!

0

Review:
Geen auto bij Budget Car Rhodos huren

Op vakantie duidelijke uiteenzetting gevraag en gekregen van de kosten.
Thuisgekomen werd de borg niet teruggestort (zou verrekend worden). Uiteindelijk na 5 telefoontjes (steeds doorverbonden met niet Engelssprekende mensen) en meer dan 10 mails 'maar zo gelaten'. Beslissing genomen na dik 3 maanden vragen en van het kastje naar de muur gestuurd te worden.
Kortom, op Rhodos niet voor Budget Car kiezen.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
Zie hierboven

Thomas beveelt Budget NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Dievenbenden

0

Review:
tijdens de eerste gele hesjes dag met een hoop toestanden en 4ltr benzine tekort, Euro 9 moeten betalen + Euro 50 boete.

DIEVENBENDEN

Je wordt genaaid


Probeerden ook nog bij afhalen auto in Lyon de auto huur te laten betalen, die al 2 weken daar voor al was voldaan

Sterke punten:
Zooitje oplichters.

Zwakke punten:
Dievenzooi