Nieuwste Reviews

Pouw Rent Groningen Autoverhuur - Topper busje

0

Review:
Gisteren naar de Toppers geweest in Amsterdam met een gehuurde negen persoonsbusje van Pouw verhuur Groningen. Keurige, schone en nette bus meegekregen en keurig behandeld door de medewerkers van Pouw verhuur.
Wij komen zeker terug. Bedankt!

Sterke punten:
Keurige, beleefde medewerkers .

Zwakke punten:
Geen

HappyCar - Goedkoop aanbieden, maar niet leveren

0

Review:
Ben je na een heel zoekproces op een aanbieding beland die aan je wensen voldoet, vult de hele berg gegevens in die gevraagd worden en denkt iets te kunnen afvinken...maar nee: je krijgt doodleuk een mailtje dat die goede aanbieding helemaal niet beschikbaar is. Kortom: ik kan weer opnieuw beginnen, prijzen zijn in de tussentijd gestegen en ik had dus beter gewoon gelijk elders kunnen boeken. Zo veroorzaken ze dus financieel nadeel voor ons, wat uiteráárd niet hun probleem is. LOSERS!

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
- Wordt van alles aangeboden maar niet geleverd

M. beveelt HappyCar NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Do you Spain - Firefly absoluut onbetrouwbaar

0

Review:
Dit zijn helaas boeven.
Bij aankomst pogingen ons extra (dubbele) verzekeringen aan te smeren. Vervolgens bleek de auto 8 beschadigingen te hebben, waarvan er maar 2 op het formulier stonden.
En achteraf werden onterechte extra kosten berekend.

L. Geerling beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

Delpaso Car Hire - Top

0

Review:
Alles is bij Delpaso goed geregeld.
Bij aankomst op het vliegveld word je opgevangen en in de richting van de shuttle gestuurd.
Na 10 minuten bij Del Paso.
De auto die ik had gehuurd was er niet dus kreeg ik een mercedes er voor in de plaats voor hetzelfde geld.
Ik wilde volledige verzekeringsdekking en moest voor 9 dagen €170,— betalen.
Omdat ik via internet had geboekt was ik gelijk VIP klant.
Een van de voordelen ervan is ,dat je voortaan gelijk geholpen word,dus niet in de rij hoeft aan te sluiten.
Ik hoefde ook geen borgblokade op mijn creditkaart te nemen en ook geen volle tank alvast te betalen.
Ik heb de 170€ afgerekend en dat was alles.
Bij het inleveren van de auto hoefde ik alleen de sleutel maar af te geven en voor de rest niets.
Het is de perfecte manier van auto huren.
Geen creditkaartborg of wat dan ook.
Gewoon betalen en voor de rest niets.
Volgende keer zeker weer naar Del Paso autoverhuur in Malaga.

Sterke punten:
Snel en efficiënt ,geen borg of van te voren een tank betalen.
Je betaalt wat je koopt.

Zwakke punten:
Geen

Schipper beveelt Delpaso Car Hire aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Unannounced and unjustified credit card payment

0

Review:
One week after delivering the car in Malaga, Spain, without any comment and with a signed form, Interrent charged me extra EUR 43 without any information.

Jaap beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

Goldcar - Drie maal is scheepsrecht....geen Goldcar meer voo

0

Review:
Inmiddels voor de tweede keer ervaren dat Goldcar misbruik probeert te maken van je onwetendheid wanneer je een auto niet rechtstreeks huurt maar via een Broker. Op Tenerife trapte ik er in met als gevolg dat ik dubbel verzekerd was. Dit zou mij geen tweede keer gebeuren dus op Valencia zei ik direct NEE toen mij wederom een verzekering werd aangesmeerd. En hij bleef maar drammen en pushen. Hoe zat het dan bij diefstal? En bij pech? Hij was overtuigd dat we daar niet voor verzekerd waren. En dan maar de tweede bestuurder proberen aan te smeren, want wat nou als de eerste bestuurder plotseling ziek zou worden? Naarmate wij maar NEE bleven zeggen en wij geirriteerder raakten werd hij bijna boos op ons. We hadden een flex fuel afgesloten en dat betekende dat we een volle tank op voorhand betaalden en naar rato van wat er nog in zat het bedrag terug zouden ontvangen. Toen wij de auto in Alicante inleverden werd ons snibbig door een dame verteld dat het ons ook nog een boete van € 50,-- extra zou kosten. Wij schrokken! Zij zei dit zonder uberhaupt naar ons contract te kijken. Na een blik erop geworpen te hebben zei ze dat dat niet het geval was. Verder als laatste hebben ze de borg niet van onze credit card gereserveerd, maar in eerste instantie volledig geïnd. Kortom, laat je niet van de wijs brengen! Toen ik mijn ongenoegen in Tenerife deelde kreeg ik een visitekaartje van Goldcar met het verzoek voortaan rechtstreeks te boeken want dan kon ik dezelfde deal krijgen. Is dat misschien de tactiek om de brokers te ontmoedigen?

Sterke punten:
Prijs en nette auto's!

Zwakke punten:
Agressieve vervelende medewerkers bij de balies.

Mireille beveelt Goldcar NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - K10 nooit meer!

0

Review:
Zeer slechte ervaring met K10. Als het ze al niet lukt om je een onnodige verzekering aan te smeren, dan vinden ze wel een plekje in de stoelbekleding die er zogenaamd niet zat. Terwijl op die plek nooit iemand heeft gezeten..
Ze trekken meteen 120,- af van de 1200.- borg die je moet betalen. Sowieso wordt die 1200,- niet gereserveerd maar echt op je creditcard belast. Krijg je na 2 weken terug onder aftrek van 120,- dus..
Kregen de auto ook met n lege tank mee maar gelukkig hadden we een foto gemaaktt van de benzinemeter incl km stand
Nooit, nooit meer. Blijf echt weg van deze oplichters. En als je toch zo dom bent: loop de hele auto na op krasjes, vlekjes etc dus ook het interieur.
Volgende keer betalen we liever iets meer voor een fatsoenlijk bedrijf.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zie boven

Bart beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

AutoEurope - AutoEurope ... enkel voor particulieren ... NIET V

0

Review:
Het is ONMOGELIJK OM EEN FACTUUR TE KRIJGEN OP NAAM VAN UW BEDRIJF!!!
Hoe zo iets mogelijk is, is mij een raadsel.
Hun smoes is dat de facturatie dient te gebeuren via de firma die de wagen levert, maar zeggen omgekeerd dat wij aan hen geen betaling doen en zij bijgevolg geen factuur kunnen bezorgen.
Kreeg wel een factuur op mijn eigen naam (die moet u invullen bij de aanvraag van de wagen) maar een factuur op mijn bedrijf met btwnummer was onmogelijk.

Sterke punten:
geen, dit is simpelweg oplichting.

Zwakke punten:
hoe een bedrijf zich zo iets kan veroorloven is mij een raadsel. Mijn betaling werd wel degelijk uitgevoerd door mijn firma, maar zij weigeren een factuur op te stellen op een firma.

de prijk g beveelt AutoEurope NIET aan bij vrienden/bekenden

Goldcar - Gezeur over extra verzekering

0

Review:
Auto via Rentalcars geboekt met volledige bescherming. Er werd door de medewerker van Goldcar zeer aangedrongen op een extra verzekering en na onze veelvuldige weigering sloeg de stemming totaal om. Volgens hem vertelt Rentalcars niet het hele verhaal. Hij ging ook nog eens uitgebreid bellen met iemand hierover waardoor het allemaal erg lang duurde.
Bij het inleveren kon de navigatie het adres niet vinden. Uiteindelijk maar via Maps Goldcar ingegeven en toen het adres gevonden.
De auto werd minutieus gecontroleerd en in orde bevonden. De man die dit deed gevraagd waarom het 30 dagen kan duren eer de borg wordt gedeblokkeerd. Had volgens hem te maken met de hoogte van het bedrag.
Al met al geen fijne ervaring met Goldcar. Wij bevelen het niet aan.

Sterke punten:
Mooie nieuwe auto.

Zwakke punten:
Langdurige afhandeling bij auto afhalen vanwege een eventuele extra verzekering. Ook het aandringen hierop erg vervelend.

Adrie beveelt Goldcar NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Credit card reservering

0

Review:
Na een huurperiode van een week bij Fire Fly Valencia ( auto op 7 mei ingeleverd) staat er ruim 2 weken later nog steeds een blokkade van een borgsom van €950 !!!!!!!! Op mijn rekening. Schandalig vind ik dat en diverse mail hierover leverden tot op heden ( 18 mei) niets op. Verder kreeg ik een andere, grotere auto die later een betaalde upgrade bleek te zijn!!!! Reserveer geen auto via Firefly is mijn advies.

Petra beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden