Car Trawler - 17 Reviews

Last updated: 10 april 2018
Car Trawler Logo

5.3% aanbevolen, 17 Reviews

  1. Car Trawler
  2. Car Trawler Reviews
  3. Schrijf ook een review over Car Trawler

Niet tevreden over Car Trawler? Probeer dan eens RentalCars.

Car Trawler

CarTrawler Global Ground Transportation Booking Engine

CarTrawler powers ground transportation partnerships worldwide with the latest in travel technology and online retailing.

Car Trawler Details

Hits: 500

URL: http://www.cartrawler.com/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 17


Car Trawler reviews (17):

Car Trawler - Klacht Car Trawler

1

Review:
Ook ik kan het huren bij Car Trawler niet aanraden. Via Transavia een auto gehuurd bij dit bedrijf inclusief verzekering. Op de luchthaven in Alicante is het bedrijf al niet te vinden en wordt je met een busje opgehaald en naar het bedrijf gebracht. Dit bedrijf heet dan weer Dickmanns en zij willen dat je opnieuw een verzekering afsluit. Als je dan aangeeft dat je die al hebt afgesloten zeggen ze dat dat bij Car Trawler was en niet bij Dickmanns. Je moet dus wel... Dit bedrijf wordt bij Transavia aangeraden en als hun partner beschreven. Als je dan bij Transavia een klacht neerlegt zijn ze niet thuis en begint het grote afschuiven. Verantwoording nemen en dit bedrijf niet meer op hun site aanraden zou al een begin zijn maar ze vangen natuurlijk provisie van iedere verhuurde auto en daarom wordt dit niet gedaan. Dacht dat Transavia een betrouwbare maatschappij was maar niets is minder waar. Mijn laatste vlucht met deze maatschappij was 03-03-2018. N0OIT MEER en neem nooit CAR TRALER.

Jos beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - Naaistreek cartrawler

0

Review:
Via pegasus airlines een auto verhuurd in Turkije. We dachten lekker goedkoop geregeld maar niet dus, stonden we bij de balie en moesten nog zeker 300€ betalen om de auto te verzekeren. Niet geaccepteerd en eis nu het geld terug.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Gokhan beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - Schaamteloos

0

Review:
Wij hebben een auto via Transavia, via cartrawler geboekt, daarna moesten een auto ophalen bij Europcar. Dit bedrijf is echt heel erg onbetrouwbaar, we moesten eerst een tweede verzekering afsluiten voor we de auto meekregen. Op de laatste dag kregen we een lekke band. Europcar heeft hiervoor 652 euro van mijn creditcard afgetrokken, ook kregen we geen geld retour voor een halfvolle tank. Al met al heeft een weekje huurauto bijna 1000 euro gekost

Sterke punten:
niet

Zwakke punten:
Volstrekt onbetrouwbaar.

jeannette beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - Car Trawler doet niets voor je

0

Review:
Had een vijfdeurs auto geboekt via Car Trawler bij Sixt in Portugal, dus duurder dan een tweedeurs. We hadden evengoed voor een tweedeurs kunnen betalen, want die kregen we. Ook nog een zwetsverhaal van Sixt dat we de tank leeg mochten inleveren en dat dit niks zou kosten. Niet waar natuurlijk. Maar Car Trawler zegt over de vijfdeurs: nee, u krijgt geen gedeeltelijke refund, want u kwam de auto later ophalen dan gezegd. Uhhh? Transavia had lichte vertraging... Dat kan het niet zijn. Advies: Boek niet via
Car Trawler, maar gewoon direct bij een maatschappij.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Niet oplossingsgericht, geen bereidheid iets voor de klant te betekenen.

Hans beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - Huur geen auto via Cartrawler

0

Review:
CarTrawler is een autoverhuurbedrijf voor verschillende luchtvaartmaaatschappijen. Op hun beurt werken ze met meerdere autoverhuurbedrijven, die bepaald niet betrouwbaar zijn en je allerlei additionele kosten door je strot duwen. Zo had ik via CarTrawler een auto van Goldcar op Gran Canaria gehuurd en via hen ook een verzekering voor het eigen risico afgesloten. Bij het ophalen van de auto werd mij te verstaan gegeven dat ik echter bij Goldcar zelf een 3x zo dure verzekering moest afsluiten anders kreeg ik de auto niet mee. Welke keuze heb je dan? Naar een andere verhuurder en nog eens huurkosten betalen? Want de huur had ik al aan CarTrawler betaald. Dus onder dwang toch maar betaald. Klacht ingediend bij CarTrawler, maar je begrijpt het al: nul op het verzoek het teveel betaalde terug te geven. Volgens hen heb ik de voorwaarden van Goldcar geaccepteert. Een uitvoerige mailwisseling met CarTrawler levert dus niets op. Blijkbaar hebben ze de (onbetrouwbare) verhuurders, waar ze mee werken, totaal niet in de hand.

Sterke punten:
Leek een goede keuze, maar dat is het dus helemaal niet!

Zwakke punten:
In mijn ogen gewoon een stel oplichters. Huur er dus geen auto.

Fred beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - Cartrawler (via Transavia) NOOIT DOEN !

0

Review:
Bij de boeking van vlucht met Transavia naar Tenerife meteen autohuur geregeld via hun site. Bleek bij verhuurder Rhodium via Cartrawler te gaan. Tevens eigen risico verzekering afgesloten. Bij aankomst werd, ondanks ons herhaalde weerwoord, met klem gezegd dat er nog steeds een eigen risico van € 1100,- zou gelden (blokkering via credit-card). Bij inspectie bij ophalen van de auto bleek er al schade te zijn. Toen ik dat meldde was de reactie: "dat is toch via je verzekering gedekt". Ik maakte bezwaar dat ik dan toch niet de schuld hiervoor in mijn schoenen geschoven wil hebben. Zou je zonder HUN extra verzekering zijn weggereden, dan zou je zo geld van je creditcard kwijt zijn, en zie dat dan maar eens terug te krijgen. De met leugens extra aangesmeerde verzekering is diefstal. Transavia: doe dit je klanten niet aan en stop met Cartrawler . En u transavia-passagier: ga beslist NIET in op de aanbieding meteen de auto te regelen, want kijk ook naar de andere reacties: dit is geen uitzondering!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Ondanks afgesloten eigen risico-verzekering wordt toch nog een extra verzekering aangesmeerd, na herhaald weerwoord wordt gewoon gelogen dat dit echt zou moeten. Vervolgens proberen ze je auto met reeds aanwezige schade mee te geven!

Jeroen beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - creditcard onterecht belast

0

Review:
afgelopen zomer via KLM een package deal gekocht ( vlucht en auto) naar Spanje.
Na de vakantie is mijn creditcard onterecht belast door Hertz ,et ruim 200 euro. KLM beteed de verhuur uit aan Cartrawler. Ik ben nu al 2 maanden bezig met Cartrawler om mijn geld terug te krijgen. Klantenservice is een ramp. je wordt van het kastje naar de muur gestuurden doen niets voor je. Ook al bij KLM geklaagt maar zij geven aan niets te kunnen doen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Waardeloze organisatie die niets voor haar klanten doet op het moment dat er iets fou is gegaan. klantenservice slecht bereikbaar, brutaal en ondeskundig aan de telefoon.

Dick beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - Customercare Cartrawler doet niets aan oplichting

0

Review:
Wij werden door Dickmans Carrental op Alicante Airport financieel benadeeld omdat de (Axa) verzekering, die we reeds bij Cartrawler hadden afgesloten, niet geldig zou zijn. Klantenservice van Cartrawler laat dit gewoon gebeuren en zegt niets voor ons te kunnen doen. Dan ben je uitgepraat. Waardeloze service die niets bijdraagt aan het huren van een auto.
U bent gewaarschuwd.

Sterke punten:
Nutteloos.

Zwakke punten:
Nutteloos

Tonny Seer beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - betaald aan Cartrawler bleek een aanbetaling!

0

Review:
Na onze reis Italie kregen we alsnog een rekening van AVIS voor 293 euro. We hadden aan Cartrawler 139 euro betaald. Bij navraag terug aan AVIS bleek die 139 euro een aanbetaling te zijn! Dit is toch belachelijk!!
Je denkt 6 dagen een leuk prijsje te betalen voor de voordeligste auto. Bij elkaar komt het alsnog boven de 400 euro!!
Schandalig!!
Nooit meer Cartrawler, en dit via de KLM site!!!

Sterke punten:
geen een dus!

Zwakke punten:
Boeven zijn het....... (zelfs AVIS noemden ze zo!!!)

a.Tiebie beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - Extra eigen risico verzekering aangesmeerd van €20

1

Review:
Wij hebben via TRANSAVIA een auto gehuurd in Spanje via CARTRAWLER. Het eigen risico hadden wij met een AXA verzekering afgekocht bij CARTRAWLER.
Bij het ophalen van de auto werd gesuggereerd dat het eigen risico niet was verzekerd en bij schade op de borg van € 1200 van onze creditcard zou worden ingehouden. Om dit risico te vermijden zijn wij ingegaan op de aangeboden verzekering van € 175 ex. IVA Het weekje autohuur werd dus erg duur. CARTRAWLER wijst elke verantwoordelijkheid af, volgens hen hadden wij daar niet op moeten ingaan. Wij wezen op de informatieplicht van CARTRAWLER aan het uitgifte punt van RHODIUM/GOLDCAER maar dat verandert niets aan de zaak. Een GESCHILLENREGELING kent CARTRAWLER niet.
Ik kan niet begrijpen waarom TRANSAVIA en meerdere bekende luchtvaartmaatschappijen met CARTRAWLER in zee gaat!

Sterke punten:
Beslist géén! NOOIT MEER CARTRAWLER.

Zwakke punten:
1. Autohuur is uiteindelijk zeer duur door gebrekkige informatie van CARTRAWLER aan het uitgiftepunt (RHODIUM/GOLD CAR) over de condities waaronder de auto is gehuurd.
2. Afwijzen van elke verantwoordelijkheid.
3. Geen geschillenregeling
4. Medereizigers vertelden nooit meer bij CARTRAWLER te huren door gelijksoortige ervaringen en muggezifterij bij terugbrengen van auto als je de verzekering NIET neemt. Ze houden dan de borg in van je creditcard

Magda beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Car Trawler

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Car Trawler aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Car Trawler aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Car Trawler


Home » Tussenpersonen » Car Trawler
DMCA.com Protection Status