Car Trawler - 34 Reviews

Last updated: 22 oktober 2019
Car Trawler Logo

2.8% aanbevolen, 34 Reviews

  1. Car Trawler
  2. Car Trawler Reviews
  3. Schrijf ook een review over Car Trawler

Niet tevreden over Car Trawler? Probeer dan eens CarDelMar.

Car Trawler

CarTrawler Global Ground Transportation Booking Engine

CarTrawler powers ground transportation partnerships worldwide with the latest in travel technology and online retailing.

Car Trawler Details

Hits: 1414

URL: http://www.cartrawler.com/

CategorieŽn: Tussenpersonen

Reviews: 34


Car Trawler reviews (34):

Car Trawler - Slechte service

1

Review:
Slechte ervaring! Via cheaptickets auto gehuurd, nog een wijziging voor vertrek doorgegeven (deze was blijkbaar niet verwerkt door Car Trawler) en daardoor geen auto kunnen huren. Geld van de huurauto weg, slechte service aan de telefoon en receptie van de car rental. Cheaptickets kan niks doen geven zij aan. Uiteindelijk ergens anders een auto moeten huren. Nooit weer!

Zwakke punten:
Service
Niet klantvriendelijk
Niet oplossingsgericht

Pot beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - Blijf weg bijGoldcar en Car Trawler!

0

Review:
Via KLM hadden mijn vrouw en ik een auto gereserveerd bij Goldcar op het vliegveld van Florence met ingang van 24 augustus. De aanbetaling van ruim Ä 250 liep via Car Trawler, die ook het voucher voor de huurauto toestuurde.
Toen wij ons meldden bij het kantoor van Goldcar kregen we de auto niet mee. Reden: mijn volledige voornaam op paspoort en rijbewijs kwam niet overeen met mijn roepnaam op de boekingsdocumenten. Maar in de boekingsprocedure was nooit gevraagd de voornaam conform paspoort te vermelden, zoals dat bijvoorbeeld wel bij het boeken van een vliegticket gebeurt.
De baliemedewerker van Goldcar stelde zich bijzonder bot op. Hij kon niets regelen voor de terugbetaling. Daarvoor moest ik bij Car Trawler zijn en hij weigerde mij een document te geven waarin stond dat ik de auto niet had meegekregen. Na wat rondbellen kreeg ik het nummer van de internationale klantenservice van Car Trawler in Italië. Maar daar was van service geen sprake. Ik kreeg alleen bandje te horen met een Italiaans ratelende man, waar ik niets van begreep, daarna een vrouw dien ook een heel verhaal afstak en tot slot een muziekje Ook latere pogingen leverden geen contact op met een levend persoon.
Ik heb nu kort na onze vakantie de rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld in een poging het geld terug te krijgen. Onbegrijpelijk dat KLM deze oplichters als een soort partner laat figureren op hun site.

Sterke punten:
geen enkele

Zwakke punten:
klantonvriendelijk en het geheel ademt een sfeer van oplichting

Wim beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - CarTrawler misleidt

0

Review:
Middels Vueling een vliegticket plus auto gehuurd. Wordt bevestigd per e-mail door vuelingcars ad CarTrawler.com Hierin wordt duidelijk aangegeven dat: "benodigd is een creditcard met genoeg dekking Ä 2178 ".
Bij afhalen van de auto op Barcelona airport wordt plots 2 creditcards gevraagd (nog nooit eerder meegemaakt). Gevolg geen auto en geen geld terug. Vueling schuift het door naar en CarTrawler verwijst naar e.o.a. kleinlettertjesdocument.
Dit is simpel misleiding/oplichting.

H. Angel beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - OPLICHTING

0

Review:
Had via site KLM auto gehuurd bij Cartrawler. Reservering werd geaccepteerd, alle benodigde documenten werden toegemaild en kort van te voren het voucher. De aanbetaling van Ä25, de resterende autohuur en het bedrag voor de verzekering werden ook probleemloos afgeschreven. Auto afhalen en na twee weken terugbrengen op vliegveld Toulouse Blagnac. Bij een piepklein kantoortje van 'Firefly'. (Inmiddels weet ik dat dit een merk is van Hertz). Toen wij ons meldden legden we de gevraagde documenten voor aan de baliemedewerkster: de voucher, paspoort, rijbewijs, Visakaart. Alles geldig, authentiek, onbeschadigd en dik in orde. Daar lag dan ook het probleem niet. Wat wel het probleem was is nog steeds niet duidelijk. Ik spreek vloeiend Engels en redelijk goed Frans maar de woordenstroom van de medewerkster was onverstaanbaar. We kregen de gehuurde auto niet mee. NIET. Geen auto. Niets. We hadden dus geen vervoer en stonden daar met al onze bagage. Bij Avis een auto gehuurd en bijna het dubbele bedrag moeten betalen. Cartrawler emails gestuurd, geen reactie. KLM gemaild, wel een reactie, heel voorspelbaar, zij staan overal buiten. Ja ja. Maar de voucher droeg wel het KLM-logo. Ik ben hier nog niet mee klaar. Ik wil mijn geld volledig terug plus het meerdere da ik aan Avis heb betaald. Op internet vind je 100-en klachten over Cartrawler. Dat KLM haar goed naam laat bezoedelen door zo'n oplichtersbende!

Sterke punten:
Op het oog correcte afhandeling van de boeking.

Zwakke punten:
Contractbreuk, in gebreke gebleven. Gevraagd dienst niet geleverd.

Autohuurder beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - Annulering na te laat ophalen

0

Review:
we kwamen de auto te laat ophalen, was gereserveerd om 10 ur, we kamen m om 16 uur halen. Blijkt dat de reservering is geannuleerd, dit terwijl alles op voorhand was betaald. Het ergste is, dat je het geld ook niet terug krijgt, echt belachelijk. wat n oplichters. "staat in de algemene condities, alsof dan alles maar mag".

Zwakke punten:
oplichters zijn het

Schulte beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - AFGRIJSELIJKE ERVARING IN lamezia terme

0

Review:
Ik heb nu al 2 reviews geschreven maar krijg nergens antwoord ;
auto met deuken en krassen, een trillend stuur, 57.000 km op de teller, lege tank, en een formulier 20 euro schoonmaken en personeel waarvan ik het idee had dat ik in een aflevering van gomorra zat, bij de firma Wow, vreselijk onbeschoft en ik ben nog nooit zo geintimideerd, afgrijselijk met zn vieren om je heen komen staan schreeuwen op een afgelegen industrieterrein,
zo erg dat ik mijn locatie naar vrienden heb gemaild, en na het invullen van de enquete heb ik van de firma cartrawler
ook niks meer gehoord

Sterke punten:
van gomorra zat, bij de firma Wow, vreselijk onbeschoft en ik ben nog nooit zo geintimideerd, afgrijselijk met zn vieren om je heen komen staan schreeuwen op een afgelegen industrieterrein,
zo erg dat ik mijn locatie naar vrienden heb gemaild, en na het invullen van de enquete heb ik van de firma cartrawler
ook niks meer gehoord

Zwakke punten:


DOE NOOIT EEN AUTO HUREN BIJ WOW .AFGRIJSELIJKE ERVARING, GEHUURD VIA TRANSAVIA EN DIE ZEGGEN DAT CARTRAWLER EEN PARTNER IS MAAR DAT ZIJ ER NIETS AAN KUNNEN DOEN,BEDANKT TRANSAVIA

johnbuijsm beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - Geen auto + geld kwijt.

0

Review:
Al in de wachtrij vroeg men naar mijn creditcard en kreeg ik te horen dat ze die niet zouden aanvaarden. Ik moest maar eens mijn documenten goed lezen. (daar stond inderdaad dat bij aanbieden van een creditcard zonder reliefcijfers men het recht had de auto te weigeren en er desgevallend geen retributie mogelijk was) In de pogingen om een oplossing te vinden hoorde ik hen voortdurend verwijzen naar de 'broker'. Ik wist toen nog niet dat dit Car Trawler was. Het verhuurloket discussieerde met de medewerker van Ryanair (of was het Car Trawler?) dat ze enkel toepassing maakten van de eigen regel van de broker. Op het loket stond nochthans duidelijk aangegeven dat ze ook elektronische creditkaarten aanvaarden. Uiteindelijk ging de boeking tijdens de onderhandeling offline en kon er helemaal niets meer gebeuren. Het verhuurbedrijf beweerde dat zijn niet profiteerden van het geld. Dat ook zij geen geld zouden zien omdat ze geen auto hadden verhuurd. Wie int het geld dan wel in zo'n situatie?

Sterke punten:
/

Zwakke punten:
Ondoorzichtige procedure. Wie is het aanspreekpunt? Autovia, Ryanair, Car Trawler?

Dirk S. beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - Auto niet geleverd en geld niet terug

0

Review:
In NL via Corendonsite doorverwijzing via Cartrawler autogehuurd bij Goldcar op Ibiza. Aldaar kregen we auto niet mee om dat initialen op rijbewijs anders zijn dan volledige naam in paspoort!!!! Dus geen auto mee. Na reclameren bij Cartrawler nog steeds geen geld terug, duurt nu l 3 maand. Zeer slechte service of zelfs beduvelarij.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Slechte berijkbaarheid
Bang dat we naar geld kunnen fluiten en dat noem ik beduvelarij

Rob beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - geblokkeerde creditcard

0

Review:
Groot probleem om na de huur periode je reservering op je creditcard terug te krijgen. Blijft er gerust 21 dagen staan. Card geblokkeerd.
Shit zooi.
Voortaan bij een ander.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
customer care and communication. Helpdesk somewhere in india speeks english very quick.

paul beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Car Trawler - Cartrawler WAARDELOOS

0

Review:
2 x betaald voor huurauto ivm doorstart

Sterke punten:
Geen enkele sterke punten

Zwakke punten:
Agressieve verkoopmethode. Uiteindelijk hebben we door een doorstart 2x voor de huurauto en verzekering MOETEN betalen! We waren door de doorstart 1 uur te laat om de huurauto op te halen...

Telefonisch 36 minuten in de wacht en geen enkele empathie

Nogmaals WAARDELOOS

Scholten beveelt Car Trawler NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Car Trawler

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Car Trawler aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Car Trawler aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Car Trawler


Home Ľ Tussenpersonen Ľ Car Trawler
DMCA.com Protection Status