RentalCars - 149 Reviews

Last updated: 14 mei 2018
RentalCars Logo

10.2% aanbevolen, 149 Reviews

 1. RentalCars
 2. Benodigdheden
 3. Leeftijd bestuurders
 4. Beste Deals
 5. Tips
 6. Toeslagen en huurprijs
 7. Contactgegevens
 8. RentalCars Video
 9. RentalCars Reviews
 10. Schrijf ook een review over RentalCars

Niet tevreden over RentalCars? Probeer dan eens HappyCar.

RentalCars

rentalcars.com is een van de grootste online autoverhuur bemiddelaars in de wereld, dat meer dan 2 miljoen huurauto’s per jaar in meer dan 6.000 lokaties ter wereld regelt. Met klanten in meer dan 180 landen hebben we een echte globale klantenkring die we ondersteunen door middel van een website die beschikbaar is in meer dan 40 talen en in meerdere munt eenheden. Al onze klanten hebben ook toegang tot meertalige ondersteuning via een gratis telefoonnummer of per email.

Als onderdeel van Priceline.com (Nasdaq: PCLN), zijn we lid van van de grootste reisorganisatiegroep ter wereld en deze bestaat uit Priceline.com, de grootste reisdienst voor prijsbewuste reizigers in de VS; Booking.com, de grootste online hotelreserveringen dienst in de wereld qua overnachtingen en Agoda.com de snelst groeiende online hotelreserveringen dienst in Azië;

RentalCars Details

Hits: 4342

URL: http://www.rentalcars.com/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 149

Benodigdheden

Om een auto te huren bij RentalCars, hebben klanten een debit- of credit card nodig. Bij het ophalen van een auto, moeten men ervoor zorgen, dat ze de volgende bescheiden bij zich hebben:
1. De voucher/ e- voucher. Hiermee kan een klant laten zien dat er is betaald voor de auto.
2. Een debit- creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Op deze kaart moet er voldoende krediet zijn ter garantie van de borgsom.
3. Elke bestuurder moet een geldige rijbewijs meenemen. De bestuurders moeten tenminste 12 maanden (en in sommige gevallen 24 maanden) in het bezit zijn van dat rijbewijs.
4. Daarnaast heeft het bedrijf een paspoort of identiteitskaart nodig om de auto mee te kunnen geven.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat er andere vereisten zijn om een auto af te kunnen halen. Het is daarom aangeraden om altijd de algemene voorwaarden, die men op de huurlocatie ontvangt, goed door te nemen.

Leeftijd bestuurders

Bij de meeste autoverhuurbedrijven moeten de bestuurders van de auto's tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Bestuurders die jonger dan 25 of ouder dan 70 jaar zijn kunnen een auto huren, maar de kans is groot dat zij dan een extra toeslag moeten betalen.

Beste Deals

RentalCars werkt samen met alle grote internationale verhuurders alsook met de vele kleinere lokale verhuurders om op die manier een breed aanbod van huurauto's tegen de beste prijzen aan de man te kunnen brengen. Dit stelt RentalCars in staat om tegen de beste deals een huurauto voor klanten te vinden, op meer dan 49.000 locaties wereldwijd. Middels de zoekmachine van deze site kunnen klanten prijzen vergelijken en hun ideale auto vinden tegen de beste prijzen.

Tips

Veel klanten weten niet altijd waarnaar ze moeten kijken bij het huren van een auto. Bij het huren van een auto moet vooral gekeken worden naar het volgende:
- De ruimte: In de meeste gevallen genieten klanten meer van een huurauto, die genoeg ruimte heeft voor zowel passagiers als bagage.
- Brandstofverbruik: Indien klanten niet van plan zijn om veel te rijden, dan kan een vol- tot- vol brandstofbeleid hen veel geld besparen.
- Locatie: Klanten kunnen voor het gemak kiezen om opgehaald te worden op de luchthaven. Daarnaast kan het ophalen van de huurauto met een shuttlebus, buiten de luchthaven, de klant veel goedkoper uitkomen.

Toeslagen en huurprijs

De meeste van de boekingen van RentalCars zijn inclusief diefstalbescherming, cascoschade vermindering (CDW), lokale belasting. luchthaventoeslag en wegenbelasting. Klanten betalen voor extra's wanneer ze de auto ophalen, tezamen met eventuele kosten voor jonge bestuurders, extra bestuurders, of het ophalen en inleveren van de huurauto op verschillende locaties. Dit wordt ook kenbaar gemaakt aan de klant alvorens zij de huurauto reserveren. Daarnaast kan het meenemen van een eigen autostoeltje of GPS een gemakkelijke manier zijn om de kosten te drukken.

Contactgegevens

RentalCars, Floors 9-12
Sunlight House
Quay Street
Manchester
M3 3JZ
Verenigd Koninkrijk

Tel.: 0858 880 744
Geregistreerd in Engeland en Wales onder registratienummer 05179829
btw-nummer: 855349007

RentalCars Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YPvgagm5HmA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


RentalCars reviews (148):

RentalCars - zeer positief over Rental cars!

0

Review:
Op het vliegveld kwam ik erachter dat ik mijn creditcard had vergeten. Hoe dom! Ik had de avond ervoor nog gekeken of alles goed stond en of het huurbedrag afgeschreven was. Dit was 2 x gebeurd, dit klopte niet volgens mij en in mijn organisatiedrift had ik mijn portomonaille met creditcard naast de tas gelegd en over het hoofd gezien bij vertrek. Overal staat dat je deze nodig hebt om de auto op te halen. Maar niet mogelijk om het nog op te halen anders misten we de vlucht. Bij verhuurbedrijf bleek ondanks dat het bedrag afgeschreven was dat we echt de auto niet konden meekrijgen zonder creditcard. Dus ter plekke Rental cars gebeld en na enig wachten kreeg ik gelukkig een medewerker aan de telefoon. Deze heeft bemiddeld en uiteindelijk kreeg ik het de dubbele boeking terug (was fout gegaan bij boeking) en de helft van het huurbedrag. Wat volgens mij heel redelijk is, want ik was degene die fout zat.

Sterke punten:
Telefonische hulp en achteraf contact met klantenservice.

Zwakke punten:
-

Jeannette beveelt RentalCars aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Geen betrouwbare tussenpersoon

0

Review:
Rentalcars verhuurd zelf geen autos, zij zijn slechts tussenpersoon. Op het proces van boeken en reserveren geen klachten. Maar als ik een auto heb gereserveerd dan hoef ik niet 2x per dag een nieuwe aanbieding te ontvangen en dat steeds maar weer (spam). En dan de verhuurbedrijven waar men zaken mee doet. Sicily by Car bijvoorbeeld, waar dan de auto door werd geleverd. Dat RentalCars daar zaken mee doet is echt onbegrijpelijk. Dat is een criminele organisatie!

Sterke punten:
snel en eenvoudig boekingproces.

Zwakke punten:
na boeking blijf je gespamd worden.
Men levert niet wat men belooft.
Je kan ze niet vertrouwen omdat de bedrijven met wie ze zaken doen onbetrouwbaar zijn.

Ed beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Oplichters!!

0

Review:
Op de luchthaven in Marrakech ontdekten we dat we bijna 5000 euro borg moesten betalen.Hadden we kunnen eten als we de moeite hadden genomen om 3x door te klikken op de site en de kleine lettertjes te lezen. De auto was een afgereden auto met rondom krassen, deuken en zelfs een tekening in de lak. Bovendien bijna een ton op de km teller. De verhuurder op de luchthaven probeerde 22.000 euro met onze visa te pinnen. Vanwege onvoldoende saldo (tja geen limiet tot 22.000 euro) kregen we de auto niet mee. Uiteindelijk een taxi genomen en met visa gebeld, daar werd ons het verhaal van de mislukte transactie van 22.000 euro verteld. Volgende dag uiteindelijk de auto meegekregen na nu wel het juiste bedrag te pinnen. Kregen we de auto mee met een brandend brandstoflampje. Zelf maar gauw getankt want we waren al lang bij dat we met een dag vertraging nu op reis konden. Van de kant van Rentalcars een flauw afpoeierberichtje van en Jesse. Dat we geen bonnetjes hebben van de taxiritten.....Duh, dat is zeker gebruikelijk in Marokko ..... Ook geen enkele compensatie voor t feit dat we nu 1 dag huur te veel betaald hebben door een fout van hen. Zelfs nog een bevestiging van Visa naar hen gestuurd als bewijs. Zoals verwacht geven ze niet thuis.

Wanneer ze onze klacht alleen maar serieus hadden genomen en ons de paar tientjes teruggegeven hadden dan waren we al tevreden geweest en zouden wij klant gebleven zijn. We reizen een aantal keren per jaar waarbij we gebruik maken van huurauto's maar voor ons NOOIT geen Rentalars meer. We gaan onze volgende vakantie zelf wel in zee met een verhuurder.

Sterke punten:
Eigenlijk geen, want de getoonde prijzen zijn niet de werkelijke prijzen omdat er toch weer bijkomende kosten zijn die je zelf maar moet zien te vinden.

Zwakke punten:
Zeer slechte klantenservice; duidelijk gericht op t afpoeieren van klanten ipv klachten serieus te nemen.
Wij moesten een borg van bijna 5000 euro betalen en dat werd niet direct vermeld; alleen zichtbaar na 3x doorklikken op site. Je moet t bedrag maar niet hebben dan sta je daar op een luchthaven en dan kun je natuurlijk fluiten naar t bedrag wat je inmiddels al wel betaald hebt voor de huur.
Afgeleverde auto werd afgeleverd met een volledig lege tank met een brandend benzinelampje.

Ellen van beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Misleiding!!! U wordt gefopt!

0

Review:
Op de site worden verschillende auto’s aangeboden, in mijn geval een jeep grand Cherokee of gelijkwaardig gereserveerd. Tijdens het ophalen krijgen we een Hyundai Santa Fe mee, dit zou gelijkwaardig zijn?? Terwijl er op de site ten tijden van het reserveren van rental cars een Santa Fe wordt aangeboden tegen een goedkoper tarief?? Dan hadden we daar meteen voor gekozen als we dat zouden willen.... 2 mails gestuurd naar Rental Cars, geen reactie! Uiteindelijk gebeld maar we moeten het maar uitzoeken met het autoverhuurbedrijf, bedankt Rental Cars voor de misleiding en het helpen van je klant, super!

Voor mij nooit geen Rental Cars meer, bah!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplossingsgerichtheid
Bereikbaarheid

Petra beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Handig en goedkoop maar let wel op.

0

Review:
Een auto boeken via rentalcars is vaak de goedkoopste manier. Goedkoper dan direct bij de verhuurder.
Als je eigen risico lager is dan E750, neem dit dan niet want dat denk je creditcard al. Neem aal risk (goedkoper dan bij verhuurder) let op dat bij afhalen wil de verhuurder je alsnog een verzekering wilt aansmeren. dit kun je niet compenseren. De verhuurder verdient namelijk heel veel geld met deze verzekeringen.

Sterke punten:
Handig,
Overzichtelijk,
Goedkoop,
Je spaart kortingspunten,
Makkelijk contact via e-mail

Zwakke punten:
De verhuurder weet niets of doen altijd of ze niets weten van jouw all risk verzekering,

Patrick H beveelt RentalCars aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Rentalcars.com, waardeloze service

0

Review:
Auto gehuurd op Sicilie; we kregen een kleinere auto waar de bagage niet in paste, tevens konden er maar 3 bestuurders op het contract terwijl we voor 4 betaald hadden.
Gereclameerd bij RentalCars, die konden niets doen op dat moment (zwak verhaal) claim ingediend na de vakantie nu een maand later nog geen inhoudelijke reactie.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
slechte afhandeling van klachten
moeilijk mee in contact te komen

Rob beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Oneerlijke praktijken: nooit meer rentalcars

2

Review:
Voel me opgelicht door rentalcars. Auto via internet geboekt. 300 euro voor een week. Bij aankomst moest ik nog eens zoveel betalen anders kreeg ik auto niet. Echt schandalig. Zijn echte oplichters.

Sterke punten:
Geen

Luyten beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - NOOIT meer rentalcars

0

Review:
rentalcars ism locauto italie , locauto waar we de aotomoesten halen , houd geld achter van mijn creditcard en rentalcars waar ik een huurcontract mee heb weet van niks , als consument sta je machteloos .

Sterke punten:
zij weten hoe je mensen moet oplichten

peter beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Oneerlijke praktijken: nooit meer rentalcars

0

Review:
We hadden al ruim 300 euro betaald voor auto in Spanje moesten we nog 217 euro bijbetalen. Voor extra bestuurder omdat ze zeiden dat buskaart van hoofdbestuurder niet werkte, wat niet het geval was. Dan nog 55 euro voor een week een kinderstoel te huren die veel te klein was dus bij ongeval was mijn dochter van 3 nog niet goed beschermd. Dus meer dan 500 euro betaald voor een week auto zonder dan nog een omnium of pechverhelping. Snap niet dat ze die firma nog toelating geven om auto's te verhuren!

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Veel te duur en zorgen gewoon dat de klanten opgelicht worden

Luyten beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Onduidelijkheid, andere auto en andere afhaallocat

0

Review:
Volkswagen gehuurd, maar andere auto gekregen. De afhaallocatie was niet bij het vliegveld, maar ik moest eerst met een pendelbus naar een locatie buiten het vliegveld. Belachelijke borgsom van 1.100,00 euro (waarom als ik totale dekking heb) werd niet vooraf bekend gemaakt. De auto was aan alle kanten beschadigd. Heb het hele vliegveld afgelopen om de verhuurder te ontdekken. Nergens werd aangegeven waar ik de verhuurder kon vinden. Gelukkig kon men mij uiteindelijk bij de informatiebalie helpen, maar veel tijd verloren en ergenis. De verhuurder probeerde mij nog allerlei verzekeringen aan te smeren en suggereerde dat hij niet wist waarvoor ik was verzekerd.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Geen/onduidelijke informatie vooraf.
Geeft andere auto dan overeengekomen in de huurovereenkomst. Duidelijk een klasse lager en daarvoor ben ik niet gecompenseerd.
Auto was aan alle kanten beschadigd en zelfs met foto's nemen is het achteraf moeilijk aan te tonen wat wel of niet aanwezig was.
Belachelijke borgsom, terwijl er volledige dekking is en ook niet vooraf bekend gemaakt.
Foute informatie over afhaalpunt
Verhuurbedrijf suggereerde dat zij niet wisten dat ik een volledige dekking had.

Jolanda beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RentalCars

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RentalCars aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RentalCars aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RentalCars


Home » Tussenpersonen » RentalCars
DMCA.com Protection Status