RentalCars - 136 Reviews

Last updated: 12 september 2017
RentalCars Logo

9.5% aanbevolen, 136 Reviews

  1. RentalCars
  2. Benodigdheden
  3. Leeftijd bestuurders
  4. Beste Deals
  5. Tips
  6. Toeslagen en huurprijs
  7. Contactgegevens
  8. RentalCars Video
  9. RentalCars Reviews
  10. Schrijf ook een review over RentalCars

Niet tevreden over RentalCars? Probeer dan eens HappyCar.

RentalCars

rentalcars.com is een van de grootste online autoverhuur bemiddelaars in de wereld, dat meer dan 2 miljoen huurauto’s per jaar in meer dan 6.000 lokaties ter wereld regelt. Met klanten in meer dan 180 landen hebben we een echte globale klantenkring die we ondersteunen door middel van een website die beschikbaar is in meer dan 40 talen en in meerdere munt eenheden. Al onze klanten hebben ook toegang tot meertalige ondersteuning via een gratis telefoonnummer of per email.

Als onderdeel van Priceline.com (Nasdaq: PCLN), zijn we lid van van de grootste reisorganisatiegroep ter wereld en deze bestaat uit Priceline.com, de grootste reisdienst voor prijsbewuste reizigers in de VS; Booking.com, de grootste online hotelreserveringen dienst in de wereld qua overnachtingen en Agoda.com de snelst groeiende online hotelreserveringen dienst in Azië;

RentalCars Details

Hits: 3342

URL: http://www.rentalcars.com/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 136

Benodigdheden

Om een auto te huren bij RentalCars, hebben klanten een debit- of credit card nodig. Bij het ophalen van een auto, moeten men ervoor zorgen, dat ze de volgende bescheiden bij zich hebben: 1. De voucher/ e- voucher. Hiermee kan een klant laten zien dat er is betaald voor de auto. 2. Een debit- creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Op deze kaart moet er voldoende krediet zijn ter garantie van de borgsom. 3. Elke bestuurder moet een geldige rijbewijs meenemen. De bestuurders moeten tenminste 12 maanden (en in sommige gevallen 24 maanden) in het bezit zijn van dat rijbewijs. 4. Daarnaast heeft het bedrijf een paspoort of identiteitskaart nodig om de auto mee te kunnen geven. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er andere vereisten zijn om een auto af te kunnen halen. Het is daarom aangeraden om altijd de algemene voorwaarden, die men op de huurlocatie ontvangt, goed door te nemen.

Leeftijd bestuurders

Bij de meeste autoverhuurbedrijven moeten de bestuurders van de auto's tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Bestuurders die jonger dan 25 of ouder dan 70 jaar zijn kunnen een auto huren, maar de kans is groot dat zij dan een extra toeslag moeten betalen.

Beste Deals

RentalCars werkt samen met alle grote internationale verhuurders alsook met de vele kleinere lokale verhuurders om op die manier een breed aanbod van huurauto's tegen de beste prijzen aan de man te kunnen brengen. Dit stelt RentalCars in staat om tegen de beste deals een huurauto voor klanten te vinden, op meer dan 49.000 locaties wereldwijd. Middels de zoekmachine van deze site kunnen klanten prijzen vergelijken en hun ideale auto vinden tegen de beste prijzen.

Tips

Veel klanten weten niet altijd waarnaar ze moeten kijken bij het huren van een auto. Bij het huren van een auto moet vooral gekeken worden naar het volgende: - De ruimte: In de meeste gevallen genieten klanten meer van een huurauto, die genoeg ruimte heeft voor zowel passagiers als bagage. - Brandstofverbruik: Indien klanten niet van plan zijn om veel te rijden, dan kan een vol- tot- vol brandstofbeleid hen veel geld besparen. - Locatie: Klanten kunnen voor het gemak kiezen om opgehaald te worden op de luchthaven. Daarnaast kan het ophalen van de huurauto met een shuttlebus, buiten de luchthaven, de klant veel goedkoper uitkomen.

Toeslagen en huurprijs

De meeste van de boekingen van RentalCars zijn inclusief diefstalbescherming, cascoschade vermindering (CDW), lokale belasting. luchthaventoeslag en wegenbelasting. Klanten betalen voor extra's wanneer ze de auto ophalen, tezamen met eventuele kosten voor jonge bestuurders, extra bestuurders, of het ophalen en inleveren van de huurauto op verschillende locaties. Dit wordt ook kenbaar gemaakt aan de klant alvorens zij de huurauto reserveren. Daarnaast kan het meenemen van een eigen autostoeltje of GPS een gemakkelijke manier zijn om de kosten te drukken.

Contactgegevens

RentalCars, Floors 9-12 Sunlight House Quay Street Manchester M3 3JZ Verenigd Koninkrijk Tel.: 0858 880 744 Geregistreerd in Engeland en Wales onder registratienummer 05179829 btw-nummer: 855349007

RentalCars Video


RentalCars reviews (136):

RentalCars - Oplichters / Uiterst onprofessionele en barbaarse

0

Review:
Nooit nog één voertuig huren via RENTALCARS.COM / EUROPCAR AIRPORT BELGRADO

Wij hebben één cabrioletvoertuig via RENTALCARS.COM bij EUROPCAR online besteld en gereserveerd op 17/05/2017 voor een speciale gelegenheid voor de huurperiode 14/07/2017 tem 28/07/2017.
Zij hebben op datum van 17/05/2017 voorschot afgerekend van onze creditcard.
Zij hebben saldo afgerekend op 16/06/2017 van onze creditcard, dus eigenlijk een maand vroeger dan de huurperiode zou beginnen !

Bij de aankomst aan de luchthaven op 14/07/2017, bij het loket EUROPCAR (in opdracht van RENTALCARS.COM) aan Luchthaven Belgrado Serbia, bleek de cabriovoertuig niet beschikbaar te zijn!
Enigste wat ze nog hadden was een gewone kleine wagen van het merk TOYOTA YARIS.

Volgens Europcar kon er niets aan gedaan worden en de laatste "gewone" wagen die ze hadden konden ze alleen maar geven, terwijl alles al volledig was betaald voor Cabriolet voertuig.

We hebben telefonisch contact gelegd met RENTALCARS.COM die via een Engels nummer te bereiken was (Vanuit Servie kost 1 minuut 7,00 Eur!).
Na bijna een uur aan de lijn te hebben gezeten, gingen zij mij terugbellen. Dat hebben ze uiteraard NIET gedaan !!!
TOEN IK NOGMAALS PROBEERDE TERUG TE BELLEN NAAR HUN WAS HET 17:30 ANTWOORDAPPARAAT ! (en het weekend ging in).

Om de tocht verder te zetten waren we verplicht eender welke wagen te nemen ook al was het geen cabrio, dus de speciale gelegenheid kon niet doorgaan zonder gereserveerde cabrio.

Ondertussen was er geen reactie vanwege de firma rentalcars.com.

Pas volgende dagen had een accountmanager op mail geantwoord dat hij ons niet kan helpen, maar dat we pas na afloop van de huurperiode (28/07/2017) één klacht moeten neerleggen bij de klantendienst van RENTALCARS.COM
Wij hebben dat uiteraard gedaan, Wij hebben talloze keren gebeld en gemaild maar de reactie is tot op vandaag nihil.

We hebben heden nazicht gedaan en er zijn er enorm veel mensen die soortgelijke of gelijke problemen hebben met RENTALCARS.COM (EUROPCAR) die geld incasseert maar geen oplossingen biedt en zich verschuilt als tussenpersoon bij de grote verhuurmaatschappijen.
Vaak en zoals in ons dossier zijn ze dan niet meer bereikbaar en laat staan een oplossing bieden aan het probleem dat zich heeft voorgedaan.

Gezien het gereserveerde cabriolet voertuig niet afgeleverd werd, maar slechts een eenvoudige wagen eisen wij:
- Het verschil terug tussen gehuurde en verkregen wagen, gelijk aan ons inziens het bedrag van de saldobetaling dd 16/06/2017 gelijk aan 442,00 Eur
- Telefoonkosten één uur (60 minuten) x 7 Eur /minuut in Servië = 420,00 Eur
- Schadevergoeding gelijk aan 250,00 Eur voor ons in de steek laten op de luchthaven zoals hierboven reeds omschreven, en de speciale gelegenheid niet kon doorgaan met een cabrio die gehuurd werd. We hebben achteraf nog een cabrio moeten huren bij andere maatschappij, die kosten hebben wij ook betaald.


Ik leid uit deze uit dat ik geen enkele vertrouwen in jullie organisatie kan hebben, en machteloos sta terwijl ik alles voor mijn reservatie op voorhand betaald heb!

De stijl van Rentalcars / Europcar is absoluut NIET zakelijk en barbaars.

Vermits er één zeer moeizame communicatie is geweest, en aangezien alles met creditcard betaald (in een periode van 3 maanden) werd hebben we deze vorm van oplichting via onze Business Creditcard Company van de Bank moeten claimen en juridisch alle kosten en schadevergoedingen voor de ontstane schade.
Wij zijn absoluut teleurgesteld in deze situatie, en genoodzaakt geweest na deze voorval andere potentiële klanten waar te schuwen via sociale media (Facebook en op het internet (incl. zakelijke LinkedIn contacten)), zodat andere clienten ervan op de hoogte zijn en niet hetzelfde zouden meemaken !

Sterke punten:
- Geen

Zwakke punten:
- Oplichters
- Uiterst onprofessionele en barbaarse houding
- Als er een probleem is laten ze je in de steek
- Bestelde cabrioletvoertuig niet beschikbaar, kleine auto gekregen voor aan zelfde prijs

Dino Sulej beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Rentalcars : erger kan het niet!

0

Review:
Ik boekte auto met full verzekering.
Bij afhalen kreeg ik geen auto tenzij ik nog eens het bedrag van full verzekering bijbetaalde. Kon niet anders, anders geen auto.
Oplichters eerste klas!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichters, je houdt het niet voor mogelijk

declercq beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Geen volledige teruggave van creditcard reserverin

1

Review:
Via Rentalcars bij Goldcar een auto gehuurd. Laats genoemde heeft een bedrag van 69 euro ingehouden op de reservering. Rentalcars neemt niet de verantwoording om deze klacht in voor de klant op te lossen. Het enigste wat ze zeggen is dat zij dit bedrag niet kunnen restitueren.

Sterke punten:
Je kan heel snel een auto boeken bij rentalcars.

Zwakke punten:
Niet transparant.
Geven niet de ondersteuning die ze als tussenpersoon moeten bieden.

Pieter beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - NIET BOEKEN, OPLICHTERS!

0

Review:
Pas op als je boekt bij Rentalcars, ze proberen je voor ieder wissewasje geld uit de mouw te kloppen. Zo moesten wij maarliefst €520 betalen voor een simpele naamaanpassing. Daarnaast wordt je ook nog eens onvriendelijk te woord gestaan. Wij zijn zeer ontevreden over Rentalcars.

Zwakke punten:
Kloppen klanten geld uit de mouw. Rekenen belachelijk hoge bedragen voor administratieve handelingen. Wachttijd bij de ophaalbalie is heel lang. Geen service en /of vriendelijkheid.

Merel beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Oplichters - je geboekte zaken worden niet door de

0

Review:
Via RentalCars een wagen geboekt voor 10 dagen in Malaga. inclusief volledige verzekering met beperkte vrijstelling.
Ter plaatse vriendelijk behandeld en werd de geboekte verzekering niet aanvaard. ik moest zomaar eventjes meer dan 300€ bijbetalen voor een verzekering, anders was de wagen totaal niet verzekerd.
Contact genomen met RentalCars maar die geven niet thuis.
Aanrader: niet boeken via RentalCars, lijkt goedkoop, maar uiteindelijk betaal je teveel...

Sterke punten:
gemakkelijk overzicht

Zwakke punten:
Scherpe prijs totdat je de auto ter plaatse afhaalt.
Contract/voucher wordt niet aanvaard, je moet bijbetalen.

Ludo beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Oplichters rentalcar

0

Review:
Had een auto geboekt ,betaald via internet(104 €)
Vervolgens ter plaatse geen auto gekregen,geen auto vrij,en geld kwijt
BEDRIEGERS VAN HET ERGSTE SOORT,
NIET DOEN

Sterke punten:
Tijdens het bedriegen zijn ze vriendelijk

Zwakke punten:
Oplichterij
Verkeerde info
Boeken via internet gaat vlot(geld incasseren),daarna gaat het iets minder vlot

heynderick beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Opgelicht

0

Review:
Via rentalcars zijn wij in mei in zee gegaan met verhuurbedrijf recordgo op Mallorca. Wij hebben bij de boeking de huur inclusief de meest totale verzekering (ongeveer € 180,- voor 2 weken )gekocht en betaald bij rentalcars. Bij het afhalen van de auto, moesten wij een borg stellen voor de brandstop ivm tanken na huurperiode. Ook moesten wij een bedrag van € 200,- betalen. Dit kwam ons vreemd voor, maar we moesten betalen anders geen auto, het was een soort borg zeiden ze. De borg voor de brandstof hebben we teruggekregen, de € 200,- zijn we kwijt. De hebben dit voorgelegd bij rentalcar, zij gaven aan niks te kunnen doen omdat wij betaald en getekend hadden. Dat wij getekend hebben omdat we anders geen auto kregen wordt aan voorbijgegaan. Rentalcar gaf aan hier niks aan te kunnen doen. (Wel hebben ze ons een tegemoetkoming van ong. € 130,- gegeven). Als er niks fout was zou je je afvragen waarom. Om het niet al te lang te maken, Rentalcar gaat dus bewust in zee een malafide partner (record.go) en laat de huurder in de kou staan. Een beetje bedrijf zou geen zaken mee doen met deze verhuurder. Als klant kan ik niks doen, zij kunnen dit wel. Overigens zijn dit soort praktijken, volgens onze creditcard maatschappij eerder regel dan uitzondering. Wat ik hoop dat u hieruit meeneemt als u op vakantie gaat is dat het ok schijnt te zijn om de huur van een auto bij rentalcar te betalen, maar zeer terughoudend waar het een verzekering betreft.

RentalCars - Nooit bij rentalcars huuren

0

Review:
23 juli had een auto gehuurd via internet rentalcars total bedrag 270euro 9 dagen.kom ik in mallorca moest ik in een keer 229.50 euro betalen. In contact gekomen met rentalcars gebeld alles gedaan niks krijg ik alleen 83 euro terug meer krijg ik niet terug van de 229.50 dus heb ik 416 euro voor 9 dagen een auto ford focua gehuurd ????? Vorge jaar ben ik in miami geweest met een dodge challenger voor 10 dagen. voor 400 euro. Dit is belachelijk!!!!!!! Noooiittt bij deze site huren niet doennn!!!!! Maar ik ben nog niet klaar met hun.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alless

RentalCars - Oplichters

0

Review:
Auto in juli gereserveerd via rentalcars en in NL al betaald.
Opgehaald in Malaga bij Goldcar.
Reservering laten zien van rentalcars op de ohh zo handige app op mijn telefoon. Creditcard hadden ze nodig voor de borg maar in werkelijkheid werdt er 350 euro afgeboekt voor verzekeringen en extra's terwijl we in NL al een verzekering hadden geregeld voor de huur periode.
Na de vakantie zien we de dubbele boeking meteen beklag gedaan bij rentalcars, deze namen contact op met Goldcar ( ook zo'n oplichtersbende ) en de extra kosten waren voor diensten die ongevraagd op het huurcontract waren gezet. Er was niets aan ons gevraagd !! Het bedrag wat afgeboekt is klopt niet eens met de rekening van Goldcar ( rekening 230 euro aan extra verzekeringen en een afschrijving van 350 euro + 60 benzine ). Rentalcars geeft niet huis omdat je het contract getekend hebt terwijl er nergens een handtekening op het contract te vinden is.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
te veel

N. schrijn beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Voor de balans: prima ervaring.

0

Review:
Rentalcars is een website waarmee je in één keer bij meerdere verhuurbedrijven kan zoeken naar huurauto's. Meer is het niet en was mij duidelijk. Je hebt van doen met de partij die daadwerkelijk verhuurt. En dat zijn, helaas, autoverhuurders. Ook ik had last ermee (uurtje wachten, geen fysiek kantoor), maar ligt in dit geval aan franchisenemer van AVIS in Astana. Met auto's huren heb je helaas nu eenmaal af en toe gedoe, daar verandert rentalcars helaas niets aan.

Sterke punten:
Maakt zoeken naar huurauto's sneller en makkelijker. Prettige site, goedkope deal gevonden.

Zwakke punten:
Geen, doet wat het moet doen.

Maarten beveelt RentalCars aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RentalCars

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RentalCars aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RentalCars aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RentalCars


Home » Tussenpersonen » RentalCars
DMCA.com Protection Status