Goldcar - 212 Reviews

Last updated: 15 maart 2018
Goldcar Logo

8.3% aanbevolen, 212 Reviews

 1. Goldcar
 2. Minimum leeftijd
 3. Auto reserveren via de website
 4. Annulering- en wijzigingskosten
 5. Tariefsoorten en Brandstofbeleid
 6. Met welke kaart betalen?
 7. Contact gegevens
 8. Goldcar video
 9. Goldcar Reviews
 10. Schrijf ook een review over Goldcar

Niet tevreden over Goldcar? Probeer dan eens RentalCars.

Goldcar

Goldcar is een van de marktleiders op het gebied van autoverhuur in Spanje en de belangrijkste in de toeristensector. Met meer dan 25 jaar ervaring beschikt het bedrijf momenteel over 28 autoverhuurfilialen op de belangrijkste luchthavens en toeristische bestemmingen op het Spaanse vasteland, de Balearen en de Canarische Eilanden.

Goldcar Details

Hits: 2077

URL: http://www.goldcar.es/nl/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 212

Minimum leeftijd

Personen die een auto wensen te huren en besturen van Goldcar, moeten ouder dan 21 jaar zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Echter bestaat er een dagelijkse supplement tot de 25 jarige leeftijd of totdat men minimaal 4 jaar in het bezit is van zijn of haar rijbewijs. De huurders moeten dit supplement direct bij het afhalen van het voertuig op kantoor betalen. De mogelijkheid bestaat ook, dat de minimale leeftijd voor bepaalde categorieën auto's minimaal 30 jaar is.

Auto reserveren via de website

Klanten hebben de mogelijkheid om auto's via de website van Goldcar te reserveren. Bij het maken van een reservering worden klanten automatisch ingeschreven op de site. Hierdoor hebben zij ook de mogelijkheid om hun gegevens en reserveringen te bekijken en eventueel te wijzigen op hun persoonlijke pagina. Daarnaast kunnen klanten zich ook gratis inschrijven via de Club Goldcar. Hierdoor kan men ook gebruik maken van exclusieve aanbiedingen.

Annulering- en wijzigingskosten

Bij Goldcar bestaan er geen annuleringskosten tot 24 uur voor het ophalen van de huurauto. Echter bestaan er ook bepaalde voorwaarden. Indien men gereserveerd heeft via een andere website (reisbureau, rentalcars.com etc.) dan dient men de algemene voorwaarden eerst goed door te nemen. De voorwaarden worden meestal per e- mail verstuurd of zijn terug te vinden op de website van het bedrijf waar de auto gehuurd is.

Indien klanten een auto hebben gereserveerd via www.goldcar.es. dan bestaan er geen losten tot het laatste moment. Indien de klant meedoet aan een bepaalde aktie, dan kan het wel zo zijn, dat er bepaalde voorwaarden aan verbonden zijn. Deze voorwaarden zullen direct kenbaar gemaakt worden bij het huren van een auto. Deze voorwaarden moet een klant accepteren alvorens de auto gehuurd kan worden. De voorwaarden ontvangt de klant samen met het reserveringsbewijs per e-mail.

Tariefsoorten en Brandstofbeleid

Bij Goldcar zijn er verschillende tariefsoorten waar klanten uit kunnen kiezen. Dit geldt ook voor het brandstofbeleid. Als eerst kunnen klanten kiezen voor het Full- Full tarief. In dit geval krijgt men het voertuig met een volle brandstoftank en de auto moet ook weer met een volle brandstoftank ingeleverd worden. Indien de auto niet met een volle brandstof tank wordt ingeleverd, dan zullen er een sanctie in rekening worden gebracht, naast de hoeveelheid brandstof die nodig is om de tank te vullen.

Klanten kunnen ook kiezen voor het Flex- Fuel of Smart tarief. Klanten kunnen in dit geval de auto ophalen met een volle brandstoftank en terugbrengen zonder deze eerst vol te tanken. In dit geval moet men wel de plaats- brandstof- en afhandelingskosten betalen. De niet gebruikte brandstof wordt terugbetaald nadat men het voertuig heeft teruggebracht.

Een derde optie is het Crazy Smart tarief. Klanten kunnen in dit geval de auto ophalen met een volle brandstoftank en terugbrengen zonder deze eerst vol te tanken. In dit geval moet men wel de plaats- brandstof- en afhandelingskosten betalen. De niet gebruikte brandstof wordt terugbetaald nadat men het voertuig heeft teruggebracht. Bij de reservering wordt het Crazy Smart tarief betaald. In dit geval is annulering of wijziging niet meer mogelijk.

Klanten hebben het "Key 'n Go" pakket als vierde optie. Dit tarief VIP ophaal mogelijkheden met betrekking tot de sleutels van het voertuig. Klanten kunnen het voertuig ophalen bij een van de Key n' Go automaten en hierdoor wachtrijen vermijden. In dit pakket is de all- risk verzekering zonder eigen risico en het Full/ Full brandstofsysteem inbegrepen.

Met welke kaart betalen?

Klanten kunnen bij Goldcar alleen betalen met een debit- of creditcard. Er is geen mogelijkheid om de huur van een auto contact te betalen of middels een bankoverschrijving. Klanten kunnen betalen met kaarten van Visa en de Mastercard/ Maestro.

Contact gegevens

Telefonische boekingen
T.: 902 119 726
Outside Spain: +34 965 943 186
Monday to Sunday from 9:00 to 23:00

Klantenservice
T.: 902 109 113
Outside Spain: +34 965 943 186
Monday to Sunday from 9:00 to 23:00

From Italy:
T.: 199 151 151
+ 390 645 209 634
Monday to Saturday from 9:30 to 20:30

Pechhulp onderweg 24 uur
T.:902 105 276
Italië: (+39) 0 689 970 585
Portugal: +351 70750 1990
Griekenland: (+30) 211 411 4552
Frankrijk: (+33) 0 811 360 937
Kroatië: (+385) 1 775 71 87
Rodos: +30 2109461333
Malta: +356 79371938 / +356 99493177
Andorra: +376 347 555
Casablanca: +212 661 161 624
24 uur hulp , 365 dagen per jaar

Goldcar video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/T0xz5sNvt1Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Goldcar Acties & Nieuws

 • 6 februari 2017 Auto huren bij Goldcar
  Goldcar is een van de marktleiders op het gebied van autoverhuur in Spanje en is een belangrijke aanbieder van huurauto’s in de toeristensector. Het bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring en beschikt momenteel over 28 vestigingen op de grote luchthavens en toeristische bestemmingen in Spanje, de Balearen en op de Canarische Eilanden. Goldcar dé autospecialist van Amstelveen Sind Lees verder

Goldcar reviews (211):

Goldcar - Goldcar, niet doen!

0

Review:
Voor het eerst een autoverhuurbedrijf meegemaakt waarbij het onmogelijk bleek om de gehuurde (en betaalde) auto op te halen! Ze waren nergens te bekennen op Asturias Airport en de telefoon was afgesloten.

Dat is nu 4 dagen geleden en tot nu toe heb ik nog geen inhoudelijke reactie van Goldcar gehad via hun twitteraccount. Laat staan excuses.

Sterke punten:
Geen. Ze lijken goedkoop, maar dat is duurkoop.

Zwakke punten:
Niet bereikbaar, niet aanwezig op de luchthaven, zeer onklantvriendelijke respons bij indienen klacht

Lonneke beveelt Goldcar NIET aan bij vrienden/bekenden

Goldcar - Oplichting

0

Review:
Bij onze laatste boeking hebben wij een extra verzekering afgesloten a 65.70 Euro omdat we niet weer het gezeur van Goldcar wilde hebben, op 12feb was het zover en landen we op Alicante, direct zijn we naar de balie van Goldcar gegaan om de auto op te halen. Daar aangekomen, werden we geholpen door een niet plezierig type, hij melde al direct dat de verzekering niet telde omdat DoYouSpain niet weet wat voor auto Goldcar aan ons zou geven. Ik melde de persoon, dat hij dat maar uit moest zoeken met Goldcar en dat wij ons hebben gehouden zoals we geboekt hadden. Om een lang verhaal kort te houden, als we de extra verzekering niet zouden afnemen kregen we geen auto mee. Ik heb verteld aan deze heer dat dit zeer crimineel gedrag is en dat ik dit zeker niet accepteer. Maar wat kon ik, ik had een auto nodig, ik heb uiteindelijk het toch geaccepteerd, ik moest een bedrag van 264.83 Euro betalen wat dus nog eens extra op het bedrag wat ik al bij DoYouSpain hebt betaald van 78.13 Euro en dat op geteld uit komt op 342.96 Euro en dit heb ik in al die jaren (en dat zijn er nogal wat) nog nooit betaald en of meegemaakt. Ik vind het schandalig zoals Goldcar met zijn klanten omgaat. Ik hoop dat dit een incident is, en hoop dat de organisatie van Goldcar hierin nog iets kan betekenen. Ik hoop dat u hier iets in kan betekenen,

Sterke punten:
NVT

Zwakke punten:
Zie boven, gemaakte afspraken met DoYouSpain als boekingskantoor tellen in deze niet melde de heer achter de balie.

Hoogkamer beveelt Goldcar NIET aan bij vrienden/bekenden

Goldcar - Nooit meer!

0

Review:
Zogenaamde verkeersboete van 55€ gekregen en daaraan gekoppeld een administratiekost van nog eens 55€. Dit is bedrog!!!
Probeer daarna maar eens per mail contact op te nemen. Telkens opnieuw meldingen: 'klantnummer verkeerd' , 'contractnummer verkeerd' , 'email verkeerd' . Zelfs je eigen email adres kan je volgens Goldcar niet correct invullen!!! Telefoneren is naar betaalnummers, dus daar kunnen ze een mens nog eens extra mee kloten en ondertussen nog wat bijverdienen.
Nooit meer met deze bedriegers!!!

Sterke punten:
helaas geen enkel

Zwakke punten:
customer service

Van de Vel beveelt Goldcar NIET aan bij vrienden/bekenden

Goldcar - Oude schade proberen te verhalen op mij!!

0

Review:
Op 08-02-2018 heb ik een auto gehuurd bij Goldcar. Ik woon sinds afgelopen mei in Spanje en Goldcar heeft me al vaker opgelicht mbt benzine, maar deze keer heeft Goldcar het enorm bont gemaakt!! Toen ik de auto ophaalde regende het, het was het donker en de auto stond krap geparkeerd tussen de andere auto's. Ik zei tegen de medewerker van de Pick-up dat ik onmogelijk de schade kon zien aan het voertuig, dit was geen probleem zei deze man. Ik heb foto's gemaakt van de auto om het zekere voor het onzekere te nemen. Bij het terugbrengen op 14-02 liep de medewerker, weer in het donker, direct naar de krassen toe op de auto, hij wist waar de krassen zaten. Ik vertelde dat deze krassen al aanwezig waren voordat ik de auto huurde en dat ik foto's had om dat te bewijzen. foto's waren volgens deze man geen bewijs en nu brengt Goldcar me meer dan 500 euro in rekening!!! Toen ik Goldcar vroeg om de vorige papieren waar de oude schade op vermeld stond wilden ze ook niet meewerken!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Ze proberen hun lage prijzen te compenseren dmv oplichting. Voorheen via extra brandstof kosten, maar deze keer blijkbaar via oude schade die ze op mij proberen te verhalen.

Talitha va beveelt Goldcar NIET aan bij vrienden/bekenden

Goldcar - Goldar: bedrieglijk, doortrapt daar nooit meer hur

0

Review:
Via Cartrawler (Transavia) online bij Rhodium (blijkt tevens ook Goldcar te zijn) geboekt voor het huren van een auto voor 6 dagen vanaf Airport Malaga en € 66,00 betaald. Na een wijziging van de datum € 22,00 extra overgemaakt. In alle drukte bij de balie van Goldcar op de Airport voor het ophalen van de auto werd verteld dat ik nog een bedrag van € 139,03 moest betalen voor borg benzine (full/full) verzekering en luchthavenbel.
De auto schoon en met een volle tank afgeleverd en zou ik de borg voor benzine moeten terugkrijgen maar helaas. Achteraf bleek het bedrag voor een verzekering excl belasting te zijn. Absurd dus voor 6 dagen. Voor een bekeuring die bij Goldcar binnenkomt rekenen zijn maar liefst € 45,00 om alleen je naam aan de Guardia Civil door te geven om vervolgens rechtstreeks deze te ontvangen. Bedrieglijk, doortrapt en dus nooit meer huren bij Goldcar.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alleen maar

Bert beveelt Goldcar NIET aan bij vrienden/bekenden

Goldcar - pas op voor ongewenste verzekering

1

Review:
Bij terugkomst in nederland bleek ik via mijn creditcardgegevens een bedrag te missen. Na veel bellen bleek een bedrag van ruim 139 voor 6 dagen autohuur extra te zijn afgeboekt van mijn creditcard. Blijkbaar was op de factuur een extra verzekering en een safe box geplaatst , zonder dat mij iets was aangeboden. Wij hebben ook een extra doorlopende reisverzekering , dus deze kostten heb ik dubbel moeten maken. En zogenaamde safe box ? Ik weet niet eens wat het is. Pure oplichting ! Dit gebeurd mij geen 2e keer.

Sterke punten:
ze komen aardig over

Zwakke punten:
oplichters

rudi beveelt Goldcar NIET aan bij vrienden/bekenden

Goldcar - Nooit meet

0

Review:
Dit heb ik nog nooit meegemaakt,toen wij de extra verzekering niet namen omdat we die al hadden begon de baliemedewerker lastig te doen, ons zo bang maken, mijn vakantie een beetje naar de vaantjes , toen we auto terug brachten , ook zeer onvriendelijk.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles

Anja beveelt Goldcar NIET aan bij vrienden/bekenden

Goldcar - Nooit meer

1

Review:
Hebben in het verleden vaak auto’s bij Goldcar gehuurd. Redelijk tevreden. Helaas afgelopen keer een auto met schade meegekregen. Volgens Goldcar was al de schade bij hun bekend . Bij het inleveren zag de dame van Goldcar een miniscule schram op de velg. Deze was ons niet opgevallen . We hebben zeer zeker deze kras niet veroorzaakt . De dame was niet voor rede vatbaar . We kregen een papier met de prijs van een nieuwe velg en de mededeling dat het bedrag van onze credit card wordt gehaald . Een hele slechte afsluiting van een fijne vakantie

Sterke punten:
Goldcar weet heel goed hoe ze schade op een afgeleverde auto weten te verhalen op de nieuwe huurders . Knappe prestatie !!!!!!

Zwakke punten:
Onbeschoft personeel !!!

Elly beveelt Goldcar NIET aan bij vrienden/bekenden

Goldcar - Don't book with Goldcar - Cheaters

0

Review:
Goldcar is the same company as Rhodium.

Booked through Car del Mar a car (unlimited km's) with Goldcar at Valencia Airport. So my Car del Mar contract indicated unlimited km's.
Employee of Gold Car said unlimited km's is not applicable. GoldCars contract is leading not Car del Mar's contract. Bullshit. I said GoldCar ok I book unlimited km's but want to have that specified on the invoice (so I was able to transfer the costs to CardelMar). That's not possible he said, you will see on the invoice additional insurance. I said I don't need additional insurance (as Visa Gold Card is covering the risk). I told Goldcar when I want additionally unlimited km's I want to see that specified on the invoice. He said unlimted km's is only possible with additional insurance, so you will see additional insurance on the invoice. I said leave it like it is, I keep my original contract When I came back home I saw on my Visa Card a deduction for additional km's. CardelMar corrected everything, so no complaints about CardelMar.

Sterke punten:
Car had somany small damages at pick-up so there was no discussion with return. Be aware (when you will book anyway with Goldcars/Rhodium) you keep the document with all the damages!

Zwakke punten:
See review

O. Hartman beveelt Goldcar NIET aan bij vrienden/bekenden

Goldcar - oplichterij

0

Review:
Auto gehuurd vanuit NL. Bij aankomst in Valencia andere auto dan bestelde (hogere klasse en diesel ipv benzine) meegekregen.
Ik had zelf al aanvullende verzekering geregeld dus wilde die niet kopen bij het loket op het vliegveld. Dan zou men borg (1100 euro) inhouden. Prima.
In de parkeergarage bleek het om een zeer beschadigde auto te gaan: op 19 (!) plekken stonden er kruisjes op de tekening. De medewerkers die ik riep om naar de auto te kijken met mij weigerde dit en zei dat alles in de papieren stond.
Toen we de auto weer inleverden wilde ik met de medewerker de auto rondlopen en laten zien dat er geen verdere schade was. Ook dat weigerde hij.

Bij thuiskomst bleek 1640 euro geïncasseerd van mijn creditcard. Heb toen met klantenservice in Spanje gebeld (nummer gekregen van Goldcar NL want beide nummers die men mij in Valencia had gegeven waren geblokkeerd). De klantenservicemeneer vertelde me dat er inderdaad betaald moest worden. Waarom precies wist hij niet. Ik ben toen met een mail een klachtenprocedure bij Goldcar gestart.
Een paar dagen daarna kreeg ik 960 euro terug van Goldcar. Maar dat betekende dat ik i.p.v. de 100 euro die ik nog moest betalen ruim 600 euro kwijt zou zijn.

Vervolgens heb ik ook mijn creditcardmaatschappij gebeld en die hebben nu een gedeelte van het resterend bedrag teruggehaald.

Nooit meer Goldcar, dat is duidelijk. Schaamteloze oplichterij.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
personeel, staat van de auto maar bovenal totale onbetrouwbaarheid.

Mara beveelt Goldcar NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Goldcar

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Goldcar aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Goldcar aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Goldcar


Home » Tussenpersonen » Goldcar
DMCA.com Protection Status