Autoradam - 2 Reviews

Last updated: 17 mei 2019
Autoradam Logo

25% aanbevolen, 2 Reviews

  1. Autoradam
  2. Autoradam Reviews
  3. Schrijf ook een review over Autoradam

Autoradam

Bij Autoradam regelt u snel en eenvoudig een auto of bedrijfswagen voor een bepaalde periode. Gunstige tarieven en een hoge kwaliteit van uw huurauto. Als u voordelig een auto wilt huren is Autoradam de beste plek. Vanaf 10 euro per dag huurt u al een Smart en vanaf 17,50 euro al een cabrio! Of het nu gaat om één of enkele dag(en), weken of maanden; Autoradam regelt het.

autovakanties

Autoradam Details

Hits: 635

URL: http://www.autoradam.nl/

Categorieën: Regionale Autoverhuurders

Reviews: 2


Autoradam reviews (1):

Autoradam - Schade bij autoradam in de wasbox

1

Review:
Ik had bij autoradam mijn auto gewassen in een wasbox. Ik reed achter uit. Mijn spiegel werd door een kabel van een hogedrukspuit eraf getrokken. De hogedrukspuit had ik in de daarvoor bestemde koker geplaatst. Ik vond en vind dat dit niet hoort te kunnen gebeuren in een wasbox. De kabels horen zo te hangen dat ze niet achter een spiegel van kunnen blijven haken. Toen ik ze daarop aansprak werd:
1.Ik niet empathies behandeld. De eerste persoon kreeg een lach op zijn gezicht. De tweede en derde deden het zakelijk.
2.Mij te kennen gegeven dat dit nog nooit gebeurd was. Na contact met mijn verzekering is mij duidelijk geworden waarom dit(waarschijnlijk) nou gelijk gezegd werd. Indien men dit zegt, moet ik als klant aantonen dat het vaker gebeurd is en dan heb ik een kansrijke zaak tegen Autoradam. De mogelijkheden om andere klanten te vinden die dit gebeurd is (indien zo) zijn praktisch niet aanwezig.
Daarop heb ik de politie gebeld. Die gaven aan dat het een eenzijdig ongeval was. Hierop had ik nog even contact met autoradam. Zij gaven mij aan dat ik nog blij moest zijn, dat zij geen schade bij mij claimden. Niet dat ik deze had veroorzaakt. Daarop zijn wij uit een gegaan.
Met andere woorden. Men hangt de slangen zo dat je, je eigen spiegel eraf kunt trekken als je uit de was box komt. Als het gebeurd heb je geen poot om op te staan. Ik kan autoradam daarom niet aanraden en ben dan bij deze ook klant af.

Schrijf ook een review over Autoradam

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Autoradam aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Autoradam aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Autoradam


DMCA.com Protection Status