Tasman Rent in Wageningen

Tasman Rent Reviews

  Prettige zaak

  Prettige geholpen. Mooie bak. Geen geld

  Geweldig!

  Goede service, gratis hulpmiddelen, geholpen na sluitingstijd.Goede kwaliteit voor goede prijs, flexibel. Kortom, hier kom ik nog eens terug!

  Sterke punten
  klantgericht Going the extra mile Goedkoop

  Zwakke punten
  Niets

  top service!

  Afgelopen weekend de 10m3 bus van Tasman gehuurd. Alles was perfect in orde; de bus verkeert in uitstekende staat. Verder een perfecte service, klantgerichtheid en een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

  Tasman Rent - zeer tevreden

  Ik huurde een 20 m3 bus voor een lading lang hout (3,90 m). De bus was erg praktisch uitgerust en met een lift-laadklep. Bart van Oirschot (de eigenaar) nam alle tijd om alles uit te leggen en we mochten evt toebehoren als een steekwagen e.d. gratis lenen.

  Sterke punten
  Goede service en goed materieel

  Zwakke punten
  Geen

  Perfecte service & prijzen

  Ik heb een Kia Picanto gehuurd voor een weekend. Voor Tasman gekozen vanwege de ruime inlevertijden (ook buiten kantooruren) en lage prijzen. Ik was zeer verrast door de Picanto. Het bleek geen budget model, maar een rijk uitgevoerde snellere versie. Zeer fijn mee gereden. De service rondom het huren was perfect.

  Sterke punten
  - Goede prijs - Ruime inlevertijden - Kwalitatief goede auto (Kia Picanto)

  Zwakke punten
  Geen

  Kwaliteit en flexibiliteit

  Ik heb bij Tasman een bestelbus van 5 m3 gehuurd. Tasman is goed bereikbaar per mail en telefoon, en biedt gratis verhuishulpmiddelen aan, en een navigatiesysteem.Bus was prima in orde! Prijs en kilometermeerprijs zijn gunstig voor een student, zeker met de studentenkorting. Hulde voor de flexibiliteit die geleverd werd toen ik de bus onverhoopt midden in de nacht moest inleveren i.p.v. voor 18.00u! Bart is daarnaast bijzonder sympathiek en klantvriendelijk, je voelt je heel welkom bij het bedrijf.

  Sterke punten
  Klantvriendelijkheid, prijs, flexibiliteit

  Zwakke punten
  Niets!

  Huur bagagewagen Saris

  Voor de zomervakantie habben wij een bagagewagen van het merk Saris gehuurd bij Tasman Rent. De wagen was compact, solide en tiptop in orde. De service was weer als vanouds: uitstekend ! Helemaal goed, zeker voor herhaling vatbaar. De aanhanger was tijdens het rijden niet merkbaar en heeft perfect dienst gedaan.

  Sterke punten
  Vriendelijke aanpak, er is een hoop te bespreken en te regelen. Prima prijs. De verhuurlocatie is leuk ingericht !

  Zwakke punten
  Niets

  Auto gehuurd

  Inmiddels twee maal een auto gehuurd bij Tasman. Perfect!!

  Tasman Rent

  Gister voor de 4de keer verhuisbusje bij Tasman gehuurd. Wederom blij met de zeer vriendelijke en professionele klantbenadering. Uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Echt een aanrader!

  Sterke punten
  erg goede service, meedenken met klant, scherpe prijs, mooi en degelijk materiaal.

  Zwakke punten
  geen

  Flexibel en klantgericht

  Al aantal keren verhuisde gehuurd bij Tasman. Altijd nette bus, verschillende maten en flexibel bij last minute boekingen en ook niet vervelend bij extra km of iets langere huurtijd

  Sterke punten
  Netjes, betrouwbaar en flexibel

  Zwakke punten
  Geen

  tasman rent

  Alles is al eerder gezegd: prima service, flexibel, denkt met je mee. Goed materiaal, uitstekend verzorgd.

  Sterke punten
  zie de review

  Zwakke punten
  Contant afrekenen zou moeten kunnen bij kleine bedragen

  Tasman rocks

  Sinds oktober 2013 heb ik bij Tasman Wageningen 5 keer een busje van 10 m3 en 1 keer een vrachtwagen van 20 m3 gehuurd. We zijn namelijk van Wageningen naar Zevenaar verhuisd. Elke keer denkt Bart op een geweldig goede, sympathieke manier met je mee: wat je bv aan dekens, spanbanden, dozen, etc nodig hebt. En als je de bus 's morgens om 7.30 nodig hebt staat hij je met een glimlach op te wachten. Klanttevredenheid staat heel hoog in zijn vaandel. En de prijzen die hij vraag zijn heel schappelijk.

  Sterke punten
  De klant tevreden willen maken. Met je meedenken (wat heb je nodig bij het vervoer bv) (Bijna) niets is een probleem Prima busjes - goed onderhouden en rijden soepel.

  Zwakke punten
  Niets

Bezoek Tasman Rent

Schrijf je eigen review