AB Car Rental - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 30 april 2019
AB Car Rental Logo
  1. AB Car Rental
  2. AB Car Rental Video
  3. AB Full Coverage Plan
  4. Gratis taxi-en bagageservice
  5. Road call service
  6. AB Car Rental introduceert: AB-Dive!
  7. AB Car Rental Reviews
  8. Schrijf ook een review over AB Car Rental

Niet tevreden over AB Car Rental? Probeer dan eens Firefly Car Rental.

AB Car Rental

Bij AB Car Rental kun je al ruim 30 jaar kiezen uit de grootste selectie dive pick up trucks, sedans, SUVs, familie- en economy huurauto’s én de voordeligste autoverhuur tarieven op Bonaire!

AB Car Rental heeft de voordeligste tarieven voor online reserveringen. Wil je direct een goedkope auto huren op Bonaire? Plaats dan gewoon uw reservering online en profiteer van de beste Direct Bookings tarieven op Bonaire.

Op de Facebookpagina en de website van AB Car Rental staat de scherpste aanbiedingen. Hou de website en de Facebookpagina dus in de gaten voor de beste aanbiedingen.

AB Car Rental Details

Hits: 2329

URL: https://www.abcarrental.com/nl/

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 0

AB Car Rental Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/A14FHEoXnqI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

AB Full Coverage Plan

Bij aanschaf van het AB Full Coverage Plan profiteert u direct van van de volgende voordelen:

Géén eigen risico bij het huren van een voertuig. U krijgt volledige dekking in het geval van schade aan de huurauto door een ongeval of diefstal. 24/7 Road Call Service is inclusief gratis reparatie en/of verwisselen van een lekke band. Tevens hoort daarbij een gratis extra bestuurder(s) en eventueel kinderzitje. Met het AB Full Coverage Plan van AB Car Rental bent u verzekerd van een stress-vrij verblijf tijdens uw vakantie.

Op de website kunt u precies de prijzen bekijken. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 6% omzetbelasting. Het afnemen van een CDW verzekering is verplicht


Om diefstal en schade te voorkomen wordt u vriendelijk verzocht om:

- De deuren niet op slot te doen
- Geen waardevolle spullen achter te laten in de huurauto
- Het dashboardkastje open te laten staan.

Als er schade is veroorzaakt door een derde partij, is de aansprakelijkheid afhankelijk van de derde partij. In het geval dat de derde partij niet is verzekerd of niet aansprakelijk gesteld kan worden, is de huurder aansprakelijk voor het bedrag van het eigen risico. AB Car Rental kan om dekking vereisen tot de kwestie is afgehandeld met de derde partij. Indien u het AB Full Coverage Plan heeft afgesloten bedraagt het eigen risico uiteraard US$ 0,-.

Let op: Er moet altijd een politierapport te worden opgesteld in geval van een ongeluk. Zonder politierapport wordt de huurder volledig aansprakelijk gesteld voor de schade aan de huurauto.

Gratis taxi-en bagageservice

AB Car Rental heeft een aantal diensten waar u als klant van kunt profiteren. Zo kunt u gebruik maken van de gratis taxi- en bagageservice tussen Bonaire International Airport en het nabijgelegen AB Car Rental kantoor. In het geval dat u vooraf uw auto heeft gereserveerd vóór aankomst op Bonaire, dan zal er een chauffeur met een naambordje voor u klaarstaan in de aankomsthal van de luchthaven. De chauffeur helpt u met uw bagage en brengt u zonder bijkomende kosten naar het AB Car Rental kantoor.

Indien u nog geen reservering heeft geplaatst, maar u wel graag een auto huren bij AB Car Rental, kunt u bellen naar het volgende nummer: +599 717 8980. Een chauffeur van AB Car Rental haalt u dan op van uw accommodatie of het vliegveld. Nadat u de huurauto heeft ingeleverd na uw vakantie, brengt een chauffeur van AB Car Rental u weer terug naar het vliegveld of naar uw accommodatie. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze haal- en brengservice.

Een andere mogelijkheid is om bij aankomst op het vliegveld of bij uw accommodatie in een beschikbare taxi stappen en de chauffeur te vragen om u naar het kantoor van AB Car Rental te brengen.

Road call service

Indien u de keuze maakt om gebruik te maken van het AB Full Coverage Plan, dan heeft u de mogelijkheid om te profiteren van de gratis 24/7 Road Call Service. Als u een Full Coverage Plan afsluit, dan biedt AB Car Rental u ook nog eens een eigen risico van US$ 0,- en er mag gratis extra bestuurder(s) gebruik maken van de huurauto. Heeft u een kinderzitje nodig? Dan krijgt u deze er ook gratis bij, de huurauto is tevens verzekerd tegen diefstal en schade veroorzaakt door een derde partij. Tevens bent u verzekerd voor eventuele waterschade door overstromingen en brandschade.

Lees meer over de verzekeringen en tarieven van diensten op de website van AB Car Rental.

AB Car Rental introduceert: AB-Dive!

AB Car Rental introduceert nu AB-Dive! Hiermee heeft u de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven uw autohuur te combineren met het huren van duikapparatuur. Ook krijgt u bij AB-Dive de optie om geheel kosteloos te kiezen tussen lucht en Nitrox. Daarnaast kunt u zo vaak wisselen van type duikfles als u wilt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar één van de voordelige Unlimited-Air of Drive-and-Dive pakketten? Bezoek dan de website van AB-Dive of stuur een e-mail naar [email protected] om een reservering te maken. Tevens kun je de Facebookpagina van AB-Dive liken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van AB Car Rental en de beste deals!Reviews en Ervaringen over AB Car Rental

Er zijn nog geen reviews geschreven over AB Car Rental

Schrijf ook een review over AB Car Rental

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou AB Car Rental aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou AB Car Rental aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek AB Car Rental


Home » Buitenlandse Autoverhuurders » AB Car Rental
DMCA.com Protection Status