DoYouSpain - 57 Reviews

Last updated: 4 juli 2018
DoYouSpain Logo

13% aanbevolen, 57 Reviews

  1. DoYouSpain
  2. Do you spain video
  3. DoYouSpain Reviews
  4. Schrijf ook een review over DoYouSpain

Niet tevreden over DoYouSpain? Probeer dan eens CarDelMar.

DoYouSpain

DoYouSpain.com is een bedrijf dat zich richt op een efficiënte service gecombineerd met een lage-prijzen strategie service in Spanje. We zijn de nummer één in het aanbieden van betrouwbare en flexibele service met onze Prijzen Alles Inclusief strategie zonder Verborgen kosten of verrassingen op het laatste moment.

We gebruiken alleen betrouwbare autoverhuurbedrijven voor uw eigen bestwil en zo zijn we er 100% zeker van dat U de best mogelijke service aangeboden krijgt. We berekenen U niks extra´s en verkopen U niks wanneer dit U ook niet nodig heeft. De prijs die U ziet is de prijs die U betaalt!

DoYouSpain Details

Hits: 1864

URL: http://www.doyouspain.com/autohuur/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 57

Do you spain video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ME1rS6DMPkI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


DoYouSpain reviews (54):

DoYouSpain - zwaar teleurgesteld als trouwe klant

0

Review:
Beste do you spain

we huren minimaal 2 x per jaar een auto bij jullie
voor het eerst word onze vlucht veranderd, en bel ik om ook de auto huur aan te passen, dit geld alleen voor de heenreis.
bellen en mailen levert het volgende op :
niks is mogelijk, gewoon opnieuw boeken, en de reeds betaalde som ben je gewoon kwijt.
ondankbaar en onuitstaanbaar, kortom slecht slecht slecht

Sterke punten:
sinds vandaag niks meer

Zwakke punten:
teveel

stephanus beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Huur niet via Doyouspain!!!!

0

Review:
Auto geboekt via Doyouspain voor een verblijf op Ibiza.

Bij aaankomst naar balie Rhodium/Goldcar waar je enigszins verreisd gelijk onder druk wordt gezet een extra auto verzekering af te sluiten.

Als je dat niet doet omdat je deze reeds hebt afgesloten via Doyouspain poogt men op je gevoel te spelen en onzekerheid te zaaien waardoor je misschien overstag gaat door bijvoorbeeld een enorm hoge borg te vragen via je credit card. Een borg voor evt niet vol afgedankt terugbrengen van de auto en een bullshit belasting als bijkomende kosten.

Kortom het is een vervelende en duistere bende die met elkaar onder 1 hoedje spelen met elkaar. (Doyouspain als tussenpersoon met de diverse autoverhuurbedrijven.

Tip die wij worden van meerdere mensen:

Huur een auto via de reisorganisatie tegen normale kosten en lage borg of vis Sunnycars hoewel ik niet weet of deze nou zo bonafide is.

Ga absoluut niet in zee met DOYOUSPAIN !!!!

Sterke punten:
Geen 1

Zwakke punten:
1 grote boevenbende

Max Borger beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Do you Spain - Firefly absoluut onbetrouwbaar

0

Review:
Dit zijn helaas boeven.
Bij aankomst pogingen ons extra (dubbele) verzekeringen aan te smeren. Vervolgens bleek de auto 8 beschadigingen te hebben, waarvan er maar 2 op het formulier stonden.
En achteraf werden onterechte extra kosten berekend.

L. Geerling beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - K10 nooit meer!

0

Review:
Zeer slechte ervaring met K10. Als het ze al niet lukt om je een onnodige verzekering aan te smeren, dan vinden ze wel een plekje in de stoelbekleding die er zogenaamd niet zat. Terwijl op die plek nooit iemand heeft gezeten..
Ze trekken meteen 120,- af van de 1200.- borg die je moet betalen. Sowieso wordt die 1200,- niet gereserveerd maar echt op je creditcard belast. Krijg je na 2 weken terug onder aftrek van 120,- dus..
Kregen de auto ook met n lege tank mee maar gelukkig hadden we een foto gemaaktt van de benzinemeter incl km stand
Nooit, nooit meer. Blijf echt weg van deze oplichters. En als je toch zo dom bent: loop de hele auto na op krasjes, vlekjes etc dus ook het interieur.
Volgende keer betalen we liever iets meer voor een fatsoenlijk bedrijf.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zie boven

Bart beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Do you Spain en goldcar zijn oplichters

0

Review:
We hebben via do you Spain een auto gehuurd bij goldcar voor een bedrag van 75 euro. Als we op de luchthaven komen is er uiteindelijk nog 251 euro bijgekomen!!!! Wij voelen ons eigenlijk opgelicht terwijl we er met onze neus bijstonden!!!
Huur nooooooit een auto via do you Spain en al zeker niet bij goldcar!!!

Sterke punten:
Het zijn oplichters!

Zwakke punten:
Verkopen je allebei een verzekering. Goldcar zegt dan dat de verzekering van do you Spain niet geldig is. En dat je ze kan afzeggen dat is helemaal niet waar!!!!!

Neem liever een taxi of een bus!

David beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Een heel goede ervaring

0

Review:
Ik huur van tijd tot tijd met doyouspain en ik heb nog nooit problemen gehad met hen. Snelle en efficiënte service

Alexsander beveelt DoYouSpain aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Goldcar Tenerife Zuid

0

Review:
Wij zijn net terug van een vakantie in Tenerife. We hadden via de site van Doyouspain(na goede publiciteit van vrienden) een auto geboekt bij Goldcar. We hadden geen extra verzekering genomen. Toen we in het kantoor van Goldcar kwamen werden we verder geholpen door een dame. Eerst was ze vrij vriendelijk en probeerde ons alsnog een bijkomende verzekering aan te smeren. Toen we daar niet wilden op ingaan werd ze erg onvriendelijk. Bovenop de prijs van de huur van de wagen moesten we ineens (terwijl daar nergens sprake van is) 48 eur extra betalen voor de benzine voor een volle tank. We hebben zelf eenmaal getankt en voor 25 eur had je een volle tank. De auto was niet helemaal in orde. Er brandde een lichtje van de bandenspanning. We hebben de banden zelf bijgevuld met lucht en dan was het oké. De volgende keer dat we naar Spanje gaan zullen we eerder ter plaatse een auto huren. Daar hebben we veel aangenamere ervaringen mee.

Sterke punten:
Aflevering auto ging heel vlot

Zwakke punten:
Onvriendelijke bediening en extra (teveel) moeten betalen voor volle tank - auto niet helemaal in orde

Dehaene beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - auto blijkt ca 2,5 keer zo duur bij ophalen op loc

0

Review:
Auto all risk etc gehuurd voor 140 euro. Bij aankomst verhuurbedrijf moest er nog eens € 202,00 extra worden afgerekend voor allerlei extra's zoals tankservice en €40,00 voor buiten kantoortijden terugbrengen (ik geef NB de juiste tijden door bij aanvraag dus dat had al in de offerte moeten zitten).
Verhuurbedrijf legde uit dat dit de verkooptruc van Doyouspain is. En ja, je hebt nu eenmaal al die €140,00 betaald dus je moet wel.
Oh ja en na de huur krijg je ik weer niet hoe veel emailtjes met aanbiedingen. Ook al heb je gevraagd er mee te stoppen

Zwakke punten:
Zie boven,
Kon op de site van doyouspain niet vinden waar ik mijn review kan plaatsen. Alleen dat iedereen zo tevreden is. Vreemd dat je dit soort negatieve recensies niet op hun site ziet, maar daar bepalen ze natuurlijk zelf wat er op komt te staan

DoYouSpain - Dubbele betaling

0

Review:
Via doyouspain een auto gehuurd. Bij het ophalen van de auto kregen we een onduidelijk verhaal te horen over de brandstof . Wat wij gebruikte zou gecrediteerd worden, je levert de auto in en als je informeert zegt men dat je later het teveel betaalde terug gestort krijgt. Je bent gewoon je geld kwijt. Tevens is van mijn creditcard twee maal het zelfde bedrag afgeschreven voor de huur. Doyouspain is noch d.m.v email of telefoon bereikbaar . Mocht iemand mij het telefoonnr. Van doyouspain kunnen geven graag. 0653381227

Sterke punten:
Geen enkele

Zwakke punten:
Onbereikbaar voor informatie of klachten. op site staat neem kontakt met ons op. HOE ?

Joop renes beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Doyouspain EN GOLDCAR ziin echte OPLICHTERS

0

Review:
Net als bij bijna iedereen die een auto via doyouSpain bij Goldcar huurt , voortaan te noemen "duo list en bedrog" komt voor dezelfde problemen te staan. Ten eerste heb ik een extra verzekering op de site van doyouspain afgesloten bij Allianz de: Platina Huuautoverzekering. Terwijl op de site vermeld staat dat je voledig verzekerd bent adviseren ze op het laatst toch nog de bovengenoemde verzekering te nemen. Bij aankomst op het vliegveld van Mallaga begonnen de problemen. De verzekering is niet goed de kilometers zijn beperkt tot 90 Km. Per dag, de tweede bestuurder is niet gratis ( was een actie toen ik boekte tweede driver gratis). Of ik maar even 398,88 bij wilde betalen. Hiervan was 150,00 euro terecht omdat ik de auto op het vliegveld van Alicante inleverde. En als ik daar problemen mee had kreeg ik de auto niet mee. En daarbij kreeg ik te horen dat ik niet bij goldcar gehuurd had maar bij doyouspain. En daar moest ik maar
reclameren. Door dit alles was het al vrij laat geworden en moesten we nog 70 Km rijden naar onze bestemming. De volgende morgen zag ik pas wat voor een oud barrel ik meegekregen had. Overal beschadigd en gedeukt ruitenwisserbladen die helemaal versleten waren, boordcomputer kapot. Tank maar voor driekwart vol enz. Ik rij al 50 jaar ongeveer 35000 km per jaar. En huur regelmatig in vele landen maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Daarom maar een mailtje naar, zoals op de site is aangegeven, [email protected] verzonden. Heb na 10 dagen nog niets gehoord. Dus met heel veel moeite een telefoonnummer van doyouspain gevonden en gebeld. Blijkt het e-mailadres noreplay te zijn. Ook lekker geregeld door duo list en bedrog. Nu zit ik, na dat telefoontje, alweer 4 dagen te wachten op antwoord wat ik volgens Vicente zou krijgen. Een welgemeend advies aan iedereen:

BOEK NIET BIJ DOYOUSPAIN

Sterke punten:
Hebben ze niet.

Autohuurders worden massaal opgelicht door het duo DoyouSpain in samenwerking met GOLDCARS.

DUO LIST EN BEDROG.

Zwakke punten:
Autohuurders worden massaal opgelicht door het duo DoyouSpain in samenwerking met GOLDCARS.

DUO LIST EN BEDROG.

Andre Drie beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over DoYouSpain

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou DoYouSpain aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou DoYouSpain aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek DoYouSpain


Home » Tussenpersonen » DoYouSpain
DMCA.com Protection Status