DoYouSpain - 71 Reviews

Last updated: 5 november 2019
DoYouSpain Logo

10.3% aanbevolen, 71 Reviews

  1. DoYouSpain
  2. Do you spain video
  3. DoYouSpain Reviews
  4. Schrijf ook een review over DoYouSpain

Niet tevreden over DoYouSpain? Probeer dan eens CarDelMar.

DoYouSpain

DoYouSpain.com is een bedrijf dat zich richt op een efficiënte service gecombineerd met een lage-prijzen strategie service in Spanje. We zijn de nummer één in het aanbieden van betrouwbare en flexibele service met onze Prijzen Alles Inclusief strategie zonder Verborgen kosten of verrassingen op het laatste moment.

We gebruiken alleen betrouwbare autoverhuurbedrijven voor uw eigen bestwil en zo zijn we er 100% zeker van dat U de best mogelijke service aangeboden krijgt. We berekenen U niks extra´s en verkopen U niks wanneer dit U ook niet nodig heeft. De prijs die U ziet is de prijs die U betaalt!

DoYouSpain Details

Hits: 2283

URL: http://www.doyouspain.com/autohuur/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 71

Do you spain video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ME1rS6DMPkI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


DoYouSpain reviews (68):

DoYouSpain - Totaal onbetrouwbaar!

0

Review:
Onbetrouwbaar en zeker niet geïnteresseerd hoe ze jou oplichten!
Dubbele bodem, via site van do you spain, auto en full insurance geboekt . Bij balie van record car geen acceptatie van full insurance.??? Dan zeer vervelende ervaring , of je neemt de full insurance van record car, 149 euro 5 dgn ?? Of 1100 euro van je creditcard blokkade?verder namen we geen upgrade die 3x aangeboden werd met bijbetaling . En toen een zeer oude kleine auto ( niet erg) maar die niet eens 1100 euro waard was . Dan 30 euro servicekosten plus de benzine omdat zij voor jou getankt hadden?
Dit alles is een zeer slechte reclame voor SPANJE dat dit land haar bezoekers die op vakantie komen , dit aan laten doen!! Misleiding zou beleid op mogen komen.
Voor mij nooit geen do you spain meer!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Misleidend, oplichterij , angst creatie en niemand telefonisch te bereiken..

Nieta beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Oplichters

0

Review:
Oplichters meer kan ik er niet over zeggen!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichters

Giovan beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Dubbel betalen: oplichters

0

Review:
Auto gehuurd en betaald via de site, inclusief maximale verzekering. Ter plekke op Alicante, kregen we van Goldcar de auto niet mee omdat mijn creditcard ‘geen creditcard, maar een bankkaart’ zou zijn. Ondanks telefonische bemiddeling van de creditcardmaatschappij en hulpverzoek aan DoYouSpain, was de dame niet te vermurwen. We moesten ter plekke de maximale verzekering betaling en anders kregen we geen auto. Omdat we met een klein kind reisden, na veel gedoe uiteindelijk een auto gekregen. Pas bij de auto aangekomen, zagen we dat het niet de 5-deurs middenklasser was die we gereserveerd hadden, maar een compacte 3-deurs. Op klachten wordt niet gereageerd en het geld kregen we dus niet terug. Onze eerste echt negatieve ervaring met beide partijen, maar wel bepalend. Nooit meer GoldCar en nooit meer DoYouSpain voor ons.

Sterke punten:
Snelle eenvoudige boeking.

Zwakke punten:
Slechte afspraken met verhuurbedrijf, klanten dubbele kosten laten maken, niet reageren op klachten.

Martine beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Oplichters zijn het

0

Review:
Volkswagen Up gehuurd via DoYouSpain.
Na aankomst in Palma heb ik mij gemeld bij de balie van goldcar waar je door het personeel al op een nare manier word ontvangen.
Voucher overhandigd van DoYouSpain aan de dame achter de balie.
Deze zet er een Dikke streep doorheen en brabbelt in onverstaanbaar Engels dat ik opgelicht ben en of ik even 350 euro wil betalen.
Ik uitgelegd dat ik al betaald heb en graag de auto zou willen hebben waarna ze gaat dreigen dat we anders niets krijgen.
Dus gewoon oplichters zijn het inclusief Goldcar!!
Nooit meer huren via DoYouSpain, en bij Goldcar zien ze mij ook nooit meer.

Sterke punten:
GEEN!

Zwakke punten:
Criminelen zijn het!

Jeroen beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Pick up point at Goldcar

0

Review:
We had to pick up our car by Goldcar. Booked by do-you-Spain....awfull....we really need another insurrance! Very expensive! I send a mail to do-you -Spain, but no answer! After a week I have an answer, and I wrote back, and now I are still waiting for an answer....it is one week ago &#128530;
I come back when I know more....

Sterke punten:
Booking by do-you-Spain Cheap and quick! With an complete insurrance.

Zwakke punten:
No answer on my mail and in Spain at Goldcar another insurrance! I did not pick up my car....I leave by Taxi!

Leenders beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Opgelet! Goldcar zijn bedriegers!

0

Review:
Heb verzekering bij DoYouSpain gekocht. Kwam bij Goldcar in Murcia, ze zegden dat het niet voldoende was en moest 166 euro bijbetalen, hoewel ik de verzekering extra niet nam.
Auto proper, volgetank en geen schade afgeleverd. Nu zie ik dat ze nog 275 euro hebben afgehouden van de waarborg. Dus 500 euro voor 200km te rijden. Bedriegers!!!!!!!!

Zwakke punten:
Alles

Edw beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - oplichterij en frauduleuze praktijken

0

Review:
Wij boekten via DoyouSpain de website en zijn helemaal niet tevreden over de manier van werken.
We hebben nu al zoveel auto's gehuurd in het verleden, en dit is de eerste maal dat wij te maken hebben met ondoorzichtige, frauduleuze praktijken. Onze auto heeft ons voor 2 luttele dagen 200 euro gekost. Bij aankomst kwamen we terecht bij Record en hebben een taxi moeten huren al omdat dit niet in de luchthaven was en we hebben ons nog extra moeten verzekeren omdat we zogezegd dus niet verzekerd waren bij Doyouspain alhoewel we al betaald hadden en de medewerkers van Record weten dus niet wie Do you spain is en hoe we bij hen terecht zijn gekomen zijn, ze zeggen ook dat we die ...euro wij eigenlijk niet moeten betalen. Maar volgens mij spelen ze onder één hoedje, de pot verwijt de ketel ..
We hebben ons dus nog es moeten laten verzekeren en terwijl we daar aan het loket stonden werd een ander koppel ook op deze manier in de zak gezet, kon ik opvangen uit hun gesprekken. Nooit maar nooit meer !!! ik heb intussen een mail gestuurd naar Doyouspain en hopelijk reageren ze ...
Met alle andere Spaanse verhuurbedrijven hebben we nog nooit problemen gehad en dit is ook voor Record zeer slechte publiciteit..

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
bedriegers

SNAUWAERT beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - onvoorziene hoge huurkosten

0

Review:
Na goede ervaringen in het verleden
met zowel DoyouSpain als Goldcar
ben ik nu ernstig teleurgesteld in
de gang van zaken rond de huur van
een economyclass auto op Lanzarote. Onduidelijke bedragen en het dreigen met nog hogere kosten, onduidelijke toezegging over ‘refund’ van benzinekosten.
Kortom: kies een ander verhuurbedrijf zonder DoyouSpain
bemiddeling en zonder Goldcar!

Sterke punten:
achteraf GEEN

Zwakke punten:
Lijkt sterk op ordinaire oplichting.

Hans Nieuw beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Oplichterij

0

Review:
De prijs die je betaald op de webstek MOET het volledige bedrag zijn zodat je zonder problemen de wagen kan ophalen, hun werkwijze is de mensen onder druk zetten zodat je plots VEEL moet bijbetalen.Het is een schande dat op de webstek alles zeer goedkoop, ik betaalde voor 5 dagen BA 22 € en omnium (afkoop) 38€, alles dus 60€ is maar bij aankomst moest ik nog wel 240€ extra betalen, dus 60€ per dag. Er werd extra aangerekend omdat ik de wagen voor openingstijd zou binnen brengen, op mijn vraag om deze dan een uurtje te verlaten moest ik van dijckmans naar doyouspain bellen maar dijckmans wilde de tijd niet wijzigen dus bijbetalen. Op mijn vraag om me gewoon de 60€ terug te geven alweer naar de andere bellen want ze sturen je van het kastje naar de muur. doyouspain, nooit meer.

Zwakke punten:
Oplichterij en onder druk gezet worden

Bert Pelgrim beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Oplichters, hun partner Goldcar is even onbetrouwb

1

Review:
Pas na de boeking werd duidelijk dat de auto via Goldcar ter beschikking werd gesteld
.
Bij aankomst te horen gekregen dat we ondanks de full omnium verzekering van doyouspain, toch 1100 euro op onze creditcard geblokkeerd moet worden. Dit kan enkel op de creditcard van de principal driver, maar de chauffeur kon niet meer worden aangepast. Dit was informatie die Doyouspain niet had meegedeeld op voorhand!!!
Aangezien de limiet van de creditcard van de principal driver niet meer voldoende was, hadden we geen andere keuze dan 150 euro bij te betalen om zogezegd verzekerd te zijn(voor amper 6 dagen!)

Bovendien beweerde doyouspain op zijn site dat alles inbegrepen was in de prijs, ook de Full/empty optie (die we niet eens nodig hadden, maar het zat in de formule). Voor deze service werd er nog eens verplicht 18 euro afgehouden door goldcar (niet te weigeren), en 65euro geblokkeerd. Die 18 euro waren we kwijt, die 65 euro zou volledig ingehouden worden i.g.v. de auto niet helemaal volgetankt werd teruggebracht.
Dus: ipv 75 euro die we dachten te betalen, waren we nu 250 euro kwijt.
Ter vergelijking: voor 106 euro hadden we een auto gehad, verzekering tegen blikschade inbegrepen.

In totaal meer dan 2uur gewacht, en we hebben veel mensen zien protesteren tegen de toegepaste praktijken!
Bovendien verschrikkelijk slecht Engels door de Goldcar werknemers!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
- misleidende informatie
- ontbrekende informatie
- verplicht bijbetalen, anders geen auto mee: kostprijs x3
- inbegrepen services werden toch nog eens extra aangerekend, en konden ook niet meer geweigerd worden.
- OPLICHTING

Evelyn beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over DoYouSpain

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou DoYouSpain aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou DoYouSpain aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek DoYouSpain


Home » Tussenpersonen » DoYouSpain
DMCA.com Protection Status