DoYouSpain.com is een bedrijf dat zich richt op een efficiënte service gecombineerd met een lage-prijzen strategie service in Spanje. We zijn de nummer één in het aanbieden van betrouwbare en flexibele service met onze Prijzen Alles Inclusief strategie zonder Verborgen kosten of verrassingen op het laatste moment. We gebruiken alleen betrouwbare autoverhuurbedrijven voor uw eigen bestwil en zo zijn we er 100% zeker van dat U de best mogelijke service aangeboden krijgt. We berekenen U niks extra´s en verkopen U niks wanneer dit U ook niet nodig heeft. De prijs die U ziet is de prijs die U betaalt!

Do you spain video


DoYouSpain Reviews

  • krijgt een auto met schade op papier na controle zat er meer schade aan de auto dan op papier stond
    na overleg met de balie medewerker was dat geen probleem
    Als je de auto terug brengt is het wel een probleem
    ER WORDT GEWOON GELD VAN JE CREDITCARD AFGESCHREVEN EN JE DOET ER NIETS AAN GELD KWIJT

    Sterke punten
    Goed in valse voorlichting en nog beter in niet meer reageren

    Zwakke punten
    Beste mensen bedenk je voordat je met hun in zee gaat

    Door Arie en nog 3 mensen op 24 februari 2020 Reageer
  • Huur niet via DoYouSpain! en nooit bij GoldCar of interrent, zijn oplichters je krijgt de
    gehuurde en vooraf betaalde auto niet, of alleen tegen bij betaling opnieuw aan Goldcar

    Sterke punten
    Geen, Oplichters

    Zwakke punten
    100

    Door B op 27 januari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Huur niet via DoYouSpain! en nooit bij GoldCar of interrent, zijn oplichters
    je krijgt de gehuurde en vooraf betaalde auto niet, of alleen tegen bij betaling opnieuw aan Goldcar

    nooit met deze bedrijven in zee gaan!!!

    Sterke punten
    Geen, Oplichters

    Zwakke punten
    100

    Door B op 27 januari 2020 Reageer
  • STEEDS DE BESTE PRIJS VOOR HET HUREN VAN WAGEN

    Door JEF op 25 december 2019 Reageer
  • Onbetrouwbaar en zeker niet geïnteresseerd hoe ze jou oplichten!
    Dubbele bodem, via site van do you spain, auto en full insurance geboekt . Bij balie van record car geen acceptatie van full insurance.??? Dan zeer vervelende ervaring , of je neemt de full insurance van record car, 149 euro 5 dgn ?? Of 1100 euro van je creditcard blokkade?verder namen we geen upgrade die 3x aangeboden werd met bijbetaling . En toen een zeer oude kleine auto ( niet erg) maar die niet eens 1100 euro waard was . Dan 30 euro servicekosten plus de benzine omdat zij voor jou getankt hadden?
    Dit alles is een zeer slechte reclame voor SPANJE dat dit land haar bezoekers die op vakantie komen , dit aan laten doen!! Misleiding zou beleid op mogen komen.
    Voor mij nooit geen do you spain meer!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Misleidend, oplichterij , angst creatie en niemand telefonisch te bereiken..

    Door Nieta op 5 november 2019 Reageer
  • Oplichters meer kan ik er niet over zeggen!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Giovan op 29 oktober 2019 Reageer
  • Auto gehuurd en betaald via de site, inclusief maximale verzekering. Ter plekke op Alicante, kregen we van Goldcar de auto niet mee omdat mijn creditcard ‘geen creditcard, maar een bankkaart’ zou zijn. Ondanks telefonische bemiddeling van de creditcardmaatschappij en hulpverzoek aan DoYouSpain, was de dame niet te vermurwen. We moesten ter plekke de maximale verzekering betaling en anders kregen we geen auto. Omdat we met een klein kind reisden, na veel gedoe uiteindelijk een auto gekregen. Pas bij de auto aangekomen, zagen we dat het niet de 5-deurs middenklasser was die we gereserveerd hadden, maar een compacte 3-deurs. Op klachten wordt niet gereageerd en het geld kregen we dus niet terug. Onze eerste echt negatieve ervaring met beide partijen, maar wel bepalend. Nooit meer GoldCar en nooit meer DoYouSpain voor ons.

    Sterke punten
    Snelle eenvoudige boeking.

    Zwakke punten
    Slechte afspraken met verhuurbedrijf, klanten dubbele kosten laten maken, niet reageren op klachten.

    Door Martine op 1 oktober 2019 Reageer
  • Volkswagen Up gehuurd via DoYouSpain.
    Na aankomst in Palma heb ik mij gemeld bij de balie van goldcar waar je door het personeel al op een nare manier word ontvangen.
    Voucher overhandigd van DoYouSpain aan de dame achter de balie.
    Deze zet er een Dikke streep doorheen en brabbelt in onverstaanbaar Engels dat ik opgelicht ben en of ik even 350 euro wil betalen.
    Ik uitgelegd dat ik al betaald heb en graag de auto zou willen hebben waarna ze gaat dreigen dat we anders niets krijgen.
    Dus gewoon oplichters zijn het inclusief Goldcar!!
    Nooit meer huren via DoYouSpain, en bij Goldcar zien ze mij ook nooit meer.

    Sterke punten
    GEEN!

    Zwakke punten
    Criminelen zijn het!

    Door Jeroen op 22 september 2019 Reageer
  • We had to pick up our car by Goldcar. Booked by do-you-Spain....awfull....we really need another insurrance! Very expensive! I send a mail to do-you -Spain, but no answer! After a week I have an answer, and I wrote back, and now I are still waiting for an answer....it is one week ago 😒
    I come back when I know more....

    Sterke punten
    Booking by do-you-Spain Cheap and quick! With an complete insurrance.

    Zwakke punten
    No answer on my mail and in Spain at Goldcar another insurrance! I did not pick up my car....I leave by Taxi!

    Door Leenders op 26 juni 2019 Reageer
  • Heb verzekering bij DoYouSpain gekocht. Kwam bij Goldcar in Murcia, ze zegden dat het niet voldoende was en moest 166 euro bijbetalen, hoewel ik de verzekering extra niet nam.
    Auto proper, volgetank en geen schade afgeleverd. Nu zie ik dat ze nog 275 euro hebben afgehouden van de waarborg. Dus 500 euro voor 200km te rijden. Bedriegers!!!!!!!!

    Zwakke punten
    Alles

    Door Edw op 15 juni 2019 Reageer
  • Wij boekten via DoyouSpain de website en zijn helemaal niet tevreden over de manier van werken.
    We hebben nu al zoveel auto's gehuurd in het verleden, en dit is de eerste maal dat wij te maken hebben met ondoorzichtige, frauduleuze praktijken. Onze auto heeft ons voor 2 luttele dagen 200 euro gekost. Bij aankomst kwamen we terecht bij Record en hebben een taxi moeten huren al omdat dit niet in de luchthaven was en we hebben ons nog extra moeten verzekeren omdat we zogezegd dus niet verzekerd waren bij Doyouspain alhoewel we al betaald hadden en de medewerkers van Record weten dus niet wie Do you spain is en hoe we bij hen terecht zijn gekomen zijn, ze zeggen ook dat we die ...euro wij eigenlijk niet moeten betalen. Maar volgens mij spelen ze onder één hoedje, de pot verwijt de ketel ..
    We hebben ons dus nog es moeten laten verzekeren en terwijl we daar aan het loket stonden werd een ander koppel ook op deze manier in de zak gezet, kon ik opvangen uit hun gesprekken. Nooit maar nooit meer !!! ik heb intussen een mail gestuurd naar Doyouspain en hopelijk reageren ze ...
    Met alle andere Spaanse verhuurbedrijven hebben we nog nooit problemen gehad en dit is ook voor Record zeer slechte publiciteit..

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    bedriegers

    Door SNAUWAERT op 10 juni 2019 Reageer
  • Na goede ervaringen in het verleden
    met zowel DoyouSpain als Goldcar
    ben ik nu ernstig teleurgesteld in
    de gang van zaken rond de huur van
    een economyclass auto op Lanzarote. Onduidelijke bedragen en het dreigen met nog hogere kosten, onduidelijke toezegging over ‘refund’ van benzinekosten.
    Kortom: kies een ander verhuurbedrijf zonder DoyouSpain
    bemiddeling en zonder Goldcar!

    Sterke punten
    achteraf GEEN

    Zwakke punten
    Lijkt sterk op ordinaire oplichting.

    Door Hans Nieuw op 3 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De prijs die je betaald op de webstek MOET het volledige bedrag zijn zodat je zonder problemen de wagen kan ophalen, hun werkwijze is de mensen onder druk zetten zodat je plots VEEL moet bijbetalen.Het is een schande dat op de webstek alles zeer goedkoop, ik betaalde voor 5 dagen BA 22 € en omnium (afkoop) 38€, alles dus 60€ is maar bij aankomst moest ik nog wel 240€ extra betalen, dus 60€ per dag. Er werd extra aangerekend omdat ik de wagen voor openingstijd zou binnen brengen, op mijn vraag om deze dan een uurtje te verlaten moest ik van dijckmans naar doyouspain bellen maar dijckmans wilde de tijd niet wijzigen dus bijbetalen. Op mijn vraag om me gewoon de 60€ terug te geven alweer naar de andere bellen want ze sturen je van het kastje naar de muur. doyouspain, nooit meer.

    Zwakke punten
    Oplichterij en onder druk gezet worden

    Door Bert Pelgrim op 8 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Pas na de boeking werd duidelijk dat de auto via Goldcar ter beschikking werd gesteld
    .
    Bij aankomst te horen gekregen dat we ondanks de full omnium verzekering van doyouspain, toch 1100 euro op onze creditcard geblokkeerd moet worden. Dit kan enkel op de creditcard van de principal driver, maar de chauffeur kon niet meer worden aangepast. Dit was informatie die Doyouspain niet had meegedeeld op voorhand!!!
    Aangezien de limiet van de creditcard van de principal driver niet meer voldoende was, hadden we geen andere keuze dan 150 euro bij te betalen om zogezegd verzekerd te zijn(voor amper 6 dagen!)

    Bovendien beweerde doyouspain op zijn site dat alles inbegrepen was in de prijs, ook de Full/empty optie (die we niet eens nodig hadden, maar het zat in de formule). Voor deze service werd er nog eens verplicht 18 euro afgehouden door goldcar (niet te weigeren), en 65euro geblokkeerd. Die 18 euro waren we kwijt, die 65 euro zou volledig ingehouden worden i.g.v. de auto niet helemaal volgetankt werd teruggebracht.
    Dus: ipv 75 euro die we dachten te betalen, waren we nu 250 euro kwijt.
    Ter vergelijking: voor 106 euro hadden we een auto gehad, verzekering tegen blikschade inbegrepen.

    In totaal meer dan 2uur gewacht, en we hebben veel mensen zien protesteren tegen de toegepaste praktijken!
    Bovendien verschrikkelijk slecht Engels door de Goldcar werknemers!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    - misleidende informatie
    - ontbrekende informatie
    - verplicht bijbetalen, anders geen auto mee: kostprijs x3
    - inbegrepen services werden toch nog eens extra aangerekend, en konden ook niet meer geweigerd worden.
    - OPLICHTING

    Door Evelyn op 28 november 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gereserveerd en betaald. Bij aankomst in Barcelona het gehele bedrag opnieuw moeten betalen. In totaal €700,00 kwijt. Tja wat moet je om 11:00 s'avonds met 3 kinderen. Anders moet je op straat slapen. Knap hoor stelletje oplichters gewoon op de situatie inspelen. Daar sta je dan met een hoop bagage. 10.000 keer gemaild en gebeld met doyouspain maar 0,0 hulp. Dus een dikke vette zero en nooit meer intrappen. Succes als je bij DOYOUSPAIN boekt lekker goedkoop joh!!!!

    Sterke punten
    0,0 dikke vette zero

    Zwakke punten
    Op elk punt zwak

    Door Sylvia op 19 september 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • een afkoop van je eigen risico en het voorkomen dat je creditcard wordt belast wordt vooraf bij doyouspain aangeraden, dat kan dan tegen voordeliger prijzen dan bij de autoverhuur, echter als je bij de autoverhuur staat krijg je doodleuk te horen dat zij niets van doen hebben met doyouspain en ze eisen dus dat je alsnog je creditcard laat belasten of alsnog geld bijbetaald.
    Bij terugkomst een reactie en vergoeding van doyouspain geeist, hoor niets meer...

    Verder lijkt OK autoverhuur in Ibiza een prima rate te hebben op de site van doyouspain, ga je even verder googelen kom je (in ons geval helaas te laat) tot de conclusie dat dit geen reeele afspiegeling is van de werkelijke reviews op andere sites. Doyouspain werkt mee aan misleidende info.
    We hebben ruim 2 en half uur moeten wachten bij OK carrental in Ibiza, schandalig lang gewoon, doyouspain vindt het uiteraard heel vervelend voor ons, maar er gebeurt verder helemaal niets mee. Dit soort auto bedrijven zou men niet mee moeten samenwerken, maar kwaliteit wordt kennelijk niet hoog gehouden

    Sterke punten
    duidelijke website

    Zwakke punten
    misleiding en geen adequaat antwoord op vragen

    Door astrid de jong op 28 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De prijs die je betaald op de webstek MOET het volledige bedrag zijn zodat je zonder problemen de wagen kan ophalen, hun werkwijze is de mensen onder druk zetten zodat je plots VEEL moet bijbetalen.Het is een schande dat op de webstek alles zeer goedkoop, ik betaalde voor 5 dagen BA 22 € en omnium (afkoop) 38€, alles dus 60€ is maar bij aankomst moest ik nog wel 240€ extra betalen, dus 60€ per dag. Er werd extra aangerekend omdat ik de wagen voor openingstijd zou binnen brengen, op mijn vraag om deze dan een uurtje te verlaten moest ik van dijckmans naar doyouspain bellen maar dijckmans wilde de tijd niet wijzigen dus bijbetalen. Op mijn vraag om me gewoon de 60€ terug te geven alweer naar de andere bellen want ze sturen je van het kastje naar de muur. doyouspain, nooit meer.

    Door bert pelgrim op 10 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor de 2e keer een superslechte ervaring met DoYouSpain na vele goedmaakbeloften de eerste keer. Het riekt naar verzekeringsfraude en het eigenlijke verhaal is te lang om te delen maar kort gezegd komt het hier op neer.

    1. Een middenklasse auto geboekt en betaald maar een fiat panda zonder airco ontvangen. Accepteer je het niet, houden ze de borg achter!
    2. Bij inleveren zoeken ze naar schade en die vinden ze bij DoYouSpain. Een klein krasje is al 139 euro en dat kan snel oplopen in Spanje met de kwaliteit van de wegen. Teken je het formulier niet, houden ze de borg achter.

    Kortom, oplichters die naar de verz. mij. wijzen en zo heel gewoon fraudeleus bezig zijn. Onze auto zat onder de krasjes die nooit allemaal op het formulier pasten. DoYouSpain zoekt er gewoon 1 of meerdere bij!

    Sterke punten
    Goedkoop is duurkoop

    Zwakke punten
    Alles, asociale criminelen zijn het.

    Door Frank op 25 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beste do you spain

    we huren minimaal 2 x per jaar een auto bij jullie
    voor het eerst word onze vlucht veranderd, en bel ik om ook de auto huur aan te passen, dit geld alleen voor de heenreis.
    bellen en mailen levert het volgende op :
    niks is mogelijk, gewoon opnieuw boeken, en de reeds betaalde som ben je gewoon kwijt.
    ondankbaar en onuitstaanbaar, kortom slecht slecht slecht

    Sterke punten
    sinds vandaag niks meer

    Zwakke punten
    teveel

    Door stephanus op 4 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto geboekt via Doyouspain voor een verblijf op Ibiza.

    Bij aaankomst naar balie Rhodium/Goldcar waar je enigszins verreisd gelijk onder druk wordt gezet een extra auto verzekering af te sluiten.

    Als je dat niet doet omdat je deze reeds hebt afgesloten via Doyouspain poogt men op je gevoel te spelen en onzekerheid te zaaien waardoor je misschien overstag gaat door bijvoorbeeld een enorm hoge borg te vragen via je credit card. Een borg voor evt niet vol afgedankt terugbrengen van de auto en een bullshit belasting als bijkomende kosten.

    Kortom het is een vervelende en duistere bende die met elkaar onder 1 hoedje spelen met elkaar. (Doyouspain als tussenpersoon met de diverse autoverhuurbedrijven.

    Tip die wij worden van meerdere mensen:

    Huur een auto via de reisorganisatie tegen normale kosten en lage borg of vis Sunnycars hoewel ik niet weet of deze nou zo bonafide is.

    Ga absoluut niet in zee met DOYOUSPAIN !!!!

    Sterke punten
    Geen 1

    Zwakke punten
    1 grote boevenbende

    Door Max Borger op 30 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit zijn helaas boeven.
    Bij aankomst pogingen ons extra (dubbele) verzekeringen aan te smeren. Vervolgens bleek de auto 8 beschadigingen te hebben, waarvan er maar 2 op het formulier stonden.
    En achteraf werden onterechte extra kosten berekend.

    Door L. Geerling op 26 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer slechte ervaring met K10. Als het ze al niet lukt om je een onnodige verzekering aan te smeren, dan vinden ze wel een plekje in de stoelbekleding die er zogenaamd niet zat. Terwijl op die plek nooit iemand heeft gezeten..
    Ze trekken meteen 120,- af van de 1200.- borg die je moet betalen. Sowieso wordt die 1200,- niet gereserveerd maar echt op je creditcard belast. Krijg je na 2 weken terug onder aftrek van 120,- dus..
    Kregen de auto ook met n lege tank mee maar gelukkig hadden we een foto gemaaktt van de benzinemeter incl km stand
    Nooit, nooit meer. Blijf echt weg van deze oplichters. En als je toch zo dom bent: loop de hele auto na op krasjes, vlekjes etc dus ook het interieur.
    Volgende keer betalen we liever iets meer voor een fatsoenlijk bedrijf.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie boven

    Door Bart op 21 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hebben via do you Spain een auto gehuurd bij goldcar voor een bedrag van 75 euro. Als we op de luchthaven komen is er uiteindelijk nog 251 euro bijgekomen!!!! Wij voelen ons eigenlijk opgelicht terwijl we er met onze neus bijstonden!!!
    Huur nooooooit een auto via do you Spain en al zeker niet bij goldcar!!!

    Sterke punten
    Het zijn oplichters!

    Zwakke punten
    Verkopen je allebei een verzekering. Goldcar zegt dan dat de verzekering van do you Spain niet geldig is. En dat je ze kan afzeggen dat is helemaal niet waar!!!!!

    Neem liever een taxi of een bus!

    Door David op 25 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik huur van tijd tot tijd met doyouspain en ik heb nog nooit problemen gehad met hen. Snelle en efficiënte service

    Door Alexsander op 18 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij zijn net terug van een vakantie in Tenerife. We hadden via de site van Doyouspain(na goede publiciteit van vrienden) een auto geboekt bij Goldcar. We hadden geen extra verzekering genomen. Toen we in het kantoor van Goldcar kwamen werden we verder geholpen door een dame. Eerst was ze vrij vriendelijk en probeerde ons alsnog een bijkomende verzekering aan te smeren. Toen we daar niet wilden op ingaan werd ze erg onvriendelijk. Bovenop de prijs van de huur van de wagen moesten we ineens (terwijl daar nergens sprake van is) 48 eur extra betalen voor de benzine voor een volle tank. We hebben zelf eenmaal getankt en voor 25 eur had je een volle tank. De auto was niet helemaal in orde. Er brandde een lichtje van de bandenspanning. We hebben de banden zelf bijgevuld met lucht en dan was het oké. De volgende keer dat we naar Spanje gaan zullen we eerder ter plaatse een auto huren. Daar hebben we veel aangenamere ervaringen mee.

    Sterke punten
    Aflevering auto ging heel vlot

    Zwakke punten
    Onvriendelijke bediening en extra (teveel) moeten betalen voor volle tank - auto niet helemaal in orde

    Door Dehaene op 29 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek DoYouSpain

Schrijf je eigen review