DoYouSpain.com is een bedrijf dat zich richt op een efficiënte service gecombineerd met een lage-prijzen strategie service in Spanje. We zijn de nummer één in het aanbieden van betrouwbare en flexibele service met onze Prijzen Alles Inclusief strategie zonder Verborgen kosten of verrassingen op het laatste moment. We gebruiken alleen betrouwbare autoverhuurbedrijven voor uw eigen bestwil en zo zijn we er 100% zeker van dat U de best mogelijke service aangeboden krijgt. We berekenen U niks extra´s en verkopen U niks wanneer dit U ook niet nodig heeft. De prijs die U ziet is de prijs die U betaalt!

Do you spain video


DoYouSpain Reviews

  • Na onze reis werd geannuleerd door de Corona nam ik contact met DOyouSpain over mijn reservering. Ik kreeg toen te horen dat we een "voucher" hadden één jaar geldig. Ik probeer nu mijn voucher de gebruiken maar ik kan niet contact maken met het bedrijf. Ze hebben constant een voicemail en ze reageren niet aan de emails.

    Door Juan Alonso op 6 juli 2020 Reageer (1 reactie)
  • Wagen gehuurd bij do you spain met full ensurens verzekering Wordt je bij afhalen gewoon andere verzekering aangesmeerd /verplicht zónder dat je kunt weigeren Wordt bij terugkomst gewoon van je creditcard afgeschreven Hebben rechtsbijstand er op gezet Hun hebben geen enkel recht om dat te doen Heb bedrag teruggekregen van rechtsbijstand Naar veel e-mails gestuurd te hebben aan do you spain reacties waar je niets aan hebt Bezint voordat je met hen in zee gaat Grote oplichters

    Sterke punten
    Geen valse voorlichting

    Door Arie op 4 juli 2020 Reageer
  • Mijn advies is: Doe het niet. Alles beter dan dit malafide bedrijf. Afgelopen januari huurde ik op Malaga Airport voor om en nabij de 50 euro een minibusje om één dagje een daguitstap naar het binnenland te maken. Op de luchthaven moest je een shuttlebusje nemen naar het kantoor dat op een afgelegen industrieterrein lag. Daar aangekomen verzocht de baliemedewerkster me om 245 euro bij te betalen (waarvan 134 borg) aan verplichte verzekering. Het eigen risico bleef sowieso nog 3000 euro. Buitenproportioneel schandelijk en malafide. Omdat ik de auto toch echt nodig had heb ik nog aangeboden om 75 euro voor de verzekering te betalen maar dat weigerden ze. Dit was niet meer dan een ordinaire 'tourist trap'. Dit zit me nog altijd dwars. Mijn raad is doe het niet, er zijn andere betrouwbare partijen waar je graag een klein beetje meer voor zal willen betalen om van deze ellende gespaard te blijven.

    Zwakke punten
    - Ver van het vliegveld - Malafide

    Door Vermeulen op 3 juli 2020 Reageer
  • Reis geanuleerd door covid 19 geen vliegers we mogen Spanje niet binnen en toch ons geld niet terug gekregen een schande!! He zijn een grote bende oplichters. Nooit meer ! Laat jullie niet vermijden corrupte firma.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Oplichters.

    Door Va op 24 juni 2020 Reageer (1 reactie)
  • In oktober al auto prepaid gereserveerd voor 19/6/2020. Speciaal tarief, blijkt non-refundable. Normaal geen probleem, geen reden om te wijzigen of annuleren. En toen kwam Corona....Heeft DoYouSpain maling aan, want auto kan gewoon afgehaald worden bij Goldcar. En Goldcar verwijst weer naar DoYouSpain. Maar ja, als je niet naar Spanje kan komen om.dat je vlucht is geannuleerd. Hebben deze bedrijven lak aan!

    Door Peter Eversteijn op 12 juni 2020 Reageer
  • Wij hebben voor juni een auto gehuurd bij Do you Spain voor de maand juni 2020. Gezien de coronacrisis dieen wij onze reis naar Spanje te annuleren. Wij krijgen het betaalde huurgeld en verzekering niet terug betaald. Er zullen waarschijnlijk nog vele andere klanten meet hetzelfde probleem zijn. Do you Spain zal dus veel profijt doen aan deze coronacrisis. Volgend jaar zullen wij wel een ander verhuurbedrijf kiezen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Grote oplichters

    Door Etienne Van Calster op 29 april 2020 Reageer (3 reacties)
  • krijgt een auto met schade op papier na controle zat er meer schade aan de auto dan op papier stond na overleg met de balie medewerker was dat geen probleem Als je de auto terug brengt is het wel een probleem ER WORDT GEWOON GELD VAN JE CREDITCARD AFGESCHREVEN EN JE DOET ER NIETS AAN GELD KWIJT

    Sterke punten
    Goed in valse voorlichting en nog beter in niet meer reageren

    Zwakke punten
    Beste mensen bedenk je voordat je met hun in zee gaat

    Door Arie en nog 3 mensen op 24 februari 2020 Reageer
  • Huur niet via DoYouSpain! en nooit bij GoldCar of interrent, zijn oplichters je krijgt de gehuurde en vooraf betaalde auto niet, of alleen tegen bij betaling opnieuw aan Goldcar

    Sterke punten
    Geen, Oplichters

    Zwakke punten
    100

    Door B op 27 januari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Huur niet via DoYouSpain! en nooit bij GoldCar of interrent, zijn oplichters je krijgt de gehuurde en vooraf betaalde auto niet, of alleen tegen bij betaling opnieuw aan Goldcar nooit met deze bedrijven in zee gaan!!!

    Sterke punten
    Geen, Oplichters

    Zwakke punten
    100

    Door B op 27 januari 2020 Reageer
  • STEEDS DE BESTE PRIJS VOOR HET HUREN VAN WAGEN

    Door JEF op 25 december 2019 Reageer
  • Onbetrouwbaar en zeker niet geïnteresseerd hoe ze jou oplichten! Dubbele bodem, via site van do you spain, auto en full insurance geboekt . Bij balie van record car geen acceptatie van full insurance.??? Dan zeer vervelende ervaring , of je neemt de full insurance van record car, 149 euro 5 dgn ?? Of 1100 euro van je creditcard blokkade?verder namen we geen upgrade die 3x aangeboden werd met bijbetaling . En toen een zeer oude kleine auto ( niet erg) maar die niet eens 1100 euro waard was . Dan 30 euro servicekosten plus de benzine omdat zij voor jou getankt hadden? Dit alles is een zeer slechte reclame voor SPANJE dat dit land haar bezoekers die op vakantie komen , dit aan laten doen!! Misleiding zou beleid op mogen komen. Voor mij nooit geen do you spain meer!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Misleidend, oplichterij , angst creatie en niemand telefonisch te bereiken..

    Door Nieta op 5 november 2019 Reageer
  • Oplichters meer kan ik er niet over zeggen!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Giovan op 29 oktober 2019 Reageer
  • Auto gehuurd en betaald via de site, inclusief maximale verzekering. Ter plekke op Alicante, kregen we van Goldcar de auto niet mee omdat mijn creditcard ‘geen creditcard, maar een bankkaart’ zou zijn. Ondanks telefonische bemiddeling van de creditcardmaatschappij en hulpverzoek aan DoYouSpain, was de dame niet te vermurwen. We moesten ter plekke de maximale verzekering betaling en anders kregen we geen auto. Omdat we met een klein kind reisden, na veel gedoe uiteindelijk een auto gekregen. Pas bij de auto aangekomen, zagen we dat het niet de 5-deurs middenklasser was die we gereserveerd hadden, maar een compacte 3-deurs. Op klachten wordt niet gereageerd en het geld kregen we dus niet terug. Onze eerste echt negatieve ervaring met beide partijen, maar wel bepalend. Nooit meer GoldCar en nooit meer DoYouSpain voor ons.

    Sterke punten
    Snelle eenvoudige boeking.

    Zwakke punten
    Slechte afspraken met verhuurbedrijf, klanten dubbele kosten laten maken, niet reageren op klachten.

    Door Martine op 1 oktober 2019 Reageer (1 reactie)
  • Volkswagen Up gehuurd via DoYouSpain. Na aankomst in Palma heb ik mij gemeld bij de balie van goldcar waar je door het personeel al op een nare manier word ontvangen. Voucher overhandigd van DoYouSpain aan de dame achter de balie. Deze zet er een Dikke streep doorheen en brabbelt in onverstaanbaar Engels dat ik opgelicht ben en of ik even 350 euro wil betalen. Ik uitgelegd dat ik al betaald heb en graag de auto zou willen hebben waarna ze gaat dreigen dat we anders niets krijgen. Dus gewoon oplichters zijn het inclusief Goldcar!! Nooit meer huren via DoYouSpain, en bij Goldcar zien ze mij ook nooit meer.

    Sterke punten
    GEEN!

    Zwakke punten
    Criminelen zijn het!

    Door Jeroen op 22 september 2019 Reageer
  • We had to pick up our car by Goldcar. Booked by do-you-Spain....awfull....we really need another insurrance! Very expensive! I send a mail to do-you -Spain, but no answer! After a week I have an answer, and I wrote back, and now I are still waiting for an answer....it is one week ago 😒 I come back when I know more....

    Sterke punten
    Booking by do-you-Spain Cheap and quick! With an complete insurrance.

    Zwakke punten
    No answer on my mail and in Spain at Goldcar another insurrance! I did not pick up my car....I leave by Taxi!

    Door Leenders op 26 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb verzekering bij DoYouSpain gekocht. Kwam bij Goldcar in Murcia, ze zegden dat het niet voldoende was en moest 166 euro bijbetalen, hoewel ik de verzekering extra niet nam. Auto proper, volgetank en geen schade afgeleverd. Nu zie ik dat ze nog 275 euro hebben afgehouden van de waarborg. Dus 500 euro voor 200km te rijden. Bedriegers!!!!!!!!

    Zwakke punten
    Alles

    Door Edw op 15 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij boekten via DoyouSpain de website en zijn helemaal niet tevreden over de manier van werken. We hebben nu al zoveel auto's gehuurd in het verleden, en dit is de eerste maal dat wij te maken hebben met ondoorzichtige, frauduleuze praktijken. Onze auto heeft ons voor 2 luttele dagen 200 euro gekost. Bij aankomst kwamen we terecht bij Record en hebben een taxi moeten huren al omdat dit niet in de luchthaven was en we hebben ons nog extra moeten verzekeren omdat we zogezegd dus niet verzekerd waren bij Doyouspain alhoewel we al betaald hadden en de medewerkers van Record weten dus niet wie Do you spain is en hoe we bij hen terecht zijn gekomen zijn, ze zeggen ook dat we die ...euro wij eigenlijk niet moeten betalen. Maar volgens mij spelen ze onder één hoedje, de pot verwijt de ketel .. We hebben ons dus nog es moeten laten verzekeren en terwijl we daar aan het loket stonden werd een ander koppel ook op deze manier in de zak gezet, kon ik opvangen uit hun gesprekken. Nooit maar nooit meer !!! ik heb intussen een mail gestuurd naar Doyouspain en hopelijk reageren ze ... Met alle andere Spaanse verhuurbedrijven hebben we nog nooit problemen gehad en dit is ook voor Record zeer slechte publiciteit..

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    bedriegers

    Door SNAUWAERT op 10 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na goede ervaringen in het verleden met zowel DoyouSpain als Goldcar ben ik nu ernstig teleurgesteld in de gang van zaken rond de huur van een economyclass auto op Lanzarote. Onduidelijke bedragen en het dreigen met nog hogere kosten, onduidelijke toezegging over ‘refund’ van benzinekosten. Kortom: kies een ander verhuurbedrijf zonder DoyouSpain bemiddeling en zonder Goldcar!

    Sterke punten
    achteraf GEEN

    Zwakke punten
    Lijkt sterk op ordinaire oplichting.

    Door Hans Nieuw op 3 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De prijs die je betaald op de webstek MOET het volledige bedrag zijn zodat je zonder problemen de wagen kan ophalen, hun werkwijze is de mensen onder druk zetten zodat je plots VEEL moet bijbetalen.Het is een schande dat op de webstek alles zeer goedkoop, ik betaalde voor 5 dagen BA 22 € en omnium (afkoop) 38€, alles dus 60€ is maar bij aankomst moest ik nog wel 240€ extra betalen, dus 60€ per dag. Er werd extra aangerekend omdat ik de wagen voor openingstijd zou binnen brengen, op mijn vraag om deze dan een uurtje te verlaten moest ik van dijckmans naar doyouspain bellen maar dijckmans wilde de tijd niet wijzigen dus bijbetalen. Op mijn vraag om me gewoon de 60€ terug te geven alweer naar de andere bellen want ze sturen je van het kastje naar de muur. doyouspain, nooit meer.

    Zwakke punten
    Oplichterij en onder druk gezet worden

    Door Bert Pelgrim op 8 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Pas na de boeking werd duidelijk dat de auto via Goldcar ter beschikking werd gesteld . Bij aankomst te horen gekregen dat we ondanks de full omnium verzekering van doyouspain, toch 1100 euro op onze creditcard geblokkeerd moet worden. Dit kan enkel op de creditcard van de principal driver, maar de chauffeur kon niet meer worden aangepast. Dit was informatie die Doyouspain niet had meegedeeld op voorhand!!! Aangezien de limiet van de creditcard van de principal driver niet meer voldoende was, hadden we geen andere keuze dan 150 euro bij te betalen om zogezegd verzekerd te zijn(voor amper 6 dagen!) Bovendien beweerde doyouspain op zijn site dat alles inbegrepen was in de prijs, ook de Full/empty optie (die we niet eens nodig hadden, maar het zat in de formule). Voor deze service werd er nog eens verplicht 18 euro afgehouden door goldcar (niet te weigeren), en 65euro geblokkeerd. Die 18 euro waren we kwijt, die 65 euro zou volledig ingehouden worden i.g.v. de auto niet helemaal volgetankt werd teruggebracht. Dus: ipv 75 euro die we dachten te betalen, waren we nu 250 euro kwijt. Ter vergelijking: voor 106 euro hadden we een auto gehad, verzekering tegen blikschade inbegrepen. In totaal meer dan 2uur gewacht, en we hebben veel mensen zien protesteren tegen de toegepaste praktijken! Bovendien verschrikkelijk slecht Engels door de Goldcar werknemers!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    - misleidende informatie - ontbrekende informatie - verplicht bijbetalen, anders geen auto mee: kostprijs x3 - inbegrepen services werden toch nog eens extra aangerekend, en konden ook niet meer geweigerd worden. - OPLICHTING

    Door Evelyn op 28 november 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gereserveerd en betaald. Bij aankomst in Barcelona het gehele bedrag opnieuw moeten betalen. In totaal €700,00 kwijt. Tja wat moet je om 11:00 s'avonds met 3 kinderen. Anders moet je op straat slapen. Knap hoor stelletje oplichters gewoon op de situatie inspelen. Daar sta je dan met een hoop bagage. 10.000 keer gemaild en gebeld met doyouspain maar 0,0 hulp. Dus een dikke vette zero en nooit meer intrappen. Succes als je bij DOYOUSPAIN boekt lekker goedkoop joh!!!!

    Sterke punten
    0,0 dikke vette zero

    Zwakke punten
    Op elk punt zwak

    Door Sylvia op 19 september 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • een afkoop van je eigen risico en het voorkomen dat je creditcard wordt belast wordt vooraf bij doyouspain aangeraden, dat kan dan tegen voordeliger prijzen dan bij de autoverhuur, echter als je bij de autoverhuur staat krijg je doodleuk te horen dat zij niets van doen hebben met doyouspain en ze eisen dus dat je alsnog je creditcard laat belasten of alsnog geld bijbetaald. Bij terugkomst een reactie en vergoeding van doyouspain geeist, hoor niets meer... Verder lijkt OK autoverhuur in Ibiza een prima rate te hebben op de site van doyouspain, ga je even verder googelen kom je (in ons geval helaas te laat) tot de conclusie dat dit geen reeele afspiegeling is van de werkelijke reviews op andere sites. Doyouspain werkt mee aan misleidende info. We hebben ruim 2 en half uur moeten wachten bij OK carrental in Ibiza, schandalig lang gewoon, doyouspain vindt het uiteraard heel vervelend voor ons, maar er gebeurt verder helemaal niets mee. Dit soort auto bedrijven zou men niet mee moeten samenwerken, maar kwaliteit wordt kennelijk niet hoog gehouden

    Sterke punten
    duidelijke website

    Zwakke punten
    misleiding en geen adequaat antwoord op vragen

    Door astrid de jong op 28 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De prijs die je betaald op de webstek MOET het volledige bedrag zijn zodat je zonder problemen de wagen kan ophalen, hun werkwijze is de mensen onder druk zetten zodat je plots VEEL moet bijbetalen.Het is een schande dat op de webstek alles zeer goedkoop, ik betaalde voor 5 dagen BA 22 € en omnium (afkoop) 38€, alles dus 60€ is maar bij aankomst moest ik nog wel 240€ extra betalen, dus 60€ per dag. Er werd extra aangerekend omdat ik de wagen voor openingstijd zou binnen brengen, op mijn vraag om deze dan een uurtje te verlaten moest ik van dijckmans naar doyouspain bellen maar dijckmans wilde de tijd niet wijzigen dus bijbetalen. Op mijn vraag om me gewoon de 60€ terug te geven alweer naar de andere bellen want ze sturen je van het kastje naar de muur. doyouspain, nooit meer.

    Door bert pelgrim op 10 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor de 2e keer een superslechte ervaring met DoYouSpain na vele goedmaakbeloften de eerste keer. Het riekt naar verzekeringsfraude en het eigenlijke verhaal is te lang om te delen maar kort gezegd komt het hier op neer. 1. Een middenklasse auto geboekt en betaald maar een fiat panda zonder airco ontvangen. Accepteer je het niet, houden ze de borg achter! 2. Bij inleveren zoeken ze naar schade en die vinden ze bij DoYouSpain. Een klein krasje is al 139 euro en dat kan snel oplopen in Spanje met de kwaliteit van de wegen. Teken je het formulier niet, houden ze de borg achter. Kortom, oplichters die naar de verz. mij. wijzen en zo heel gewoon fraudeleus bezig zijn. Onze auto zat onder de krasjes die nooit allemaal op het formulier pasten. DoYouSpain zoekt er gewoon 1 of meerdere bij!

    Sterke punten
    Goedkoop is duurkoop

    Zwakke punten
    Alles, asociale criminelen zijn het.

    Door Frank op 25 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beste do you spain we huren minimaal 2 x per jaar een auto bij jullie voor het eerst word onze vlucht veranderd, en bel ik om ook de auto huur aan te passen, dit geld alleen voor de heenreis. bellen en mailen levert het volgende op : niks is mogelijk, gewoon opnieuw boeken, en de reeds betaalde som ben je gewoon kwijt. ondankbaar en onuitstaanbaar, kortom slecht slecht slecht

    Sterke punten
    sinds vandaag niks meer

    Zwakke punten
    teveel

    Door stephanus op 4 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek DoYouSpain

Schrijf je eigen review