DoYouSpain - 61 Reviews

Last updated: 19 september 2018
DoYouSpain Logo

12.1% aanbevolen, 61 Reviews

  1. DoYouSpain
  2. Do you spain video
  3. DoYouSpain Reviews
  4. Schrijf ook een review over DoYouSpain

Niet tevreden over DoYouSpain? Probeer dan eens RentalCars.

DoYouSpain

DoYouSpain.com is een bedrijf dat zich richt op een efficiënte service gecombineerd met een lage-prijzen strategie service in Spanje. We zijn de nummer één in het aanbieden van betrouwbare en flexibele service met onze Prijzen Alles Inclusief strategie zonder Verborgen kosten of verrassingen op het laatste moment.

We gebruiken alleen betrouwbare autoverhuurbedrijven voor uw eigen bestwil en zo zijn we er 100% zeker van dat U de best mogelijke service aangeboden krijgt. We berekenen U niks extra´s en verkopen U niks wanneer dit U ook niet nodig heeft. De prijs die U ziet is de prijs die U betaalt!

DoYouSpain Details

Hits: 1981

URL: http://www.doyouspain.com/autohuur/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 61

Do you spain video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ME1rS6DMPkI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


DoYouSpain reviews (58):

DoYouSpain - Oplichterij/afzetters

0

Review:
Auto gereserveerd en betaald. Bij aankomst in Barcelona het gehele bedrag opnieuw moeten betalen. In totaal €700,00 kwijt. Tja wat moet je om 11:00 s'avonds met 3 kinderen. Anders moet je op straat slapen. Knap hoor stelletje oplichters gewoon op de situatie inspelen. Daar sta je dan met een hoop bagage. 10.000 keer gemaild en gebeld met doyouspain maar 0,0 hulp. Dus een dikke vette zero en nooit meer intrappen. Succes als je bij DOYOUSPAIN boekt lekker goedkoop joh!!!!

Sterke punten:
0,0 dikke vette zero

Zwakke punten:
Op elk punt zwak

Sylvia beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - dubbele verzekering???

0

Review:
een afkoop van je eigen risico en het voorkomen dat je creditcard wordt belast wordt vooraf bij doyouspain aangeraden, dat kan dan tegen voordeliger prijzen dan bij de autoverhuur, echter als je bij de autoverhuur staat krijg je doodleuk te horen dat zij niets van doen hebben met doyouspain en ze eisen dus dat je alsnog je creditcard laat belasten of alsnog geld bijbetaald.
Bij terugkomst een reactie en vergoeding van doyouspain geeist, hoor niets meer...

Verder lijkt OK autoverhuur in Ibiza een prima rate te hebben op de site van doyouspain, ga je even verder googelen kom je (in ons geval helaas te laat) tot de conclusie dat dit geen reeele afspiegeling is van de werkelijke reviews op andere sites. Doyouspain werkt mee aan misleidende info.
We hebben ruim 2 en half uur moeten wachten bij OK carrental in Ibiza, schandalig lang gewoon, doyouspain vindt het uiteraard heel vervelend voor ons, maar er gebeurt verder helemaal niets mee. Dit soort auto bedrijven zou men niet mee moeten samenwerken, maar kwaliteit wordt kennelijk niet hoog gehouden

Sterke punten:
duidelijke website

Zwakke punten:
misleiding en geen adequaat antwoord op vragen

astrid de beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Nooit meer die oplichterij

0

Review:
De prijs die je betaald op de webstek MOET het volledige bedrag zijn zodat je zonder problemen de wagen kan ophalen, hun werkwijze is de mensen onder druk zetten zodat je plots VEEL moet bijbetalen.Het is een schande dat op de webstek alles zeer goedkoop, ik betaalde voor 5 dagen BA 22 € en omnium (afkoop) 38€, alles dus 60€ is maar bij aankomst moest ik nog wel 240€ extra betalen, dus 60€ per dag. Er werd extra aangerekend omdat ik de wagen voor openingstijd zou binnen brengen, op mijn vraag om deze dan een uurtje te verlaten moest ik van dijckmans naar doyouspain bellen maar dijckmans wilde de tijd niet wijzigen dus bijbetalen. Op mijn vraag om me gewoon de 60€ terug te geven alweer naar de andere bellen want ze sturen je van het kastje naar de muur. doyouspain, nooit meer.

bert pelgr beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - DoYouSpain zijn criminelen. Doe het niet!

0

Review:
Voor de 2e keer een superslechte ervaring met DoYouSpain na vele goedmaakbeloften de eerste keer. Het riekt naar verzekeringsfraude en het eigenlijke verhaal is te lang om te delen maar kort gezegd komt het hier op neer.

1. Een middenklasse auto geboekt en betaald maar een fiat panda zonder airco ontvangen. Accepteer je het niet, houden ze de borg achter!
2. Bij inleveren zoeken ze naar schade en die vinden ze bij DoYouSpain. Een klein krasje is al 139 euro en dat kan snel oplopen in Spanje met de kwaliteit van de wegen. Teken je het formulier niet, houden ze de borg achter.

Kortom, oplichters die naar de verz. mij. wijzen en zo heel gewoon fraudeleus bezig zijn. Onze auto zat onder de krasjes die nooit allemaal op het formulier pasten. DoYouSpain zoekt er gewoon 1 of meerdere bij!

Sterke punten:
Goedkoop is duurkoop

Zwakke punten:
Alles, asociale criminelen zijn het.

Frank beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - zwaar teleurgesteld als trouwe klant

0

Review:
Beste do you spain

we huren minimaal 2 x per jaar een auto bij jullie
voor het eerst word onze vlucht veranderd, en bel ik om ook de auto huur aan te passen, dit geld alleen voor de heenreis.
bellen en mailen levert het volgende op :
niks is mogelijk, gewoon opnieuw boeken, en de reeds betaalde som ben je gewoon kwijt.
ondankbaar en onuitstaanbaar, kortom slecht slecht slecht

Sterke punten:
sinds vandaag niks meer

Zwakke punten:
teveel

stephanus beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Huur niet via Doyouspain!!!!

0

Review:
Auto geboekt via Doyouspain voor een verblijf op Ibiza.

Bij aaankomst naar balie Rhodium/Goldcar waar je enigszins verreisd gelijk onder druk wordt gezet een extra auto verzekering af te sluiten.

Als je dat niet doet omdat je deze reeds hebt afgesloten via Doyouspain poogt men op je gevoel te spelen en onzekerheid te zaaien waardoor je misschien overstag gaat door bijvoorbeeld een enorm hoge borg te vragen via je credit card. Een borg voor evt niet vol afgedankt terugbrengen van de auto en een bullshit belasting als bijkomende kosten.

Kortom het is een vervelende en duistere bende die met elkaar onder 1 hoedje spelen met elkaar. (Doyouspain als tussenpersoon met de diverse autoverhuurbedrijven.

Tip die wij worden van meerdere mensen:

Huur een auto via de reisorganisatie tegen normale kosten en lage borg of vis Sunnycars hoewel ik niet weet of deze nou zo bonafide is.

Ga absoluut niet in zee met DOYOUSPAIN !!!!

Sterke punten:
Geen 1

Zwakke punten:
1 grote boevenbende

Max Borger beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Do you Spain - Firefly absoluut onbetrouwbaar

0

Review:
Dit zijn helaas boeven.
Bij aankomst pogingen ons extra (dubbele) verzekeringen aan te smeren. Vervolgens bleek de auto 8 beschadigingen te hebben, waarvan er maar 2 op het formulier stonden.
En achteraf werden onterechte extra kosten berekend.

L. Geerling beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - K10 nooit meer!

0

Review:
Zeer slechte ervaring met K10. Als het ze al niet lukt om je een onnodige verzekering aan te smeren, dan vinden ze wel een plekje in de stoelbekleding die er zogenaamd niet zat. Terwijl op die plek nooit iemand heeft gezeten..
Ze trekken meteen 120,- af van de 1200.- borg die je moet betalen. Sowieso wordt die 1200,- niet gereserveerd maar echt op je creditcard belast. Krijg je na 2 weken terug onder aftrek van 120,- dus..
Kregen de auto ook met n lege tank mee maar gelukkig hadden we een foto gemaaktt van de benzinemeter incl km stand
Nooit, nooit meer. Blijf echt weg van deze oplichters. En als je toch zo dom bent: loop de hele auto na op krasjes, vlekjes etc dus ook het interieur.
Volgende keer betalen we liever iets meer voor een fatsoenlijk bedrijf.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zie boven

Bart beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Do you Spain en goldcar zijn oplichters

0

Review:
We hebben via do you Spain een auto gehuurd bij goldcar voor een bedrag van 75 euro. Als we op de luchthaven komen is er uiteindelijk nog 251 euro bijgekomen!!!! Wij voelen ons eigenlijk opgelicht terwijl we er met onze neus bijstonden!!!
Huur nooooooit een auto via do you Spain en al zeker niet bij goldcar!!!

Sterke punten:
Het zijn oplichters!

Zwakke punten:
Verkopen je allebei een verzekering. Goldcar zegt dan dat de verzekering van do you Spain niet geldig is. En dat je ze kan afzeggen dat is helemaal niet waar!!!!!

Neem liever een taxi of een bus!

David beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Een heel goede ervaring

0

Review:
Ik huur van tijd tot tijd met doyouspain en ik heb nog nooit problemen gehad met hen. Snelle en efficiënte service

Alexsander beveelt DoYouSpain aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over DoYouSpain

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou DoYouSpain aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou DoYouSpain aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek DoYouSpain


Home » Tussenpersonen » DoYouSpain
DMCA.com Protection Status