DoYouSpain - 50 Reviews

Last updated: 29 december 2017
DoYouSpain Logo

12.5% aanbevolen, 50 Reviews

  1. DoYouSpain
  2. Do you spain video
  3. DoYouSpain Reviews
  4. Schrijf ook een review over DoYouSpain

Niet tevreden over DoYouSpain? Probeer dan eens RentalCars.

DoYouSpain

DoYouSpain.com is een bedrijf dat zich richt op een efficiënte service gecombineerd met een lage-prijzen strategie service in Spanje. We zijn de nummer één in het aanbieden van betrouwbare en flexibele service met onze Prijzen Alles Inclusief strategie zonder Verborgen kosten of verrassingen op het laatste moment.

We gebruiken alleen betrouwbare autoverhuurbedrijven voor uw eigen bestwil en zo zijn we er 100% zeker van dat U de best mogelijke service aangeboden krijgt. We berekenen U niks extra´s en verkopen U niks wanneer dit U ook niet nodig heeft. De prijs die U ziet is de prijs die U betaalt!

DoYouSpain Details

Hits: 1665

URL: http://www.doyouspain.com/autohuur/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 50

Do you spain video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ME1rS6DMPkI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


DoYouSpain reviews (48):

DoYouSpain - Goldcar Tenerife Zuid

0

Review:
Wij zijn net terug van een vakantie in Tenerife. We hadden via de site van Doyouspain(na goede publiciteit van vrienden) een auto geboekt bij Goldcar. We hadden geen extra verzekering genomen. Toen we in het kantoor van Goldcar kwamen werden we verder geholpen door een dame. Eerst was ze vrij vriendelijk en probeerde ons alsnog een bijkomende verzekering aan te smeren. Toen we daar niet wilden op ingaan werd ze erg onvriendelijk. Bovenop de prijs van de huur van de wagen moesten we ineens (terwijl daar nergens sprake van is) 48 eur extra betalen voor de benzine voor een volle tank. We hebben zelf eenmaal getankt en voor 25 eur had je een volle tank. De auto was niet helemaal in orde. Er brandde een lichtje van de bandenspanning. We hebben de banden zelf bijgevuld met lucht en dan was het oké. De volgende keer dat we naar Spanje gaan zullen we eerder ter plaatse een auto huren. Daar hebben we veel aangenamere ervaringen mee.

Sterke punten:
Aflevering auto ging heel vlot

Zwakke punten:
Onvriendelijke bediening en extra (teveel) moeten betalen voor volle tank - auto niet helemaal in orde

Dehaene beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - auto blijkt ca 2,5 keer zo duur bij ophalen op loc

0

Review:
Auto all risk etc gehuurd voor 140 euro. Bij aankomst verhuurbedrijf moest er nog eens € 202,00 extra worden afgerekend voor allerlei extra's zoals tankservice en €40,00 voor buiten kantoortijden terugbrengen (ik geef NB de juiste tijden door bij aanvraag dus dat had al in de offerte moeten zitten).
Verhuurbedrijf legde uit dat dit de verkooptruc van Doyouspain is. En ja, je hebt nu eenmaal al die €140,00 betaald dus je moet wel.
Oh ja en na de huur krijg je ik weer niet hoe veel emailtjes met aanbiedingen. Ook al heb je gevraagd er mee te stoppen

Zwakke punten:
Zie boven,
Kon op de site van doyouspain niet vinden waar ik mijn review kan plaatsen. Alleen dat iedereen zo tevreden is. Vreemd dat je dit soort negatieve recensies niet op hun site ziet, maar daar bepalen ze natuurlijk zelf wat er op komt te staan

DoYouSpain - Dubbele betaling

0

Review:
Via doyouspain een auto gehuurd. Bij het ophalen van de auto kregen we een onduidelijk verhaal te horen over de brandstof . Wat wij gebruikte zou gecrediteerd worden, je levert de auto in en als je informeert zegt men dat je later het teveel betaalde terug gestort krijgt. Je bent gewoon je geld kwijt. Tevens is van mijn creditcard twee maal het zelfde bedrag afgeschreven voor de huur. Doyouspain is noch d.m.v email of telefoon bereikbaar . Mocht iemand mij het telefoonnr. Van doyouspain kunnen geven graag. 0653381227

Sterke punten:
Geen enkele

Zwakke punten:
Onbereikbaar voor informatie of klachten. op site staat neem kontakt met ons op. HOE ?

Joop renes beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Doyouspain EN GOLDCAR ziin echte OPLICHTERS

0

Review:
Net als bij bijna iedereen die een auto via doyouSpain bij Goldcar huurt , voortaan te noemen "duo list en bedrog" komt voor dezelfde problemen te staan. Ten eerste heb ik een extra verzekering op de site van doyouspain afgesloten bij Allianz de: Platina Huuautoverzekering. Terwijl op de site vermeld staat dat je voledig verzekerd bent adviseren ze op het laatst toch nog de bovengenoemde verzekering te nemen. Bij aankomst op het vliegveld van Mallaga begonnen de problemen. De verzekering is niet goed de kilometers zijn beperkt tot 90 Km. Per dag, de tweede bestuurder is niet gratis ( was een actie toen ik boekte tweede driver gratis). Of ik maar even 398,88 bij wilde betalen. Hiervan was 150,00 euro terecht omdat ik de auto op het vliegveld van Alicante inleverde. En als ik daar problemen mee had kreeg ik de auto niet mee. En daarbij kreeg ik te horen dat ik niet bij goldcar gehuurd had maar bij doyouspain. En daar moest ik maar
reclameren. Door dit alles was het al vrij laat geworden en moesten we nog 70 Km rijden naar onze bestemming. De volgende morgen zag ik pas wat voor een oud barrel ik meegekregen had. Overal beschadigd en gedeukt ruitenwisserbladen die helemaal versleten waren, boordcomputer kapot. Tank maar voor driekwart vol enz. Ik rij al 50 jaar ongeveer 35000 km per jaar. En huur regelmatig in vele landen maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Daarom maar een mailtje naar, zoals op de site is aangegeven, [email protected] verzonden. Heb na 10 dagen nog niets gehoord. Dus met heel veel moeite een telefoonnummer van doyouspain gevonden en gebeld. Blijkt het e-mailadres noreplay te zijn. Ook lekker geregeld door duo list en bedrog. Nu zit ik, na dat telefoontje, alweer 4 dagen te wachten op antwoord wat ik volgens Vicente zou krijgen. Een welgemeend advies aan iedereen:

BOEK NIET BIJ DOYOUSPAIN

Sterke punten:
Hebben ze niet.

Autohuurders worden massaal opgelicht door het duo DoyouSpain in samenwerking met GOLDCARS.

DUO LIST EN BEDROG.

Zwakke punten:
Autohuurders worden massaal opgelicht door het duo DoyouSpain in samenwerking met GOLDCARS.

DUO LIST EN BEDROG.

Andre Drie beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Do you Spain en Goldcar

0

Review:
Voor mijn huurauto via Do you Spain een verzekering afgesloten bij Allianz. Voor zover ik kon zien was ik prima verzekerd. Maar helaas, aan de balie van Goldcar lukte het niet om de auto mee te krijgen zonder dat ik ook bij hen weer een verzekering had afgesloten. Je denkt heel goedkoop te huren, je sluit in Nederland een verzekering af maar je bent toch weer duurder uit dan bij de duurdere verhuurbedrijven. Je bent moe van de reis, je staat een half uur te praten als Brugman en het lukt je niet om dat contract en de autosleutels in handen te krijgen. Uiteindelijk geef je wel toe en daar rekent Goldcar ook op. Dus zomaar 200 euro extra voor de auto betaald. Daarna beduvelen ze je ook nog een met de tankinhoud, je betaald een volle tank en als je wegrijdt zie je dat er maar 3/4 in zit. Dus neem een goede raad van mij aan; huur gewoon die duurdere auto bij Sunnycars. Dan ben je een stuk goedkoper uit en voel je je niet zo in de mailing genomen.

Irene Muno beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Don'tyouspain

0

Review:
Via deze vergelijkingssite hoop gedoe om juiste data van ophalen en inleveren erop te krijgen; geboekt en alweer andere ingangsdatum op reservering!! Moest nu losse dag bijboeken, drama. Ook via Don'tyouspain een verzekering geboekt maar die is volgens de verhuurder (Goldcar rent, ook sterke afraden, oplichters) niet geldig op hun auto's. Bij terugbrengen van auto problemen die Goldcar niet wil oplossen en Don'tyouspain reageert nergens op, hebben immers geld binnen... hopeloos en om moedeloos van te worden. Dus DON'T use Doyouspain

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Site past zelf steeds data aan, bevestiging is vodje waar bijna niets op staat en hun verzekering wordt niet bij verhuurders geaccepteerd ( daarom 2x € 1.100,- borg!)

Donald beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Beter dan verwacht

0

Review:
Via doyouspain (dys)huurden wij bij Iterrent in Barcelona voor 11 dagen een auto. Na het lezen van de reviews werden we toch wat huiverig. Ook werden we gestalkt met mails van dys om een eigen risico-verzekering af te sluiten. (Minpuntje)
We sloten bij www.huurautoverzekering.nl een eigen-risico verzekering af en besloten ons niks extra's bij Interrent aan te laten smeren, dan maar €1700,- blokkade op de creditcard.

Bij het afhalen van de auto liep alles netjes. Wel moesten we een volle tank + service hiervoor afrekenen, maar hiervan waren we op de hoogte.
Er werd ons niets extra's aan verzekeringen aangeboden. Er is geen €300 borg + €1700 van de creditcard afgeschreven / geblokkeerd, terwijl we hier ons wel op hadden voorbereid.

Zwakke punten:
Het sturen van mails met een nogal bangmakende toon om een eigenrisico-verzekering bij hen af te sluiten.

E v D. beveelt DoYouSpain aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Geen problemen

0

Review:
Auto gereserveerd voor 20 dagen in september 2017.
Volledig bedrag van reservatie betaald met Visa.
Door omstandigheden heb ik de voorziene periode moeten annuleren.
Via mail auto + verzekering opgezegd.
Drie dagen later was de reeds betaalde som terugbetaald op mijn Visa rekening.
Was er aanvankelijk niet gerust op door het lezen van sommige malafide praktijken doch ik heb hiervan geen last ondervonden.

Sterke punten:
Overzichtelijke web site en alle uitleg in het nederlands

Zwakke punten:
Geen

Verhaeghe beveelt DoYouSpain aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - BEDRIEGERS

0

Review:
In september 2016 huurden wij via DouYouSpain een auto in Alicante die zou ons moet ik eerlijk toegeven belachelijk weinig geld kosten maar aan de desk van het verhuurbedrijf kwam al gauw de aap uit de mauw , er waren met iedere klant voor ons discussies over verschillende onderwerpen , toen het aan ons beurt was na ongeveer 1 uur haalde de bediende eerst 65€ voor de fuel van onze rekening wat ook al vrij veel is meen ik maar kom tot daar , toen wij zegden om geen verzekering te nemen zei de bediende dat hij via onze Mastercard 1500€ diende te blokkeren wat ook teveel is maar kom tot daar aan toe dan heeft hij onze Mastercard in de terminal gestoken en toen zei hij dat de card niet meer werkte toen ik vroeg try again wou hij niet en stelde hij voor om de deal te stoppen en het betaalde bedrag voor de fuel terug te betalen wat ook is gebeurd , om een lang verhaal van ongeveer 3 uur kort te maken is de clou is dat ze geprobeerd hebben 15000€ van onze rekening te halen hebben wij achteraf bij onze thuiskomst ontdekt , wij hebben dan nog klacht ingediend bij DouYouSpain maar zonder succes of excuses helaas ben ik de naam van het verhuurbedrijf vergeten samen met een andere Belgische klant hebben we er zelfs de politie bijgehaald die ons gelijk gaf maar niks kon doen , hier is maar een woord voor BEDRIEGERS

Sterke punten:
Goed in bedriegen

Zwakke punten:
Eerlijkheid en klantvriendelijkheid

RONNY VAN beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Nog steeds geen borg terug

0

Review:
Wij hadden via de site van doyouspain van 19 t/m 29 juni bij K10 rent a car op Ibiza een auto gehuurd. Er zou op de luchthaven een busje klaar staan om ons naar de verhuurder te vervoeren. Na een half uur gewacht te hebben, ben ik gaan bellen daarna kwamen ze ons ophalen. Wij hadden via de site ook een verzekering afgesloten om het eigen risico uit te sluiten. Als je dan alles betaald hebt blijkt dan mocht je schade hebben, dat je dit dan zelf moet regelen met de extra afgesloten verzekering. Eenmaal aangekomen bij K10 Rental cars, begint pas echt. Er wordt via de creditcard een bedrag afgeschreven van € 1200,00 voor het eigen risico. Ook een bedrag van € 30,00 omdat je de auto ophaalt na 20.00 uur, terwijl ze gewoon geopend zijn. Heb toen afgesproken dat ik de auto voor 20.00 uur zou terugbrengen op de 29e anders kwam er nogmaals€30,00 bij. De dame aan de balie had een briefje waarop de bestaande schade's op aangekruist waren, en of ik daar even voor wilde tekenen, heb toen gezegd dat ikzelf ook nog wilde controleren en heb dat toen met haar (in het donker )gedaan. De 29e de auto zonder schade weer ingeleverd bij K10 Rental Cars, en vroeg aan de medewerker daarvoor een bewijs. Deze vertelde mij dat dat niet nodig was, en dat de borg binnen een paar dagen terug gestort zou worden op mijn creditcard. 7 Juli gebeld met de verhuurder en 13 Juli weer, TOT OP HEDEN NOG STEEDS NIETS TERUG GESTORT DOOR K10 Rental cars.
Probeer als je op Ibiza bent ergens anders een auto te huren ipv K10 Rental Cars.
Ook een klachten formulier ingevuld bij doyouspain, waarop ik onmiddellijk antwoord kreeg, dat ze contact zouden opnemen met de verhuurder, maar nu 13 Juli nog steeds geen borg terug!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Komen hun afspraken niet na

Rein beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over DoYouSpain

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou DoYouSpain aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou DoYouSpain aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek DoYouSpain


Home » Tussenpersonen » DoYouSpain
DMCA.com Protection Status