DoYouSpain - 54 Reviews

Last updated: 21 mei 2018
DoYouSpain Logo

13.7% aanbevolen, 54 Reviews

  1. DoYouSpain
  2. Do you spain video
  3. DoYouSpain Reviews
  4. Schrijf ook een review over DoYouSpain

Niet tevreden over DoYouSpain? Probeer dan eens RentalCars.

DoYouSpain

DoYouSpain.com is een bedrijf dat zich richt op een efficiënte service gecombineerd met een lage-prijzen strategie service in Spanje. We zijn de nummer één in het aanbieden van betrouwbare en flexibele service met onze Prijzen Alles Inclusief strategie zonder Verborgen kosten of verrassingen op het laatste moment.

We gebruiken alleen betrouwbare autoverhuurbedrijven voor uw eigen bestwil en zo zijn we er 100% zeker van dat U de best mogelijke service aangeboden krijgt. We berekenen U niks extra´s en verkopen U niks wanneer dit U ook niet nodig heeft. De prijs die U ziet is de prijs die U betaalt!

DoYouSpain Details

Hits: 1807

URL: http://www.doyouspain.com/autohuur/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 54

Do you spain video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ME1rS6DMPkI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


DoYouSpain reviews (51):

DoYouSpain - K10 nooit meer!

0

Review:
Zeer slechte ervaring met K10. Als het ze al niet lukt om je een onnodige verzekering aan te smeren, dan vinden ze wel een plekje in de stoelbekleding die er zogenaamd niet zat. Terwijl op die plek nooit iemand heeft gezeten..
Ze trekken meteen 120,- af van de 1200.- borg die je moet betalen. Sowieso wordt die 1200,- niet gereserveerd maar echt op je creditcard belast. Krijg je na 2 weken terug onder aftrek van 120,- dus..
Kregen de auto ook met n lege tank mee maar gelukkig hadden we een foto gemaaktt van de benzinemeter incl km stand
Nooit, nooit meer. Blijf echt weg van deze oplichters. En als je toch zo dom bent: loop de hele auto na op krasjes, vlekjes etc dus ook het interieur.
Volgende keer betalen we liever iets meer voor een fatsoenlijk bedrijf.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zie boven

Bart beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Do you Spain en goldcar zijn oplichters

0

Review:
We hebben via do you Spain een auto gehuurd bij goldcar voor een bedrag van 75 euro. Als we op de luchthaven komen is er uiteindelijk nog 251 euro bijgekomen!!!! Wij voelen ons eigenlijk opgelicht terwijl we er met onze neus bijstonden!!!
Huur nooooooit een auto via do you Spain en al zeker niet bij goldcar!!!

Sterke punten:
Het zijn oplichters!

Zwakke punten:
Verkopen je allebei een verzekering. Goldcar zegt dan dat de verzekering van do you Spain niet geldig is. En dat je ze kan afzeggen dat is helemaal niet waar!!!!!

Neem liever een taxi of een bus!

David beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Een heel goede ervaring

0

Review:
Ik huur van tijd tot tijd met doyouspain en ik heb nog nooit problemen gehad met hen. Snelle en efficiënte service

Alexsander beveelt DoYouSpain aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Goldcar Tenerife Zuid

0

Review:
Wij zijn net terug van een vakantie in Tenerife. We hadden via de site van Doyouspain(na goede publiciteit van vrienden) een auto geboekt bij Goldcar. We hadden geen extra verzekering genomen. Toen we in het kantoor van Goldcar kwamen werden we verder geholpen door een dame. Eerst was ze vrij vriendelijk en probeerde ons alsnog een bijkomende verzekering aan te smeren. Toen we daar niet wilden op ingaan werd ze erg onvriendelijk. Bovenop de prijs van de huur van de wagen moesten we ineens (terwijl daar nergens sprake van is) 48 eur extra betalen voor de benzine voor een volle tank. We hebben zelf eenmaal getankt en voor 25 eur had je een volle tank. De auto was niet helemaal in orde. Er brandde een lichtje van de bandenspanning. We hebben de banden zelf bijgevuld met lucht en dan was het oké. De volgende keer dat we naar Spanje gaan zullen we eerder ter plaatse een auto huren. Daar hebben we veel aangenamere ervaringen mee.

Sterke punten:
Aflevering auto ging heel vlot

Zwakke punten:
Onvriendelijke bediening en extra (teveel) moeten betalen voor volle tank - auto niet helemaal in orde

Dehaene beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - auto blijkt ca 2,5 keer zo duur bij ophalen op loc

0

Review:
Auto all risk etc gehuurd voor 140 euro. Bij aankomst verhuurbedrijf moest er nog eens € 202,00 extra worden afgerekend voor allerlei extra's zoals tankservice en €40,00 voor buiten kantoortijden terugbrengen (ik geef NB de juiste tijden door bij aanvraag dus dat had al in de offerte moeten zitten).
Verhuurbedrijf legde uit dat dit de verkooptruc van Doyouspain is. En ja, je hebt nu eenmaal al die €140,00 betaald dus je moet wel.
Oh ja en na de huur krijg je ik weer niet hoe veel emailtjes met aanbiedingen. Ook al heb je gevraagd er mee te stoppen

Zwakke punten:
Zie boven,
Kon op de site van doyouspain niet vinden waar ik mijn review kan plaatsen. Alleen dat iedereen zo tevreden is. Vreemd dat je dit soort negatieve recensies niet op hun site ziet, maar daar bepalen ze natuurlijk zelf wat er op komt te staan

DoYouSpain - Dubbele betaling

0

Review:
Via doyouspain een auto gehuurd. Bij het ophalen van de auto kregen we een onduidelijk verhaal te horen over de brandstof . Wat wij gebruikte zou gecrediteerd worden, je levert de auto in en als je informeert zegt men dat je later het teveel betaalde terug gestort krijgt. Je bent gewoon je geld kwijt. Tevens is van mijn creditcard twee maal het zelfde bedrag afgeschreven voor de huur. Doyouspain is noch d.m.v email of telefoon bereikbaar . Mocht iemand mij het telefoonnr. Van doyouspain kunnen geven graag. 0653381227

Sterke punten:
Geen enkele

Zwakke punten:
Onbereikbaar voor informatie of klachten. op site staat neem kontakt met ons op. HOE ?

Joop renes beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Doyouspain EN GOLDCAR ziin echte OPLICHTERS

0

Review:
Net als bij bijna iedereen die een auto via doyouSpain bij Goldcar huurt , voortaan te noemen "duo list en bedrog" komt voor dezelfde problemen te staan. Ten eerste heb ik een extra verzekering op de site van doyouspain afgesloten bij Allianz de: Platina Huuautoverzekering. Terwijl op de site vermeld staat dat je voledig verzekerd bent adviseren ze op het laatst toch nog de bovengenoemde verzekering te nemen. Bij aankomst op het vliegveld van Mallaga begonnen de problemen. De verzekering is niet goed de kilometers zijn beperkt tot 90 Km. Per dag, de tweede bestuurder is niet gratis ( was een actie toen ik boekte tweede driver gratis). Of ik maar even 398,88 bij wilde betalen. Hiervan was 150,00 euro terecht omdat ik de auto op het vliegveld van Alicante inleverde. En als ik daar problemen mee had kreeg ik de auto niet mee. En daarbij kreeg ik te horen dat ik niet bij goldcar gehuurd had maar bij doyouspain. En daar moest ik maar
reclameren. Door dit alles was het al vrij laat geworden en moesten we nog 70 Km rijden naar onze bestemming. De volgende morgen zag ik pas wat voor een oud barrel ik meegekregen had. Overal beschadigd en gedeukt ruitenwisserbladen die helemaal versleten waren, boordcomputer kapot. Tank maar voor driekwart vol enz. Ik rij al 50 jaar ongeveer 35000 km per jaar. En huur regelmatig in vele landen maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Daarom maar een mailtje naar, zoals op de site is aangegeven, [email protected] verzonden. Heb na 10 dagen nog niets gehoord. Dus met heel veel moeite een telefoonnummer van doyouspain gevonden en gebeld. Blijkt het e-mailadres noreplay te zijn. Ook lekker geregeld door duo list en bedrog. Nu zit ik, na dat telefoontje, alweer 4 dagen te wachten op antwoord wat ik volgens Vicente zou krijgen. Een welgemeend advies aan iedereen:

BOEK NIET BIJ DOYOUSPAIN

Sterke punten:
Hebben ze niet.

Autohuurders worden massaal opgelicht door het duo DoyouSpain in samenwerking met GOLDCARS.

DUO LIST EN BEDROG.

Zwakke punten:
Autohuurders worden massaal opgelicht door het duo DoyouSpain in samenwerking met GOLDCARS.

DUO LIST EN BEDROG.

Andre Drie beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Do you Spain en Goldcar

0

Review:
Voor mijn huurauto via Do you Spain een verzekering afgesloten bij Allianz. Voor zover ik kon zien was ik prima verzekerd. Maar helaas, aan de balie van Goldcar lukte het niet om de auto mee te krijgen zonder dat ik ook bij hen weer een verzekering had afgesloten. Je denkt heel goedkoop te huren, je sluit in Nederland een verzekering af maar je bent toch weer duurder uit dan bij de duurdere verhuurbedrijven. Je bent moe van de reis, je staat een half uur te praten als Brugman en het lukt je niet om dat contract en de autosleutels in handen te krijgen. Uiteindelijk geef je wel toe en daar rekent Goldcar ook op. Dus zomaar 200 euro extra voor de auto betaald. Daarna beduvelen ze je ook nog een met de tankinhoud, je betaald een volle tank en als je wegrijdt zie je dat er maar 3/4 in zit. Dus neem een goede raad van mij aan; huur gewoon die duurdere auto bij Sunnycars. Dan ben je een stuk goedkoper uit en voel je je niet zo in de mailing genomen.

Irene Muno beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Don'tyouspain

0

Review:
Via deze vergelijkingssite hoop gedoe om juiste data van ophalen en inleveren erop te krijgen; geboekt en alweer andere ingangsdatum op reservering!! Moest nu losse dag bijboeken, drama. Ook via Don'tyouspain een verzekering geboekt maar die is volgens de verhuurder (Goldcar rent, ook sterke afraden, oplichters) niet geldig op hun auto's. Bij terugbrengen van auto problemen die Goldcar niet wil oplossen en Don'tyouspain reageert nergens op, hebben immers geld binnen... hopeloos en om moedeloos van te worden. Dus DON'T use Doyouspain

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Site past zelf steeds data aan, bevestiging is vodje waar bijna niets op staat en hun verzekering wordt niet bij verhuurders geaccepteerd ( daarom 2x € 1.100,- borg!)

Donald beveelt DoYouSpain NIET aan bij vrienden/bekenden

DoYouSpain - Beter dan verwacht

0

Review:
Via doyouspain (dys)huurden wij bij Iterrent in Barcelona voor 11 dagen een auto. Na het lezen van de reviews werden we toch wat huiverig. Ook werden we gestalkt met mails van dys om een eigen risico-verzekering af te sluiten. (Minpuntje)
We sloten bij www.huurautoverzekering.nl een eigen-risico verzekering af en besloten ons niks extra's bij Interrent aan te laten smeren, dan maar €1700,- blokkade op de creditcard.

Bij het afhalen van de auto liep alles netjes. Wel moesten we een volle tank + service hiervoor afrekenen, maar hiervan waren we op de hoogte.
Er werd ons niets extra's aan verzekeringen aangeboden. Er is geen €300 borg + €1700 van de creditcard afgeschreven / geblokkeerd, terwijl we hier ons wel op hadden voorbereid.

Zwakke punten:
Het sturen van mails met een nogal bangmakende toon om een eigenrisico-verzekering bij hen af te sluiten.

E v D. beveelt DoYouSpain aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over DoYouSpain

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou DoYouSpain aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou DoYouSpain aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek DoYouSpain


Home » Tussenpersonen » DoYouSpain
DMCA.com Protection Status