Centauro - 74 Reviews

Last updated: 8 november 2019
Centauro Logo

22.5% aanbevolen, 74 Reviews

  1. Centauro
  2. Centauro Reviews
  3. Schrijf ook een review over Centauro

Niet tevreden over Centauro? Probeer dan eens Firefly Car Rental.

Centauro

Sinds 1973 werken wij oom u de beste Service en kwaliteit met autoverhuur. En Centauro rent a car zijn wij trots op het vertrouwen van onze klanten 40 jaar lang. Wij zijn begonnen in Benidorm, en un gaan we lang de hele spaanse kust.

Centauro Details

Hits: 1723

URL: http://autoverhuur.centauro.net/

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 74


Centauro reviews (73):

Centauro - Oplichters

0

Review:
Wij hebben onze auto buiten de openingstijden ingeleverd (sleutel in de brievenbus) en veel foto's en een film gemaakt dat hij perfect in orde is achter gelaten.
Nog geen dag later zag ik dat ze ons beschuldigen het slot stuk te hebben gemaakt. Ze sturen een heel onduidelijke foto van een slot door (waarop je niets, zelfs de kleur van de auto kan zien). Ze sturen ons zelf geen mail maar op de website zag ik een factuur van 300 euro, als je dit dus niet zelf nakijkt zijn ze weg met je geld zonder dat je er erg in hebt.
Wij hebben in ons thuisland een goed verzekering en hebben dus zoals zovele geen verzekering bij hen genomen.
Via mail krijg je gewoon geen antwoord, ik heb het bewijs op film dat het niet klopt maar krijg zelfs niet de kans deze te tonen.

Sterke punten:
prijs op de website (later kom je bedrogen uit)

Zwakke punten:
oplichting, onbeantwoorde mails

Melis beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Het voelt als oplichting!

1

Review:
Nooit maar dan ook nooit daar een auto huren! Als je geen extra verzekering bij hun afsluit (ook al heb je die wel bij een ander afgesloten) dan word je geheid verantwoordelijk gesteld voor schade die niet door jou zijn gemaakt!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Oneerlijk en onterecht!

Silla beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - WORST car rental ever

0

Review:
WORST WORST WORST company EVER (and I did rent a lot of cars in my life) but THIS ONE, NO WORDS TO DESCRIBE!

- Rental isn't at the airport. Turned out to wait for 30 minutes on a shuttle..
- We didn't received the car we booked?!
- We had to pay € 300 (!!) for damage we didn't make!!!

Eline beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Centauro oplichting

0

Review:
Heel slechte ervaring mee!
Auto gehuurd in januari in almeria! Voor 5 dagen €28 ! Bij ophalen zowat het mes op de keel gekregen en nog €113 moeten bij betalen voor verzekering en zogezegd €56 aan naft die ik zou terug krijgen bij het inleveren met volle tank! Je kan daar dus niemand bereiken bij centauro! Al 10 tallen mails verstuurd , tevergeefs , gewoon niet te bereiken! OP luchthaven zelf ook 1uur verspeeld met wachten op shuttle bus! Er zijn dus wel degelijk verhuur bedrijven die zich niet met maffia praktijken bezig houden! Centauro behoort daar dus niet bij!!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Lang op shuttle wachten
Benzine niet terug betaald
Dure verzekering aangesmeerd of kreeg auto niet mee

Deprez nat beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Slechte service

0

Review:
Een maand geleden een auto gehuurd en het ging helemaal top. Mooie wagen en redelijk lage kosten. Helaas heb ik mijn sleutels in de huur auto liggen waar ik ps achter kwam toen ik in Nederland aangekomen was. Nu 4 weken na het inleveren van de auto na meer dan 10 mailtjes te hebben gestuurd krijg ik GEEN reactie van Centauro. Wanneer ik Centauro bel vertellen ze mij dat ze de sleutels hebben gevonden in de gehuurde auto maar dat ik MOET mailen en ze me telefonisch dus niet kunnen helpen. Dit heb ik meerdere keren aangegeven maar ze doen hier niks aan en zeggen dat ik nog een keer moet mailen terwijl ik ondertussen over de 10x gemaild heb en geen reactie krijg.
Ik ben zwaar teleurgesteld over de erg slechte klantenservice en wens dit niemand toe. Het voelt alsof ze mijn mailtjes niet serieus nemen terwijl deze bos erg belangrijk voor mij is. Centauro als jullie dit lezen door jullie erg slechte klantenservice zijn jullie extra klanten kwijt.
Groet Alex v W

Sterke punten:
Goedkoop
Eerlijk

Zwakke punten:
Hele slechte service
Lang wachten
Niet reageren om mail/telefoon

Alex beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Pure oplichting

0

Review:
Toen we in alicante aan kwamen en bij onze boeking bij tuifly een auto gehuurd hadden blijkbaar bij centauro, lieten ze ons de MasterCard vragen, wij in veronderstelling voor waarborg. We hebben al 2 x met hen geboekt en aan de balie deden ze heel lastig over bijkomende verzekering, maar telkens geweigerd. Nu zei ze niks en wij al content dat ze niet aandrong. Ze liet Mn man tekenen op zwart bakje, gaf ons papier en wij wisten niet wat smart cover betekende, ook geen acht opgeslagen omdat er ons niks gevraagd was. Nu blijkt dat er 292 euro van onze MasterCard gegaan is voor die smart cover.....ik heb al 2 x naar centauro gemaild hierover....telkens in het Engels zeggen ze ons dat die bedienden ons de uitleg geven ...... en nooit zomaar. Een pure schande om zo misbruik te maken. Ik laat het er niet bij. Zijn er nog mensen die in gelijkaardige situaties zitten en die hun geld kwijt zijn. Ik bekijk welke stappen ik kan zetten, want dat is pure oplichterij. We hebben huis in Spanje gekocht en in september ga ik in alicante met Mn papier en blijf ik daar lastig doen tot ik een verantwoordelijke krijg en ik ga verdere stappen tegen dat bedrijf zetten.

Sterke punten:
Toeristen oplichten en zeer onvriendelijk en heel grof

Zwakke punten:
Eerlijk zijn

daenens ann beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Oplichters!!

0

Review:
Zeer slecht! Kijk uit, maak foto's voor je de auto huurt, van alles!!! Benzine meter, banden, velgen...ze naaien je echt een oor aan!!
En eis dat ze vtv samen met je de auto nakijken, want dit dien ze niet altijd.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
ALLES. Kijk uit!!!

S.vd Meule beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Afrader

0

Review:
Wij hebben hier een auto gehuurd in Olbia (Sardinie). Alleen als je een verzekering voor 20 euro per dag wilt afsluiten dan zou ik hier huren. Snelle service en goede auto. Wij hadden een verzekering via de tussenpersoon (Easyterra). Het begon heel vriendelijk maar toen het onderwerp op extra verzekering kwam werd het heel vervelend tot intimiderend aan toe. Ze zeiden dingen als: "als ik 600 euro voor een kras vraag die je niet hebt gezien kan je niks doen". En dit ging zo 20 minuten door op een vervelende en intimiderende toon. Toch geen extra verzekering genomen en bij inleveren geen problemen.

Sterke punten:
Nieuwe schone auto

Zwakke punten:
Intimidatie voor een dure verzekering

Arjan beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - Ga hier niet huren

0

Review:
Dit is echt een malafide praktijk, dont hire your car here. They prentend te be cheap, You are going to throw your money away.

Sterke punten:
Dieven zijn het

Zwakke punten:
Alles aan dit bedrijf is zwak, er zijn geen goede punten te benoemen. Bespaar uw geld en ga liever in zee met een gerenomeerd bedrijd

Carlos beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Centauro - nooit weer!!!

0

Review:
Ook wij hebben bij Centauro Rent a Car een auto geboekt.
Via de site van Ryanair..waar wij de tickets boekten, ook gelijk een auto geboekt en betaald voor 2 weken. Op de site konden we gelijk ook een verzekering boeken en betalen. dat dus ook gelijk gedaan. Alles mee genomen naar de Balie van Centuauro in Alicante vluchthaven. Wat een drama kunnen ze daar maken!!!!! We moesten alsnog nog een keer een verzekering afsluiten van 18 euro per dag voor de auto van hun...dus 200 euro extra!!!! Dus niet zei ik....wij hebben al een verzekering en liet alle papieren zien. Nou toen begonnen de scheld partijen enz. Nu ben ik daar niet van onder de indruk en hield mijn poot stijf! Volgende keer echt een andere auto verhuurder. Ben ben dat de creditkaart ook nog wel misbruikt gaat worden aan het eind vd vakantie.

Sterke punten:
Redelijk nieuwe auto met iets meer dan 5000km op de teller!

Zwakke punten:
Slecht personeel....scheldpartijen...misbruik van de situatie maken. Verzekeringen dwangmatig verkopen...enz!!!

Yvonne beveelt Centauro NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Centauro

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Centauro aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Centauro aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Centauro


DMCA.com Protection Status