Sinds 1973 werken wij oom u de beste Service en kwaliteit met autoverhuur. En Centauro rent a car zijn wij trots op het vertrouwen van onze klanten 40 jaar lang. Wij zijn begonnen in Benidorm, en un gaan we lang de hele spaanse kust.

Centauro Reviews

  Intimidatie

  Wij hebben een auto gehuurd via Ryanair. Bij aankomst in Rome bleek dat we opgehaald werden door een bus van de maatschappij. Deze was heel moeilijk te vinden. Uiteindelijk aangekomen bij dd verhuurder. Dit was een stuk van de AirPort af.

  Ook wij werden intimiderend behandeld om een extra verzekering af te sluiten.

  Niet gedaan. Verder geen vervelende dingen bij het terugbrengen.

  Nu een paar weken later wordt er 50 euro afgeschreven.

  Zouden administratie kosten zijn van een bekeuring. De bekeuring zelf niet gezien.

  Krijg die 50 euro maar eens teruggeboekt….

  Sterke punten
  Geen!!!

  Zwakke punten
  Intimidatie

  Agressieve verkoop.

  astonished

  i have been vip at centauro for 10 years and suddenly they have charged me 250euro for a scratch underside of front bumper . IT was there bfore but probably not indicated in their sum up of the many scratches on that already worn out car upon take up .I have behaved as loyal good customer for years and they have not given a positive reply to my complaint afterwards . THis is probably because of their own bureaucracy or new policy .Stupid on their side since now Centauro never again .They are destroying their marketshare of good loyal well behaving regular customers

  DO NOT RENT

  Rented a small car, they insisted on bigger car and absolutely wanted us to take insurance. The price was more than double the rent. No insurance taken because we only needed the car to travel to our final destination. Got a car with a lot of damage. We made comments about this but they said all damage was indicated on the form. When we returned our car after a few days without extra damage, they immediately (after less than 10 seconds) found a "new" damage on the BOTTOM of the car. Barely visible. We had to pay 290 euros for this!!! We are very disappointed. A wonderful holiday ended with scams. Unfortunately we had not read the reviews beforehand. Apparently this happens quite often there. Please never rent there!!

  Schandalig lange wachttijd in Lissabon

  Op 4 oktober zouden we in Lissabon onze auto ophalen. Helaas hebben we net als minstens 50 andere klanten uren en uren moeten wachten zonder aan de beurt te komen. Het personeel was niet aanspreekbaar en toonde zich niet verantwoordelijk. Gelukkig konden we omboeken naar een andere maatschappij. Centauro nooit meer !!!!!!!

  Sterke punten
  verkooppraatjes

  Zwakke punten
  nemen geen verantwoordelijkheid, communiceren niet en vinden uren wachttijd bij het uitgeven van een huurauto kennelijk gewoon

  Huur hier niet!

  Bij ophalen auto naar extra verzekering "geduwd". Gelukkig verzekering bij Autoeurope afgesloten voor afkopen eigen risico. Bleek nodig. Bij inleveren mini schade aan de velg. Nauwelijks zichtbaar wel 300 euro van mijn creditcard af. Verdienen aan (oude?) schades. Lees de rest van de reviews over dit bedrijf; frauduleus. Eens maar nooit meer. 0 sterren bestaat niet maar is de enig juiste waardering

  Sterke punten
  De chauffeur van de shuttle, bijna verontschuldigend. Kreeg bijna het idee dat hij zich schaamde voor zijn werkgever

  Zwakke punten
  Boeven die auto's verhuren en hun medewerkers aanmoedigen om klanten te bedriegen. Schande!

  Geen goede ervaring

  Auto gehuurd via overkoepeld verhuurbedrijf, hierbij volledige verzekering afgesloten. Bij het ophalen van de auto bij Centauro, werd er met goede verkooppraatjes op aangedrongen om ook bij hen een verzekering af te sluiten (van €200). Hier niet op in gegaan, al bleef men aandringen om het toch te doen. Bij terugbrengen van de auto werden de velgen schoongepoetst en bekeken en werden we gewezen op een kras. Deze is niet door ons veroorzaakt, maar hebben wij bij het controleren van de auto bij het ophalen over het hoofd gezien omdat de kras bijna niet te zien was. Hiervoor werd €300 in rekening gebracht! Hopelijk kunnen we deze verhalen bij de verzekering. Tip: maak bij het huren van een auto de velgen schoon en maak er gedetailleerde foto's van (velgen en spiegels is een verdienmodel).

  Sterke punten
  Ophaalservice vanaf vliegveld was snel.

  Prima auto.

  Zwakke punten
  Overhalen om dubbel te verzekeren.

  Krasje aan velg (niet door ons veroorzaakt) kost ons €300.

  Zeer slechte ervaring Centauro Alicante.

  Aller eerst hebben we bijna 1,5 uur staan wachten terwijl er voldoende balie personeel was. Maar die hadden het te druk met elkaar.Wij huren al 3 jaar bij Centauro op Ibiza altijd zeer coulant geholpen. Zo ook in Alicante dachten wij. Al 3 haar huren we een of 2 auto,s op basis hoogste verzekeringen vol is vol ook deze keer in Alicante. De dame achter de balie dacht daar anders over wij moesten een extra verzekering van €288 nemen anders waren wij bij een krasje de volledige borg van €1200 kwijt . Wij legden uit hoe we gehuurd hadden al 3 jaar maar zij bleef bij haar standpunt en werd zeer onbeleefd en zelf agressief . Wij hebben toen de extra verzekering genomen. Conclusie huur geen auto bij Centauro Alicante zowel ophalen als retour brengen geven geen vertrouwen

  Sterke punten
  Het kantoor in Spanje waar je boekt

  Zwakke punten
  De verschillen in personeel per boeking kantoor.

  Onbeschoft, intimiderend

  WARNING, DONT RENT A CAR HERE, HUUR HIER GEEN AUTO!  Via booking.com gehuurd Heraklion Kreta, voucher na betaling gekregen waarin in het Grieks stond dat we nog 80 euro moesten betalen, niks op website hierover. Booking is altijd heel helder wat je moet betalen.Je kunt wel alles vragen na een betaling! In de twee uur dat we wachtten om het op te lossen waren 4 stellen, die het aan de stok hadden met betalingen, niet gemaakte gebreken van de auto, afgeschreven bedragen maar niet accepteren van creditcard voor de borg en dus gewoon je geld kwijt ook uren bezig.Vreselijk intimiderend en geld graaiende maatschappij. Politie is zelfs door ze gebeld. De politie was er duidelijk niet om opgelichte toeristen te helpen. Allemaal behandeld alsof we criminelen waren, kop houden en je telefoon inleveren om te kijken of je foto’s had gemaakt. Mochten niet praten! Heel intimiderend. Een dame van het personeel zat alles op te blazen terwijl ze zelf ongelooflijk onprofessioneel was maar wij mochten niks zeggen. Haar drie andere collega’s zeiden helemaal niets, vast niet de eerste keer hier en dat bleek ook uit de ervaringen bij autoverhuur op het internet. Stom, niet gecheckt.Wij moesten allemaal blijven omdat de camerabeelden bekeken moesten worden want volgens de zeer incompetente dame was iedereen grof geweest, echt niet, wel geïrriteerd omdat ze niet tot oplossingen willen komen. Ze beschuldigde iedereen met leugens. Bleek dus ook niet uit de beelden, die door de politie gecheckt werd, dus mochten allemaal gaan.Zeer intimiderende en onbeschofte manager die na 2 uur kwam opdagen en alles nog erger maakte. Drie jonge meisjes zijn s avonds huilend en in de middle of nowhere weggelopen, zij hebben er 5 uur doorgebracht zonder tot ook maar enige oplossing te komen. Onverantwoord, de manager en de politie ,wilden niet eens een taxi voor ze bellen. Wij durfden en wilden absoluut niet meer huren, geld kwijt maar beter dan na de verhuur een dikke afschrijving op mijn creditcard, vreselijke ervaring, wilde de auto niet eens meer gratis hebben. Je denkt toch niet dat ik nog een auto meeneem na zo’n afschuwelijke gebeurtenis.Het had ons zeer aangegrepen en waren enkele dagen flink van slag. Toen we de tussenpersoon ,een Grieks agency belden , via booking.com, maakte hij ons voor leugenaar uit, hij zou nooit een grieks voucher hebben gestuurd. Nou die stond gewoon in onze mail. Over de hele wereld een auto gehuurd maar dit nog nooit meegemaakt.

  Sterke punten
  Onbeschoft zijn en intimiderend

  Zwakke punten
  Alles, 1 ster is nog teveel

  Oplichting

  Gedachte lezers,

  Mijn vrouw en ik hebben een auto gehuurd bij Centaura Mietwagen Mallorca. Deze hebben wij op 17 juni opgehaald. Op 7 augustus is deze auto door ons weer ingeleverd. Op de auto hadden wij een full- options dekking genomen.

  Bij het ophalen van de auto moesten wij een contract tekenen waarbij wij zeiden dat we een rondje om de auto wilde lopen. De dame achter de toonbank zei dat als er nog vragen en opmerkingen, of geconstateerde schade is, dat we even binnen moesten komen. Dus toen wij bij de auto aankwamen was de auto rondom beschadigt met hier- en daar een deuk. Wij zijn daarop direct naar binnen gegaan om het contract aan te laten passen naar wens. Daarop zei de medewerkster dat ze niet achter haar toonbank vandaan gaat en dat het bekend is en dat de auto's geïnspecteerd zijn.

  De vrouw zei dat wij ons geen zorgen hoefden te maken en dat wij alleen moeten checken of het portiersslot niet beschadigd is omdat daar kosten op zitten als dat stuk is. (Soort mededeling van kleine lettertjes)

  Zij vertelde ons dat er een pijl op het contract staat dat aangeeft dat de auto beschadigd is. De auto op het contract was afgebeeld als een ronde cirkel wat met een pijl genoeg zou zijn. In mijn onvrede zijn wij in de auto gestapt naar ons hotel. Het was laat en we waren erg moe. Toen wij de auto op 7 augustus weer inleverde wilde dezelfde vrouw wel ineens mee en begon meteen luid te praten dat wij de auto afgeracht hadden. Ook bleef zij ontkennen dat zij dezelfde persoon was die de auto meegaf. Er ontstond een knallende woordenwisseling. Wij werden verteld dat wij moesten tekenen en dat het niet uitmaakt omdat wij all-risk verzekerd waren. Toen ik zei dat wij de schaden eenmaal niet gemaakt hadden, vertelde zij dat dan onze borg van duizendenvijftig euro kwijt zijn. Ook hadden wij geen tijd om op de politie te wachten omdat wij het vliegtuig zouden missen. Wij kregen ook te horen dat de schade hoger is dan onze borg en dat wij niet wegkomen. En ook waren wij afhankelijk van hun shuttle die ons naar het vliegveld moest brengen. Wij hadden geen keus dan alleen nog maar de handtekening te zetten en het op een akkoordje de verzekering te laten betalen.

  Dit is ons verhaal waarbij er geen andere keus overbleef.

  De verzekering is hierbij door Centaura opgelicht.

  Verder zijn wij natuurlijk niet van plan om met deze autoverhuurbedrijf verder te overleggen en willen uit ons eigen zak geen schade betalen.

  Verder weten wij nog niet of wij geld kwijtraken in verband met nader af te wachten reactie van de verzekering.

  Ik hoop zo mijn verhaal voldoende te hebben neergelegd.

  Huur daar liever geen auto!

  Maak altijd zeer gedetailleerde foto's.  Met Android telefoon geschreven

  Zwakke punten
  Zij geven gewoonweg een compleet beschadigde auto mee en ze geven klanten succesvol de schuld dat je de auto verder hebt beschadigd. <br />

  Zij lichten zo de verzekering op.<br />

  De klant wordt op deze manieren vals besvhulgd (ook al volledig gedekt)

  oplichters

  net als velen hier opgelicht

  net als velen hier opgelicht

  net als velen hier opgelicht, geboekt via easy terra (welke uitdrukkelijk adviseert geen extra verzekering te nemen omdat ik alles had afgedekt bij hun al!) bij het ophalen zat de auto al vol krassen meer dan er op het formulier stonden aan geven na lang praten werd er wat bij getekend maar niet alles was niet nodig omdat de krasje teklein waren bij het inlevering wordt er een krasje op het wiel "ontdekt" kosten 300 euro we konden lang en kort praten maar die kras zat er volgens hun niet eerden op ons formulier sta dus ook 300 euro terug in Nederland wordt er nog eens 250 180 extra van onze visa af gehaald ja er was nog meer schade ontdekt na dat wij weg waren😁😁 wat een nep bedrijf NOOIT MEER! wij hebben gelukkig bij easy terra geboekt en daar kunnen wij onze geld terug krijgen omdat we een Uitgebreide dekking hadden genomen maar ik vindt dat als zo bedrijf gewoon nep schade gaat verhalen bij ons doen ze dat vast ook bij anderen en laten ze nooit iets maken aan de auto's maar geven elke keer weer iemand anders de schuld

  Oplichters

  Eerste keer een auto gehuurd in Madeira bij Centauro, maar nooit meer. In het donker de auto vanmorgen terug gebracht en ze zagen een beschadiging op een wiel, die ik zeker niet had veroorzaakt. Er werd direct 300 euro op mijn creditcard gezet zonder enige discussie. Had ik maar beter de auto moeten controleren, zeiden ze. De auto zat vol met krassen, maar niets wordt gerepareerd dus als jij t niet ziet, ben je direct de klos. Ik heb met de auto 2 dagen gereden, nooit een stoeprand geraakt maar toch moest ik opdraaien voor deze schade! Blijf weg van deze oplichters, die op deze wijze geld maken. Het lijkt een goede deal, maar het is t niet. Verzeker je goed.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ze verhalen schade op je die je niet hebt veroorzaakt, dus check de auto in detail. Geen enkele service

  Oplichters

  Eerste keer een auto gehuurd in Madeira bij Centauro, maar nooit meer. In het donker de auto vanmorgen terug gebracht en ze zagen een beschadiging op een wiel, die ik zeker niet had veroorzaakt. Er werd direct 300 euro op mijn creditcard gezet zonder enige discussie. Had ik maar beter de auto moeten controleren, zeiden ze. De auto zat vol met krassen, maar niets wordt gerepareerd dus als jij t niet ziet, ben je direct de klos. Ik heb met de auto 2 dagen gereden, nooit een stoeprand geraakt maar toch moest ik opdraaien voor deze schade! Blijf weg van deze oplichters, die op deze wijze geld maken. Het lijkt een goede deal, maar het is t niet. Verzeker je goed.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ze verhalen schade op je die je niet hebt veroorzaakt, dus check de auto in detail

  Niet dichtbij de airport

  Ze helpen met niets, geen enkele service

  Oplichters!

  Eerste keer een auto gehuurd in Madeira bij Centauro, maar nooit meer. In het donker de auto vanmorgen terug gebracht en ze zagen een beschadiging op een wiel, die ik zeker niet had veroorzaakt. Er werd direct 300 euro op mijn creditcard gezet zonder enige discussie. Had ik maar beter de auto moeten controleren, zeiden ze. De auto zat vol met krassen, maar niets wordt gerepareerd dus als jij t niet ziet, ben je direct de klos. Ik heb met de auto 2 dagen gereden, nooit een stoeprand geraakt maar toch moest ik opdraaien voor deze schade! Blijf weg van deze oplichters, die op deze wijze geld maken. Het lijkt een goede deal, maar het is t niet. Verzeker je goed.

  Zwakke punten
  Ze verhalen schade op je die je niet hebt veroorzaakt, dus check de auto in detail

  Niet dichtbij de airport

  Ze helpen met niets, geen enkele service

  Oplichters!

  Eerste keer een auto gehuurd in Madeira bij Centauro, maar nooit meer! In het donker de auto vanmorgen terug gebracht en ze zagen een beschadiging op een wiel, die ik zeker niet had veroorzaakt. Er werd direct 300 euro op mijn creditcard gezet zonder enige discussie. Had ik maar beter de auto moeten controleren, zeiden ze. De auto zat vol met krassen, maar niets wordt gerepareerd dus als jij t niet ziet, ben je direct de klos. Ik heb met de auto 2 dagen gereden, nooit een stoeprand geraakt maar toch moest ik opdraaien voor deze schade! Blijf weg van deze oplichters, die op deze wijze geld maken. Het lijkt een goede deal, maar het is t niet. Verzeker je goed!

  Zwakke punten
  Ze verhalen schade op je die je niet hebt veroorzaakt, dus check de auto in detail!

  Niet dichtbij de airport

  Ze helpen met niets, geen enkele service

  Oplichters!

  Eerste keer een auto gehuurd in Madeira bij Centauro, maar nooit meer! In het donker de auto vanmorgen terug gebracht en ze zagen een beschadiging op een wiel, die ik zeker niet had veroorzaakt. Er werd direct € 300 op mijn creditcard gezet zonder enige discussie. Had ik maar beter de auto moeten controleren, zeiden ze. De auto zat vol met krassen, maar niets wordt gerepareerd dus als jij t niet ziet, ben je direct de klos. Ik heb met de auto 2 dagen gereden, nooit een stoeprand geraakt maar toch moest ik opdraaien voor deze schade! Blijf weg van deze oplichters, die op deze wijze geld maken. Het lijkt een goede deal, maar het is t niet. Verzeker je goed!

  Zwakke punten
  Ze verhalen schade op je die je niet hebt veroorzaakt, dus check de auto in detail!

  Niet dichtbij de airport

  Ze helpen met niets, geen enkele service

  Oplichters!

  Eerste keer een auto gehuurd in Madeira bij Centauro, maar nooit meer! In het donker de auto vanmorgen terug gebracht en ze zagen een beschadiging op een wiel, die ik zeker niet had veroorzaakt. Er werd direct € 300 op mijn creditcard gezet zonder enige discussie. Had ik maar beter de auto moeten controleren, zeiden ze. De auto zat vol met krassen, maar niets wordt gerepareerd dus als jij t niet ziet, ben je direct de klos. Ik heb met de auto 2 dagen gereden, nooit een stoeprand geraakt maar toch moest ik opdraaien voor deze schade! Blijf weg van deze oplichters, die op deze wijze geld maken. Het lijkt een goede deal, maar het is t niet. Verzeker je goed, want anders kost t je meer dan je denkt! OPLICHTERS!

  Zwakke punten
  Ze verhalen schade op je die je niet hebt veroorzaakt, dus check de auto in detail!

  Niet dichtbij de airport

  Ze helpen met niets, geen enkele service

  Oplichters

  Wij hebben onze auto buiten de openingstijden ingeleverd (sleutel in de brievenbus) en veel foto's en een film gemaakt dat hij perfect in orde is achter gelaten.

  Nog geen dag later zag ik dat ze ons beschuldigen het slot stuk te hebben gemaakt. Ze sturen een heel onduidelijke foto van een slot door (waarop je niets, zelfs de kleur van de auto kan zien). Ze sturen ons zelf geen mail maar op de website zag ik een factuur van 300 euro, als je dit dus niet zelf nakijkt zijn ze weg met je geld zonder dat je er erg in hebt.

  Wij hebben in ons thuisland een goed verzekering en hebben dus zoals zovele geen verzekering bij hen genomen.

  Via mail krijg je gewoon geen antwoord, ik heb het bewijs op film dat het niet klopt maar krijg zelfs niet de kans deze te tonen.

  Sterke punten
  prijs op de website (later kom je bedrogen uit)

  Zwakke punten
  oplichting, onbeantwoorde mails

  Het voelt als oplichting!

  Nooit maar dan ook nooit daar een auto huren! Als je geen extra verzekering bij hun afsluit (ook al heb je die wel bij een ander afgesloten) dan word je geheid verantwoordelijk gesteld voor schade die niet door jou zijn gemaakt!!  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Oneerlijk en onterecht!

  WORST car rental ever

  WORST WORST WORST company EVER (and I did rent a lot of cars in my life) but THIS ONE, NO WORDS TO DESCRIBE!  - Rental isn't at the airport. Turned out to wait for 30 minutes on a shuttle..

  - We didn't received the car we booked?!

  - We had to pay € 300 (!!) for damage we didn't make!!!

  Centauro oplichting

  Heel slechte ervaring mee!

  Auto gehuurd in januari in almeria! Voor 5 dagen €28 ! Bij ophalen zowat het mes op de keel gekregen en nog €113 moeten bij betalen voor verzekering en zogezegd €56 aan naft die ik zou terug krijgen bij het inleveren met volle tank! Je kan daar dus niemand bereiken bij centauro! Al 10 tallen mails verstuurd , tevergeefs , gewoon niet te bereiken! OP luchthaven zelf ook 1uur verspeeld met wachten op shuttle bus! Er zijn dus wel degelijk verhuur bedrijven die zich niet met maffia praktijken bezig houden! Centauro behoort daar dus niet bij!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Lang op shuttle wachten

  Benzine niet terug betaald

  Dure verzekering aangesmeerd of kreeg auto niet mee

  Slechte service

  Een maand geleden een auto gehuurd en het ging helemaal top. Mooie wagen en redelijk lage kosten. Helaas heb ik mijn sleutels in de huur auto liggen waar ik ps achter kwam toen ik in Nederland aangekomen was. Nu 4 weken na het inleveren van de auto na meer dan 10 mailtjes te hebben gestuurd krijg ik GEEN reactie van Centauro. Wanneer ik Centauro bel vertellen ze mij dat ze de sleutels hebben gevonden in de gehuurde auto maar dat ik MOET mailen en ze me telefonisch dus niet kunnen helpen. Dit heb ik meerdere keren aangegeven maar ze doen hier niks aan en zeggen dat ik nog een keer moet mailen terwijl ik ondertussen over de 10x gemaild heb en geen reactie krijg.

  Ik ben zwaar teleurgesteld over de erg slechte klantenservice en wens dit niemand toe. Het voelt alsof ze mijn mailtjes niet serieus nemen terwijl deze bos erg belangrijk voor mij is. Centauro als jullie dit lezen door jullie erg slechte klantenservice zijn jullie extra klanten kwijt.

  Groet Alex v W

  Sterke punten
  Goedkoop

  Eerlijk

  Zwakke punten
  Hele slechte service

  Lang wachten

  Niet reageren om mail/telefoon

  Pure oplichting

  Toen we in alicante aan kwamen en bij onze boeking bij tuifly een auto gehuurd hadden blijkbaar bij centauro, lieten ze ons de MasterCard vragen, wij in veronderstelling voor waarborg. We hebben al 2 x met hen geboekt en aan de balie deden ze heel lastig over bijkomende verzekering, maar telkens geweigerd. Nu zei ze niks en wij al content dat ze niet aandrong. Ze liet Mn man tekenen op zwart bakje, gaf ons papier en wij wisten niet wat smart cover betekende, ook geen acht opgeslagen omdat er ons niks gevraagd was. Nu blijkt dat er 292 euro van onze MasterCard gegaan is voor die smart cover.....ik heb al 2 x naar centauro gemaild hierover....telkens in het Engels zeggen ze ons dat die bedienden ons de uitleg geven ...... en nooit zomaar. Een pure schande om zo misbruik te maken. Ik laat het er niet bij. Zijn er nog mensen die in gelijkaardige situaties zitten en die hun geld kwijt zijn. Ik bekijk welke stappen ik kan zetten, want dat is pure oplichterij. We hebben huis in Spanje gekocht en in september ga ik in alicante met Mn papier en blijf ik daar lastig doen tot ik een verantwoordelijke krijg en ik ga verdere stappen tegen dat bedrijf zetten.

  Sterke punten
  Toeristen oplichten en zeer onvriendelijk en heel grof

  Zwakke punten
  Eerlijk zijn

  Oplichters!!

  Zeer slecht! Kijk uit, maak foto's voor je de auto huurt, van alles!!! Benzine meter, banden, velgen...ze naaien je echt een oor aan!!

  En eis dat ze vtv samen met je de auto nakijken, want dit dien ze niet altijd.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  ALLES. Kijk uit!!!

  Afrader

  Wij hebben hier een auto gehuurd in Olbia (Sardinie). Alleen als je een verzekering voor 20 euro per dag wilt afsluiten dan zou ik hier huren. Snelle service en goede auto. Wij hadden een verzekering via de tussenpersoon (Easyterra). Het begon heel vriendelijk maar toen het onderwerp op extra verzekering kwam werd het heel vervelend tot intimiderend aan toe. Ze zeiden dingen als: "als ik 600 euro voor een kras vraag die je niet hebt gezien kan je niks doen". En dit ging zo 20 minuten door op een vervelende en intimiderende toon. Toch geen extra verzekering genomen en bij inleveren geen problemen.

  Sterke punten
  Nieuwe schone auto

  Zwakke punten
  Intimidatie voor een dure verzekering

  Ga hier niet huren

  Dit is echt een malafide praktijk, dont hire your car here. They prentend te be cheap, You are going to throw your money away.  Sterke punten
  Dieven zijn het

  Zwakke punten
  Alles aan dit bedrijf is zwak, er zijn geen goede punten te benoemen. Bespaar uw geld en ga liever in zee met een gerenomeerd bedrijd


Bezoek Centauro

Schrijf een review