Welkom bij Hertz Autoverhuur. Huur nu een auto online bij één van onze wereldwijde vestigingen. Met meer dan 90 jaar ervaring in de auto- en bestelwagenverhuur, profiteert u van onze grote selectie huurauto's die direct te reserveren zijn. Herz.nl is de beste plek om uw auto te huren omdat u dan meteen gebruik kunt maken van de beste prijs en laatste aanbiedingen.U kunt kiezen of u meteen wilt betalen bij de reservering, of later wanneer u de auto heeft gehuurd en weer inlevert. Reserveer meteen!

Voertuig huren

Klanten kunnen bij Hertz terecht voor het huren van auto's, bestelbusjes en vrachtwagens. Dit bedrijf is wereldwijd vertegenwoordigd en is is overal te vinden. Via de website kunnen klanten eenvoudig hun gewenste voertuig reserveren en of huren. Op de website kan men ook zien wat het aanbod is en wat de kosten voor het huren van een auto zijn. Daarnaast kan men op de website ook profiteren van scherpe aanbiedingen.


Op vakantie

Klanten die op vakantie gaan en op de plaats van bestemming een auto willen huren, kunnen gerust een huurauto boeken op de website van Hertz. Men voorkomt onnodig verlies van vakantietijd door online alles te regelen. Het regelen van een huurauto op de plek van bestemming kan onnodig tijd kosten. Het kan ook voorkomen dat de auto, die de klant wilt huren, niet meer beschikbaar is.


Bestelbus huren

Indien klanten van plan zijn te verhuizen of iets groots moeten verplaatsen, dan kunnen zij een bestelbus huren bij Hertz. Bij Hertz kan men namelijk kiezen tussen kleine, maar ook grote busjes. Klanten kunnen zichzelf heel wat moeite besparen door een geschikte busje te huren. Vele malen op en neer rijden is in dit geval niet meer nodig. Daarnaast kan de huurauto of het busje afgeleverd worden op een andere locatie, dan het adres waar het afgehaald is geworden.


Leeftijd bestuurders

Om een auto te huren bij Hertz moet de bestuurder minimaal 21 jaar zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Daarnaast moet de bestuurder ook een geldige creditcard, bewijs van adresgegevens en een mobielnummer of e- mail adres doorgeven. Dit is van belang om de reserveringsgegevens op te kunnen sturen voor de klant.


Extra kosten

Behalve de kilometerkosten (indien van toepassing) worden er geen andere kosten in rekening gebracht mits de klant te maken krijgt met schade of een bekeuringen. Aan klanten wordt gevraagd om zuinig met de auto's om te gaan, de auto op tijd in te leveren en er voor te zorgen dat de brandstof tank ten minste kwart vol zit. Daarnaast is het verboden te roken in de auto en huisdieren mee te nemen. In geval van een ongeluk of als het voertuig beschadigd raakt, dan wordt aan klanten gevraagd om contact op te nemen met de klantenservice van Hertz.


Contact gegevens

Hertz is te bereiken via het telefoonnummer 070 770 9213 of via het e- mail adres [email protected]


Hertz Video


Artikelen over Hertz

Hertz Korting: 25% winter sale korting

Reserveer voor 30 januari een auto bij Hertz en ontvang 30% korting. De code is geldig tijdens de huurperiode tot en met 31 maart 2015. Gebruik tijdens de boeking de volgende code: CPD code: ... [...]

Hertz Reviews

    tourist trap

    upon returning i was told to pay 40 pound extra for cleaning the car. there was sand on the floor. ( no floormat was installed on the floor, this is the trap, you cannot clean it yourself easily by taking out the mat) Employee very rude don.t buy into the trap of paying for gas upfront against a cheaper rate; you can t return the tank empty ( almost impossible to plan) and the rest of the fuel if for hertz so... you make them a profit... again, toursit trap all of these actions.

    Sterke punten
    none

    Belazerd door Hertz in Zuid Afrika

    Belazerd door Hertz in Zuid Afrika met verborgen/vage kosten. Hertz ziet mij nooit weer terug! Gebruik nooit Hertz! Bij het boeken van een Toyota Corolla kreeg ik een bevestiging van Euro 127 voor 10 dagen. Na het retourneren van de auto werd Euro 511 van mijn American Express kaart afgeschreven. Mijn klacht e-mail naar Hertz in het Engels: On 26-09-2018, I made a reservation on [www].Hertz[dot].nl to rent a Toyota Corolla for ten days so that I can travel from Johannesburg Oliver Thambo airport to Polokwane to visit my father. The rental period was from 27-09-2018 to 07-10-2019. On 26-09-2018, I received an email confirmation of the reservation, the amount on the confirmation was ~R 2102.00 ( 127.41). I have rented cars before from other companies when visiting South Africa. This time however, I decided to make use of Hertz because I have an American Express card. I used my American Express card to pay for the car rental when I made the reservation. On 27-09-2018 I flew to Johannesburg Oliver Thambo from Amsterdam and landed at about 10:00 p.m. and I went directly to the Hertz office at the airport to pick up the car. The person behind the desk at the Hertz office asked me for my American Express card and told me that a deposit is required but it will be credited to my card (upon returning the car). This seemed a little odd to me but the fact that the deposit will be credited to my card, did not make me question this any further, quite honestly, I was tired and just wanted to get the car and drive to Centurion where I slept for the night. After ten days I returned the car to the Oliver Thambo Hertz office in the same condition as when I received it. On 07-10-2018, I took my flight back to Amsterdam. Upon returning to The Netherlands, I received an invoice from Hertz (# 86736750−1), with a final amount of R 8444.08 (~ 511,75). This amount is much higher than the original amount on the confirmation, to say the least. I was expecting some extra cost but not such a high amount. When I look at the invoice sent to me by email, I see two services that do not make any sense to me: 1. SW of R 3130,40 (10 days X R 313,04) 2. PRE-AUTH of R 2000,00 That is an extra R 5130,40 which is a very high amount. Furthermore, I was not explicitly asked by anyone from Hertz if I wanted extra services when I took possession of the car on 26-09-2018. Can Hertz South Africa explain why there is such a huge difference between the initial confirmation amount of ~R2102 and the final invoice amount of R 8444.08? Can they explain to me why have they (extra cost lines) been added to my invoice? I believe that there must be a mistake on my invoice because I never agreed to extra services and yet I was invoiced R 5130,40 for the above-mentioned services. Up to now I have had no response from Hertz to my complaint, just an automated e-mail. Very dissatisfied customer.

    Sterke punten
    Lijkt een eerlijk bedrijf te zijn maar belazerd eigen klanten.

    Zwakke punten
    Belazerd eigen klanten.

    Ruim anderhalf jaar na datum autohuur onterecht geld afgeschreven

    Auto via Cardel mar gehuurd voor Tel Aviv Isral. Ruim anderhalf jaar later wordt er ten onrechte weer een bedrag afgeschreven met de mededeling dat we niet betaald zouden hebben. Ze reageren niet op onze mail en Car del mar doet ook niets. Schande.

    Sterke punten
    Nvt

    Zwakke punten
    Zie verhaal.

    Fraduleuze zaken bij HERTZ!!

    Had auto al betaald via Rentalcars, vervolgens crediteert Hertz nogmaals (en meer als dubbel!!) de kost van de wagen via mijn credit kaart! Klacht ingediend zonder ENKELE reactie. Vervolgens crediteren ze nogmaals 30 EUR van mijn credit kaart, een maand later. Zonder verdere toelichting! Reageren op geen enkele manier om mijn klacht! Ondertussen juridische stappen moeten ondernemen om mijn geld terug te krijgen!!! Zeer frauduleuze zaken bij Hertz! Geef nooit je credit kaart aan hun want ze halen em zo leeg zonder toelichting!!

    Sterke punten
    NIKS

    Zwakke punten
    ALLES

    Afzetters

    Ik heb een auto gehuurd met hertz in Sevilla, en dit was echt een slechte ervaring. Het begon toen we de auto kregen. We hadden een korting op de site Booking. We hadden de tweede bestuurder gratis, bij de receptie zeiden ze dat dit niet waar was. Het zou 113 zijn, ze houden geen rekening met kortingen Via Booning. Nadat ik zei dat dit niet eerlijk was en ik een klachtenformulier zou invullen, kregen we eindelijk onze korting. Al een uur later! Toen we onze auto terugbrachten (met een volle tank), vroegen ze om een ​​ticked van het tankstation. Ze hadden ons niet gezegd dit ticket bij te houden, dus dat deden we niet. Ze vertelden ons dat we voor naft moesten betalen. Maar de tank was vol! Omdat ik weet da ze normaal veel aanreken voor de naft. Dus nogmaals, ik was gefrustreerd en ging naar de receptie. Verklaarde mijn probleem, aanvankelijk luisterden ze niet echt. Ze vertelden ons dat ze niets extra's aanrekenen voor het gas. Maar ze zouden dit niet schriftelijk opschrijven. Ik vertrouwde hen niet, dus heb ik geklaagd op twitter. In eerste instantie wouden ze me niet helpen, omdat de reservering was met Booking (en had een Booking klantnummer in plaats van een van hen). Toen gaven ze me een e-mail van het kantoor van Spanje. En nu deze week vragen ze extra een vergoeding, ze beweren dat ik de auto op een andere locatie heb afgezet dan heb afgehaald! Terwijl ik hem heb opgehaal en afgezet op de luchthaven. Ik ben in heel mijn leven in nog geen een ander Hertz kantoor geweest, en zal het zeker ook nooit doen!

    Sterke punten
    Geen!

    Zwakke punten
    Ze rekenen kosten aan, voor dingen die er niet zijn. Veranderen je factuur constant! Ook zonder dat je tekent of toestemming geeft!

    Praatjesmakers en afzetters

    Bij het reserveren van de auto is niet duidelijk welke verzekeringen er precies in de prijs inbegrepen zijn. Hoewel we bij het reserveren alle mogelijke verzekeringen hadden aangevinkt, bleek dat bij het afhalen van de auto in Napels niet voldoende voor een volledige risicodekking. Medewerkers zijn praatjesmakers die erop getraind zijn om je extra verzekeringen aan te smeren. Omdat Zuid-Itali een risicogebied is, namen we alle extra's. Tijdens de reis werd er op een bewaakt parkeerterrein ingebroken in de auto en alle bagage gestolen. We wilden de schade aan de auto melden bij Hertz, maar het nummer van Hertz Assistance en de balie in Napels waren nooit bereikbaar. Hoofdkantoor in Milaan gebeld, waar men zei dat we dat maar in Napels moesten oplossen. Omdat er alleen maar een raampje ingetikt was, konden we verder rijden, maar stel dat je een ernstig probleem hebt (ongeval, motorpech). Je hebt dan extra betaald voor bijstand en eventueel een vervangauto, maar daar heb je niets aan omdat niemand de telefoon opneemt. De verzekeringen dekten alleen schade aan de auto en niet de gestolen bagage. Daarvoor was er nog een extra verzekering nodig, maar die werd ons nooit aangeboden. Bij het terugbrengen van de auto in Rome hebben we gemeld dat we niet tevreden waren over de service van Hertz, maar botsten op een muur van onverschilligheid. Service is er alleen op gericht klanten zoveel mogelijk geld af te zetten. Was de eerste en allerlaatste keer dat we met Hertz in zee zijn gegaan.

    Sterke punten
    Recente auto

    Zwakke punten
    Geen duidelijke info over verzekeringen en extra's Onbereikbaar als je ze nodig hebt

    Vervangende auto v8a Hertz

    Ik heb ivm autopech in Duitsland in het dorp Deggendorf een auto kunnen krijgen als vervangend vervoer dit was allemaal zeer goed geregeld en ook de desbetreffende medewerkers daar hebben meer dan hun best voor ons gedaan, eigenlijk waren ze al gesloten maar toch hebben ze obs verder geholpen Dikke pluim voor vestiging gedeg63! Ook bij het inleveren in Utrecht werdt ik wederom keurig en snel geholpen dit was vestiging neutr60. Kortom goede ervaringen met Hertz ik zal dan ook sneller bij hun gaan huren door deze ervaring.

    Sterke punten
    Goede service

    Zwakke punten
    Geen

    Opgelicht in Bologna

    Online bij Hertz een fiat 500 gehuurd in Bologna, kosten hiervan 195, voor een week. Bij aankomst in bologna was het erg druk bij de service balie. Een van de drie medewerkers ging echter gewoon weg, waarschijnlijk omdat haar dient erop zat!!!!! Als veiligheid wel een extra chauffeur besproken en het eigen risico afgekocht, kosten volgens de medewerkster 160, totale kosten incl reservering 355. Bij terugkomst bleek de rekening echter 750 te bedragen??? De specificatie van de kosten, 60 extra bestuurder, 266 kosten tbv afkoop eigen risico, 67 brandstofkosten terwijl wel afgetankt is (helaas geen bewijsmateriaal), 60 pechhulpdienst, 60 lokale kosten. Daarnaast nog huurkosten en BTW. Hoe is het mogelijk? Wij hebben al jaren autos gehuurd op diverse vliegvelden in diverse landen, maar zijn nog nooit zo opgelicht !!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Na contact met Hertz is ons gebleken dat het indienen ban een klacht totaal geen nut heeft, medewerkers zijn goed opgeleid met vragen over bonnetjes, bewijsmateriaal en handtekeningen op contracten. Dit zijn praktijken waar wij, na onze prachtige vakantie in een prachtig land, totaal geen zin in hebben. Misschien dat deze review helpt, in ieder geval voor andere potentile klanten van Hertz. Ga nooit in zee met Hertz!!!!

    Hertz zijn oplichters!

    Auto gehuurd bij Hertz in Girona voor twee weken ad 229 via RyanAir, vooraf voldaan. Na terugkomst blijkt er nog een extra 247 door Hertz te zijn afgeschreven. Zonder enige uitleg of specificatie. Klacht ingediend, maar Herz reageert niet. HUUR NOOIT EEN AUTO BIJ HERTZ!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    oplichters!

    Extra verzekering zonder toestemming aangesmeerd - Malaga Airport

    Nooit huren via Hertz! Niettegenstaande ik dacht dat HERTZ een zeer goede reputatie had en ik de eerste keer absoluut geen problemen heb gehad, terug geboekt in oktober. Aangezien we een extra verzekering via Ryanair hadden afgesloten, laten weten aan de dame aan de balie dat we geen verzekering meer hoefden. Ons toch laten tekenen met extra verzekering op de afhaaldocumenten (zeer onduidelijk), met een extra 112 EUR tot gevolg... (Via de VISA-afrekening). Pas een maand later opgemerkt. Daarna gebeld naar de algemene helpdesk van HERTZ waar er een dame mij gewoon doodleuk meldt dat mijn man hiervoor wel getekend heeft. Op het meest onduidelijke document ooit! Pure oplichterij is het!!!! Echte afzetters bij HERTZ.

    Sterke punten
    Geen wachtrijen maar waarschijnlijk te wijten aan het feit dat er, na een eerste slechte ervaring, niemand nog wilt boeken bij HERTZ.

    Zwakke punten
    Te veel om op te noemen

    Oplichters bij Herz

    Het begint al bij de reviews zoals boven aangegeven. 56 revieuws, waarvan 8 positief! Hoe bestaat het. Ook in mijn geval verzekeringsoplichting op het vliegveld in Malaga. Vlotte babbel in de drukte, een paraafje hier, een paraafje daar en uiteindelijk ben je voor ruim 400, opgelicht. Natuurlijk moet je opletten bij dit soort bedrijven, maar Hertz spant wel de kroon. Nooit bij Hert huren dus.

    Zwakke punten
    Oplichter achter de balie in Malaga.

    Pas op smerige oplichters Hertz Girona

    Auto gehuurd via Sunny Cars bij Hertz,allereerst willen ze je een dure schadeverzekering aansmeren terwijl in de documenten van SC heel duidelijk staat vermeldt dat wij al een allrisk verzekering hadden afgesloten, de dame gaf nog even fijntjes aan dat als er ook maar wat aan de auto mankeerde bij terugkomst, ze ons 1300 euro van de creditcard kon inhouden. De auto van tevoren geinspecteerd en daarbij diverse schades bij de balie gemeld omdat ze niet op het formulier waren aangegeven, de dame achter de balie gaf aan dat schades kleiner dan 10 cm niet gemeld hoefden te worden en krabbelde wat op het voertuig formulier. Na 3 weken hebben wij de auto weer ingeleverd en er was verder niets mee aan de hand ,tot wij 8 weken later een schadeclaim van Hertz in de brievenbus kregen waar er een schade werd gemeldt van 248 euro,de spoiler was kapot/ beschadigd ,de foto was toegevoegd. Deze schade had ik echter gemeld bij de balie voordat ik de auto meenam en was kleiner dan de 10 cm zoals de dame had aangegeven, nu was het dus wel een probleem geworden, wat je ook verder onderneemt en verklaart en foto,s ter bewijs aandraagt,het gaat Hertz alleen maar om geld! Als je niet via hun een dure verzekering afsluit ben je standaard het haasje en krijg je een schade melding voor je kiezen. Ik van meerdere kennissen dezelfde verhalen gehoord dus dit zijn maffia praktijken. Huur nooit een auto via Hertz want dan wordt je opgelicht. Hertz staat bij mij gelijk aan autoverhuur maffia.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Super slechte service en oplichtings praktijken.

    Hertz? - zucht-

    Hertz, een zeer grote autoverhuurder met een slechte reputatie bij ons en die willen ze graag weer waarmaken. Nu tegen onze verwachting in via Sunny Cars -een tussenpersoon- hier terecht gekomen. En daar begint de ellende al want en de autoverhuurder en Sunny Cars moeten aan je verdienen. Bij Hertz in Oslo. Hertz dus; -zucht- meteen bij de balie een poging om een dure verzekering aan te smeren - die strandt- en de toon is gezet. "Oh ja Sunny Cars ja die verzekering zit er wel bij maar het eigen risico moet u als borg betalen en dan kunt u het later wel weer claimen bij SC." De Hertz medewerker heeft er al flink de pest in. We krijgen een te kleine auto aangeboden die niet besteld is (audi a3 versus volvo v40), bij ons protest krijgen we een grotere auto aangeboden tegen een grove meerprijs. Sunny Cars klanten zijn overduidelijk niet welkom en niet gewaardeerd. Sunny Cars heeft geen alarm of hulplijn dus je moet je er zelf uitvechten met Hertz. Parking lot helemaal afgelopen geen equivalent (wel compacter of groter). Er volgt een patstelling, Hertz heeft maling aan ons en offreert 3 andere duurdere auto's, we krijgen geen upgrade omdat we Sunny Cars klant zijn (letterlijk gezegd). Sunny Cars is verder prepay dus het geld is al binnen (letterlijk gezegd). We zullen het moeten doen met wat Hertz ons wenst voor te schotelen. Bijbetalen of niet weg kunnen dus, ook een Hertz Gold Card kan ze niet boeien. De verspilde tijd begint op te lopen en we kiezen voor een duurdere auto, meteen bijbetalen en doei! Helaas helaas had de vermoeidheid al toegeslagen, te laat gezien dat de tank niet helemaal vol zat, typisch Hertz, altijd geld aftroggelen. Natuurlijk direct klachten ingediend, maar Hertz geeft niet thuis. Hertz zelf is al geen beste autoverhuurder maar met Sunny Cars als tussenpersoon ben je niet eens welkom. Toch proberen? Succes!

    Sterke punten
    - altijd nieuwe auto's gehad - hoewel je contractueel en financieel slecht af bent, ze blijven altijd beleefd en correct - balie altijd in de buurt

    Zwakke punten
    - het kan Hertz allemaal niet zo schelen - groot log bedrijf, geen aandacht voor individuele klant - geen volle tank en er niets aan doen - verzekeringen aansmeren - hogere klasse ter plekke noodzakelijk - klantenservice? Ehh watte??

    "autohuurcriminaliteit" Hertz

    Afgelopen meivakantie hebben we voor de allereerste keer in ons leven een auto gehuurd voor een vakantieweekje Nice. We hadden een all-inclusive pakket bij Dollar-Thrifty (dochter van Hertz) geboekt via Sunny Cars, dus konden zorgeloos met vakantie. We kwamen s morgensvroeg aan in Nice, gaan naar de Hertzbalie die ook Dollar Thrifty afhandelde, hadden weinig mensen voor ons dus het ging allemaal vlot. We hadden een creditcard met de goede limiet, de medewerkster keek op haar scherm en constateerde terecht u bent voor alles verzekerd, en we kregen een klein reutje ter parafering en ondertekening. In de veronderstelling dat dit voor onze borg was al het andere was toch al betaald? tekenden we. Na een week zonder problemen de auto ingeleverd; krijgen we na een paar dagen een afschrijving van 279 euro??? Dit aangekaart bij Sunny cars die dit voor ons ging onderzoeken, blijken we te hebben getekend voor 3 extra verzekeringen van 279 euro! (De autohuur inclusief verzekeringen bij Sunny Cars was notabene 235 euro!) Terwijl er met ons met geen woord is gesproken over extra verzekeringen afsluiten, wat we natuurlijk ook nooit gedaan zouden hebben met ons all-in pakket. En je zou toch denken dat je dit in een duidelijk contract voorgelegd krijgt, en dat er wordt uitgelegd waarvoor je tekent. Niet op een klein reutje en in het Frans! Sunnycars heeft het bij Dollar Thrifty aangekaart, maar omdat we getekend hadden kon Sunny Cars niets meer voor ons betekenen. We kregen wel een tegoedbon van 70 euro voor bij een volgende huur...... Uiteraard hebben we hierna 2 x een uitgebreide klachtenbrief gestuurd naar Dollar Thrifty (Hertz), en u voelt hem al aankomen; We kregen nul op rekest. Er wordt helemaal niet ingegaan op onze argumenten maar er wordt doodleuk gezegd: Bij aanvang van de huur is u de mogelijkheid geboden extra verzekeringen te accepteren. U heeft voor deze mogelijkheden getekend aan de balie. Op grond van deze gegevens is de rekening correct en zien wij geen aanleiding om tot terugbetaling over te gaan. Bedankt voor uw begrip.De mogelijkheid extra verzekeringen af te sluiten is ons echter absoluut nit geboden; zou je beeldmateriaal van de transactie kunnen terugzien zou je zonder geluid kunnen constateren dat er geen gesprek heeft plaatsvonden. Ik heb uiteraard geleerd een volgende keer als ik een auto huur van alles wat ik moet tekenen na te vragen wat het precies is, maar feit blijft dat Hertz, een marktleider in autoverhuur, zijn eigen klanten op deze manier nog een extra poot uitdraait!!

    Sterke punten
    Als het goed gaat: goedkoop, all-inclusive, duidelijk proces

    Zwakke punten
    Als het fout gaat (zoals nu): iedereen geeft niet thuis bij een klacht, medewerkers zijn niet empathisch en handelen alleen volgens de regel, voorlichting aan de balie is slecht, zelfs een teruggave van een deel van het onterecht gencasseerde bedrag wordt niet in overweging genomen, etc

    benzinezwendel

    Ik huurde via Car Hire Labs een auto bij Hertz in Timisoara, Roemeni. Afhalen ging vlot, terugbrengen ook. Maar enkele uren na thuiskomst kreeg ik telefoon dat ik diesel in de benzinetank zou hebben gedaan. Ik ben 100 % zeker dat dit niet waar is. Ik weet nog heel goed waar ik getankt heb en met welk pistool, en heb dit via Google Streetview duidelijk kunnen nakijken. Bovendien past een dieselvulpistool niet in een benzinewagen. En last but not least: na het tanken heb ik nog een kleine 10 km gereden zonder enig probleem. Volgens mijn eigen garage had de auto het geen 2 km uitgehouden. Helaas heb ik na het inleveren van de auto het bewijsje van het tanken weggegooid. Toch bleef Hertz beweren dat ik verkeerd getankt had. Het zou me niet verwonderen dat ik niet de eerste klant ben die dit meemaakt. Uiteindelijk kreeg ik een factuur van 158 voor het reinigen van de leidingen en het opnieuw voltanken. Zonder enige scrupule hebben ze 169 van mijn rekening gehaald. Gangsterpraktijken zijn het!

    Zwakke punten
    Dit lijkt op oplichting!

    onduidelijk

    bij aankomst toronto erg lastig om de al bestaande schade op te laten nemen. Controleer dus zelf enorm goed. onduidelijkheid over het afgetankt afleveren. gevolg auto ingeleverd met een bijna volle tank en mag alsnog voor 50 dollar extra betalen. Tel. is hertz niet bereikbaar minimaal 30 min in de wacht, reageren niet op klachten. nooit meer hertz voor mij

    Sterke punten
    geld innen

    Zwakke punten
    al het overige.

    Alle alternatieven beter dan hertz Milaan

    Uren, werkelijk uren moeten wachten bij Hertz Milaan. Een stel.mey kleine k8nderen heeft bijna vier uur.moeten wachten. Volledig onderbemand. Weinig begrip. Er zijn welgeteld drie balies open. Het enige welkom en begrip is een schouderophalen. De andere verhuurbedrijven hebben hun klanten reeds kunnen bedienen. Voortaan weer sixth. Wat een waardeloos bedrijf.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Totaal niet berekend op drukte.

    waar blijft borg?

    Waar blijft borg na ruim 2 weken. Volgens alg voorwaarden van Hertz krijg je borg gelijk terug bij inlevering van auto zonder problemen. Not dus! Auto te laat mee gekregen en met niet goed werkende brandstofmeter volgens de uitgifte medewerker van Hertz. Bij inleveren na te hebben afgetankt werd getwijfeld of ik wel had afgetankt door Hertz medewerker van Hertz Den Haag in Nederland. Wat een communicatie. En nu als pesterij borg niet terugstorten. Maffia.

    Sterke punten
    Auto deed het beter dan het personeel. Geen haperingen.

    Zwakke punten
    Zeer slechte service

    Hertz goede service

    Meld je aan als gold member en voer alle gegevens in. Bel even met het kantoor in Hoofddorp als je er zelf niet uitkomt. Snelle service geen wachttijden bij de balie. Ook geen gedoe met terugbrengen. Lage borg die gereserveerd wordt op de credit card. Tip! Neem een credit card die een tweede bestuurder en het eigen risico dekt. Ervaringen met andere verhuurders O.a goldcar en sunnycars heeft ons geleerd dat hertz , met gold membercard, het meeste service oplevert.

    Sterke punten
    Gold member snelle service en vaak een up grade

    Zwakke punten
    Geen

    Hertz Zuid Afrika zijn oplichters - nooit boeken

    Ik kreeg een bekeuring omdat de license plate niet meer geldig was. Hun schuld. Hertz tekende een vrijwaringsdocument voor mij. Maar ze hebben na teruglevering toch EUR 55 van mijn credit card afgehouden. Klacht ingediend bij klantenservice, maar helpt niet. OPLICHTERS EN DIEVEN. NOOIT BIJ BOEKEN WANT ZE PLUNDEREN JE CREDIT CARD !!!

    Sterke punten
    GOEDE OPLICHTERS HEBBEN EEN MOOIE NAAM.

    Zwakke punten
    ZE LICHTEN JE OP NA HET TERUGBRENGEN VAN DE AUTO.

    Prima

    Al zeker 8 keer een auto gehuurd bij Hertz. Nooit enig probleem ondervonden. Ook nooit gezeur over extra verzekeringen en regelmatig een upgrade naar een grotere auto. Dit jaar kwamen wij na een half uur rijden erachter dat de benzinetank maar half vol was. Eigen schuld we hadden er niet goed op gelet. Een foto gemaakt van het dashboard met de km stand en benzine meter. Een telefoontje naar Hertz in Brgamo om dit mede te delen. Was geen probleem lever de auto maar met een halve tank in. Wij gedaan en inderdaad, honderd excuses en een voucher met een flinke kortingcode voor een volgende keer.

    Sterke punten
    Goede communicatie en service.

    Zwakke punten
    Nog niet mee gemaakt

    Pas op met huren in Zuid Afrike

    Voor 4 weken auto gehuurd voor trip Nambie, Botswana en Zuid Afrika. 3 lekke banden en beschadiging, kan gebeuren . Met Hertz gebeld maar geen contact kunnen krijgen. Gemaild, kregen we retour. Op luchthaven aangegeven en zou volgens medewerker geen probleem zijn. De banden die we betaald hebben zouden worden vergoed. Deposit voorlopig kwijt. Vanuit Nederland regelmatig contact, van kastje naar de muur gestuurd. Geen reacties. Nu 8 maanden na dato krijg je een algemeen bericht. Geen excuses voor de lange wachttijd, geen empathie, helemaal niets. Hertz betaalt niet is de boodschap en dat is het. Hertz South Africa is niet duidelijk mbt communicatie, werkt traag en langs elkaar heen en komt afspraken niet na. E300,00 gewoon weg.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    - onduidelijke communicatie - afspraken niet nakomen - niet uit zichzelf terugkomen op mail - moeilijk te bereiken via mail of telefoon - houdt zich niet aan afspraken - onpersoonlijk - niet empathisch

    Ryanair Car Hire/Thrifty: Boek hier NOOIT!!

    Op 01-02-2017 boekte ik voor een week een auto op Lanzarote via de Ryanairsite, een bedrag van 148,- werd afgeschreven. Met de voucher kwam ik bij de luchthavendesk van Hertz/Thrifty. Mijn boeking bleek echter onvindbaar in hun computer, ik moest maar contact opnemen met Ryanair of alsnog daar een auto huren a 220,-. Klacht ingediend bij Ryanair Car Hire. Zij namen weer contact op met Hertz/Thrifty en kregen te horen dat ik niet was komen opdagen en dat de reservering gewoon in hun computer stond. Ook gaven ze aan gratis een auto mee te geven als ze een boeking niet konden vinden. Ondanks vele mails heen en weer met Ryanair Car Hire met foto's en de bevestiging de deskmedewerker te kunnen beschrijven werd er niet getwijfeld aan het standpunt van Hertz/Thrifty, er werd niets vergoed. Geen auto dus en 148,- armer. Ik laat het er niet bij zitten en schakel rechtshulp in.

    Moeten betalen voor schade die reeds aanwezig was

    Bij afhalen papieren moeten ondertekenen zonder auto gezien te hebben. Fout gemaakt door dit niet goed na te kijken. Bij aankomst appartement en beter licht schade gezien aan voorkant wagen die niet op de papieren stond. Zoals we vreesden werd hier bij teruggave een serieuze kost voor aangerekend. Pure oplichting. Zullen nooit meer boeken bij Hertz.

    Bad service and overcharged

    Service was bad. Charged more than they posted online. And then charged me extra amount two more times again 14 days after I returned the car.


Bezoek Hertz

Schrijf je eigen review