Op Sixt.nl voordelig een auto huren betekent voor u premium autoverhuur. Sixt autoverhuur is wereldwijd en in Europa één van de leidende autoverhuur bedrijven en is ook in Nederland ruim vertegenwoordigd met vestigingen. In veel plaatsen vindt u bij Sixt Autoverhuur een ruim aanbod aan nieuwe en luxe huurauto's.

Reserveren

Klanten van Sixt kunnen een huurauto online reserveren. De online huurauto reservering vindt plaats in 'Real Time', wat betekent dat de klant direct na de reservering een bevestiging van de boeking krijgt. Klanten profiteren daarnaast ook van gunstige internet prijzen, die veel lager zijn dan de offline tarieven. Een online reservering kan tot uiterlijk 2 uur voor het afhalen van de auto en uiterlijk 4 uur voor Boels-vestigingen. Voor jeeps en cabrio's geldt een reserveringstermijn van minimaal 24 uur van tevoren.


Leeftijd bestuurders

Voor het huren van een auto in Nederland is de minimum leeftijd 21 jaar. Daarnaast moet de huurder minimaal 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Voor de luxere auto groepen zoals de PDMR en hoger is de minimum leeftijd 25 jaar.


Betaling

Klanten kunnen met hun creditcard voor de huurauto bij de desbetreffende vestiging waar de auto opgehaald moet worden. Met opgaaf van de creditcard gegevens zijn klanten gegarandeerd van hun reservering, echter wordt de betaling pas afgerond bij de vestiging waar de auto opgehaald moet worden.


Sixt Cards

Klanten van Sixt kunnen ook speciale klant kaarten aanvragen. Een persoonlijke Sixt Express Card kan eenvoudig via het internet aangevraagd worden. Onder het kopje 'services' kan men kiezen voor 'Sixt Express'. Vervolgens moet het online formulier ingevuld worden. Hierna kan men klikken op 'aanvraag versturen'. Hetzelfde document moet ook ondertekend opgestuurd worden naar Sixt. De Sixt Express Card wordt dan per omgaande naar de klant gestuurd. Als houder van de Sixt Express Card kunnen klanten profiteren van de volgende voordelen: - Tijdverslindende huurformaliteiten en vervelende wachtrijen voor de balie vermijden. - Het self service aanbod zoals CarExpress via een automaat of een mobiele telefoon gebruiken. - Extra bonusmiles of punten ontvangen via de verschillende partners van Sixt.


Diefstal

In geval van diefstal van de huurauto wordt aan klanten geadviseerd om als eerst aangifte te doen bij de politie en de diefstal te melden bij Sixt via het telefoonnummer: 023-5698656.


Facturatie

Het ontvangen van de factuur van Sixt kan op verschillende manieren. Klanten kunnen ervoor kiezen om de rekening via post of via e- mail te ontvangen. Daarnaast hebben zij ook de mogelijkheid om online een kopie van de rekening op te vragen. Bovendien is het ook mogelijk om direct bij iedere Sixt verhuurlocatie of bij een Sixt Quick-Check-In automaat de huurauto te betalen.


Contact gegevens

Voor Reserveringen, vragen over reserveringen of gedurende de huur, kunnen klanten contact opnemen met Sixt via het telefoonnummer: +31 (0)23 56 986 56 of het e- mail adres: reservations-benelux(at)sixt.com Voor feedback, vragen over een factuur of na de huur kunnen klanten contact opnemen met Sixt via het e- mail adres: service-benelux(at)sixt.com Voor schademeldingen (Internationaal), kunnen klanten direct contact opnemen met de hotline via het telefoonnummer: +31 (0)23 56 986 56 of via het e- mail adres: damage-benelux(at)sixt.com


Informatie over Sixt

Bij Sixt ben je terecht voor de beste auto's. Wereldwijd vind je in circa 100 landen meer dan 4000 filialen waar je een auto kan huren. Op vrijwel elke internationale luchthaven is er een Sixt autoverhuur te vinden. Bij aankomst staat jouw gereserveerde auto al voor je klaar. Handig toch? Sixt autoverhuur heeft een groot aanbod voertuigen en je vindt gegarandeerd een iets wat bij jou past. Ga je voor een busje, een luxe auto, een SUV, een sportieve auto of een cabrio? Kijk snel naar de mogelijkheden bij de vestiging van jouw keuze. Voor een leenauto of een motor ben je ook terecht bij Sixt. Hiervoor kan je altijd telefonisch contact opnemen of simpelweg een van de filialen bezoeken. Wil je nog extra opties? Tijdens het reserveringsproces, heb je de mogelijkheid om voor allerlei extra opties zoals een kinderzitje of een navigatiesysteem te kiezen. In Nederland zijn er al meer dan 40 locaties van Sixt autoverhuur. Sixt is niet alleen goedkoop, maar ook erg betrouwbaar. De auto's zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit. Bij Sixt autoverhuur is het zelfs mogelijk om voor een langer termijn een auto te huren. Bijvoorbeeld wanneer je tijdelijk geen eigen vervoer hebt door een ongeluk. De auto kan compleet geleverd worden met kinderstoeltjes en een navigatiesysteem. Studenten krijgen bij Sixt Autoverhuur een leuke studentenkorting!


Ervaringen Sixt

Wanneer je een huurauto nodig hebt, denk je al snel aan bekende autoverhuurbedrijven zoals Sixt. De keuze is vaak vanwege het internationale karakter en naamsbekendheid van zulke bedrijven. Wanneer een keuze hebt gemaakt, is het nog de vraag of dit daadwerkelijk een positieve of een negatieve ervaring wordt. Wat zijn de ervaringen met Sixt autoverhuur? En zijn de ervaringen in Nederland even positief als in het buitenland? Tijdens jouw vakantie wil je tenslotte wel goed verzekert zijn van een goed huurauto. Op vergelijkautoverhuurders.nl kan je de ervaringen lezen van klanten van Sixt autoverhuur. Heb jij een ervaring die je wil delen? Laat dan jouw beoordeling achter op vergelijkautoverhuurders.nl


Klachten

Op de website van Sixt is er een aparte pagina waar je een klacht, compliment of suggestie kan indienen. Wanneer je een klacht hebt waarmee je (dringend) geholpen wenst te worden, dan is het een snellere keuze om telefonisch contact op te nemen met een vestiging van Sixt autoverhuur in jouw omgeving. Bij het terugbrengen van de auto kan je een klacht indienen over een auto. De medewerkers van Sixt zullen proberen samen met jou een passende oplossing te vinden.


Kortingen

Sixt autoverhuur heeft altijd topaanbiedingen met scherpe prijzen. De aanbiedingen zijn maar voor een beperkte periode geldig en hebben speciale voorwaarden, afgestemd op de periode van het jaar. Op de website is een overzicht van de actuele aanbiedingen.


Sixt Video


Artikelen over Sixt

Voordelen van een auto huren bij Sixt

Van de ene bestemming naar de andere op zakenreis of vakantie. Er zijn verschillende manieren waarop je op jouw bestemming kunt komen tijdens een vakantie of zakenreis. Door alle keuzeaanbod kan het soms moeilijk worden om een keuze te maken. Ga je met een taxi naar al je bestemmingen of neem je de bus? Elke vorm van reizen heeft zijn voor- en nadelen. Maar het handigste is toch om een auto te hur ... [...]

Auto huren bij Sixt

Bij autoverhuurbedrijf Sixt ben je terecht voor de beste huurauto's. In ruim 100 landen ter wereld zijn er meer dan 4000 vestigingen waar je een auto kan huren. Op vrijwel elke internationale luchthaven is er een Sixt autoverhuur te vinden. Wanneer je reserveert staat bij aankomst jouw gereserveerde auto al voor je klaar. Op deze manier kun je zonder tijdverlies jouw reis voortzetten bijvoorb ... [...]

Sixt Reviews

  Oplichtersbende

  Dit is een oplichters bedrijf. Huur hier niet, tenzij je opgelicht wilt worden. Check goed de prijzen voor je hier komt, aan de balie maken ze extra dure prijzen zodat ze hogere bonussen krijgen. De medewerkers doen er hier alles aan om hun bonussen te halen en doen je allerlei beloftes die ze niet nakomen. Vervolgens krijg je na je huurperiode nog allerlei facturen die niet onderbouwd zijn, als je ze dan opbelt kunnen ze geen uitleg geven over de bedragen, maar je moet ze wel betalen, anders krijg je de deurwaarder over je heen.

  oplichters

  ik had de auto al online gehuurd en netjes gelijk alles betaald voor een mazda.
  hebben ze alle autos ingerolen voor nieuwe autos en moet ik extra betalen $26 dollar.
  uiteindelijk moet ik dus ( kwam ik thuis achter ) $302 dollar extra betalen.
  stelletje oplichters !!!!

  Sterke punten
  oplichten

  Geen enkele hulp of begrip!

  Helaas zeer slechte ervaring. In het boekingsproces is dat datum een week versprongen (door beschikbaarheid) van 11 naar 18 februari. Ik heb dit pas na boeking gezien. Heb mij binnen 3 minuten daarna bij de klantenservice gemeld. Maar annuleren is onmogelijk zonder je geld kwijt te zijn. Dat voor een groter A-merk verhuurbedrijf........

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Klantenservice, begrip, menselijkheid

  Oplichters

  Echt een verschrikkelijk bedrijf. Online mijn verhuisbus gereserveerd en betaald. Op de dag van ophalen was er een storing met hun creditcard betalingssysteem. Ik mocht mijn borg niet pinnen, het kon alleen met creditcard. Ik kreeg de bus niet mee. Mijn hele verhuizing was hier omheen gepland uiteraard. Maar zonder excuses werd mij de deur gewezen. Ik heb nu meerdere mails gestuurd met de vraag wanneer ik mijn geld terugkrijg, maar ik krijg steeds een standaard mail terug. Telefonisch zijn ze niet te bereiken want er bestaat geen telefonische klantenservice. Huur je auto of bus dus echt niet hier!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel veel

  Wat een oplichters !!!!!

  Jarenlang over heel de wereld naar volle tevredenheid auto's gehuurd. Dus recent weer in Spanje. SUV gehuurd maar niet gekregen. Dat soort lokkertjes zijn we wel gewend en kunnen we overheen stappen. Maar dan. Bevestiging gekregen voor huur, aantal kilometers, verzekeringen etc.. Net als altijd. Bedrag kwam neer op 1383,93 euro voor 8 dagen. Achterlijk duur geworden na Corona, maar wat niet. Na inleveren (zonder schade) gaf men aan digitaal te werken en de rekening na te sturen via e-mail. Nou daar kwam hij hoor : 2.053,36 euro. Zo ongeveer 50% hoger !!!!!!! We waren altijd zeer tevreden klanten van Sixt, maar nu zou ik het liefst nog minder dan 1 ster geven.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ze zijn veranderd van een fijn transparant bedrijf in het zoveelste zakkenvullende autoverhuurbedrijf.\\r\\n

  horror rent with Sixt on Maderia

  Deze auto huur was verschrikkelijk. Huur veel auto's over de hele wereld en heb nog nooit problemen gehad. Had voor de eerste keer SIXT gekozen en ipv een mooie mercedus kreeg in een audi die helemaal vol krassen deuken zat en heb daarom ook foto's genomen. Nu beweren ze dat ik deze schade heb gemaakt terwijl ik foto's heb maar ze zeggen dat je op de foto's niet kunt zien dat het op het vliegveld is gemaakt. Ben woedend en ga niet betalen.
  Bij aankomst praten ze je een benzine prijs aan die niet klopt en het kost je zo een 90 euro ook als je met een volle tank aflevert en dat was anders dan afgesproken was. ook heb ik hier een foto van.
  Wees verstandig en huur hier geen auto. Jammer dat je geen 0 of negatieve sterren kunt geven

  Sterke punten
  locatie is prima

  Zwakke punten
  wordt beschuldigt van iets wat ik niet heb gedaan en zelfs foto's van heb maar die worden niet geaccepteerd

  Slecht customer service

  Horrible customer service. I’ve been charged for traffic violations I haven’t committed and Sixt never refunded my money. They just charged my credit card and never responded my emails or calls. I feel powerless and hope people will stop using Sixt

  Teveel in rekening

  Ik heb vooraf gereserveerd en bijna alles genomen om bijbetalen te voorkomen € 674,90.
  Op de luchthaven ben ik akkoord gegaan om voor € 65,- het tanken af te kopen.
  Uiteindelijk is mij € 798,72 in rekening gebracht.
  Wat mij betreft is dat dus € 58,82 teveel. Neergelegd bij Sixt maar die geven niet thuis.

  Onprofessioneel en slechte klantenservice

  Erg onprofessioneel bedrijf. Ik had een kleine bus bij hun gehuurd. Van tevoren had ik meerdere werknemers gesproken om wat vragen te stellen wat betreft de borg. Elke werknemer gaf mij een ander antwoord, dit vond ik al heel raar en onprofessioneel. Op de dag dat ik het busje moest ophalen was er een storing en daardoor moest ik 20 minuten wachten, nouja dat kan gebeuren.  Blijkt nu dat door die storing mijn reservering nooit in hun systeem heeft gestaan. Nu wordt mij verteld dat in plaats van de standaard 7 werkdagen dat ik misschien nu wel 20-25 werkdagen moet wachten op mijn borg. Ik vind dit absoluut niet kunnen. Sixt maakt meerdere fouten en de klant moet hiervoor opdraaien. Ook werd mij verteld dat door de storing zij mij geen digitaal contract konden geven en dat ik dus een papieren contract moest krijgen, dat is dus ook niet gebeurd. Geld terugstorten duurt zeker geen 20-25 werkdagen. Ook werd mij beloofd dat zij zouden terugbellen, wat ook niet meer is gebeurd. Dus nu ben ik al een week lang elke dag aan het bellen om mijn geld terug te krijgen. Erg onprofessioneel en niet klantvriendelijk. Ik zal hier niet nogmaals een busje of auto huren.

  Opgelicht door sixt

  Ik had zelf verkeerd geboekt. 24/9 ipv 17/9. Kwam bij sixt om auto te halen die ik voor 3 dgn. had geboekt voor 184 euro. Volgend de medewerker was er nog maar 1 auto beschikbaar (corsa) terwijl de parkeerplaats vol stond met auto’s. Echter de prijs voor de 3 dgn wad nu 460 euro. Kon geen kant meer op aangezien het 2230 was. Voel me bijzonder opgelicht aangezien ik daarna online checkte wat het zou kosten als ik een dag later zou terugkomen en dat was 133 euro. Nog gezegd dat ik vaker bij sixt had gehuurd maar dat had geen positieve impact.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Prijs werd niet in scherm getoond maar op een stukje papier geschreven en dat geeft geen goed gevoel. Oplichting.

  Top Brindisi

  Wat een verschil in service tussen verhuurbedrijven. Bij aankomst al kreeg ik door Leonardo na het zien van m'n Visa Gold pas direct een andere auto (Bmw1.18 M uitvoering ipv Dacia Sandero) die vervolgens alvast werd gestart voor de Airco (was 38 gr) en volledig ingesteld o Nederlandse bediening (navi etc) door Diego. Echt top service

  Bad company

  bad company, am used to otherwise. not professional. I spent over 4 weeks trying to get my deposit refunded. they can hardly be reached by telephone. Head office does not pick up phone. I live in the Netherlands, I had to go back to Germany specifically to get a story and then I am told again that they are going to do their best to make this right. I'm so angry. I had also forgotten my coat in the borrowed car, they would keep it until I would come to get it. They lost my coat. The only thing I got back then is: sorry, we can't find your coat anymore. Ridiculous! If I had lost something or made damage, a sorry was not enough, it had to be paid for. They promised to look for my coat, if they found it they would send it. I have said that I would like to have this sent to me at least free of charge, the employee had her doubts about that. NEVER returned to this company in Kleve in Germany.

  Agressie en poging tot stelen door medewerker

  Tijdens onze 2e huurdag, gingen we 's middags naar 1 van de meest bezochte toeristische attracties, Lara Beach. Samen met 5 andere stellen, die ook allemaal een huurauto hadden. Dit is een strand dat je via de openbare weg kunt bereiken tot aan een parkeerplaats, waarna je nog 5 minuten moet lopen naar het strand. Het laatste stuk van deze openbare weg is onverhard, maar toch voorzien van verkeersborden, vangrails, ... en de enige manier om de grote parking van Lara Beach te bereiken. Bij aankomst op de parking stellen we vast dat de linkerachterband lek is. We melden dit onmiddellijk aan het noodnummer op het contract zoals aangegeven in de voorwaarden, en zij vertellen ons dat we deze zelf moeten vervangen. Terwijl ik deze band aan het vervangen ben, blijkt dat er diverse onderdelen niet aanwezig zijn om deze band te kunnen vervangen. Ik bel opnieuw het noodnummer om dit te melden. Ze geven aan dat ze een medewerker van Sixt zullen sturen en dat deze medewerker erg dicht bij mijn locatie is, dus dat dit maximaal 20 minuten zal duren. Na 2,5 uur wachten na het eerste telefonische contact komen er 2 medewerkers van Sixt bij onze auto. Ze vervangen de band en vragen ons meteen om 250 euro contant te betalen, omdat we volgens hen op off-road terrein waren, waardoor onze volledige verzekering vervalt. Ik heb het schadeformulier ingevuld waarop ik aangeef dat de band lek was en het ondertekend. Als ik om een kopie vraag, wordt de Sixt medewerker agressief en wil mij geen kopie geven. Hij vraagt ons meteen om 250 euro contant te betalen of hij neemt de auto mee en laat ons achter. We vertellen hem dat we geen 250 euro op zak hebben, maar dat we wel 250 euro in het hotel hebben. Omdat de medewerker zo agressief was en dreigde ons gewoon 30km van ons hotel achter te laten, hebben we er in eerste instantie mee ingestemd de 250 euro in ons hotel te betalen om onze dag voort te zetten en onze vakantie niet te laten verpesten. Toen we bij het eerste café aankwamen schreeuwde hij dat we uit de auto moesten stappen en dat hij ons hier zou achterlaten omdat we geen geld hadden om hem te betalen. Dit was nog 29 km van ons hotel. Als we aangeven dat ik hiervoor de politie zal bellen omdat hij ons niet zomaar kan achterlaten, blijft mijn vriendin in de achterdeur van de auto leunen om te zorgen dat hij ons niet achterlaat en dat hij hier moet blijven tot de politie er is. Toen hij merkte dat ik de politie aan de telefoon had, ging hij er vandoor met mijn vriendin nog half in de auto samen met al onze spullen (o.a. paspoorten, contant geld, de mobiele telefoon van mijn vriendin, mijn werk mobiele telefoon en spullen ter waarde van ~5000 euro).
  Mijn vriendin valt uit de auto op de grond en onze spullen liggen nog in de auto als hij wegrijdt. Op dat moment pleegt de Sixt medewerker diefstal bij ons en hier zijn meerdere getuigen van, 1 van de getuigen heeft ook direct de politie gebeld. Omdat de Sixt medewerker ons eerder belde toen hij onderweg was, hadden wij zijn nummer en hebben dit doorgegeven aan de politie die hem heeft kunnen traceren. Nadat de politie hem had gebeld kwam hij 30 min later onze spullen terugbrengen. Dit was rond 17.00 uur. Nadat wij onze spullen hadden gepakt reed hij in volle vaart weg en liet ons gewoon achter zonder de auto die wij normaal tot 22.00 uur hadden gehuurd. In het contract staat duidelijk vermeld als er schade is waarvoor wij niet verzekerd zijn, dit van de mastercard wordt afgehaald en zeker NIET dat wij dit altijd contant moeten kunnen overhandigen of dat zij zomaar onze huurauto kunnen innemen voor de afgesproken tijd dat wij deze inleveren. Daarmee heeft hij niet alleen het contract geschonden, maar ook een misdrijf gepleegd door onze spullen te stelen en ook mijn vriendin in gevaar te brengen door te vertrekken terwijl zij nog in de auto leunde. Hiervoor zijn we natuurlijk ook naar het politiebureau gegaan om proces-verbaal op te maken van dit incident en het gedrag van de Sixt-medewerker. Naast deze uiterst negatieve ervaring, heeft dit ook een enorme impact gehad op de rest van onze vakantie. Mijn vriendin was na 2 dagen nog steeds in shock, en de volgende 2 dagen zijn we alleen maar op onze hotelkamer gebleven om te kijken naar de mogelijke opties om de vakantie vroegtijdig te annuleren. Dit incident heeft ons meer dan 100 euro gekost aan taxi's om terug te komen naar ons hotel en naar het politiebureau.
  Wij hebben contact opgenomen met Sixt en zij lachte ons gewoon uit dat we toch niet kunnen bewijzen wat de Sixt medewerker ons heeft aangedaan en wij alsnog voor alle kosten zullen opdraaien.

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar
  Contract niet nakomen
  Gevaarlijk

  Wel bevestigen, dag vantevoren niet leveren

  Twee weken van tevoren een cabrio gehuurd om met mijn dochter haar schooldiploma op te halen in een bijzondere auto. Reservering bevestigd en alles betaald dezelfde dag. De dag voor de huurdatum een bericht ingesproken op mijn telefoon: geen cabrio beschikbaar, coupe als alternatief. Terug gebeld, ruim half uur in de wacht. Gezegd dat ik het onfatsoenlijk vind om dit de dag vantevoren pas door te geven en ik had toch een bevestiging van hun ontvangen. Geen excuses, alleen mededeling dat ze zouden annuleren en de betaling terugstorten. Nu maar afwachten hoelang dat duurt. En zo kort dag veel rompslomp om een cabrio bij een andere verhuurder te vinden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Contract niet nakomen

  OPLICHTING

  Een auto gehuurd bij SIXT hofplein, de auto is netjes terug gebracht. Alles is door de medewerkers gecontroleerd. 6 maanden later wordt er 400,- van mijn creditcard afgehaald met het verhaal dat er schade is gereden. Klopt natuurlijk helemaal niks van! Ze lichten je gewoon keihard op!

  Brindisi - Bari: stay away from Sixt

  Brindisi, rented nice car for € 700 to enjoy a relaxed week Pugli. At a reliable company (I then thought). At arrival clearly mentioned, "no extras, already arranged everything". Without any information, no contracte shown (neither sent in email), that lady-thief/thug added several extras for about the same amount. Only found out once money was gone. File complaint....nothing.....reminded.....nothing....etc. STAY AWAY there

  Sterke punten
  consitenly bad service

  Zwakke punten
  book extras without permission, deliberate theft.

  Nooit meer bij Sixt huren!

  Aangekomen op Pisa ging ik enthousiast de auto ophalen. Daar aangekomen bleek dat de auto er niet was en ik gratis een upgrade kreeg. Maar ik moest wel €302.- via mijn creditcard afrekenen en borg van €380.-
  De €302-. (Minus de €225 die ik al betaald had) was omdat ze mij zonder toestemming een prepaid fuel aangesmeerd had.
  Ik moest de auto zo leeg mogelijk terugbrengen want zij hadden goedkopere benzine prijzen.
  Toen ik de auto terugbracht vroeg ik hoe dit zat en gelukkig was er een medewerkster die mij dit uitlegde. Hierna raakte ik dus geïrriteerd en dit had ze heel snel door en kreeg ik een creditnota.
  Wat een waardeloos bedrijf als je zo klanten probeert op te lichten. Ik zal hier nooit meer een auto huren!

  Sterke punten
  Je verkeerd inlichten

  Zwakke punten
  De waarheid spreken

  Worst company ever - FRAUD - DO not take the risk or you will PAY IT

  IT does not deserve the 1 star... DO NOT BOOK with them, they are going to abuse the agreement and charge you for non existing damage.
  Sneaky fraudulent company who confirmed to you on spot that all is fine and 2 weeks later send you a bill for a damage you are not responsible for or maybe the damage is not even existing... But this is not the worst, you cannot contest and you do not have any way to contact them... When you call, they hang up, when you write emails they do not reply.
  DO NOT take the risk, they are absolutely outrageous, this is the biggest fraud I experienced
  DO NOT do it, it will cost you way more then you think!

  offer

  Bent u op zoek naar een lening om de rekening te betalen, een huis te kopen, enz. U kunt contact met ons opnemen via e-mail [email protected] omdat we leningen verstrekken die zo laag zijn als 2% rente, we geven ook lang- en kortlopende leningen waarmee u ook contact kunt opnemen ons via whats app nummer +393924698291 voor meer informatie

  Bedankt
  Beheer

  Meer dan slechte service @ Curacao

  Wij hebben tijdens onze huwelijksreis een auto geboekt via Sixt tijdens ons verblijf op Curacao. 10 dagen zouden we genieten van de auto en erop uit trekken. Helaas was het direct de 1e dag al raak, en werd onze volledige bumper (helaas kan ik geen foto meesturen) gestolen, en dit terwijl het een 'bewaakte' parkeerplaats zou moeten zijn bij Kokomo beach. Ruim een uur moeten wachten op de soort toeristen ANWB, die maakte allerlei foto's en vervolgens nog wachten op de toeristen politie op aangifte op te maken. Die belde met Sixt en vertelde ons dat we terug moesten naar de plek waar wij gehuurd hadden, wij braaf terug naar het vliegveld maar daar aangekomen bleek dat we naar het hoofdkantoor aan de andere kant van Willemstad moesten zijn, maar qua tijd gingen we dat niet meer redden. Gelukkig wel andere (maar vieze) auto meegekregen en de volgende dag naar Willemstad om de aangifte af te geven. Hier vroegen we ook hoe het zat met eigen risico maar werd ons verzekerd dat dit kan gebeuren en dat we de borg gewoon terug krijgen, wij heel blij en verder genieten van onze vakantie. Eenmaal thuis bleek echter dat de borg 2x was afgeschreven, waarvan 1x volledig was vastegehouden door Sixt, $850.- een hele berg geld dus. We hebben 4x moeten bellen met Curacao vanuit Nederland en elke keer iemand anders aan de telefoon die vertelde dat we geduld moesten hebben, het afgehandeld zou worden, we geld nog terug zouden krijgen en tot slot een boze dame die zei dat wij het zelf moesten betalen. Conclusie; $400,- extra kwijt aan onze vakantie... Meest vervelende is de bizar slechte communicatie met de medewerkers en blijkbaar ook medewerkers onderling. Wij gaan in ieder geval NOOIT meer iets huren via Sixt!

  Sterke punten
  Direct andere auto beschikbaar

  Zwakke punten
  - Bijzonder slechte communicatie
  - Alle collega's zeggen en vertellen iets anders. Zowel tijdens het verblijf als achteraf vanuit Nederland als je met hen belt
  - Zeer traag in afhandeling van de schade
  - Sterke vermoedens van 'achterdeur criminaliteit'

  Ik vertrouw Sixt niet meer

  We huurden een auto bij Sixt op Faro AirPort. Wij werden vriendelijk ontvangen en kregen een update aangeboden. In ruil daarvoor hoefden wij niet zelf te tanken, maar zouden zij dat voor ons doen tegen een aantrekkelijke literprijs. Wat we bij het inleveren pas hoorden was dat je dan wel je hele tank moet leegrijden. Wij hadden nog een halve tank over en zijn het geld daarvoor kwijt. Wat nog veel kwalijker was, was dat er schade in rekening werd gebracht die wij niet hadden veroorzaakt. Een krasje op een wieldop. Kost me zo even €119,13 extra.
  Gezien de andere reviews vrees ik dat dit het verdienmodel is en dat vind ik zeer kwalijk.

  Sterke punten
  Auto was prima, nog geen half jaar oud

  Zwakke punten
  Foute voorlichting over update en schade in rekening brengen die wij niet veroorzaakt hebben.

  Opgelicht door SIXT

  SIXT heeft mij opgelicht. Auto opgehaald op het vliegveld van Heatrow en de auto moest weer ingeleverd worden op het vliegveld van Bristol.
  Toen ik weer thuis was zag ik dat SIXT een bedrag van bijna 400 euro extra heeft afgeschreven van mijn creditcard. Dit kon geen schade of het niet aftanken zijn.
  Na het contract grondig te hebben bestudeerd kon ik achter halen dat SIXT mij op slinkse wijze een upgrade in rekening heeft gebracht.
  Ik heb nooit om een upgrade gevraagd en upgrade is ook niet ter sprake gekomen, ik kon tussen twee auto’s kiezen daarbij werd gezegd dat de Peugeot iets groter is.

  Uiteindelijk wordt het contract geprint (0.5 m kassapapier, met enorm veel getallen), de baliemedewerker omcirkeld een aantal (in zijn ogen) belangrijke zaken. Zoals inleveradres, totaal bedrag etc. Maar hij heeft niet de upgrade omcirkelt en ook niet benoemd.

  Omdat de auto door mijn werkgever is gehuurd kon ik op basis van het totaal bedrag niet weten dat er iets niet klopte. En het feit dat ik de auto elders moest inleveren, was dit voor SIXT een uitgerekend moment om deze truc uit te halen.
  Nadarhand via de website klacht ingediend, nooit een reactie ontvangen. Werkgever heeft contact gezocht met SIXT en zij hebben alleen het contract opgestuurd gekregen (uiteraard zonder de omcirkelde bedragen).

  Het komt er op neer dat ik een Peugeot gereden heb maar een premium class Land Rover betaald heb. Volgens de SIXT website is de auto waarin ik in reed gewoon uit het standaard assortiment.

  Het was de eerst keer dat ik SIXT had, maar het is zeker de laatste keer.

  Sterke punten
  misleiding tactieken

  Zwakke punten
  te veel om op te noemen

  nooit meer Sixt

  I rented a car in May 2019 Madeira Funchal via Thomas cook Belgium and Sixt BNL. Order confirmation came from Sixt Portugal. The car was an automatic one (that I did not ordered). After a few orders driving, I had a bad feeling with the gearing and returned the car. Sixt replaced the car as it was important for them that I trusted the car. 3 months later they sent me an invoice of 2000€ for damages on the gearing and deducted that amount from my account as they have my credit card information. This is a "fraud" practice.
  I sent multi mails by they continue saying that I caused the damage. We are now November and nothing is solved!
  Sixt is a company using unfair practices. Unbelievable that people wants to work for such company unless they maybe have the same mentality. I claimed this to the European commission for the consumer in Brussels ( ECC) . I hope that they can help me.

  Sterke punten
  Snel om je van alles aan te smeren,

  Zwakke punten
  unfair company
  never book a car with them

  Een slechtere autoverhuurder bestaat er niet

  De slechtste autoverhuurder !!!
  Elke 3 maanden huur ik in Luxemburg een auto voor 2 of 3 weken. Omdat Sixt de enige is, die luxe auto's aanbiedt, reserveer ik een maand op voorhand een BMW X5. Bij aankomst hebben ze natuurlijk die auto niet en bieden ze mij een Volkswagen Touareg aan (10.000€ minder in aankoop en niet dezelfde klasse) die vol electronische fouten zat, ruitenwisser werkte niet. Als je hen dan vraagt om een kleine compensatie, krijg je van die onbeschofte Marokkaanse bediende een antwoord dat het zijn schuld niet is. Die achterlijke probeerde het nog in mijn schoenen te schuiven.
  Ik ga 21 september terug voor 3 weken en wil mijn beslissing niet van één onbeschofte bediende laten afhangen en reserveer een BMX X5 M50 via sixt.fr die mij binnen de twee dagen een bevestiging zouden mailen. Omdat ik na een week nog niets kreeg, heb ik zelf een email gestuurd, die nu een week later nog steeds niet beantwoord is. Ofwel bluffen ze met luxe auto's en ze hebben er geen, ofwel is SIXT de meest klantonvriendelijke verhuurmaatschappij die er bestaat

  Boek NOOIT bij SIXT

  Zeer slechte ervaringen. Chaotisch en druk bij aanmelding. Vriendelijke dame maar gebrekkig Engels, duidelijk gedrild in het aansmeren van extra dingen cq. zeer verbaasd reagerend als je die niet nam. Dan denk je "het zal wel, OK dan doe maar".
  Auto met verzekering, benzine en snelwegvignet uiteindelijk ongeveer 2x zo duur als geadverteerd. Als ik dat had geweten had ik niet voor SIXT gekozen.
  Heb de auto vluchtig geïnspecteerd bij vertrek op deuken, krassen etc.. Je staat daar in 30 graden met een gezin dat al drie kwartier heeft staan wachten buiten tot het eindelijk geregeld was. Inspectie: was zo op het eerste oog niks te zien. Buiten geen medewerker van SIXT te bekennen op de parkeerplaats. Je krijgt binnen je sleutels met “Hij staat daar en daar, tot ziens”.
  Bij terugkomst wezen ze op een lichte beschadiging onder de spoiler onder de achterbumper. Je moest zo'n beetje op je knieën cq handen en voeten om die te zien. Zo bekijk je geen auto die staat te glimmen bij vertrek. Je loopt er omheen maar dan zie je deze niet, zo laag als hij zat.
  Die schade hebben wij in ieder geval niet veroorzaakt. Dan had ik het zeker gemerkt. En ook gemeld. Er zat ook gras onderaan de auto (dan moest je echt op je buik) terwijl we helemaal niet van het asfalt geweest zijn, sowieso weinig mee gereden. Kortom al bestaande schade.
  Lang verhaal kort: ter plekke was geen discussie mogelijk, men verschuilde zich achter het hoofdkantoor, en 'afdeling car-damage' mijdt iedere inhoudelijke (mail)discussie en brengt 235 euro in rekening. Kortom: je wordt goedkoop gelokt en vervolgens geraffineerd verneukt. Nooit meer SIXT. Zet deze review alsjeblieft online om andere huurders ellende te besparen

  Kijk ook even op de reviewsite Trustpilot, zoek op SIXT.com. 70% (!!!) geeft ze de slechtste waardering van 1 ster. Verborgen kosten bij aanmelding, geld niet teruggeven & schade constateren op plekken die je bij een normale inspectie niet ziet (onderkant bumper & dorpels, wielkasten, zelfs onder de vloermatten bij eentje etc) zijn schering en inslag - overal ter wereld!!
  Helaas niet vooraf gezien, dan was ik nooit met ze in zee gegaan. Hopelijk voor jou of voor kennissen nog wel op tijd!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  -Prijs op vergelijkingssites is een lokkertje - je bent zo honderden euros duurder uit
  -Bij afhalen auto lang wachten en verborgen kosten. Let vooral op verzekering, benzine en BTW!
  -Bij terugbrengen auto worden je bestaande schades in de maag gesplitst op plekken waar je bij een normale inspectie vooraf niet kijkt (onderkant auto etc.)


Bezoek Sixt

Schrijf een review