Op Sixt.nl voordelig een auto huren betekent voor u premium autoverhuur. Sixt autoverhuur is wereldwijd en in Europa één van de leidende autoverhuur bedrijven en is ook in Nederland ruim vertegenwoordigd met vestigingen. In veel plaatsen vindt u bij Sixt Autoverhuur een ruim aanbod aan nieuwe en luxe huurauto's.

Reserveren

Klanten van Sixt kunnen een huurauto online reserveren. De online huurauto reservering vindt plaats in 'Real Time', wat betekent dat de klant direct na de reservering een bevestiging van de boeking krijgt. Klanten profiteren daarnaast ook van gunstige internet prijzen, die veel lager zijn dan de offline tarieven. Een online reservering kan tot uiterlijk 2 uur voor het afhalen van de auto en uiterlijk 4 uur voor Boels-vestigingen. Voor jeeps en cabrio's geldt een reserveringstermijn van minimaal 24 uur van tevoren.


Leeftijd bestuurders

Voor het huren van een auto in Nederland is de minimum leeftijd 21 jaar. Daarnaast moet de huurder minimaal 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Voor de luxere auto groepen zoals de PDMR en hoger is de minimum leeftijd 25 jaar.


Betaling

Klanten kunnen met hun creditcard voor de huurauto bij de desbetreffende vestiging waar de auto opgehaald moet worden. Met opgaaf van de creditcard gegevens zijn klanten gegarandeerd van hun reservering, echter wordt de betaling pas afgerond bij de vestiging waar de auto opgehaald moet worden.


Sixt Cards

Klanten van Sixt kunnen ook speciale klant kaarten aanvragen. Een persoonlijke Sixt Express Card kan eenvoudig via het internet aangevraagd worden. Onder het kopje 'services' kan men kiezen voor 'Sixt Express'. Vervolgens moet het online formulier ingevuld worden. Hierna kan men klikken op 'aanvraag versturen'. Hetzelfde document moet ook ondertekend opgestuurd worden naar Sixt. De Sixt Express Card wordt dan per omgaande naar de klant gestuurd. Als houder van de Sixt Express Card kunnen klanten profiteren van de volgende voordelen: - Tijdverslindende huurformaliteiten en vervelende wachtrijen voor de balie vermijden. - Het self service aanbod zoals CarExpress via een automaat of een mobiele telefoon gebruiken. - Extra bonusmiles of punten ontvangen via de verschillende partners van Sixt.


Diefstal

In geval van diefstal van de huurauto wordt aan klanten geadviseerd om als eerst aangifte te doen bij de politie en de diefstal te melden bij Sixt via het telefoonnummer: 023-5698656.


Facturatie

Het ontvangen van de factuur van Sixt kan op verschillende manieren. Klanten kunnen ervoor kiezen om de rekening via post of via e- mail te ontvangen. Daarnaast hebben zij ook de mogelijkheid om online een kopie van de rekening op te vragen. Bovendien is het ook mogelijk om direct bij iedere Sixt verhuurlocatie of bij een Sixt Quick-Check-In automaat de huurauto te betalen.


Contact gegevens

Voor Reserveringen, vragen over reserveringen of gedurende de huur, kunnen klanten contact opnemen met Sixt via het telefoonnummer: +31 (0)23 56 986 56 of het e- mail adres: reservations-benelux(at)sixt.com Voor feedback, vragen over een factuur of na de huur kunnen klanten contact opnemen met Sixt via het e- mail adres: service-benelux(at)sixt.com Voor schademeldingen (Internationaal), kunnen klanten direct contact opnemen met de hotline via het telefoonnummer: +31 (0)23 56 986 56 of via het e- mail adres: damage-benelux(at)sixt.com


Informatie over Sixt

Bij Sixt ben je terecht voor de beste auto's. Wereldwijd vind je in circa 100 landen meer dan 4000 filialen waar je een auto kan huren. Op vrijwel elke internationale luchthaven is er een Sixt autoverhuur te vinden. Bij aankomst staat jouw gereserveerde auto al voor je klaar. Handig toch? Sixt autoverhuur heeft een groot aanbod voertuigen en je vindt gegarandeerd een iets wat bij jou past. Ga je voor een busje, een luxe auto, een SUV, een sportieve auto of een cabrio? Kijk snel naar de mogelijkheden bij de vestiging van jouw keuze. Voor een leenauto of een motor ben je ook terecht bij Sixt. Hiervoor kan je altijd telefonisch contact opnemen of simpelweg een van de filialen bezoeken. Wil je nog extra opties? Tijdens het reserveringsproces, heb je de mogelijkheid om voor allerlei extra opties zoals een kinderzitje of een navigatiesysteem te kiezen. In Nederland zijn er al meer dan 40 locaties van Sixt autoverhuur. Sixt is niet alleen goedkoop, maar ook erg betrouwbaar. De auto's zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit. Bij Sixt autoverhuur is het zelfs mogelijk om voor een langer termijn een auto te huren. Bijvoorbeeld wanneer je tijdelijk geen eigen vervoer hebt door een ongeluk. De auto kan compleet geleverd worden met kinderstoeltjes en een navigatiesysteem. Studenten krijgen bij Sixt Autoverhuur een leuke studentenkorting!


Ervaringen Sixt

Wanneer je een huurauto nodig hebt, denk je al snel aan bekende autoverhuurbedrijven zoals Sixt. De keuze is vaak vanwege het internationale karakter en naamsbekendheid van zulke bedrijven. Wanneer een keuze hebt gemaakt, is het nog de vraag of dit daadwerkelijk een positieve of een negatieve ervaring wordt. Wat zijn de ervaringen met Sixt autoverhuur? En zijn de ervaringen in Nederland even positief als in het buitenland? Tijdens jouw vakantie wil je tenslotte wel goed verzekert zijn van een goed huurauto. Op vergelijkautoverhuurders.nl kan je de ervaringen lezen van klanten van Sixt autoverhuur. Heb jij een ervaring die je wil delen? Laat dan jouw beoordeling achter op vergelijkautoverhuurders.nl


Klachten

Op de website van Sixt is er een aparte pagina waar je een klacht, compliment of suggestie kan indienen. Wanneer je een klacht hebt waarmee je (dringend) geholpen wenst te worden, dan is het een snellere keuze om telefonisch contact op te nemen met een vestiging van Sixt autoverhuur in jouw omgeving. Bij het terugbrengen van de auto kan je een klacht indienen over een auto. De medewerkers van Sixt zullen proberen samen met jou een passende oplossing te vinden.


Kortingen

Sixt autoverhuur heeft altijd topaanbiedingen met scherpe prijzen. De aanbiedingen zijn maar voor een beperkte periode geldig en hebben speciale voorwaarden, afgestemd op de periode van het jaar. Op de website is een overzicht van de actuele aanbiedingen.


Sixt Video


Artikelen over Sixt

Voordelen van een auto huren bij Sixt

Van de ene bestemming naar de andere op zakenreis of vakantie. Er zijn verschillende manieren waarop je op jouw bestemming kunt komen tijdens een vakantie of zakenreis. Door alle keuzeaanbod kan het soms moeilijk worden om een keuze te maken. Ga je met een taxi naar al je bestemmingen of neem je de [...]

Auto huren bij Sixt

Bij autoverhuurbedrijf Sixt ben je terecht voor de beste huurauto's. In ruim 100 landen ter wereld zijn er meer dan 4000 vestigingen waar je een auto kan huren. Op vrijwel elke internationale luchthaven is er een Sixt autoverhuur te vinden. Wanneer je reserveert staat bij aankomst jouw gereserv [...]

Sixt Reviews

  • 1) they charged me an insurance I didn't want and I couldn't get it refunded 2) they asked 152 euros for a few days because I'm 24. Nobody mentioned that until I was at the desk. 3) they charge 1500 euros from your credit card (will be refunded), but also nobody stated this until I got the booking confirmation. 4) I had to wait very long at the desk in Dublin. 5) they charged a 15 euros fee of gasoline + the price of the little refill I needed (4L??). Seriously?

    Sterke punten
    the car was fine.

    Zwakke punten
    1) they charged me an insurance I didn't want and I couldn't get it refunded 2) they asked 152 euros for a few days because I'm 24. Nobody mentioned that until I was at the desk. 3) they charge 1500 euros from your credit card (will be refunded), but also nobody stated this until I got the booking confirmation. 4) I had to wait very long at the desk in Dublin. 5) they charged a 15 euros fee of gasoline + the price of the little refill I needed (4L??). Seriously?

    Door Paul op 28 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als regelmatige huurder van auto's over de hele wereld was onze ervaring bij SIXT op het vliegveld van Lissabon positief. Vooraf gewaarschuwd om alle schade's aan de auto goed op te nemen, maar dat was bij deze auto, een Audi Q2 ( upgrade van een Renault Captur) niet nodig. Hij was 4 maanden oud en compleet schadevrij met slecht 8000 km op de teller. De afhandeling bij het ophalen verliep vlot( binnen 15 min.) en er werd niet op verdere verzekeringen aangedrongen, na eenmaal "nee". Ook bij het afleveren ging het nog vlotter. Binnen de 5 minuten was dat gebeurd. De volgende dag borg( 312 euro) terug en een specificatie van alle tolbedragen.

    Sterke punten
    Snelle en correcte afhandeling bij ophalen en afleveren van de auto. Goede informatie over tol kastje en de huur ervan. Upgrade naar grotere en zuiniger auto.

    Zwakke punten
    geen!

    Door Dallinga op 9 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij Sixt in Maastricht een busje gehuurd voor één dag. De factuur vermeldt twee dagen plus extra verzekeringen die ik bij telefonische reservering zou hebben aangevraagd. Ook zou bij aflevering het voordeligste kilometertarief worden bepaald aan de hand van het werkelijk aantal gereden kilometers, wat niet op de factuur was terug te vinden. Na telefoontje met filiaal binnen 15 minuten een gecorrigeerde factuur ontvangen voor één dag huur en het juiste kilometertarief, maar terugdraaien van ongevraagde verzekeringen bleek onmogelijk. Moraal: let goed op bij reservering, de bevestiging daarvan én bij de eindafrekening!

    Sterke punten
    goed bereikbaar

    Zwakke punten
    onjuiste facturering beschadigingen aan voertuig

    Door Dick op 19 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via een Duits telefoonnummer een heel menu door om op een Duitse vestiging in het Engels een telefonische reservering te doen. Medewerker spreekt geen woord Engels, vraagt niet naar mijn naam of andere info. Auto merk model locatie bestelt. Fijne dag verder! Geen enkele terugkoppeling of bevestiging. En inderdaad wat ik al dacht geen auto.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Een groot Drama.

    Door Leon op 18 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Alle verzekeringen plus extraverzekering persoonlijk aandeel war en in orde. Sixt heeft enkel geprobeerd een grotere wagen aan te smeren plus verschillende ongevraagde verzekeringen gefactureerd

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Rosseel rita op 23 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In Nederland via Rentalcars een auto gehuurd inclusief all risk verzekering. Bij Sixt aangekomen werd mij gezegd dat ik een aanvullende verzekering moest aansluiten van Euro 125,= en een borg van 3500 Kuna ongeveer 470 Euro( Van Rentalcars kreeg ik de reeds betaalde all risk teruggestoort) Ik heb een contract getekend in Kroatisch opgesteld. Bij inlevering van de auto werd 325,= euro van mijn creditcard afgeschreven. t.w. prepaid fuel 41,60 tire & windscr. protection 48,00 roadside protection 11,20 minimum excess CDW 159,20 VAT 25% 65,00T Totaal 325,00 Ik dacht bij inlevering alleen de brandstof voor de 362 gereden kilometers te moeten betalen en niet banden en ruit bescherming en allerlei extra bescherming. Ik voel me flink opgelicht Totaal 325.00

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door D.M. Sumbera op 18 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeggen je een BMW toe, krijg je een budget VW van een andere klasse. Hierdoor betaal je veel te veel. Niet te vertrouwen!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Het niet nakomen van afspraken

    Door Michel Strij op 27 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ga nu voor de 2e keer huren bij sixt. Volgens mij 1 van de betrouwbaarste in Spanje. (Er zijn er maar weinig!). Sunnycars werkt ook met Sixt samen. Vorig jaar in Zaragoza, hopelijk dit jaar ook goed in Reus. Heb alleen ervaring met meet and Greet. Werkt perfect. Iets duurder in huur dan vreselijke goldcar maar zeker alle ellende besparen waard. Borg slechts 600 euro op je creditcard voor de kleinere wagens. Sluit bij huurautoverzekering.com een jaarverzekering voor Europa af voor 70 euro! Beiden me nog dag vantevoren om alles te bevestigen, ik vroeg om een polo en die kreeg ik ook nog! Auto wordt samen met je gecheckt. Geen gezeur over extra verzekeringen, nee is ook nee. Alles digitaal ook de krasjes etc en vind je er meer wordt dit aangetekend. Snelle afhandeling bij meet and Greet, kreeg een zo war nieuwe polo mee! Mijn vader overleed helaas en moest eerder weg en ook nog eens via andere airport (Reus). Ik hoefde geen extra aflevering kosten te betalen, kreeg zelfs (ondanks prepaid tarief) een korting voor de 3 gemiste dagen. Was uitzondering zeiden ze ivm de omstandigheden. Dus dikke pluim! Benzine kun je vol terug inleveren (maak altijd foto van je tankbon!) maar je kan hem ook zonder te tanken. Is aan jou. Dan rekenen ze wel even een behoorlijk service tarief, dus voordeliger is altijd zelf tanken. Helaas toch 1 minpuntje nog. Ze zeiden later bij Facturatie dat er sterretje in de ruit was gevonden. Nou echt niet! Dus heb ik gelijk geklaagd per mail dat ik dat niet had gedaan en het werd alsnog kwijtgescholden. Tip: Boek altijd rechtstreeks bij hen. Ze hebben ook een hele goede app. Al met al goede ervaring! Ik heb ook een pasje gekregen (kun je gratis aanvragen) je hoef dan niet eens meer je rijbewijs /paspoort te laten zien. Pasje is genoeg!

    Sterke punten
    Snel, geen gezeur.

    Zwakke punten
    Toch altijd proberen ze schade te vinden, controleer dus echt overdreven voordat je tekent!

    Door Nicolette op 14 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Inmiddels ca. 10 x auto gehuurd bij Sixt (zowel Nederland als in Duitsland) en altijd zeer correct en snel geholpen, autos zijn veelal gloednieuw en beschikken over volop opties. Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam, ondanks goede ervaringen met Hertz in het verleden voor mij geen andere verhuurder meer dan Sixt. Bovengemiddeld aanbod van luxe autos tegen scherpe prijzen.

    Sterke punten
    Snelheid, personeel , kwaliteit wagenpark

    Zwakke punten
    In Nederland nog relatief weinig vestigingen.

    Door Theo op 7 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op zondag bij SIXT Barcelona Centrum een Audi A6 gehuurd voor de dag erna. Plan was om op de verjaardag van mijn vriend een dagje uit te gaan naar Girona. Ons is specifiek deze auto toegezegd en niet zoals gewoonlijk “of vergelijkbaar”. Op maandag om 12.00 uur werd gezegd: de Audi is niet beschikbaar, u krijgt een Mercedes. Levensgevaarlijk voertuig meegekregen waarmee we nog net de garage uit konden komen, maar eenmaal in het drukke verkeer van Barcelona bleek de auto op geen enkele manier harder dan 5 km/u. te kunnen rijden. Terug bij SIXT moesten we zelf de kapotte auto in de garage zetten, wat we geweigerd hebben. Toen de medewerkster terug kwam kregen we naar ons hoofd: met deze auto is niets mis, terwijl zij er niet mee op de openbare weg was geweest maar hem alleen de helling in de garage af had laten rijden. Daarna werd ons met veel moeite een Audi A4 toegezegd die op dat moment niet klaar was. De huurprijs tikte gewoon vanaf de aanvangstijd door en de kleinere klasse maakte ook niet uit: over geen enkele tegemoetkoming of korting viel te praten. Voor de volledigheid: het contract kon ook absoluut niet geannuleerd worden. Om 13.45 uur ons weer gemeld bij Sixt. Gevraagd om een aangepast contract met coulance vanwege de latere aflevertijd, de kleinere klasse en de gevaarlijke situaties die we door de kapotte auto hadden ervaren. Medewerkster heeft op ons verzoek haar "supervisor" gebeld (met veel gelach, in het Catalaans, terwijl wij de Spaanse taal spreken). Ook daarna bleek er niets mogelijk. Zij wilden de auto toen niet meer meegeven, wilden niet meer met ons praten, dreigden de politie te bellen als we niet weggingen en smeten uiteindelijk de autosleutels en de bevestiging met fout retouradres op de balie. Als klap op de vuurpijl werden we eenmaal thuis nog even nagetrapt door SIXT met een onbeschofte e-mail. Wilt u een auto huren en een leuke dag hebben? Ga dan niet naar deze oplichters.

    Sterke punten
    Oplichting en afspraken niet nakomen.

    Door Simone op 15 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd in augustus 2016 via Sixt en Sunny cars, bij inleveren op het vliegveld is er niemand op de Sixt lokatie. Heb de sleutels in de box gegooid en telefonisch gemeld aan Sixt waar de auto achtergelaten is. Achteraf is een extra huurdag van mijn creditcard afgeschreven omdat ik de auto niet op de juiste lokatie had achtergelaten. Terwijl expliciet gezegd was dat de auto op het vliegveld ingeleverd moest worden! Voor mij geen Sixt en geen Sunny cars meer!

    Sterke punten
    Oplichten (5 sterren)

    Zwakke punten
    Betrouwbaarheid, eerlijkheid, klantvriendelijkheid (0 sterren)

    Door Laura op 27 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd , ophalen in Miami , ter plaatse accepteerde men mijn creditcard niet , stond geen volledige voornaam op , ik werd schandalig behandeld de manager wilde niet met me praten en maakte wegwuifgebaren. Elders een auto moeten huren koste me $ 300 meer omdat ik ter plekke een auto nodig had , hier accepteerde men mijn creditcard wel en vertelde men mij dat ze mijn gereserveerde auto gewoon aan een ander hadden verhuurd. Bij terugkomst mijn beklag gedaan , Sixt wilde me afschepen met een waardebon voor het huren bij Sixt van € 75 . Dit terwijl ik een schade had van $ 300 .

    Sterke punten
    snel innen van geld

    Zwakke punten
    liegen en bedriegen

    Door Cor Simons op 11 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nadat ik een bus voor een verhuizing gehuurd had, 3 wkn voor de datum, wist Sixt mij een halve dag voor de huurdatum te vertellen dat ze geen busje meer hadden. Inmiddels ben ik al een maand bezig om mijn geld terug te krijgen en heb het nog steeds niet!!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbeschofte behandeling

    Door van Dongen op 11 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kregen een kleinere auto en moesten bijbetalen. Werden voor het blok gezet. Moesten ook nog een extra verz. Afsluiten terwijl we dat al gedaan hadden. Vervolgens werd 2 maanden later nog eens 40 euro afgeschreven van de creditcard. NOOIT MEER SIXT

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Willem kuijk op 12 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Jongens, als jullie willen dat mensen auto's boeken moet je een website bouwen die werkt. Ik heb nu 6 keer geprobeerd een BMW 5 serie te reserveren via de website, steeds weer een nieuwe melding, openingstijden, deadline, locatie, etc. Het lukt gewoon niet! Geef me gewoon een lijst met beschikbare auto's. Ik klik op de vestiging, dan op de auto die ik wil, voer mijn creditcardspul in, en kom hem de volgende dag ophalen. Hoe moeilijk kan het zijn?? Nu naar Snappcar.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Website

    Door Bert op 2 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Verhuisauto gehuurd bij Sixt. Alles ging goed tot ik de factuur ontving. Zoals vaker klopte er iets niet, zoals vaker in het nadeel van de klant. Was te verwachten. Waar je word je genaaid tegenwoordig? Maar goed. Het aantaal gereden km klopte niet. Werd veel meer opgevoerd dan wat gereden was. Had bewijs - maak altijd foto's ! - van de km-stand bij vertrek en inlevering. Factuur gecorrigeerd. Verder ging alles goed.

    Door peter op 4 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd bij Sixt. Dit bedrijf probeert op allerlei slinkse wijze geld uit je zak te kloppen. Overal wordt extra geld voor gerekend (extra bestuurder, terwijl deze al bekend zonder extra risico). De auto wordt tegen dagtarief verhuurd maar je mag de auto maar een aantal uren houden omdat ze hem alweer aan een ander hebben verhuurd. De auto die wordt opgeleverd was afgetrapt met een kapotte spiegel waardoor je maar één spiegel hebt. Levensgevaarlijk. Vervolgens schrijven ze meer af van je rekening dan afgesproken. Bespaar je het gezeur en kies voor een normale autoverhuurder (gelukkig zijn die er wel).

    Sterke punten
    Geen. Komen afspraken niet na.

    Zwakke punten
    Op allerlei slinkse wijzen over de rug van klanten geld proberen te verdienen.

    Door Schouten op 16 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waarschuwing !!!! Stelling, is dit BEDROG Op 18-07-2016 heeft mijn zoon een BMW gereserveerd voor een Vakantie naar Croatië. Deze reservering liep bij Sixt in Gronau Duitsland. Omdat mijn zoon geen creditcard had moest ik ook op het contract vermeld worden wat een klijne 100 EUR meer prijs was, maar goed wat doe je als vader. Bij het uitrijden van de papieren werd door mevr. Pullach balie medewerkster bij Sixt gevraagd waar de reis naar toe ging Croatië zij mijn zoon, medewerkster! officieel is dat met deze auto niet toegestaan en loopt u het risico het land niet binnen te komen. Wij hebben overleg gevoerd en besloten voor een andere optie en wel een voertuig die wel toegelaten werdt helaas konden ze ons niet helpen omdat er op dat moment geen auto voorhanden was en werden wij gedwongen het contract te beëindigen. hier is ons meegedeeld dat er uit coulance 1 dag huur in rekening gebracht zou worden DUS NIET het volledige bedrag van 479,88 is van mijn rekening afgetrokken. Er is geen ruimte bij Sixt om dit op te lossen. De stelling bij Sixt ' wij hebben nooit een toezegging gedaan ' weg geld en geen auto. mijn aanbeveling....... Ach diegene dit dit leest weet het al Rein Jonker

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar

    Door Jonker op 29 september 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vanwege drukke verkeersomstandigheden kwam ik nog geen half uur te laat aan om onze huurauto in te leveren. De betreffende medewerker maakte me enorm blij door mij te vertellen dat ik geen extra kosten zou krijgen. Een week later ontvang ik toch de rekening voor een extra dag. Dit netjes gemeld bij Sixt, maar de toezeggingen van hum medewerker worden niet gehonoreerd en ik moet de extra dag gewoon betalen. Als de medewerker dit gewoon had verteld, had ik dit geaccepteerd maar nu zeker niet. Voor mij geen SIXT meer.

    Zwakke punten
    Komen afspraken niet na

    Door Ferry op 18 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • auto gehuurd in dubrovnik. Extra verzekering moeten nemen omdat de auto (ondanks andere verzekeringen) niet verzekerd zou zijn tegen diefstal. Aangezien dat geen optie is; een hele nieuwe auto vergoeden bij diefstal hebben we de extra verzekering betaald. Dit betrof zo'n 30% van de huurprijs. Hierover gemaild met sist NL. Zij trekken hun handen ervan af door te zeggen dat het locale verzekeringen zijn...

    Sterke punten
    auto was prima

    Zwakke punten
    veel duurder dan voorgespiegeld

    Door marina op 15 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Krijg ik vandaag (31 augustus 2016) een mail van sixt vestiging in mulhouse (frankrijk) dat er schade aan de auto is geconstateerd terwijl ik bij aflevering op het vliegveld in Montpellier een emailverklaring ontvangen heb dat er géén schade geconstateerd was. Er zaten 3 foto's bij van de schade... wanneer zijn die foto's dan gemaakt? Op de witte auto zat op de voorbumper aan de bijrijderskant een zwarte streep ... dusdanig groot dat je die bij controle niet over het hoofd zou zien. Direct gebeld met afzender van de mail (10 minuten in de wacht gezet ... metertje loopt...). op hun verzoek heb ik geantwoord op de mail en bewijs meegestuurd van het protocol dat er op moment van inleveren geen schade te zien was. ondertussen houden ze ook nog eens de 1000 euro borg extra lang vast .. ik heb al kosten moeten maken door te bellen (waarvan 10 minuten on hold gezet) ... en dan niet te vergeten alle tijd die erin gaat zitten ... SIXT heeft duidelijk gemaakt geen haast te hebben en zal de zaak pas in de loop van volgende week in behandeling nemen. Wat een rare miscommunicatie tussen het ene en het andere kantoor. Begrijp hier niets van. Als een van hun medewerkers verklaring heeft afgegeven dat alles in orde is en er is opens wel een schade ... voldoet de medewerker dan wel...?

    Door Jacqueline op 31 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben de auto met blikschade teruggebracht omdat wij de vangrail geschampt hadden. Gelukkig geen blessures, alleen blikschade. Tja, wel krassen van voor tot achter, dus eigen risico foetsie. Terecht, dat is onze keuze geweest. SIXT heeft ons later een oor proberen aan te naaien door te zeggen dat de auto niet verzekerd zou zijn geweest (ondanks de door ons afgesloten verzekering !!!!!) omdat wij de politie er niet bij gehaald hadden. Of wij even de 6.000,- euro schade wilden betalen. Zo niet dan zouden we in een systeem (ELENA systeem van de BOVAG) komen zodat we nooit meer ergens een auto zouden kunnen huren. En om het nog erger te maken werden we meteen beschuldigd van "doorrijden na een ongeval" alsmede van een "vluchtmisdrijf". Het is bedreiging en bangmakerij van de hoogste plank doorspekt met valse beschuldigingen. Het wordt overigens gedaan door meneer Jeroen Snoek van de Schade-afdeling in Hoofddorp. Het is dat wij sterk in onze schoenen staan, maar ik denk dat de meeste mensen onder druk van de juridische afdeling van een bedrijf als SIXT en de door SIXT gestuurde deurwaarders wel tot betaling over zouden gaan. Of, op z'n minst zouden happen in de snel voorgelegde betalingsregeling. Wij hebben van begin tot eind gezegd dat een rechter uitspraak mag doen als zij (SIXT) denken dat ze in hun recht staan. Uiteindelijk hebben ze de gang naar de rechter natuurlijk nooit gemaakt. Ze wisten van begin af aan natuurlijk al dat ze geen poot hadden om op te staan. NOOIT MEER SIXT, dankzij Jeroen Snoek van de Schade-afdeling te Hoofddorp. PS: Het ELENA systeem is door de BOVAG in het leven geroepen om autoverhuurder de mogelijkheid te bieden elkaar te informeren over autodieven, wanbetalers en ander gespuis. Het is niet bedoeld om SIXT een instrument in handen te geven om klanten onder druk te zetten om één of andere (onterechte en ongegronde) vordering te laten betalen.

    Sterke punten
    Goed in onterecht claimen Goed in bedreigen

    Zwakke punten
    Veel bombarie maar niet voor de rechter durven voorleggen.

    Door Victor op 27 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ze leggen oude schade neer bij de nieuwe huurder. Oke, ik had wellicht aan de bel moeten trekken, maar de dame was aardig en ze legte ons alles prima uit. We liepen om de auto heen en zag wel een beschadiging.. ik maakte nog een grapje in de trant van ' haha, dat hebben wij niet gedaan hoor ! ;-). Het lachen is ons wel vergaan, dit tuig heeft ons een rekening van 600 euro gestuurd.

    Zwakke punten
    Onterechte schade verhalen

    Door Laura op 2 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • via Rentalcars in Nederland auto gehuurd in Portugal: Sixt. We kregen zonder mankeren een iets grotere auto mee dan vanuit Nederland gereserveerd. - er werd ons een speciaal kastje geadviseerd, want dat kon niet anders. Dat klopte niet, het bleek dat we ook gewoon contant hadden kunnen betalen: verschil 17,50 euro. - er werd ons dringend een extra verzekering geadviseerd, want de verzekering die we hadden was niet compleet. Dat hadden we toch geregeld bij het afsluiten van de extra verzekering bij Rental Cars? dus niet gedaan. - bij het inleveren van de auto werd er een grondige inspectie gedaan van de auto. er bleken al tal van veelal kleine beschadigingen te zijn. die hadden we niet gecontroleerd bij het accepteren van de auto. DAT WAS DOM, want er bleken er meer te zijn dan op het formulier vermeld stonden dat we bij aankomst hadden ondertekend. Dat moesten wij veroorzaakt hebben, want die krassen stonden niet op het formulier, dus daar zouden we een rekening van krijgen en dat is inderdaad zo: 340 euro. ik weet zeker dat wij die krassen niet hebben veroorzaakt, dit is een slinkse manier om de verhuur extra rendabel te maken. wij voelen ons getild door Sixt

    Sterke punten
    geen punten die beter waren dan mag worden verwacht bij het huren van een auto.

    Zwakke punten
    - opdringen van onnodig kastje voor de snelweg - zoals elke keer wordt een extra verzekering geadviseerd, waarbij niet voldoende wordt toegelicht wat het probleem is (nl hoog eigen risico) - manipuleren met al bestaande schade (die op deze wijze meermalen in rekening wordt gebracht aan verhuurders?)

    Door Ron op 14 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben de auto gehuurd via Economy Car Rentals en kregen zo Sixt toegewezen. Aangekomen in Porto verliep alles zeer soepel. De grootste verassing was dat we een Renault Megane hadden geboekt maar een Mercedes CLA Shooting Brake mee kregen. Splinternieuw wel te verstaan. Ook het inleveren in Faro verliep soepel. Binnen 5 minuten waren we klaar. Het onterecht afschrijven van bedragen zoals omschreven in andere reviews hebben wij niet mee gemaakt. We hebben er ook een tolkastje bij gehuurd maar ook hiermee niets bijzonders meegemaakt. Wel het hoge eigen risico van ruim 1.500,- maar dat is bij veel verhuurbedrijven. Tip: sluit hiervoor een verzekering af in Nederland. In ons geval 55,- voor 10 dagen via Allianz verzekeringen. Gelukkig niet nodig gehad maar rijdt wel iets ontspannender.

    Sterke punten
    Nieuwe auto. Snelle afhandeling bij ophalen en inleveren. Ophalen en brengen bij vliegveld of via shuttle bus.

    Zwakke punten
    ...... de kleur Oranje van het logo?;)

    Door Kemps op 3 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Sixt

Schrijf je eigen review