Al meer dan 56 jaar is Auto Europe marktleider in wereldwijde autoverhuur. De laatste jaren hebben wij onze service uitgebreid: op meer dan 8.000 verhuurlocaties in meer dan 130 landen wereldwijd bemiddelen wij huurauto's, motoren, sportwagens en luxeauto's en transfer en chauffeur en services.


Algemeen

Auto Europe is een autohuurbemiddelaar, die zorgt voor kortingen en speciale tarieven bij zowel lokale autoverhuurbedrijven alsook bekende internationale autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Avis en Europcar. Auto Europe is onafhankelijk en is geen vertegenwoordiger van een bepaald autoverhuurbedrijf. De naam en het adres van het verhuurbedrijf waar de auto wordt gehuurd, staan bovenaan de voucher vermeld.


Wijziging- of annuleringskosten

Auto Europe hanteert geen annulering- of wijzigingskosten, tenzij de annulering 48 uur voor het begin van de huurperiode van de auto wordt doorgegeven. Indien een reservering wordt gewijzigd, dan is het op dat moment geldende tarief van toepassing. Er is geen restitutie mogelijk wanneer de boeking van de huurauto 48 uur voor het begin van de huurperiode wordt geannuleerd. Er is tevens geen restitutie mogelijk als Auto Europe pas na de geplande ophaaldatum over de annulering is geïnformeerd. Bij annulering als gevolg van een officiële Force Majeur zal Auto Europe slechts 30 euro aan administratiekosten in rekening brengen. Auto Europe kan niet overgaan tot restitutie indien de klant bij het ophalen van de huurauto geen geldig rijbewijs kan overleggen. Daarnaast is restitutie ook niet mogelijk indien de klant geen geldige creditcard aan de balie kan overleggen. Ook wanneer de huurauto eerder wordt ingeleverd is er geen restitutie mogelijk.


Verzekering

Veel klanten vragen zich af hoe het staat met de verzekering als zij een auto gaan huren. Wanneer klanten via een autohuurbemiddelaar een auto huren, dan wordt de verzekering verzorgt door de autoverhuurder waar de klant de auto in ontvangst neemt. Auto Europe geeft klanten een overzicht van de belangrijkste voorwaarden hun voucher.


Vouchers

Bij het afhalen van een huurauto moeten klanten hun Auto Europe voucher overleggen. Deze vouchers bevatten specifieke informatie betreffende de gereserveerde huurauto, het tarief en andere gegevens. Indien klanten een telefonische reservering plaatsen, dan wordt de voucher direct na de betaling gemaild of gefaxt. Indien klanten online betalen, dan wordt de voucher direct na de betaling naar hen gemaild. Ten tijde van het ophalen van de huurauto, wordt er ter plaatse een huurovereenkomst opgesteld. De voucher is geen huurovereenkomst. De hoofdbestuurder van de auto dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort, rijbewijs en een creditcard op eigen naam. Dit in verband met de borgstelling ter plaatse.


Leeftijd bestuurders

De autoverhuurbedrijven hebben vereisen allemaal een minimumleeftijd bij hoofd- en extra bestuurders. De minimumleeftijd verschilt per land, verhuurbedrijf en autocategorie. In de meeste gevallen wordt er een toeslag in rekening gebracht voor jonge bestuurders.


Contactgegevens

Auto Europe Deutschland GmbH Landsberger Str. 155 80687 München Duitsland HRB 149828 AG München Reserveringsafdeling Gratis telefoonnummer: 0800 - 022 75 47 Telefoonnummer vanuit het buitenland: 0049 (0)89 220 615 53 Openingstijden: Ma t/m vrij: 08.30u tot 20.00u Zat: 09.00u tot 20.00u Zon- en feestdagen: 09.00u tot 20.00u E-mail: [email protected] Klantenservice Gratis telefoonnummer: 0800 - 022 75 47 Openingstijden: Ma t/m vrij: 09.00u tot 13.00u Zat en zo: Gesloten


Informatie over AutoEurope

Auto Europe werkt samen met een groot aantal internationale verhuurbedrijven, zoals Avis, Budget, Europcar en Hertz evenals met verschillende lokale autoverhuurders. AutoEurope heeft meer dan 8.000 locaties wereldwijd! De missie van Auto Europe is de beste service en een goed product aanbieden. Dankzij zestig jaar ervaring in de autoverhuurbranche weet Auto Europe goed in te spelen op de wensen en behoeften van klanten. Bij AutoEurope ben je terecht voor huurauto, camper, motorfiets, chauffeur services. AutoEurope heeft onverslaanbare tarieven en is de enige in haar soort als het aankomt op concurrerende prijzen op het gebied van autohuur. AutoEurope is altijd op zoek naar manieren om haar klanten de beste prijzen aan te bieden. Vind u bijvoorbeeld bij concurrent een goedkoper tarief? Dan zal AutoEurope haar best doen om dit te overtreffen. Auto Europe streeft ernaar om haar klanten van begin tot einde naar volle tevredenheid van dienst te zijn. Een klantgerichte service staat hoog in vaandel.


Ervaringen AutoEurope

De ervaringen van voorgaande klanten zijn te lezen op de website van AutoEurope. Op vergelijkautoverhuurders.nl zijn ook altijd beoordelingen te lezen over AutoEurope. De service van AutoEurope worden over het algemeen positief ervaren.


Klachten

De ervaringen van klanten zijn op de website van Auto Europe te lezen. Hier leest u de meest recente beoordelingen van Auto Europe klanten. Op de website kunt u gebruik maken van een menu waarmee je eenvoudig het land en de stad kan selecteren. Hierna verschijnt er een overzicht van de meest recente beoordelingen. Wil je een ervaring delen? Laat dan jouw beoordeling achter op Auto Europe en vergelijkautoverhuurders.nl.


Kortingen

Geldige aanbiedingen november 2016: De herfst sale van Hertz - Boek nu en bespaar tot 25%*! Via Auto Europe kan je profiteren van voordelige prijzen bij Hertz voor de beste kwaliteit. Indien u uiterlijk 14 november 2016 boekt en de huurauto uiterlijk 15 december 2016 ophaalt bespaart u met de herfst sale van Hertz tot wel 25%*! Weekend Special vanaf 38 euro Start jouw weekend voordelig met de Weekend Specials. Bovendien bespaar je extra wanneer je tijdens het weekend boekt; de prijzen zijn tijdens het weekend vaak goedkoper dan door de week. Gratis GPS op diverse bestemmingen Met deze upgrade bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd omdat je met een GPS geen onnodige omwegen zal maken. Niet alle huurauto's hebben een ingebouwd navigatiesysteem. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen om deze uitrusting aan je reservering toe te voegen. En nu kan dat zonder extra kosten! Tweede bestuurder inclusief de huurprijs! Boek nu en bespaar met de aanbieding "Tweede bestuurder gratis". Soms is er een situatie waarin een extra bestuurder een uitkomst is. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat meerdere personen de huurauto willen rijden. Met het gebruik van deze aanbieding hoeft u zich geen zorgen te maken over de extra kosten. Boek deze aanbieding in één van bestemmingen op de website en optimaliseer uw autohuur! Klanten van Auto Europe profiteren nu op diverse bestemmingen van gratis upgrades. Een upgrade kan variëren van een grotere categorie, tot een huurauto met een extra uitrusting. Dat betekent dus dat je een kleine auto kan huren en gratis kan upgraden naar een grotere auto met extra uitrustingen. Autoverhuur aanbiedingen in de USA | Gold Rate Bespaar op je volgende reis naar Noord-Amerika en boek de Gold Rate aanbieding van Auto Europe! Je kan deze aanbieding alleen boeken in de USA en in Canada. Lees meer over deze fantastische aanbieding op de website en wat je moet weten over een auto huren in de USA!


Auto Europe Video


Artikelen over AutoEurope

Auto huren bij Auto Europe

Auto Europe is een autohuur bemiddelaar, die zorgt voor aantrekkelijke kortingen en tarieven bij lokale en internationale autoverhuurbedrijven. Het bedrijf is onafhankelijk en geen vertegenwoordiger van een bepaald autoverhuurbedrijf. De naam en het adres van het autoverhuurbedrijf waar je de auto wordt huurt, staat bovenaan de voucher vermeld. Samenwerking met lokale en internationale autoverhuu ... [...]

AutoEurope Reviews

  Absoluut vermijden!

  Absoluut VERMIJDEN! Ik heb een geschil over een schade met Auto Europe, hierop heb ik via rechtsbijstand een advocate die via de formele weg de zaak aanvecht. Al 6 maanden lang NEGEERT Auto Europe deze zaak volledig; na meerdere brieven, belletjes, mails etc komt er GEEN ENKELE reactie. Telefonisch de juridische afdeling bereiken is mogelijk 2 dagen per week en de reactie daar is; het ligt bij onze juridische afdeling. Inhoudelijk wordt er niet gereageerd. De enige manier om deze zaak voort te zetten is via de Europese rechter. Ik vermoed dat Auto Europe deze werkwijze vaker hanteert om claims te vermijden, immers, welke consument kan een internationale rechtszaak financieren in zo'n geschil?
  Onbehoorlijk, schofterig en ontzettend naar voor de normale klant.
  Ik ben €3500,- kwijt, door een schade die door Auto Europe vergoed zou moeten worden.
  Absoluut niet mee in zee gaan, als er een probleem is; is er GEEN oplossing.

  Zwakke punten
  GEEN klantenservice of juridische afdeling bereikbaar.

  Oplichters

  340euro betaald in Bangkok. Geen auto. Extra kosten voot taxi van 70 euro.

  Sterke punten
  Geen, bagger

  Zwakke punten
  Alles

  Boek niet via Auto Europe - Interrent (goldcar) (EU1812178-98-1)

  Ik had een auto gehuurd via Auto Europe bij Interrent Rome airport. Daar aangekomen werd de credit card net geaccepteerd omdat die initialen bevatte ipv mijn uitgeschreven voornaam. Mijn master card is enkel met initialen en dient gewoon geaccepteerd te worden. Na veel bellen met Auto Europe (die niks konden/wilden doen) en Interrent overtuigen dat dit in NL gangbaar is kregen wij de auto niet mee. Zelf een brief van de Rabobank die een email stuurde waarin zij bevestigde dat ik de eigenaar ben van die credit card (met copy paspoort via de Rabobank gestuurd) werd niet eens bekeken. 2 uur bezig geweest en uiteindelijk geen auto mee gekregen (behalve als we 184 euro extra zouden betalen voor extra verzekering)....Wat een oplichters. AUto Europe reageert niet op ons verzoeze n om terugbetaling van ons huurbedrag. Ze willen overleggen met Interrent maar daar hebben wij geen overeenkomst mee gesloten wel met AUto Europe en die hebben wij ook betaald. Zij verzuimen en doen zaken met onbetrouwbare partner nl Interrent. Wij gaan nu onze rechtbijstand verzekeirng inschakelen om ons huurbedrag van rond 250 euro terug te krijgen. AUto is niet geleverd met volkoen geldige credit card op initialen. NErgens staat dat het een volledige uitgeschreven voornaam moet zijn. Enne Auto europe bevestigde dat ze vaker dit soort klachten krijgen over initialen op credit card. Maar ho maar om de klant in lichten dat dit voor problemen kan zorgen. Verder genoeg ruimte op cc maar dat is niet eens gecheckt omdat de cc bij voorbaat al niet werd geaccepteerd. KORTOM ZEER ONTEVREDEN. Wordt vast een rechtszaak want wij laten het er niet bij zitten.

  Zwakke punten
  komen overeenkomst niet na. Auto niet geleverd is verzuim, recht op huurteruggave. Lichten klanten niet goed in.

  Schandalig slecht!

  Schandalig slecht!
  Door een grote fout van Auto Europe was de gereserveerde auto er niet en ze boden geen alternatief. Daardoor heb ik ruim €1000 extra kosten moeten maken aan taxi's. En niks van mijn geld terug gekregen, ook niet mijn betaling voor de auto die er niet was. En ik word nu al 3 maanden aan het lijntje gehouden. Zeer slechte klantenservice en geen klantvriendelijkheid.

  Sterke punten
  Contact vermijden, daar zijn ze ijzersterk in.

  Zwakke punten
  De klantenservice is schandalig slecht. Maar ik lees daar ook erg veel klachten over. Ze reageren niet en houden je aan het lijntje.

  Bad experience

  Auto Europe is not taking full responsabilité of the reservations. This year in July We had to pay twice the price for our rental car pion arrival at our destination. Due to a bad communication in between auto europe and the car hiring company, the car was not available. The car rentaL company Made us pay twice the price to borain à car. Auto Europe is not taking responsbiliy for this mistake and is still arguing refunding the car rental. In our case it Will be the first but also the last time to rent a car via auto europe.

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  Taking responsability for their OWN mistakes

  Fraudeurs

  Jaren bij AutoEurope een auto gehuurd tot volle tevredenheid. Zelfs eerder een aantal keer bij Goldcar/Interrent in Malaga. Deze keer heeft Goldcar/Interrent bij het afhalen van de auto fraude gepleegd waardoor ik alleen de auto mee kon krijgen met dure verzekeringen erbij. Dat wilde ik niet waardoor ik uiteindelijk de auto niet heb meegekregen. Blijkt dat Goldcar/Interrent hier om bekend staat en dat het dus geregeld voorkomt. Apart verdienmodel van Goldcar/Interrent!
  AutoEurope moet hiervan op de hoogte zijn, of behoort hier althans van op de hoogte te zijn. Daarmee doen ze zaken met partners die niet schromen te frauderen en/of op te lichten en dus is AutoEurope zelf niet meer te vertrouwen. Klachtenafhandeling van hun is heel formeel en helaas op geen enkele wijze oplossingsgericht

  Zwakke punten
  Werken samen met verhuurbedrijven die frauderen en/of oplichten

  Pas op voor extra kosten , niet via auto Europe boeken

  Na het huren van een auto via Auto Europe/ Easy Terra werd ik bij het afhalen van de auto geconfronteerd met enorme extra kosten (bijna gelijk aan de reeds betaalde huurprijs). Voordat ik iets heb getekend heb ik eerst contact met een medewerker van Auto Europe opgenomen. Ondanks dat Auto Europe/ Easy Terra aangaf dat alle verplichte verzekeringen reeds in de betaalde som waren meegenomen bleek dat ik lokaal (Tanger Marokko) niet verzekerd zou zijn. De medewerker van Auto Europe bevestigde dit en adviseerde me de verzekeringen te nemen. Ik adviseer dan ook NIET via Auto Europe of Easy Terra te boeken om te voorkomen dat je met bijna dubbele kosten zit.
  Toen ik in Nederland terug kwam heb ik hier een klacht over ingediend. Antwoord van Auto Europe/Easy terra was :,, je bent zelf akkoord gegaan met de extra kosten '' . Met andere woorden je hebt pech gehad.

  Zwakke punten
  slechte klachtenafhandeling en verkeerde informatievoorziening waardoor extra kosten

  samenwerking met oplichter Interrent

  Na de eerste goede ervaring: auto via Orlando gebruikt nu via Autoeurope bij Interrent op Lanzarorte terecht gekomen. Deze voeren geen verhuurovereenkomst van Autoeurope uit maar bedienen zicht van overrulings techniek en hanteren slinkse manieren waarbij geld afgetroggeld word -onder supervisie van AutoEurop- die zich hieraan conformeerd.

  samenwerking met oplichter Interrent

  Na de eerste goede ervaring: auto via Orlando gebruikt nu via Autoeurope bij Interrent op Lanzarorte terecht gekomen.
  Deze voeren geen verhuurovereenkomst van Autoeurope uit maar bedienen zicht van overrulings techniek en
  hanteren slinkse manieren waarbij geld afgetroggeld word -onder supervisie van AutoEurop- die zich hieraan conformeerd.

  Copy paste antwoord op schade claim

  Huur auto verzekerd door Auto Europe DE.

  Laatste nacht voor het inleveren van de auto is er in de auto ingebroken. De deur was hierdoor beschadigd.
  Ik kwam hier pas achter bij het inleveren van de auto. Helaas geen tijd meer om een proces verbaal op te laten maken omdat er een vlucht gehaald moest worden.

  Alle gegevens met foto's aangeleverd en ik krijg elke keer het volgende antwoord terug.

  " Wij moeten u helaas mededelen dat de door u gemelde schade niet door Auto Europe gerestitueerd kan worden.
  De reden dat er op dit moment niet uitgekeerd kan worden, is dat u ons niet van alle noodzakelijke informatie heeft voorzien. Conform uw beschrijving was er een derde partij betrokken bij het ongeluk. "

  Dit is dus een copy paste antwoord wanneer er een schadeclaim wordt ingediend en er geen papieren zijn van een 3de partij. Ze kijken of alle papieren compleet zijn. Wanneer ze geen papieren van een 3de partij zien gaan ze niet over tot uitkeren en krijg je een copy paste in je mailbox.

  Echter heb ik geen ongeluk gehad maar is er ingebroken en heb ik helaas niet de gegevens van de persoon die in de auto heeft ingebroken.

  Dit is voor Auto Europe DE genoeg reden om er niet verder naar te kijken en niet uit te keren ondanks meerdere uitgebreide mailtjes te sturen met duidelijke uitleg over wat er gebeurd is. Aangevuld met foto's van de schade waarop te zien is dat de deur van de auto van de bovenzijde is geforceerd om binnen te breken.

  Sterke punten
  oplichten

  Zwakke punten
  Begrijpend lezen.
  Service.
  Humaan.

  Copy paste antwoord op schade claim

  Huur auto verzekerd door Auto Europe DE.

  Laatste nacht voor het inleveren van de auto is er in de auto ingebroken. De deur was hierdoor beschadigd.
  Ik kwam hier pas achter bij het inleveren van de auto. Helaas geen tijd meer om een proces verbaal op te laten maken omdat er een vlucht gehaald moest worden.

  Alle gegevens met foto's aangeleverd en ik krijg elke keer het volgende antwoord terug.

  " Wij moeten u helaas mededelen dat de door u gemelde schade niet door Auto Europe gerestitueerd kan worden.
  De reden dat er op dit moment niet uitgekeerd kan worden, is dat u ons niet van alle noodzakelijke informatie heeft voorzien. Conform uw beschrijving was er een derde partij betrokken bij het ongeluk. "

  Dit is dus een copy paste antwoord wanneer er een schadeclaim wordt ingediend en er geen papieren zijn van een 3de partij. Ze kijken of alle papieren compleet zijn. Wanneer ze geen papieren van een 3de partij zien gaan ze niet over tot uitkeren en krijg je een copy paste in je mailbox.

  Echter heb ik geen ongeluk gehad maar is er ingebroken en heb ik helaas niet de gegevens van de persoon die in de auto heeft ingebroken.

  Dit is voor Auto Europe DE genoeg reden om er niet verder naar te kijken en niet uit te keren ondanks meerdere uitgebreide mailtjes te sturen met duidelijke uitleg over wat er gebeurd is. Aangevuld met foto's van de schade waarop te zien is dat de deur van de auto van de bovenzijde is geforceerd om binnen te breken.

  Sterke punten
  oplichten

  Zwakke punten
  Begrijpend lezen.
  Service.
  Humaan.

  Ongehoord onbeschoft

  Bij aankomst in Bologna bleken een tweetal gereserveerde en betaalde huurauto’s niet (meer) beschikbaar omdat we iets toelaat arriveerden op de luchthaven en met 2 kleine kinderen (2 en 3 jaar) ons te laat melden bij het loket, waar we overigens eerst meer dan een half uur moesten wachten op voorgangers bij het loket. Te laat en dus geen auto. Weg bijna 400 Euro. Diefstal, een gebrek aan flexibiliteit en inlevingsvermogen.
  Nooit, maar dan ook nooit zaken doen met Dit bedrijf en dat raad ik een ieder aan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Buitengewoon zwak op alle fronten, behalve het innen van geld zonder dienstverlening

  nieuw businessmodel Auto Europe

  Via Autoeurope een auto gehuurd in Pisa, dachten we. Wel vaker een auto gehuurd en een creditcard volstond altijd. Dit keer dus niet. De verhuurder eiste dat ik een pincode zou intoetsen en aangezien ik die niet wist, kreeg ik de auto niet mee. Een ander Nederlands echtpaar voor mij ook niet. De verhuurder zei dat dit wel vaker gebeurde. Een mooie manier om geld te verdienen. We zijn 10 meter verder gelopen en hebben ter plekke een auto bij Herz gehuurd die de creditcard wel accepteerde.
  Auto Europe weigert om de huur en het verzekeringsgeld terug te storten.
  Advies: zie ook andere reviews en nader commentaar is niet nodig.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gebrek aan inlevingsvermogen, flexibiliteit en eerlijkheid. Op de website staat dat een creditcard volstaat. Er staat niet dat een pincode nodig is. Er zijn al veel meer mensen tegenaan gelopen en toch veranderen ze het niet op de website zodat je adequaat voorbereid bent.

  Diese Website ist unzuverlässig. autoeurope.de

  Vanwege een website fout werd er 3x een bedrag van mijn creditcard afgetrokken. Toen ik in Portugal aankwam by Europcar, moest ik extra betalen bij de receptie voor nogmaals een verzekering. (Klantenservice kon niet zien of er voor een verzekering was betaald.) Ik word nu steeds heen en weer gestuurd om mijn teveel van mijn cc afgeschreven geld terug te krijgen. Deze website is onbetrouwbaar. autoeurope.de

  stelltje dieven!

  een stelletje volksverlakkers, dan zijn het. Wij waren in de veronderstelling een complete autoverzekering zonder eigen risico en verdere kosten afgesloten te hebben. Achteraf wordt € 118,69 van onze creditcard geboekt door Innerrent, een zogenaamde partner-package. Een verzekering die het eigen risico bij schade reduceert. Hoezo? Wij hadden toch bij Auto Europe een complete verzekering afgesloten? We hebben nergens voor getekend ter plekke toen we de auto ophaalde maar toch wordt dit bedrag zomaar van je creditcard gehaald. En waarschijnlijk zullen ze ook nog juridisch in hun recht staan, zo slinks zijn ze wel. Had je de kleine letters maar moeten lezen, maar laten we wel wezen wie doet dat of wie snapt dat. Maar deze sneaky praktijken van Interrent worden vooraf niet door Auto Europe vermeld, zij laten je in de veronderstelling alles goed en compleet geregeld te hebben. Nooit maar dan ook nooit meer zaken doen met Auto Europe of Interrent. Ben benieuwd of ze de ballen hebben deze review te publiceren.
  MdV

  Sterke punten
  geen, zo doe je geen zaken!

  Zwakke punten
  zie review

  Drama!

  Dubbele afschrijving op onze credit card, maar vervolgens (al 6 weken) niet meer bereikbaar per mail en telefoon.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Klachtenafhandeling, helpdesk, customer service, bereikbaarheid.

  DON'T RENT VIA AUTO-EUROPE & BUDGET

  Very bad experience via Auto-Europe. I have rented a car for 300 euro at Auto-Europe. Subsequently, when handing in the car at Dublin I had to sign for confirmation. Apparently this was also a bill for an additional charge of 270 euro from Budget rental company. Very dodgy way of doing business from both Budget car as Auto-Europe

  Sterke punten
  None

  Komen afspraken niet na

  We wachten al weken en weken op een reactie op onze vraag waarom ons eigen risico niet wordt terugbetaald terwijl we hiervoor verzekerd waren bij Autoeurope. Hun agent van RecordGo heeft ten onrechte 250 euro teveel afgeschreven bij ons

  Sterke punten
  Nu even geen

  Zwakke punten
  Komen niet met reactie

  Advantage via autoeurope : Niet doen!

  Bij aankomst in USA bleek dat wij niet voldoende verzekerd waren volgens Advantage. Er moest een verzekering bij voor mechanische problemen met de auto! Dat was onze zorg en niet van het verhuurbedrijf.
  De auto was niet schoon.
  Tijdens onze reis stond ineens op de display van de auto : Change engine oil soon. Wij hebben met bemiddeling van een bezinepomphouder contact gehad met Advantage. Daar gaf men aan dat wij nog 500 miles konden rijden en dat wij dan beslist de olie moesten verversen. In een dorpje gezocht naar een garages. Moeilijk een garage te vinden die het op dat moment voor je het olie verversen zou willen doen. Om half 6 P.M. vonden wij een garage die ons ter wille wilde zijn. ( De gehele middag een garage gezocht die ons zou kunnen helpen, De vierde garage was raak.).
  Bij het afleveren van de auto moesten wij in de rij aansluiten. Er is geen apart loket voor afhandelen van je klachten.
  Bij het inleveren van de auto met veel moeite dit euvel doorgesproken en men zou zien of men het bedrag zou willen storten op onze rekening.
  Na een week hebben wij het bedrag terug maar geen vergoeding van de dag die voor ons natuurlijk alleen maar zoeken was naar een garage.

  AutoEurope ... enkel voor particulieren ... NIET VOOR BEDRIJVEN

  Het is ONMOGELIJK OM EEN FACTUUR TE KRIJGEN OP NAAM VAN UW BEDRIJF!!!
  Hoe zo iets mogelijk is, is mij een raadsel.
  Hun smoes is dat de facturatie dient te gebeuren via de firma die de wagen levert, maar zeggen omgekeerd dat wij aan hen geen betaling doen en zij bijgevolg geen factuur kunnen bezorgen.
  Kreeg wel een factuur op mijn eigen naam (die moet u invullen bij de aanvraag van de wagen) maar een factuur op mijn bedrijf met btwnummer was onmogelijk.

  Sterke punten
  geen, dit is simpelweg oplichting.

  Zwakke punten
  hoe een bedrijf zich zo iets kan veroorloven is mij een raadsel. Mijn betaling werd wel degelijk uitgevoerd door mijn firma, maar zij weigeren een factuur op te stellen op een firma.

  Pure Fraude

  De vlucht naar Bari had een kleine vertraging (30 minuutjes). Dit werd het excuus om te claimen dat geen wagen beschikbaar was en dat moest bijbetaald worden.
  Hoewel de algemene voorwaarden van AE duidelijk stellen dat er tot 2 uur vertraging geen enkel probleem is, kom men niets doen en moest de airline gecontacteerd worden...

  Omdat we geen negatieve energie in dit verhaal wilden steken hebben we de extra cost gewoon betaald aan AVIS.
  De mensen van AVIS waren van in het begin duidelijk: "problemen met AutoEurope: excuses, maar wij proberen zelfs niets meer te doen. Telkens weer dezelfde problemen."

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  georganiseerde fraude.

  [email protected]

  Tot 2 keer toe geld afgeschreven van mijn creditcard zonder het leveren van een auto. In beide gevallen zijn mijn reserveringen geannuleerd zonder duidelijke reden. Zo kreeg ik de onderstaande e-mail. Bij het bellen met de verhuurder bleek deze informatie niet te kloppen. Slechte service, personeel niet behulpzaam, etc.. Nooit meer een auto reserveren via deze maatschappij.

  Dit is de mail die ik kreeg:

  Helaas is uw huurauto geweigerd bij de lokale verhuurder omdat deze niet op voorraad was bij de lokale verhuurder door het hoogseizoen. Uw reservering is daardoor automatisch geannuleerd. U zult het reeds betaalde bedrag binnen 10 werkdagen terug zien op uw bankrekening.

  Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen via e-mail of via onze gratis servicelijn 0800 0202757.

  Hartelijke groeten,

  Constance
  --
  HAPPYCAR Service
  HAPPYCAR GMBH
  Große Reichenstraße 27
  20457 Hamburg
  HRB 117039 | USt-ID DE 275 466 164
  Bedrijfsleiders: Robert Schütze, Anna Lena Mibach
  E-Mail: [email protected]
  Tel Nr: 0049(0)40 609 43 0327
  Kosteloze servicelijn: 0800 – 0202757
  www.happycar.nl

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Het geld wordt direct van je creditcard geïncasseerd, maar er wordt geen auto geleverd. Vervolgens kan je naar je geld fluiten.! Personeel niet behulpzaam en ongeïnteresseerd.

  Zeer slecht klachtafhandeling

  Lijkt goedkoop en goed totdat er iets misgaat. Autoeurope is slecht bereikbaar (alleen 's ochtends!) dus een ramp als je in het buitenland zit. Daarnaast is de klachtafhandeling zeer slecht. Men reageert niet op mails en sommige medewerkers zijn ronduit onbeschoft aan de telefoon. Ik wacht nog steeds op een refund op mijn credit card, 3 maanden na mijn autohuur

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Zeer slechte klachtafhandeling

  AutoEurope oplichters

  We hadden via easyterra (auto europe) een auto geboekt bij Centauro in Alicante, één maal aangekomen kregen we de auto niet mee omdat ik mijn pin niet meer wist van mijn creditcard, echter mijn vrouw had wel haar card met pin mee maar deze mocht niet gebruikt worden. We kregen de auto niet mee, en we mochten ook niet de bestuurder omzetten naar de naam van mijn vrouw. Omdat we al een ruim een uur moesten wachten bij de balie was de huurtijd al gaan lopen. Niks was mogelijk. Uiteindelijk easyterra Autoeurope gebeld en de medewerker kon de gehuurde auto annuleren voor 60 euro, en een nieuwe huur auto boeken bij Car to Go. Echter de annulering is nooit doorgevoerd sterker nog onze auto is aan iemand anders meegegeven met de naam van ons als bestuurder en de creditcard van een totaal ander persoon.We krijgen geen geld terug want Centauro zegt doodleuk dat wij de auto hebben opgehaald. Oplichters zijn het. Klantservice 7x gebeld telkens iemand anders, er wordt niets opgelost, voor ons nooit meer AutoEurope of Centauro.

  Zwakke punten
  Ze lossen geen problemen op willen ook geen moeite doen.

  oppassen Gold-car/AMEX

  Bij autoeurope kun je zonder probleem je boeking doen en betalen via AMEX, helaas bij Gold-Car (via de autoeurope geboekt) niet. Waardoor we de auo niet meekkregen en kunne fluiten naar ons geld! belachelijk.
  In de kleine lettertjes stond wel dat gold-car geen AMEX accepteerd maar dan moet je wel hee specifiek lezen om dat op te vallen. blunder van AMEX/gold-car en zeker autoeurope!


Bezoek AutoEurope

Schrijf een review