Reviews van deze auteur

Oplichters

Review over AutoEurope

340euro betaald in Bangkok. Geen auto. Extra kosten voot taxi van 70 euro.

Sterke punten
Geen, bagger

Zwakke punten
Alles

oplichters

Review over AutoEurope

In 2013 een auto geboekt bij Autoeurope. Auto niet meegekregen. 340 euro kwijt. Ze verwijzen naar hun voorwaarden. Als ze in Nederland waren gevestigd had ik ze voor de rechter kunnen slepen. Zij hebben een constructie die lijkt op een soort van legale oplichting.

Sterke punten
GEEN. Is gewoon een soort van SCAM bedrijf.

Zwakke punten
Alles. Vorm van oplichting.

oplichters

Review over AutoEurope

340 euro vooraf betaald, zelfs met verzekering. auto niet meegekregen. 340 euro kwijt. autoeurope is gevestigd in duitsland, dus geen mogelijkheid om je geld daar terug te halen ook al sta je in je recht. autoeurope heeft "speciale" voorwaarden en daar verdienen zij hun geld mee. die "speciale" voorwaarden is een vorm van oplichting. als je de auto niet meekrijgt horen zij het bedrag te restitueren, zij hebben daar zoveel regels aan verbonden dat je daar nooit aan kan voldoen en in mijn geval voldeed ik daar wel aan maar kreeg ik het nog niet terug, ga het maar halen dan in duitsland. de nederlandse wet beschermd consumenten hier niet tegen. in engeland is dat anders geregeld. autoeurope profiteerd hier bewust van. nooit zaken doen dus met dit bedrijf.

Sterke punten
de misleidende sterke punten van dit bedrijf zijn de prijs. misleidend want uiteindelijk ben je duurder uit of zoals in mijn geval gewoon opgelicht.

Zwakke punten
de "speciale" voorwaarden waardoor je genaaid wordt.

Opgelicht...

Review over AutoEurope

Ik had een auto gereserveerd bij AutoEurope en vooraf betaald inclusief Verzekering. Bij het ophalen moest ik nog 5000 bath extra betalen. Door mijn credit card overschrijding lukte dit niet. Ik kon op geen andere manier betalen en kreeg de auto niet mee. Daardoor moest ik annuleren. AutoEurope beroept zich op zijn condities dat ik dan "NO REFUND" krijg. Dus het hele bedrag van 340 euro ben ik kwijt. AutoEurope reageert niet meer op mijn email. Ik zou ze graag willen aanklagen voor oplichting alleen weet nog niet helemaal hoe.

Zwakke punten
Geen

reacties: