EasyTerra - 58 Reviews

Last updated: 11 juni 2018
EasyTerra Logo

29.4% aanbevolen, 58 Reviews

  1. EasyTerra
  2. Easy Terra video
  3. EasyTerra Reviews
  4. Schrijf ook een review over EasyTerra

Niet tevreden over EasyTerra? Probeer dan eens CarDelMar.

EasyTerra

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

EasyTerra Details

Hits: 1920

URL: http://www.easyterra.nl/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 58

Easy Terra video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5pxCLtYZpGI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


EasyTerra reviews (56):

EasyTerra - Zeker geen aanrader!

0

Review:
Aangekomen bij het autoverhuurbedrijf waren er wat problemen waardoor de boeking op een andere naam gezet moest worden.
De service-lijn van EasyTerra gebeld, maar na 30! minuten in de wacht gestaan te hebben werd de verbinding verbroken. Na in het keuze-menu optie 2 te kiezen (belt u voor schade oid. kies 2), wordt mij vriendelijk verteld dat ik buiten de kantoortijden van EasyTerra belde (deze zijn op werkdagen tussen 09:00 en 13:00). Het was echter gewoon 11 uur 's morgens op de donderdag. Nog een aantal keer geprobeerd te bereiken, maar niemand nam op.
De auto was wel gereserveerd, maar bij problemen of vragen geeft Easy Terra niet thuis. Kortom, boek liever niet bij EasyTerra, want als je problemen krijgt, worden die niet door hun behandeld of opgelost en kan je je eigen portemonnee nog een keer trekken.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Niet bereikbaar.

Freek beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - nooit meer, oplichters easyterra

0

Review:
Auto gehuurd in nederland voor madeira, nog gebeld hoe het zat met de creditcardblokkade van €1599,- nee dit was hooguit €250,- , dus niet, aangekomen op de bestemming, als ik de €1599,- niet reserveren wilde en geen super CDW afsloot van €199,- kreeg ik geen auto.
Waardeloos Easyterra, erg jammer, want het zag er bij vertrek goed uit.
Dus mijn advies, kijk uit met deze oplichters.

Sterke punten:
Mooie site, maar trap er niet in

Zwakke punten:
Afhandeling is waardeloos, heel slecht,

B. de With beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Oplichters, je betaald dubbel

0

Review:
What a scam, first you pay them for the full rent, than after the rental period I return my car and one week Later Avis/budget charges me again for the full rent. There is a brochure saying if you have any trouble email to [email protected] .com... That email address does not even work. Don't care who to blame, I bought this with and first paid to EasyTerra, I am their client so they are responsible for this.

Dominic Dammers beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Oplichters!! Zeer slecht!! Niet boeken!!

0

Review:
Als je de auto ophaald in ons geval op Lanzarote AirPort, moet je nog eens extra 200% verzekeringen betalen.
Terwijl we bij EasyTerra het meest uitgebreide dekkingspakket hadden gekozen. Letterlijk dekking eigen risico en ook bij schade aan glas wielen, dak en onderkant.
Maar nee hoor toen we de voucher kregen stond er dat we €1400,00 eigen risico moesten reserveren op mijn creditkaart. Ik gebeld, niks geen Nederlands bedrijf! Alleen slecht Engels sprekende dame die ook niet veel geduld had! Zij legde uit dat alles gedekt was en als er iets met de auto gebeurde schreef GOLDCAR het van onze creditkaart af en kregen wij het retour via Easyterra.
Toen we de auto ophaalde bij Goldcar moesten we meer dan 200% extra betalen. Het bleek dat de afgesloten verzekering toch niet genoeg was. Daar kwam nog bij dat we verplicht waren om €110,00 aan benzinekosten op mijn creditkaart te reserveren en dan kregen we retour wat niet was verbruikt!! We hebben de auto voor het vliegveld helemaal volgetankt en toch kregen we maar €71,00 terug gestort. Wat een oplichters dubbele verzekeringen laten betalen en benzinegeld niet geheel terug krijgen. Heel erg slecht! NOOIT BOEKEN BIJ DEZE OPLICHTERS.

Sterke punten:
GEEN!!!

Zwakke punten:
Heeeeeeel veeeeeeel zie hierboven!

Monique C beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Hardterra nooit doen!

0

Review:
Via internet een boeking gedaan, deze boeking verliep vlekkeloos totdat ik er achter kwam dat ik me in een dag had vergist. Meteen een dag erna naar de klantenservice gebeld, ik moest wachten voor een NL sprekende collega of 2 toetsen voor iemand die Engels sprak. Toch makkelijker in het NL om de situatie uit te leggen. Wachten wachten wachten, toch een Engels sprekend iemand. Mijn vriendin aan het gesprek toegevoegd zodat we het allebei konden horen en uitleggen. We hadden in eerste instantie geboekt een auto voor 6 dagen in Italie voor €130, deze moest dus een dag worden vervroegd, geen probleem zei de dame aan de lijn, de auto zou onder dezelfde condities inclusief verzekering en bijrijder die ook zou mogen sturen, klaar staan op het vliegveld. We hebben duidelijk aangegeven dat we landen op Venice airport rond 22:15. Na enige vertraging daar aangekomen bleek dat het zonder er van op de hoogte te zijn de boeking toch via een shuttle service buiten het vliegveld was en deze was na 22:00 gesloten. Gelukkig hadden we een hotel geboekt in de buurt en de volgende dag maar weer contact opgenomen met easyterra. Deze gaf me een naam door in de buurt van Venice airport ene Matthew, deze zou het wel even regelen. Uiteindelijke huursom: €270 makkelijk verdiend, iemand met een eigen risico van€3000 op pad laten, maar erachteraan zeggen: "als u zonder enkele zorgen op reis wenst te gaan, kunt u zich beter toch wel verzekeren" en ik er vanuit gaande dat dit er bij in zat. Het riekt een beetje naar het grijze gebied, al wil ik jullie wel de kans geven dit netjes op te lossen en mij zsm te contacten. Anders voor mij nooit meer Easyterra zat gereisd met huurauto's bij andere partijen maar dit sloeg echt alles.

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Schimmig praktijken erop na houden

HansK beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - NOOIT MEER

0

Review:
Huur nooit een auto via de website van EasyTerra.

Je boekt via een Nederlandse website. Je krijgt de indruk dat je met een Nederlands bedrijf te maken hebt. Dit is niet zo. In geval van schade of andere problemen, krijg je te maken met een bedrijf in het buitenland.

Bij het inleveren van de auto werd er een minuscuul deukje in de deur ontdekt. Duidelijk veroorzaakt door een stoot van een andere deur van iemand anders zijn auto. Ter plaatste werd mij verteld door het lokale verhuurbedrijf dat ik zelf opdraai voor de kosten. Ondanks dat ik een "WORRY FREE" pakket met een uitgebreide dekking heb afgesloten bij EasyTerra. Nu is het een hoop gerompslomp met buitenlandse medewerkers om het bedrag van €705,89 terug te krijgen. De vraag is of ik het überhaupt wel terug krijg.

Zwakke punten:
Zeer slechte klantenservice, misleidend

Mike V beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Oplichters

0

Review:
This is a total scammy rental company! Oke they have decent cars. That is super special for a car company (NOT). The initial rental agreement you get via their website is just a compleet random minimal payment. We ended up paying 300 as a voucher and 290 for the "extra'' services we had. Those were an extra driver, all risk coverage and a full tank of gass. So for 3,5 days of renting a VW POLO we payed almost €600. If we had know the price was going to end up this high we just could have rented a car at sixt for 3/4 of the price and a better car.

DONT RENT A CAR FROM EUROPE CAR RENTAL

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Het systeem van werken met een soort voucher slaat echt nergens op. Je krijgt niet waarvoor je hebt gereserveerd. beter gewoon direct ergens boeken.

stefan beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Boek niet bij Easy Terra

0

Review:
Via Easy Terra een auto gehuurd bij Thrifty Sint Maarten. Alles vooruit voldaan aan Easy Terra. Na terugkomst is er wederom huur van mijn creditcard gehaald door Thrifty. Al 4 maanden bezig met Easy Terra dit terug te krijgen. Ik bel wekelijks maar tot op heden nog geen resultaat. Moeilijk communiceren met de buitenlandse medewerkers en dit terwijl de website de indruk wekt dat je met een nederlands bedrijf te maken heeft.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichterij!!

John beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - onterechte afschrijving

1

Review:
Auto gehuurd in Valencia. Eerste wat je te horen krijgt is dat je maar beter extra verzekerd kunt zijn. Dus extra verzekering. Dan een deposit op je creditcard voor de aflevering. Vervolgens de auto met volle tank afgeleverd. dit gemeld bij het bedrijf. deze opmerking is welwillend aangehoord maar ik heb geen bewijs ontvangen dat de auto afgetankt geleverd is. Gevolg er word een volle tank benzine afgeschreven van de rekening. Bij Easy Terra krijg je te horen "wij geven altijd een bewijs af". M.a.w. dit geld ben je kwijt.
Graag waarschuw ik dan ook alle toekomstige huurders om er op te staan dat je een bewijs vraagt bij aflevering om dit soort ervaringen te voorkomen.

Zwakke punten:
Bij het bellen naar Terra werd mij te verstaan gegeven dat het niet mogelijk was dat ik geen bewijs had ontvangen. Met andere woorden "u liegt gewoon". Vandaar dat ik deze ervaring graag deel met toekomstige huurders.

EasyTerra - zeer tevreden

0

Review:
Had diverse slechte reviews op deze site gelezen maar mijn schoonzus was zeer tevreden over easyterra ivm de goedkope deals. Had ook zo'n goedkope deal gesloten, in dit geval Dollar in Orlando airport, mooie Nissan Altima gekregen zonder enig probleem tijdens het afhalen en alles conform contract. Het maakt denk ik veel uit of de het autoverhuurbedrijf zelf betrouwbaar is. Easyterra heeft denk ik weinig macht om niet betrouwbaar handelen van een autoverhuurder te corrigeren. Obv de slechte reviews voor vertrek nog een keer via helpdesk dubbel gechecked of alle papieren in orde waren en uitstekend geholpen, welliswaar wel in engels maar dat was geen probleem. Zou zo weer naar easyterra stappen, maar wel oppassen bij bijv. de vele louche autoverhuurbedrijven in bijv. Zuid Europa, daar heb je altijd zeik, ook bij je eigen directe boeking.

Sterke punten:
zeer goedkope deals, bij een goed autoverhuurbedrijf alles conform contract afgehandeld, gedurende kantoortijd in elk geval uitstekende helpdesk

Zwakke punten:
heb er zelf geen meegemaakt

Andre beveelt EasyTerra aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over EasyTerra

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou EasyTerra aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou EasyTerra aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek EasyTerra


Home » Tussenpersonen » EasyTerra
DMCA.com Protection Status