EasyTerra - 53 Reviews

Last updated: 15 september 2017
EasyTerra Logo

31.9% aanbevolen, 53 Reviews

  1. EasyTerra
  2. Easy Terra video
  3. EasyTerra Reviews
  4. Schrijf ook een review over EasyTerra

Niet tevreden over EasyTerra? Probeer dan eens RentalCars.

EasyTerra

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

EasyTerra Details

Hits: 1626

URL: http://www.easyterra.nl/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 53

Easy Terra video


EasyTerra reviews (52):

EasyTerra - Hardterra nooit doen!

0

Review:
Via internet een boeking gedaan, deze boeking verliep vlekkeloos totdat ik er achter kwam dat ik me in een dag had vergist. Meteen een dag erna naar de klantenservice gebeld, ik moest wachten voor een NL sprekende collega of 2 toetsen voor iemand die Engels sprak. Toch makkelijker in het NL om de situatie uit te leggen. Wachten wachten wachten, toch een Engels sprekend iemand. Mijn vriendin aan het gesprek toegevoegd zodat we het allebei konden horen en uitleggen. We hadden in eerste instantie geboekt een auto voor 6 dagen in Italie voor €130, deze moest dus een dag worden vervroegd, geen probleem zei de dame aan de lijn, de auto zou onder dezelfde condities inclusief verzekering en bijrijder die ook zou mogen sturen, klaar staan op het vliegveld. We hebben duidelijk aangegeven dat we landen op Venice airport rond 22:15. Na enige vertraging daar aangekomen bleek dat het zonder er van op de hoogte te zijn de boeking toch via een shuttle service buiten het vliegveld was en deze was na 22:00 gesloten. Gelukkig hadden we een hotel geboekt in de buurt en de volgende dag maar weer contact opgenomen met easyterra. Deze gaf me een naam door in de buurt van Venice airport ene Matthew, deze zou het wel even regelen. Uiteindelijke huursom: €270 makkelijk verdiend, iemand met een eigen risico van€3000 op pad laten, maar erachteraan zeggen: "als u zonder enkele zorgen op reis wenst te gaan, kunt u zich beter toch wel verzekeren" en ik er vanuit gaande dat dit er bij in zat. Het riekt een beetje naar het grijze gebied, al wil ik jullie wel de kans geven dit netjes op te lossen en mij zsm te contacten. Anders voor mij nooit meer Easyterra zat gereisd met huurauto's bij andere partijen maar dit sloeg echt alles.

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Schimmig praktijken erop na houden

HansK beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - NOOIT MEER

0

Review:
Huur nooit een auto via de website van EasyTerra.

Je boekt via een Nederlandse website. Je krijgt de indruk dat je met een Nederlands bedrijf te maken hebt. Dit is niet zo. In geval van schade of andere problemen, krijg je te maken met een bedrijf in het buitenland.

Bij het inleveren van de auto werd er een minuscuul deukje in de deur ontdekt. Duidelijk veroorzaakt door een stoot van een andere deur van iemand anders zijn auto. Ter plaatste werd mij verteld door het lokale verhuurbedrijf dat ik zelf opdraai voor de kosten. Ondanks dat ik een "WORRY FREE" pakket met een uitgebreide dekking heb afgesloten bij EasyTerra. Nu is het een hoop gerompslomp met buitenlandse medewerkers om het bedrag van €705,89 terug te krijgen. De vraag is of ik het überhaupt wel terug krijg.

Zwakke punten:
Zeer slechte klantenservice, misleidend

Mike V beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Oplichters

0

Review:
This is a total scammy rental company! Oke they have decent cars. That is super special for a car company (NOT). The initial rental agreement you get via their website is just a compleet random minimal payment. We ended up paying 300 as a voucher and 290 for the "extra'' services we had. Those were an extra driver, all risk coverage and a full tank of gass. So for 3,5 days of renting a VW POLO we payed almost €600. If we had know the price was going to end up this high we just could have rented a car at sixt for 3/4 of the price and a better car.

DONT RENT A CAR FROM EUROPE CAR RENTAL

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Het systeem van werken met een soort voucher slaat echt nergens op. Je krijgt niet waarvoor je hebt gereserveerd. beter gewoon direct ergens boeken.

stefan beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Boek niet bij Easy Terra

0

Review:
Via Easy Terra een auto gehuurd bij Thrifty Sint Maarten. Alles vooruit voldaan aan Easy Terra. Na terugkomst is er wederom huur van mijn creditcard gehaald door Thrifty. Al 4 maanden bezig met Easy Terra dit terug te krijgen. Ik bel wekelijks maar tot op heden nog geen resultaat. Moeilijk communiceren met de buitenlandse medewerkers en dit terwijl de website de indruk wekt dat je met een nederlands bedrijf te maken heeft.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichterij!!

John beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - onterechte afschrijving

1

Review:
Auto gehuurd in Valencia. Eerste wat je te horen krijgt is dat je maar beter extra verzekerd kunt zijn. Dus extra verzekering. Dan een deposit op je creditcard voor de aflevering. Vervolgens de auto met volle tank afgeleverd. dit gemeld bij het bedrijf. deze opmerking is welwillend aangehoord maar ik heb geen bewijs ontvangen dat de auto afgetankt geleverd is. Gevolg er word een volle tank benzine afgeschreven van de rekening. Bij Easy Terra krijg je te horen "wij geven altijd een bewijs af". M.a.w. dit geld ben je kwijt.
Graag waarschuw ik dan ook alle toekomstige huurders om er op te staan dat je een bewijs vraagt bij aflevering om dit soort ervaringen te voorkomen.

Zwakke punten:
Bij het bellen naar Terra werd mij te verstaan gegeven dat het niet mogelijk was dat ik geen bewijs had ontvangen. Met andere woorden "u liegt gewoon". Vandaar dat ik deze ervaring graag deel met toekomstige huurders.

EasyTerra - zeer tevreden

0

Review:
Had diverse slechte reviews op deze site gelezen maar mijn schoonzus was zeer tevreden over easyterra ivm de goedkope deals. Had ook zo'n goedkope deal gesloten, in dit geval Dollar in Orlando airport, mooie Nissan Altima gekregen zonder enig probleem tijdens het afhalen en alles conform contract. Het maakt denk ik veel uit of de het autoverhuurbedrijf zelf betrouwbaar is. Easyterra heeft denk ik weinig macht om niet betrouwbaar handelen van een autoverhuurder te corrigeren. Obv de slechte reviews voor vertrek nog een keer via helpdesk dubbel gechecked of alle papieren in orde waren en uitstekend geholpen, welliswaar wel in engels maar dat was geen probleem. Zou zo weer naar easyterra stappen, maar wel oppassen bij bijv. de vele louche autoverhuurbedrijven in bijv. Zuid Europa, daar heb je altijd zeik, ook bij je eigen directe boeking.

Sterke punten:
zeer goedkope deals, bij een goed autoverhuurbedrijf alles conform contract afgehandeld, gedurende kantoortijd in elk geval uitstekende helpdesk

Zwakke punten:
heb er zelf geen meegemaakt

Andre beveelt EasyTerra aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Uitstekend!

0

Review:
Al diverse keren auto gehuurd via Easyterra en nooit problemen gehad.

Deze keer via Easyterra gehuurd bij Centauro in Malaga-Spanje
Ondanks dat ik de "worry free" optie had genomen bij Easyterra probeerde ze bij Centauro me voor €190,- een volledige verzekering aan te smeren. Dit niet gedaan.
Tijdens de vakantie wel (na 30 jaar) schade gereden; paaltje langs de kant van de weg over het hoofd gezien en dacht daarmee m'n €1050,- borg op creditcard kwijt te zijn.
Misschien toch een extra verzekering moeten nemen van €190,-???
In gehouden schade bedrag was uiteindelijk €250,-. Vond ik wel weer schappelijk van Centauro.

De schade tijdens de vakantie gemeld aan Easyterra. Ze vertelde me dat ik een schade retour formulier moest insturen omdat ik de worry free optie had.
Na thuiskomst gedaan en echt heel keurig afgehandeld door Easyterra; kreeg de schade van €250,- binnen enkele dagen vergoed.
Geeft toch weer aan, zoals Easyterra ook al vermeld in zijn voorwaarden, dat je echt geen extra verzekering moet afsluiten bij de verhuurder.
Beveel Easyterra dan ook zeker aan bij een ieder.

Sterke punten:
Nette huurprijs en keurige schade afhandeling!!!

Zwakke punten:
Geen

Ab beveelt EasyTerra aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - PASOP OPLICHTERS!!

0

Review:
Lijkt de mafia wel na het boeken wordt de auto bijna 3x zo duur.
Auto gehuurd voor 300 euro... vliegtijden doorgegeven, heb de auto 7 uur korter nodig maar toch moet ik 1000 euro betalen ipv 300. Ruim 700 euro meer dus..... Heel raar en asociaal! Men weigert tegemoet te komen tot een concrete oplossing.

Kortom boek niet bij EasyTerra mensen!!

Sterke punten:
Weinig.. lijkt goedkoop maar dan begint het.....


Pas op voor EasyTerra

Zwakke punten:
Alles, 3x zo duur als je vliegtijden door geeft.... raar!
Helemaal niet bereid om tot een concrete oplossing te komen. U moet annuleren en 600 euro meer betalen is het devies.............

Boek niet bij EasyTerra

Ed beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Slechte bedrijf wat er in nederland bestaat!

0

Review:
Ãan de andere kant van de wereld niet eens de telefoon op nemen bij calamiteiten. Kosten vele maal hoger als verwacht! Drie auto's betaald en 1 gekregen!!!

Sterke punten:
Geen dit soort bedrijven moeten voor de rechter verschijnen!

Zwakke punten:
Alleen maar zwakke punten!

Cas Hegera beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - DIEVEN ZIJN HET SCHANDE

0

Review:
Schande dat zo'n bedrijf bestaat. Stelen van hun gebruikers. Ze werken samen met Easy Terra nog zo'n slecht bedrijf en hun voorwaardens zijn niet gelijk en duidelijk. Had online netjes betaald met mn prepaid Visa kaart kom ik aan bij de bali van het uiteindelijke auto verhuur bedrijf en wordt mijn pas geweigerd voor de borg. Dus auto niet mee gekregen en paar dagen later ga ik toch kijken op mn afschriften...en ja hoor Auto Europe/Easy Terra heeft gewoon het hele bedrag gehouden en willen ze het niet terug geven omdat ze verwijzen naar hun voorwaardens die niet kloppen. Gelukkig wilde mijn creditcard bedrijf goed meewerken en ook het auto verhuur bedrijf die mijn kaart had geweigerd. Echt stelen vind ik dit en dat dit kan in Nederland is een schande. Ga nooit meer via een van jullie websites een auto huren.

Sterke punten:
Geen!

Zwakke punten:
Alles. Dit bedrijf samen met Easy Terra zouden een boete moeten krijgen door de overheid en achter tralies zitten. Hun voorwaardens zijn super onduidelijk en je weet niet via welk bedrijf je uiteindelijk huurt. Ze hebben geld van mij gestolen zonder een huur auto te leveren en ze willen dat niet terug geven. Had via Easy Terra geboekt en netjes betaald maar de afschrijving was via Auto Europe gedaan. Hun customer service is ZERO en wordt gerund door mensen uit het Oostblok die amper Nederlands of Engels spreken. DIEVEN ZIJN JULLIE en ik hoop dat andere mensen dit kunnen lezen hoe Auto Europe en Easy Terra mensen oplichten !!!

Zwakke punten:
GEEN

DC beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over EasyTerra

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou EasyTerra aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou EasyTerra aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek EasyTerra


Home » Tussenpersonen » EasyTerra
DMCA.com Protection Status