EasyTerra - 64 Reviews

Last updated: 27 oktober 2018
EasyTerra Logo

27.1% aanbevolen, 64 Reviews

  1. EasyTerra
  2. Easy Terra video
  3. EasyTerra Reviews
  4. Schrijf ook een review over EasyTerra

Niet tevreden over EasyTerra? Probeer dan eens RentalCars.

EasyTerra

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

EasyTerra Details

Hits: 2049

URL: http://www.easyterra.nl/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 64

Easy Terra video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5pxCLtYZpGI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


EasyTerra reviews (64):

EasyTerra - zeer trage service

0

Review:
ik heb via Easy Terra in de eerste week van augustus een auto gehuurd bij Global in Gdansk. een week na het inleveren van de huurauto kreeg ik bericht van Global dat er aan de door mij ingeleverde auto schade was geconstateerd. Vervolgens werd het schadebedrag afgeboekt van mijn creditcard. Omdat ik de auto via Easy Terra had geboekt met de clausule dat het eigen risico was gedekt, heb ik aan hen een verzoek gedaan om het bedrag dat van mijn credit card was afgeboekt aan mij te vergoeden. Op verzoek van Easy Terra heb ik alle bewijs stukken aan hen gestuurd. Het is nu 26 oktober en ik heb nog steeds geen geld. Ik heb een aantal keren gebeld met easy Terra en iedere keer weer is het een langdurige geschiedenis om überhaupt iemand aan de lijn te krijgen.

Sterke punten:
lage prijs

Zwakke punten:
erg slechte service. Auto huren gaat snel bij Easy Terra, als er daarna problemen zijn is de stress groot omdat ineens niemand beschikbaar is.

Karel Fleurke beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Meest slechte ervaring ooit! 1 advies: boek hier N

0

Review:
Aangekomen in LA. Zeer onduidelijk waar shuttle zou komen. Uiteindelijk na 45 min wachten komt shuttle aan. Onvriendelijk en arrogant personeel bij autoverhuur bedrijf. Wilden niet helpen met autostoeltje ivm aansprakelijkheid. Dat snap ik, maar de manier erop was walgelijk. Vervolgens ging de huurauto na 1 dag stuk. Kan gebeuren. Klantenservice te afschuwelijk voor woorden. Meerdere telefoontjes; iedere keer hetzelfde. We werden na 30-45 min praten opgehangen! Te asociaal voor woorden. Vervolgens met de Nederlandse versie contact gehad; gewoon ook opgehangen worden na 35 min. En in ieder telefoontje was dit niet omdat we onbeleefd waren aan de telefoon, want dan zou ik het nog enigszins snappen. Per email reageert easyterra en het verhuurbedrijf niet. Ik kan alleen maar zeggen; boek NOOOOOOIT bij deze organisatie! Mijn man en ik reizen heel de wereld af en huren overal auto's. Van Zuid Amerika tot aan nieuw zeeland en alles was er tussen zit. Wij hebben letterlijk nog nooit zo'n slechte ervaring gehad. En in mijn leven nog nooit zo'N asociale bedrijfsvoering meegemaakt. Echt walgelijk.

Sterke punten:
Werkelijk NIETS

Zwakke punten:
SLECHTSTE BEDRIJFSVOERING OOIT.
MEEST ASOCIALE KLANTENSERVICE OOIT.
WALGELIJK!!

P van Dink beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Zeer slechte ervaring met Easyterra

0

Review:
Zeer slechte ervaring met Easyterra ;-(
De door Easyterra vooraf ingevulde pick-up tijd van 10 uur was mij bij het reserveren van een huurauto volledig ontgaan.
Nadat we dus enkele uren te laat op Madeira vliegveld waren om de gehuurde en betaalde auto op te halen, werd onze reservering als no-show aangemerkt.
Hier staat niets van in de Alg. Voorwaarden. Om het contract van de betaalde gehuurde auto te "re-activeren" werd een schandalige € 175 gevraagd !!! Bijna 2 keer zo veel als het reeds betaalde huurbedrag !
Op geen enkele manier werd coulance getoond of meegedacht om een oplossing te vinden. Zeer slechte service en een "no-go" wat mij betreft.
Hoezo "Easy" Terra ?

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Totaal kant onvriendelijk en niet service gericht.

P. Koehors beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - !! NOOIT GAAN BOEKEN BIJ EASYTERRA !!

0

Review:
!! SLECHTE ERVARING !!
Onze auto bleek ergens anders te staan, waardoor wij geen auto konden krijgen. Op de site staan namelijk twee dezelfde plaatsen erg slecht en onduidelijk aangegeven! Wij hadden een auto voor 9 dagen gehuurd en op de tweede dag hebben wij dit geannuleerd. Wij hebben 419 euro voor deze auto betaald en een cent weer gekregen. !! ERG SLECHT !! Toen wij op internet keken naar recensies (wat we veel eerder moesten doen) zagen we al dat dit veel vaker was gebeurd, en dat Easyterra gewoon erg moeilijk doet. Ze zijn ook erg slecht te bereiken via de telefoon. Ik sta ongeveer 20 min in de wacht als ik iemand wil spreken. Ook heb ik twee keer gehad dat de verbinding word verbroken. Ik hoop dat mensen dit lezen en dat ze goed nadenken wanneer ze hier een auto willen boeken.

Sterke punten:
Ze zijn goed in oplichterij

Zwakke punten:
Zie bovenstaand

Kim beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Prima ervaring EasyTerra

0

Review:
Een auto gehuurd in Lissabon via de site van easyterra, wel gelijk eigen risico etc afgekocht via een verzekering. De reservering was bij Budget. Afhandeling op het vliegveld ging prima, geen verkooppraatjes of extra verzekeringen etc. We kregen zelfs een gratis upgrade (van een corsa naar een BMW!). Op mijn credit card werd alleen een bedrag gereserveerd voor de benzine (totaal EUR 100). Extra bestuurder moest ter plekke geregeld worden kosten EUR 29. Binnen paar dagen na de huurperiode was het gereserveerde bedrag op mijn credit card geannuleerd. Een week na thuiskomst ontving ik de originele factuur per post. Prima ervaring!

Sterke punten:
Goede afhandeling, prima service, geen verborgen kosten, gratis upgrade

Zwakke punten:
Geen

Andrea beveelt EasyTerra aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Waardeloos - nooit een auto huren hier

2

Review:
Auto met volledige verzekeringen geboekt, onbeperkt aantal kilometers... en bij het afhalen in Edinburg bedonderd.
We hadden dus blijkbaar geen verzekeringen, de creditcard was hiertoe onvoldoende gedekt. Extra kosten: meer dan 1000 euro.
Easy Terra is met geen mogelijkheid telefonisch te bereiken. Na 3x 10 minuten met afgrijselijke klassieke muziek als wachtmuziekje, word je doodleuk met een 'error' de verbinding verbroken.

Oplichterij van de bovenste plank.

Sterke punten:
Geen - nooit boeken hier.

Zwakke punten:
Je boekt verzekeringen, maar krijgt ze niet.
Zijn niet bereikbaar voor commentaar.

Petra beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Zeer ontevreden over easy terra

1

Review:
Zeer slechte ervaring met easy terra, verschuilen zich achter lokale autoverhuurder op sicilie (locauto catania) en neemt klant niet serieus: 'De auto had geen technische
mankementen...' zegt easy terra en locauto...Tuurlijk, wij staan samen met onze vrienden (die hadden gereserveerd en een goede ervaring hadden...) op een nationale feestdag op een berg in the middle of nowhere op sicilie en besluiten om 'zomaar' te zeggen dat onze auto het niet meer doet (staat ook op de display van de auto)? Shame on you easy terra! Ik reserveer in ieder geval nooit via jullie.

Sterke punten:
Ik kan ze niet vinden...

Zwakke punten:
Het slappe excuus om zich achter locauto catania te schuilen, die blijken ook al niet zo positief eruit te komen als je de reviews moet geloven.

P. van kaa beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Agresieve politiek

0

Review:
Door klene letertjes verdient dit bedrijf geld
Ik heb geen dienst van hun kunnen krijgen maar wel moeten betalen
Raad ik echt niet

Sterke punten:
Oplichting

Zwakke punten:
Goede service

В beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Nooit, nooit, nooit in zee gaan met deze onbetrouw

0

Review:
Op 11 januari heb ik bij Easy Terra een huurauto gereserveerd.

Dit is volledig verkeerd gegaan en ik heb er geen gebruik van kunnen maken en heb onterecht kosten gemaakt:

- Op 15 juni 2018 heb ik mij om ca 11.15 uur gemeld op het aangegeven kantoor van de verhuurder: Interrent, Florence Peretola Airport
- Ik kreeg te horen dat ik te laat was. Ik had er om 10.00 uur moeten zijn (hoe kan dit als het vliegtuig pas om 10.40 uur arriveert?) om de gereserveerde auto op te halen. Deze was inmiddels vergeven (??!!!)
- Ik kreeg een andere, duurdere auto aangeboden. Ik kon niet anders dan deze accepteren.
- Bovendien werd mij op zeer agressieve wijze een aanvullende verzekering aangepraat die ik geweigerd heb. Ik was immers al verzekerd.
- Er was verwarring over de kosten en bij de betaling ging het fout met mijn creditkaart. Deze werd 24 uur geblokkeerd.
- Ik wilde desnoods een overnachting in Florence boeken om de volgende dag de nieuw gereserveerde auto op te halen. Dit kon niet omdat ik nu niet zou kunnen betalen. Ik had wel voldoende cash en beschikte ook over een Masterkaart. Dit werd geweigerd
- Ik kreeg het advies om via Easy Terra mijn reservering te laten wijzigingen naar een dag later.
- Ik heb zeer lang telefonisch (+31850012744) “in de wacht gestaan” alvorens ik door een zeer slecht Engels sprekende persoon te woord werd gestaan.
- Ik heb getracht het probleem uit te leggen en heb haar verzocht de reservering om te zetten naar 16 juni dan wel ervoor zorg te dragen dat ik de door mij gemaakte kosten terug zou krijgen.
- Door het gebrekkige Engels van de dame van Easy Terra lukte dit niet. En nog erger: zij verbrak het gesprek met “Thank for calling” en brak af.
- Omdat er bij Interrent én bij Easy Terra geen begrip was én geen mogelijkheid om tot een oplossing te komen, ben ik door Interrent verwezen naar Sicily by Car.
- Ik heb daar voor dezelfde periode een auto moeten huren voor het schandalige bedrag van € 784,49 exclusief € 300,- borg (die ik nog terug moet krijgen).

Ikk heb inmiddels een claim weggelegd bij Easy Terra. Deze is afgewezen met de smoes dat de dame aan de telefoon (na overleg met haar leidinggevende) mij geantwoord zou hebben dat overboeking niet zou kunnen. Ik was immers te laat v oor mijn eerste afspraak (????). Dit is niet juist, want de dame verstond cq begreep mij niet eens

Ook vertelt men mij doodleuk dat ik geen geldige credit card had. Terwijl men wél in januari de betaling van het huurbedrag met deze kaart heeft geaccepteerd én heeft afgeschreven.

Na veel heen en weer gemail, kreeg ik een mailtje van ene meneer Tjeerd Kramer. Of ik hem maar even wilde emailen. Heb ik gedaan: ik zit nog op respons te wachten...

Kortom: wil je zorgeloos op reis: ga dan zeker NIET in zee met Easy Terra. De toegevoegde waarde van deze "bemiddelde club" is nul. In feite ben je véél duurder uit dan rechtstreeks bij de verhuurder huren

Sterke punten:
Volstrekt geen.

Zwakke punten:
Zie bovenstaande

Wim van He beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Zeker geen aanrader!

0

Review:
Aangekomen bij het autoverhuurbedrijf waren er wat problemen waardoor de boeking op een andere naam gezet moest worden.
De service-lijn van EasyTerra gebeld, maar na 30! minuten in de wacht gestaan te hebben werd de verbinding verbroken. Na in het keuze-menu optie 2 te kiezen (belt u voor schade oid. kies 2), wordt mij vriendelijk verteld dat ik buiten de kantoortijden van EasyTerra belde (deze zijn op werkdagen tussen 09:00 en 13:00). Het was echter gewoon 11 uur 's morgens op de donderdag. Nog een aantal keer geprobeerd te bereiken, maar niemand nam op.
De auto was wel gereserveerd, maar bij problemen of vragen geeft Easy Terra niet thuis. Kortom, boek liever niet bij EasyTerra, want als je problemen krijgt, worden die niet door hun behandeld of opgelost en kan je je eigen portemonnee nog een keer trekken.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Niet bereikbaar.

Freek beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over EasyTerra

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou EasyTerra aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou EasyTerra aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek EasyTerra


Home » Tussenpersonen » EasyTerra
DMCA.com Protection Status