EasyTerra

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Easy Terra video


EasyTerra Reviews

  Prima

  Auto gehuurd voor Alicante bij Easy Terra (broker) en verzekert tegen alles, onbeperkte km en volle tank terug. Zeer goedkoop. De auto was op te halen bij Interrent. Daar adviseerden ze natuurlijk weer om bij te verzekeren. Aangegeven dat ik dat niet wil en dat heb ik hem ook weer gevraagd en laten bevestigen voor ik tekende. Dan moet er een bedrag gereserveerd worden op je creditcard voor als je de tank niet vol terug zou brengen en voor het eigen risico ( rond de 1450 euro). Ik kreeg een splinternieuwe auto mee met maar 1000 km. Heerlijk mee gereden en na terugbrengen alles weer prima afgehandeld. Ik heb dus een goede ervaring bij de huur zelf en zonder problemen. Ik weet natuurlijk niet hoe Easyterra reageert als er problemen zijn.

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Niet ervaren.

  HUUR NOOIT EEN AUTO VIA EASY TERRA

  Je huurt een auto met alles erop en er aan. In portugal bij het ophalen van de auto bij EUROPCAR moesten wij nog een extra verzekering afsluiten om het eigen risico af te dekken. Dit kost 250 euro. EasyTerra was op dat moment niet te bereiken. Dus toch maar die verzekering afgesloten anders kregen we de auto niet mee. Tijdens onze vakantie contact gehad met EASYTERRA en werd gezegd als we terug zijn we contact moesten opnemen met de klantenservice. Hier werden we totaal niet gehoord en ze kwamen met allerlei argumenten dat wij ons geld niet terug krijgen. BOEK NOOIT EEN AUTO BIJ EASYTERRA!!!!!

  Zwakke punten
  OPLICHTERS

  oplichters

  Deze oplichters konden niet garanderen dat bij aankomst de auto er ook daadwerkelijk zou zijn. Uiteindelijk de auto geannuleerd. Blijkt dat deze boeven toch het geld van de credit card hebben afgeschreven. Heb met ze gebeld en gemaild en nu kunnen ze het annuleren met aftrek van 75 Euro kosten. Wat een oplichters.

  Sterke punten
  Op en top oplichters

  Zwakke punten
  Alles

  EasyTerror!

  Helaas, 0 sterren was niet mogelijk. Dit bedrijf zou eigenlijk EasyTerror moeten heten ipv EasyTerra. Vlak voor vertrek rijbewijs hoofdbestuurder verloren geraakt. EasyTerra wilde de bestuurder niet wijzigen! Verhuurbedrijf wilde bij aankomst direct kosteloos annuleren en een nieuwe reservering maken met een andere hoofdbestuurder, maar daarvoor moest EasyTerra de reservering op de creditcard vrijgeven. Dat weigerden ze ook. Vervolgens zijn we gedwongen om €300 boete te betalen, teneinde eveneens via EasyTerra een andere auto te kunnen huren bij zelfde verhuurbedrijf - terwijl het verhuurbedrijf EasyTerra niets in rekening heeft gebracht voor deze ongelukkige samenloop. De te huren auto (dit was overigens fysiek dezelfde auto) was ook nog eens veel duurder, zodat de schade uiteindelijk op €700 uitkwam (plus een vervelende start van de vakantie en uren vertraging). En bedankt EasyTerra!

  Sterke punten
  Zijn er niet.

  Zwakke punten
  Onvriendelijk, onbehulpzaam, oplichting.

  Terreur. Ik voel me bestolen!

  Helaas, 0 sterren was niet mogelijk. Dit bedrijf zou eigenlijk EasyTerror moeten heten ipv EasyTerra. Vlak voor vertrek rijbewijs hoofdbestuurder verloren geraakt. EasyTerra wilde de bestuurder niet wijzigen! Verhuurbedrijf wilde bij aankomst direct kosteloos annuleren en een nieuwe reservering maken met een andere hoofdbestuurder, maar daarvoor moest EasyTerra de reservering op de creditcard vrijgeven. Dat weigerden ze ook. Vervolgens zijn we gedwongen om €300 boete te betalen, teneinde eveneens via EasyTerra een andere auto te kunnen huren bij zelfde verhuurbedrijf - terwijl het verhuurbedrijf EasyTerra niets in rekening heeft gebracht voor deze ongelukkige samenloop. De te huren auto was ook nog eens veel duurder, zodat de schade uiteindelijk op €700 uitkwam (plus een vervelende start van de vakantie en uren vertraging). En bedankt EasyTerra!

  Easyterra en Goldcar stellen teleur

  Ik heb een auto gehuurd via easyterra bij Goldcar in Bologna. Op vliegveld aangekomen krijg ik de auto niet mee. Naam op rijbewijs komt niet overeen met opgegeven naam op de reservering. Heb ik zelf gedaan, mijn fout. Alles klopt verder, gegevens creditcard, bedragen, rijbewijs. Easyterra gebeld en uitgelegd. Kunnen niets voor mij doen. Alleen auto annuleren tegen ca. € 200,- en een nieuwe reservering maken die ook nog eens € 100,- duurder is. Ook moet ik ca. 3,5 uur wachten op mijn auto. De geannuleerde auto kan ik niet meekrijgen, omdat die gereserveerd is voor mij. Echt geen service, niet behulpzaam en erg frustrerend.

  Zwakke punten
  Niet behulpzaam, denken niet oplossingsgericht

  Dik in orde

  Ondanks de negatieve reviews die ik her en der gelezen heb, koos ik toch voor EasyTerra en ik heb er geen spijt van gekregen. Een wijziging was zo gemaakt en de auto stond voor me klaar op de luchthaven van Malaga. Even wachten bij de balie van Europcar, sleutel ophalen en gaan. Stuk goedkoper dan rechtstreeks boeken, al kan dat komen doordat ik al twee maanden van te voren had geboekt?

  Sterke punten
  Makkelijke website, eenvoudig wijzigen

  Zwakke punten
  Weet ik zo niet

  Eigen clausules niet nakomen (Force Majeure)

  Griekenland is per vandaag in lockdown gegaan. Wij mogen het land niet betreden; vluchten zijn geannuleerd en het is in Griekenland voor de komende drie weken verboden om als toerist rond te rijden. Car rental moet volgens de website van de overheid ook verplicht dicht. Echter; Easyterra houdt het volledige bedrag zelf. Onder de Force Majeure clausule (overmacht door overheidsinterventies) in het contract heb ik recht op een volledige restitutie. Maar wanneer ik dit aanhaal hangen ze de telefoon op. Situatie is geescaleerd via de bank en creditcard maatschappij. Advies: doe geen zaken met Easyterra als tussenpersoon.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting

  Inaccurate website, terrible service

  Websites showed cars available for our rental period in Creta, Greece. we made a request for the car and made the payment. The same day we received an email from easyterra saying that they need creditcard and passport information, which we send to them the next morning. That day we get an email saying our booking has been canceled! No reason why, just that its canceled. Costumer support said that the company that was offering the car does not have any car available, even though their website still shows that they have cars available. Overall experience is terrible, easyterra does not check availability and does not offer a proper solution. Would not recommend this company

  Sterke punten
  Reasonable prices, if they can deliver as promised

  Zwakke punten
  No checking of availability, no willingness to provide proper solution

  NEVER AGAIN

  Ons vliegtuig had door de coronacrisis last minute andere aankomstdag. Dit was helaas binnen de 48u voor aanvang van de huur. Wijzigen is onmogelijk tenzij je nieuwe boeking doet en dus betaalt. De reeds betaalde boeking beschouwen ze als wijzigings/annulatiekost. Dat staat ook in de algemene voorwaarden, maar dit is een zeer star systeem. Als je binnen die tijd nog moet wijzigen, is het nooit uit plezier. Je bent dan dubbel benadeeld. Easy Terra is ook moeilijk bereikbaar: ik mail omdat ik telefonisch geen antwoord krijg. Via mail antwoorden ze dat ik moet bellen, maar weer geen gehoor. En oeps, ik zit in de termijn van 48u.

  Sterke punten
  Flexibel tot voor 48u voor aanvang van de huur.

  Zwakke punten
  Binnen de 48u, geen enkele redelijke wijziging meer mogelijk. Geld kwijt. Kwijt.

  Belabberde service, afrader!

  Eerst goed de voorwaarden lezen. Heel veel addertjes. Het heeft mij 700-800 euro gekost. Wat een belabberde klantenservice zeg!!! Geannuleerd door Corona(toen ik in Amerika zat). Resterende huurkosten van 4 weken niet teruggekregen. Andere reizigers, die direct bij een verhuurder hadden geboekt, hebben alles teruggekregen. Ik 0,0! Echt een zware onvoldoende voor jullie. Voor mij NOOIT weer.

  Geen service en onbetrouwbare reviews

  After having had a bad experience with Easyterra partner Sicily by Car (SBC) I am sorry to say Easyterra has failed me. This partner (SBC) has one of the worst reviews on Trustpilot, yet somehow the reviews of this company on the Easyterra website are moderately to very positive... And I have never been asked to review my own experience. So to me it seems Easyterra.com uses fake reviews to hide the bad reputations of their partners.

  Sterke punten
  Easy booking

  Zwakke punten
  Bad partners bad aftercare fake reviews

  Pas op voor extra kosten , niet via Easy Terra boeken

  Na het huren van een auto via Easy Terra werd ik bij het afhalen van de auto geconfronteerd met enorme extra kosten (bijna gelijk aan de reeds betaalde huurprijs). Voordat ik iets heb getekend heb ik eerst contact met een medewerker van Easy Terra opgenomen. Ondanks dat Easy Terra aangaf dat alle verplichte verzekeringen reeds in de betaalde som waren meegenomen bleek dat ik lokaal (Tanger Marokko) niet verzekerd zou zijn. De medewerker van Easy Terra bevestigde dit en adviseerde me de verzekeringen te nemen. Ik adviseer dan ook NIET via Easy Terra te boeken om te voorkomen dat je met bijna dubbele kosten zit. Toen ik in Nederland terug kwam heb ik hier een klacht over ingediend. Antwoord van Easy terra was :,, je bent zelf akkoord gegaan met de extra kosten '' . Met andere woorden je hebt pech gehad.

  Zwakke punten
  Slechte klachtenafhandeling en verkeerde informatieverstrekking

  GOEDKOOP IS NOG STEEDS DUURKOOP

  Een reservering gedaan via East Terra voor een huurauto bij FIREFLY in Barcelona. Gereserveerd onder de naam P. Achternaam. FIREFLY wilde deze reservering niet accepteren omdat op mijn rijbewijs Petrus stond en geen P. Eigenlijk te gek voor woorden maar Firefly had absoluut geen zin in samenwerking met EASYTERRA Dus nieuwe reservering voor meer centen. Easy Terra gebeld en inderdaad een Engelse dame die niets anders doet dan roepen dat je de boeking zelf gedaan hebt en dus zelf verantwoordelijk bent. Easy Terra treft geen enkele blaam en kunnen niets voor je doen. Ik heb er weer van geleerd. GOEDKOOP is toch echt DUURKOOP Geef een paar centen meer uit en je hebt geen discussie over verzekeringen en verkeerd ingevulde namen.Beter voor je gezondheid EASY TERRA ONCE BUT NEVER AGAIN !!

  tevreden

  Ik schrik een beetje van de negatieve reviews. Wij huren al jaren via easy Terra auto's in Amerika en nooit problemen gehad. Weleens wat gedoe gehad bij een verhuurmaatschappij(Dollar) maar dat gaat buiten hun om

  Wel boeken maar geen auto

  Het is lastig om een betaalbare auto in Nieuw Zeeland te huren, EasyTerra kwam met een mooi bod bij Trfity, een goed bedrijf dus geen probleem. Helaas, na 4 dagen nog niets gehoord, na lang aan de lijn te hebben 'gehangen' en 2x de supervisor gecontacteerd te hebben bleek dat de boeking niet was doorgekomen, jammer dan, geen oplossing of coulance..... En nu, inmiddels prijzen 150% van eerdere boeking..... Wat een ballen tent, adres in NL maar helpdesk Engels, zover het daar voor door kon gaan.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  - beloven maar niet nakomen - nul service

  Auto huren

  By EasyTerra een auto gehuurd voor de vakantiebestemming. Bij aankomst werd direct getracht een dure verzekering aan te smeren. Wanneer hier geen gebruik van werd gemaakt, diende een borg van €1100 te betalen. Na 5x de vraag hetzelfde te hebben beantwoord, was desbetreffende medewerker ervan overtuigd dat ik echt geen verzekering wilde en ermee akkoord ging op de borg middels credit card te betalen. Bij ontvangst van de auto zat de auto vol met gebruiksschade, waarbij de grotere krassen en deuken op het check-in formulieren waren aangegeven. Voor de zekerheid van twijfelgevallen toch maar een foto gemaakt, omdat ik al een naar voorgevoel had. Aan het eind van de vakantie de auto netjes bij het depot schadevrij ingeleverd. Tot mijn verbazing krijg ik binnen enkele uren een mail waarin wordt vermeld dat er schade geconstateerd, welke aan mij is toegekend en dat men het bedrag direct van de creditcard reservering heeft afgeschreven. Als bewijs wordt een check-out formulier, zonder mijn handtekening, plus een foto waarop geen zichtbare schade te zien is, toegevoegd aan de mail. Bij thuiskomst getracht om met de verhuurmaatschappij in contract te komen, echter bleek dat dit alleen mogelijk is middels de tussenpartij, welke in dit geval EasyTerra is. Aansluitend het hele verhaal aan EasyTerra voorgelegd inclusief tegenbewijs. Een aantal maanden en diverse reclamaties verder, volgt eindelijk antwoord, maar helaas niet het antwoord wat ik had verwacht. EasyTerra claimt de schade gegrond en daarmee is de kous af. Men ziet het check-out formulier, wat mijn handtekening niet bevat, aansluitend met een foto waarop geen zichtbare schade te zien is, als voldoende bewijs. Wanneer ik EasyTerra erop wijs dat dit juridisch onjuist is en hen vriendelijk verzoek de casus opnieuw te bekijken, is hun antwoord dat dit niet mogelijk is, tenzij ik nieuw tegenbewijs aanlever. Het is een contradictie om enig tegenbewijs voor niet zichtbare schade aan te leveren, echter lijkt EasyTerra dit niet zo belangrijk te vinden. Enige vorm van bemiddeling en objectiviteit is dus afwezig. De standaard policy is dat de verhuurder in haar gelijk staat en dat de klant het tegendeel moet bewijzen. Los van het feit dat dit in strijd is met Europese wet- en regelgeving, toont het aan dat EasyTerra enkel haar focus heeft op de commerciële belangen en niet op de rechten van, en haar plichten richting de consument. Tip: hanteer EasyTerra puur als prijsvergelijker en doe vervolgens direct zaken met de verhuurder. Overige toegevoegde waardes zijn er namelijk niet. Ps. inmiddels heb ik mijn credit card maatschappij ingeschakeld, welke gelukkig wel enige vorm van klantenservice kent.

  Easyterre super goede ervaring

  We huren vaak een auto en waren benieuwd hoe Easyterra zou bevallen. We hebben onze auto vandaag weer ingeleverd en super goede ervaring met Easyterra. Ook de prijs is beduidend lager dan bij andere verhuurders. Heb eerder ook een keer getest met annuleren en ook dat ging probleemloos.

  Sterke punten
  Gemakkelijk boeken, gemakkelijk annuleren en lage prijs.

  Zwakke punten
  Geen.

  Waardeloze klantenservice en geldklopperij

  Huurauto geregeld via Easy Terra. Ging makkelijk. Systeem geeft echter zelf standaard 10:00 uur aan. Omdat ik ook mijn vluchtnummer moest vermelden, daar niet verder op gelet. Bij vertraagde aankomst in Alicante naar balie van verhuurbedrijf Interrent. Tot mijn verbijstering krijg ik te horen dat er door Easy Terra een No Show verklaring is afgegeven waardoor ik dus geen huurauto mee krijg op basis van de afgesloten overeenkomst met Easy Terra. Na een aantal pogingen iemand van de Klantenservice in Nederland aan de telefoon gekregen. Die zegt doodleuk, u had moeten laten weten dat u pas later zou arriveren. Op uw contract staat 10:00 uur. Toen ik het daar niet mee eens was en Neen, neen, neen zei, gaf medewerker " Oh, gaan we zo beginnen" en hing gewoon op. Wat een waardeloze klojo. Sorry voor het taalgebruik, maar zo voelde ik mij. Mooi 83 euro kwijt. Nu zelf een auto moeten huren inclusief verzekering en vele honderden euro's duurder uit. Heb klacht ingediend bij Easy Terra, maar als ik de reviews lees kan ik mooi fluiten naar mijn geld.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande tekst

  afzetters

  Nooit meer, Vandaag auto opgehaald in Alicante, 300 euro extra moeten betalen of kregen auto niet mee, we hadden een Renault Megan gevraagd, maar kregen een andere mee die er mee instemde van grote. door een fout van ons geef ik toe kan ons credit kaart maar tot 1250 euro, en moeste 1400euro in borg geven.dan moetsten we maar 300euro extra betalen en was het voor hen goed, we zegden bij betalen in borg? NEEN GEWOON EXTRA KOST!!!!!! vermits we een uur vertraging hebben gehad en tijdig op onze afspraak moeten zijn maar gedaan dan, echt heel dat verhuur daar AFZETTERS GEEN ANDER WOORDEN

  Sterke punten
  MENSEN die moe zijn van de korte nachtrust leeg melken

  Vliegtuig te laat, auto weg geen geld terug

  Door omstandigheden het volgende vliegtuig moeten pakken, dit direct netjes doorgebeld zoals Easy Terra aangeeft om te doen. Maar bij aankomst auto verhuurkantoor in Malta blijkt dat zo'n kantoor de auto niet vasthoud dit ivm verzekering. Bij Easy Terra krijg je dan geen geld terug.

  Sterke punten
  Geld halen

  Zwakke punten
  Geld teruggeven indien geen dienst wordt geleverd.

  After sales service: rampzalig

  Auto reserveren en betaling verliep snel en zonder problemen. De beantwoording van een vraag rondom hoge extra kosten door Avis staat na twee keer telefoneren en drie e-mails nog steeds open. Als ik de reviews lees, dan zal de vraag mogelijk voor altijd onbeantwoord blijven. Ik ga visa opdracht geven het betaalde bedrag weer terug te boeken. Zeer ergerlijk!

  Sterke punten
  Sorry, irritatie staat op dit moment voorop.

  Zwakke punten
  Slechte bereikbaarheid / geen opvolging vragen rondom facturering.

  Oplichters!

  Niet huren bij dit bedrijf! Een Volkswagen up geboekt vanuit huis. Daar aangekomen op het vliegveld van Berlijn was deze niet beschikbaar Kon uit allemaal grote autos kiezen. Dat willen ze graag natuurlijk maar had er geen interesse in Uiteindelijk een fiat 500 meegenomen en een ruim bedrag extra afgeschreven/betaald Zij blijven in gebreke dat jouw gereserveerde auto er niet iis en vervolgens neem je een soortgelijke klasse en betaal je flink bij Bij klachten /mail enz geven ze niet thuis

  Dievenbenden

  tijdens de eerste gele hesjes dag met een hoop toestanden en 4ltr benzine tekort, Euro 9 moeten betalen + Euro 50 boete. DIEVENBENDEN Je wordt genaaid Probeerden ook nog bij afhalen auto in Lyon de auto huur te laten betalen, die al 2 weken daar voor al was voldaan

  Sterke punten
  Zooitje oplichters.

  Zwakke punten
  Dievenzooi

  Huur geen auto via EasyTerra

  Pas op voor EasyTerra (Auto Europe) en huur geen auto's via deze jongens. Leek allemaal mooi, auto verhuur via site met een worry-free verzekering. Geen zorgen en lekker op vakantie, niet. Met Worry-free denk je de eigenrisico af, zeggen ze. Maar ze betalen deze nooit terug en bijna alle onderdelen van de auto vallen buiten de Worry-free verzekering in de T&C kleine letters te lezen. Oplichters dus.

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Service


Bezoek EasyTerra

Schrijf je eigen review