EasyTerra - 71 Reviews

Last updated: 23 september 2019
EasyTerra Logo

24.6% aanbevolen, 71 Reviews

  1. EasyTerra
  2. Easy Terra video
  3. EasyTerra Reviews
  4. Schrijf ook een review over EasyTerra

Niet tevreden over EasyTerra? Probeer dan eens CarDelMar.

EasyTerra

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

EasyTerra Details

Hits: 2407

URL: http://www.easyterra.nl/

CategorieŽn: Tussenpersonen

Reviews: 71

Easy Terra video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5pxCLtYZpGI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


EasyTerra reviews (71):

EasyTerra - Waardeloze klantenservice en geldklopperij

0

Review:
Huurauto geregeld via Easy Terra. Ging makkelijk. Systeem geeft echter zelf standaard 10:00 uur aan. Omdat ik ook mijn vluchtnummer moest vermelden, daar niet verder op gelet. Bij vertraagde aankomst in Alicante naar balie van verhuurbedrijf Interrent. Tot mijn verbijstering krijg ik te horen dat er door Easy Terra een No Show verklaring is afgegeven waardoor ik dus geen huurauto mee krijg op basis van de afgesloten overeenkomst met Easy Terra. Na een aantal pogingen iemand van de Klantenservice in Nederland aan de telefoon gekregen. Die zegt doodleuk, u had moeten laten weten dat u pas later zou arriveren. Op uw contract staat 10:00 uur. Toen ik het daar niet mee eens was en Neen, neen, neen zei, gaf medewerker " Oh, gaan we zo beginnen" en hing gewoon op. Wat een waardeloze klojo. Sorry voor het taalgebruik, maar zo voelde ik mij. Mooi 83 euro kwijt. Nu zelf een auto moeten huren inclusief verzekering en vele honderden euro's duurder uit. Heb klacht ingediend bij Easy Terra, maar als ik de reviews lees kan ik mooi fluiten naar mijn geld.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zie bovenstaande tekst

Inge Kamps beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - afzetters

0

Review:
Nooit meer,

Vandaag auto opgehaald in Alicante, 300 euro extra moeten betalen of kregen auto niet mee, we hadden een Renault Megan gevraagd, maar kregen een andere mee die er mee instemde van grote.

door een fout van ons geef ik toe kan ons credit kaart maar tot 1250 euro, en moeste 1400euro in borg geven.dan moetsten we maar 300euro extra betalen en was het voor hen goed, we zegden bij betalen in borg? NEEN GEWOON EXTRA KOST!!!!!!
vermits we een uur vertraging hebben gehad en tijdig op onze afspraak moeten zijn maar gedaan dan, echt heel dat verhuur daar AFZETTERS GEEN ANDER WOORDEN

Sterke punten:
MENSEN die moe zijn van de korte nachtrust leeg melken

Werner beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Vliegtuig te laat, auto weg geen geld terug

1

Review:
Door omstandigheden het volgende vliegtuig moeten pakken, dit direct netjes doorgebeld zoals Easy Terra aangeeft om te doen. Maar bij aankomst auto verhuurkantoor in Malta blijkt dat zo'n kantoor de auto niet vasthoud dit ivm verzekering.
Bij Easy Terra krijg je dan geen geld terug.

Sterke punten:
Geld halen

Zwakke punten:
Geld teruggeven indien geen dienst wordt geleverd.

Ron beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - After sales service: rampzalig

0

Review:
Auto reserveren en betaling verliep snel en zonder problemen.

De beantwoording van een vraag rondom hoge extra kosten door Avis staat na twee keer telefoneren en drie e-mails nog steeds open. Als ik de reviews lees, dan zal de vraag mogelijk voor altijd onbeantwoord blijven.

Ik ga visa opdracht geven het betaalde bedrag weer terug te boeken.

Zeer ergerlijk!

Sterke punten:
Sorry, irritatie staat op dit moment voorop.

Zwakke punten:
Slechte bereikbaarheid / geen opvolging vragen rondom facturering.

Guus Feron beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Oplichters!

0

Review:
Niet huren bij dit bedrijf!
Een Volkswagen up geboekt vanuit huis. Daar aangekomen op het vliegveld van Berlijn was deze niet beschikbaar
Kon uit allemaal grote autoís kiezen. Dat willen ze graag natuurlijk maar had er geen interesse in
Uiteindelijk een fiat 500 meegenomen en een ruim bedrag extra afgeschreven/betaald
Zij blijven in gebreke dat jouw gereserveerde auto er niet iis en vervolgens neem je een soortgelijke klasse en betaal je flink bij
Bij klachten /mail enz geven ze niet thuis

Jacqueline beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Dievenbenden

0

Review:
tijdens de eerste gele hesjes dag met een hoop toestanden en 4ltr benzine tekort, Euro 9 moeten betalen + Euro 50 boete.

DIEVENBENDEN

Je wordt genaaid


Probeerden ook nog bij afhalen auto in Lyon de auto huur te laten betalen, die al 2 weken daar voor al was voldaan

Sterke punten:
Zooitje oplichters.

Zwakke punten:
Dievenzooi

EasyTerra - Huur geen auto via EasyTerra

0

Review:
Pas op voor EasyTerra (Auto Europe) en huur geen auto's via deze jongens.
Leek allemaal mooi, auto verhuur via site met een worry-free verzekering. Geen zorgen en lekker op vakantie, niet. Met Worry-free denk je de eigenrisico af, zeggen ze.
Maar ze betalen deze nooit terug en bijna alle onderdelen van de auto vallen buiten de Worry-free verzekering in de T&C kleine letters te lezen.
Oplichters dus.

Sterke punten:
Oplichting

Zwakke punten:
Service

Barryisboo beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - zeer trage service

0

Review:
ik heb via Easy Terra in de eerste week van augustus een auto gehuurd bij Global in Gdansk. een week na het inleveren van de huurauto kreeg ik bericht van Global dat er aan de door mij ingeleverde auto schade was geconstateerd. Vervolgens werd het schadebedrag afgeboekt van mijn creditcard. Omdat ik de auto via Easy Terra had geboekt met de clausule dat het eigen risico was gedekt, heb ik aan hen een verzoek gedaan om het bedrag dat van mijn credit card was afgeboekt aan mij te vergoeden. Op verzoek van Easy Terra heb ik alle bewijs stukken aan hen gestuurd. Het is nu 26 oktober en ik heb nog steeds geen geld. Ik heb een aantal keren gebeld met easy Terra en iedere keer weer is het een langdurige geschiedenis om überhaupt iemand aan de lijn te krijgen.

Sterke punten:
lage prijs

Zwakke punten:
erg slechte service. Auto huren gaat snel bij Easy Terra, als er daarna problemen zijn is de stress groot omdat ineens niemand beschikbaar is.

Karel Fleurke beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Meest slechte ervaring ooit! 1 advies: boek hier N

0

Review:
Aangekomen in LA. Zeer onduidelijk waar shuttle zou komen. Uiteindelijk na 45 min wachten komt shuttle aan. Onvriendelijk en arrogant personeel bij autoverhuur bedrijf. Wilden niet helpen met autostoeltje ivm aansprakelijkheid. Dat snap ik, maar de manier erop was walgelijk. Vervolgens ging de huurauto na 1 dag stuk. Kan gebeuren. Klantenservice te afschuwelijk voor woorden. Meerdere telefoontjes; iedere keer hetzelfde. We werden na 30-45 min praten opgehangen! Te asociaal voor woorden. Vervolgens met de Nederlandse versie contact gehad; gewoon ook opgehangen worden na 35 min. En in ieder telefoontje was dit niet omdat we onbeleefd waren aan de telefoon, want dan zou ik het nog enigszins snappen. Per email reageert easyterra en het verhuurbedrijf niet. Ik kan alleen maar zeggen; boek NOOOOOOIT bij deze organisatie! Mijn man en ik reizen heel de wereld af en huren overal auto's. Van Zuid Amerika tot aan nieuw zeeland en alles was er tussen zit. Wij hebben letterlijk nog nooit zo'n slechte ervaring gehad. En in mijn leven nog nooit zo'N asociale bedrijfsvoering meegemaakt. Echt walgelijk.

Sterke punten:
Werkelijk NIETS

Zwakke punten:
SLECHTSTE BEDRIJFSVOERING OOIT.
MEEST ASOCIALE KLANTENSERVICE OOIT.
WALGELIJK!!

P van Dink beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Zeer slechte ervaring met Easyterra

0

Review:
Zeer slechte ervaring met Easyterra ;-(
De door Easyterra vooraf ingevulde pick-up tijd van 10 uur was mij bij het reserveren van een huurauto volledig ontgaan.
Nadat we dus enkele uren te laat op Madeira vliegveld waren om de gehuurde en betaalde auto op te halen, werd onze reservering als no-show aangemerkt.
Hier staat niets van in de Alg. Voorwaarden. Om het contract van de betaalde gehuurde auto te "re-activeren" werd een schandalige Ä 175 gevraagd !!! Bijna 2 keer zo veel als het reeds betaalde huurbedrag !
Op geen enkele manier werd coulance getoond of meegedacht om een oplossing te vinden. Zeer slechte service en een "no-go" wat mij betreft.
Hoezo "Easy" Terra ?

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Totaal kant onvriendelijk en niet service gericht.

P. Koehors beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over EasyTerra

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou EasyTerra aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou EasyTerra aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek EasyTerra


Home Ľ Tussenpersonen Ľ EasyTerra
DMCA.com Protection Status