EasyTerra - 61 Reviews

Last updated: 3 september 2018
EasyTerra Logo

28.6% aanbevolen, 61 Reviews

  1. EasyTerra
  2. Easy Terra video
  3. EasyTerra Reviews
  4. Schrijf ook een review over EasyTerra

Niet tevreden over EasyTerra? Probeer dan eens RentalCars.

EasyTerra

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

EasyTerra Details

Hits: 2000

URL: http://www.easyterra.nl/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 61

Easy Terra video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5pxCLtYZpGI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


EasyTerra reviews (61):

EasyTerra - !! NOOIT GAAN BOEKEN BIJ EASYTERRA !!

0

Review:
!! SLECHTE ERVARING !!
Onze auto bleek ergens anders te staan, waardoor wij geen auto konden krijgen. Op de site staan namelijk twee dezelfde plaatsen erg slecht en onduidelijk aangegeven! Wij hadden een auto voor 9 dagen gehuurd en op de tweede dag hebben wij dit geannuleerd. Wij hebben 419 euro voor deze auto betaald en een cent weer gekregen. !! ERG SLECHT !! Toen wij op internet keken naar recensies (wat we veel eerder moesten doen) zagen we al dat dit veel vaker was gebeurd, en dat Easyterra gewoon erg moeilijk doet. Ze zijn ook erg slecht te bereiken via de telefoon. Ik sta ongeveer 20 min in de wacht als ik iemand wil spreken. Ook heb ik twee keer gehad dat de verbinding word verbroken. Ik hoop dat mensen dit lezen en dat ze goed nadenken wanneer ze hier een auto willen boeken.

Sterke punten:
Ze zijn goed in oplichterij

Zwakke punten:
Zie bovenstaand

Kim beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Prima ervaring EasyTerra

0

Review:
Een auto gehuurd in Lissabon via de site van easyterra, wel gelijk eigen risico etc afgekocht via een verzekering. De reservering was bij Budget. Afhandeling op het vliegveld ging prima, geen verkooppraatjes of extra verzekeringen etc. We kregen zelfs een gratis upgrade (van een corsa naar een BMW!). Op mijn credit card werd alleen een bedrag gereserveerd voor de benzine (totaal EUR 100). Extra bestuurder moest ter plekke geregeld worden kosten EUR 29. Binnen paar dagen na de huurperiode was het gereserveerde bedrag op mijn credit card geannuleerd. Een week na thuiskomst ontving ik de originele factuur per post. Prima ervaring!

Sterke punten:
Goede afhandeling, prima service, geen verborgen kosten, gratis upgrade

Zwakke punten:
Geen

Andrea beveelt EasyTerra aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Waardeloos - nooit een auto huren hier

2

Review:
Auto met volledige verzekeringen geboekt, onbeperkt aantal kilometers... en bij het afhalen in Edinburg bedonderd.
We hadden dus blijkbaar geen verzekeringen, de creditcard was hiertoe onvoldoende gedekt. Extra kosten: meer dan 1000 euro.
Easy Terra is met geen mogelijkheid telefonisch te bereiken. Na 3x 10 minuten met afgrijselijke klassieke muziek als wachtmuziekje, word je doodleuk met een 'error' de verbinding verbroken.

Oplichterij van de bovenste plank.

Sterke punten:
Geen - nooit boeken hier.

Zwakke punten:
Je boekt verzekeringen, maar krijgt ze niet.
Zijn niet bereikbaar voor commentaar.

Petra beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Zeer ontevreden over easy terra

1

Review:
Zeer slechte ervaring met easy terra, verschuilen zich achter lokale autoverhuurder op sicilie (locauto catania) en neemt klant niet serieus: 'De auto had geen technische
mankementen...' zegt easy terra en locauto...Tuurlijk, wij staan samen met onze vrienden (die hadden gereserveerd en een goede ervaring hadden...) op een nationale feestdag op een berg in the middle of nowhere op sicilie en besluiten om 'zomaar' te zeggen dat onze auto het niet meer doet (staat ook op de display van de auto)? Shame on you easy terra! Ik reserveer in ieder geval nooit via jullie.

Sterke punten:
Ik kan ze niet vinden...

Zwakke punten:
Het slappe excuus om zich achter locauto catania te schuilen, die blijken ook al niet zo positief eruit te komen als je de reviews moet geloven.

P. van kaa beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Agresieve politiek

0

Review:
Door klene letertjes verdient dit bedrijf geld
Ik heb geen dienst van hun kunnen krijgen maar wel moeten betalen
Raad ik echt niet

Sterke punten:
Oplichting

Zwakke punten:
Goede service

В beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Nooit, nooit, nooit in zee gaan met deze onbetrouw

0

Review:
Op 11 januari heb ik bij Easy Terra een huurauto gereserveerd.

Dit is volledig verkeerd gegaan en ik heb er geen gebruik van kunnen maken en heb onterecht kosten gemaakt:

- Op 15 juni 2018 heb ik mij om ca 11.15 uur gemeld op het aangegeven kantoor van de verhuurder: Interrent, Florence Peretola Airport
- Ik kreeg te horen dat ik te laat was. Ik had er om 10.00 uur moeten zijn (hoe kan dit als het vliegtuig pas om 10.40 uur arriveert?) om de gereserveerde auto op te halen. Deze was inmiddels vergeven (??!!!)
- Ik kreeg een andere, duurdere auto aangeboden. Ik kon niet anders dan deze accepteren.
- Bovendien werd mij op zeer agressieve wijze een aanvullende verzekering aangepraat die ik geweigerd heb. Ik was immers al verzekerd.
- Er was verwarring over de kosten en bij de betaling ging het fout met mijn creditkaart. Deze werd 24 uur geblokkeerd.
- Ik wilde desnoods een overnachting in Florence boeken om de volgende dag de nieuw gereserveerde auto op te halen. Dit kon niet omdat ik nu niet zou kunnen betalen. Ik had wel voldoende cash en beschikte ook over een Masterkaart. Dit werd geweigerd
- Ik kreeg het advies om via Easy Terra mijn reservering te laten wijzigingen naar een dag later.
- Ik heb zeer lang telefonisch (+31850012744) “in de wacht gestaan” alvorens ik door een zeer slecht Engels sprekende persoon te woord werd gestaan.
- Ik heb getracht het probleem uit te leggen en heb haar verzocht de reservering om te zetten naar 16 juni dan wel ervoor zorg te dragen dat ik de door mij gemaakte kosten terug zou krijgen.
- Door het gebrekkige Engels van de dame van Easy Terra lukte dit niet. En nog erger: zij verbrak het gesprek met “Thank for calling” en brak af.
- Omdat er bij Interrent én bij Easy Terra geen begrip was én geen mogelijkheid om tot een oplossing te komen, ben ik door Interrent verwezen naar Sicily by Car.
- Ik heb daar voor dezelfde periode een auto moeten huren voor het schandalige bedrag van € 784,49 exclusief € 300,- borg (die ik nog terug moet krijgen).

Ikk heb inmiddels een claim weggelegd bij Easy Terra. Deze is afgewezen met de smoes dat de dame aan de telefoon (na overleg met haar leidinggevende) mij geantwoord zou hebben dat overboeking niet zou kunnen. Ik was immers te laat v oor mijn eerste afspraak (????). Dit is niet juist, want de dame verstond cq begreep mij niet eens

Ook vertelt men mij doodleuk dat ik geen geldige credit card had. Terwijl men wél in januari de betaling van het huurbedrag met deze kaart heeft geaccepteerd én heeft afgeschreven.

Na veel heen en weer gemail, kreeg ik een mailtje van ene meneer Tjeerd Kramer. Of ik hem maar even wilde emailen. Heb ik gedaan: ik zit nog op respons te wachten...

Kortom: wil je zorgeloos op reis: ga dan zeker NIET in zee met Easy Terra. De toegevoegde waarde van deze "bemiddelde club" is nul. In feite ben je véél duurder uit dan rechtstreeks bij de verhuurder huren

Sterke punten:
Volstrekt geen.

Zwakke punten:
Zie bovenstaande

Wim van He beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Zeker geen aanrader!

0

Review:
Aangekomen bij het autoverhuurbedrijf waren er wat problemen waardoor de boeking op een andere naam gezet moest worden.
De service-lijn van EasyTerra gebeld, maar na 30! minuten in de wacht gestaan te hebben werd de verbinding verbroken. Na in het keuze-menu optie 2 te kiezen (belt u voor schade oid. kies 2), wordt mij vriendelijk verteld dat ik buiten de kantoortijden van EasyTerra belde (deze zijn op werkdagen tussen 09:00 en 13:00). Het was echter gewoon 11 uur 's morgens op de donderdag. Nog een aantal keer geprobeerd te bereiken, maar niemand nam op.
De auto was wel gereserveerd, maar bij problemen of vragen geeft Easy Terra niet thuis. Kortom, boek liever niet bij EasyTerra, want als je problemen krijgt, worden die niet door hun behandeld of opgelost en kan je je eigen portemonnee nog een keer trekken.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Niet bereikbaar.

Freek beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - nooit meer, oplichters easyterra

0

Review:
Auto gehuurd in nederland voor madeira, nog gebeld hoe het zat met de creditcardblokkade van €1599,- nee dit was hooguit €250,- , dus niet, aangekomen op de bestemming, als ik de €1599,- niet reserveren wilde en geen super CDW afsloot van €199,- kreeg ik geen auto.
Waardeloos Easyterra, erg jammer, want het zag er bij vertrek goed uit.
Dus mijn advies, kijk uit met deze oplichters.

Sterke punten:
Mooie site, maar trap er niet in

Zwakke punten:
Afhandeling is waardeloos, heel slecht,

B. de With beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Oplichters!! Zeer slecht!! Niet boeken!!

0

Review:
Als je de auto ophaald in ons geval op Lanzarote AirPort, moet je nog eens extra 200% verzekeringen betalen.
Terwijl we bij EasyTerra het meest uitgebreide dekkingspakket hadden gekozen. Letterlijk dekking eigen risico en ook bij schade aan glas wielen, dak en onderkant.
Maar nee hoor toen we de voucher kregen stond er dat we €1400,00 eigen risico moesten reserveren op mijn creditkaart. Ik gebeld, niks geen Nederlands bedrijf! Alleen slecht Engels sprekende dame die ook niet veel geduld had! Zij legde uit dat alles gedekt was en als er iets met de auto gebeurde schreef GOLDCAR het van onze creditkaart af en kregen wij het retour via Easyterra.
Toen we de auto ophaalde bij Goldcar moesten we meer dan 200% extra betalen. Het bleek dat de afgesloten verzekering toch niet genoeg was. Daar kwam nog bij dat we verplicht waren om €110,00 aan benzinekosten op mijn creditkaart te reserveren en dan kregen we retour wat niet was verbruikt!! We hebben de auto voor het vliegveld helemaal volgetankt en toch kregen we maar €71,00 terug gestort. Wat een oplichters dubbele verzekeringen laten betalen en benzinegeld niet geheel terug krijgen. Heel erg slecht! NOOIT BOEKEN BIJ DEZE OPLICHTERS.

Sterke punten:
GEEN!!!

Zwakke punten:
Heeeeeeel veeeeeeel zie hierboven!

Monique C beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

EasyTerra - Hardterra nooit doen!

0

Review:
Via internet een boeking gedaan, deze boeking verliep vlekkeloos totdat ik er achter kwam dat ik me in een dag had vergist. Meteen een dag erna naar de klantenservice gebeld, ik moest wachten voor een NL sprekende collega of 2 toetsen voor iemand die Engels sprak. Toch makkelijker in het NL om de situatie uit te leggen. Wachten wachten wachten, toch een Engels sprekend iemand. Mijn vriendin aan het gesprek toegevoegd zodat we het allebei konden horen en uitleggen. We hadden in eerste instantie geboekt een auto voor 6 dagen in Italie voor €130, deze moest dus een dag worden vervroegd, geen probleem zei de dame aan de lijn, de auto zou onder dezelfde condities inclusief verzekering en bijrijder die ook zou mogen sturen, klaar staan op het vliegveld. We hebben duidelijk aangegeven dat we landen op Venice airport rond 22:15. Na enige vertraging daar aangekomen bleek dat het zonder er van op de hoogte te zijn de boeking toch via een shuttle service buiten het vliegveld was en deze was na 22:00 gesloten. Gelukkig hadden we een hotel geboekt in de buurt en de volgende dag maar weer contact opgenomen met easyterra. Deze gaf me een naam door in de buurt van Venice airport ene Matthew, deze zou het wel even regelen. Uiteindelijke huursom: €270 makkelijk verdiend, iemand met een eigen risico van€3000 op pad laten, maar erachteraan zeggen: "als u zonder enkele zorgen op reis wenst te gaan, kunt u zich beter toch wel verzekeren" en ik er vanuit gaande dat dit er bij in zat. Het riekt een beetje naar het grijze gebied, al wil ik jullie wel de kans geven dit netjes op te lossen en mij zsm te contacten. Anders voor mij nooit meer Easyterra zat gereisd met huurauto's bij andere partijen maar dit sloeg echt alles.

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Schimmig praktijken erop na houden

HansK beveelt EasyTerra NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over EasyTerra

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou EasyTerra aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou EasyTerra aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek EasyTerra


Home » Tussenpersonen » EasyTerra
DMCA.com Protection Status