EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.


Easy Terra video


EasyTerra Reviews

  Vliegtuig te laat, auto weg geen geld terug

  Door omstandigheden het volgende vliegtuig moeten pakken, dit direct netjes doorgebeld zoals Easy Terra aangeeft om te doen. Maar bij aankomst auto verhuurkantoor in Malta blijkt dat zo'n kantoor de auto niet vasthoud dit ivm verzekering.
  Bij Easy Terra krijg je dan geen geld terug.

  Sterke punten
  Geld halen

  Zwakke punten
  Geld teruggeven indien geen dienst wordt geleverd.

  Dubbele verzekering en geen restitutie van ingeleverde brandstof

  Ik via Easyterra een wagen gehuurd bij de Interrent in Alicante. Bij aankomst hoorde ik andere klanten in discussies met de medewerkers van Interrent, omtrent verzekeringen die men dubbel moest afsluiten. Tijdens de online reservering had men - net als ik - een verzekering afgesloten. Deze verzekering had alleen geen enkele waarde bij Interrent en als er geen verzekering direct bij Interrent werd afgesloten, dan zou men €900 blokkeren op de creditcard en deze blokkering reserveren voor schade. noodgedwongen heb ik Interrent dan ook maar een verzekering afgesloten.

  Bij het inleveren van de wagen was de brandstoftank nog half vol. Conform overeenkomst zou ik de brandstof die nog in de tank zat ( half vol) teruggestort krijgen. Er was tijdens het inleveren een flinke discussie nodig met de medewerkers van Interrent Alicantie om uiteindelijk een bewijs te krijgen dat ik de auto correct zonder schade heb ingeleverd en dat de brandstoftank half vol zat en ik deze vergoed zou krijgen. Echter zijn we nu drie weken verder en heb de resitutie nog niet ontvangen.

  Sterke punten
  Ik hoop deze nog mee te maken met de klantenservice, omdat ik daar ook mijn klachten heb gedaan.

  Zwakke punten
  Onduidelijke voorwaarden over verzekeringen, die men kan / moet afsluiten.
  Geen restitutie geven van ingeleverde brandstofkosten.

  onduidelijk wat betreft verzekeringen en afkoop eigen risico

  Aangekomen op Sicilië bij Avis grote moeite om zonder extra kosten een auto mee te krijgen. Bangmakerij, misschien terecht, want geen auto is hier zonder deuk of kras. Maar dacht toch echt via E Terra alles verzekerd te hebben... Avis beweert (daar moet je voor tekenen) dat een deuk of kras je duizend euro gaat kosten. Ik had het eigen risico afgekocht via Easy Terra, maar Avis zegt: nee hoor, wij halen dat bedrag gewoon van je credit card. Zo wordt het een dure vakantie...

  Sterke punten
  goede vergelijkingsmogelijkheid van autohuur

  Zwakke punten
  onduidelijke informatie over dekking v verzekeringen, geen assistentie of steun bij agressieve autoverhuurders (zelfs Avis)

  Easyterra altijd extra kosten

  Het bij ons twee keer gebeurd, dat bij een gehuurde auto via Easyterra niet alle kosten zijn gedekt. Bij aankomst denk je alles te hebben betaald via easy terra. De locale verhuurder rekenen dan vervolgens voor allerlei zaken zoals afdekken van eigen risico en een volle tank. Bij Goldcar in Portugal moesten wij service kosten van 25 Euro betalen. Indien je dat niet doet krijg je geen auto. Het is mij inmiddels ook duidelijk dat EasyTerra van dit gedrag van hun locale verhuurders op de hoogte is

  Dan kun je beter via de gerenommeerde en bekendere autoverhuurders huren. weet je waar je aan toe bent en ben je uiteindelijk net zo duur uit.

  Sterke punten
  Goede site

  Zwakke punten
  De verborgen kosten

Bezoek EasyTerra

Schrijf een review