EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.


Easy Terra video


EasyTerra Reviews

  Prima

  Auto gehuurd voor Alicante bij Easy Terra (broker) en verzekert tegen alles, onbeperkte km en volle tank terug. Zeer goedkoop. De auto was op te halen bij Interrent. Daar adviseerden ze natuurlijk weer om bij te verzekeren. Aangegeven dat ik dat niet wil en dat heb ik hem ook weer gevraagd en laten bevestigen voor ik tekende. Dan moet er een bedrag gereserveerd worden op je creditcard voor als je de tank niet vol terug zou brengen en voor het eigen risico ( rond de 1450 euro). Ik kreeg een splinternieuwe auto mee met maar 1000 km. Heerlijk mee gereden en na terugbrengen alles weer prima afgehandeld.
  Ik heb dus een goede ervaring bij de huur zelf en zonder problemen. Ik weet natuurlijk niet hoe Easyterra reageert als er problemen zijn.

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Niet ervaren.

  Dik in orde

  Ondanks de negatieve reviews die ik her en der gelezen heb, koos ik toch voor EasyTerra en ik heb er geen spijt van gekregen. Een wijziging was zo gemaakt en de auto stond voor me klaar op de luchthaven van Malaga. Even wachten bij de balie van Europcar, sleutel ophalen en gaan. Stuk goedkoper dan rechtstreeks boeken, al kan dat komen doordat ik al twee maanden van te voren had geboekt?

  Sterke punten
  Makkelijke website, eenvoudig wijzigen

  Zwakke punten
  Weet ik zo niet

  tevreden

  Ik schrik een beetje van de negatieve reviews. Wij huren al jaren via easy Terra auto's in Amerika en nooit problemen gehad. Weleens wat gedoe gehad bij een verhuurmaatschappij(Dollar) maar dat gaat buiten hun om

  Easyterre super goede ervaring

  We huren vaak een auto en waren benieuwd hoe Easyterra zou bevallen. We hebben onze auto vandaag weer ingeleverd en super goede ervaring met Easyterra. Ook de prijs is beduidend lager dan bij andere verhuurders. Heb eerder ook een keer getest met annuleren en ook dat ging probleemloos.

  Sterke punten
  Gemakkelijk boeken, gemakkelijk annuleren en lage prijs.

  Zwakke punten
  Geen.

  Prima ervaring EasyTerra

  Een auto gehuurd in Lissabon via de site van easyterra, wel gelijk eigen risico etc afgekocht via een verzekering. De reservering was bij Budget. Afhandeling op het vliegveld ging prima, geen verkooppraatjes of extra verzekeringen etc. We kregen zelfs een gratis upgrade (van een corsa naar een BMW!). Op mijn credit card werd alleen een bedrag gereserveerd voor de benzine (totaal EUR 100). Extra bestuurder moest ter plekke geregeld worden kosten EUR 29. Binnen paar dagen na de huurperiode was het gereserveerde bedrag op mijn credit card geannuleerd. Een week na thuiskomst ontving ik de originele factuur per post. Prima ervaring!

  Sterke punten
  Goede afhandeling, prima service, geen verborgen kosten, gratis upgrade

  Zwakke punten
  Geen

  zeer tevreden

  Had diverse slechte reviews op deze site gelezen maar mijn schoonzus was zeer tevreden over easyterra ivm de goedkope deals. Had ook zo'n goedkope deal gesloten, in dit geval Dollar in Orlando airport, mooie Nissan Altima gekregen zonder enig probleem tijdens het afhalen en alles conform contract. Het maakt denk ik veel uit of de het autoverhuurbedrijf zelf betrouwbaar is. Easyterra heeft denk ik weinig macht om niet betrouwbaar handelen van een autoverhuurder te corrigeren. Obv de slechte reviews voor vertrek nog een keer via helpdesk dubbel gechecked of alle papieren in orde waren en uitstekend geholpen, welliswaar wel in engels maar dat was geen probleem. Zou zo weer naar easyterra stappen, maar wel oppassen bij bijv. de vele louche autoverhuurbedrijven in bijv. Zuid Europa, daar heb je altijd zeik, ook bij je eigen directe boeking.

  Sterke punten
  zeer goedkope deals, bij een goed autoverhuurbedrijf alles conform contract afgehandeld, gedurende kantoortijd in elk geval uitstekende helpdesk

  Zwakke punten
  heb er zelf geen meegemaakt

  Uitstekend!

  Al diverse keren auto gehuurd via Easyterra en nooit problemen gehad.

  Deze keer via Easyterra gehuurd bij Centauro in Malaga-Spanje
  Ondanks dat ik de "worry free" optie had genomen bij Easyterra probeerde ze bij Centauro me voor €190,- een volledige verzekering aan te smeren. Dit niet gedaan.
  Tijdens de vakantie wel (na 30 jaar) schade gereden; paaltje langs de kant van de weg over het hoofd gezien en dacht daarmee m'n €1050,- borg op creditcard kwijt te zijn.
  Misschien toch een extra verzekering moeten nemen van €190,-???
  In gehouden schade bedrag was uiteindelijk €250,-. Vond ik wel weer schappelijk van Centauro.

  De schade tijdens de vakantie gemeld aan Easyterra. Ze vertelde me dat ik een schade retour formulier moest insturen omdat ik de worry free optie had.
  Na thuiskomst gedaan en echt heel keurig afgehandeld door Easyterra; kreeg de schade van €250,- binnen enkele dagen vergoed.
  Geeft toch weer aan, zoals Easyterra ook al vermeld in zijn voorwaarden, dat je echt geen extra verzekering moet afsluiten bij de verhuurder.
  Beveel Easyterra dan ook zeker aan bij een ieder.

  Sterke punten
  Nette huurprijs en keurige schade afhandeling!!!

  Zwakke punten
  Geen

  Prima ervaringen met Easy Terra

  Ik heb minimaal 10 x via Easy Terra een huurauto geboekt en heb altijd een voordelige en goede auto gehad zonder slechte ervaringen. Alles was altijd dik voor elkaar!

  Sterke punten
  Voordelig
  Goed overzicht
  Snel

  Zwakke punten
  Niet ontdekt

  Prima prijs kwaliteit

  2 auto's gehuurd op Ibiza, via Goldcar. Zolang je weet dat je de verzekering ter plekke kunt weigeren en voldoende limiet op je creditcard hebt, kun je op deze manier tegen een lage prijs een prima auto huren. EasyTerra maakt het vergelijken eenvoudig.

  Sterke punten
  vergelijken
  prijs

  Zwakke punten
  drammerige medewerkers van goldcar op ibiza mbt verzekeringen

  Prima ervaring

  Blijkbaar schrijven mensen vooral graag negatieve reviews. Ik heb zelf al meerdere malen via EasyTerra een auto gehuurd. De eerste keer via Goldcar (slechte ervaring!) maar daarna altijd goed gelet op de aanraders via de site. Daarna alleen maar goeie deals bij de bekende verhuurders geboekt. Ik huur meerdere malen per jaar een auto en raadt iedereen aan gebruik te maken van Easy terra!

  Sterke punten
  Vergelijken
  Goedkoop
  Nederlands

  Zwakke punten
  Er staan ook slechte verhuurders tussen, maar die kan je er uit filteren

  Goede klantenservice

  We hebben een auto gehuurd via Easyterra by Sicily By Car op Olbia airport. Alles prima geregeld voor een hele mooie prijs.

  We zijn heel tevreden over het snelle handelen van de klantenservice van Easyterra. We hebben 2x contact met ze opgenomen, de 1e keer voor het toevoegen van een kinderzitje en de 2e keer omdat we lazen dat de creditcard op naam van de hoofdbestuurder moest staan. Beide keren heeft de klantenservice direct na het bellen een aangepaste voucher gemaild.

  Sterke punten
  - Prima klantenservice
  - Goede prijs-kwaliteit verhouding

  Easyterra

  Wij hebben al diverse malen gebruik gemaakt van EasyTerra om een huur auto te vinden in diverse landen. We krijgen altijd de meest efficiënte aanbiedingen en we worden ook altijd gevraagd naar onze beoordeling van de betreffende auto verhuurder. Er is weleens een enkele issues geweest met een verhuurder maar EasyTerra heeft dit in de aftersales keurig opgepakt. We bevelen EasyTerra dan ook van harte aan.

  Een nadeel is natuurlijk wel dat je steeds andere auto verhuurders krijgt en je niet in aanmerking komt voor een snellere afhandeling als voorkeursklant van een bepaalde autoverhuurder

  Eenvoudig autohuren in binnen- en buitenland.

  Al meerdere jaren maken wij zowel zakelijk als privé gebruik van autohuur via EasyTerra.

  Het grootte voordeel, zelf online boeken en een lokaal verhuur bedrijf stelt de auto in het land waar je verblijft ter beschikking.

  Resultaat een scherpe prijs voor een uitstekende service. Bovendien je betaald EasyTerra, en hebt geen gedoe met betalen in het buitenland.

  Sterke punten
  - Makkelijk prijzen vergelijken van verschillende autoverhuurbedrijven
  - Scherpe prijzen

  EasyTerra - Goede ervaringen

  Ik heb nu 3x via EasyTerra een auto gehuurd en altijd een goede ervaring gehad.

  De 1e keer in 2013 bij Centauro een prima auto gehuurd via Easyterra. Ik moest toen alleen wel veel geld betalen voor een volle tank die ik leeg kon inleveren. Maar aangezien ik slechts de helft van de tank heb leeg gereden, kon dit niet uit. Het zou mooi zijn als EasyTerra duidelijk kan laten zien op de website wanneer je beter kan kiezen voor een volle tank die je ook weer vol kan inleveren.

  In het voorjaar van dit jaar een auto gehuurd op Lissabon vliegveld bij Driveon. Door omstandigheden ging de reis niet door. Ik wilde de auto daardoor annuleren, dit moest alleen wel telefonisch, het kon niet via de website. Maar verder geen probleem, het geld is teruggestort op mijn creditcard.

  Vorige maand een auto gehuurd via EasyTerra op vliegveld Pisa bij Thrifty voor een paar dagen Toscane. Ik heb bewust gekozen voor een volle tank die ik ook weer vol moest inleveren en geen eigen risico. Hierdoor weet ik door eerdere ervaringen met auto's huren dat ik niet voor verassingen kom te staan bij de balie van de autoverhuurder.

  Sterke punten
  - Goede prijzen
  - Makkelijk annuleren via de telefoon.
  - Prima ervaring met de klantenservice

  Zwakke punten
  EasyTerra zou duidelijker mogen maken op de website dat je in de meeste gevallen het beste voor een volle tank kan kiezen die je ook weer vol moet inleveren omdat je dan voordeliger uit bent.

  Easyterra met Europcar, prima service

  Wat lang moeten wachten in de rij in Pisa doordat veel vluchten moesten uitwijken vanuit Rome. Daarna prima geholpen bij Europcar en geduldig bediend ondanks er problemen waren met de creditcard.
  Betere versie auto gekregen dan besteld dus niets te klagen.
  Geen kosten achteraf.

  Gouden tip: voor geen ellende achteraf: kies altijd een bekende autoverhuurder als Avis Hertz of als in ons geval Europcar.

  Sterke punten
  Vriendelijke bediening, Engels talig

  Zwakke punten
  geen

  Altijd goed gegaan via EasyTerra

  Wij huren altijd via EasyTerra en hebben nooit iets slechts ervaren.
  Als er een onrechtmatigheid gebeurd wordt dit altijd veroorzaakt door de verhuurder zelf.
  Vraag door bij de afgifte van de auto welke kosten betaald moeten worden.
  Let ook goed op als de auto wordt ingeleverd wat de verhuurder aangeeft
  op de bon die je terug krijgt, zoals kosten voor de brandstof etc.
  Check ook je CreditCard afschriften dat de betaalde borg niet in rekening wordt gebracht.

  Sterke punten
  EasyTerra heeft een zeer duidelijke website.

  Zwakke punten
  De terms en conditions goed lezen, vooral als er rentals inclusief eigen risico worden aangeboden.

  Prima site

  Al meerdere keren auto gehuurd via Easy Terra, ook in verschillende landen en altijd goede ervaringen mee gehad.
  Let er wel op dat in bijvoorbeeld Spanje je kunt kiezen in brandstof gebruik. Hierop kun je overigens op hun site prima selecteren.

  Sterke punten
  Gunstige prijzen
  Prettige site
  Makkelijk annuleren, zonder kosten

  Zwakke punten
  Ik heb geen negatieve punten ervaren.

Bezoek EasyTerra

Schrijf een review