EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.


Easy Terra video


EasyTerra Reviews

  onterechte afschrijving

  Auto gehuurd in Valencia. Eerste wat je te horen krijgt is dat je maar beter extra verzekerd kunt zijn. Dus extra verzekering. Dan een deposit op je creditcard voor de aflevering. Vervolgens de auto met volle tank afgeleverd. dit gemeld bij het bedrijf. deze opmerking is welwillend aangehoord maar ik heb geen bewijs ontvangen dat de auto afgetankt geleverd is. Gevolg er word een volle tank benzine afgeschreven van de rekening. Bij Easy Terra krijg je te horen "wij geven altijd een bewijs af". M.a.w. dit geld ben je kwijt.
  Graag waarschuw ik dan ook alle toekomstige huurders om er op te staan dat je een bewijs vraagt bij aflevering om dit soort ervaringen te voorkomen.

  Zwakke punten
  Bij het bellen naar Terra werd mij te verstaan gegeven dat het niet mogelijk was dat ik geen bewijs had ontvangen. Met andere woorden "u liegt gewoon". Vandaar dat ik deze ervaring graag deel met toekomstige huurders.

  in orde

  huur met enige regelmaat via deze jongens. De site is wat verouderd, maar als je weet hoe je goed gebruik maakt van de filtermogelijkheden (eigen risico, brandstof, etc) dan is het vaak de goedkoopste. Jammer dat je er geen account aan kan maken, zou mijn leven weer een stukje makkelijker maken.

  Sterke punten
  goedkoop
  Transparant

  Zwakke punten
  Verouderde site
  Geen accounts aanmaken

  slechte service

  ook in heb helaas slechte ervaringen met hun customer service.
  via easyterra een auto gehuurd in Malaga bij FireFly.
  geconfronteerd met extra verzekeringen en problemen na inlevering met volle tank.
  helaas werd ik ook door Easy Terra van het kastje naar de muur gestuurd met mijn bezwaren.
  uiteindelijk via de Facebook pagina van Firefly contact gehad met een customer service persoon die mij geholpen heeft het probleem op te lossen.

  erg jammer dat zij als tussenpersoon met dit soort bedrijven zaken doen, slechte reclame voor ze.

  pauline

  Prima in orde

  Geen problemen ondervonden en prima prijs.

  Sterke punten
  Prijs

  Zwakke punten
  nvt

Bezoek EasyTerra

Schrijf een review