Holiday Cars - 54 Reviews

Last updated: 16 oktober 2019
Holiday Cars Logo

19.2% aanbevolen, 54 Reviews

  1. Holiday Cars
  2. Holiday Cars video
  3. Holiday Cars Reviews
  4. Schrijf ook een review over Holiday Cars

Niet tevreden over Holiday Cars? Probeer dan eens CarDelMar.

Holiday Cars

Holiday Cars is bemiddelaar in wereldwijde zorgeloze autoverhuur. Als partner van ondermeer Hertz, Europcar, Budget, Alamo en Dollar Rent a Car bieden ze een netwerk aan van meer dan 13.200 bestemmingen in 118 landen. De unieke zoekmachine voor huurauto?s vergelijkt het aanbod op prijs, voorwaarden en locaties. De beschikbaarheid wordt dagelijks bijgewerkt, zodat de autotypes en prijzen die getoond worden ook daadwerkelijk overeenkomen met datgene wat de klant uiteindelijk betaalt. Bovendien biedt Holiday Cars een NoRisk Garantie, die eigen risico in geval van schade, diefstal of inbraak uitsluit. Of uw bezoeker nu een huurauto nodig heeft voor een weekend dicht bij huis, een week in Spanje of een maand in de Verenigde Staten. Holiday Cars biedt altijd de juiste keuze!

Holiday Cars Details

Hits: 1814

URL: http://www.holidaycars.com/

CategorieŽn: Tussenpersonen

Reviews: 54

Holiday Cars video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7rrVjLastoE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Holiday Cars reviews (54):

Holiday Cars - BEDRIEGERS

0

Review:
Ik had een auto gehaald voor afhaling in Larnaca-Cyprus. De vlucht vanuit Brussel naar Athene was evenwel te laat zodat ik de aansluiting miste in Athene en pas met de volgende vlucht aangekomen ben in Cyprus.
Ik heb de autoverhuurder 'KEM' wel telefonisch verwittigd in Athene (dus eerder dan het voorziene tijdstip dat ik in Cyprus zou aankomen) al hebben ze dit achteraf ontkend. Ik kon dit evenwel aantonen op mijn telefoon dat ik 1'37" met Kem had gesproken, maar de medewerkers lijden daar aan collectief geheugenverlies en het bewijs op mijn telefoon was voor hen niet correct.
Omdat ik bijna 2 u te laat in Larnaca aangekomen ben (ik kon ook 2 boardpasses tonen) werd dit aanzien als no show en was ik mijn auto en geld kwijt.
Ik had de auto voor 9 dagen gehuurd maar kon bij een andere verhuurder een nieuwe auto zoeken.
Ik heb ca 15 keer naar Holiday Autos gebeld, schriftelijk klacht ingediend en na een dikke 2 weken krijg je dan een antwoord dat de autoverhuurder niet verantwoordelijk is voor een te late vlucht.

Ik zou deze firma ten allen prijze afraden. Dit lijkt op georganiseerde oplichting en er zijn voldoende reviews te vinden die dit kunnen staven.

Sterke punten:
geen enkel

Zwakke punten:
zijn dikwijls niet bereikbaar in het Nederlands
klacht indien via de site is bijzonder moeilijk


Frank D beveelt Holiday Cars NIET aan bij vrienden/bekenden

Holiday Cars - Slechte ervaring met Holiday Cars

0

Review:
Wij hadden via internet auto gehuurd voor in Tarragona en vooruit betaald. Bij aankomst op de luchthaven kregen we van de lokale verhuurder de auto niet mee omdat de creditcard voor de borg op mijn naam staat en ik mijn man als de hoofdbestuurder had opgegeven. We hebben alles geprobeerd, laten zien dat we een gezamenlijke rekening hebben, geprobeerd met de bankpas de borg vooruit te betalen, maar niks hielp.
We hebben drie dagen geprobeerd in contact te komen met Holiday Cars voor een oplossing. Slechte verbinding met vage gesprekken naar ik meen uit Roemenië. Het heeft niets opgeleverd en we konden mooi opnieuw een auto huren. Nu moet ik er wel bij vertellen dat het idd op de bevestiging stond dat creditcard en hoofdbestuurder gekoppeld moeten zijn.. Wees dus gewaarschuwd.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Waardeloze communicatie, totale onbereidwilligheid om probleem op te lossen. We zijn gewoon ons geld voor de autohuur kwijt, enkel en alleen omdat de creditcard op alleen mijn naam staat en niet op naam van mijn man, die als hoofdbestuurder stond aangegeven.

E. Swart beveelt Holiday Cars NIET aan bij vrienden/bekenden

Holiday Cars - oplichters

0

Review:
Holiday Cars bemiddelt naar Gold Car (zie revieuws) en dat zijn een stelletje oplichters (brengen fake schades in rekening, breng je de auto vol terug maar krijg je het benzinegeld niet terug). Als je dan ook je klacht bij Holiday Cars indient krijg je geen reactie tot twee maanden later een standaard briefje (dat zij niet aansprakelijk zijn), gaan niet op de inhoud in en er staat ook geen naam bij wie dit geschreven heeft (zal wel niemand zijn want tekst is ook niet persoonlijk, ze spreken je aan met je e-,mail adres!).

Dus....nooit meer doen!

Sterke punten:
niet kunnen ontdekken!

Zwakke punten:
malafide club (inclusief de verhuurbedrijven)

Anneke beveelt Holiday Cars NIET aan bij vrienden/bekenden

Holiday Cars - NIET DOEN!

0

Review:
Slecht! Omdat ze met zeer slechte verhuurpartners werken waarbij je aan alle kanten genaaid wordt. Gebruik voor je eigen gemoedsrust een goede online rental broker. Die bestaan echt! Alle classics worden uit de kast getrokken om je bij te laten betalen: extra gedwongen verzekeringen, brandstof toeslagen, hoge borg etc etc etc. En Holiday Cars doet vervoglens niks. Kortom: vermijden!

Sterke punten:
x

Zwakke punten:
Werken met kansloze en zeer discutabele partner verhuurbedrijven. Dat dit soort bedrijven vandaag de dag nog bestaan met alle social media en internet, is mij een raadsel.

Jeroen beveelt Holiday Cars NIET aan bij vrienden/bekenden

Holiday Cars - Zeer tevreden!

0

Review:
Zonder problemen auto gehuurd
Zeer vriendelijke mensen bij het ophalen van de auto.

Sterke punten:
Klantvriendelijk.

Zwakke punten:
Geen

Rachid beveelt Holiday Cars aan bij vrienden/bekenden

Holiday Cars - DO NOT USE

0

Review:
Do NOT use them. Despite paying for the full insurance the local agency (Alamo) wanted a deposit of EUR21,475 (yes not a typo, 21k). Like most people I canít cover the full value of a car on my credit card and so I had to pay for full insurance at the local agency (Alamo) which cost more then the rental price to begin with.

I contacted HolidayCars and they didnít care and just blamed the local supplier.

I repeat donít use Holiday cars or double the price in your head to account for the fact that the local providers will extort full insurance from you again.

Sterke punten:
None

Zwakke punten:
You will be extorted for insurance at the local provider

Darren beveelt Holiday Cars NIET aan bij vrienden/bekenden

Holiday Cars - zeer ontevreden!!

0

Review:
gewoon malafide organisatie die je enkel het geld uit je zak wil halen!!!
mensen aub boek hier nooit!!!!
wij kregen een aftandse auto vol krassen en dan willen ze je eerst een verzekering aansmeren om je bang te maken dat je bij de minste kras 200Ä gaat moeten betalen, tot je de auto in kwestie ziet!! gewoon schandalig
ik had een auto waar al veel in gerookt was...foto's van schade maak je vooraf foto van, maar hoe kan je sigarettengeur fotograferen?
dus, bij aflevering 'sir, you smoked in the car...50Ä wordt van je visa gehaald' geen pardon en ook niets te tekenen....dan een radio maar zonder antenne...
dus ganse week geen muziek...
toen ik mailde voor terugbetaling van de totaal onterecht afgetrokken 50Ä, kreeg ik antwoord maar wordt niet terugbetaald....
mensen aub, boek niet met deze firma tenzij je echt gekloot wil zijn...ÖÖ.
ik ga alvast volgende week test aankoop contacteren, want mensen bedriegen op reis, dat doet zeer....
ECHT TE VERMIJDEN HIER!!! wordt vervolgd na contact test aankoop.....

stefan Heynderickx
de firma zelf zal me wel al kennen van de mails die ik stuurde, maar steeds zonder oplossing of compensatie...of ja, ik ga 10% korting krijgen op mijn volgende boeking??? terwijl ik nu zie dat ze iedereen 15% korting geven Ö.wat een kloteboel is dat daar, niet boeken, ik laat meer weten na mijn onderhoud met 'testaankoop'....

Sterke punten:
onder nul!!

Zwakke punten:
zie hierboven

Holiday Cars - zeer slechte service / opgelicht

0

Review:
bij ophalen voertuig zeer onvriendelijk en arrogant te woord gestaan. Kregen een auto in een lagere prijsklasse (renault Capture ipv Nissan Quasqai) en geen discussie mogelijk. 'Similar' heeft bij hen een eigen betekenis. Als dezelfde hoeveelheid koffers er in gaan dan staan ze volgens hen in hun recht, ook al is de huurprijs van de Captur veel lager.
Ik mocht annuleren, maar wat doe je met kleine kinderen in de snikhete zon en geen idee waar je dan heen moet voor een auto. NOOIT meer bij dit bedrijf huren.
Ik was trouwens niet de enige huurder die klaagde, er waren een aantal Portugezen behoorlijk aan het schreeuwen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
klantonvriendelijk, niet oplossingsgricht, machtspositie.

ruud beveelt Holiday Cars NIET aan bij vrienden/bekenden

Holiday Cars - Nooit meer Holiday Cars/budget!

0

Review:
Wij huurden een wagen een jaar op voorhand, ook de betaling werd toen voldaan. Na anderhalf uur aanschuiven werd ons vlug een scherm getoond waar we moesten tekenen. Een paar lijnen Italiaans en een paar keer met je vinger het scherm aanraken. Er werd nooit iets gezegd van een verzekering. De volgende dag kregen we ons contract, in het Frans ipv Nederlands of Engels, met een extra kost van 421 euro aan verzekering. We stuurden dezelfde dag nog een mail dat we niet akkoord waren met deze verzekering dat er nooit iets vermeld werd door de dame achter de balie. Die is PUUR DIEFSTAL! We kregen geen reactie. Op de luchthaven (bij terugkomst) zelfs met de verantwoordelijke gesproken, die dan plots een half uur verdween in de hoop dat we onze vlucht moesten halen en het hadden opgegeven, maar kon niet echt helpen. Terug thuis contact opgenomen met Holiday Cars maar ook daar willen ze niet helpen. Wij gaan ervan uit dat we een betrouwbare firma krijgen die ons een auto verhuurd via Holiday Cars. We zijn zeker niet de enige met dit probleem, dit merken we hier en op hun facebookpagina. We gaan het er zeker niet bij laten. Deze oplichters moeten stoppen! BOEK NOOIT MET HOLIDAY CARS! én vraag ter plaatse zeker eerst het volledige contract. Wij huren al meer dan 10 jaar en dit was de eerste keer dat het digitaal gebeurde. Ze stralen eerst vertrouwen uit door je een nummertje te laten nemen en iemand extra te zetten om je gegevens al in te vullen zodat het 'vlugger' vooruit gaat maar ondertussen BEDRIEGEN ze je waar je bijstaat! SCHANDE!

Sterke punten:
KUNNEN GOED LIEGEN EN BEDRIEGEN

Zwakke punten:
ZIJN GEEN MENSEN OM MEE SAMEN TE WERKEN!

C. De Wolf beveelt Holiday Cars NIET aan bij vrienden/bekenden

Holiday Cars - oneerlijke behandeling holidaycars

0

Review:
Het verhuurbedrijf waar holiday cars ons had onder gebracht bleek na heel veel vragen ver buiten het vliegveld te zitten. Er zou een pendelbus vertrekken maar het was niet duidelijk waar dan. Uiteindelijk toch een busje gevonden op een vreemde plek en de chauffeur overtuigd ons toch mee te nemen. Maar hij kende t verhuurbedrijf niet en wou t eigenlijk niet doen. Wat bleek, het verhuurbedrijf was gezeteld waar hij ons liet uitstappen en hij kende het niet eens. Omdat we niet in de gelegenheid waren te tanken en dat hebben gezegd, zou de verhuurder tanken. Was geen probleem. En dat geloof ik! Er werd ons ruim 100 euro meer in rekening gebracht als dat de duurste brandstof kostte. Na beklag bij holidaycars lag de fout natuurlijk bij ons. Het was netjes geweest als ze erkend hadden dat verhuurder optimorent verkeerd gehandeld had in plaats van de schuld bij ons te leggen.Uiteindelijk waren we meer geld kwijt aan de eindafrekening als aan t huren van de auto!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
moeilijk te bereiken als t geen kantooruren zijn. Weten absoluut niks van de verhuurder. Zijn niet thuis als je beklag doet en je mail komt niet verder als de eerste kantoorklerk!
Er zijn genoeg andere verhuurbedrijven. Kies er daar een van!

berdine beveelt Holiday Cars NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Holiday Cars

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Holiday Cars aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Holiday Cars aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Holiday Cars


Home Ľ Tussenpersonen Ľ Holiday Cars
DMCA.com Protection Status