Reviews van deze auteur

Slechte ervaring met Holiday Cars

Review over Holiday Cars

Wij hadden via internet auto gehuurd voor in Tarragona en vooruit betaald. Bij aankomst op de luchthaven kregen we van de lokale verhuurder de auto niet mee omdat de creditcard voor de borg op mijn naam staat en ik mijn man als de hoofdbestuurder had opgegeven. We hebben alles geprobeerd, laten zien dat we een gezamenlijke rekening hebben, geprobeerd met de bankpas de borg vooruit te betalen, maar niks hielp.
We hebben drie dagen geprobeerd in contact te komen met Holiday Cars voor een oplossing. Slechte verbinding met vage gesprekken naar ik meen uit Roemenië. Het heeft niets opgeleverd en we konden mooi opnieuw een auto huren. Nu moet ik er wel bij vertellen dat het idd op de bevestiging stond dat creditcard en hoofdbestuurder gekoppeld moeten zijn.. Wees dus gewaarschuwd.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Waardeloze communicatie, totale onbereidwilligheid om probleem op te lossen. We zijn gewoon ons geld voor de autohuur kwijt, enkel en alleen omdat de creditcard op alleen mijn naam staat en niet op naam van mijn man, die als hoofdbestuurder stond aangegeven.

reacties: