Auto huren bij Goldcar

Auto huren bij Goldcar

6 februari 2017

Goldcar is een van de marktleiders op het gebied van autoverhuur in Spanje en is een belangrijke aanbieder van huurauto’s in de toeristensector. Het bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring en beschikt momenteel over 28 vestigingen op de grote luchthavens en toeristische bestemmingen in Spanje, de Balearen en op de Canarische Eilanden.

Goldcar dé autospecialist van Amstelveen

Sinds 1981 dé autospecialist van Amstelveen en omgeving. Goldcar is te vinden op een goed bereikbare locatie waar het bedrijf sinds augustus 2015 gevestigd is. Bij Goldcar ben je op de juiste plek voor een zeer ruim aanbod van nieuwe personen- en bedrijfsauto’s van het merk Mitsubishi en Hyundai. Goldcar is sinds 2007 een Hyundai-dealer voor Amstelveen en omgeving. Sinds 2016 is het bedrijf tevens een dealer geworden voor De Ronde Venen. Vanaf de start van het bedrijf in 1981 is Goldcar een Mitsubishi-dealer voor Amstelveen en Amsterdam. Tevens heeft Goldcar in de occasion showroom altijd minimaal 35 occasions op voorraad van verschillende merken. Goldcar helpt je altijd graag aan een auto die perfect bij jou past!

Leeftijd auto huren bij Goldcar

Mensen die een auto willen huren van Goldcar, moeten tenminste ouder zijn dan 21 jaar oud. Het is ook vereist dat je minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldige rijbewijs. Er bestaat een kans dat tot 25 jarige leeftijd of totdat je minimaal 4 jaar in het bezit bent van een geldige rijbewijs. Wanneer je een auto wil huren bij Goldcar is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat voor bepaalde categorieën auto's de minimale leeftijd 30 jaar oud is.

Online reserveren 

Als je een auto wil reserveren bij Goldcar, kun je dit gemakkelijk online op de website van het bedrijf doen. Bij het maken van een reservering worden mensen automatisch als klant ingeschreven op de website van Goldcar. Door deze inschrijving hebben zij nu de optie om hun gegevens en voorgaande reserveringen in te zien. Tevens hebben klanten de mogelijkheid om eventueel hun reservering te wijzigen op hun persoonlijke pagina. Klanten hebben tevens de mogelijkheid om zich gratis te inschrijven bij de Club Goldcar. Door het inschrijven bij Club Goldcar kan men tevens gebruik maken van exclusieve aanbiedingen en kortingen.

Goldcar tarieven en brandstofbeleid

Klanten hebben de mogelijkheid om uit 4 verschillende tarieven te kiezen wanneer zij een auto huren bij Goldcar:

  1. De eerste optie is het Full-Full tarief. Wanneer klanten hiervoor kiezen, ontvangt men de huurauto met een volle tank. De huurauto moet met een volle tank ingeleverd worden. Indien de huurauto niet met een volle tank terug gebracht wordt, dan zal er een toeslag in rekening worden gebracht. Dit bedrag komt bovenop de hoeveelheid brandstof die nodig is om de tank te vullen.    
  2. De tweede optie is het Flex-Fuel tarief, ook wel het Smart tarief genoemd. Indien klanten kiezen voor deze optie, hebben zij de mogelijkheid om de huurauto op te halen met een volle tank en terug te brengen zonder een volle tank. Wanneer klanten gebruik maken van deze optie, hoeft men enkel de brandstofkosten en de kosten van de afhandeling te betalen. Wat men niet heeft gebruikt aan brandstof wordt terugbetaald nadat de huurauto weer is ingeleverd bij Goldcar.
  3. De derde optie is het Crazy Smart tarief. Wanneer klanten kiezen voor deze optie, hebben zij de mogelijkheid om de auto op te halen met een volle tank en terug te brengen zonder de huurauto eerst vol te tanken. Je moet wel de brandstofkosten en afhandelingskosten betalen. De brandstof wat je niet hebt gebruikt wordt terugbetaald nadat je de huurauto ingeleverd hebt. Bij de reservering betaal je het Crazy Smart tarief betaald. Wanneer je voor deze optie kiest, is het niet mogelijk om je reservering te annuleren of te wijzigingen.
  4. Key 'n Go is de vierde optie die klanten kunnen kiezen. Deze optie heeft VIP mogelijkheden. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de sleutels en de huurauto op te halen bij een van de Key n' Go automaten. Hierdoor kun je wachtrijen vermijden en snel jouw reis te beginnen. In dit pakket heb je een all-risk verzekering zonder eigen risico. Tevens is het Full- Full brandstofsysteem inbegrepen. Het is dus niet nodig om met een volle brandstoftank de huurauto in te leveren bij Goldcar.

 

Bezoek Goldcar

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden