Adrem: wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Uw doel is ons doel: dat u veilig op de plaats van uw bestemming komt en ook weer terug. autoverhuur

Adrem Reviews

  Zeer slecht

  Ook ik heb zeer slechte ervaringen met Adrem Utrecht. Ze adverteren en profileren zichzelf als de goedkoopste, maar er is een zeer onduidelijke prijsstelling. Het is overigens bij wet niet toegestaan om een consument een prijs exclusief BTW te melden, ook niet als je erbij zet dat de prijs exclusief BTW is. Dit is alleen helemaal onderaan hun website terug te vinden, zeer onduidelijk. Daar begint de klantmisleiding al. Iedereen klaagt over onduidelijkheid, maar zelf vinden ze dat ze het heel goed doen. Wie heeft er dan gelijk? Dat is minachting van de klant en een totaal gebrek aan zelfreflectie van Adrem. Ze zijn dus bij lange na niet de goedkoopste als je de eindafrekening krijgt, waarschijnlijk zijn ze zelfs een van de duurdere verhuurbedrijven. Ze houden ook nog eens een groot deel van de borg in. Dit is kennelijk hun verdienmodel. De bus zat namelijk voor verhuur al onder de krassen en deuken. Waarschuwingslampjes die branden waarvan wordt beweerd dat het geen kwaad kan. En de volgende dag beweren ze dat er een kras bij is gekomen waar ze de borg voor gaan inhouden. Dit klopte absoluut niet! Pas na deze zeer slechte ervaring met ze, zag ik dat ze vrijwel alleen maar slechte reviews krijgen. Had ik deze maar eerst gelezen. Bij navraag bij vrienden en bekenden hoorde ik dat ik ook wel een beetje dom was om bij Adrem te huren. Ze dachten dat het in Utrecht algemeen bekend was dat het een bedrijf is met een zeer foute reputatie. In de algemene voorwaarden staat dat een negatieve review zoals deze consequenties heeft (artikel 16). Lachwekkend natuurlijk dat ze denken dat de vrijheid van meningsuiting geen stand zou houden in een rechtszaak. Voor mij nooit en te nimmer meer Adrem!

  Zwakke punten
  Onduidelijk, misleiding (prijzen ex BTW, wettelijk niet toegestaan), slechte bussen vol krassen en deuken.

  NIET HIER HUREN

  Blijkbaar kan je niet meer voor een dagdeel huren en schuiven ze een contract onder je neus voor een volledige dag, wat bijna 3x zo duur is. Wij hadden dit op het moment van tekenen niet door. Verder geven ze je van tevoren geen duidelijke offerte (wat ik een teken van oplichterij vind). Daardoor heb je niet door dat de uiteindelijke kosten VEEL HOGER liggen dan ze van tevoren aangeven. Huur aub niet hier, je bent waarschijnlijk goedkoper uit bij een verhuurder die van hogere kwaliteit is.

  Ontzettend slecht bedrijf

  Ontzettend slecht bedrijf. Met een groep gingen wij op vakantie vanuit Utrecht naar Spanje. We kregen busjes mee die naar een kwartier rijden al compleet ging trillen. Er zaten ook sterren in de ruiten. Eindstand moesten we de bus daardoor in Spanje naar de garage brengen waarvan WIJ nu de kosten moeten betalen. Ook krijgen we de borg niet terug. Te slecht voor woorden. De bussen en de service is slecht. Hadden we maar eerder de recensies gelezen en het bedrijf niet het voordeel van de twijfel gegeven. Niet hier huren!!

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Alles, kapotte bussen, slechte service, moeten bijbetalen

  NOOOOIT MEER !!!!

  NOOOIT MEER!!!! Voor ons Bovag-RDW Garagebedrijf een bakwagen voor een week gehuurd; de betreffende auto was bij ophalen een uur later pas "klaar" om mee te nemen, vies vuil en smerig, stank in de cabine, asbak vol sigaretten, rondslingerende half lege frisdrankflessen, een defecte radio die "code" aangeeft......de hele cabine en ook de bakwagen rondom vol met deuken en krassen van oude verkeersschades, en niet zo een beetje ook.....het glas van het achterlicht gebroken/ontbreekt, het spiegelglas van de rechter buitenspiegel volledig gebarsten, onmogelijk zicht naar achteren, de voorbanden helemaal kaal, écht helemaal glad, 0,00 mm !!! profieldiepte.....LEVENSGEVAARLIJK...aangehouden door de Politie, ik mocht halverwege de gehuurde week niet meer verder rijden....schade-gevolgschade etc. etc. en als ik dan als APK keurmeester en Garagist hierover verhaal wil halen en de discussie start, dan trekken ze stiekem heel snel je CrecitCard leeg.....en heet het betaald en opzouten....NOOOOIT MEER!!!!!!

  Sterke punten
  Gewiekst en Achterbaks de boel belazeren

  Zwakke punten
  Stelletje Oplichters!

  Oplichters en smerige autos

  Je wordt gelokt met een lage huurprijs maar uiteindelijk bestaat je 4x zo veel.Smerige oplichters zijn het. En schoonmaken van de autos doen ze niet.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Een gewaarschuwd mens...

  Had ik maar eerder de reviews gelezen. Dat is wat ik achteraf denk nu ik voor de huur tijdens het weekend van een bus bijna € 500 heb betaald. Ruim € 300 voor de huur zelf (161 km) en € 188 voor een schade die ik zelf niet heb gereden. Een toerekening van schade die ik zelf had kunnen voorkomen door voor en na de huur de hele bus te fotograferen. Ik huur vaak auto’s en bij gerenommeerde bedrijven. Tot op heden heb ik nog nooit problemen gehad over afhandeling van schades. Door de lange wachttijd bij het ophalen van de bus, het feit dat de bus volledig ingeparkeerd stond en mijn haast om weg te komen heb ik verzuimd de bus goed te documenteren. Een fout die mij een extra toeslag heeft opgeleverd van € 188. Adrem doet voorkomen dat zij een goedkoop bedrijf zijn. Dat zijn ze niet! Met ook de verrassing na afloop is dit een hele slechte ervaring geweest met een verhuurbedrijf. Ik beschouw het maar als leergeld om mezelf de volgende keer beter in te dekken voor dit soort verhuurbedrijven. En jij, lezer van deze review: wees gewaarschuwd! Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee!

  Sterke punten
  Eigenlijke verdienen ze nog geen één ster!

  Zwakke punten
  Vieze auto, veel gebreken: verlichting stuk, veel schades waardoor je geen overzicht meer hebt op het opleveringsrapport, indicatorlampjes die stuk zijn op het dashbord. En een hele hoge rekening na afloop,

  niet bij adrem huren

  LET OP!!!!

  Voordat je gaat huren vraag goed na wat voor kosten er allemaal bijkomen. Zeer ontevreden over alle extra, verborgen kosten die achteraf in rekening worden gebracht en de communicatie van Adrem. Alle prijzen op de website zijn ex. BTW, en de benzinekosten zijn enorm hoog. Ik huur hier nooit meer een bus en raad andere aan dit ook niet te doen.

  (Ik dacht mooie prijs: een dagdeel een bus voor €36,- . Uiteindelijk €142,- moeten afrekenen)

  Heel veel verborgen kosten

  Op de website stond dat ik een busje kon huren voor €23,45. De uiteindelijke factuur is 3 keer zo hoog uitgevallen, door alle verplichte extra's waar je niet onderuit kon, met zo'n 30 km met de bus gereden te hebben.  Ten eerste worden alle prijzen ex btw vermeld, dit is verboden, maar daar hebben ze blijkbaar maling aan.

  Daarnaast is het volgens adrem niet mogelijk om de bus te huren voor een dagdeel op zaterdag, terwijl dit er wel op vermeld staat, hierdoor wordt de prijs direct hoger.

  Als klap op de vuurpijl wordt je verplicht om voor €17 je eigen risico te 'verlagen' tot €750! Hier kun je niet onderuit...  Ik raad iedereen af om hier te huren, doe mij maar een bedrijf die gewoon eerlijk is over de prijs die het rekent aan zijn klanten.

  Sterke punten
  Ze hebben busjes om te huren

  Zwakke punten
  Verborgen kosten

  Verplichte een duurdere auto / langere tijd huren

  Verplichte eigen risico 'verlaging'

  Ex btw prijzen op de website, waardoor alles 21% duurder uitvalt

  Wat een pauperbedrijf

  Moest lang wachten, zeer onvriendelijk en onbeschoft. er was een busje beloofd door Hans, welke er niet bleek te zijn. Sowieso werd er ook door het personeel over Hans (blijkbaar de eigenaar) geklaagd. Toen werden de stoelen uit een krakkemikkig busje getrokken en kon ik die meenemen. Ik dacht dat ik een slecht busje had omdat ik een prijs afspraak had van 25 euro, soort van dubbeltje /eerste rang. De kosten bleken echter bij de eindafrekening 90 euro te zijn! Gebeld en geklaagd, mocht niet baten

  Zwakke punten
  Wat een pauper bedrijf. Moest lang wachten, zeer onvriendelijk en onbeschoft. er was een busje beloofd door Hans, welke er niet bleek te zijn. Sowieso werd er ook door het personeel over Hans (blijkbaar de eigenaar) geklaagd. Toen werden de stoelen uit een krakkemikkig busje getrokken en kon ik die meenemen. Ik dacht dat ik een slecht busje had omdat ik een prijs afspraak had van 25 euro, soort van dubbeltje /eerste rang. De kosten bleken echter bij de eindafrekening 90 euro te zijn! Gebeld en geklaagd, mocht niet baten

  oplichters

  Had ik deze reviews maar eerder gelezen. Adrem is alleen goed ik oplichten. Hun slogan is dat ze de goedkoopste zijn, maar met alle bijkomende kosten ben je 2x zo duur uit als bij de bekende verhuurders. Daarnaast onbeschoft, dreigen, en je blijft zitten met een heel naar gevoel. Opgepast, blijf hier weg!

  Sterke punten
  Ze zijn sterk in je op te lichten

  Zwakke punten
  Alles.

  HUUR NIET BIJ ADREM

  Naar aanleiding van advertenties met voordelige tarieven, een busje gehuurd. De getoonde prijzen kloppen niet, even alles op een rij:\\r\\n1) ADREM adverteert met excl. btw prijzen, dit mag niet - voor consumenten ben je verplicht prijzen incl. btw te melden\\r\\n2) 1,5 uur wachten bij het ophalven van de bus\\r\\n3) 100 KM TEVEEL in rekenning gebracht, en ook te veel benzine\\r\\n4) onbeschoft te woord gestaan\\r\\n5)1,5 week wachten op terugstorting van borg\\r\\n6) geen reactie op mijn klacht over de rekening\\r\\n\\r\\nVoor het uiteindelijke huurbedrag had ik ergens anders een goed busje kunnen huren met een goede service. \\r\\n\\r\\nKortom trap er niet in!

  Zwakke punten
  onbeschoft, geen reactie, omjuiste rekening

  Ontzettend slecht

  De website suggereert kilometervij vervoer, maar als je de kleine lettertjes leest is dat niet zo. Geeft geen advies welk huurcontract het best bij je past en geeft niet thuis als je ze erop aanspreken. Beginnen te dreigen met juridische actie. Bus was oud en afgeragd, voor een prijs waarvoor je uiteindelijk ook bij een fatsoenlijk bedrijf een bus huurt.

  Hulpvaardig en coulant

  Beste Hans, reuze bedankt voor je hulpvaardigheid en meedenken, om ook bij het voordoen van calamiteiten tot een bevredigende oplossing te komen. Als trouwe klant mag je dat misschien ook wel verwachten, desalnietemin vind ik het top en kan niet anders concluderen dat jij het allebeste autoverhuurbedrijf van Utrecht e.o. vertegenwoordigt.

  Sterke punten
  Vriendelijkheid en hulpvaardigheid

  Zwakke punten
  Zou het het oprecht niet weten.

  Vieze en onveilige auto

  Nooit meer!

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Auto niet in goede staat.

  Voor mij daarmee onbetrouwbaar

  niet intrappen dat zij goedkoop zijn.

  Rekening wordt een keer zo duur.. extra verzekering etc. Er zijn extra kosten van €1.82 per kilometer!!!

  Loop hier met een grote boog omheen!

  Onbeschoft personeel, adverteren met A maar je krijgt B, onnodig lang wachten, en als klap op de vuurpijl een rekening die bijna 2x te hoog is (en dan een collega de schuld geven, bah). Wat een slechte ervaring.

  Sterke punten
  basishuurprijs lijkt interessant

  Zwakke punten
  maar is het uiteindelijk zeker niet - slechtste klantervaring in zeer lange tijd.....

  Je wordt genaaid waar je bij staat

  Nooit hier huren. Die eikels naaien je waar je bij staat en verzinnen krassen en deuken die je niet gereden hebt. Betaal liever iets meer voor een betrouwbare organisatie dan dat je 375 euro extra voor 'schade' mag betalen en ze dreigen met deurwaarders e.d. Of maak héél goede foto's en filmpjes van tevoren.

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Onbetrouwbaar en onprofessioneel

  Mooi wagenpark met nieuwe busjes. Bereikbaarheid slecht - zeer smal straatje dat leidt naar parkeerplaats (ben benieuwd hoeveel schade hier al wordt gereden). Personeel achter balie meest vriendelijk. Personeel op het wagenpark ongemanierd. Ik heb zelf een kleine schade gereden (schampschot), betaal hier natuurlijk precies het bedrag voor wat onder het eigen risico valt (450 euro). Nooit een officiële verklaring ontvangen van beoordeelde schade. Meerdere malen documentatie opgevraagd, zowel per e-mail als per telefoon. Hier krijg ik helemaal geen enkele respons op. Komt allemaal erg onbetrouwbaar en onprofessioneel over. Ik ga nooit meer, zou het ook niemand aanbevelen.

  Sterke punten
  Nieuwe busjes.

  Vriendelijke mensen achter de balie

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Onprofessioneel

  Wat te doen met Adrem

  Al deze negatieve reviews over het bedrijf en nog steeds zijn ze operationeel. De positieve reviews zijn afkomstig van medewerkers en veel van hetzelfde ip-adres. Kan er iets tegen dit bedrijf ondernomen worden?

  Sterke punten
  Sterk in oplichting

  Zwakke punten
  Alleen maar zwakke punten

  Ronduit belachelijk bedrijf

  Meerdere malen auto gehuurd, onlangs auto enkele dagen later ingeleverd maar wel van te voren gebeld of ik de auto langer kon houden voor enkele dagen, was geen probleem.

  afgelopen maandag weer gebeld voor een huurauto, kreeg ik als antwoord "u mag bij ons niet meer huren omdat u een auto te laat heeft ingeleverd " Notabene akkoord gehad tot langer behoud van de huurauto.

  HALLO ! ADREM, u bestaat bij de gratie van uw klanten, zij betalen U !

  Nog nimmer een bedrijf meegemaakt wat zo verwaand is

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Veel verborgen kosten

  Ad rem adverteert met lage prijzen maar die zijn allemaal ex btw, plus er komen nog verzekering, kilometerkosten en Servicekosten bij. Was bijna 2 keer zoveel kwijt als ik dacht.

  Zwakke punten
  Misleidend

  Slechte ervaring

  Ik heb een auto gehuurd van adrem en heb daarbij geen verzekering afgesloten om het eigen risico te dekken. Openstaand bedrag betaald en daarna factuur per mail ontvangen. Men had mij een verzekering in rekening gebracht, hierover was geen sprake bij de reservering. Iemand anders heeft de auto voor mij opgehaald en is niet in kennis gesteld over de verzekering. Natuurlijk geen geld terug ontvangen. Zet adrem maar in het rijtje van slechte verhuurders waar er meer dan voldoende van zijn!

  Sterke punten
  Nette auto

  Zwakke punten
  draaien verzekering aan zonder deze te hebben afgesproken

  Verborgen kosten en slechte service.

  Bij aankomen bleek dat er op zondag een speciaal tarief gehanteerd wordt, wat zo'n 30% hoger ligt dan andere dagen. Daar bovenop komen allerlei andere kostenposten zoals verzekering, waarna nog even gemakkelijk 21% BTW wordt meegerekend. De uiteindelijke factuur rekende zelfs voor de eerste 100 gereden kilometers, terwijl op de website gesuggereerd wordt dat die bij de prijs in zitten. De prijs voor kilometers na de eerste 100 kwam ook niet overeen met geadverteerd, dit was 28 cent in plaats van 9 cent. Op de website adverteren ze met busverhuur van 30 euro per dag, de rekening was vier keer zo hoog. Daarnaast is Adrem (in Utrecht) op zondag dicht vanaf 12:00. Na 17:00 kan de bus pas teruggebracht worden en voor afrekenen moet men nog een keer terugkomen. Het busje zelf had overal schade en bluetooth en airco waren kapot. Al met al, ik ga nooit meer zaken doen met dit verschrikkelijke bedrijf.

  Sterke punten
  Ze zijn erg goed in oplichten.

  Zwakke punten
  Eerlijkheid, serviceverlening, duidelijkheid, klantbinding

  Goede kwaliteit/prijs. Vriendelijk personeel

  Snel en accuraat. Betaalbaar, let op exclusief btw

  Vriendelijk en behulpzaam personeel

  Sterke punten
  Centraal gelegen

  Accuraat. Geen getreuzel

  Kosten

  Klant sinds

  In 1986 huurde ik voor het eerst een auto bij Adrem. Daarna heb ik duizenden kilometers afgelegd met auto's en busjes van dit unieke bedrijf.. En dat allemaal zonder een centje pijn en voor hele mooie tarieven. Eind juni weer een busje gehuurd om het huis van mijn overleden tante leeg te maken . Mooie, hagelnieuwe, bus meegekregen en geholpen door heerlijke mensen!

  Sterke punten
  Flexibel als Barbapappa! Het is nog nooit voorgekomen dat iets niet kon of niet kon worden opgelost.

  Zwakke punten
  Door de populariteit kan het soms druk zijn


Bezoek Adrem

Schrijf je eigen review