Adrem: wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Uw doel is ons doel: dat u veilig op de plaats van uw bestemming komt en ook weer terug. autoverhuur

Adrem Reviews

  Hulpvaardig en coulant

  Beste Hans, reuze bedankt voor je hulpvaardigheid en meedenken, om ook bij het voordoen van calamiteiten tot een bevredigende oplossing te komen. Als trouwe klant mag je dat misschien ook wel verwachten, desalnietemin vind ik het top en kan niet anders concluderen dat jij het allebeste autoverhuurbedrijf van Utrecht e.o. vertegenwoordigt.

  Sterke punten
  Vriendelijkheid en hulpvaardigheid

  Zwakke punten
  Zou het het oprecht niet weten.

  Vieze en onveilige auto

  Nooit meer!

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Auto niet in goede staat. Voor mij daarmee onbetrouwbaar

  niet intrappen dat zij goedkoop zijn.

  Rekening wordt een keer zo duur.. extra verzekering etc. Er zijn extra kosten van €1.82 per kilometer!!!

  Loop hier met een grote boog omheen!

  Onbeschoft personeel, adverteren met A maar je krijgt B, onnodig lang wachten, en als klap op de vuurpijl een rekening die bijna 2x te hoog is (en dan een collega de schuld geven, bah). Wat een slechte ervaring.

  Sterke punten
  basishuurprijs lijkt interessant

  Zwakke punten
  maar is het uiteindelijk zeker niet - slechtste klantervaring in zeer lange tijd.....

  Je wordt genaaid waar je bij staat

  Nooit hier huren. Die eikels naaien je waar je bij staat en verzinnen krassen en deuken die je niet gereden hebt. Betaal liever iets meer voor een betrouwbare organisatie dan dat je 375 euro extra voor 'schade' mag betalen en ze dreigen met deurwaarders e.d. Of maak héél goede foto's en filmpjes van tevoren.

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Onbetrouwbaar en onprofessioneel

  Mooi wagenpark met nieuwe busjes. Bereikbaarheid slecht - zeer smal straatje dat leidt naar parkeerplaats (ben benieuwd hoeveel schade hier al wordt gereden). Personeel achter balie meest vriendelijk. Personeel op het wagenpark ongemanierd. Ik heb zelf een kleine schade gereden (schampschot), betaal hier natuurlijk precies het bedrag voor wat onder het eigen risico valt (450 euro). Nooit een officiële verklaring ontvangen van beoordeelde schade. Meerdere malen documentatie opgevraagd, zowel per e-mail als per telefoon. Hier krijg ik helemaal geen enkele respons op. Komt allemaal erg onbetrouwbaar en onprofessioneel over. Ik ga nooit meer, zou het ook niemand aanbevelen.

  Sterke punten
  Nieuwe busjes. Vriendelijke mensen achter de balie

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar Onprofessioneel

  Wat te doen met Adrem

  Al deze negatieve reviews over het bedrijf en nog steeds zijn ze operationeel. De positieve reviews zijn afkomstig van medewerkers en veel van hetzelfde ip-adres. Kan er iets tegen dit bedrijf ondernomen worden?

  Sterke punten
  Sterk in oplichting

  Zwakke punten
  Alleen maar zwakke punten

  Ronduit belachelijk bedrijf

  Meerdere malen auto gehuurd, onlangs auto enkele dagen later ingeleverd maar wel van te voren gebeld of ik de auto langer kon houden voor enkele dagen, was geen probleem. afgelopen maandag weer gebeld voor een huurauto, kreeg ik als antwoord "u mag bij ons niet meer huren omdat u een auto te laat heeft ingeleverd " Notabene akkoord gehad tot langer behoud van de huurauto. HALLO ! ADREM, u bestaat bij de gratie van uw klanten, zij betalen U ! Nog nimmer een bedrijf meegemaakt wat zo verwaand is

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Veel verborgen kosten

  Ad rem adverteert met lage prijzen maar die zijn allemaal ex btw, plus er komen nog verzekering, kilometerkosten en Servicekosten bij. Was bijna 2 keer zoveel kwijt als ik dacht.

  Zwakke punten
  Misleidend

  Slechte ervaring

  Ik heb een auto gehuurd van adrem en heb daarbij geen verzekering afgesloten om het eigen risico te dekken. Openstaand bedrag betaald en daarna factuur per mail ontvangen. Men had mij een verzekering in rekening gebracht, hierover was geen sprake bij de reservering. Iemand anders heeft de auto voor mij opgehaald en is niet in kennis gesteld over de verzekering. Natuurlijk geen geld terug ontvangen. Zet adrem maar in het rijtje van slechte verhuurders waar er meer dan voldoende van zijn!

  Sterke punten
  Nette auto

  Zwakke punten
  draaien verzekering aan zonder deze te hebben afgesproken

  Verborgen kosten en slechte service.

  Bij aankomen bleek dat er op zondag een speciaal tarief gehanteerd wordt, wat zo'n 30% hoger ligt dan andere dagen. Daar bovenop komen allerlei andere kostenposten zoals verzekering, waarna nog even gemakkelijk 21% BTW wordt meegerekend. De uiteindelijke factuur rekende zelfs voor de eerste 100 gereden kilometers, terwijl op de website gesuggereerd wordt dat die bij de prijs in zitten. De prijs voor kilometers na de eerste 100 kwam ook niet overeen met geadverteerd, dit was 28 cent in plaats van 9 cent. Op de website adverteren ze met busverhuur van 30 euro per dag, de rekening was vier keer zo hoog. Daarnaast is Adrem (in Utrecht) op zondag dicht vanaf 12:00. Na 17:00 kan de bus pas teruggebracht worden en voor afrekenen moet men nog een keer terugkomen. Het busje zelf had overal schade en bluetooth en airco waren kapot. Al met al, ik ga nooit meer zaken doen met dit verschrikkelijke bedrijf.

  Sterke punten
  Ze zijn erg goed in oplichten.

  Zwakke punten
  Eerlijkheid, serviceverlening, duidelijkheid, klantbinding

  Goede kwaliteit/prijs. Vriendelijk personeel

  Snel en accuraat. Betaalbaar, let op exclusief btw Vriendelijk en behulpzaam personeel

  Sterke punten
  Centraal gelegen Accuraat. Geen getreuzel Kosten

  Klant sinds

  In 1986 huurde ik voor het eerst een auto bij Adrem. Daarna heb ik duizenden kilometers afgelegd met auto's en busjes van dit unieke bedrijf.. En dat allemaal zonder een centje pijn en voor hele mooie tarieven. Eind juni weer een busje gehuurd om het huis van mijn overleden tante leeg te maken . Mooie, hagelnieuwe, bus meegekregen en geholpen door heerlijke mensen!

  Sterke punten
  Flexibel als Barbapappa! Het is nog nooit voorgekomen dat iets niet kon of niet kon worden opgelost.

  Zwakke punten
  Door de populariteit kan het soms druk zijn

  Lange wachttijd, slechte service

  Na eerst een uur in de rij te hebben gestaan, waren de sleutels van het busje dat ik zou huren kwijt. Vervolgens leek dit opgelost en werd ik naar buiten gestuurd om mijn busje op te halen. Hier werd iedereen die na mij aankwam, eerder geholpen. De werknemers waren zo snel weg dat steeds dat ik ook niet kon vragen hoe lang het ging duren. Ze kwamen dit ook niet zelf uitleggen. Twee andere mensen hadden hetzelfde probleem. Uiteindelijk pas na 2 uur(!) een busje. Bovendien komen er nog veel kosten bovenop de geadverteerde huurprijs, die ook nog eens exclusief BTW is. Ik raad het af om hier je busje te huren

  Zwakke punten
  Lange wachttijden Geen service Veel kosten die niet worden vermeld

  Dure grap, slechte service en vieze bus

  Mijn eerste indruk was rommelig. Huurkosten 19,95 voor 4 uurtjes, prima. Maar dan komen er 13,95 verzekeringskosten bij (met nog steeds 375 euro eigen risico). Maar: de benzine is inclusief! Haha, ja als je 0,23 per kilometer aftikt wel ja. Toen met de medewerker naar de bus, zo vies dat ik de schade niet eens goed kon beoordelen, duidelijk al een tijd niet gewassen. Een hoop schade aan de bus, dit is genoteerd. De binnenkant van de bus ook al lang niet schoon gemaakt, dikke laag aangekoekte stof op dashboard, airco stonk (niet goed onderhouden) en het stuur en de versnellingspook vettig. Hygiëne is sowieso heel belangrijk maar nu in de Corona crisis een must. Bij het afrekenen uiteindelijk met 39 km gereden 51,75 betaald, want er kwam ook nog 21% btw bij. De goedskoopste huurprijs van Utrecht, ja, zonder alle aders wel. De beste van Utrecht zeer zeker niet. Een keer nooit weer...

  Pas op: onbetrouwbare verhuurder

  Voor een verhuizing huurden we een busje. Volgens de verhuurder was er na afloop schade en kregen we de borg niet terug. Protesteren hielp niet en bewijzen kun je niks. Alleen als we een positieve recensie zouden plaatsen kregen we ons geld terug... Regelrechte chantage! Geloof dus niet zomaar die positieve recensies. Advies: huur hier niet!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Pas op: onbetrouwbare verhuurder

  Voor een verhuizing huurden we een busje. Volgens de verhuurder was er na afloop schade en kregen we de borg niet terug. Protesteren hielp niet en bewijzen kun je niks. Alleen als we een positieve recensie zouden plaatsen kregen we ons geld terug... Regelrechte chantage! Geloof dus niet zomaar die positieve recensies. Advies: huur hier niet!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Trap er niet in bij Adrem!

  Adrem levert oude, beschadigde bussen. Ze doen er alles aan om jou te laten betalen voor oude schades. Dat lijkt wel hun verdienmodel. Ik zou iedereen aanraden om nooit bij Adrem te huren!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbeschoft personeel.

  Adrem regelt het!

  Afgelopen week weer 2 keer een bus gehuurd bij Adrem in Utrecht voor mijn bedrijf. Alles was weer vlot geregeld. Ik begrijp niet waarom sommige mensen proberen dit bedrijf zwart te maken. Het lijkt me niet meer dan logisch dat als je schade rijdt, dat er dan eigen risico betaald moet worden. Hetzelfde geldt ook voor de prijzen. Deze staan helder en duidelijk op hun website. Daar staat ook wat het per kilometer kost en dat de prijzen exclusief btw zijn. Het is gewoon een kwestie van goed lezen. Ik ben uiterst tevreden met Adrem in Utrecht (Maastricht weet ik niet) en voor de volgende keer kom ik hier zeker weer.

  Sterke punten
  goedkoop vriendelijk grote diversiteit in auto's en bussen betrouwbaar

  Zwakke punten
  vaak druk

  Bad service/conditions

  Huge waiting lines, incredibly slow system, dirty vehicles, some smell like pee, and worst of all is the false advertisement. They tell you 1/10 of the actual price you will end up paying. In the end you will pay double of what you expect due to prices being omitted, or taxes not being included. Also, the employee which gave me the car said, first 50kms are free, and in the end i paid for it.

  Zwakke punten
  - Expensive - Dirty Cars - Fake people - Omitting the true prices

  positief verrast

  door sommige reviews wat voorzichtig geworden maar besloten het toch te doen en goed op te letten bij controles.Ik heb fotos en alles genomen maar achteraf bleek dit overbodig. de bus werd uitvoerig gecontroleerd bij het meegeven en het terug brengen ging snel en zonde gezeur. was voor nog geen 4 tientjes klaar.

  Sterke punten
  goedkoop snel

  Zwakke punten
  zou ik niet weten

  Malfide onderneming

  Niet vreemd dat Adrem zichzelf bestempelt als het goedkoopste autoverhuurbedrijf van Utrecht. Deze malafide onderneming wordt gerund door hinderlijk kalende proleten die vooral winst maken op het in rekening brengen van schade die de klant niet heeft gemaakt. Ikzelf ben door dit galgenbroed 80,- armer. Bij het huren van een busje tbv een verhuizing moest ik enorm lang wachten op een medewerker die met mij de schade van het voertuig door zou gaan nemen. Naast dat deze medewerker een kapsel had dat voorzichtig betiteld zou kunnen worden als de naween van een kernramp, was hij allerminst vriendelijk. De grote schades van de bus werden in recordtempo genoteerd. Alle schades die hij had gemist en waar ik hem op wees werden met flinke tegenzin alsnog genoteerd. Het verhuizen ging soepel en ondanks de nauwe straatjes waar Utrecht bekend om staat ondervond ik geen problemen met het manoeuvreren van de bus. Omstreeks half 6 was ik klaar. Helaas net te laat om de bus voor sluitingstijd van Adrem terug te brengen. Mij werd verteld de bus op het terrein te zetten en de sleutels in de brievenbus te deponeren. Case closed, zou je denken. De volgende dag werd ik gebeld door een medewerker van Adrem. Deze wist mij te vertellen dat er ruim 80,- van mijn borg zou worden ingehouden wegens 'een pitje in de voorruit'. Uiteraard ging ik hier niet mee akkoord, aangezien ik bij het afleveren van de bus nog snel een rondje om het vehikel heb gemaakt om mogelijke verse schade te ontdekken. Die was er niet. Toen ik aangaf graag langs te willen komen om de schade met mijn eigen ogen waar te kunnen nemen, werd mij doodleuk medegedeeld dat de bus al was verhuurd aan een volgende klant. Wel mocht ik het schadeformulier, dat de ochtend na mijn verhuizing door een medewerker was opgesteld, komen bekijken. Toen ik dat de volgende dag kwam doen was de bus wederom niet aanwezig. Omdat ik diezelfde dag op vakantie ging heb ik gevraagd aan een medewerker om een foto te maken van de schade aan de voorruit en deze naar me te mailen. "Natuurlijk, geen probleem." Nu, ruim een maand later, heb ik nog steeds niks vernomen van deze notoire oplichters. Niet alleen is een bewijs van de geconstateerde schade nooit naar mij verstuurd, ook word ik compleet genegeerd als ik bel om verhaal te halen. Na tien minuten in de wacht te hebben gestaan heb ik de moed opgegeven. Juridisch heb je als klant geen poot om op te staan. Bij het huren van een bus ga je akkoord met de door Adrem opgestelde voorwaarden. Dat houdt in dat ze ongeremd (leuk woordgrapje) schade op je kunnen verhalen, ongeacht of ze bewijs hebben van deze schade. In mijn geval zou de schade ook ontstaan kunnen zijn in de periode tussen het terugbrengen van de bus en het verhuur aan een volgende klant. Of de schade is geconstateerd, God mag het weten. Bovendien is een pitje in veel gevallen het gevolg van veelvuldig gebruik van de auto, en daarmee de ruit. Iets waar alle verhuurbedrijven voor verzekerd zijn. Het moraal van het verhaal is dat ik elk weldenkend mens afraad om een voertuig te huren bij Adrem Utrecht. Slinkse medewerkers met aftandse kapsels, een vervallen bedrijfspand, uitgeleefde bussen en waardeloze communicatie. Prima criteria voor een mislukte foute maffiafilm, niet voor een autoverhuurbedrijf.

  Zwakke punten
  - Slinkse medewerkers - Slechte communicatie - Klantonvriendelijk - Je reinste oplichterij - Zorgwekkende haardracht

  Goed bedrijf

  Gisteren een verhuurbus bij Adrem gehuurd. Mooie, nieuwe,grote bus. Had pas 3.400 km op teller staan. Hans is een aardige kerel, samen de bus op krassen gecontroleerd en de krassen werden netjes genoteerd. Ik ben erg tevreden en kom hier zeker terug.

  Sterke punten
  Mooie, grote bus. Niet duur

  Zwakke punten
  Nvt

  Meteen een auto zonder reservering

  Ik wilde bij een concurrent een bestelbusje ophalen, ik had al betaald. Kreeg de auto niet mee omdat de creditcard op naam van mijn vrouw staat. Ik Adrem bellen, ik mocht meteen langskomen. Zo geregeld met een bedrag aan borg. Top bedrijf, ze hebben mijn dag gered.

  Sterke punten
  Goede auto's Snelle service Uitleg en vriendelijk

  Zwakke punten
  Onduidelijke toegang terrein, de brede toegangsdeur bleef dicht bij het in/uitrijden.

  Oplichters

  Tijd terug bus gehuurd en had geregend. Kort maar bus gehad ivm ophalen bank en binnen 2 uurtjes terug. Bus zat vol krassen bij ophalen en achterlicht kapot. Sleutels ingeleverd maar had mijn zoontje bij me en kreeg mijn borg niet terug vanwege de krassen, sterker nog, ik moest schade betalen die er al zat. Nou dan zijn ze bij mij verkeerd. Ik heb niets geraakt en netjes gereden. Zoontje naar huis gebracht en alleen terug. Flink stennis gemaakt en uiteindelijk kantoor binnen gelopen. Kreeg driekwart borg terug. Kijk dus uit met deze malloten die veel mensen bedonderen. Zij zijn mij vergeten, maar ik ben hun niet vergeten, dat is mijn garantie aan Adrem.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Tuig vd riggel


Bezoek Adrem

Schrijf je eigen review