Adrem - 28 Reviews

Last updated: 23 augustus 2017
Adrem Logo

48.3% aanbevolen, 28 Reviews

  1. Adrem
  2. Adrem Reviews
  3. Schrijf ook een review over Adrem

Adrem

Adrem: wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Uw doel is ons doel: dat u veilig op de plaats van uw bestemming komt en ook weer terug.

autoverhuur

Adrem Details

Hits: 416

URL: http://www.ad-rem.nl/

Categorieën: Regionale Autoverhuurders

Reviews: 28


Adrem reviews (28):

Adrem - positief verrast

0

Review:
door sommige reviews wat voorzichtig geworden maar besloten het toch te doen en goed op te letten bij controles.Ik heb fotos en alles genomen maar achteraf bleek dit overbodig.
de bus werd uitvoerig gecontroleerd bij het meegeven
en het terug brengen ging snel en zonde gezeur.
was voor nog geen 4 tientjes klaar.

Sterke punten:
goedkoop
snel

Zwakke punten:
zou ik niet weten

Evelien beveelt Adrem aan bij vrienden/bekenden

Adrem - Malfide onderneming

0

Review:
Niet vreemd dat Adrem zichzelf bestempelt als het goedkoopste autoverhuurbedrijf van Utrecht. Deze malafide onderneming wordt gerund door hinderlijk kalende proleten die vooral winst maken op het in rekening brengen van schade die de klant niet heeft gemaakt.

Ikzelf ben door dit galgenbroed €80,- armer. Bij het huren van een busje tbv een verhuizing moest ik enorm lang wachten op een medewerker die met mij de schade van het voertuig door zou gaan nemen. Naast dat deze medewerker een kapsel had dat voorzichtig betiteld zou kunnen worden als de naweeën van een kernramp, was hij allerminst vriendelijk. De grote schades van de bus werden in recordtempo genoteerd. Alle schades die hij had gemist en waar ik hem op wees werden met flinke tegenzin alsnog genoteerd.

Het verhuizen ging soepel en ondanks de nauwe straatjes waar Utrecht bekend om staat ondervond ik geen problemen met het manoeuvreren van de bus. Omstreeks half 6 was ik klaar. Helaas net te laat om de bus voor sluitingstijd van Adrem terug te brengen. Mij werd verteld de bus op het terrein te zetten en de sleutels in de brievenbus te deponeren. Case closed, zou je denken.

De volgende dag werd ik gebeld door een medewerker van Adrem. Deze wist mij te vertellen dat er ruim €80,- van mijn borg zou worden ingehouden wegens 'een pitje in de voorruit'. Uiteraard ging ik hier niet mee akkoord, aangezien ik bij het afleveren van de bus nog snel een rondje om het vehikel heb gemaakt om mogelijke verse schade te ontdekken. Die was er niet.

Toen ik aangaf graag langs te willen komen om de schade met mijn eigen ogen waar te kunnen nemen, werd mij doodleuk medegedeeld dat de bus al was verhuurd aan een volgende klant. Wel mocht ik het schadeformulier, dat de ochtend na mijn verhuizing door een medewerker was opgesteld, komen bekijken. Toen ik dat de volgende dag kwam doen was de bus wederom niet aanwezig. Omdat ik diezelfde dag op vakantie ging heb ik gevraagd aan een medewerker om een foto te maken van de schade aan de voorruit en deze naar me te mailen. "Natuurlijk, geen probleem."

Nu, ruim een maand later, heb ik nog steeds niks vernomen van deze notoire oplichters. Niet alleen is een bewijs van de geconstateerde schade nooit naar mij verstuurd, ook word ik compleet genegeerd als ik bel om verhaal te halen. Na tien minuten in de wacht te hebben gestaan heb ik de moed opgegeven.

Juridisch heb je als klant geen poot om op te staan. Bij het huren van een bus ga je akkoord met de door Adrem opgestelde voorwaarden. Dat houdt in dat ze ongeremd (leuk woordgrapje) schade op je kunnen verhalen, ongeacht of ze bewijs hebben van deze schade. In mijn geval zou de schade ook ontstaan kunnen zijn in de periode tussen het terugbrengen van de bus en het verhuur aan een volgende klant. Of de schade is geconstateerd, God mag het weten. Bovendien is een pitje in veel gevallen het gevolg van veelvuldig gebruik van de auto, en daarmee de ruit. Iets waar alle verhuurbedrijven voor verzekerd zijn.

Het moraal van het verhaal is dat ik elk weldenkend mens afraad om een voertuig te huren bij Adrem Utrecht. Slinkse medewerkers met aftandse kapsels, een vervallen bedrijfspand, uitgeleefde bussen en waardeloze communicatie. Prima criteria voor een mislukte foute maffiafilm, niet voor een autoverhuurbedrijf.

Zwakke punten:
- Slinkse medewerkers
- Slechte communicatie
- Klantonvriendelijk
- Je reinste oplichterij
- Zorgwekkende haardracht

Job G beveelt Adrem NIET aan bij vrienden/bekenden

Adrem - Goed bedrijf

0

Review:
Gisteren een verhuurbus bij Adrem gehuurd. Mooie, nieuwe,grote bus. Had pas 3.400 km op teller staan.
Hans is een aardige kerel, samen de bus op krassen gecontroleerd en de krassen werden netjes genoteerd. Ik ben erg tevreden en kom hier zeker terug.

Sterke punten:
Mooie, grote bus.
Niet duur

Zwakke punten:
Nvt

Guido v A beveelt Adrem aan bij vrienden/bekenden

Adrem - Meteen een auto zonder reservering

0

Review:
Ik wilde bij een concurrent een bestelbusje ophalen, ik had al betaald. Kreeg de auto niet mee omdat de creditcard op naam van mijn vrouw staat.
Ik Adrem bellen, ik mocht meteen langskomen.
Zo geregeld met een bedrag aan borg.
Top bedrijf, ze hebben mijn dag gered.

Sterke punten:
Goede auto's
Snelle service
Uitleg en vriendelijk

Zwakke punten:
Onduidelijke toegang terrein, de brede toegangsdeur bleef dicht bij het in/uitrijden.

Bert beveelt Adrem aan bij vrienden/bekenden

Adrem - Oplichters

0

Review:
Tijd terug bus gehuurd en had geregend. Kort maar bus gehad ivm ophalen bank en binnen 2 uurtjes terug. Bus zat vol krassen bij ophalen en achterlicht kapot.

Sleutels ingeleverd maar had mijn zoontje bij me en kreeg mijn borg niet terug vanwege de krassen, sterker nog, ik moest schade betalen die er al zat. Nou dan zijn ze bij mij verkeerd. Ik heb niets geraakt en netjes gereden. Zoontje naar huis gebracht en alleen terug. Flink stennis gemaakt en uiteindelijk kantoor binnen gelopen. Kreeg driekwart borg terug.

Kijk dus uit met deze malloten die veel mensen bedonderen. Zij zijn mij vergeten, maar ik ben hun niet vergeten, dat is mijn garantie aan Adrem.Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Tuig vd riggel

Jerom beveelt Adrem NIET aan bij vrienden/bekenden

Adrem - Dik tevreden!

0

Review:
Dik tevreden!! Ik kom al jaren bij Adrem en ben absoluut tevreden over dit verhuurbedrijf. Prima service en vriendelijk personeel. Adrem in Utrecht is echt de goedkoopste verhuurder in Utrecht. Ze zijn veel goedkoper dan andere bedrijven en de brandstof is bij hun inbegrepen. Ga zo door.

Sterke punten:
betrouwbaar
scherpe tarieven
vriendelijk

Zwakke punten:
geen

Huib beveelt Adrem aan bij vrienden/bekenden

Adrem - Oplichters

0

Review:
Ook ik ben bedonderd door Adrem, die een enorm bedrag in rekening brengen voor een niet bestaande schade. Afhandeling verloopt meer dan moeizaam. Huur hier niet!

Sterke punten:
Slecht product goed vermarkt

Zwakke punten:
Slecht product
Slechte service
Oplichters

Erik beveelt Adrem NIET aan bij vrienden/bekenden

Adrem - Top service

0

Review:
Vorige week een aantal meubels gekocht via Marktplaats en zat met het probleem van transport. Via internet kwam ik terecht bij Adrem in Utrecht. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door een van de mewerkers. Binnen 2 uurtjes konden de meubels al opgehaald worden en op de plaats van bestemming gebracht worden. Dit was echt een super service. Van mij krijgen ze een dikke 10. Ga zo door.

Sterke punten:
vriendelijk
snel geregeld
flexibel

Zwakke punten:
-

Francis beveelt Adrem aan bij vrienden/bekenden

Adrem - Teveel berekend, geen oplossing geboden.

0

Review:
Busje gehuurd voor 1 dagdeel (13:00 - 17:00); tenminste dat had ik gevraagd. Was om 16:15 terug. Men heeft vervolgens twee dagdelen in rekening gebracht (13:00 - 9:00), hetgeen ik op locatie betaald heb voordat het me opviel. Vervolgens heb ik hierover meerdere keren gebeld, met o.a. iemand van de administratie, maar er werd geen oplossing geboden. Van klantvriendelijkheid, of de klant het voordeel van de twijfel gunnen, heeft men nog nooit gehoord. Ik zou nog teruggebeld worden maar nooit meer wat van gehoord.

Sterke punten:
In eerste instantie vriendelijke ontvangst.

Zwakke punten:
Absoluut geen gevoel voor klantvriendelijkheid.

Erik beveelt Adrem NIET aan bij vrienden/bekenden

Adrem - Kies een andere verhuurder

0

Review:
1.Bij vertrek was me gezegd dat ik wel 600 km met de diesel in de tank kon rijden na 290 km moest ik tanken.
2. Bij inlevering om 17.45 uur (sluit de afhandeling om 17.30) was de poort gesloten. Die zou open gaan tot 19.30 maar niemand reageerde toen ik met de bus voor een dichte poort stond. Ook nergens een intercom of telefoonnr. op het hek (staat hoogspanning op en terrein wordt bewaakt met herdershonden); lugubere ervaring
3. Wanden van verhuisbusje waren met platen afgedekt zodat je je spullen niet vast kon zetten.
4. Bij afrekenen volgende ochtend liet een baliemedewerker na mijn "goedemorgen" me zonder een woord te zeggen of op te kijken me ca 5 min staan terwijl hij in zijn PC- scherm verdiept was en er verder niemand stond te wachten.
5. Op de wand stond dat als je een positieve reactie op google achterlaat je kans maakt op 50 euro. Wat is een recensie dan waard.
6. Heb niet de indruk dat Adrem met 154,58 euro voor 305 km het laagste terief heeft.

Sterke punten:
De bus reed goed

Zwakke punten:
- nonchalante behandeling van de klant
- gehuisvest in soort gevangenis (hoogspanning + honden) waar je na je rit vergeefs kan staan wachten aan de poort
- m.i. niet de goedkoopste
- manipulatie van recensies door 50 euro te verloten onder positieven

Ad de Regt beveelt Adrem NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Adrem

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Adrem aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Adrem aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Adrem


DMCA.com Protection Status