Adrem: wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Uw doel is ons doel: dat u veilig op de plaats van uw bestemming komt en ook weer terug. autoverhuur

Adrem Reviews

  Heel veel verborgen kosten

  Op de website stond dat ik een busje kon huren voor €23,45. De uiteindelijke factuur is 3 keer zo hoog uitgevallen, door alle verplichte extra's waar je niet onderuit kon, met zo'n 30 km met de bus gereden te hebben.

  Ten eerste worden alle prijzen ex btw vermeld, dit is verboden, maar daar hebben ze blijkbaar maling aan.
  Daarnaast is het volgens adrem niet mogelijk om de bus te huren voor een dagdeel op zaterdag, terwijl dit er wel op vermeld staat, hierdoor wordt de prijs direct hoger.
  Als klap op de vuurpijl wordt je verplicht om voor €17 je eigen risico te 'verlagen' tot €750! Hier kun je niet onderuit...

  Ik raad iedereen af om hier te huren, doe mij maar een bedrijf die gewoon eerlijk is over de prijs die het rekent aan zijn klanten.

  Sterke punten
  Ze hebben busjes om te huren

  Zwakke punten
  Verborgen kosten
  Verplichte een duurdere auto / langere tijd huren
  Verplichte eigen risico 'verlaging'
  Ex btw prijzen op de website, waardoor alles 21% duurder uitvalt

  Wat een pauperbedrijf

  Moest lang wachten, zeer onvriendelijk en onbeschoft. er was een busje beloofd door Hans, welke er niet bleek te zijn. Sowieso werd er ook door het personeel over Hans (blijkbaar de eigenaar) geklaagd. Toen werden de stoelen uit een krakkemikkig busje getrokken en kon ik die meenemen. Ik dacht dat ik een slecht busje had omdat ik een prijs afspraak had van 25 euro, soort van dubbeltje /eerste rang. De kosten bleken echter bij de eindafrekening 90 euro te zijn! Gebeld en geklaagd, mocht niet baten

  Zwakke punten
  Wat een pauper bedrijf. Moest lang wachten, zeer onvriendelijk en onbeschoft. er was een busje beloofd door Hans, welke er niet bleek te zijn. Sowieso werd er ook door het personeel over Hans (blijkbaar de eigenaar) geklaagd. Toen werden de stoelen uit een krakkemikkig busje getrokken en kon ik die meenemen. Ik dacht dat ik een slecht busje had omdat ik een prijs afspraak had van 25 euro, soort van dubbeltje /eerste rang. De kosten bleken echter bij de eindafrekening 90 euro te zijn! Gebeld en geklaagd, mocht niet baten

  oplichters

  Had ik deze reviews maar eerder gelezen. Adrem is alleen goed ik oplichten. Hun slogan is dat ze de goedkoopste zijn, maar met alle bijkomende kosten ben je 2x zo duur uit als bij de bekende verhuurders. Daarnaast onbeschoft, dreigen, en je blijft zitten met een heel naar gevoel. Opgepast, blijf hier weg!

  Sterke punten
  Ze zijn sterk in je op te lichten

  Zwakke punten
  Alles.

  HUUR NIET BIJ ADREM

  Naar aanleiding van advertenties met voordelige tarieven, een busje gehuurd. De getoonde prijzen kloppen niet, even alles op een rij:\\r\\n1) ADREM adverteert met excl. btw prijzen, dit mag niet - voor consumenten ben je verplicht prijzen incl. btw te melden\\r\\n2) 1,5 uur wachten bij het ophalven van de bus\\r\\n3) 100 KM TEVEEL in rekenning gebracht, en ook te veel benzine\\r\\n4) onbeschoft te woord gestaan\\r\\n5)1,5 week wachten op terugstorting van borg\\r\\n6) geen reactie op mijn klacht over de rekening\\r\\n\\r\\nVoor het uiteindelijke huurbedrag had ik ergens anders een goed busje kunnen huren met een goede service. \\r\\n\\r\\nKortom trap er niet in!

  Zwakke punten
  onbeschoft, geen reactie, omjuiste rekening

  Ontzettend slecht

  De website suggereert kilometervij vervoer, maar als je de kleine lettertjes leest is dat niet zo. Geeft geen advies welk huurcontract het best bij je past en geeft niet thuis als je ze erop aanspreken. Beginnen te dreigen met juridische actie. Bus was oud en afgeragd, voor een prijs waarvoor je uiteindelijk ook bij een fatsoenlijk bedrijf een bus huurt.

  Hulpvaardig en coulant

  Beste Hans, reuze bedankt voor je hulpvaardigheid en meedenken, om ook bij het voordoen van calamiteiten tot een bevredigende oplossing te komen. Als trouwe klant mag je dat misschien ook wel verwachten, desalnietemin vind ik het top en kan niet anders concluderen dat jij het allebeste autoverhuurbedrijf van Utrecht e.o. vertegenwoordigt.

  Sterke punten
  Vriendelijkheid en hulpvaardigheid

  Zwakke punten
  Zou het het oprecht niet weten.

  Vieze en onveilige auto

  Nooit meer!

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Auto niet in goede staat.
  Voor mij daarmee onbetrouwbaar

  niet intrappen dat zij goedkoop zijn.

  Rekening wordt een keer zo duur.. extra verzekering etc. Er zijn extra kosten van €1.82 per kilometer!!!

  Loop hier met een grote boog omheen!

  Onbeschoft personeel, adverteren met A maar je krijgt B, onnodig lang wachten, en als klap op de vuurpijl een rekening die bijna 2x te hoog is (en dan een collega de schuld geven, bah). Wat een slechte ervaring.

  Sterke punten
  basishuurprijs lijkt interessant

  Zwakke punten
  maar is het uiteindelijk zeker niet - slechtste klantervaring in zeer lange tijd.....

  Je wordt genaaid waar je bij staat

  Nooit hier huren. Die eikels naaien je waar je bij staat en verzinnen krassen en deuken die je niet gereden hebt. Betaal liever iets meer voor een betrouwbare organisatie dan dat je 375 euro extra voor 'schade' mag betalen en ze dreigen met deurwaarders e.d. Of maak héél goede foto's en filmpjes van tevoren.

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Onbetrouwbaar en onprofessioneel

  Mooi wagenpark met nieuwe busjes. Bereikbaarheid slecht - zeer smal straatje dat leidt naar parkeerplaats (ben benieuwd hoeveel schade hier al wordt gereden). Personeel achter balie meest vriendelijk. Personeel op het wagenpark ongemanierd. Ik heb zelf een kleine schade gereden (schampschot), betaal hier natuurlijk precies het bedrag voor wat onder het eigen risico valt (450 euro). Nooit een officiële verklaring ontvangen van beoordeelde schade. Meerdere malen documentatie opgevraagd, zowel per e-mail als per telefoon. Hier krijg ik helemaal geen enkele respons op. Komt allemaal erg onbetrouwbaar en onprofessioneel over. Ik ga nooit meer, zou het ook niemand aanbevelen.

  Sterke punten
  Nieuwe busjes.
  Vriendelijke mensen achter de balie

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar
  Onprofessioneel

  Wat te doen met Adrem

  Al deze negatieve reviews over het bedrijf en nog steeds zijn ze operationeel. De positieve reviews zijn afkomstig van medewerkers en veel van hetzelfde ip-adres. Kan er iets tegen dit bedrijf ondernomen worden?

  Sterke punten
  Sterk in oplichting

  Zwakke punten
  Alleen maar zwakke punten

  Ronduit belachelijk bedrijf

  Meerdere malen auto gehuurd, onlangs auto enkele dagen later ingeleverd maar wel van te voren gebeld of ik de auto langer kon houden voor enkele dagen, was geen probleem.
  afgelopen maandag weer gebeld voor een huurauto, kreeg ik als antwoord "u mag bij ons niet meer huren omdat u een auto te laat heeft ingeleverd " Notabene akkoord gehad tot langer behoud van de huurauto.
  HALLO ! ADREM, u bestaat bij de gratie van uw klanten, zij betalen U !
  Nog nimmer een bedrijf meegemaakt wat zo verwaand is

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Veel verborgen kosten

  Ad rem adverteert met lage prijzen maar die zijn allemaal ex btw, plus er komen nog verzekering, kilometerkosten en Servicekosten bij. Was bijna 2 keer zoveel kwijt als ik dacht.

  Zwakke punten
  Misleidend

  Slechte ervaring

  Ik heb een auto gehuurd van adrem en heb daarbij geen verzekering afgesloten om het eigen risico te dekken. Openstaand bedrag betaald en daarna factuur per mail ontvangen. Men had mij een verzekering in rekening gebracht, hierover was geen sprake bij de reservering. Iemand anders heeft de auto voor mij opgehaald en is niet in kennis gesteld over de verzekering. Natuurlijk geen geld terug ontvangen. Zet adrem maar in het rijtje van slechte verhuurders waar er meer dan voldoende van zijn!

  Sterke punten
  Nette auto

  Zwakke punten
  draaien verzekering aan zonder deze te hebben afgesproken

  Verborgen kosten en slechte service.

  Bij aankomen bleek dat er op zondag een speciaal tarief gehanteerd wordt, wat zo'n 30% hoger ligt dan andere dagen. Daar bovenop komen allerlei andere kostenposten zoals verzekering, waarna nog even gemakkelijk 21% BTW wordt meegerekend. De uiteindelijke factuur rekende zelfs voor de eerste 100 gereden kilometers, terwijl op de website gesuggereerd wordt dat die bij de prijs in zitten. De prijs voor kilometers na de eerste 100 kwam ook niet overeen met geadverteerd, dit was 28 cent in plaats van 9 cent. Op de website adverteren ze met busverhuur van 30 euro per dag, de rekening was vier keer zo hoog. Daarnaast is Adrem (in Utrecht) op zondag dicht vanaf 12:00. Na 17:00 kan de bus pas teruggebracht worden en voor afrekenen moet men nog een keer terugkomen. Het busje zelf had overal schade en bluetooth en airco waren kapot. Al met al, ik ga nooit meer zaken doen met dit verschrikkelijke bedrijf.

  Sterke punten
  Ze zijn erg goed in oplichten.

  Zwakke punten
  Eerlijkheid, serviceverlening, duidelijkheid, klantbinding

  Goede kwaliteit/prijs. Vriendelijk personeel

  Snel en accuraat. Betaalbaar, let op exclusief btw
  Vriendelijk en behulpzaam personeel

  Sterke punten
  Centraal gelegen
  Accuraat. Geen getreuzel
  Kosten

  Klant sinds

  In 1986 huurde ik voor het eerst een auto bij Adrem. Daarna heb ik duizenden kilometers afgelegd met auto's en busjes van dit unieke bedrijf.. En dat allemaal zonder een centje pijn en voor hele mooie tarieven. Eind juni weer een busje gehuurd om het huis van mijn overleden tante leeg te maken . Mooie, hagelnieuwe, bus meegekregen en geholpen door heerlijke mensen!

  Sterke punten
  Flexibel als Barbapappa! Het is nog nooit voorgekomen dat iets niet kon of niet kon worden opgelost.

  Zwakke punten
  Door de populariteit kan het soms druk zijn

  Lange wachttijd, slechte service

  Na eerst een uur in de rij te hebben gestaan, waren de sleutels van het busje dat ik zou huren kwijt. Vervolgens leek dit opgelost en werd ik naar buiten gestuurd om mijn busje op te halen. Hier werd iedereen die na mij aankwam, eerder geholpen. De werknemers waren zo snel weg dat steeds dat ik ook niet kon vragen hoe lang het ging duren. Ze kwamen dit ook niet zelf uitleggen. Twee andere mensen hadden hetzelfde probleem. Uiteindelijk pas na 2 uur(!) een busje. Bovendien komen er nog veel kosten bovenop de geadverteerde huurprijs, die ook nog eens exclusief BTW is. Ik raad het af om hier je busje te huren

  Zwakke punten
  Lange wachttijden
  Geen service
  Veel kosten die niet worden vermeld

  Dure grap, slechte service en vieze bus

  Mijn eerste indruk was rommelig. Huurkosten 19,95 voor 4 uurtjes, prima. Maar dan komen er 13,95 verzekeringskosten bij (met nog steeds 375 euro eigen risico). Maar: de benzine is inclusief! Haha, ja als je 0,23 per kilometer aftikt wel ja. Toen met de medewerker naar de bus, zo vies dat ik de schade niet eens goed kon beoordelen, duidelijk al een tijd niet gewassen. Een hoop schade aan de bus, dit is genoteerd. De binnenkant van de bus ook al lang niet schoon gemaakt, dikke laag aangekoekte stof op dashboard, airco stonk (niet goed onderhouden) en het stuur en de versnellingspook vettig. Hygiëne is sowieso heel belangrijk maar nu in de Corona crisis een must. Bij het afrekenen uiteindelijk met 39 km gereden 51,75 betaald, want er kwam ook nog 21% btw bij. De goedskoopste huurprijs van Utrecht, ja, zonder alle aders wel. De beste van Utrecht zeer zeker niet. Een keer nooit weer...

  Pas op: onbetrouwbare verhuurder

  Voor een verhuizing huurden we een busje. Volgens de verhuurder was er na afloop schade en kregen we de borg niet terug. Protesteren hielp niet en bewijzen kun je niks. Alleen als we een positieve recensie zouden plaatsen kregen we ons geld terug... Regelrechte chantage! Geloof dus niet zomaar die positieve recensies. Advies: huur hier niet!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Pas op: onbetrouwbare verhuurder

  Voor een verhuizing huurden we een busje. Volgens de verhuurder was er na afloop schade en kregen we de borg niet terug. Protesteren hielp niet en bewijzen kun je niks. Alleen als we een positieve recensie zouden plaatsen kregen we ons geld terug... Regelrechte chantage! Geloof dus niet zomaar die positieve recensies. Advies: huur hier niet!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Trap er niet in bij Adrem!

  Adrem levert oude, beschadigde bussen. Ze doen er alles aan om jou te laten betalen voor oude schades. Dat lijkt wel hun verdienmodel. Ik zou iedereen aanraden om nooit bij Adrem te huren!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbeschoft personeel.

  Adrem regelt het!

  Afgelopen week weer 2 keer een bus gehuurd bij Adrem in Utrecht voor mijn bedrijf. Alles was weer vlot geregeld. Ik begrijp niet waarom sommige mensen proberen dit bedrijf zwart te maken. Het lijkt me niet meer dan logisch dat als je schade rijdt, dat er dan eigen risico betaald moet worden. Hetzelfde geldt ook voor de prijzen. Deze staan helder en duidelijk op hun website. Daar staat ook wat het per kilometer kost en dat de prijzen exclusief btw zijn. Het is gewoon een kwestie van goed lezen. Ik ben uiterst tevreden met Adrem in Utrecht (Maastricht weet ik niet) en voor de volgende keer kom ik hier zeker weer.

  Sterke punten
  goedkoop
  vriendelijk
  grote diversiteit in auto's en bussen
  betrouwbaar

  Zwakke punten
  vaak druk

  Bad service/conditions

  Huge waiting lines, incredibly slow system, dirty vehicles, some smell like pee, and worst of all is the false advertisement. They tell you 1/10 of the actual price you will end up paying. In the end you will pay double of what you expect due to prices being omitted, or taxes not being included. Also, the employee which gave me the car said, first 50kms are free, and in the end i paid for it.

  Zwakke punten
  - Expensive
  - Dirty Cars
  - Fake people
  - Omitting the true prices


Bezoek Adrem

Schrijf je eigen review