KM vrij huren - kilometer vrij bestelbus of auto huren - www.kmvrijhuren.nl De kracht van kmvrijhuren.nl zit hem in de mogelijkheid om een busje te kunnen huren, zonder het aantal gereden kilometers te betalen. Dit is bij andere verhuurmaatschappijen vaak wel zo. Op deze manier kunt u tegen zeer aantrekkelijke prijzen lange afstanden afleggen. Als u hierboven klikt op wagenpark, ziet u meteen alle mogelijke busjes die u bij ons kunt huren. Voor elke wens hebben wij wel een bestelbus te huur. Voor verhuizen een bus met veel laadruimte, of voor personenverhuur bussen met veel zitplaatsen. En uiteraard altijd mogelijkheid om kilometer vrij te huren. Hiernaast kunt u meteen een offerte aanvragen om een interessante prijsopgaaf aan te vragen.

KM Vrij Huren Reviews

 • Bus gehuurd voor een verhuizing en bus was perfect: VW Crafter met een 3.000 km op de teller.
  Veel gehuurd maar het ging keurig: beleefd; professioneel.
  Alles klopte en de bus was probleemloos.
  Terugbrengen met sleutels in een brievenbus doen; was een uitkomst om de klus af te maken.

  Alleen jammer dat daarna de problemen begonnen: factuur duurde al een tijd maar nu na 10 werkdagen wacht ik nog steeds op de borgsom. Belofte na 7 werkdagen.

  Sterke punten
  Goed product; vriendelijke ontvangst en duidelijke prijs.

  Zwakke punten
  Administratieve afhandeling; hoop dat ik de borg terug krijg zonder verdere problemen.

  Door Peter op 6 december 2019 Reageer
 • Reserveren en afhalen uitermate vriendelijk en efficiënt. Na de reservering via de website nog een bevestigingstelefoontje gekregen. Aardig. Ook afhalen van de bus ging vlot en snel. Helaas het terug betalen van de borg duurde 10 dagen. Als je financiële problemen hebt dan moet je naar de bank, niet je klanten laten wachten op hun geld. Ook werd er zonder enig bericht 15 euro schoonmaakkosten in rekening gebracht. Heb 3 x gebeld voor de reden (die is er natuurlijk niet), ben nooit meer terug gebeld ondanks belofte daartoe. Ook wordt er 1 euro Adblue per 100 km in rekening gebracht, zal wel ergens inndehele kleine lettertjes staan. Dat er ook nog 3 km te veel wordt afgerekend, nou ja, kleinste leed.

  Sterke punten
  Vriendelijk en efficiënt personeel

  Zwakke punten
  Borg terug storten duurt 1 1/2 week. Kan je behoorlijk zenuwachtig van worden.
  Worden zonder commentaar extra kosten in rekening gebracht.

  Door Hugo de Waal op 23 november 2019 Reageer

 • Vriendelijk aan het begin, maar gewoon een stelletje oplichters! Laten je voor de zogeheten rooksporen een rookboete betalen alhoewel de autostoelen vol met brandgaten zitten en de auto ongewassen / interieur zeer vies meegegeven. ONDERHOUD? Wat is dat? Auto banden die lek zijn en ik deze dagelijks moest oppompen.... Motor olie die spoedig mogelijk ververst moet worden en als dat niet genoeg is; de kofferklep die niet naar behoren functioneert. Discussie is niet mogelijk en het personeel is verschrikkelijk onprofessioneel. Ons advies, blijf bij hun uit de buurt!!

  Voor ons never nooit meer een huurauto van KM vrij huren.

  Sterke punten
  Geen!. Geen aanrader

  Door A. Laghmiri op 18 juli 2019 Reageer
 • Dhr

  Ik huur regelmatig wagens. Duidelijke uitleg en geen gedoe achteraf. Inmiddels heb ik zeker meer dan 70 keer gehuurd.

  Prima bedrijf

  Sterke punten
  Km vrij
  Goedkoop
  Duidelijke voorwaarden
  Weekenden lang open
  Flexibele terug breng optie
  Nieuwe wagens

  Zwakke punten
  Vergeleken met andere niets👍👍

  Door Elyano op 20 oktober 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Bij ontvangst van de factuur bleek dat er EUR 18 aan aftankkosten in rekening wordt gebracht. Dat was niet van tevoren gemeld ondanks dat ik specifiek gevraagd heb of ik de bus af moest tanken. Normaal pakt de verhuurder een paar cent extra op de diesel, maar allez, dat weet je. Daarbovenop extra personeelskosten - en het niet zeggen? - oplichterij.

  Sterke punten
  Aardige medewerkers
  KM Vrij
  Moderne Bus
  Radio

  Zwakke punten
  KMVrij rekent EUR 15,= ex BTW voor het aftanken. Vooraf heb ik nog gevraagd of ik zelf het busje moest aftanken, maar dat was niet nodig. Er werd geen enkele melding gemaakt dat er kosten in rekening gebracht zouden worden (inc. BTW bijna EUR 18) voor het aftanken.


  Hoog eigen risico (EUR 1900), is voor EUR 10 af te kopen naar EUR 700, nog veel. Denk dat KMVrij hier een aardig centje aan verdient.

  Administratie rommelig
  - geen factuur gekregen.
  - vervolgens ge-emaild (zodat ze het goede adres hadden), geen reactie
  - gebeld, geen factuur
  - 2e keer gebeld, eindelijk factuur.

  Door P Oudewijn op 3 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb een busje gehuurd en naar Frankrijk mee gereden. Het was KM vrij en mooi nieuwe bus. Ik ben zeker tevreden en ik ga voortaan bij dit bedrijf huren. Bij Europcar heb ik altijd KM`s moeten betalen, terwijl anders op hun site staat. Als je aan de balie bent, dan zeggen ze website fout. Is een aanrader.....

  Sterke punten
  Nieuwe bus
  KM Vrij
  Prijzen zijn scherp
  Aardige balie medewerkers
  Goede afhandeling

  Zwakke punten
  Geen C rijbewijs voertuigen

  Door Santo Doming op 24 september 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek KM Vrij Huren

Schrijf je eigen review