KM vrij huren - kilometer vrij bestelbus of auto huren - www.kmvrijhuren.nl De kracht van kmvrijhuren.nl zit hem in de mogelijkheid om een busje te kunnen huren, zonder het aantal gereden kilometers te betalen. Dit is bij andere verhuurmaatschappijen vaak wel zo. Op deze manier kunt u tegen zeer aantrekkelijke prijzen lange afstanden afleggen. Als u hierboven klikt op wagenpark, ziet u meteen alle mogelijke busjes die u bij ons kunt huren. Voor elke wens hebben wij wel een bestelbus te huur. Voor verhuizen een bus met veel laadruimte, of voor personenverhuur bussen met veel zitplaatsen. En uiteraard altijd mogelijkheid om kilometer vrij te huren. Hiernaast kunt u meteen een offerte aanvragen om een interessante prijsopgaaf aan te vragen.

KM Vrij Huren Reviews

  Wees verstanding:onbetrouwbaar

  Erg herkenbaar wat er in de andere review staat. Je moet erg uitkijken dat je niet opdraait voor schade van een ander en busjes worden slecht onderhouden en al over onderhoudsbeurt heen bij ophalen. Ook issues met veiligheid zoals spiegels die niet versteld kunnen worden. Geld terug is een heel project bij deze partij en moet je 10 keer achteraan bellen en dan hopen dat er een meer gedaan wordt wat ze beloven. Annulering voorwaarden zijn belachelijk en maken ze volop gebruik van. Kortom, als je uit bent op discussies over schade, een avontuur zoekt en 5 uur kwijt wilt zijn om je borg terug te krijgen, ben je hier aan het goede adres. Zoek je een partij om zonder zorgen normaal te huren ben je hier aan het verkeerde adres.

  Sterke punten
  Ze zijn heel consequent in de belachelijke slechte service (zie alle reviews)

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar, borg niet terug, onveilig, slechte staat auto’s, onbeschoft behandeld

  kansloze oplichters

  pluspunten - nog niet gevonden
  Minpunten meer dan zat.

  Bakwagen gehuurd voor verhuizing. Na het starten van de bakwagen ging gelijk het motormanagement lampjebranden. deze moest ik volgens de verhuurder gewoon negeren. versnellingsbak was ook aan het einde van zijn leven. Na het inleveren van de bus begon het gezeik. geen borg terug ontvangen in de afgesproken periode. na talloze keren te horen hebben gekregen dat het de volgende dag op mijn rekening moest staan. elke keer een ander excuus gekregen. uiteindelijk gedreigd juridische stappen te ondernemen stond opeens de borg op mijn rekening. echter helaas niet het correcte bedrag. nu word er geclaimt dat er extra Adblue kosten bijkomen. Dit staat nergens op de website vermeld. Ik citeer van de website: Huurt u kilometervrij, dan is het ook 100% kilometer vrij.

  Ik zou dit bedrijf niet aanraden je kan beter met de voet gaan scheelt een hoop gedoe dan met deze pannekoeken in zee te gaan

  Goed geregeld

  Van begin tot einde goed en correct geregeld. Aantrekkelijke prijs en vriendelijke medewerker. Ook de borg vrij snel terugbetaald.

  Oplichters

  Na 3 weken me borg nog niet terug van over de 300 euro. Als ik zo de andere reviews lees met 1 sterretje dan sluit ik me daarbij aan. Wat ook vreemd is dat ze of 1 ster krijgen of 5. Nou je kan me meer vertellen, wil gewoon me geld terug anders ga ik juridische stappen ondernemen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Borg niet terug betalen! Auto was niet schoon!

  Ha ha ha

  Het wordt steeds leuker: allemaal 5 sterren-reviews binnen 2 dagen. Daarvoor allemaal verhalen vol ellende. Hoe kan dat toch...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Nep reviews? Welnee...

  Wat een ontzettend slecht en ongeloofwaardig bedrijf. Kan helaas geen 0 sterren geven.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel

  Gewoon niet huren hier!!

  Beste mensen, huur hier simpelweg gewoon helemaal niks!

  Betalen borg of niet terug of te laat terug en dit na herhaaldelijk vaak vragen. Elke keer smoesjes en redenen om maar proberen de boel te rekken om maar geen geld terug te storten en dat over de rug van vele mensen. Normaal schrijf ik geen review maar nu wel omdat je hier simpel weg wordt belazerd en ze lang proberen je geld niet terug te hoeven storten totdat je "moeilijk" gaat doen en hoogstpersoonlijk langs komt in Zoetermeer....

  Wees verstandig en ga naar een ander bedrijf.Betaal wat meer zonder dit soort praktijken.

  Nogmaals wil zeker niet mensen bang maken of bedrijven beschadigen maar een gewaarschuwd mens telt voor 2 en huur hier gewoon niet!!!

  Sterke punten
  Mensen oplichten en bedriegen.

  Zwakke punten
  Lees mijn review en gewaarschuwd mens...

  Super slecht 1 ster teveel oplichters

  Super slecht wij hebben letterlijk 1 jaar geleden een auto bij ze gehuurd. Tot op heden geen borg terug, eerst geprobeerd met hen te mailen ik had met een zogenaamde ik was vroeger griffier te maken, ze zei dat alles klopt en dat ik haar niks kon maken en ging juist zo onvriendelijk en scheef door tot een rechtzaak zij “waren niet verzekerd voor een ruit schade” en gaven ons allerlei boetes op. Prima die ruitschade begrijpelijk. Stuur ons dan het resterende bedrag op. Nu dus 1 jaar en een advocaat en rechter verder. (Hebben eerder met hun eruit willen komen voor een goedkoper bedrag) nooit betaald tot de rechter het ook zat was. Nu hebben we gerechtsdeurwaarder op hun af gestuurd. Afspraak gemaakt te betalen vorige week (bedrag is opgelopen ivm rente dat de overige kosten niet zijn terug gegeven) hun eigen boetes moesten ze ook inleveren, alleen de ruit niet. Dus afspraak met de gerechts deurwaarder niet nagekomen. Nu wordt er beslag gelegd op de bank, lukt dat niet moeten ze een auto verkopen. Tot slot! Aub ga gewoon naar een Normale bedrijf met vriendelijke mensen! Deze mensen zijn oplichters

  Sterke punten
  Alles is slecht

  Zwakke punten
  Geven geen borg terug!! Zoeken redenen en geven snel
  “Boetes” spelen voor eigen rechter. Totaal niet klant vriendelijk.

  Slechte service

  Komen verplichtingen niet na

  Oplichters wittebordcriminelen

  HIER NIET HUREN MENSEN OPLICHTERS! ,

  Mijn borg niet teruggekregen , schade wordt je gratis aangelapt terwijl je geen schade heb gereden , en ze spelen een spelletje met je als contact met ze wil opnemen , mensen huur hier niet bespaar je veel stress en hoofdpijn.

  Sterke punten
  Liegen

  Zwakke punten
  Schade formeren , terwijl je geen schade heb gereden.

  [email protected]

  Absolute oplichters !!! LET OP MENSEN GEEN PRIJS OPVRAGEN , anders krijg je rekening voor huren van auto terwijl je die helemaal niet heft gehuurd . Ze maken zwaar misbruik van alleen prijs vragen van bepalde sort voertuig. Krijg je rekening van absoluut onbekwame medewerkers achter de balie . Dus wees alert en kies niet voor die oplichters . Er zijn genoeg eerlijke bedrijven

  Zwakke punten
  Niet eerlijke mensen , onbekwame medewerkers

  Zakelijke Schade opgelopen

  Wij hebben van de week bij online reservering gedaan bij km vrijhuren. Vrijdag middag worden wij nog gebeld door km vrijhuren dat alles is geregeld voor ons. Zaterdag om 10.00 uur gaan wij ons bus ophalen. Wordt er dood leuk verteld dat zij onze bus hebben weggegeven aan een particulier klant. Want ze hebben pech met een bus die nog niet retour is gekomen. Ze weten ook niet of het terug gaat komen. Alternatief hebben ze niet want alle andere bussen zijn verhuurd. Zou staan we daar dan zakelijk overeenkomst houd toch in dat ik dan het zekerheid krijgen. Nou bij km vrijhuren dus niet. Maar nu komt het leukste ik heb geen bus kan de werkzaamheden die ik moet uitvoeren niet voor elkaar krijgen. In deze lastige tijden zit ik nu dank zij km vrijhuren met een behoorlijke schade post die in duizenden euro's loopt. Na contact te hebben gehad met km vrijhuren wordt het kastje naar muurtje spel gestart. Namelijk km vrijhuren is een franchise onderneming dus kunt u alleen u klacht bij het vestiging in Amsterdam sturen. Ik zal dit ook zeker doen hou jullie op de hoogte hoe het afloopt.

  Sterke punten
  Leugens

  Zwakke punten
  Eerlijkheid

  Zoetermeer

  Asociale medewerkers

  Zwakke punten
  Slechte service

  Zoetermeer

  Geven auto mee met een slechte accu en geven geen geld terug. Niet sociaal en servicegerichte medewerker. Ook werken de ruitenwissers niet naar behoren.

  Zwakke punten
  Slechte service

  Eerlijk

  Voordat ik ging huren had ik mij twijfels door de reviews. Toch besloten om het te doen. Eenmaal aangekomen op locatie was het personeel vriendelijk en eerlijk. Ook bij het terug brengen ging alles goed en heb ik me borg netjes precies op tijd terug gekregen. Nogmaals ik had twijfels maar heb alles netjes terug gekregen gehad!!

  Sterke punten
  Eerlijk en betrouwbaar

  Zwakke punten
  N.v.t

  Tevreden en begrip

  Ik huur vaak hier. Heb zelf geen slechte ervaring. Ik heb wel deze maanden wat vertragingen gehad met borg.

  Het is toch begrijpelijk in deze tijd, als ze nooit een probleem mee hadden. Ik snap dan niet dat mensen overdreven doen en schrijven ipv beetje begrip tonen van deze tijd.

  Het duurt wel even in deze tijd. Maar ze staan je te woord en wordt ook opgelost. Mensen heb now beetje begrip voor elkaar. Ik huur vaak hier en daarom begrijp ik ook dat dit maar een tijdelijke vertraging is.

  Ze verdienen van mij gewoon een dikke 5 ster

  Sterke punten
  Altijd goed met klanten

  Zwakke punten
  Misschien moeten ze maar klaag beesten buiten de deur houden. Onmenselijke gasten

  Vreemd verdienmodel, huur hier niet.

  Let op, de laatste 16 reviews zijn door hun zelf geschreven ;).
  --
  In juni 2020 heb ik een bestelbus (met werkelijk overal schade) gehuurd bij dit "bedrijf". Ben ermee afgereisd naar Italië voor zaken en helaas heeft iemand de Vito aldaar beschadigd.. Het schade aangifteformulier ingevuld, foto's gemaakt van de schade, kenteken, papieren, rijbewijs van tegenpartij e.d. Na terugkomst vraagt de medewerker aan de balie waarom het motorstoringslampje brand. Heb hem direct een foto getoond met daarop de tijd (2 minuten na vertrek), kilometerstand en het brandende motorstoringslampje (was ook 15.000km servicebeurt overschreden). De laadruimte was ook smerig. Had van te voren de auto volledig vastgelegd op video en ook tijdens het inleveren de auto weer gefilmd.

  7.5 maand later heb ik eindelijk mijn borg van ruim 1450 euro terug. Heb er diverse keren achteraan moeten bellen, mailen en zelfs gedreigd met een rechtszaak. Het duurde mij allemaal te lang, dus ben er uiteindelijk persoonlijk naar toe geweest. Weer werd er een belofte gedaan dat het werd overgemaakt, maar je raadt het al; weer niet nagekomen. Dus maar weer gebeld. Uiteindelijk stond het geld dezelfde dag op de rekening. Zij hadden het geld van de verzekering uiteraard al een lange tijd geleden ontvangen, maar waren te beroerd om mijn borg terug te storten. Heb nog nooit eerder een dergelijk slechte ervaring gehad met een bedrijf of persoon. Het zijn pathologische leugenaars met een apart verdienmodel.

  Betaal iets meer en ga huren bij een internationaal bedrijf is mijn advies.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande

  ZIELIGE LELIJKE OPLICHTERS! Zie ook review van anderen!

  Op 11-12-2020 heb ik een bus gehuurd en ook weer netjes vol getankt ( bon, bankafschrift en filmpje heb ik als bewijs ) en ruim op tijd teruggebracht. Na ruim 2 MAANDEN en 6 telefoontjes later ben ik maar persoonlijk langs geweest voor mijn borg. LELIJK JOCHIE achter de balie was daar niet blij mee. Het was net als of ik zijn geld uit zijn spaarvarkentje kwam vragen.
  Nadat ik aangaf dat ik een INCASSO PROCEDURE zou starten ( dit kan namelijk ) en enkele smoesje later van desbetreffende LELIJK ZWIJN werd MIJN BORG gelijk op mijn rekening over gemaakt.
  Ik heb het gelijk gecontroleerd en op 7 euro na was het overgemaakt. Heb wel ff gevraagd waarom ik 7 euro te weinig heb gekregen.
  LELIJK MISBAKSEL gaf te kennen dat het voertuig niet helemaal vol getankt was.
  LELIJK UITBRAKSEL kwam zelfs met een zelf in elkaar gezet papiertje als bewijs.
  Hier heb ik natuurlijk wat van gezegd en aangegeven dat ik wel echte bewijs heb van een volle tank. Hierop werd ik bedreigd door LELIJK UITWERPSEL dat hij mijn adres wist en ff langs zou komen. Mijn reactie..uhh haha jochie BAARDAAPJE toch!?
  Doe je UP en GO PAMPERS FF VERSCHONEN.
  Dit was gewoon een TRIESTE GÊNANTE vertoning van STINKIE.
  Wel een uit de SMOEL STINKEND grote woorden hebben en maar kleine bedragen stelen. ZIELIGE KRUIMEL DIEVEN.
  Na enig navraag blijkt dat ze vaker de BV hebben failliet verklaren en daarna weer een ander opstarten. Zo is iedereen zijn borg etc kwijt!
  Naar mijn mening is zo iemand niet vaginaal geboren maar anaal geboren.
  En precies zo stinkt OPLICHTERS KM VRIJ HUREN dus ook!!

  Sterke punten
  Balie medewerker heeft een vieze STERKE lichaamsgeur! BAH!

  Zwakke punten
  Zijn trieste OPLICHTERS

  Borg word niet terugbetaald

  Caddy was in orde. Inchecken duurde heel lang, ze moeten alles invoeren wat veel tijd in beslag neemt. Ik had de caddy 2 uurtjes nodig dus bracht hem dezelfde dag retour. Alles gecheckt, geen schade geen gedoe. Maar dan komt de afhandeling van de borg. Niet dus, er word gewoon niet terugbetaald. Gaat nu de derde week in dat ik op retour van mijn borg moet wachten. Heb politie al ingelicht en ga nu ook Tros Radar inlichten.

  Sterke punten
  Goedkoop=duurkoop. Had ik de reviews maar eerder gezien.

  Zwakke punten
  Ik vermoed dat ze de rekeningen betalen met de borg van de huurders, en dat je daarom of niet of veel te laat krijgt terugbetaald.

  JE KRIJGT JE BORG NIET TERUG!!!

  Beste lezers, GEEN AUTO HUREN BIJ DIT BEDRIJF!!!! Ik ben nu 1 maand verder en ik heb nog steeds mijn borg van €850 niet ontvangen. Ik bel ze dagelijks, ze komen met 10000 smoesjes en geven aan dat ik het geld vandaag nog zal ontvangen, jullie raden het al... weer krijg ik niks teruggestort. Ze houden je letterlijk voor de gek, de laatste keer dat ik gebeld had hing ze de telefoon op!!!! Ik heb de politie gebeld en aangifte gedaan, we zijn nu gestart met een rechterlijke procedure. KORT SAMENGEVAT: GEEN AUTO HUREN BIJ DEZE OPLICHTERS!!!!

  Ps: geen ster

  Sterke punten
  Geen sterke kanten!

  Zwakke punten
  Alles, personeel tot aan de auto, het terugbetalen van je borg noem maar op...

  Nooit hier huren

  Nooit hier huren, na een maand aandringen heb ik uiteindelijk de helft van mijn borg retour ontvangen. Er zou schade zijn. Gelukkig heb ik bij het inleveren de auto gefilmd dus ik ben benieuwd wat zij mijn advocaat te vertellen hebben straks.

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Belazeren je en betalen je borg niet uit

  Extra kosten in rekening brengen - NIET HUREN

  Enige pluspunt is bakje personeel !
  Voor de rest : Niet huren , borg na lang bellen pas voor deel terug , kosten in rekening brengen ( 2 keer de auto huur) waar geen toestemming voor was gegeven .
  NIET HuReN - goedkoop is duurkoop !!

  Sterke punten
  Balie personeel aardig

  Zwakke punten
  Voor de rest slecht , kwalitatief slechte auto’s , borg niet terugbetalen en extra kosten doorberekenen

  Technische slechte auto en gedwongen kosten

  Heb een VW Caddy gehuurd , van Zoetermeer naar Utrecht gereden en daar de auto 30 min opknippen gezet . Toen ik verder wilde accu leeg (!!!). KM vrijhuren heeft toen reparateur gestuurd ( zou koste vrij zijn ) en achteraf €120 ,-, bijna 2 keer de huur waarde van mijn borg gehaald . Bijna crimineel en extern klantonvriendelijk. Geen discussie mogelijk !!

  Sterke punten
  Geen sterke punten behalve prijs

  Zwakke punten
  Technisch slechte auto , klachten dienst extreem onvriendelijk en toren hoge kosten zonder toestemming doorberekend !!

  Je moet geen haast hebben .....

  Nummer 3 in een wachtrij om een bestelbus op te halen, rij werd steeds langer, 3 kwartier tot een uur verder voordat we de bestelbus meekregen. Planning voor die dag begint in het nauw te komen. Ik vrees het ergste voor de tig mensen die nog na mij in de rij stonden voor een auto op zaterdagochtend.
  Uiteindelijk gelukt om in te lopen op planning waardoor bus nog terug kon diezelfde dag. Rekening wordt opgemaakt, borg zou binnen 7 dagen terugkomen...
  Niet dus. Na diverse keren bellen + email geld na ruim 2 weken terugontvangen (wat nog snel blijkt te zijn gelet op andere reviews...). Geeft geen vertrouwen om in de toekomst nog eens te huren. Dan maar iets meer betalen en weten dat afspraken wel na worden gekomen.

  Sterke punten
  Prijs is zonder meer goed (tot 1.000 km per dag km vrij). Als je veel moet rijden is het qua prijs de overweging waard. Wel geduld hebben .........

  Zwakke punten
  Service. Eerste half uur op zaterdagochtend was 1 persoon bezig mensen te helpen terwijl de rij mensen aanzienlijk was. Na verloop van tijd kwam er 1 iemand bij. Ik vermoed dat mensen na mij ruim een uur hebben moeten wachten.
  Nakomen van toezegging om borg te retourneren binnen 7 dagen wordt niet nagekomen. Diverse redenen gehoord van medewerkers waardoor e.e.a. niet meer geloofwaardig.

  Nooit hier huren!

  Onderstaande verhalen kloppen. 3 weken geleden een busje gehuurd. Borg zou met 5 werkdagen teruggestort worden, daarna binnen 7 werkdagen. Daarna heb ik gebeld en aangegeven dat ik aangifte zou doen als het geld de week erna niet op de rekening stond, helaas geen effect. Nogmaals gebeld en boos geworden. Ik gaf aan dat ik bij het verhuurbedrijf zou gaan posten om klanten te waarschuwen. Medewerkster gaf aan me arrogant te vinden maar het bedrag stond wel dezelfde dag op de rekening. Tja, dan ben ik maar arrogant. Misschien de mogelijkheid instellen om geen sterren te geven? Is realistischer.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geven borg niet terug.


Bezoek KM Vrij Huren

Schrijf een review