KM vrij huren - kilometer vrij bestelbus of auto huren - www.kmvrijhuren.nl De kracht van kmvrijhuren.nl zit hem in de mogelijkheid om een busje te kunnen huren, zonder het aantal gereden kilometers te betalen. Dit is bij andere verhuurmaatschappijen vaak wel zo. Op deze manier kunt u tegen zeer aantrekkelijke prijzen lange afstanden afleggen. Als u hierboven klikt op wagenpark, ziet u meteen alle mogelijke busjes die u bij ons kunt huren. Voor elke wens hebben wij wel een bestelbus te huur. Voor verhuizen een bus met veel laadruimte, of voor personenverhuur bussen met veel zitplaatsen. En uiteraard altijd mogelijkheid om kilometer vrij te huren. Hiernaast kunt u meteen een offerte aanvragen om een interessante prijsopgaaf aan te vragen.

KM Vrij Huren Reviews

  Gewoon niet huren hier!!

  Beste mensen, huur hier simpelweg gewoon helemaal niks! Betalen borg of niet terug of te laat terug en dit na herhaaldelijk vaak vragen. Elke keer smoesjes en redenen om maar proberen de boel te rekken om maar geen geld terug te storten en dat over de rug van vele mensen. Normaal schrijf ik geen review maar nu wel omdat je hier simpel weg wordt belazerd en ze lang proberen je geld niet terug te hoeven storten totdat je "moeilijk" gaat doen en hoogstpersoonlijk langs komt in Zoetermeer.... Wees verstandig en ga naar een ander bedrijf.Betaal wat meer zonder dit soort praktijken. Nogmaals wil zeker niet mensen bang maken of bedrijven beschadigen maar een gewaarschuwd mens telt voor 2 en huur hier gewoon niet!!!

  Sterke punten
  Mensen oplichten en bedriegen.

  Zwakke punten
  Lees mijn review en gewaarschuwd mens...

  Super slecht 1 ster teveel oplichters

  Super slecht wij hebben letterlijk 1 jaar geleden een auto bij ze gehuurd. Tot op heden geen borg terug, eerst geprobeerd met hen te mailen ik had met een zogenaamde ik was vroeger griffier te maken, ze zei dat alles klopt en dat ik haar niks kon maken en ging juist zo onvriendelijk en scheef door tot een rechtzaak zij “waren niet verzekerd voor een ruit schade” en gaven ons allerlei boetes op. Prima die ruitschade begrijpelijk. Stuur ons dan het resterende bedrag op. Nu dus 1 jaar en een advocaat en rechter verder. (Hebben eerder met hun eruit willen komen voor een goedkoper bedrag) nooit betaald tot de rechter het ook zat was. Nu hebben we gerechtsdeurwaarder op hun af gestuurd. Afspraak gemaakt te betalen vorige week (bedrag is opgelopen ivm rente dat de overige kosten niet zijn terug gegeven) hun eigen boetes moesten ze ook inleveren, alleen de ruit niet. Dus afspraak met de gerechts deurwaarder niet nagekomen. Nu wordt er beslag gelegd op de bank, lukt dat niet moeten ze een auto verkopen. Tot slot! Aub ga gewoon naar een Normale bedrijf met vriendelijke mensen! Deze mensen zijn oplichters

  Sterke punten
  Alles is slecht

  Zwakke punten
  Geven geen borg terug!! Zoeken redenen en geven snel “Boetes” spelen voor eigen rechter. Totaal niet klant vriendelijk.

  Slechte service

  Komen verplichtingen niet na

  Oplichters wittebordcriminelen

  HIER NIET HUREN MENSEN OPLICHTERS! , Mijn borg niet teruggekregen , schade wordt je gratis aangelapt terwijl je geen schade heb gereden , en ze spelen een spelletje met je als contact met ze wil opnemen , mensen huur hier niet bespaar je veel stress en hoofdpijn.

  Sterke punten
  Liegen

  Zwakke punten
  Schade formeren , terwijl je geen schade heb gereden.

  [email protected]

  Absolute oplichters !!! LET OP MENSEN GEEN PRIJS OPVRAGEN , anders krijg je rekening voor huren van auto terwijl je die helemaal niet heft gehuurd . Ze maken zwaar misbruik van alleen prijs vragen van bepalde sort voertuig. Krijg je rekening van absoluut onbekwame medewerkers achter de balie . Dus wees alert en kies niet voor die oplichters . Er zijn genoeg eerlijke bedrijven

  Zwakke punten
  Niet eerlijke mensen , onbekwame medewerkers

  Zakelijke Schade opgelopen

  Wij hebben van de week bij online reservering gedaan bij km vrijhuren. Vrijdag middag worden wij nog gebeld door km vrijhuren dat alles is geregeld voor ons. Zaterdag om 10.00 uur gaan wij ons bus ophalen. Wordt er dood leuk verteld dat zij onze bus hebben weggegeven aan een particulier klant. Want ze hebben pech met een bus die nog niet retour is gekomen. Ze weten ook niet of het terug gaat komen. Alternatief hebben ze niet want alle andere bussen zijn verhuurd. Zou staan we daar dan zakelijk overeenkomst houd toch in dat ik dan het zekerheid krijgen. Nou bij km vrijhuren dus niet. Maar nu komt het leukste ik heb geen bus kan de werkzaamheden die ik moet uitvoeren niet voor elkaar krijgen. In deze lastige tijden zit ik nu dank zij km vrijhuren met een behoorlijke schade post die in duizenden euro's loopt. Na contact te hebben gehad met km vrijhuren wordt het kastje naar muurtje spel gestart. Namelijk km vrijhuren is een franchise onderneming dus kunt u alleen u klacht bij het vestiging in Amsterdam sturen. Ik zal dit ook zeker doen hou jullie op de hoogte hoe het afloopt.

  Sterke punten
  Leugens

  Zwakke punten
  Eerlijkheid

  Zoetermeer

  Asociale medewerkers

  Zwakke punten
  Slechte service

  Zoetermeer

  Geven auto mee met een slechte accu en geven geen geld terug. Niet sociaal en servicegerichte medewerker. Ook werken de ruitenwissers niet naar behoren.

  Zwakke punten
  Slechte service

  Eerlijk

  Voordat ik ging huren had ik mij twijfels door de reviews. Toch besloten om het te doen. Eenmaal aangekomen op locatie was het personeel vriendelijk en eerlijk. Ook bij het terug brengen ging alles goed en heb ik me borg netjes precies op tijd terug gekregen. Nogmaals ik had twijfels maar heb alles netjes terug gekregen gehad!!

  Sterke punten
  Eerlijk en betrouwbaar

  Zwakke punten
  N.v.t

  Tevreden en begrip

  Ik huur vaak hier. Heb zelf geen slechte ervaring. Ik heb wel deze maanden wat vertragingen gehad met borg. Het is toch begrijpelijk in deze tijd, als ze nooit een probleem mee hadden. Ik snap dan niet dat mensen overdreven doen en schrijven ipv beetje begrip tonen van deze tijd. Het duurt wel even in deze tijd. Maar ze staan je te woord en wordt ook opgelost. Mensen heb now beetje begrip voor elkaar. Ik huur vaak hier en daarom begrijp ik ook dat dit maar een tijdelijke vertraging is. Ze verdienen van mij gewoon een dikke 5 ster

  Sterke punten
  Altijd goed met klanten

  Zwakke punten
  Misschien moeten ze maar klaag beesten buiten de deur houden. Onmenselijke gasten

  Vreemd verdienmodel, huur hier niet.

  Let op, de laatste 16 reviews zijn door hun zelf geschreven ;). -- In juni 2020 heb ik een bestelbus (met werkelijk overal schade) gehuurd bij dit "bedrijf". Ben ermee afgereisd naar Italië voor zaken en helaas heeft iemand de Vito aldaar beschadigd.. Het schade aangifteformulier ingevuld, foto's gemaakt van de schade, kenteken, papieren, rijbewijs van tegenpartij e.d. Na terugkomst vraagt de medewerker aan de balie waarom het motorstoringslampje brand. Heb hem direct een foto getoond met daarop de tijd (2 minuten na vertrek), kilometerstand en het brandende motorstoringslampje (was ook 15.000km servicebeurt overschreden). De laadruimte was ook smerig. Had van te voren de auto volledig vastgelegd op video en ook tijdens het inleveren de auto weer gefilmd. 7.5 maand later heb ik eindelijk mijn borg van ruim 1450 euro terug. Heb er diverse keren achteraan moeten bellen, mailen en zelfs gedreigd met een rechtszaak. Het duurde mij allemaal te lang, dus ben er uiteindelijk persoonlijk naar toe geweest. Weer werd er een belofte gedaan dat het werd overgemaakt, maar je raadt het al; weer niet nagekomen. Dus maar weer gebeld. Uiteindelijk stond het geld dezelfde dag op de rekening. Zij hadden het geld van de verzekering uiteraard al een lange tijd geleden ontvangen, maar waren te beroerd om mijn borg terug te storten. Heb nog nooit eerder een dergelijk slechte ervaring gehad met een bedrijf of persoon. Het zijn pathologische leugenaars met een apart verdienmodel. Betaal iets meer en ga huren bij een internationaal bedrijf is mijn advies.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande

  9 persoonsbus

  Erg vriendelijk personeel, was op een zaterdag gekomen was erg druk, ondanks het wachten is alles goed gegaan, borg echter met vertraging terug gehad maar dat had de telefoniste doorgegeven.

  Sterke punten
  aardig en vriendelijk personeel

  Zwakke punten
  lange wachtijd omdat er maar 1 baliemedewerker aan het werk was op zaterdag

  9 persoonsbus

  Erg vriendelijk personeel, was op een zaterdag gekomen was erg druk, ondanks het wachten is alles goed gegaan, borg echter met vertraging terug gehad maar dat had de telefoniste doorgegeven.

  Sterke punten
  aaridig en vriendelijk personeel

  Zwakke punten
  lange wachtijd omdat er maar 1 baliemedewerker aan het werk was op zaterdag

  Prettige bus

  Een prettige eerste ervaring met KM Vrij huren Zoetermeer. Ik werd goed geholpen en die geleverde bus was prima en reed heel prettig. Daarnaast vond ik het tarief heel gunstig. Negatief was dat de brandstofmeter niet op vol stond toen ik de bus kreeg, maar dat werd met de betaling recht gezet

  Sterke punten
  prima auto rijd prettig en tarief gunstig

  Zwakke punten
  Brandstofmeter

  Eenvoudig en netjes

  Een bus gehuurd voor de verhuizing. Bij het ophalen van de bus netjes met de medewerker een rondje om de bus gedaan van de bekende schadeplekjes. Bus was pas 1 jaar oud en reed heerlijk. Heb elders bij een ander verhuur maatschappij wel anders gezien... Bus volgetankt om de hoek en afgeleverd. Volgende week kreeg ik de borg teruggestort op mijn rekening.

  Sterke punten
  Eenvoudig

  Km vrij huren

  Wij hebben hier een busje gehuurd, en wat een ontzettend vriendelijke mevrouw werkt hier. Wij hebben alleen met haar gesproken, maar als de rest net zo is als zij, weet ik zeker dat iedereen daar top is. Je wordt netjes te woord gestaan, geen onverwachte kosten (alles wordt van te voren besproken), eventuele schade die al op de auto zit wordt van te voren genoteerd, je krijgt duidelijke uitleg en eventuele vragen beantwoord hij met veel plezier.

  KM vrij huren Zoetermeer

  Ik heb denk ik zo wel nu elk autoverhuurbedrijf in nederland gehad. Van thrifty, europcar, boorent, budget etc. maar toch vind ik de beste km vrij huren super goedkoop zonder zorgen over onverwachte kosten als er iets verkeerds is gegaan snel opgelost goede auto's

  Sterke punten
  Snel opgelost goedkoop geen zorgen

  Verbaasd over de reviews

  Verbaasd ben ik over de negatieve reacties van het bedrijf Km vrij huren. Omdat de telefonist verschrikkelijk aardig was de service goed en de auto netjes onderhouden.

  Sterke punten
  Aardige service en goede kwaliteit auto

  Polo B

  De uitstekende polo B voor een zeer lage prijs via de telefoon gereserveerd zo gedaan als je vragen hebt word duidelijk antwoorden.

  Sterke punten
  Mooie auto's

  Korting

  Heb bij kmvrijhuren in Zoetermeer een bus gehuurd was er wat mis gegaan met de bussen heb een andere bus gekregen. Gemeld bij de balie en na 5 minuten de juiste bus gekregen. Ze hebben hun excuses aangeboden en een korting gegeven.

  Sterke punten
  Korting gekregen

  Zwakke punten
  Verkeerde bus

  Positief

  Na het lezen van de negatieve ervaringen was ik een beetje bang geworden om een bus voor drie weken te huren uiteindelijke was alleen maar het positief. Goedkope prijzen zeer duidelijk te spreken.

  Prima!

  Prachtige auto's om te huren had eens een ongeluk met een auto werd duidelijk uitgelegd wat er precies moest gebeuren en ze waren aardig mee omgegaan.

  Km vrij huren Amsterdam

  Eenvoudig heb ik hier een aantal keren gehuurd gaat altijd soepel altijd makkelijk de prijzen te zien op de website alle voorwaarden daar ook te zien. Er kan helaas geen contant betaald worden.

  Sterke punten
  Alles makkelijk te zien en duidelijk

  Zwakke punten
  Kan geen contant betaald worden

  Goede service

  Een personenauto gehuurd via de telefoon vrij simpel en snel. Borg was wel te laat betaald werd wel goed gehandeld 2 weken later borg op mijn rekening.

  Sterke punten
  Heel erg snel

  Zwakke punten
  Borg te laat betaald

  lange klant

  ben al een klant bij kmvrijhuren Zoetemeer voor twee jaar. Huur vaak een busje voor een voordelige prijs geen verborgen kosten word duidelijk uitgelegd. heel erg vriendelijke mensen kan je altijd mee spreken.

  Sterke punten
  Bus kwaliteit altijd goed aardige mensen


Bezoek KM Vrij Huren

Schrijf je eigen review