KM Vrij Huren

KM vrij huren - kilometer vrij bestelbus of auto huren - www.kmvrijhuren.nl De kracht van kmvrijhuren.nl zit hem in de mogelijkheid om een busje te kunnen huren, zonder het aantal gereden kilometers te betalen. Dit is bij andere verhuurmaatschappijen vaak wel zo. Op deze manier kunt u tegen zeer aantrekkelijke prijzen lange afstanden afleggen. Als u hierboven klikt op wagenpark, ziet u meteen alle mogelijke busjes die u bij ons kunt huren. Voor elke wens hebben wij wel een bestelbus te huur. Voor verhuizen een bus met veel laadruimte, of voor personenverhuur bussen met veel zitplaatsen. En uiteraard altijd mogelijkheid om kilometer vrij te huren. Hiernaast kunt u meteen een offerte aanvragen om een interessante prijsopgaaf aan te vragen.

KM Vrij Huren Reviews

  KAULO BORG

  MENSEN AUB HUUR GEEN AUTO BIJ KMVRIJHUREN. ZE KOMEN HUN BELOFTE NIET NA!!! IK HEB 3WEKEN LANG OP MIJN BORG GEWACHT UITEINDELIJK NA 10 TELEFOONGESPREKKEN BEN IK PERSOONLIJK LANGSGEWEEST IN LOCATIE DORDRECHT EN GECHANTEERD DAT IK AANGIFTE TEGEN ZE GA DOEN EN POLITIE GA INSCHAKELEN.ZE SCHROKKEN ZICH EEN PLETTER EN HEBBEN BINNEN 1MINUUT MIJN BORG OVERGEMAAKT EN GEZEGD DAT IK AUB NIET DE POLITIE MOEST BELLEN. DUS MENSEN ALS JE NET ALS IK DEZELFDE FOUT HEB GEMAAKT GA LANGS BIJ DE LOCATIE WAAR JE AUTO HEB GEHUURD EN GA ZE CHANTEREN !!! NOOIT MEER HUREN BIJ KMVRIJ !!!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  GEEN

  Geen borg terug

  Niet huren bij dit bedrijf, Op 18 augustus een bus gehuurd maar tot op heden mijn borg nog niet terug gehad . Elke week gebeld en dan beloven ze dat het overgemaakt gaat worden De laatste 2 dagen nemen ze de telefoon niet meer op

  Zwakke punten
  Alles

  Geen borg terugbetaald!

  Ruim 2 weken en 3 telefoontjes na het huren van een busje geen borg teruggekregen.

  Sterke punten
  Redelijk goedkoop

  Zwakke punten
  borg niet terugbetaald

  Nooit doen!

  Hetzelfde verhaal. Borg word niet terugbetaald. Pas toen ik dreigde een incassoprocedure te starten was het bedrag binnen een uur overgemaakt???? Ze kunnen het dus wel. Dit soort bedrijven gaan op een dag failliet. Ben blij dat het bedrijf niet failliet is gegaan terwijl mijn borg nog uit stond. (Overigens kregen we ook een vieze auto mee)

  Waardeloze zaak

  Ik heb hier 3 weken geleden een bus gehuurd en in goede staat terug gebracht . Helaas na 3 weken nog steeds mijn borg niet terug gehad . Als je belt krijg je allerlei smoesjes te horen .

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Geen borg terug

  Ronduit en K*T bedrijf. En dat is nog zacht uitgedrukt. Op 10 augustus een bus gehuurd. Ik zou mijn borg binnen 7 werkdagen terugkrijgen. We zitten nu bijna een maand en meerdere telefoongesprekken verder en nog steeds niks. Allemaal slappe excuses en beloften die niet waargemaakt worden. De schuld afschuiven naar de bank, maar geen verantwoordelijkheid nemen. Als je als bedrijf achterloopt met betalingen neem je zelf initiatief om deze klanten te benaderen, niet goedkoop met je vinger wijzen naar een ander die de fout maakt(bank). Ik wacht nog steeds op mijn geld en geen haar op mijn hoofd die er aan denkt ooit nog iets te huren bij dit bedrijf en ik raad het elke lezer ook af! Verder zag de locatie in Zoetermeer ook buitengewoon goedkoop en louche uit. Ik zou willen dat ik nog minder dan 1 ster kon geven.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte klantenservice Geen verantwoordelijkheid Slechte communicatie Louche overkomen Voertuig viel bijna uit elkaar, spiegels met ducktape vast, check engine lampje aan (is doorgegeven), waarschuwing dat de servicebeurt uitgevoerd moet worden.

  KMvrij huren? Nee hoor

  In eerste instantie lijkt het een prima bedrijf, behulpzame medewerkers, relatief goedkope bussen en goede service. Maar dan de adder onder het gras: de borg. Men belooft de borg (in mijn geval €350) binnen 7 werkdagen terug te storten. Ik heb op 8 aug een bus gehuurd en vandaag de dag (1 sept) nog steeds geen borg gezien. Met de smoezen "problemen met de bank" en "ziek personeel" proberen ze het zo lang mogelijk te rekken. Daarnaast zijn ze moeilijk te bereiken en is het nummer van het hoofdkantoor geblokkeerd. Als kers op de taart sturen ze een factuur waarin staat dat er nog benzinekosten van de borg afgaan, ondanks dat ik zelf al had afgetankt en maar 50 van mijn 100 km had gebruikt. Niet KMvrij huren dus!

  Zwakke punten
  Communicatie, borg terug betalen

  Slechte verhuurder geeft je borg niet terug

  Heel slechte verhuurder betaald niet of heel moeilijk de borg terug. Dis niet huren

  Zwakke punten
  Op 1 augustus een bus gehuurd met borg van 1500 euro. Volgens het bedrijf wordt de borg binnen 7 werkdagen terug gestort, maar nu zijn we op de 21ste dus 18 dagen verder en nog geen borg. De telefonistes werken mee met alle leugens over covid-19 2boekhouders ziek en storing bij de bank. Dit was precies hetzelfde verhaal 2 maanden geleden. Dom van me dat ik weer hebt gehuurd. Lang verhaal, maar NIET HUREN daar

  Betalen de borg niet teru

  Prima bus, makkelijk reserveren via de website. Helaas is de borg na 2 weken nog steeds niet terug betaald. Eerst een smoes dat het aan de bank zou liggen, daarna dat hun boekhouder ziek zou zijn. Blijkbaar gebruiken ze deze smoezen vaker. Juridische procedure is inmiddels opgestart. Logischerwijs huur ik hier nooit meer een bus.

  Zwakke punten
  komen betalingsverplichting niet na

  Borg NIET TERUG

  Ik heb een borg afgelegd van 1500,- euro. En tot op heden heb ik nog steeds mijn borg niet terug gekregen terwijl ik een factuur van ze heb gekregen met het bewijs dat ik mijn borg terug zou moeten krijgen. LET OP! Ik heb de auto gewoon schadeloos terug ingeleverd, zodat jullie niet denken van dit is iemand die schade heeft gereden en nu zit te zeiken over zijn borg ! Er wordt mij telkens beloofd dat ik mijn geld terug zal krijgen en dat ze vage problemen met de bank hebben. Ik heb zelf nog nooit zo een slechte klantenservice gezien. Ze kunnen niks op een normale manier uitleggen en geven elkaar heel de tijd de schuld. Ze komen telkens met hele vage argumenten waarbij je zelf denkt van een kind van 3 jaar had mij beter geholpen. Dit is oplichterij en machtsmisbruik. Ze proberen je aan het lijntje te houden en beloven dat ze volgende week je geld gaan overmaken. Wees voorzichtig en huur hier vooral niet. Mocht ik Mijn geld niet zo snel mogelijk terug krijgen, dan worden er verdere stappen vernomen en dan kom ik langs bij jullie!

  Zwakke punten
  Geven de borg niet TERUG!

  SLECHT BEDRIJF OPLICHTERS

  Wat een slechte service. Binnen 7 werkdagen zou de borg van maar liefst €350,- terug gestort worden. Nu meer dan 2 weken verder en nog geen cent gezien. Meerdere malen aan de telefoon gezeten met “klantenservice” maar van service valt er hier niet te spreken. Van het kastje naar de muur gestuurd. Elke keer is het morgen staat het echt op uw rekening. Nu is het of deze week of volgende week!! Belachelijk. Nooit meer huren bij dit bedrijf!!!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  oplichters

  Borg zou volgens hun eigen voorwaarden binnen 7 werkdagen terug moeten zijn.. nu na bijna 3 weken bellen krijgen we steeds een week langer te horen en ze doen alsof het de normaalste zaak can de wereld is. Overal zijn kosten aan verbonden bij kmvrijhuren behalve aan hun fouten. Gaat niet om kleine bedragen van 5 euro en de klantenservice scheept je gewoon af als een stuk vuil. Nu word aan onze kant de advocaat er op gezet en de politie ingelicht van oplichtingspraktijken.

  Sterke punten
  absoluut geen sterke punten

  Zwakke punten
  alles wat je je maar kan voorstellen bij een verhuur bedrijf

  Slechte verhuurder i.v.m. terug betaling borg

  2de keer in Dordrecht een bus gehuurd, maar na de 1ste had ik geen 2de keer moeten huren. Nu al 2 weken wachten op mijn borg van 1500 en zelfde smoes dat er een storing is bij de ABN. De 1ste keer was er een corona probleem met personeel. Het leuke van dit alles is dat de telefoniste ook mee liegt en nog boos wordt als je om je borg vraagt. Dus conclusie NIET HUREN

  Sterke punten
  Mooie bussen

  Zwakke punten
  Je borg terug krijgen. Als het deze week niet geregeld is worden er verdere stappen ondernomen.

  Pas op

  Ik heb een auto gehuurd voor mijn vakantie, ging allemaal super, tot het moment dat ik mijn borg van €1500,- terug zou moeten krijgen na 7 werkdagen. We zijn inmiddels bijna 3 weken later en nogsteeds niks ontvangen. Na meerdere malen bellen wordt er gezegd dat ik het deze week krijg, net als vorige week. Zoals ik ook in andere recensies lees wordt er indd gezegd dat er problemen zijn met de leidinggevende. Maar geld over maken in 2020 is niet de moeilijkste taak die er is. Pas op met huren ik hoop dat ik mijn borg nog terug krijg vanuit het bedrijf zelf. Scheelt weer wat rechtzaken... Kinderachtig dit!

  Sterke punten
  Het huren

  Zwakke punten
  De borg

  Goede verhuur, slechte service

  De borg zou 6 werkdagen later weer terug gestort worden. Na 3x bellen heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Ik hoor alleen maar dat de bank de batch tegen gehouden heeft en dat er manuele betalingen gedaan worden ‘...’door de bank’. Wat in flauwekul zeg. Geld overmaken is tegenwoordig geen hogere wiskunde meer en kan met een druk op de knop geregeld zijn. Ze hebben gewoon geen liquide middelen en leven van de borg... heel snel wegklikken en ergens anders een busje huren... waardeloos!

  Ga direct naar europacar.. hier zijn er echte oplichters

  Ik kom aan op locatie Zoetermeer, de donkere getinte jongen achter balie vind het gek dat ik de auto schoon mee wil krijgen. Vervolgens maakt hij hem snel schoon, de helft word overgeslagen maar goed. Na dat ik de auto inlever word mij verteld dat ik dezelfde dag nog een mailtje krijg dat de auto zonder schade is ingeleverd. Nooit ontvangen. Vervolgens bel ik om te vragen wanneer ik mn borg terug krijg van €800,- ze zeiden binnen 7 werkdagen maar ik zie staan dat het al over 2 werkdagen is... niet gebeurd.. op de 7de werkdag weer gebeld... zou het dezelfde dag krijgen. Weer niet gebeurd, dezelfde dag voor 6 weer gebeld, en vervolgens weer niet gebeurd... tijd om een zaak aan te spannen tegen ze

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alleen maar zwakke punten

  Valse informatie

  Maandag aangekomen locatie zoetermeer lopen we richting de balie, waarna we geholpen worden door 1 van de personeel achter de balie. Vervolgens bekijken we samen de medewerker naar de auto’s. Mijn vriend en ik zien een mooie mercedes staan. die zowel hem als mij heel erg aansprak. Dus wij vragen de medewerker of het mogelijk is om dit te huren ja dat kan zegt die. Vervolgens maakt hij de auto deur open mijn vriend en ik checken de auto. Ik vroeg hoeveel pk het was waarna hij antwoordde met 290pk en december 2019 model. klopt voor geen meter. 190pk & Juli 2019 model. Maarja dat zagen wij door de vingers, Alle informatie geven adres rijbewijs etc. vervolgens vraagt hij hoe oud de bestuurder is waarbij hier antwoordde met 19 jaar. Snelle telefoontje gepleegd en done. Woensdag Ochtend kunnen jullie het komen ophalen. Wij woensdag ochtend aangekomen staat er een leidinggevende achter de balie die vraagt of hij ons kon helpen. “ ik kom voor een mercedes die ik maandag heb bekeken en uw collega zei dat ik het vandaag kon ophalen ( gewassen/schoon). ik zie geen reservering staan zegt die. hoe oud ben je? waarna hij antwoordde met 19 jaar meneer. En toen zei die leiding gevende : dat is niet mogelijk. je moet 25 jaar en ouder zijn. AUTO WAS SPOED NODIG WAARBIJ WE TOCH EEN AUTO HEBBEN MOETEN HUREN!! dit is een al oplichterij. Huur niet je auto hier !! ( LOCATIE ZOETERMEER)

  Sterke punten
  Valse informatie,

  Keurig in orde

  Goed geholpen en alles is prima naar wensen verlopen. Zo zie je dat je niet alleen op de review vanuit moet gaan. Jammer dat positie kanten vaak niet gedeeld wordt. Daarom wil ik mn positieve ervaring delen via dit platform.

  Sterke punten
  Goedkoop Witte bussen , ook goed voor zakelijk gebruik

  Zwakke punten
  Heb niet ervaren

  Goed geholpen

  Alles is goed verlopen. Borg ook netjes binnen 7 werk dagen betaald gekregen. Kom graag terug

  Sterke punten
  Goed bereikbaar, genoeg parkeer gelegenheid, kilometer vrij , prijzen zijn prima

  Zwakke punten
  Zou mooi zijn als ze 07 uur open gaan

  Goed geholpen

  Alles is goed verlopen. Borg ook netjes binnen 7 werk dagen betaald gekregen. Kom graag terug

  Sterke punten
  Goed bereikbaar, genoeg parkeer gelegenheid, kilometer vrij , prijzen zijn prima

  Zwakke punten
  Zou mooi zijn als ze 07 uur open gaan

  Oplichters! Pas op!

  Beste mede gedupeerden, ik hoop dat jullie dit bericht met zoveel mensen delen via alle mogelijke kanalen. Het bedrijf is een en al oplichterij. Er wordt bij het inleveren van een bus gezegd dat de borg binnen enkele dagen wordt terug gestort. Raad eens het duurt minimaal 3/4 maanden voordat je dat terug hebt en daar moet je dan ook meerdere keren per week voor achteraan bellen. Als je dan vraagt om je door te verbinden met de leiding gevende, wordt er altijd gezegd dat die niet aanspreekbeer is tijdelijk. Nou ik heb dus zelf even werk verricht, wat bijzonder is, is dat je nergens op internet op linkedin als op hun website kan achterhalen wie de eigenaar of eindverantwoordelijke is. Na enig zoekwerk via kvk, kom je erachter dat meneer Shayanthan Natkunam de eigenaar blijkt te zijn die lekker zich onder de radar blijft houden en met geld van de huurders zich zelf rijk maakt. Dat het bedrijf niet eerlijk en netjes is, blijkt al aan de andere recensies en het feit dat het niet langer dan 2/3 jaar volhoudt op een plek. Zo is het verhuisd van bokelweg, naar den haag en nu naar zoetermeer. Op deze wijze hebben ze steeds geen verplichtingen en begint het hele riedeltje steeds opnieuw. Nou mensen ik wil jullie vriendelijk vragen om eerst vooraf goed onderzoek te doen als jullie van plan zijn hier je auto te huren. De enige recensies die positief zijn, zijn van de eigenaar zelf of zijn vrienden. Alle positieve recensies worden onder een andere naam geplaatst. Echter weet meneer Shayanthan volgens mij niet, dat zodra je op een naam klikt waaronder de recensie is geplaatst, alle recensies onder de zelfde naam kunt lezen. Het is super triest om te zien dat elke recensie is geplaatst onder een andere naam, maar wel allemaal het zelfde account met elkaar delen. Dus pas op mensen, voordat jullie hard verdiende geld in de zak van deze oplichter belandt.

  Sterke punten
  Oplichten, en voordoen of alles professioneel is geregeld.

  Zwakke punten
  Slecht onderhouden voertuigen, gewoon smerig; Oplichters; Zich rijk maken met anders mans bloed.

  Slechte service onvriendelijk personeel

  Bus gehuurd netjes binnen tijdbestek terug . Voledig afgetankt . Na 1 dag factuur met brandstof berekening er op Onvriendelijk personeel en erg on profesioneel . Nemen telefoon op met jaaahh

  Sterke punten
  Auto werkte goed

  Zwakke punten
  Personeel en eind afhandeling

  Redelijk tevreden

  Op zich tevreden over kmvrijhuren (den haag). Mercedes Vito gehuurd voor een halve dag. Zaten een hoop beschadigingen op, maar heb overal foto’s van gemaakt. Bij terugbrengen geen problemen ervaren. Borg werd na 9 werkdagen teruggestort, alleen 1€ te weinig. Bij navraag bleek dat er ook 1€ ADblue was ingehouden, iets wat niet vermeld werd in de tarieven. Tarief adblue bleek 1€ per 100km, terwijl we maar 21km hebben gereden werd er toch 1€ ingehouden. Niet een bedrag om problemen om te maken, maar is meer een principekwestie. (Verwacht je ook niet bij 50km vrije km’s) Factuur in eerste instantie niet gekregen, bij navraag wel uiteindelijk gekregen

  Sterke punten
  Goedkoop Voor mij dicht in de buurt Halve dag mogelijk

  Zwakke punten
  Adblue kosten niet van te voren vermeld, ook niet op de site Factuur pas gekregen na navragen 0900-nummer

  Professioneel

  Super tevreden over de manier hoe deze mensen hun werk uitvoeren! Super mooie verhuiswagen gekregen voor een zeer goeie prijs. Prijs/kwaliteit verhouding topp!

  Oplichters

  Bus gehuurd, maar mijn borg nog steeds niet gehad. Als jullie dit lezen, mogen jullie weten daf ik jullie heel snel kom bezoeken. Dan mogen jullie bedenken waarom de borg zo laat is gestort en hoe je de borg ter plekke zal betalen....zo niet dan hebben we een serieus probleem........

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Aan afspraken houden!


Bezoek KM Vrij Huren

Schrijf je eigen review