Goedkoop een busje huren in Amsterdam. Nu km vrij! - BusterRent Bij BusterRent huur je goedkoop precies de bestelbus, verhuisbus of bedrijfswagen die je zoekt. En dat kilometervrij.vanaf €70,- per dag incl btw.

BusterRent Reviews

  Oplichting!

  Bus gereserveerd en betaald. Op de dag om te gebruiken blijkt parkeerplaats leeg, kantoor gesloten en wordt er niet opgenomen.

  borg wordt niet terugbetaald

  al 3 maanden geleden en borg wordt niet teruggestort. beantwoorden mail niet en wordt niet opgenomen als je belt.

  Zwakke punten
  borg niet terugbetaald, geen communicatie

  Not recommended

  DO NOT RECOMMEND. Highly disorganized and unreliable business. We had a van reservation and arrived a little before 15:00 for a pickup in Amsterdam to find the office closed (despite listing their office hours as open until 17:00). I called and was told that they usually close around 14:00 and because they couldn't reach me by phone, they went ahead and rented out our reserved van and closed, assuming I wasn't coming and they couldn't help. There was never any stipulation or suggestion that we needed to show at any particular time to keep our reservation. The person I was talking to (I believe it was Rob, but not 100% sure) offered to get us another van that he could have to us by 17:00. He then texted about 30 minutes prior to that and told us he couldn't get us anything. He did say he would try to figure something else out, but never responded or called back again. So...after renting out our reservation and stringing us along, they managed to singlehandedly ruin the plans we had and kept us from getting our stuff moved. This seems to be an extremely poorly run business. Do not use if you need something reliable.

  Sterke punten
  None

  Slecht service!

  Slecht ervaring

  Zwakke punten
  Respectloos van de medewerkers/ te lang wachten naar het terugstorten van de borg/ 1000 gebeld met vragen zonder antwoord.

  Slecht service!

  Slecht ervaring

  Zwakke punten
  Respectloos van de medewerkers/ te lang wachten naar het terugstorten van de borg/ 1000 gebeld met vragen zonder antwoord.

  Slecht service!

  Slecht ervaring…

  Zwakke punten
  Respectloos van de medewerkers/ te lang wachten naar het terugstorten van de borg/ 1000 gebeld met vragen zonder antwoord.

  Top club, alles perfect gerege

  Voor maandag een grote bus gehuurd, bleek op zaterdag dat mijn sjouw maat door zijn rug was gegaan. Op zondag nog met deze mensen contact gehad en de bus een extra dag (dinsdag) gehuurd! Gedurende maandag bleek alles goed te gaan en dus was de bus niet meer nodig op dinsdag.... in de maandag middag gebeld en de bus geannuleerd voor dinsdag. Top geregeld (wel flexibele annulering verzekering afsluiten)

  Uitstekende service

  Ten behoeve van verhuizing naar Spanje de grootste Mercedes bus gehuurd. Tijdens het voortraject alle kosten met een medewerker duidelijk besproken en reservering vastgelegd.
  Bij afhalen bus borg betaald en duidelijke uitleg over het gebruik van de bus gekregen. Tevens werd fysiek aangegeven waar schade aan de bus zat. Voor een huurbus bleek het een goed onderhouden en luxe bus; geveerde bestuurders stoel, airco etc.
  Onderweg geen enkel probleem met de bus gehad, alles functioneerde prima en hij reed door de prima wegligging geweldig.
  Bij inlevering van de bus geen medewerker aanwezig en deze op de afgesproken plaats op het terrein teruggezet en na drie dagen de betaalde borg terug ontvangen.

  Sterke punten
  Prima service en communicatie.

  Zwakke punten
  Geen.

  Alleen maar ellende

  Wat een ellende, ik kom hier nooit meer terug. Het begon eigenlijk al voordat ik de bus kwam ophalen. Ik belde een week van te voren even op of ik hem de dag ervoor kon ophalen. Bleek dat de eigenaar van Busterrent vergeten was hem in het systeem te zetten. Ik kreeg te horen dat er geen reservering op mijn naam was. Heel vervelend want we hadden de bus nodig voor een evenement in Frankfurt. Na wat heen en weer gebeld te hebben en een hoop stress kon ik de bus toch ophalen.

  Toen ik de auto in ontvangst nam en de medewerker weg was gelopen had ik nog even de binnenkant geïnspecteerd en de laadruimte lag nog vol met stukken ondervloer van de vorige huurder. Het groene stof wat daar vanaf gekomen was heb ik er met een bezem geprobeerd er uit te vegen maar dat had weinig nut. Ook de stoelen voorin zaten vol met vlekken van een soort yoghurt. Aan de passagierskant was de binnenkant van het raam ook besmeurd met uitgespuugd etenswaren.

  Nadat dat allemaal schoon te hebben gemaakt ben ik de bus gaan inladen. Ik deed mijn raam open en deze ging niet meer omhoog. Nadat ik langs de kant gestopt was en de auto aan en uit gedaan had maar gebeld naar Busterrent. Een bekend probleem die ze waren “vergeten te vertellen” en dat als je een beetje klooit met het knopje hij wel weer omhoog gaat. Goed, dat werkte. Niet meer aankomen dus.

  Tijdens de heenrit begon de auto al rare geluiden te maken als ik drempels nam. Hij zei dat de zijdeur open stond. Dat was niet het geval. Gedurende de dagen werd dit alleen maar erger. Ook kon de laadruimte niet meer op slot, wat erg vervelend is gezien wij duizenden euro’s aan producten in onze bus hadden liggen. Ook ging het alarm van de bus geregeld af en kwam iemand vragen of de bus van ons was. Ik moest dan vanuit de beurs naar de parkeerplaats lopen om deze weer uit te zetten. Ik had dan de keuze om de bus open te laten of op slot te doen en dan hopen dat hij niet weer af ging. Je snapt dat dat niet de indruk is die je wilt achter laten als merk op een gesponsord evenement.

  De terugreis was helemaal hells elke paar seconden ging de radio uit en gaf de bus een ping dat de zijdeur open was. Ik heb me nog nooit zo geïrriteerd tijdens een rit van 5 uur.

  Je snap dat dit niet mijn verwachtingen zijn als ik een bus huur voor €725.

  Na het bellen met Busterrent werd er gezegd dat ze er niets aan konden doen en dat er een financiële compensatie zou zijn als we de bus hadden teruggebracht.

  Uiteraard werd er geen initiatief genomen vanuit Busterrent na het inleveren van de bus en heb ik ze zelf deze bovenstaande ervaring gestuurd. Ik kreeg een mail terug dat de compensatie €75 euro was. €75 voor 6 dagen ellende, ik snap niet hoe je dat als redelijk kunt zien.

  Je snapt dat ik hier nooit meer terug kom en wil je alvast voorbereiden op de “service” van Busterrent.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Bus niet schoon

  Slecht onderhouden bus

  Problemen onderweg zonder oplossing

  Top

  Klant vriendelijk goede serves
  Op korte termijn snel een busje kunne regelen top werk👍🏼Dikke 10

  Sterke punten
  Snelle servis

  Goedkoop en goeie service

  Prima Mercedes bus en goedkoop medewerker legde alles goed uit

  Sterke punten
  Goedkoop met doorzichtige kosten en schone bus

  Zwakke punten
  Veel schade maar daar betaal je ook voor

  Last-Minute-goed geregeld

  Had op zondag last-minute om 1400 uur nog n busje nodig. Niemand was nog open, behalve Buster. Ze zouden mij meteen terugbellen zodra er weer n busje beschikbaar was, want alles was uitgeboekt. Half uurtje later belde ze me en kon ik langskomen. Tien minuten later stond ik buiten en een kleine 2 uur later stond ik in Hoogeveen. Top georganiseerd! Busje zoefde de weg over, een Sprinter. In totaal was ik EUR 110,- kwijt, wat op zich niet duur was gezien het aantal gereden KMS. Vind het wel n aanrader!

  Sterke punten
  Flexibel, denken mee, goeie service, schone bus, goedkoop

  Zwakke punten
  Bus had wel wat deuken, maar alles stond goed vastgelegd met fotos in factuur

  Goedkoop, makkelijk en lekkere bussen

  Lekker snel kunnen inchecken waar meteen foto's werden gemaakt vd schades die ik op mn factuur later terugzag. Alles geregeld binnen 10 minuten. Kreeg ook redelijk snel mn borg terug, en de bussen waren fijn. Ik kreeg een ietwat gehavende Mercedes bus mee, maar hij reed als 'n zonnetje.

  Sterke punten
  Snel, efficient, vriendelijk

  Zwakke punten
  Weinig tot geen

  KM-VRIJ en echt een TOP Service!

  Ik huur hier al n tijdje met enige regelmaat, en ben wel eens bij con-collega's, maar kom toch altijd weer terug bij Buster Rent.

  Sterke punten
  Voordelen: super flexibel, je borg krijg je (meestal) binnen n week terug (bij n andere Km-vrij partij om de hoek wacht ik na n maand nog steeds op m'n borg, en bovenal goedkoop als je best wat km's vreet.

  Zwakke punten
  Nadelen: ze hebben een combi van gloednieuwe bussen, maar ook best n paar oudere bussen met flink wat deuken en krassen. Niettemin zijn het allemaal Mercedes bussen en rijden ze verder prima.

  Zeer slechte ervaring BusterRent!

  Gisteren een zeer vieze nasmaak overgehouden na een busje gehuurd te hebben bij BusterRent. Op de eerste plaatst kreeg ik een andere bus mee dan degene die ik aangevraagd had (de Vito was defect). Ik was in de veronderstelling dat ik gewoon de prijs moest betalen voor de Vito,(50 euro per dagdeel) het is tenslotte niet mijn probleem dat ze een kapotte bus wilde verhuren, echter moest ik de volle mep betalen voor de veel te grote bus waar ik niet om gevraagd had. Deze bus was dan ook beduidend duurder, omdat ik dus bus echt nodig had heb ik dit geaccepteerd. Ik had zoals afgesproken de bus weer volgetankt ingeleverd, maar er werd mij niet verteld dat ik bij het inleveren het tankbonnetje moest overhandigen, ik had deze dan ook niet. Vervolgens krijg ik in de avond (waarschijnlijk door de eigenaar Rob) een whatsapp met de mededeling dat ik per Tikkie direct een bedrag van 17 euro moest betalen omdat de tank zogenaamd niet vol zat. Zo niet dan zou er direct een incassobureau ingeschakeld worden. Ik heb toen een een kopie van de pinbetaling opgestuurd en medegedeeld dat dit een ontzettende slechte manier van zakendoen is, ik voelde mij ook behoorlijk in de maling genomen en totaal niet gewaardeerd als klant. Ik kreeg vervolgens een slap excuus en dat hij ook niet begreep wat er aan de hand was en dat ik bij de volgende keer 10% korting zou krijgen 👏. Dit is voor mij de laatste keer geweest, liever ietsje meer betalen en een nette bus mee krijgen bij een ander verhuurbedrijf en niet onterecht geïntimideerd worden.

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Uitgeleefde busjes, moeilijk te vinden, slechte service

  PAS OP

  Mercedes Vito gehuurd van vrijdag tot en met maandag ochtend, uiteindelijk bus ingeleverd op zondag ochtend omdat hij niet meer nodig was. Lever de bus in vergeten om met een van de eigenaren om te bus heen te lopen. Dan wordt je gelijk op je foutje gewezen door deze eigenaren. Uur later wordt ik gebeld en krijg ik foto's via whatsapp dat er schade is aan de passagiers deur. Deze is een keer gebruikt tijdens het gebruik in mijn weekend, maar fijn een andere automobilist kan dit hebben veroorzaakt. Heb een gesprek met de ene eigenaar en verteld mij dat ik waarschijnlijk heel mijn borg kwijt ben (verlaagd eigen risico 600euro borg 350). Een dag later belt de andere eigenaar mij op dat ik sowieso mijn eigen risico kwijt ben.
  Nu is de vraag hebben de eigenaren van het bedrijf ieder een ander schade rapport opgevraagd of had de monteur van de garage in kwestie een kleine fout gemaakt.
  Echter zat de bus letterlijk helemaal rondom in elkaar, om nog maar te zwijgen over de barst in het voorraam. Dus of deze schade zal worden gemaakt is maar de vraag, deze vraag wordt eigenlijk al beantwoord op het moment dat ik aanbied om de schade te laten maken bij mijn garage (broeder lief zit in de auto handel). Eigenaar zei hierop ja dat kan ook dan kan je de bus s'ochtends ophalen als je die voor het begin van de middag weer terug brengt onze bussen mogen niet lang stilstaan... Dit ruikt naar oplichting... Ga er eens gezellig langs, je krijgt aan het begin een goed gevoel bij deze eigenaar bakkie koffie erbij. De nasmaak van die koffie proeft nu een stuk minder lekker... Duimpje omhoog naar de eigenaren

  Sterke punten
  Bussen zeker scherp geprijsd.

  Zwakke punten
  Bussen zitten vol met schades, dat de eigenaar met je om de bus loopt en dat hij je wijst op een waslijst aan schades, zonder enige schaamte...

  Tip: Loop vooraf en naderhand met de eigenaar of werknemer rond de auto maak foto's en bespreek duidelijk dat er geen schades zijn en laat ze dit tekenen.

  Asociale medewerkers

  Zeer asociale medewerker aan de telefoon gehad. Die je aanspreekt alsof hij je al jaren kent. Zeer onprofessioneel gedrag. Het is niet eens tot een huurovereenkomst gekomen. Laat maar zitten, bij zo een iemand hoef ik geen klant te zijn.

  Bedankt!

  Mijn reservering/bus ging niet door bij een ander verhuurbedrijf ivm overboeking. Kreeg een tip om Busterrent te bellen. Ben gered!!!!! Kon binnen een 1/2 uur mijn verhuisplan door Busterrent uitvoeren. Puuuuuf.. Top!

  Sterke punten
  Bereikbaarheid
  Snelheid
  Mee denken

  Zwakke punten
  Niet ervaren

  Altijd lastminute een bus beschikbaar!!

  Ten alle tijden snel en makkelijk een busje huren!!!

  Sterke punten
  Online reserveringen
  Last minute wordt je telefonisch alsnog geholpen
  Km vrij
  Lage huurprijs
  Snelle afhandeling
  A locatie
  Top bedrijf

  Zwakke punten
  nog niet gezien

  Toppers!

  Toppers van Buster, bedankt voor het regelen van mijn last minute bus. Ben gered! bedankt voor de service en zeker tot de volgende keer

  Sterke punten
  Persoonlijk contact
  Fijne heren
  Extra terug gekomen voor last minute verzoek

  Zwakke punten
  Kan ik niet op komen

  Last minute

  Ik ben fotograaf en moest last minute een busje regelen voor een fotoshoot in de buurt van Amsterdam... Ik woon zelf in maastricht dus had geen idee waar ik zo snel een busje in omgeving Amsterdam kon vinden .. na een tip van een collega kwam ik bij Busterrent uit... via hun website had ik het binnen een paar minuten geregeld... busje om 10uur opgehaald (binnen 10 minuten was ik onderweg naar mijn klant) en ‘s avonds weer terug gebracht... na 5 minuten weer in mijn eigen auto terug naar het zuiden...;)
  Appeltje eitje!

  Sterke punten
  Snelheid reserveren, afwikkeling, retourneren...!
  Prijs is prima..

  Zwakke punten
  Betaald parkeren eigen auto in de buurt...
  Maar is volgens mij overal in de randstad.. :)

  Fijn bedrijf , leuk personeel en niet duur

  Prima bus gehuurd voor een verhuizing van Nederland naar Zuid Frankrijk. Heel fijn dat het ook echt kilometer vrij huren is. Dit heeft ons veel kosten bespaard

  Sterke punten
  Prijs en personeel

  Zwakke punten
  Niet allemaal hagelnieuwe bussen

  Fijne service

  Wij hebben een leuke rit gehad en een fijne ervaring met BusterRent. We zijn goed geholpen voor onze verhuizing naar Spanje. Bedankt

  Sterke punten
  Service
  Prijs
  Kwaliteit

  COMPLETE RAMP

  Ik was onderweg met mijn hoogzwangere vrouw in een busje van Busterrent (we waren aan het verhuizen), de nacht viel en de lichten bleken defect. Busterrent heeft ons leven en dat van alle andere weggebruikers in gevaar gebracht. De reactie was zowaar nog arroganter

  Ongelofelijk slecht en crimineel

  Geeft je borg niet terug wat een hond is die Giel

  Sterke punten
  Afgeraffelde busjes en zeer slecht personeel


Bezoek BusterRent

Schrijf je eigen review