Reviews van deze auteur

Alleen maar ellende

Review over BusterRent

Wat een ellende, ik kom hier nooit meer terug. Het begon eigenlijk al voordat ik de bus kwam ophalen. Ik belde een week van te voren even op of ik hem de dag ervoor kon ophalen. Bleek dat de eigenaar van Busterrent vergeten was hem in het systeem te zetten. Ik kreeg te horen dat er geen reservering op mijn naam was. Heel vervelend want we hadden de bus nodig voor een evenement in Frankfurt. Na wat heen en weer gebeld te hebben en een hoop stress kon ik de bus toch ophalen.

Toen ik de auto in ontvangst nam en de medewerker weg was gelopen had ik nog even de binnenkant geïnspecteerd en de laadruimte lag nog vol met stukken ondervloer van de vorige huurder. Het groene stof wat daar vanaf gekomen was heb ik er met een bezem geprobeerd er uit te vegen maar dat had weinig nut. Ook de stoelen voorin zaten vol met vlekken van een soort yoghurt. Aan de passagierskant was de binnenkant van het raam ook besmeurd met uitgespuugd etenswaren.

Nadat dat allemaal schoon te hebben gemaakt ben ik de bus gaan inladen. Ik deed mijn raam open en deze ging niet meer omhoog. Nadat ik langs de kant gestopt was en de auto aan en uit gedaan had maar gebeld naar Busterrent. Een bekend probleem die ze waren “vergeten te vertellen” en dat als je een beetje klooit met het knopje hij wel weer omhoog gaat. Goed, dat werkte. Niet meer aankomen dus.

Tijdens de heenrit begon de auto al rare geluiden te maken als ik drempels nam. Hij zei dat de zijdeur open stond. Dat was niet het geval. Gedurende de dagen werd dit alleen maar erger. Ook kon de laadruimte niet meer op slot, wat erg vervelend is gezien wij duizenden euro’s aan producten in onze bus hadden liggen. Ook ging het alarm van de bus geregeld af en kwam iemand vragen of de bus van ons was. Ik moest dan vanuit de beurs naar de parkeerplaats lopen om deze weer uit te zetten. Ik had dan de keuze om de bus open te laten of op slot te doen en dan hopen dat hij niet weer af ging. Je snapt dat dat niet de indruk is die je wilt achter laten als merk op een gesponsord evenement.

De terugreis was helemaal hells elke paar seconden ging de radio uit en gaf de bus een ping dat de zijdeur open was. Ik heb me nog nooit zo geïrriteerd tijdens een rit van 5 uur.

Je snap dat dit niet mijn verwachtingen zijn als ik een bus huur voor €725.

Na het bellen met Busterrent werd er gezegd dat ze er niets aan konden doen en dat er een financiële compensatie zou zijn als we de bus hadden teruggebracht.

Uiteraard werd er geen initiatief genomen vanuit Busterrent na het inleveren van de bus en heb ik ze zelf deze bovenstaande ervaring gestuurd. Ik kreeg een mail terug dat de compensatie €75 euro was. €75 voor 6 dagen ellende, ik snap niet hoe je dat als redelijk kunt zien.

Je snapt dat ik hier nooit meer terug kom en wil je alvast voorbereiden op de “service” van Busterrent.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Bus niet schoon
Slecht onderhouden bus
Problemen onderweg zonder oplossing

reacties: