Reviews van deze auteur

Easyterra

Review over EasyTerra

Wij hebben al diverse malen gebruik gemaakt van EasyTerra om een huur auto te vinden in diverse landen. We krijgen altijd de meest effici├źnte aanbiedingen en we worden ook altijd gevraagd naar onze beoordeling van de betreffende auto verhuurder. Er is weleens een enkele issues geweest met een verhuurder maar EasyTerra heeft dit in de aftersales keurig opgepakt. We bevelen EasyTerra dan ook van harte aan.

Een nadeel is natuurlijk wel dat je steeds andere auto verhuurders krijgt en je niet in aanmerking komt voor een snellere afhandeling als voorkeursklant van een bepaalde autoverhuurder

EasyTerra - Goede ervaringen

Review over EasyTerra

Ik heb nu 3x via EasyTerra een auto gehuurd en altijd een goede ervaring gehad.

De 1e keer in 2013 bij Centauro een prima auto gehuurd via Easyterra. Ik moest toen alleen wel veel geld betalen voor een volle tank die ik leeg kon inleveren. Maar aangezien ik slechts de helft van de tank heb leeg gereden, kon dit niet uit. Het zou mooi zijn als EasyTerra duidelijk kan laten zien op de website wanneer je beter kan kiezen voor een volle tank die je ook weer vol kan inleveren.

In het voorjaar van dit jaar een auto gehuurd op Lissabon vliegveld bij Driveon. Door omstandigheden ging de reis niet door. Ik wilde de auto daardoor annuleren, dit moest alleen wel telefonisch, het kon niet via de website. Maar verder geen probleem, het geld is teruggestort op mijn creditcard.

Vorige maand een auto gehuurd via EasyTerra op vliegveld Pisa bij Thrifty voor een paar dagen Toscane. Ik heb bewust gekozen voor een volle tank die ik ook weer vol moest inleveren en geen eigen risico. Hierdoor weet ik door eerdere ervaringen met auto's huren dat ik niet voor verassingen kom te staan bij de balie van de autoverhuurder.

Sterke punten
- Goede prijzen
- Makkelijk annuleren via de telefoon.
- Prima ervaring met de klantenservice

Zwakke punten
EasyTerra zou duidelijker mogen maken op de website dat je in de meeste gevallen het beste voor een volle tank kan kiezen die je ook weer vol moet inleveren omdat je dan voordeliger uit bent.

reacties: