EasyTerra - Goede ervaringen

EasyTerra - Goede ervaringen

Ik heb nu 3x via EasyTerra een auto gehuurd en altijd een goede ervaring gehad.

De 1e keer in 2013 bij Centauro een prima auto gehuurd via Easyterra. Ik moest toen alleen wel veel geld betalen voor een volle tank die ik leeg kon inleveren. Maar aangezien ik slechts de helft van de tank heb leeg gereden, kon dit niet uit. Het zou mooi zijn als EasyTerra duidelijk kan laten zien op de website wanneer je beter kan kiezen voor een volle tank die je ook weer vol kan inleveren.

In het voorjaar van dit jaar een auto gehuurd op Lissabon vliegveld bij Driveon. Door omstandigheden ging de reis niet door. Ik wilde de auto daardoor annuleren, dit moest alleen wel telefonisch, het kon niet via de website. Maar verder geen probleem, het geld is teruggestort op mijn creditcard.

Vorige maand een auto gehuurd via EasyTerra op vliegveld Pisa bij Thrifty voor een paar dagen Toscane. Ik heb bewust gekozen voor een volle tank die ik ook weer vol moest inleveren en geen eigen risico. Hierdoor weet ik door eerdere ervaringen met auto's huren dat ik niet voor verassingen kom te staan bij de balie van de autoverhuurder.

Sterke punten
- Goede prijzen
- Makkelijk annuleren via de telefoon.
- Prima ervaring met de klantenservice

Zwakke punten
EasyTerra zou duidelijker mogen maken op de website dat je in de meeste gevallen het beste voor een volle tank kan kiezen die je ook weer vol moet inleveren omdat je dan voordeliger uit bent.

Bezoek EasyTerra Reviews over EasyTerra

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over EasyTerra
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden