Auto huren bij Auto Europe

Auto huren bij Auto Europe

5 februari 2017

Auto Europe is een autohuur bemiddelaar, die zorgt voor aantrekkelijke kortingen en tarieven bij lokale en internationale autoverhuurbedrijven. Het bedrijf is onafhankelijk en geen vertegenwoordiger van een bepaald autoverhuurbedrijf. De naam en het adres van het autoverhuurbedrijf waar je de auto wordt huurt, staat bovenaan de voucher vermeld.

Samenwerking met lokale en internationale autoverhuurbedrijven

Auto Europe werkt samen met een groot aantal internationale autoverhuurbedrijven, zoals Hertz, Europcar, Avis en Budget. Maar werkt tevens samen met verschillende lokale autoverhuurders. Bij Auto Europe kun je op meer dan 8.000 wereldwijd een auto huren. De missie van Auto Europe is de beste service en kwalitatieve auto’s aanbieden. Dankzij zestig jaar ervaring in de autoverhuurbranche weet Auto Europe als geen ander in te spelen op de wensen en behoeften van klanten. Bij AutoEurope ben je op de juiste plek voor het huren van personenauto’s, bestelauto’s, campers, motors, chauffeur services. 

Onverslaanbare tarieven bij Auto

Auto Europe heeft onverslaanbare tarieven en is de enige in haar soort als het aankomt op concurrerende prijzen op het gebied van autohuur. Auto Europe is altijd op zoek naar manieren om haar klanten de beste prijzen aan te bieden. En als je bijvoorbeeld bij concurrent een goedkoper tarief tegenkomt, dan zal Auto Europe haar best doen om dit te overtreffen.

Leeftijd auto huren bij Auto Europe

De autoverhuurbedrijven hebben allemaal een andere minimumleeftijd voor de hoofdbestuurders van auto’s. De minimumleeftijd verschilt per land, verhuurbedrijf en autocategorie. In de meeste gevallen wordt er een toeslag in rekening gebracht voor jonge bestuurders. In principe kun je ervan uitgaan dat je minimaal 21 jaar oud moet zijn om een auto te huren en minimaal 1 jaar in bezit moet zijn van een geldig rijbewijs.

Annuleren of wijzigen van je boeking

Bij Auto Europe hoef je geen annulering- of wijzigingskosten te betalen als de annulering 48 uur van tevoren wordt doorgegeven. In geval van een wijziging van een reservering, is het op dat moment geldende tarief van toepassing. Restitutie is alleen mogelijk wanneer de boeking van de huurauto 48 uur vooraf de huurperiode wordt geannuleerd. Er is geen restitutie mogelijk als Auto Europe achteraf over de annulering van een boeking geïnformeerd.

Bij annulering zal Auto Europe een bedrag van dertig euro aan administratiekosten extra in rekening brengen. Het bedrijf kan niet overgaan tot restitutie als een klant bij het ophalen van de huurauto geen geldig rijbewijs of creditcard kan overleggen. Tevens wanneer een huurauto eerder wordt ingeleverd dan de afgesproken tijd is er geen restitutie mogelijk. 

Vouchers Auto Europe

Wanneer je de huurauto gaat ophalen moeten klanten de Auto Europe voucher overhandigen aan de balie. Op de vouchers van Auto Europe staat belangrijke informatie over de gereserveerde huurauto, de kosten en andere informatie. Wanneer je een telefonische reservering plaats, dan mailt of faxt Auto Europe na bevestiging van betaling meteen de voucher. Indien je besluit online een reservering te plaatsen, wordt de voucher gelijk na bevestiging van de betaling naar je gemaild. 

Het huurovereenkomst

Wanneer je de huurauto gaat ophalen, wordt er ter plekke een huurovereenkomst opgesteld. De voucher is dus niet het huurovereenkomst en daar kunnen rechten aan ontleend worden. Het huurovereenkomst is geldig op het moment dat beide partijen het ondertekend hebben. De bestuurder van de huurauto moet in een geldig identificatiebewijs, rijbewijs en een creditcard op eigen naam overhandigen. Dit is nodig voor de borgsom van de huurauto.

 

Bezoek AutoEurope

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden