Budget - 30 Reviews

Last updated: 9 december 2018
Budget Logo

6.9% aanbevolen, 30 Reviews

  1. Budget
  2. Budget Reviews
  3. Schrijf ook een review over Budget

Niet tevreden over Budget? Probeer dan eens SunnyCars.

Budget

Budget heeft een auto om aan al uw wensen tegemoet te komen. Of u nu op een korte zakenreis gaat, op vakantie gaat met de familie, of simpelweg een vervangende auto nodig heeft, bij Budget kunt u de juiste auto voor de juiste prijs op de juiste locatie vinden. Alle auto's in de vloot van Budget zijn betrouwbaar en goed onderhouden. Kies een kleinere auto voor stadsvervoer, of kies voor een meer luxueuze auto. Met meer dan vijftig jaar ervaring in autoverhuur kunt u op Budget vertrouwen voor de beste service voor de beste prijs.

Budget Details

Hits: 2097

URL: http://www.budget.nl/

Categorieën: Internationale Autoverhuurders

Reviews: 30


Budget reviews (30):

Budget - Budget oplichters

0

Review:
Ze vinken ongevraagd extra verzekeringen aan t.w.v. $400,-
Dit kun je niet zien op een tablet waarop je moet tekenen.

Oplichters
Arme verkopers op Provisie
Ondersteuning door hoofdkantoor

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oneerlijk

Gerron beveelt Budget NIET aan bij vrienden/bekenden

Budget - Auto gehuurd bij Budget

0

Review:
Auto gehuurd bij Budget, ophalen en terugbrengen in Luton (UK)
Bij het ophalen op 14-9-2018 aan de balie in Luton de nodige formulieren gekregen die ik moest tekenen.
Nadat mij de sleutels overhandigd waren vroeg ik wie er mee zou lopen naar de auto om eventuele schades te bekijken.
Men gaf als antwoord dat de man die dat normaliter doet boodschappen aan het doen was en over ongeveer een uurtje terug zou zijn.
Maar het was geen probleem,ik mocht de auto zo meenemen, er zijn helemaal geen schades aan drukte men mij op het hart.
Natuurlijk had ik geen zin om 1 uur te wachten en ben ik naar de auto gelopen en heb die kritisch bekeken en foto's gemaakt, ook van een piepklein deukje in het linker achterspatbord.
Bij terugkeer aan de balie vertelde men mij dat deze foto's voldoende bewijs waren om te voorkomen dat mij die reeds aanwezige schade aangerekend zou worden.
Vervolgens de auto meegenomen en na 3 dagen weer keurig (zonder schade) teruggebracht.

Een aantal weken later ontving ik een aangetekende brief waarin men mij aansprakelijk stelde voor de schade die ik ten tijde van het afhalen ook al geconstateerd had ( het deukje) plus krassen op een lichtmetalen velg.
de totale schade zou € 469,46 bedragen.
Men had er foto;s van bijgevoegd,de krassen op de velg zijn amper te zien, maar toch....

Vanzelfsprekend ben ik in verweer gegaan door hen de foto van het deukje dat ik ook al geconstateerd had te mailen.
Helaas had ik geen foto's gemaakt van de velgen omdat die mijns inziens niet beschadigd waren.
Na een aantal mailtjes heen- en weer gestuurd te hebben waarin ze zelf toegaven dat hun documentatie niet op orde was gaf men uiteindelijk toe dat ik het deukje in het achterspatbord niet toegebracht had maar wel de kras op de velg.
Men kwam mij "tegemoet" door geen administratiekosten te berekenen maar alleen de kosten voor het herstel van de velg ad € 89,-
Aangezien het niet de moeite waard is om voor dit bedrag er rechtshulp bij te betrekken heb ik het zo maar gelaten maar ik adviseer iedereen dringend om GEEN auto te huren bij Budget / Avis !

In principe zijn alle autoverhuurders oplichters die je lokken met goedkope huurprijzen op hun sites maar er niet bij vermelden dat er nog het e.e.a. bijgeteld moet worden zoals belasting en weet ik wat voor onzin.
Ook worden huurders allemaal voor het blok gezet om bij het afhalen een extra verzekering af te sluiten hetgeen vaak niet eens nodig is.
Maar als je daar zo aan de balie staat dan wordt je vaak zodanig geïntimideerd dat veel mensen die extra (dure) verzekering toch afsluiten.
Je kunt beter kijken of je een creditcard kunt aanschaffen waarmee je tot een bepaald bedrag ( vaak € 500,-) verzekerd bent tegen de schades die onder het eigen risico vallen.
Ook kun je in Nederland een verzekering afsluiten voor de dekking van alle "eigen risico" schades, dat kost maar € 5,50 per dag ( bij Allianz) Dat is vele malen goedkoper dan met dit soort malafide praktijken geconfronteerd te worden.
Let er trouwens ook goed op wat de hoogte van het eigen risico is als de auto gestolen wordt, die kan ook flink hoog zijn!
Kortom, zoals ik al zei zijn in principe alle autoverhuurders boeven, maar ik adviseer dringend om geen zaken met Budget / Avis te doen!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Ze proberen op malafide wijze extra geld te verdienen

Jos beveelt Budget NIET aan bij vrienden/bekenden

Budget - Nooit weer Budget/Avis

0

Review:
September 2018,10 dagen huurauto Catania Sicilië. Thuis geboekt én betaald. s Avonds aangekomen, méér dan een uur gedoe over onze Fiat 500, grotere auto, extra verzekering, volle tank afkopen enz enz,in eerste instantie een vriendelijke medewerker maar na 4x alles uitprinten niet meer zo vriendelijk. Moesten uiteindelijk €615 bijbetalen voor extra verzekering, gingen hier niet mee akkoord. Gelukkig vaker een auto gehuurd anders heb je dit niet eens in de gaten.... Uiteindelijk maar volle tank afgekocht voor €63 zodat we konden gaan. Gelijk geen goed gevoel over dit bedrijf!Bij inleveren auto lichte schade onderaan de auto, wat we niet gezien hebben bij het ophalen in het donker. €300 en €100 administratie kosten zei de medewerker, geprobeerd om uit te leggen dat wij geen schade hebben gereden maar niet voor rede vatbaar. Boos én zonder te tekenen weg gegaan, thuis €463 van de creditcard afgeschreven. Oplichters zijn het, bijna €700 betaald voor 10 dagen een Fiat 500. 1x maar nooit weer Budget/Avis! U bent gewaarschuwd!Zie de andere reviews!

Sterke punten:
Nvt op zo'n manier van auto's verhuren

Zwakke punten:
Zie review

José Bruin beveelt Budget NIET aan bij vrienden/bekenden

Budget - Oplichters

1

Review:
Op 3 september een auto opgehaald bij budget rental te Denver Colorado. De man achter de balie laten zien dat we alles al betaald hadden (672 euro) bij car rental, inclusief alle verzekeringen. Mooie prijs voor 23 dagen. Hij vertelde dat een borg nodig was en dat voor eventuele kosten van boetes, tol
e.d. een bedrag gereserveerd zou worden. Ik kende dat van andere verhuurders dus dat was ok wat mij betreft. Na de huurperiode bleek 882 euro te zijn afgeschreven van mijn creditcard. Ongelooflijk wat een oplichters. Op de overeenkomst staan verzekeringen en een upgrade waar ik niet voor heb getekend. Ga niet met deze mensen in zee. Ben nog bezig om mijn geld terug te krijgen.

Sterke punten:
De auto zelf was ok

Zwakke punten:
Het zijn oplichters.

Nick beveelt Budget NIET aan bij vrienden/bekenden

Budget - Budgetrent doelbewuste oplichting

2

Review:
18 Augustus op vliegveld Malaga via Easy Terra (online thuis al gereserveerd en betaald) auto gaan ophalen bij Budgetrent/Avis. Was laat en erg heet. Medewerker had een leuke upgrade voor ons,met flinke korting zij hij. Telkens heb ik gevraagd wat het me dan extra kost. 87 euro was steeds het antwoord. En dan had ik navigatie erbij, wat ik dacht ik ook al bij Easy Terra had afgesproken. Voor 87 euro meer voor 12 dagen van een Seat naar BMW 116 diesel leek mij een goede deal.
Ik heb alleen op een scherm het contract gezien en hij liep de wirwar aan cijfers door, in het spaans. Ik en mijn partner, hebben nooit het totaalbedrag, dat ca. 414 euro (extra dus) was, gezien. Blijkbaar is dat afgeschermd geweest. Het is ook niet begrijpelijk dar ik een auto huur voor 355,- euro en dan een upgrade zou kiezen van 414,- daar bovenop. Dat is nogal inlogisch.
Handtekening heb ik vij de balie op scherm gezet, maar zeker niet met te incasseren bedrag van 414,-.
Toen ik enkele dagen later, we waren in Cordoba, het per mail gestuurde contract eens bekeek zag ik direct die 414,- staan. Gepropeerd te mailen, geen resultaat, geprobeerd te bellen met nummer op contract maar kreeg steeds de melding dat nummer niet actief was. Uiteindelijk naar Budgetrent/Avis in Nederland gebeld. Die konden blijkbaar niks anders doen dan mijn grieven noteren. Voor wat jet waard is. Nu, vanmiddag op vliegveld teruggekomen en auto ingeleverd. Toeval if niet maar diezelfde medewerler die de uitgifte had gedaan, nam nu het voertuig in. Ik heb, met een wat verheven stem uitleg gevraagd en hem aangesproken op zijn bewust misleidend hamdelen. Natuurlijk was het allemaal niet waar wat ik zei en verwes me naar de overeenkomst. Oberigens zag ik later dat ook gewoon 55 euro aan Easy Terra bij mij in rekening was gebracht. Dus Budgetrent neem het contract ober maar laat bij de vergoeding aan Easy Terra betalen!
Dit zal nog gevolg hebben.

Mensen ga niet met Budgetrent in zee. Er kan blijkbar sprake van oplichting zijn. Of dat voor alle filialen zo is weet ik niet. Kantoor Malaga dus wel. Hier is bewust misleidt. Ik begrijp dat medewerkers op omzet worden beloond, dus dan is de kans op dit soort praktijken ook groter.

Sterke punten:
Gemak lenen en retourneren

Zwakke punten:
Gewiekstheid van geld uit je te kloppen, de zaak t3 flessen

Derickx beveelt Budget NIET aan bij vrienden/bekenden

Budget - Budget Valencia Airport

0

Review:
+: Ik kreeg een mooie, goedwerkende auto.

-: Lange wachttijd aan de balie (+- 1 uur), ondanks reservering.
-: De sleutel leverde ik op tijd in bij een onbemande box. Alsnog probeerde het bedrijf €20,- af te schrijven voor het te laat inleveren. Reken op 20 minuten bellen om je geld terug te krijgen.
-: Geen notificaties van extra geldsommen die worden afgeschreven.

Budget - Verborgen kosten en geen contact te krijgen met Bu

0

Review:
Op 31 mei 2018 auto opgehaald op de luchthaven van Madeira. Ik heb mij laten overhalen voor een update tegen lage kosten. Bij de afrekening werden meer kosten en toeslagen in rekening gebracht en extra brandstofkosten terwijl auto afgetankt was ingeleverd. Bij inleveren moest de sleutel in een box worden gedaan, dus geen persoonlijke nacontrole.
Ook betrokken geraakt bij een aanrijding buiten mijn schuld. Direct werd groot bedrag afgeschreven van de creditcard. Tot op heden is het onmogelijk om contact te krijgen met Budget. Bij de "klantenservice" word je telkens met een kluitje in het riet gestuurd. Er wordt domweg geen contact met je opgenomen over de afwikkeling. Nu terugstorting geeist, maar wederom een standaard antwoordmail zonder uitleg of persoonlijk contact.
En autoverhuurder waar je gefrustreerd van raakt.

Sterke punten:
Absloluut geen.

Zwakke punten:
Zadelen je op met extra kosten.
Niet transparant.
Geen contact mee te krijgen.

Ron beveelt Budget NIET aan bij vrienden/bekenden

Budget - Goochelen met papieren

0

Review:
Na in april een auto bij de luchtvaartmaatschappij te hebben gereserveerd.
Arriveerden wij op 17 juni op het vliegveld van Zagreb bij budget.
Dit was de eerste keer auto huur en was op m'n hoede helaas, een soort balletje, balletje met papieren.
Ik kreeg een A4 dubbel gevouwen in de breedte en moest mijn persoonlijke gegevens controleren ook de hoeveelheid in de tank en de auto zelf stond getekend op het formulier of ik even wilde tekenen voor ontvangst van de auto digitaal met een pen.
Vervolgens gegoochel met de creditcard en het bonnetje met de borgsom aan het papier geniet.
Ondertussen stond er op een 1/4 deel van de A4 (wat ik niet gezien had) een factuur van veel euros aan verzekeringen waar ik dus voor getekend had.
2 juli auto ingeleverd gisteren de factuur gehad en nu gezien dat dit bedrag op 2 juli is gereserveerd op m'n creditcard op 3 juli niet gezien.
Nu zal de lange weg beginnen om dat bedrag in m'n zak te houden.
Flinke kater na een mooie vakantie bedankt budget nooit meer.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Verzekeringsfraude

Alex beveelt Budget NIET aan bij vrienden/bekenden

Budget - Onterechte kosten achteraf van creditcard afgeschr

0

Review:
Aangezien wij al heel vaak auto’s gehuurd hebben in het buitenland. Zijn wij zeer allert en op de hoogte van de verkoop praatjes aan de balie bij ophalen van de auto. Zo ook afgelopen keer. Bij thuiskomt zien we dat er toch extra kosten in rekening zijn gebracht voor een extra uitbreide pechhulpdienst. Dit hebben wij absoluut niet afgesproken aan de balie. Na contact met Budget/Avis groep zeggen ze dat hier voor getekend hebben aan de balie. En krijgen meerdere A4 bladzijden toegestuurd. Ik kan het nergens terug vinden. Maar is ook haast niet te ontcijferen al die cijfertjes. Nogmaals meerdere malen contact opgenomen. Maar krijgen nul reactie. Nu Visa ingelicht en wordt vervolgd. Nooit bij Budget en of Avis huren. Bij Europe car nooit dit probleem gehad.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Vreselijke lange wachtrij. Waarschijnlijk om de mensen zo veel mogelijk extra’s aan te smeren. Al zeg je nee, wordt het wel aan de huur toegevoegd. Zonder mondelinge toestemming. En een hele langzame auto. Je moest hem bijna de berg op duwen

Tom beveelt Budget NIET aan bij vrienden/bekenden

Budget - Ongehoord hoge schadevergoeding

0

Review:
Bij het inleveren van onze wagen was er een lijntje verf, van ongeveer 3cm af van het kofferdeksel, waar in een ondergrondse garage het kofferdeksel het plafond geraakt had. Wij hadden dit zelf niet eens gezien, maar hiervoor werd ons 392 euro aangerekend. Toen ik opmerkte dat dit wel héél erg veel was voor een bijna onzichtbare schade, zei de man mij dat het maar een schatting was. Dus tekende ik maar gezien we onze vlucht moesten halen. De volgende dag was dit reeds afgeschreven van mijn kredietkaart. Bij firefly, een goedkope huurmaatschappij hadden we een aantal maanden ervoor een grote kras en daar werd helemaal niets voor aangerekend. Bij budget boek ik nooit meer

De Wilde C beveelt Budget NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Budget

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Budget aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Budget aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Budget


DMCA.com Protection Status