Al meer dan 56 jaar is Auto Europe marktleider in wereldwijde autoverhuur. De laatste jaren hebben wij onze service uitgebreid: op meer dan 8.000 verhuurlocaties in meer dan 130 landen wereldwijd bemiddelen wij huurauto's, motoren, sportwagens en luxeauto's en transfer en chauffeur en services.


Algemeen

Auto Europe is een autohuurbemiddelaar, die zorgt voor kortingen en speciale tarieven bij zowel lokale autoverhuurbedrijven alsook bekende internationale autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Avis en Europcar. Auto Europe is onafhankelijk en is geen vertegenwoordiger van een bepaald autoverhuurbedrijf. De naam en het adres van het verhuurbedrijf waar de auto wordt gehuurd, staan bovenaan de voucher vermeld.


Wijziging- of annuleringskosten

Auto Europe hanteert geen annulering- of wijzigingskosten, tenzij de annulering 48 uur voor het begin van de huurperiode van de auto wordt doorgegeven. Indien een reservering wordt gewijzigd, dan is het op dat moment geldende tarief van toepassing. Er is geen restitutie mogelijk wanneer de boeking van de huurauto 48 uur voor het begin van de huurperiode wordt geannuleerd. Er is tevens geen restitutie mogelijk als Auto Europe pas na de geplande ophaaldatum over de annulering is geïnformeerd. Bij annulering als gevolg van een officiële Force Majeur zal Auto Europe slechts 30 euro aan administratiekosten in rekening brengen. Auto Europe kan niet overgaan tot restitutie indien de klant bij het ophalen van de huurauto geen geldig rijbewijs kan overleggen. Daarnaast is restitutie ook niet mogelijk indien de klant geen geldige creditcard aan de balie kan overleggen. Ook wanneer de huurauto eerder wordt ingeleverd is er geen restitutie mogelijk.


Verzekering

Veel klanten vragen zich af hoe het staat met de verzekering als zij een auto gaan huren. Wanneer klanten via een autohuurbemiddelaar een auto huren, dan wordt de verzekering verzorgt door de autoverhuurder waar de klant de auto in ontvangst neemt. Auto Europe geeft klanten een overzicht van de belangrijkste voorwaarden hun voucher.


Vouchers

Bij het afhalen van een huurauto moeten klanten hun Auto Europe voucher overleggen. Deze vouchers bevatten specifieke informatie betreffende de gereserveerde huurauto, het tarief en andere gegevens. Indien klanten een telefonische reservering plaatsen, dan wordt de voucher direct na de betaling gemaild of gefaxt. Indien klanten online betalen, dan wordt de voucher direct na de betaling naar hen gemaild. Ten tijde van het ophalen van de huurauto, wordt er ter plaatse een huurovereenkomst opgesteld. De voucher is geen huurovereenkomst. De hoofdbestuurder van de auto dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort, rijbewijs en een creditcard op eigen naam. Dit in verband met de borgstelling ter plaatse.


Leeftijd bestuurders

De autoverhuurbedrijven hebben vereisen allemaal een minimumleeftijd bij hoofd- en extra bestuurders. De minimumleeftijd verschilt per land, verhuurbedrijf en autocategorie. In de meeste gevallen wordt er een toeslag in rekening gebracht voor jonge bestuurders.


Contactgegevens

Auto Europe Deutschland GmbH Landsberger Str. 155 80687 München Duitsland HRB 149828 AG München Reserveringsafdeling Gratis telefoonnummer: 0800 - 022 75 47 Telefoonnummer vanuit het buitenland: 0049 (0)89 220 615 53 Openingstijden: Ma t/m vrij: 08.30u tot 20.00u Zat: 09.00u tot 20.00u Zon- en feestdagen: 09.00u tot 20.00u E-mail: [email protected] Klantenservice Gratis telefoonnummer: 0800 - 022 75 47 Openingstijden: Ma t/m vrij: 09.00u tot 13.00u Zat en zo: Gesloten


Informatie over AutoEurope

Auto Europe werkt samen met een groot aantal internationale verhuurbedrijven, zoals Avis, Budget, Europcar en Hertz evenals met verschillende lokale autoverhuurders. AutoEurope heeft meer dan 8.000 locaties wereldwijd! De missie van Auto Europe is de beste service en een goed product aanbieden. Dankzij zestig jaar ervaring in de autoverhuurbranche weet Auto Europe goed in te spelen op de wensen en behoeften van klanten. Bij AutoEurope ben je terecht voor huurauto, camper, motorfiets, chauffeur services. AutoEurope heeft onverslaanbare tarieven en is de enige in haar soort als het aankomt op concurrerende prijzen op het gebied van autohuur. AutoEurope is altijd op zoek naar manieren om haar klanten de beste prijzen aan te bieden. Vind u bijvoorbeeld bij concurrent een goedkoper tarief? Dan zal AutoEurope haar best doen om dit te overtreffen. Auto Europe streeft ernaar om haar klanten van begin tot einde naar volle tevredenheid van dienst te zijn. Een klantgerichte service staat hoog in vaandel.


Ervaringen AutoEurope

De ervaringen van voorgaande klanten zijn te lezen op de website van AutoEurope. Op vergelijkautoverhuurders.nl zijn ook altijd beoordelingen te lezen over AutoEurope. De service van AutoEurope worden over het algemeen positief ervaren.


Klachten

De ervaringen van klanten zijn op de website van Auto Europe te lezen. Hier leest u de meest recente beoordelingen van Auto Europe klanten. Op de website kunt u gebruik maken van een menu waarmee je eenvoudig het land en de stad kan selecteren. Hierna verschijnt er een overzicht van de meest recente beoordelingen. Wil je een ervaring delen? Laat dan jouw beoordeling achter op Auto Europe en vergelijkautoverhuurders.nl.


Kortingen

Geldige aanbiedingen november 2016: De herfst sale van Hertz - Boek nu en bespaar tot 25%*! Via Auto Europe kan je profiteren van voordelige prijzen bij Hertz voor de beste kwaliteit. Indien u uiterlijk 14 november 2016 boekt en de huurauto uiterlijk 15 december 2016 ophaalt bespaart u met de herfst sale van Hertz tot wel 25%*! Weekend Special vanaf 38 euro Start jouw weekend voordelig met de Weekend Specials. Bovendien bespaar je extra wanneer je tijdens het weekend boekt; de prijzen zijn tijdens het weekend vaak goedkoper dan door de week. Gratis GPS op diverse bestemmingen Met deze upgrade bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd omdat je met een GPS geen onnodige omwegen zal maken. Niet alle huurauto's hebben een ingebouwd navigatiesysteem. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen om deze uitrusting aan je reservering toe te voegen. En nu kan dat zonder extra kosten! Tweede bestuurder inclusief de huurprijs! Boek nu en bespaar met de aanbieding "Tweede bestuurder gratis". Soms is er een situatie waarin een extra bestuurder een uitkomst is. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat meerdere personen de huurauto willen rijden. Met het gebruik van deze aanbieding hoeft u zich geen zorgen te maken over de extra kosten. Boek deze aanbieding in één van bestemmingen op de website en optimaliseer uw autohuur! Klanten van Auto Europe profiteren nu op diverse bestemmingen van gratis upgrades. Een upgrade kan variëren van een grotere categorie, tot een huurauto met een extra uitrusting. Dat betekent dus dat je een kleine auto kan huren en gratis kan upgraden naar een grotere auto met extra uitrustingen. Autoverhuur aanbiedingen in de USA | Gold Rate Bespaar op je volgende reis naar Noord-Amerika en boek de Gold Rate aanbieding van Auto Europe! Je kan deze aanbieding alleen boeken in de USA en in Canada. Lees meer over deze fantastische aanbieding op de website en wat je moet weten over een auto huren in de USA!


Auto Europe Video


Artikelen over AutoEurope

Auto huren bij Auto Europe

Auto Europe is een autohuur bemiddelaar, die zorgt voor aantrekkelijke kortingen en tarieven bij lokale en internationale autoverhuurbedrijven. Het bedrijf is onafhankelijk en geen vertegenwoordiger van een bepaald autoverhuurbedrijf. De naam en het adres van het autoverhuurbedrijf waar je de auto wordt huurt, staat bovenaan de voucher vermeld. Samenwerking met lokale en internationale autoverhuu ... [...]

AutoEurope Reviews

  Absoluut vermijden!

  Absoluut VERMIJDEN! Ik heb een geschil over een schade met Auto Europe, hierop heb ik via rechtsbijstand een advocate die via de formele weg de zaak aanvecht. Al 6 maanden lang NEGEERT Auto Europe deze zaak volledig; na meerdere brieven, belletjes, mails etc komt er GEEN ENKELE reactie. Telefonisch de juridische afdeling bereiken is mogelijk 2 dagen per week en de reactie daar is; het ligt bij onze juridische afdeling. Inhoudelijk wordt er niet gereageerd. De enige manier om deze zaak voort te zetten is via de Europese rechter. Ik vermoed dat Auto Europe deze werkwijze vaker hanteert om claims te vermijden, immers, welke consument kan een internationale rechtszaak financieren in zo'n geschil?
  Onbehoorlijk, schofterig en ontzettend naar voor de normale klant.
  Ik ben €3500,- kwijt, door een schade die door Auto Europe vergoed zou moeten worden.
  Absoluut niet mee in zee gaan, als er een probleem is; is er GEEN oplossing.

  Zwakke punten
  GEEN klantenservice of juridische afdeling bereikbaar.

  Oplichters

  340euro betaald in Bangkok. Geen auto. Extra kosten voot taxi van 70 euro.

  Sterke punten
  Geen, bagger

  Zwakke punten
  Alles

  Boek niet via Auto Europe - Interrent (goldcar) (EU1812178-98-1)

  Ik had een auto gehuurd via Auto Europe bij Interrent Rome airport. Daar aangekomen werd de credit card net geaccepteerd omdat die initialen bevatte ipv mijn uitgeschreven voornaam. Mijn master card is enkel met initialen en dient gewoon geaccepteerd te worden. Na veel bellen met Auto Europe (die niks konden/wilden doen) en Interrent overtuigen dat dit in NL gangbaar is kregen wij de auto niet mee. Zelf een brief van de Rabobank die een email stuurde waarin zij bevestigde dat ik de eigenaar ben van die credit card (met copy paspoort via de Rabobank gestuurd) werd niet eens bekeken. 2 uur bezig geweest en uiteindelijk geen auto mee gekregen (behalve als we 184 euro extra zouden betalen voor extra verzekering)....Wat een oplichters. AUto Europe reageert niet op ons verzoeze n om terugbetaling van ons huurbedrag. Ze willen overleggen met Interrent maar daar hebben wij geen overeenkomst mee gesloten wel met AUto Europe en die hebben wij ook betaald. Zij verzuimen en doen zaken met onbetrouwbare partner nl Interrent. Wij gaan nu onze rechtbijstand verzekeirng inschakelen om ons huurbedrag van rond 250 euro terug te krijgen. AUto is niet geleverd met volkoen geldige credit card op initialen. NErgens staat dat het een volledige uitgeschreven voornaam moet zijn. Enne Auto europe bevestigde dat ze vaker dit soort klachten krijgen over initialen op credit card. Maar ho maar om de klant in lichten dat dit voor problemen kan zorgen. Verder genoeg ruimte op cc maar dat is niet eens gecheckt omdat de cc bij voorbaat al niet werd geaccepteerd. KORTOM ZEER ONTEVREDEN. Wordt vast een rechtszaak want wij laten het er niet bij zitten.

  Zwakke punten
  komen overeenkomst niet na. Auto niet geleverd is verzuim, recht op huurteruggave. Lichten klanten niet goed in.

  Schandalig slecht!

  Schandalig slecht!
  Door een grote fout van Auto Europe was de gereserveerde auto er niet en ze boden geen alternatief. Daardoor heb ik ruim €1000 extra kosten moeten maken aan taxi's. En niks van mijn geld terug gekregen, ook niet mijn betaling voor de auto die er niet was. En ik word nu al 3 maanden aan het lijntje gehouden. Zeer slechte klantenservice en geen klantvriendelijkheid.

  Sterke punten
  Contact vermijden, daar zijn ze ijzersterk in.

  Zwakke punten
  De klantenservice is schandalig slecht. Maar ik lees daar ook erg veel klachten over. Ze reageren niet en houden je aan het lijntje.

  Bad experience

  Auto Europe is not taking full responsabilité of the reservations. This year in July We had to pay twice the price for our rental car pion arrival at our destination. Due to a bad communication in between auto europe and the car hiring company, the car was not available. The car rentaL company Made us pay twice the price to borain à car. Auto Europe is not taking responsbiliy for this mistake and is still arguing refunding the car rental. In our case it Will be the first but also the last time to rent a car via auto europe.

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  Taking responsability for their OWN mistakes

  Fraudeurs

  Jaren bij AutoEurope een auto gehuurd tot volle tevredenheid. Zelfs eerder een aantal keer bij Goldcar/Interrent in Malaga. Deze keer heeft Goldcar/Interrent bij het afhalen van de auto fraude gepleegd waardoor ik alleen de auto mee kon krijgen met dure verzekeringen erbij. Dat wilde ik niet waardoor ik uiteindelijk de auto niet heb meegekregen. Blijkt dat Goldcar/Interrent hier om bekend staat en dat het dus geregeld voorkomt. Apart verdienmodel van Goldcar/Interrent!
  AutoEurope moet hiervan op de hoogte zijn, of behoort hier althans van op de hoogte te zijn. Daarmee doen ze zaken met partners die niet schromen te frauderen en/of op te lichten en dus is AutoEurope zelf niet meer te vertrouwen. Klachtenafhandeling van hun is heel formeel en helaas op geen enkele wijze oplossingsgericht

  Zwakke punten
  Werken samen met verhuurbedrijven die frauderen en/of oplichten

  Pas op voor extra kosten , niet via auto Europe boeken

  Na het huren van een auto via Auto Europe/ Easy Terra werd ik bij het afhalen van de auto geconfronteerd met enorme extra kosten (bijna gelijk aan de reeds betaalde huurprijs). Voordat ik iets heb getekend heb ik eerst contact met een medewerker van Auto Europe opgenomen. Ondanks dat Auto Europe/ Easy Terra aangaf dat alle verplichte verzekeringen reeds in de betaalde som waren meegenomen bleek dat ik lokaal (Tanger Marokko) niet verzekerd zou zijn. De medewerker van Auto Europe bevestigde dit en adviseerde me de verzekeringen te nemen. Ik adviseer dan ook NIET via Auto Europe of Easy Terra te boeken om te voorkomen dat je met bijna dubbele kosten zit.
  Toen ik in Nederland terug kwam heb ik hier een klacht over ingediend. Antwoord van Auto Europe/Easy terra was :,, je bent zelf akkoord gegaan met de extra kosten '' . Met andere woorden je hebt pech gehad.

  Zwakke punten
  slechte klachtenafhandeling en verkeerde informatievoorziening waardoor extra kosten

  samenwerking met oplichter Interrent

  Na de eerste goede ervaring: auto via Orlando gebruikt nu via Autoeurope bij Interrent op Lanzarorte terecht gekomen. Deze voeren geen verhuurovereenkomst van Autoeurope uit maar bedienen zicht van overrulings techniek en hanteren slinkse manieren waarbij geld afgetroggeld word -onder supervisie van AutoEurop- die zich hieraan conformeerd.

  samenwerking met oplichter Interrent

  Na de eerste goede ervaring: auto via Orlando gebruikt nu via Autoeurope bij Interrent op Lanzarorte terecht gekomen.
  Deze voeren geen verhuurovereenkomst van Autoeurope uit maar bedienen zicht van overrulings techniek en
  hanteren slinkse manieren waarbij geld afgetroggeld word -onder supervisie van AutoEurop- die zich hieraan conformeerd.

  Copy paste antwoord op schade claim

  Huur auto verzekerd door Auto Europe DE.

  Laatste nacht voor het inleveren van de auto is er in de auto ingebroken. De deur was hierdoor beschadigd.
  Ik kwam hier pas achter bij het inleveren van de auto. Helaas geen tijd meer om een proces verbaal op te laten maken omdat er een vlucht gehaald moest worden.

  Alle gegevens met foto's aangeleverd en ik krijg elke keer het volgende antwoord terug.

  " Wij moeten u helaas mededelen dat de door u gemelde schade niet door Auto Europe gerestitueerd kan worden.
  De reden dat er op dit moment niet uitgekeerd kan worden, is dat u ons niet van alle noodzakelijke informatie heeft voorzien. Conform uw beschrijving was er een derde partij betrokken bij het ongeluk. "

  Dit is dus een copy paste antwoord wanneer er een schadeclaim wordt ingediend en er geen papieren zijn van een 3de partij. Ze kijken of alle papieren compleet zijn. Wanneer ze geen papieren van een 3de partij zien gaan ze niet over tot uitkeren en krijg je een copy paste in je mailbox.

  Echter heb ik geen ongeluk gehad maar is er ingebroken en heb ik helaas niet de gegevens van de persoon die in de auto heeft ingebroken.

  Dit is voor Auto Europe DE genoeg reden om er niet verder naar te kijken en niet uit te keren ondanks meerdere uitgebreide mailtjes te sturen met duidelijke uitleg over wat er gebeurd is. Aangevuld met foto's van de schade waarop te zien is dat de deur van de auto van de bovenzijde is geforceerd om binnen te breken.

  Sterke punten
  oplichten

  Zwakke punten
  Begrijpend lezen.
  Service.
  Humaan.

  Copy paste antwoord op schade claim

  Huur auto verzekerd door Auto Europe DE.

  Laatste nacht voor het inleveren van de auto is er in de auto ingebroken. De deur was hierdoor beschadigd.
  Ik kwam hier pas achter bij het inleveren van de auto. Helaas geen tijd meer om een proces verbaal op te laten maken omdat er een vlucht gehaald moest worden.

  Alle gegevens met foto's aangeleverd en ik krijg elke keer het volgende antwoord terug.

  " Wij moeten u helaas mededelen dat de door u gemelde schade niet door Auto Europe gerestitueerd kan worden.
  De reden dat er op dit moment niet uitgekeerd kan worden, is dat u ons niet van alle noodzakelijke informatie heeft voorzien. Conform uw beschrijving was er een derde partij betrokken bij het ongeluk. "

  Dit is dus een copy paste antwoord wanneer er een schadeclaim wordt ingediend en er geen papieren zijn van een 3de partij. Ze kijken of alle papieren compleet zijn. Wanneer ze geen papieren van een 3de partij zien gaan ze niet over tot uitkeren en krijg je een copy paste in je mailbox.

  Echter heb ik geen ongeluk gehad maar is er ingebroken en heb ik helaas niet de gegevens van de persoon die in de auto heeft ingebroken.

  Dit is voor Auto Europe DE genoeg reden om er niet verder naar te kijken en niet uit te keren ondanks meerdere uitgebreide mailtjes te sturen met duidelijke uitleg over wat er gebeurd is. Aangevuld met foto's van de schade waarop te zien is dat de deur van de auto van de bovenzijde is geforceerd om binnen te breken.

  Sterke punten
  oplichten

  Zwakke punten
  Begrijpend lezen.
  Service.
  Humaan.

Bezoek AutoEurope

Schrijf je eigen review