Auto huren bij Sixt

Auto huren bij Sixt

5 februari 2017

Bij autoverhuurbedrijf Sixt ben je terecht voor de beste huurauto's. In ruim 100 landen ter wereld zijn er meer dan 4000 vestigingen waar je een auto kan huren. Op vrijwel elke internationale luchthaven is er een Sixt autoverhuur te vinden. Wanneer je reserveert staat bij aankomst jouw gereserveerde auto al voor je klaar. Op deze manier kun je zonder tijdverlies jouw reis voortzetten bijvoorbeeld naar kantoor of naar huis.

Sixt autoverhuur heeft een groot aanbod diverse voertuigen en je vindt gegarandeerd een naar wens. Ga je voor een busje, een luxe auto, een SUV, een sportieve auto of een cabrio? Kijk snel naar de mogelijkheden bij de vestiging van jouw keuze. Een leenauto of een motor kun je ook huren Sixt autoverhuur. Hiervoor kan je altijd telefonisch contact opnemen of simpelweg een van de vestigingen bezoeken voor meer informatie.

Wil je nog extra opties? Tijdens het reserveren heb je de mogelijkheid om voor allerlei extra opties zoals een kinderzitje of een navigatiesysteem te kiezen. 

Sixt Autoverhuur in Nederland

In Nederland zijn er al meer dan 40 locaties van Sixt autoverhuur. Sixt is niet alleen voordelig, maar tevens een betrouwbare aanbieder die auto’s verhuurd. De auto's van dit autoverhuurbedrijf zijn doorgaans niet ouder dan zes maanden. Hierdoor ben je verzekerd dat je rijdt in kwalitatieve auto’s. Bij Sixt autoverhuur is het tevens mogelijk om voor een langere periode een auto te huren. Bijvoorbeeld wanneer je tijdelijk niet over je eigen vervoer beschikt door een ongeluk. De huurauto kan compleet geleverd worden met kinderstoeltjes en een navigatiesysteem. 

 

Leeftijd auto huren bij Sixt

In Nederland moet je minimaal 21 jaar oud zijn om een auto te huren. Daarnaast moet de huurder tevens ruim twee jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Voor het huren auto’s in de categorie ‘luxe auto’s ‘ is de minimum leeftijd 25 jaar oud. Studenten krijgen bij Sixt autoverhuur een aantrekkelijke studentenkorting!

Online reserveren

Het is mogelijk om een huurauto online te reserveren bij Sixt. Direct na de reservering een huurauto ontvang je een bevestiging van de boeking. Tevens profiteren klanten daarnaast van aantrekkelijke online tarieven. Deze zijn vele malen lager dan de reguliere tarieven zoals in een vestiging bijvoorbeeld. Je hebt tot uiterlijk twee uur voor het afhalen van de huurauto en uiterlijk vier uur voor vestigingen van Boels. Voor huurauto’s zoals  jeeps en cabrio's moet je minimaal 24 uur van tevoren reserveren

Sixt Express Card

Klanten van Sixt autoverhuur hebben de mogelijkheid om een exclusieve klantenkaart aan te vragen. Een persoonlijke Sixt Express Card kan gemakkelijk online worden aangevraagd. Op de website van het autoverhuurbedrijf kan men kiezen voor 'Sixt Express'. Er zal een online formulier ingevuld worden. Na het volledig invullen van het formulier kun je de aanvraag verzenden door op  'aanvraag verzenden' te klikken. Hetzelfde formulier dient tevens ondertekend opgestuurd te worden naar Sixt autoverhuur. De Sixt Express Card wordt vervolgens naar de klant gestuurd. 

Als houder van de klantenkaart kunnen mensen profiteren van de volgende voordelen: 

  • Sneller auto’s huren zonder te hoeven wachten.
  • Je hebt de mogelijkheid om de self service aanbod zoals CarExpress via een automaat of een mobiele telefoon gebruiken.
  • Extra bonus miles of punten ontvangen via de verschillende bedrijven waar Sixt autoverhuur mee samenwerkt.

 

Bezoek Sixt

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden