Welkom bij Hertz Autoverhuur. Huur nu een auto online bij één van onze wereldwijde vestigingen. Met meer dan 90 jaar ervaring in de auto- en bestelwagenverhuur, profiteert u van onze grote selectie huurauto's die direct te reserveren zijn. Herz.nl is de beste plek om uw auto te huren omdat u dan meteen gebruik kunt maken van de beste prijs en laatste aanbiedingen.U kunt kiezen of u meteen wilt betalen bij de reservering, of later wanneer u de auto heeft gehuurd en weer inlevert. Reserveer meteen!

Voertuig huren

Klanten kunnen bij Hertz terecht voor het huren van auto's, bestelbusjes en vrachtwagens. Dit bedrijf is wereldwijd vertegenwoordigd en is is overal te vinden. Via de website kunnen klanten eenvoudig hun gewenste voertuig reserveren en of huren. Op de website kan men ook zien wat het aanbod is en wat de kosten voor het huren van een auto zijn. Daarnaast kan men op de website ook profiteren van scherpe aanbiedingen.


Op vakantie

Klanten die op vakantie gaan en op de plaats van bestemming een auto willen huren, kunnen gerust een huurauto boeken op de website van Hertz. Men voorkomt onnodig verlies van vakantietijd door online alles te regelen. Het regelen van een huurauto op de plek van bestemming kan onnodig tijd kosten. Het kan ook voorkomen dat de auto, die de klant wilt huren, niet meer beschikbaar is.


Bestelbus huren

Indien klanten van plan zijn te verhuizen of iets groots moeten verplaatsen, dan kunnen zij een bestelbus huren bij Hertz. Bij Hertz kan men namelijk kiezen tussen kleine, maar ook grote busjes. Klanten kunnen zichzelf heel wat moeite besparen door een geschikte busje te huren. Vele malen op en neer rijden is in dit geval niet meer nodig. Daarnaast kan de huurauto of het busje afgeleverd worden op een andere locatie, dan het adres waar het afgehaald is geworden.


Leeftijd bestuurders

Om een auto te huren bij Hertz moet de bestuurder minimaal 21 jaar zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Daarnaast moet de bestuurder ook een geldige creditcard, bewijs van adresgegevens en een mobielnummer of e- mail adres doorgeven. Dit is van belang om de reserveringsgegevens op te kunnen sturen voor de klant.


Extra kosten

Behalve de kilometerkosten (indien van toepassing) worden er geen andere kosten in rekening gebracht mits de klant te maken krijgt met schade of een bekeuringen. Aan klanten wordt gevraagd om zuinig met de auto's om te gaan, de auto op tijd in te leveren en er voor te zorgen dat de brandstof tank ten minste kwart vol zit. Daarnaast is het verboden te roken in de auto en huisdieren mee te nemen. In geval van een ongeluk of als het voertuig beschadigd raakt, dan wordt aan klanten gevraagd om contact op te nemen met de klantenservice van Hertz.


Contact gegevens

Hertz is te bereiken via het telefoonnummer 070 770 9213 of via het e- mail adres [email protected].


Hertz Video


Artikelen over Hertz

Hertz Korting: 25% winter sale korting

Reserveer voor 30 januari een auto bij Hertz en ontvang 30% korting. De code is geldig tijdens de huurperiode tot en met 31 maart 2015. Gebruik tijdens de boeking de volgende code: CPD code: ... [...]

Hertz Reviews

  Super slechte service oslo

  Mijn dochter en een vriendin zijn wezen wandelen door de natuur van Noorwegen
  Om op hun bestemming te komen moesten ze 2 uur rijden van Oslo
  Bij de vlucht en bungalow hebben ze gelijk een auto geboekt bij hertz
  Ze hebben een prima week gehad
  Maar op de ochtend van de terug reis lag er 20 cm sneeuw
  En omdat ze vast stonden hebben de mensen van het park hun geholpen om op de weg te komen
  Maar werd gelijk gezegd dat ze absoluut niet met deze auto mochten rijden omdat er zomerbanden onder zaten
  Ze hebben hertz gebeld en die zei ook dat ze niet mochten rijden en dat de auto werd opgehaald
  Maar omdat er geen vervangend vervoer was moesten ze met de bus naar oslo omdat ze nu te laat voor de vlucht waren hebben ze extra kosten moeten maken zoals overboeking hotel en bus waren ze ruim 300 euro per persoon extra kwijt
  En nu geef HERTZ niet thuis omdat ze hadden moeten dat ze met zomerbanden niet in de sneeuw mogen rijden
  Ik raad iedereen aan om nooit bij hertz te huren dit is beneden elke service en verplichting van zo.n bedrijf

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Alles doen om hun schuld niet te erkennen

  Verschrikkelijke klantenservic

  De locatie en de autohuur is prima. De klantenservice is echt dramatisch. Het is onmogelijk hertz telefonisch te bereiken en kan alleen per mail. Per mail copy pasten ze antwoorden van de veelgestelde vragen en gaan ze niet in op je klacht. De chatfunctie is ook al beroerd, na een half uur wachten ben ik nog steeds de eerst wachtende.

  Ik heb een bus gehuurd en ben naar zweden gegaan. Ik moet in zweden tol betalen in gothenburg.
  Hertz krijgt een keer per maand een overzicht van the swedish transport agency van ALLE tol die al hun gehuurde auto's moeten betalen.

  Omdat mijn tol op 1 juni was moet ik alle tol van alle gehuurde auto's over de hele maand juni betalen omdat blijkbaar hertz niet naar de hele bijlage kan kijken en ziet dat het een gecombineerde rekening is van al hun voertuigen.

  En voor deze dienst betaal ik ook nog eens 32 euro administratiekosten.

  Nu al tweemaal per mail uitgelegd wat het probleem is en dat ze de rekening moeten uitsplitsen en verdelen over de verschillende huurders.

  Hun antwoord: als ik bezwaar heb tegen de heffing moet ik me wenden tot the swedish transport agency.

  Ik betaal nu alle tol van alle huurders van hertz die in juni in zweden tol moeten betalen.....

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  klantenservice, bereikbaarheid

  de soap die Hertz heet...

  Ik probeerde in contact te komen met Hertz Dublin omdat ik iets in de huurauto had laten liggen. Alle mogelijkheden die de site biedt om in contact te komen met Hertz werken niet: mailformulier geeft, nadat je alle gegevens hebt ingevuld de boodschap: sorry maar we kunnen uw bericht niet versturen, stuur een mail...chat geeft telefoonnummer in Ierland dat "out of order" is en mail adres dat niet bestaat, telefoonnummer in Nederland dat bijna geheel uit keuzemenu's bestaat. Kies je de klantenservice dan krijg je weer eindeloze menu's die je alleen maar naar de site verwijzen.
  Uiteindelijk kies je maar een menu wat er niets mee te maken hebt om maar iemand aan de lijn te krijgen en dat blijkt dan een zeer behulpzame jongen te zijn die, al hoewel hij over schademeldingen gaat, moeite doet en je doorverbind met Dublin. Ondertussen ben je wel 2 uur verder en heb je de eerste reclamemail van hertz al in je mail....gggrrrr

  Sterke punten
  prima auto

  Zwakke punten
  bereikbaarheid en service

  Bad service

  We asked to return the car in pisa a few hours later. They told us no problem but didnt mention we had to pay for a whole day extra. But that was logically the said. For 3 extra hours? Redicialous!

  Sterke punten
  Bad service

  Zwakke punten
  Bad service.

Bezoek Hertz

Schrijf een review