InterRent - 91 Reviews

Last updated: 1 oktober 2019
InterRent Logo

7% aanbevolen, 91 Reviews

  1. InterRent
  2. InterRent Reviews
  3. Schrijf ook een review over InterRent

Niet tevreden over InterRent? Probeer dan eens Firefly Car Rental.

InterRent

InterRent is the new international low cost car hire brand from the Europcar group.
We offer car hire at market leading prices with no compromise on customer service.

InterRent Details

Hits: 1843

URL: https://www.interrent.com/

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 91


InterRent reviews (89):

InterRent - schade wat er al was

0

Review:
Eerste keer en NOOIT meer interrent! Een volledige bekraste auto moeten meenemen, het was snachts dus het park was er niemand aanwezig, om dan erna in een weer leeg park hem te moeten neerzetten. Een uur erna krijg ik al mail dat de wagen 4 schades heeft van 150€ per stuk. Ronduit SCHANDALIG! de auto was volledig bekrast en op het schade rapport stonden overal x'jes. Deze auto heeft op een parking bij ons verblijf geparkeerd gestaan. Ik ga hier verder mee! huur NOOIT een auto bij interrent

Sterke punten:
niets positief

Zwakke punten:
teveel van de creditcard halen, niemand aanwezig, dure schades vaststellen die er al waren.

OPLICHTERS TOT EN MET

Stephanie beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - In de lange wachtrij vervalt mijn reservatie ...

0

Review:
Een werk-congres in Nice centrum loopt wat uit en ik arriveer op de luchthaven van Nice 2 uur later dan afgesproken. De auto die ik wilde oppikken was op voorhand betaald. Aan de verhuurbalie van Interrent Nice staat een zeer lange wachtrij met enkele klanten die erg veel tijd innemen. Na 1,5 uur wachten ben ik eindelijk aan de beurt.
De medewerker van Interrent Nice deelt mij mee "je moest de auto afhalen binnen de 3 uur, je bent nu 0,5 uur te laat, dit is een no-show en daardoor is je reservatie vervallen."
Ik was wel degelijk binnen de 3 uur afhaaltijd aanwezig in het verhuurkantoor en daarenboven was de huurauto al betaald ... Trouwens van die periode van 3 uur afhaaltijd stond er nergens iets in mijn contract via Ryanair Car Hire.
Mijn auto was dus opnieuw verhuurd terwijl ik in de wachtrij vóór de balie stond ... Na een groot theater door de medewerker van Interrent Nice slaagde hij er toch nog in een andere auto op te snorren MAAR dan moest ik wel 200 € opleggen ... Dit was 3 maal het oorspronkelijke reeds betaalde bedrag ! Ik ben hier natuurlijk niet op ingegaan.
Interrent Nice en misschien zelfs Interrent in algemeen is zeer onbetrouwbaar, échte schurkenstreken. Als je nog kan, direct annuleren en andere autoverhuurder nemen. Ik huur wereldwijd al gedurende 25 jaar auto's maar dit had ik nog nooit meegemaakt ... in de wachtrij vervalt je reservatie !!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Luc B beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Wacht nog steeds op mijn borg...

0

Review:
Vergelijkbaar met andere reviews. Alles goed geregeld van te voren maar bij aankomst bleek dat de borg van 1220 euro niet gesplitst betaald mocht worden (wij hebben 2x creditcard limiet van 1000, dit was bij andere verhuurders nooit een probleem) waardoor wij de borg moesten pinnen. Bij inleveren van de auto zou de borg binnen 'a few days' worden terugbetaald. Inmiddels zijn we 'a few weeks' verder, maar nog geen cent terug gezien. Ik ben in staat om terug te vliegen om eigenhandig mijn borg op te gaan halen. Na telefoontjes en mailtjes, horen wij nu verder niks meer. Schandalig! Weten ook niet hoe we dit nu nog moeten oplossen.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Zie review

Suzan beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Slechte service en onvriendelijk

0

Review:
Boeking in Mallorca. Heel goedkoop maar medewerkers zijn onvriendelijk en ongeinteresseerd (helpen niet maar blijven op hun computerscherm kijken), praten Spaans onderling over de klanten.

Bovendien Super Cover verzekering afgesloten maar volgens de medewerker niet. Bijgevolg volledig eigen risico als borg moeten geven + 140 euro alvast afgeboekt voor brandstof (nog nooit meegemaakt).

Bij retourneren wordt de auto niet samen gecontroleerd dus je loopt een risico dat er plotseling schade wordt geconstateerd. Dit verliep echter zonder problemen (gelukkig).

Pascal beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - oplichters, nooit huren bij Interent

0

Review:
Op 13 juli 22:50lt zijn we in Lissabon aangekomen,via Car del mar hadden we een auto gehuurd. Bij Interent konden we de auto ophalen. aangekomen bij Interent begon de medewerker meteen te pushen om een extra verzekering te nemen. Hiermee gingen wij niet akkoord. Toen begon hij te zoeken naar foutjes van ons. De creditcard staat op beide namen van ons (we hebben ook een gezamenlijke rekening) Dit was niet goed volgens hem en we kregen de auto niet meer mee. Tenzij, wij een bedrag meer dan de autohuur al zelf was gingen betalen. Daar sta je dan midden in de nacht. Je kunt geen kant meer op en niemand is meer te bereiken. Dus toch maar betalen. Achteraf, ook niet slim van ons geweest. je kunt fluiten naar je centen.
Waardeloze firma, vroeger de beruchte Goldcar

Sterke punten:
geen sterke punten, niets absoluut niet huren daar. Oplichters

Zwakke punten:
slechte service, oplichting, onvriendelijk, onbeschoft,
oude auto. Moest in het donker tekenen voor de auto, hoe kun je nu in het donker een auto checken op schade .
Bij inlevering moest je digitaal tekenen voor iets wat je niet kunt lezen. Ik snap ook niet dat firma's zoals Car del Mal in zee gaat met deze boeven.

Pennings beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Interrent FARO

0

Review:
Auto gehuurd in pakket. Alles vooraf betaald. Easyjet had 5 uur vertraging, we hebben dit door het reisburo aan de autoverhuurder door laten geven. Aangekomen in Faro, geen aito meer in de bestelde klasse want u bent meer dan 4 uur te laat, daarna vervalt de reservering, ook al is deze al betaald!????!!! Uiteraard ook geen mail gekregen....WTF!...konden wel een grotere krijgen tegen bijbetaling. Na veel gezeik accoord, toen kwam er nog €1200 borg bij, €130 borg voor een volle tank, €18.70 voor het tolkastje/aanmelding en €75 borg snelweg..Ik wilde een foto van het contract nemen, flipten de twee aanwezige supervisors helemaal, dat was verboden, ze zouden de politie bellen, dus ik zei ok laat maar komen. Die kwam dus niet....Op mijn vraag of ze het normaal vonden om zo met klanten om te gaan en dat ze die dan zouden verliezen zeiden ze dat hun dat niet interesseerde! Bij de auto aangekomen was het een clio vol met deuken krassen etc. Er stonden 2 punten op de tekening!! Uiteindelijk over de 100 krassen en deuken geteld (werkte vroeger in aotospuiterij) andere auto hadden ze zogenaamd niet terwijl hele terrein vol stond met wel goede auto’s en ook nog in de klasse die er niet meer zou zijn.!! De man die moest noteren weigerde nog meer schades te noteren en liep uiteindelijk kwaad en al vloekend weg. Gezien het tijdstip en de vertragingen (dit kostte ook weer 1,5 uur)hebben we hem meegenomen en zelf de schade genoteerd en gefotografeerd en per mail bevestigd aan de reisorganisatie en interrent. Een grote oplichtersbende is het met zeer arrogant en onbeschoft personeel!! En ik heb al heel veel auto’s gehuurd in mijn leven over de hele wereld!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen correcte afspraken, onbeschoft personeel, een geboekte en reeds betaalde auto gewoon doorverhuren...dubbel betaald dus...onder tijdsdruk geniepig met allerlei extra’s die expliciet niet gewenst zijn, slechte auto leveren...kortom mega onbetrouwbaar!!! Oplichters van kaliber.

Johan beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Oplichters

0

Review:
Review
Interrent en Goldcar proberen je altijd extra te laten betalen ga je hier aan de balie niet op in, of je geeft aan alles at betaald te hebben bij het boeken kan je kiezen... (balie luchthaven Girona) bijbetalen of geen auto ze lijken goedkoop maar zijn het niet! het zijn oplichters

Sterke punten:
Geen!

B de Leeuw beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Oplichters

0

Review:
Pas terug van Malaga. Sluit mij aan bij alle negatieve reviews. Eén grote oplichterskliek, ben honderden euro's meer kwijt als gedacht. De auto was ok , maar stiekem bedrag innen van je creditkaart zonder daar openlijk over te communiceren is walgelijk. Ik acht Europe var daar medeverantwoordelijk voor

Sterke punten:
Auto was veel duurder maar ok.
Goed bedachte oplichtingspraktijken.

Zwakke punten:
Oplichtersbende

R.Ruiters beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Uiteindelijk kwam alles goed

0

Review:
Drie maanden geleden boekten we een vliegticket inclusief autohuur bij Expedia voor zes dagen naar Fuerteventura. De auto was gehuurd bij Interrent, vooruit betaald en verzekerd. Nadat we geboekt hadden gingen we op ons gemak de reviews bekijken van Interrent, daar schrokken wij enorm van. Toch dachten wij: als we goed opletten kunnen ze ons geen overbodige verzekeringen aansmeren, dus we waagden het er op. Bij het loket aangekomen werden wij vriendelijk ontvangen, we gaven onze creditkaart en moesten op een draagbaar apparaat een digitale handtekening zetten.
Een formulier werd uitgeprint, dichtgevouwen en met de autosleutel overhandigd. Dat ging vlot en viel erg mee, dachten we.
Toen we naar de auto liepen vouwden we het formulier open en tot onze schrik zagen we dat er van alles in rekening was gebracht, extra verzekeringen, benzine, smart return, en nog een aantal onduidelijke bedragen. De digitale handtekening was onder het formulier geplaatst, zonder dat we het hadden kunnen lezen. Afgezien van de vooruitbetaling was er € 214,= van de creditkaart afgetrokken.
In eerste instantie hij dachten wij: zullen we het maar laten gaan? Dan moet je terug naar het loket en misschien weer in de rij gaan staan. Toch zijn we teruggegaan en hebben de man aan het loket om opheldering gevraagd.
Aanvankelijk beweerde hij het gezegd te hebben, hij sprak een soort Spanglish, en of wij wel de voorwaarden goed hadden gelezen. Dat had ik, want ik was thuis al op het ergste voorbereid en had alle voorwaarden precies doorgelezen.
Ondanks de wachtenden in de rij achter mij moest ik toch met enige stemverheffing zeggen dat ik al die overbodige extras niet wilde en dat ik alleen wenste wat ik besteld had. De man sputterde tegen dat hij dan verplicht was een groot bedrag als borg van de creditcard af te trekken. Ik zei dat ik daar geen bezwaar tegen had, naar later bleek wat is dit € 921,= Hij vroeg mij opnieuw een digitale handtekening te zetten op zijn apparaat, maar weer kon ik niet lezen waar ik voor tekende en twijfelend heb ik het maar gedaan.
We zochten waar de auto moest staan en werden vriendelijk ontvangen door een man die de auto aanwees. Toen ik vroeg waar het formulier was waar eventuele beschadigingen van de auto op genoteerd stonden, keek hij mij verbaasd aan en zei: u bent toch overal voor verzekerd? Op mijn verzoek printte hij een schadeformulier uit waar ik de eventuele beschadigingen op moest intekenen. De auto had slechts 8000 km gereden en zag er prima uit, hoewel de achterkant enigszins in het donker stond zag ik geen beschadigingen. Uiteindelijk tevreden reden wij het terrein af.
Het was een prima auto, zelfs met Apple CarPlay. Bij het inleveren van de auto vroeg ik of hij hem helemaal wilde controleren en hoewel hij het niet nodig vond, deed hij dat. Ik vroeg hem om een bevestiging. Het ontvangstbewijs zou hij mij per e-mail sturen en dat gebeurde na 1 dag. De borgsom werd na een dag of twee weer teruggestort.

Sterke punten:
Uitstekende, zo goed als nieuwe auto met Apple CarPlay

Zwakke punten:
Digitale handtekening zetten op een apparaat, zonder dat je kunt zien waar je voor tekent. Als het contract wordt uitgeprint staan allerlei extra’s op die van je creditcard zijn afgetrokken.

Nick beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Walgelijke autoverhuurder

0

Review:
Bij de pick-up van mijn huurwagen zijn er verdoken kosten aangesmeerd onder het mom van "brandstof-waarborg".
Deze opties waren totaal niet nodig en werden toch op een listige en smerige manier aan mij onwetend "verkocht".

Sterke punten:
Het zijn gehaaide oplichters

Zwakke punten:
Het is een onbetrouwbare verhuurmaatschappij

Hardy beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over InterRent

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou InterRent aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou InterRent aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek InterRent


DMCA.com Protection Status