InterRent - 62 Reviews

Last updated: 8 juni 2018
InterRent Logo

8.5% aanbevolen, 62 Reviews

  1. InterRent
  2. InterRent Reviews
  3. Schrijf ook een review over InterRent

Niet tevreden over InterRent? Probeer dan eens AB Car Rental.

InterRent

InterRent is the new international low cost car hire brand from the Europcar group.
We offer car hire at market leading prices with no compromise on customer service.

InterRent Details

Hits: 1397

URL: https://www.interrent.com/

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 62


InterRent reviews (60):

InterRent - Krassenmakers

0

Review:
Bij Interrent huurauto in ontvangst genomen met een bijlage waarop aangegeven welke schade de auto heeft.
Aan de voorzijde onder de bumper een kleine kras, aangegeven op formulier, daarvoor moet ik tekenen. Bij eigen opname blijkt er op de achterbumper een grote scheur zit. Teruggegaan om dit alsnog op formulier te laten noteren. Wordt gedaan met daarbij paraaf van receptionist.
Bij retourneren wordt de oorspronkelijke schade als nieuw genoteerd, hiervoor wil men 370 euro in rekening brengen. Nadat ik aangeef dat deze schade op het uitgifteformulier al stond aangegeven wil men insinueren dat ik dit zelf op dit formulier achteraf heb aangekruisd, immers de kleur waarin dit aangemerkt staat is zwart terwijl de andere schade in blauw incl. paraaf is aangeduid. Na lang aandringen is de receptioniste bereid terug te zoeken het oude inleverformulier op te zoeken teneinde na te kijken deze schade daarop al vermeld stond. Na lang zoeken wordt verder zonder commentaar het schadeformulier verscheurd en ontvang ik een verklaring dat er niets aan de hand is! Maar door de verwarring die gesticht wordt had ik bijna het schadeformulier getekend; dan was ik 370 euro lichter geweest want de dame lichtte toe dat ik dan een tegenpartij had moeten hebben en die was er uiteraard niet!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Niet te vertrouwen en bovendien bleek de auto die zij mij hadden toegezegd zgn. niet beschikbaar te zijn, terwijl die auto er wel stond! Zo achteraf beschouwd een probeersel met deze auto met schade.

Bob du Mee beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Unannounced and unjustified credit card payment

0

Review:
One week after delivering the car in Malaga, Spain, without any comment and with a signed form, Interrent charged me extra EUR 43 without any information.

Jaap beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Wanpraktijken bij interrent

1

Review:
Als je geen verzekering afsluit bij interrent vinden ze zeker iets om dit bedrag toch te kunnen innen.
Ik had zogezegd een kras in de bumper die niet te zien was en ik kon niet veroorzaakt heb.
Dit kost mij 159 euro.Gangster praktijken!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
30 euro supplement als je na 22.oo uur aankomt terwijl men uw vluchtnummer heeft en perfect weet wanneer je aankomt wordt dit niet gemeld.

Schoukens beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Huur nooit bij InterRent

1

Review:
Mijn verhaal is wellicht niet nieuw. Autoverhuurbedrijf Inter-rent is een onvervalste bende oplichters. Tijdens mijn 4-daagse autohuur in de vlieghaven van Malaga, kreeg ik een onverzorgde vuile Fiat Panda ter beschikking. Hoewel ik een Citroën DS3 had gereserveerd, wilden ze me in eerste instantie een Opel Adam ter beschikking stellen. Een te klein model voor mijn doel. Na een fikse toeslag kreeg ik de Panda. Er stonden meerdere krassen op het koetswerk, de binnenbekleding was smerig en er zaten zelfs brandgaten in de zitting.
Bij het inleveren van de auto liep het helemaal fout. Plots merkten ze een kras(je) helemaal onderaan de bumper. Was helemaal niet erg zei de controleur, het ging hem wellicht om een oude kras. Binnen in het kantoor werd me plots een rekening gepresenteerd van meer dan 350 euro, voor een schade waar ik helemaal niets mee te maken had. Discussiëren hielp al helemaal niet. Kortom onthou één ding: HUUR NOOIT EEN AUTO BIJ INTER-RENT: HET ZIJN OPLICHTERS; MEN ZEGGE HET VOORT !!!

Sterke punten:
nihil

Zwakke punten:
malafide praktijken

Philip Van beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - NEVER USE THIS COMPANY

0

Review:
PLEASE reader do not ever use Interent to book a car. It will ruin your trip, it will cost you money and you will never get your money back

Jansen beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Prima ervaring

0

Review:
In Sicilië een auto gehuurd voor een week. Ophalen duurde wat lang want het was erg druk. Aan de balie werd niet moeilijk gedaan over extra verzekeringen. Na mijn "nee dank u wel" werden zonder verdere vragen de formulieren in gevuld en konden we de auto mee nemen. Door een ongeval hebben wij flinke schade aan de auto veroorzaakt. Zoveel dat we niet verder konden. Het noodnummer gebeld en binnen een uur stond er een sleepwagen. Die heeft de auto na het invullen van de nodige papieren mee genomen en een taxi gebeld om ons naar het hotel te brengen. Interrent heeft alles keurig afgehandeld. Bij de balie waar we alle papieren weer ingeleverd hebben waren ze ook geïnteresseerd of we zelf geen verwondingen hadden. De borg werd gewoon opgeheven na het inleveren van de papieren. Er is niets zomaar afgeschreven van de credit card. Na twee maanden kwam de rekening met de mededeling dat het bedrag na 14 dagen werd afgeschreven. Ook het bedrag op de rekening was normaal dus geen vage extra kosten.

Sterke punten:
Goede service

Zwakke punten:
Kan soms wat lang duren bij ophalen.

Birgit beveelt InterRent aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Nooit meer

0

Review:
NOOIT MEER


Het huren van een auto bij het verhuurbedrijf Interrent betekent: goed opletten!!
Wij huurden (in Nederland) voor een weekje Malaga een auto, een Skoda Octavia en dachten dat alles geregeld en afgekocht was. Het lange wachten bij de verhuurbalie hinderde ons niet (nummertje getrokken en wachten op je beurt). Eenmaal aan de beurt, geen Skoda Octavia en meteen een unheimisch gevoel. We moesten kiezen voor een Fiat 500L, die geen van ons vieren ooit gezien hadden. Deze zou vergelijkbaar zijn. We zouden er gemakkelijk in passen met bagage. Wij betwijfelden dit. De zeer vriendelijke dame achter de stelde een upgrade voor en we kwamen een veel grotere auto overeen.
Vervolgens werd het verzekeringsdeel doorlopen. Dit deel bleek niet voldoende afgedekt. Als wij ons niet bijverzekerden werd er op de creditcard 2000 euro geblokkeerd als borg bij eventuele schade. Wij dachten dit reeds in Nederland afgekocht te hebben. Enigszins in verwarring besloten we om de verzekering dan maar te nemen. Kosten 69 euro. De borg was nu 300,- bij schade (wij dachten dit dus al geregeld te hebben).
Afijn, de vriendelijke dame gaf ons de sleutels en de papieren waarop een schets van de reeds aanwezige schade op de auto en gaf ons het advies om zelf ook foto’s te maken van eventuele andere beschadigingen. Bij terugbrengen van de auto zou dit eventueel als bewijs kunnen dienen. Zij had drie beschadigingen aangegeven.
De inspectie moesten we zelf doen. Er was gekgenoeg geen medewerker beschikbaar om daarbij te zijn. Door haar luchtigheid over de afwikkeling bij aflevering zou je het foto’s maken bijna laten zitten want kleine krasjes waren geen probleem. Gelukkig hebben we veel foto’s gemaakt in de donkere garage want dat bleek achteraf hard nodig. Er was veel meer schade aan de auto, krassen, deukjes, eigenlijk te veel om door leken zoals wij in kaart te brengen. Achteraf lijkt dit sterk op een ‘belazer’tactiek.

Bij terugkomst werd de auto door een vriendelijke ‘zeer ervaren’ schadeobservator met een zaklamp nagelopen. Wij kregen de sleutels en papieren zonder verdere uitleg van de man terug, met de woorden dat we deze zo konden afgeven ondanks de lange rij wachtenden (we hoefden geen nummertje te trekken).
In de veronderstelling dat alles okay was, liep ik naar voren en gaf ik het pakketje aan dezelfde dame als de week daarvoor, die met een klant bezig was. Zij keek verstoord op. Ik moest wachten want met een vluchtige blik op het formulier constateerde ze ‘ meerdere schade plekken’.
Zeer onaangenaam verrast, gaf ik aan op luide toon dat ik dit niet okay vond. Doordat zij met een klant bezig was en kennelijk geen scène wilde, vroeg ze een collega die net even binnenkwam om de afwikkeling te doen.
Wij toonden onze foto’s. Mijn vriend had godzijdank veel foto’s gemaakt. Wij namen ze door en laat nou net een (door de donkere garage) slecht gelukte foto een beschadiging zijn, die vergoed moest worden. Dit namen wij niet. Toen de medewerker merkte dat we nog meer foto’s hadden, matigde hij zijn verdenking en ging toch maar akkoord.
Conclusie: een onbetrouwbaar bedrijf. Dat we mogelijk 69 euro te veel aan verzekering hebben betaald, gaan we nog na.
Kortom voor ons: EENS EN NOOIT MEER!

Groet
Jan

Jan beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - EEN RAMP

0

Review:
Wij hadden een reservatie gemaakt via rental cars bij interrent en daar had ik een volledige bescherming betaald. Bj aankomst bleek de man achter de balie geen gehoor te hebben voor het feit dat wij reeds een verzekering hadden. Na heel lang discussiëren smeerde hij ons een extra verzekering aan van 120 euro, bovenop de 68 euro die ik reeds betaalde bij rental cars. Voor een fiat 500 die de huurden voor 5 dagen (kostprijs ongeveer 60 euro) betaalden we dus een verzekering van om en bij de 210 euro. Dit was in Gran Canaria. Alsjeblieft, huur nooit een wagen bij interrent. Puur bedrog en afzetterij.

Sterke punten:
NIETS

Zwakke punten:
ALLES

CB beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - DIEVEN

0

Review:
InterRent, NOOIT mee samen werken!
Wij hebben op deze verhuurmaatschappij beroep gedaan om een auto in Tenerife te huren. 2 weken, 350€ voor een Fiat 500 inclusief een basisverzekering.
Eens aangekomen kregen we de wagen niet mee zonder een full option verzekering bij te nemen want we waren maar verzekerd voor 1.400€ max. Na bijna 1u hebben we deze extra verzekering (t.w.v. 245€) dan toch genomen. Bij inlevering zouden we een deposit/waarborg van 100€ terug krijgen. 2 weken na onze vakantie, hadden we nog steeds geen waarborg terug ontvangen. ZELF contact opgenomen met InterRent, zij hadden (dan pas) alles in orde gebracht en na maximum 10 dagen zou de 100€ opnieuw op mijn rekening staan. 10 dagen later, nog steeds geen waarborg terug gekregen. Opnieuw InterRent gecontacteerd en zij raden aan om contact op te nemen met de bank, en een bewijs te vragen dat deze terugbetaling niet zichtbaar is voor mij. Op basis hiervan kan ik dan bij de nodige instanties een terugbetaling opeisen. De bank gecontacteerd, zij vonden geen spoor van een terugbetaling. Bijgevolg moet ik Card stop contacteren en een betwistingsdossier inleveren op mijnkaart.be. M.a.w. heel mijn kaart wordt weer geblokkeerd, ik moet een nieuwe aanvragen... Wat een gedoe voor 100€ seg. En dat allemaal door deze dieven!

Margo beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - nooit meer InterRent

0

Review:
Ook wij zijn slachtoffer van InterRent - wij huren jaarlijks een paar keer een wagen bij diverse verhuurmaatschappijen - is de eerste keer dat zoiets gebeurt - enkel bij InterRent!

Wij ontvingen op 4 januari 2018 3 mails voor de periode van 6 dagen eind juli 2017 - er zal 3 maal € 45,= (€135,=) van creditkaart afgeschreven worden, administratiekosten van bekeuringen als omschrijving. Interrent Pisa

Ik had telefonisch contact met Europcar en InterRent - ik moest een mail sturen. Er zal later "misschien" een bekeuring van de politie volgen vanuit Italie. Ik ben ervan overtuigd dat wij geen enkele overtreding hebben begaan en wij hebben ook nog steeds niks ontvangen vanuit Italie.
Op mailverkeer krijg je alleen een automatische reactie en een kopie van de brief van de administratiekosten. Kopies van de zogezegde boetes kunnen ze niet bezorgen.

Zwakke punten:
een half jaar later moet je plots 135 € betalen zonder officieel document ter staving

Sabine beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over InterRent

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou InterRent aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou InterRent aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek InterRent


DMCA.com Protection Status