InterRent - 71 Reviews

Last updated: 17 september 2018
InterRent Logo

7.5% aanbevolen, 71 Reviews

  1. InterRent
  2. InterRent Reviews
  3. Schrijf ook een review over InterRent

Niet tevreden over InterRent? Probeer dan eens AB Car Rental.

InterRent

InterRent is the new international low cost car hire brand from the Europcar group.
We offer car hire at market leading prices with no compromise on customer service.

InterRent Details

Hits: 1472

URL: https://www.interrent.com/

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 71


InterRent reviews (69):

InterRent - Corrupte zaak!

0

Review:
Auto gehuurd via Rentalcars.com. De auto bleek van InterRent. Wij kwamen aan op de luchthaven Munchen. Bleek dat creditcard niet geaccepteerd werd van zus bestuurder met dezelfde naam. We moesten dit afkopen voor €25 per dag. Na even twijfelen wilden we dit toch. Toen werd ons medegedeeld dat de balie dicht was, dus dat het €50 extra ging kosten. Ook extra kosten €50 voor over de grens. Uiteindelijk €280 extra betaald voor autohuur 5 dagen. We werden schofterig behandeld, waarbij er gedreigd werd met politie. We kregen een auto mee met een Slowaaks nummerbord terwijl we in Duitsland waren. Corrpute mensen. Nooit huren!
En aan de reviews te zien waren wij niet de enige. RentalCars zelf was ook slecht bereikbaar, later zei iemand dat via het Engelse menu er wel een telefoonlijn is, moet je maar net weten...

Sterke punten:
geen, niet doen!

Zwakke punten:
corrupt, veel kosten achteraf, zeer slecht behandeld, zeer klantonvriendelijk.

MSpaargare beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Oplichting

0

Review:
Huren bij Interrent (onderdeel Europcar) is sterk af te raden! LNg verhaal kort: wachttijd van ca. 3 uur bij afhalen, vervelende discussie over extra zogenaamd benodigde verzekeringen (ook al had ik al voldoende verzekering geboekt) en last but not least een onterechte schadeclaim bij inleveren van €210 terwijl de auto al helemaal ‘verrot’ was en ze mijn foto als bewijs van al aanwezige schade niet voldoende duidelijk achtten!
Nooit meer Interrent (en europcar en easyterra!)!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zeer klantonvriendelijk.
Zeer kostbaar/duur achteraf!

Menzo beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Interrent is a criminal organisation.

0

Review:
Interrent is a criminal organisation. Deliberately providing misleading information. Crooks.

Sterke punten:
None

Ralph Spee beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Huur géén auto bij interrent!!

0

Review:
Als je op oud Zuid-Europese wijze wilt worden opgelicht ben je bij interrent in Brindisi aan het goede adres. Eerst moesten we méér dan twee uur wachten op het vliegveld voordat we werden opgehaald. Fijn hoor midden in de nacht, na een vlucht. Dan aangekomen bij het verhuurkantoor, bleek de door ons gereserveerde auto al te zijn verhuurd, want we waren te laat????? Dus moesten we zogezegd een upgrade nemen. Nee dus, want na een lange boze discussie bleek er opeens wél een auto te zijn weliswaar ongewassen en smerig. Maar ja, wat moet je midden in de nacht. Daarna bij het inleveren van de auto werd er één enkel dingetje nagekeken (het slot aan de chauffeurskant) en dat was opeens stuk. Vreemd, want wij gebruikten constant de afstandsbediening. Er ontstond een dusdanige discussie, dat ze ons niet meer naar het vliegveld wilden brengen met de shuttle bus.Maar goed we namen een taxi, en zijn er toch gekomen. Wel onmiddellijk mijn creditcard laten blokkeren om geen onverwachte afschrijvingen meer hebben. Kortom, een domper op een verder fijne vakantie.

Sterke punten:
Géén

Zwakke punten:
Het zijn een bende oplichters

InterRent - HUUR NIET BIJ INTERRENT

0

Review:
HUUR NIET BIJ INTERRENT
Op vakantie in Malaga. Via Ryanair auto gehuurd bij Interrent. Ontzettend lang wachten bij het ophalen sleutel. Contract Ryanair was niet goed genoeg en er moest worden bij verzekerd. Slechts 27 euro eenmalig. Uiteindelijk bleek dat 27 euro per dag te zijn. Klacht ingediend per e-mail maar daar wordt niet op gereageerd (behalve een automatische respons). Oplichters.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
slechte ophaalservice
slechte klantenservice
bedrijf zou onderzocht moeten worden ivm bewuste verkeerde informatie voorziening

Robin beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Klantonvriendelijk

0

Review:
Net niet volle tank levert een boete op van € 50. Klagen bij Interent of moedermaatschappij Europcars is zinloos. Beiden reageren botweg niet op emails.

Sterke punten:
Snel en goedkoop

Zwakke punten:
Klantonvriendelijk

Fam. Piek beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Slechste ervaring ooit!!!

0

Review:
Via easyterra een auto gehuurd bij interrent. Bij het ophalen van de huurauto wou de medewerker me een verzekering aansmeren en als ik het niet af ging nemen zal de contract verlopen bij een ongeluk. Deze verzekering zal mij +/- €150 kosten en dan zal ik vervangend vervoer en wegenwachtservice krijgen mocht er wat gebeuren. Ik heb hier niet voor gekozen, nadat ik dit liet merken sloeg de medewerker zijn humeur om in een chagerijnig iets.
Eenmaal sleutel ontvangen gingen we de auto controleren met een dame die op verschillende punten schade liet zien en maakte aantekeningen ervan, prima.
Alleen bij het inleveren van de auto bleek er op de aantekeningen te staan dat de auto “krasjes” had en dit stond in het Spaans blijkbaar. Terwijl er een stuk kapot was van de bumper. Na een lange discussie met degene die de auto gecontroleerde zijn we naar de balie van interrent gegaan om dit te melden dat het niet klopt maar deze persoon wist precies hoe hij hiermee moest omgaan. Ze zijn op elkaar ingespeeld en zijn alleen uit op je geld en niet op de service die ze zouden moeten leveren.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Dit hele bedrijf is een zwakke punt en niet te geloven dat dit bedrijf van europcar is

Papi beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - interrent = oplichters

0

Review:
Ik heb een auto gehuurd in Malaga via AutoEurope met volledige verzekering zonder franchise en optie Full/Full. Alles is betaald.
Dan krijg ik een voucher dat de auto kan opgehaald worden bij interrent.
Daar bevestigd men mij dat alles al is betaald, maar ik moet 100 euro "voorzien" via de kredietkaart. Dit om de kosten te kunnen dekken indien de wagen niet Full werd afgeleverd.
Ik dien ook een contract te tekenen.
Thuisgekomen wordt er een bedrag van 51,03 afgehouden.
Via AutoEurope vraag ik waarom? Na meer dan 1 maand krijg ik de uitleg dat ik ter plaatse een contract heb getekend met een extra service, nl ASP. Ze leggen mij de factuur voor. Maar ikzelf heb deze factuur nooit ontvangen. En AutoEurope beweert dat ik daar zelf heb voor gekozen, en het bedrag kan dus niet terug geëist worden.
Je reinste oplichting!

Zwakke punten:
oplichting

Juan Van C beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Oplichters

0

Review:
Auto gehuurd via Ryanair en onder gebracht bij Interrent door hen. Met de boeking gelijktijdig het eigen risico afgekocht bij AXA fulfilent .alles in een en dezelfde boeking. Na auto teruggebracht te hebben werd er 178,99 euro afgehouden van mijn creditcard. Na een halve dag bellen en van kastje naar de muur gestuurd worden kom ik erachter dat de " vriendelijke" dame aan de Bali waar ik de auto heb afgehaald( sprak moeizaam Engels ) een verzekering extra heeft afgesloten! Alle papieren in Italiaans en heeft me laten tekenen met verhaal dat dat voor ontvangst was! Grote oplichters! 178,99 euro voor de verzekering extra! Bij de boeking koste deze verzekering me 41 euro afkoop eigen risico!!

Martinus beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Krassenmakers

0

Review:
Bij Interrent huurauto in ontvangst genomen met een bijlage waarop aangegeven welke schade de auto heeft.
Aan de voorzijde onder de bumper een kleine kras, aangegeven op formulier, daarvoor moet ik tekenen. Bij eigen opname blijkt er op de achterbumper een grote scheur zit. Teruggegaan om dit alsnog op formulier te laten noteren. Wordt gedaan met daarbij paraaf van receptionist.
Bij retourneren wordt de oorspronkelijke schade als nieuw genoteerd, hiervoor wil men 370 euro in rekening brengen. Nadat ik aangeef dat deze schade op het uitgifteformulier al stond aangegeven wil men insinueren dat ik dit zelf op dit formulier achteraf heb aangekruisd, immers de kleur waarin dit aangemerkt staat is zwart terwijl de andere schade in blauw incl. paraaf is aangeduid. Na lang aandringen is de receptioniste bereid terug te zoeken het oude inleverformulier op te zoeken teneinde na te kijken deze schade daarop al vermeld stond. Na lang zoeken wordt verder zonder commentaar het schadeformulier verscheurd en ontvang ik een verklaring dat er niets aan de hand is! Maar door de verwarring die gesticht wordt had ik bijna het schadeformulier getekend; dan was ik 370 euro lichter geweest want de dame lichtte toe dat ik dan een tegenpartij had moeten hebben en die was er uiteraard niet!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Niet te vertrouwen en bovendien bleek de auto die zij mij hadden toegezegd zgn. niet beschikbaar te zijn, terwijl die auto er wel stond! Zo achteraf beschouwd een probeersel met deze auto met schade.

Bob du Mee beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over InterRent

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou InterRent aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou InterRent aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek InterRent


DMCA.com Protection Status