InterRent - 54 Reviews

Last updated: 2 februari 2018
InterRent Logo

7.8% aanbevolen, 54 Reviews

  1. InterRent
  2. InterRent Reviews
  3. Schrijf ook een review over InterRent

Niet tevreden over InterRent? Probeer dan eens AB Car Rental.

InterRent

InterRent is the new international low cost car hire brand from the Europcar group.
We offer car hire at market leading prices with no compromise on customer service.

InterRent Details

Hits: 1218

URL: https://www.interrent.com/

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 54


InterRent reviews (52):

InterRent - DIEVEN

0

Review:
InterRent, NOOIT mee samen werken!
Wij hebben op deze verhuurmaatschappij beroep gedaan om een auto in Tenerife te huren. 2 weken, 350€ voor een Fiat 500 inclusief een basisverzekering.
Eens aangekomen kregen we de wagen niet mee zonder een full option verzekering bij te nemen want we waren maar verzekerd voor 1.400€ max. Na bijna 1u hebben we deze extra verzekering (t.w.v. 245€) dan toch genomen. Bij inlevering zouden we een deposit/waarborg van 100€ terug krijgen. 2 weken na onze vakantie, hadden we nog steeds geen waarborg terug ontvangen. ZELF contact opgenomen met InterRent, zij hadden (dan pas) alles in orde gebracht en na maximum 10 dagen zou de 100€ opnieuw op mijn rekening staan. 10 dagen later, nog steeds geen waarborg terug gekregen. Opnieuw InterRent gecontacteerd en zij raden aan om contact op te nemen met de bank, en een bewijs te vragen dat deze terugbetaling niet zichtbaar is voor mij. Op basis hiervan kan ik dan bij de nodige instanties een terugbetaling opeisen. De bank gecontacteerd, zij vonden geen spoor van een terugbetaling. Bijgevolg moet ik Card stop contacteren en een betwistingsdossier inleveren op mijnkaart.be. M.a.w. heel mijn kaart wordt weer geblokkeerd, ik moet een nieuwe aanvragen... Wat een gedoe voor 100€ seg. En dat allemaal door deze dieven!

Margo beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - nooit meer InterRent

0

Review:
Ook wij zijn slachtoffer van InterRent - wij huren jaarlijks een paar keer een wagen bij diverse verhuurmaatschappijen - is de eerste keer dat zoiets gebeurt - enkel bij InterRent!

Wij ontvingen op 4 januari 2018 3 mails voor de periode van 6 dagen eind juli 2017 - er zal 3 maal € 45,= (€135,=) van creditkaart afgeschreven worden, administratiekosten van bekeuringen als omschrijving. Interrent Pisa

Ik had telefonisch contact met Europcar en InterRent - ik moest een mail sturen. Er zal later "misschien" een bekeuring van de politie volgen vanuit Italie. Ik ben ervan overtuigd dat wij geen enkele overtreding hebben begaan en wij hebben ook nog steeds niks ontvangen vanuit Italie.
Op mailverkeer krijg je alleen een automatische reactie en een kopie van de brief van de administratiekosten. Kopies van de zogezegde boetes kunnen ze niet bezorgen.

Zwakke punten:
een half jaar later moet je plots 135 € betalen zonder officieel document ter staving

Sabine beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Nooit meer Interrent

1

Review:
Bij het ophalen van de auto in Malaga medio juni 2017 moesten we erg lang wachten. Toen bleek ook nog eens dat er geen kleine auto of vergelijkbare auto voorhanden was. Er was wel een hele grote met allerlei schade die we zonder bijbetalen meekonden nemen, maar daar durfde ik niet mee te rijden. Alleen met bijbetalen konden we een kleinere auto meekrijgen. Ze zetten je gewoon voor het blok. De medewerker bewoog niet mee. We wilden ook niet maar een andere verhuurder want we hadden nl. via Ryan Air de huur en afkoop all risk vooraf al betaald.
Bij het afleveren hadden we vlak voor de luchthaven bij een bemand tankstation vol laten tanken. Nog dezelfde avond zat er een factuur in mijn mail omdat de tank niet vol was, een boete en brandstofkosten.
En afgelopen week is er weer geld van mijn creditcard afgeschreven. Waarvoor? Geen idee.
Heel vervelend allemaal. Alles weer uitzoeken, proberen een e-mailadres te vinden. Dat vind ik niet, alleen telefoonnummers. Zie je geld maar eens terug te krijgen.
Waardeloos! Hoe zijn die lui aan te pakken? Wie het weet mag het zeggen.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
Ongeloofwaardig. Komen afspraken niet na en schrijven zonder factuur geld van je creditcard af.

Mario beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - OPLICHTERS

0

Review:
3 maal € 45,= (€135,=) van creditkaart afgeschreven, administratiekosten van bekeuringen als omschrijving.
Interrent Milano Malpensa Airport
Plaatsen en data kloppen precies ( zit een volgsysteem in elke auto, niet zo moeilijk dus). Later krijg je een brief met een vage omschrijving en een briefhoofd (NAWTE) welke volledig onleesbaar is. Na googelen, contact gehad met Europcar in Nederland, zij vertelden dat er later "misschien" een bekeuring van de politie volgt vanuit Italie. Ik ben er van overtuigd dat wij geen enkele overtreding hebben begaan en hebben ook nog steeds niks ontvangen vanuit Italie.
Op mailverkeer krijg je alleen een automatische reactie en een kopie van de brief van de administratiekosten.
Gewoon pure oplichting, Italiaanse Maffia.


Sterke punten:
??

Zwakke punten:
Geen vrolijke mensen aan de balie, vermoedelijk omdat ze zich bezig moeten houden met zaken waar ze niet achter staan?!?

Zonneveld beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Oplichters

0

Review:
Hier een autogehuurd via Transavia. Uiteindelijk is het 3-dubbele van mijn creditcard afgeschreven dan afgesproken! Inbegrepen kilometers en inbegrepen tweede bestuurder toch gefactureerd en ook nog een vage cross-border toeslag. Nooit meer!!

Sterke punten:
Snelheid bij inleveren

Zwakke punten:
Oplichters! Zie boven.

Sjanny beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Slechte zaak met intimidrende praktijken( Alicante

0

Review:
De loketmedewerkers van Interrent , met name de vlot vd tongriem gesnede dame, aarzelde niet om over de dekking van de in nl afgesloten rentalcars-afkoopverzekering keihard te liegen om zo hun eigen aanvullende verzekering te kunnen verkopen. Dit op tamelijk intimiderende wijze. Dus zorg ervoor dat je paraat hebt wat je aanvullende verzekering van rentalcars dekt, dan trap je er niet in. Die is nml prima. Ook misleiden ze met t aanbieden van een grotere auto dan je geboekt hebt. Ze noemen een bedrag voor de hele periode, expliciet nagevraagd, later blijkt dat per dag te zijn., maw men liegt je zo 400€ van je visakaart. Bij t doornemen vd kosten staat alles met pen onderstreept, behalve deze oplichting! Daar kom je later achter. We hebben uiteindelijk op tijd geconstateerd dat t niet klopte en zijn teruggegaan. Is uiteindelijk rechtgetrokken maar je houd er een ronduit vieze smaak aan over.

Sterke punten:
Ze stunten op de website met aantrekkelijke tarieven . Hoe ze dat terugverdienen is duidelijk. Zie boven.
Het personeel waar je de auto ophaalt en terugbrengt was korrekt maar zij werken ook voor Europcar

Zwakke punten:
Controleer je auto goed bij t ophalen en maak gedetailleerde foto’s.
Na afloop vragen ze er expliciet naar . Op de meegekregen schadekaart staat niets.....

F de Neyn beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - BOEVEN!

0

Review:
Allereerst moest ik 2,5 uur wachten voordat ik aan de beurt was (moest ik maar een fast line ticket kopen voor 28 euro) toen ik aan de beurt was werd me verteld dat ik te laat was en dat mijn auto er niet meer was, alleen een duurdere) vervolgens moest ik 65.60 euro betalen om eigen risico (2 maal 1100 euro) af te kopen, wat ik met de volledige bescherming al had betaald! Vervolgens 63.45 voorschot benzine, terwijl de tankinhoud 45 liter was en de literprijs 94 eurocent, en 34,70 voor de tankservice!!!. Kortom ik ben berooft, en verwacht van Rentalcars.com, tenminste een terugbetaling van de ten onrechte betaalde extra afkoop eigen risico a 65 euro!! schandalige praktijk van Interrent, die door Rentalcars was geboekt!!
Doe hier uw voordeel mee!!

Hans van Engelen

Sterke punten:
Mooie meiden aan de counter met rappe tongen!

Zwakke punten:
slechte service
oplichting

Hans beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - autoverhuur InterRent Rome Ciampino

0

Review:
Goede wagen, snelle afhandeling van de documenten en overhandigen van de sleutel. Snelle shuttle van/naar luchthaven. Propere wagen.

Sterke punten:
Snelle service. Prima wagen.

Stefan beveelt InterRent aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Oplichterij met brandstof !

1

Review:
Uitdrukkelijk voor Interrent gekozen omdat op de reserveringsite staat VOL TOT VOL. Dus met volle tank meenemen en vol terugbrengen. Bij auto ophalen verplicht betalen voor volle tank. Volle tank in Spanje voor VW Polo kost maximaal € 53,- Afschrijving credit card € 101,-

Ophalen auto op Malaga Airport kostte meer dan een uur.

Sterke punten:
Nette auto

Zwakke punten:
Zie boven, bestolen voor € 48,- en lange wachttijd bij ophalen auto.

Paul beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

InterRent - Non reliable car renter

0

Review:
I returned 2 cars fully refilled at Ibiza airport on the 19th of October, byut Interrent chared me an extra fule express for 37 euro. Unacceptable.

Never again!!!

Bertil Kleis beveelt InterRent NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over InterRent

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou InterRent aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou InterRent aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek InterRent


DMCA.com Protection Status