Firefly Car Rental - 175 Reviews

Last updated: 14 juli 2018
Firefly Car Rental Logo

9.5% aanbevolen, 175 Reviews

  1. Firefly Car Rental
  2. Firefly Car Rental Reviews
  3. Schrijf ook een review over Firefly Car Rental

Niet tevreden over Firefly Car Rental? Probeer dan eens AB Car Rental.

Firefly Car Rental

Firefly is een autoverhuurbedrijf die voordelige tarieven biedt op huurauto's voor zowel vakantiereizen als zakelijke reizen. Firefly beschikt over comfortabele vestigingen met een goed wagenpark tegen fantastische tarieven.

Firefly Car Rental Details

Hits: 4474

URL: https://global.fireflycarrental.com/

CategorieŽn: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 175


Firefly Car Rental reviews (174):

Firefly Car Rental - Nooit weer

0

Review:
Pas op met extra verzekeringen. Ze zijn niet betrouwbaar. En niet vriendelijk. Ik huur hier nooit weer een auto

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alleen maar

Annelies beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Goede ervarkng

0

Review:
Van 16 mei tem 26 mei een auto gehuurd bij firefly en dit via Ryanair in Alicante. Kan hier niets op aanmerken. Ben vriendelijk bedient geweest. Maar heb wel gewoon hun verzekering genomen om gene zever met iets te hebben. Dit was 10Ä/dag. Vind ik persoonlijk wel schappelijk. Kon ook een goedkopere nemen die niet alles dekt maar dat doe je niet he. Verder drong ze zeker niets op da we de duurdere moesten nemen. Ze legde vriendelijk uit wat verzekerd was bij elke verzekering. Heb wel de all in genomen. Daar bovenop ook nog een kortingskaart gekregen die ik kon gebruiken als we moesten tanken. Ik had een 3 deurs auto gereserveerd en heb een gloednieuwe 5deurs gekregen. Onze monden vielen open wat een geweldige auto!!! Spiksplinternieuw. Verder bij terug inleveren geen enkel probleem gehad. Ze hebben mij het factuur gegeven en dit was exact evenveel dan ze zeiden toen de de auto ginge ophalen. Is ook niets meer afgehouden Ofzo. Heb een zeer goede ervaring gehad!! Volgende keer zeker terug bij firefly!

Sterke punten:
Vriendelijk, zeiden (tegen mij) eerlijk wat hoeveel kost en dit was het uiteindelijk ook

Zwakke punten:
Geen

Kim beveelt Firefly Car Rental aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Oplichterij

0

Review:
Firefly Malaga probeerde ook mij allerlei verzekeringen aan te smeren terwijl ik via rental cars alles geregeld was. Maria van Firefly is een echte oplichter!

Sterke punten:
Nvt

Zwakke punten:
Ze belazeren de boel met verzekeringen en zogenaamde servicekosten.

Firefly Car Rental - oplichters

0

Review:
auto gehuurd op luchthaven valencia en tijdig opgehaald aldaar en auto tijdig ingeleverd en alles is zonder problemen verlopen
bij thuiskomst rekening van mastercard nagekeken en er stond 246 euro geboekt voor firefly zomaar zonder toestemming of enige uitleg te geven een extra verzekering aangesmeerd terwijl ik online bij boeking van de auto een verzekering afgesloten had . maffiapraktijken

Sterke punten:
nieuwe prima auto

Zwakke punten:
oplichters

verheyen beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - zelfs al spreek je spaans wordt je getild

0

Review:
"Goedkoop" eind maart voor 4 dgn een auto in Malaga gehuurd. Bij afhalen norse man die zegt er is geen Fiat 500 maar een opel Adam met zeker 10 deukjes krasjes etc. Of ik nog een verzekering wilde, nee ik ben verzekerd. Ja maar dan ben je bij inlevering zelfs voor een krasje van 1 vierkante cm aansprakelijk. Ja, ik weet het maar nee dank je. Een sport voor hen om dit aan mensen aan te smeren. Naast mij werden 2 nl dames wel overgehaald. Voor de zekerheid van alles een foto gemaakt. Ook een foto vd kilometerstand gemaakt. Nog geen 225 km gereden weer ingeleverd met dezelfde 10 deukjes krasjes etc. Ook een foto van de km stand en de volle tank op dat moment. Mijn advies ga dat absoluut doen. De auto 4 dgn later terug gebracht, vol getankt dus wat kan me gebeuren. Ahaa een klein rubberen veegje onder de achteruitkijk spiegel. Dat veegde ik met een doekje weg en dat was het. Ze baalde, nou ik kreeg mooi 173,98 afgeschreven van mijn credit card terwijl ik niets ondertekend had en zij een streep door het afleverformulier gezet en zonder mijn handtekening ingediend als zijnde extra beschadiging ad auto. Ok zei ze..dus mooi niet ok. Dit is de 2e keer al, oplichters !

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Ella beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Credit card reservering

0

Review:
Na een huurperiode van een week bij Fire Fly Valencia ( auto op 7 mei ingeleverd) staat er ruim 2 weken later nog steeds een blokkade van een borgsom van Ä950 !!!!!!!! Op mijn rekening. Schandalig vind ik dat en diverse mail hierover leverden tot op heden ( 18 mei) niets op. Verder kreeg ik een andere, grotere auto die later een betaalde upgrade bleek te zijn!!!! Reserveer geen auto via Firefly is mijn advies.

Petra beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Opgelicht door FireFly

0

Review:
Een auto gehuurd in Rome bij FireFly, onderdeel van Hertz. Opvallend was dat de auto van binnen en buiten smerig was. De chagrijnige meneer wilde hier niet op ingaan. 'Kwam van de bomen'. Ook opvallend was dat de matten op de vloer ontbraken. Bij terugkomst moesten we tot onze verbazing 74 euro + adminstratiekosten additioneel betalen, omdat de auto vuil geworden was met stof en grond. Logisch, dat is niet te voorkomen zonder matten. De auto was echter net zo smerig als dat we hem kregen. Je weet dit alles niet. Ze krabbelen er wat bij in het Italiaans en laten je tekenen bij het kruisje. We vragen ons af of het toeval is dat de matten ontbraken.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Onbetrouwbare mensen, zonder fatsoen. Ze lijken bewust uit op bedrog, om jou geld afhandig te maken. Additionele kosten worden er in het Italiaans bijgeschreven; daar moet je voor tekenen; ze spreken dan ineens geen Engels meer.

Frank beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Oplichters

0

Review:
Echt oplichters. Weken na verblijf ineens 300 euro van de visa. Extra verzekering. Extra kost benzine extra kost administratie.... Veel extra waar ik niet voor gekozen heb en geen inlichtingen van heb gekregen. Zou op de documenten staan die we daar getekend hebben???? Nooit meer en hopelijk hebben ze geen enkele klant meer!

Firefly Car Rental - Oplichters

0

Review:
Dit zijn in mijn ogen oplichters met hun verborgen verzekering kosten die je pas ziet op het einde als je de wagen terug brengt.OPLICHTERS

Sterke punten:
Geen sterke punten

Zwakke punten:
Alles is zwak

Kurt beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - te veel geld afgeschreven

0

Review:
Op 19 januari tot 17 februari fiat 500 automaat gehuurd. Op bevestiging online was dat 194,30 euro. Na afhalen was er 414 en 150 euro afgeschreven. Zonder vragen hadden ze een duurdere verzekering er bij gedaan. Contact via email met firefly was erg negatief. Onze eigen auto is in reparatie en dat duurde langer dan verwacht. Van 17 februari tot 8 maart weer fiat 500 automaat gehuurd. Online bevestiging was 135,28 euro.Op 17 februari lette ik bij de balie beter op. Op de bevestiging online was dat 135,28 euro en nu werd mij gevraagd of ik meer verzekerd wilde hebben. Nee, dus keurig getekend voor 135,28 euro. Thuis gekomen zag ik dat er 900 euro af was geschreven. Ik weet niet wat dit voor een organisatie is maar er klopt helemaal niet van !!

Sterke punten:
GEEN !!!!!!

Zwakke punten:
HEEL VEEL !!!!!!

Eveline beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Firefly Car Rental

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Firefly Car Rental aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Firefly Car Rental aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Firefly Car Rental


Home Ľ Buitenlandse Autoverhuurders Ľ Firefly Car Rental
DMCA.com Protection Status