Firefly Car Rental - 179 Reviews

Last updated: 13 september 2018
Firefly Car Rental Logo

9.9% aanbevolen, 179 Reviews

  1. Firefly Car Rental
  2. Firefly Car Rental Reviews
  3. Schrijf ook een review over Firefly Car Rental

Niet tevreden over Firefly Car Rental? Probeer dan eens AB Car Rental.

Firefly Car Rental

Firefly is een autoverhuurbedrijf die voordelige tarieven biedt op huurauto's voor zowel vakantiereizen als zakelijke reizen. Firefly beschikt over comfortabele vestigingen met een goed wagenpark tegen fantastische tarieven.

Firefly Car Rental Details

Hits: 4610

URL: https://global.fireflycarrental.com/

CategorieŽn: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 179


Firefly Car Rental reviews (178):

Firefly Car Rental - Oplichters

0

Review:
Auto gehuurd in spanje deze was nieuw maar had al aardig wat beschadigingen dit aangegeven werd weggewimpeld dat ze te klein waren om op te geven. Geen extra verzekering genomen deze had ik gelukkig zelf geregeld. Auto ingeleverd snachts en sleutel in dropbox gedeponeerd auto had geen schade. Bij thuiskomen een mail dat er voor 550 euro schade was. Geen fotos of ander bewijs. Dus wil je van je zuurverdiende geld af dan hier zeker mee in zee gaan.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen.

Mike beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - ONBETROUWBAAR

0

Review:
Ondanks bijzondere aandacht bij de onlineboeking om geen extra's aangesmeerd te krijgen, toch diverse extra's aangerekend en afgehouden van creditcard.
Onvriendelijk personeel
Vuile wagen
Geen service

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

jan beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Goed geregeld

0

Review:
Vooropgesteld alle verhuurders zijn erop uit geld aan je te verdienen.

Wij hebben op Alicante airport een auto gehuurd voor 2 weken, afhandeling van de papieren ging soepel. Uiteraard wilden ze de allrisk verzekering en autopech verzekering erbij verkopen want dat heb je allemaal nodig zeggen ze. Maar als je al een verzekering hiervoor hebt dan moet je dit zeker niet doen.
De borg wordt correct geblokkeerd op de creditcard. Vervolgens een nette bijna nieuwe auto gekregen Seat Leon, met op 5 plekken schade. Deze stonden ook vermeld op het formulier. Voor mezelf foto's gemaakt en gaan genieten van de vakantie.
Inleveren was hetzelfde verhaal, papieren nagekeken samen met de medewerker de auto na gelopen. En samen het inlever formulier getekend. 10 minuten klaar.
Binnen een week was het geblokkeerde bedrag op de creditcard weer vrijgegeven minus de benzine kosten van een volle tank bij aflevering.

Sterke punten:
Online is alles duidelijk en simpel

Zwakke punten:
Bij drukte kan het zijn dat je zomaar 1 uur moet wachten voor je geholpen wordt. Ze zijn niet allemaal even bedreven in het Engels.

Martijn beveelt Firefly Car Rental aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Huren bij Firefly ? NIET DOEN !

0

Review:
Wij moesten wegens omstandigheden onze vakantie een week eerder afbreken. Je krijgt hiervoor geen geld terug voor de week dat je de auto eerder inlevert. Dit terwijl zij de auto wel weer gewoon kunnen verhuren.
Wij hadden een Opel Corsa of gelijkwaardig besteld maar kregen een Fiat Punto met 80000 km op de teller, div. beschadigingen en geen hoedeplank. Hierdoor kan er dus niets, uit het zicht in de kofferbak blijven liggen. Ook was de auto niet voor uit te branden. Veel moeite in de bergen.
Helaas hebben wij hierover niet kunnen klagen, omdat wij de auto smorgens voor openingstijd al bij het vliegtuig moesten inleveren ivm het vluchtschema.

Sterke punten:
Nee, ik zie zeker geen sterke punten.

Zwakke punten:
Geen geld terug bij eerder inleveren huurauto.
Oude huurauto geleverd.

Wim beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Nooit weer

0

Review:
Pas op met extra verzekeringen. Ze zijn niet betrouwbaar. En niet vriendelijk. Ik huur hier nooit weer een auto

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alleen maar

Annelies beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Goede ervarkng

0

Review:
Van 16 mei tem 26 mei een auto gehuurd bij firefly en dit via Ryanair in Alicante. Kan hier niets op aanmerken. Ben vriendelijk bedient geweest. Maar heb wel gewoon hun verzekering genomen om gene zever met iets te hebben. Dit was 10Ä/dag. Vind ik persoonlijk wel schappelijk. Kon ook een goedkopere nemen die niet alles dekt maar dat doe je niet he. Verder drong ze zeker niets op da we de duurdere moesten nemen. Ze legde vriendelijk uit wat verzekerd was bij elke verzekering. Heb wel de all in genomen. Daar bovenop ook nog een kortingskaart gekregen die ik kon gebruiken als we moesten tanken. Ik had een 3 deurs auto gereserveerd en heb een gloednieuwe 5deurs gekregen. Onze monden vielen open wat een geweldige auto!!! Spiksplinternieuw. Verder bij terug inleveren geen enkel probleem gehad. Ze hebben mij het factuur gegeven en dit was exact evenveel dan ze zeiden toen de de auto ginge ophalen. Is ook niets meer afgehouden Ofzo. Heb een zeer goede ervaring gehad!! Volgende keer zeker terug bij firefly!

Sterke punten:
Vriendelijk, zeiden (tegen mij) eerlijk wat hoeveel kost en dit was het uiteindelijk ook

Zwakke punten:
Geen

Kim beveelt Firefly Car Rental aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Oplichterij

0

Review:
Firefly Malaga probeerde ook mij allerlei verzekeringen aan te smeren terwijl ik via rental cars alles geregeld was. Maria van Firefly is een echte oplichter!

Sterke punten:
Nvt

Zwakke punten:
Ze belazeren de boel met verzekeringen en zogenaamde servicekosten.

Firefly Car Rental - oplichters

0

Review:
auto gehuurd op luchthaven valencia en tijdig opgehaald aldaar en auto tijdig ingeleverd en alles is zonder problemen verlopen
bij thuiskomst rekening van mastercard nagekeken en er stond 246 euro geboekt voor firefly zomaar zonder toestemming of enige uitleg te geven een extra verzekering aangesmeerd terwijl ik online bij boeking van de auto een verzekering afgesloten had . maffiapraktijken

Sterke punten:
nieuwe prima auto

Zwakke punten:
oplichters

verheyen beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - zelfs al spreek je spaans wordt je getild

0

Review:
"Goedkoop" eind maart voor 4 dgn een auto in Malaga gehuurd. Bij afhalen norse man die zegt er is geen Fiat 500 maar een opel Adam met zeker 10 deukjes krasjes etc. Of ik nog een verzekering wilde, nee ik ben verzekerd. Ja maar dan ben je bij inlevering zelfs voor een krasje van 1 vierkante cm aansprakelijk. Ja, ik weet het maar nee dank je. Een sport voor hen om dit aan mensen aan te smeren. Naast mij werden 2 nl dames wel overgehaald. Voor de zekerheid van alles een foto gemaakt. Ook een foto vd kilometerstand gemaakt. Nog geen 225 km gereden weer ingeleverd met dezelfde 10 deukjes krasjes etc. Ook een foto van de km stand en de volle tank op dat moment. Mijn advies ga dat absoluut doen. De auto 4 dgn later terug gebracht, vol getankt dus wat kan me gebeuren. Ahaa een klein rubberen veegje onder de achteruitkijk spiegel. Dat veegde ik met een doekje weg en dat was het. Ze baalde, nou ik kreeg mooi 173,98 afgeschreven van mijn credit card terwijl ik niets ondertekend had en zij een streep door het afleverformulier gezet en zonder mijn handtekening ingediend als zijnde extra beschadiging ad auto. Ok zei ze..dus mooi niet ok. Dit is de 2e keer al, oplichters !

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Ella beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Credit card reservering

0

Review:
Na een huurperiode van een week bij Fire Fly Valencia ( auto op 7 mei ingeleverd) staat er ruim 2 weken later nog steeds een blokkade van een borgsom van Ä950 !!!!!!!! Op mijn rekening. Schandalig vind ik dat en diverse mail hierover leverden tot op heden ( 18 mei) niets op. Verder kreeg ik een andere, grotere auto die later een betaalde upgrade bleek te zijn!!!! Reserveer geen auto via Firefly is mijn advies.

Petra beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Firefly Car Rental

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Firefly Car Rental aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Firefly Car Rental aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Firefly Car Rental


Home Ľ Buitenlandse Autoverhuurders Ľ Firefly Car Rental
DMCA.com Protection Status