Firefly Car Rental - 170 Reviews

Last updated: 21 mei 2018
Firefly Car Rental Logo

9.1% aanbevolen, 170 Reviews

  1. Firefly Car Rental
  2. Firefly Car Rental Reviews
  3. Schrijf ook een review over Firefly Car Rental

Niet tevreden over Firefly Car Rental? Probeer dan eens AB Car Rental.

Firefly Car Rental

Firefly is een autoverhuurbedrijf die voordelige tarieven biedt op huurauto's voor zowel vakantiereizen als zakelijke reizen. Firefly beschikt over comfortabele vestigingen met een goed wagenpark tegen fantastische tarieven.

Firefly Car Rental Details

Hits: 4301

URL: https://global.fireflycarrental.com/

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 170


Firefly Car Rental reviews (169):

Firefly Car Rental - Credit card reservering

0

Review:
Na een huurperiode van een week bij Fire Fly Valencia ( auto op 7 mei ingeleverd) staat er ruim 2 weken later nog steeds een blokkade van een borgsom van €950 !!!!!!!! Op mijn rekening. Schandalig vind ik dat en diverse mail hierover leverden tot op heden ( 18 mei) niets op. Verder kreeg ik een andere, grotere auto die later een betaalde upgrade bleek te zijn!!!! Reserveer geen auto via Firefly is mijn advies.

Petra beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Opgelicht door FireFly

0

Review:
Een auto gehuurd in Rome bij FireFly, onderdeel van Hertz. Opvallend was dat de auto van binnen en buiten smerig was. De chagrijnige meneer wilde hier niet op ingaan. 'Kwam van de bomen'. Ook opvallend was dat de matten op de vloer ontbraken. Bij terugkomst moesten we tot onze verbazing 74 euro + adminstratiekosten additioneel betalen, omdat de auto vuil geworden was met stof en grond. Logisch, dat is niet te voorkomen zonder matten. De auto was echter net zo smerig als dat we hem kregen. Je weet dit alles niet. Ze krabbelen er wat bij in het Italiaans en laten je tekenen bij het kruisje. We vragen ons af of het toeval is dat de matten ontbraken.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Onbetrouwbare mensen, zonder fatsoen. Ze lijken bewust uit op bedrog, om jou geld afhandig te maken. Additionele kosten worden er in het Italiaans bijgeschreven; daar moet je voor tekenen; ze spreken dan ineens geen Engels meer.

Frank beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Oplichters

0

Review:
Echt oplichters. Weken na verblijf ineens 300 euro van de visa. Extra verzekering. Extra kost benzine extra kost administratie.... Veel extra waar ik niet voor gekozen heb en geen inlichtingen van heb gekregen. Zou op de documenten staan die we daar getekend hebben???? Nooit meer en hopelijk hebben ze geen enkele klant meer!

Firefly Car Rental - Oplichters

0

Review:
Dit zijn in mijn ogen oplichters met hun verborgen verzekering kosten die je pas ziet op het einde als je de wagen terug brengt.OPLICHTERS

Sterke punten:
Geen sterke punten

Zwakke punten:
Alles is zwak

Kurt beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - te veel geld afgeschreven

0

Review:
Op 19 januari tot 17 februari fiat 500 automaat gehuurd. Op bevestiging online was dat 194,30 euro. Na afhalen was er 414 en 150 euro afgeschreven. Zonder vragen hadden ze een duurdere verzekering er bij gedaan. Contact via email met firefly was erg negatief. Onze eigen auto is in reparatie en dat duurde langer dan verwacht. Van 17 februari tot 8 maart weer fiat 500 automaat gehuurd. Online bevestiging was 135,28 euro.Op 17 februari lette ik bij de balie beter op. Op de bevestiging online was dat 135,28 euro en nu werd mij gevraagd of ik meer verzekerd wilde hebben. Nee, dus keurig getekend voor 135,28 euro. Thuis gekomen zag ik dat er 900 euro af was geschreven. Ik weet niet wat dit voor een organisatie is maar er klopt helemaal niet van !!

Sterke punten:
GEEN !!!!!!

Zwakke punten:
HEEL VEEL !!!!!!

Eveline beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Firefly Car Rental via Easyterra pure oplichting.

0

Review:
December 2017 Online auto gehuurd via Easyterra.nl bij Firefly Car Rental in Sevilla. Deze kwam als goedkoopste uit de bus bij prijsvergelijker Easy Terra. Compleet fout dus. Nooit gebruiken deze prijsvergelijker. De autohuur was 264,73 en wordt afgeschreven van de creditcard. Een verzekering is niet nodig. Wel een eigen risico. Aangekomen in Sevilla wacht een verrassing. "U moet een verzekering afsluiten. Wilt u even euro 274,55 betalen. De auto moest leeg ingeleverd worden. Dat is onze policy. Drie weken later volgde nog een rekening van 40 euro voor de administratieve afhandeling van een verkeersboete. Automatisch afgeschreven natuurlijk. Firefly verwijst naar Easyterra.nl En die doen niets. Gewoon geen gebruik maken van beide bedrijven. Complete oplichting!! Een prijsvergelijker die je enorm op kosten jaagt. Een autoverhuurder die suggereert goedkoop te zijn maar ondertussen de kosten verdubbeld. En... bij de balie stonden 5 mensen, die hadden allemaal problemen met hun verhuurbedrag. Geen zaken mee doen dus.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Zie hierboven

Martin beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Oplichting bij Firefly Valencia

0

Review:
Net wagen die ik voor 2 dagen gehuurd heb bij Firefly afgeleverd op de luchthaven te Valencia. Blijkt dar er vooraan enkele krassen zijn aan de linker voorzijde... heb enkel op autosnelweg gereden , wagen geparkeerd in ondergrondse parking van het Melia hotel met geen wagen geparkeerd naast mij, niet in de stad gereden.... schade kzn onmogelijk door mij veroorzaakt zijn.De reactie van de medewerker van firefly was belachelijk en zij dat ik maar beter de wagen moest controleren bij het ophalen....hoe in godsnaam mogelijk in en donkere garage, heb verzekering extern afgesloten bij AXA voor de wagen, volgens mij is dit de politiek van firefly als je geen extra verzekering bij hen afsluit zullen op alle manieren proberen geld te krijgen voor elke schrammetje, dit is de moderne manier van oplichting!!! Neem altijd full cover ( lees dure) full verzekering bij Hen anders krijg je en extra rekening!!! U weze gewaarschuwd

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Verzekering oplichting

vandenheuv beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Opgelicht

0

Review:
Afgelopen zomer een auto gehuurd bij firefly in Malaga. Vooraf alles betaald. Bij het afhalen op het vliegveld werd ons gevraagd 3 handtekeningen te zetten. Waarom? In snel tempo werd er een ( voor ons) onduidelijk verhaal verteld. Onze vraag nogmaals gesteld, waarom en ook verteld dat wij alles al hadden betaald inclusief een platina verzekering. Klopt, zei de medewerker en u bent zeer goed verzekerd. Achteraf geen kosten? Nee, nee, alleen voor de benzine.....was het gebrekkige engelse antwoord.

Terug in Nederland werd er 286 euro afgeschreven van onze credit card. Zoveel benzine kan er echt niet in een middenklasse auto!

Na meerdere mails over en weer met firefly, kom ik niet verder. Mijn geduld is zeer op de proef gesteld. We hebben 1 handtekening gezet onder een stukje met onduidelijke Engelse afkortingen. Waaruit blijkt dat we getekend hebben voor de kosten die gemaakt zijn om te tanken ( we hadden vlak voor de luchthaven getankt)'full insurance ( ja nogmaals betaald voor de verzekering), en nog wat kosten die onduidelijk zijn.

Monique beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Onterechte schadeclaim Firefly

0

Review:
Afgelopen weekend auto gehuurd bij Firefly Valencia airport, maar de verzekering was bij een andere maatschappij afgesloten. Uiteraard goed gekeken naar de schade bij het ophalen van de auto en controle gedaan op beschadigingen met het gekregen formulier.
Bij het inleveren van de auto heeft de medewerkster van Firefly net zolang lopen zoeken naar een beschadiging op de auto totdat ze een hele kleine kras op motorkap had gevonden die ze ons in de schoenen heeft geschoven.
Deze beschadiging hebben wij absoluut niet gemaakt en was bijna niet zichtbaar zodat hij ook niet stond aangegeven op het formulier. Echt schandalig dat deze schade op ons geclaimd wordt, het kost ons uiteindelijk geen geld want we zijn ervoor verzekerd, maar het geeft toch zeker een gevoel van oplichting. En door deze onterechte claimpraktijken van Firefly zullen de verzekeringen er ook niet goedkoper op worden.
Wij komen vaak in Valencia maar zullen door deze praktijken geen auto meer huren bij Firefly.

Sterke punten:
Prima auto

Zwakke punten:
Onterechte schadeclaim bij inleveren auto

de bruin beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - oplichters en klootzakken

0

Review:
auto gehuurd via doyouspain bij Fire Fly
aangekomen in Alicante op zondagavond na lang wachten eindelijk aan de beurt alle documenten waren er, verzekering had ik al afgesloten wat hun blijkbaar niet zinde.
bij het betalen van de borg zegt de balie medewerkster dat mijn visa geblokkeerd werd en er geen toegang tot betaling kan gebeuren.
zij beweren dat mijn visa niet in orde is en de wagen niet mee krijg. ik ga vlakbij pinnen met mijn visa en haal hier 100€ mee af ga terug en laat zien dat mijn visa wel degelijk werkt visa is gelimiteerd op 2500€ borg was 1100€ dus daar zat het probleem niet. toch hevige discussie en dan maar een taxi genomen naar benidorm kostprijs 85€ wagen had ik ook al betaald 34€.op maandag de bank gebeld deze konden bevestigen dat er 4 x was geprobeerd maar de manier waarop ze bij fire fly de kaart gebruikten deze een beveiliging heeft ze moeten werken met pin code en dat deden ze niet. ik probeer nog mijn geld terug te krijgen maar nu krijg ik de uitleg dat als je wil annuleren dit moet gebeuren voor de datum van afhaling??? geen auto gehad wel snel je geld kwijt huur dan bij de klootzakken van Fire Fly. (blijkbaar zijn er nog mensen die dit meegemaakt hebben)

Sterke punten:
bedrog

Zwakke punten:
correcte aanpak

Ronny Mols beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Firefly Car Rental

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Firefly Car Rental aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Firefly Car Rental aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Firefly Car Rental


Home » Buitenlandse Autoverhuurders » Firefly Car Rental
DMCA.com Protection Status