Firefly Car Rental - 194 Reviews

Last updated: 11 mei 2019
Firefly Car Rental Logo

10.8% aanbevolen, 194 Reviews

  1. Firefly Car Rental
  2. Firefly Car Rental Reviews
  3. Schrijf ook een review over Firefly Car Rental

Niet tevreden over Firefly Car Rental? Probeer dan eens AB Car Rental.

Firefly Car Rental

Firefly is een autoverhuurbedrijf die voordelige tarieven biedt op huurauto's voor zowel vakantiereizen als zakelijke reizen. Firefly beschikt over comfortabele vestigingen met een goed wagenpark tegen fantastische tarieven.

Firefly Car Rental Details

Hits: 4945

URL: https://global.fireflycarrental.com/

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 194


Firefly Car Rental reviews (193):

Firefly Car Rental - Maffia praktijken

0

Review:
Bij aankomst in Faro moest ik toch nog extra verzekering afsluiten waardoor de totale kosten voor een weekje auto huur op ruim 400 euro kwam. Duurder dan 2 retour vliegtickets die nog geen 300 euro kostte. Nog nooit een autoverhuur bedrijf gevonden op diverse vliegvelden in Europa die gewoon op een eerlijke manier hun werk doen en hun geld verdienen. En ik snap niet dat er niks tegen te doen is. Elke keer boze klanten aan de balie. ECHT SCHANDALIG!!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Enorme kosten verzekering voor weekje autohuur. 400 euro per week door bijkomende verzekering van 182 euro, terwijl ik al verzekering online had afgesloten.

Jeroen bra beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - NOOIT meer Huren OPLICHTERS en Chantage

0

Review:
Ondanks het feit dat je moet aangeven hoe laat de auto opgehaald wordt een enorm lange rij op het vliegveld van Malaga. Na 1 1/2 wachten eindelijk aan de beurt. Achter de balie een jonge meneer die met een onverstaanbare taal ( bleek uiteindelijk Engels te zijn) ons ging vertellen dat we een verzekering moesten kopen om eigen risico af te kopen. Nadat we hadden gezegd dat we dat via Rental Cars geregeld hadden werd hij heel vervelend. Bij de vraag hoe de auto volgende week ingeleverd moest worden werd er gezegd dat we nu we geen full service hadden afgenomen we wel 2 tot 3 uur moesten wachten voor het inleveren. Pure chantage!! Uiteindelijk handtekeningen zetten en op een aangekruist rijtje 5 handtekeningen onder elkaar. Toen we daar een handtekening doorheen plaatsten sloeg hij met zn hand hard op de balie en schreeuwt; 5 handtekeningen! Toen we hem aanspraken op het feit dat dat echt niet kon zij hij I don’t care what you think and I really don’t care dat you have waited zo long!

Nooit maar dan ook nooit meer!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
- ondanks arrival time bijna 2 uur moeten wachten om geholpen te worden
- Arrogant, ongeinteresseerd personeel
- Als je geen “extra” verzekering neemt wordt je onder druk gezet en gechanteerd!
- Geen Full Service gekocht.... dan wellicht volgende week 2-3 uur wachten om geholpen te worden

Zijn stelletje boeven! NIET HIER HUREN!!

Alex Mulde beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Lastiggevallen door Firefly

0

Review:
Bij aankomst in Malaga waren wij genoodzaakt om de extra verzekering aan te schaffen (zoals vele hier is overkomen).

Dit was een geluk bij een ongeluk. De koppeling van de auto ging namelijk kapot tijdens het rijden. Ze hebben vervolgens de auto opgehaald.

Maar nu proberen ze via de mail 1000 Euro op te eisen voor de schade. Het feit dat we helemaal gedekt zijn maakt ze niet uit. Ze blijven maar mails sturen. Gelukkig hebben ze het bedrag niet van onze credit card kunnen stelen vanwege de verzekering die wij hadden afgesloten. Toch vinden wij de situatie erg vervelend en weten we niet zo goed wat we moeten doen. Heeft iemand iets soortgelijks meegemaakt? Of weet iemand waar wij het beste juridisch advies kunnen inwinnen?

Abel Thijs beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Nooit meer Firefly

0

Review:
Zeer onvriendelijk personeel. Bij het ophalen nagevraagd hoe laat we de auto konden terugbrengen ivm vroege vlucht. Kon vanaf 7.00 uur, als het kantoor open is, want zonder verzekering moeten ze de auto checken. Omdat we om 8.25 zouden vliegen, besloten om om precies 7.00 uur de auto terug te brengen. bij het kantoor aangekomen werd meteen gezegd dat op het papier een terugbrengtijd van 9.25 uur stond en dat we te vroeg waren en moesten wachten. De dame pakte een bak met vijftien sleutels en zei dat ze die eerst in de computer ging afwerken. Ik zei dat we een vlucht moesten halen maar ze zei dat dat niet haar probleem was. Ik was in shock! Ik heb vervolgens met veel smeken bij haar en haar collega het voor elkaar gekregen dat er iemand naar de auto keek. Dit ging gepaard met tranen en lichte paniek omdat ik mijn vlucht zou missen. Daar werd compleet ongevoelig op gereageerd. Ik moest mijn mond houden en de auto werd tot op de millimeter nagekeken en gelukkig goedgekeurd, maar ik heb nog nooit zo'n verschrikkelijke behandeling meegemaakt. NOOIT MEER FIREFLY! Ook goed voor mensen om te weten dat je bij een nachtvlucht dus niet kan retourneren. Let op!

L.L. beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Onterecht upgrade aangerekend - geen Firefly meer

0

Review:
Van 7/9/2018 tot 17/09/2018 hadden wij een hururwagen gehuurd bij Firefly op de luchthaven van Malaga.
De dame aan de balie stelde ons een upgrade voor aangezien er geen wagens meer beschikbaar waren van het type (kleine wagen) dat wij gereserveerd hadden. We vroegen nog speciaal na of deze upgrade gratis was en ze beaamde dit.
Op 18/9 heeft Firefly 118,94 Euro van onze visa verrekend als extra bedrag voor de upgrade.
De uitleg die we hiervoor krijgen is de volgende :
"U hebt geopteerd voor een dieselwagen en deze waren niet meer voorradig".
We waren zeer verbaasd want we hebben nooit een type brandstof doorgegeven. Dit was geen enkel issue en is ook niet ter sprake gekomen bij het afhalen van de wagen.
De extra aangerekende upgrade krijgen we niet terug, je staat machteloos. In ieder geval geen huurwagen meer voor ons bij Firefly, het is geen eerlijke verhuurmaatschappij en onze slechte ervaring leert ons dat eender welke drogreden gebruiken om extra kosten aan te rekenen.
Bij een volgende 'gratis upgrade' laat ik dit speciaal op de documenten vermelden. Het is een goede les geweest om te goeder trouw te zijn.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
- slechte communicatie in het Engels aan de balie
- dame aan de balie verzekerde ons een gratis upgrade, achteraf blijkt dit niet zo te zijn.

Ilse Raes beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - nooit geen auto huren bij Firefly

0

Review:
We toonden aan op de airport dat we de verzekering al bij Holidaycar betaald hadden.
We kregen de auto niet mee, dan na het ter plekke betalen van de SCDW. Een giga hoog bedrag.
Moe je wilt weg. We dreigden al met we huren een auto bij de buren. Kregen als antwoord dat het overal zo is.
Je hebt al in Nederland betaald, dus wat doe ja dan. Je gaat maar kijken wat eruit komt. Het was al laat.
Je kunt voor het totale bedrag van Holidaycar en Firefly verzekering een zeeeeeeer luxe auto elders huren.
Dus nooit weer huren bij Firefly.

A.L. Dubbe beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Geen auto huren bij Firefly

0

Review:
Als je via een website een auto huurt van Firefly, dan heb je alles al betaald inclusief SCDW verzekering bij de organisatie waarbij je geboekt hebt. Kom je bij de airport Malaga om de auto in ontvangst te nemen. Dan krijg je niet eerder de auto mee, nadat je het dubbele van het bedrag voor de verzekering betaalt, die je in Nederland al betaald hebt. Ze zij daarvoor getraind om de mensen dit hoge bedrag af te persen.

M. Dubbers beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - OPLICHTERS EN DIEVEN

0

Review:
Ik had van 1 tot 9 oktober een wagen geboekt in Barcelona Prat via Rentalcars.com.voor een deftige prijs met volledige omnium.
Bij afhalen beweren ze bij Firefly dat deze omnium niet alles dekt en ik bij hen een verzekering moest afsluiten ,het zijn Spanjaarden of analfabetische Cataloniers die met moeite zich verstaanbaar maken in Engelse of Franse taal.
Bij gevolg dat bij mijn afrekening van de kredietkaart sowieso het dubbele betaald heb .
Grotere oplichters en dieven heb ik nooit tegengekomen in de wereld van Car rental
Een tip mocht je vliegen op Barcelona ,land je op Terminal 1 maar moet gepakt en gezakt tijdens een 10 minuten durende Shuttle rit naar Terminal 2...maar dat staat ook nergens vermeld ...KORTOM HUUR GEEN AUTO BIJ FIREFLY ...HET ZIJN FLIEREFLUITERS

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
veel

Daniel beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Onterecht de zenuwen voor soepele verhuur

0

Review:
Ik kreeg de zenuwen van alle reviews die ik las voordat ik boekte bij Firefly Pisa. Toch geboekt, eerst nog Cardelmar en Firefly gebeld om te vragen hoe het zat met de verzekeringsverhalen die ik overal las. Bij het ophalen van de auto alles van binnen en buiten gefilmd, om niet achteraf vage schades aan m'n broek te krijgen.

Uiteindelijk was dit een bijzonder zorgeloze autohuur, zelfs met de wissel die halverwege moest plaatsvinden. Bij het ophalen kregen we te horen dat we een 'upgrade' kregen naar een grotere auto. Altijd leuk, maar de auto die we meekregen had wel wat mankementjes (achterdeur kon niet open, radio viel spontaan uit). Dat namen we voor lief, want dat we niet de topauto's uit de pool zouden krijgen bij FireFly, daar hadden we al wel op gerekend. We kregen geen verzekering aangesmeerd, waren binnen no time op pad.

Toen de auto nog meer tegen begon te sputteren hebben we in Florence de auto omgewisseld. Wederom waren we voorbereid op het ergste, maar het personeel was uitzonderlijk vriendelijk (hele lieve dame van Hertz Florence) en zonder enig probleem, en enigszins tot onze verbazing, kregen we een andere auto mee.

Bij het terugbrengen weer voorbereid op gesteggel over schades, dus hebben we de auto overdag teruggebracht, in plaats van 's ochtends vroeg voor onze vlucht terug. Pas toen wij er zelf om vroegen is er iemand naar de auto gaan kijken om de schade op te nemen, en hebben we zonder problemen een eindafrekening meegekregen. Een maand later (zo lang staat er nou eenmaal voor) ook de borg in zijn geheel weer terug.

Kortom, in ons geval voor niets zo argwanend geweest.

Sterke punten:
Goedkoop, goede service.

Zwakke punten:
Auto's zijn niet beste uit de pool.

Mulder beveelt Firefly Car Rental aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - NOOIT MEER

0

Review:
Oplichters!! Nooit meer !!! Eerst in de terminal een hoop gedoe, ik moest een extra verzekering afsluiten, had ik al in Nederland gedaan, maar was volgens de dame niet toereikend, vervolgens een overeenkomt tekenen met onverwachte kosten, zou later verrekend worden werd me verteld

Bij aankomst s'avonds kon ik de auto in de garage ophalen, geen medewerkers aanwezig. Bij inspectie van de audit zag ik een hele kleine kras aan de onderzijde van de audit, deze was alleen te zien als je op de grond ging leggen en de verlichting van je mobiele telefoon bijschakelde. Maar omdat het een kleine, vrijwel onzichtbare kras betrof, de balie onbemand was zodat ik eea niet kon melden, besloten om de auto mee te nemen. Vn zo'n onzichtbare schade zouden ze niet werk maken toch???

En na 10 dagen de auto terugbrengen. De medewerker liep naar de audit en kek gelijk op de plek waar de (onzichtbare) schade aanwezig was. Zou ze dit geweten hebben?? Hup, geen discussie mogelijk, schade aan de auto en aantekening ook het formulier!! Wat maakte dat nou uit meneertje, u bent in Nederland toch extra verzekerd ?? De rest van de gang van zaken zal ik u besparen!! Inmiddels 2 weken later, € 275.- via creditcard geïncasseerd, terwijl autohuur betaald is, waar is deze € 275.- voor ?? Tja, tevens nog een reservering op mijn creditcard van € 900.-, waarom?? Ik zal weer moeten mailen, bellen etc, en misschien iets terug krijgen, maar waarschijnlijk wordt ik gewoon opgelicht, en mijn verzekeraar ook. FireFly ?! NOOIT MEER!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
alles

Chippolini beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Firefly Car Rental

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Firefly Car Rental aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Firefly Car Rental aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Firefly Car Rental


Home » Buitenlandse Autoverhuurders » Firefly Car Rental
DMCA.com Protection Status