Firefly Car Rental - 163 Reviews

Last updated: 28 november 2017
Firefly Car Rental Logo

9.5% aanbevolen, 163 Reviews

  1. Firefly Car Rental
  2. Firefly Car Rental Reviews
  3. Schrijf ook een review over Firefly Car Rental

Niet tevreden over Firefly Car Rental? Probeer dan eens AB Car Rental.

Firefly Car Rental

Firefly is een autoverhuurbedrijf die voordelige tarieven biedt op huurauto's voor zowel vakantiereizen als zakelijke reizen. Firefly beschikt over comfortabele vestigingen met een goed wagenpark tegen fantastische tarieven.

Firefly Car Rental Details

Hits: 3996

URL: https://global.fireflycarrental.com/

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 163


Firefly Car Rental reviews (162):

Firefly Car Rental - Opgelicht

0

Review:
Afgelopen zomer een auto gehuurd bij firefly in Malaga. Vooraf alles betaald. Bij het afhalen op het vliegveld werd ons gevraagd 3 handtekeningen te zetten. Waarom? In snel tempo werd er een ( voor ons) onduidelijk verhaal verteld. Onze vraag nogmaals gesteld, waarom en ook verteld dat wij alles al hadden betaald inclusief een platina verzekering. Klopt, zei de medewerker en u bent zeer goed verzekerd. Achteraf geen kosten? Nee, nee, alleen voor de benzine.....was het gebrekkige engelse antwoord.

Terug in Nederland werd er 286 euro afgeschreven van onze credit card. Zoveel benzine kan er echt niet in een middenklasse auto!

Na meerdere mails over en weer met firefly, kom ik niet verder. Mijn geduld is zeer op de proef gesteld. We hebben 1 handtekening gezet onder een stukje met onduidelijke Engelse afkortingen. Waaruit blijkt dat we getekend hebben voor de kosten die gemaakt zijn om te tanken ( we hadden vlak voor de luchthaven getankt)'full insurance ( ja nogmaals betaald voor de verzekering), en nog wat kosten die onduidelijk zijn.

Monique beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Onterechte schadeclaim Firefly

0

Review:
Afgelopen weekend auto gehuurd bij Firefly Valencia airport, maar de verzekering was bij een andere maatschappij afgesloten. Uiteraard goed gekeken naar de schade bij het ophalen van de auto en controle gedaan op beschadigingen met het gekregen formulier.
Bij het inleveren van de auto heeft de medewerkster van Firefly net zolang lopen zoeken naar een beschadiging op de auto totdat ze een hele kleine kras op motorkap had gevonden die ze ons in de schoenen heeft geschoven.
Deze beschadiging hebben wij absoluut niet gemaakt en was bijna niet zichtbaar zodat hij ook niet stond aangegeven op het formulier. Echt schandalig dat deze schade op ons geclaimd wordt, het kost ons uiteindelijk geen geld want we zijn ervoor verzekerd, maar het geeft toch zeker een gevoel van oplichting. En door deze onterechte claimpraktijken van Firefly zullen de verzekeringen er ook niet goedkoper op worden.
Wij komen vaak in Valencia maar zullen door deze praktijken geen auto meer huren bij Firefly.

Sterke punten:
Prima auto

Zwakke punten:
Onterechte schadeclaim bij inleveren auto

de bruin beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - oplichters en klootzakken

0

Review:
auto gehuurd via doyouspain bij Fire Fly
aangekomen in Alicante op zondagavond na lang wachten eindelijk aan de beurt alle documenten waren er, verzekering had ik al afgesloten wat hun blijkbaar niet zinde.
bij het betalen van de borg zegt de balie medewerkster dat mijn visa geblokkeerd werd en er geen toegang tot betaling kan gebeuren.
zij beweren dat mijn visa niet in orde is en de wagen niet mee krijg. ik ga vlakbij pinnen met mijn visa en haal hier 100€ mee af ga terug en laat zien dat mijn visa wel degelijk werkt visa is gelimiteerd op 2500€ borg was 1100€ dus daar zat het probleem niet. toch hevige discussie en dan maar een taxi genomen naar benidorm kostprijs 85€ wagen had ik ook al betaald 34€.op maandag de bank gebeld deze konden bevestigen dat er 4 x was geprobeerd maar de manier waarop ze bij fire fly de kaart gebruikten deze een beveiliging heeft ze moeten werken met pin code en dat deden ze niet. ik probeer nog mijn geld terug te krijgen maar nu krijg ik de uitleg dat als je wil annuleren dit moet gebeuren voor de datum van afhaling??? geen auto gehad wel snel je geld kwijt huur dan bij de klootzakken van Fire Fly. (blijkbaar zijn er nog mensen die dit meegemaakt hebben)

Sterke punten:
bedrog

Zwakke punten:
correcte aanpak

Ronny Mols beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Oplichting

1

Review:
Voor de tweede keer weer een auto gehuurd bij FireFly en nu dus nooit weer. Ze begonnen weer over de verzekering en ik heb 3 maal aangegeven GEEN verzekering te willen, uiteindelijk zette ze een cirkel om het bedrag wat ik moest betalen waar ik mee akkoord ging, alleen benzine. Nu een maand later wordt de rekening afgeschreven en wat denk je, wel de verzekering in rekening gebracht. Het zijn echte oplichters! Huur hier nooit een auto.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alle

Geert beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Rechtstreeks boeken bij Firefly

0

Review:
Mijn tip is om rechtstreeks te boeken bij Firefly zelf en daar eventuele verzekeringsproducten van te nemen. Het boeken via externe sites als Ryanair en extern aangekochte verzekeringen zal inderdaad vaak tot discussie leiden.

Rechtstreeks boeken bij Firefly, dáár alvast een verzekeringsproduct bestellen en de persoonsgegevens voor-invullen zodat het afhalen van de wagen vlotjes gaat. Dat is de tip.

De verzekering is inderdaad duur, maar zelfs mét hun verzekering is Firefly vaak nog steeds voordeliger dan Hertz, Budget, Europcar, Avis en andere oplichters zónder verzekering!

Sterke punten:
Prijs

Zwakke punten:
Meestal locatie buiten terminal en onderbemand

Ben M beveelt Firefly Car Rental aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Huur nooit een wagen bij Firefly

0

Review:
Het zijn oplichters die je steeds nog een dure verzekering aansmeren. Zijn agressief en onvriendelijk. Ik betaalde 287 euro voor een wagen die er uiteindelijk 610 werden.Pure maffiapraktijken.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Hebben alleen maar zwakke punten

Fons beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Prima

0

Review:
Lees veel negatieve berichten....
Wij hebben een auto gehuurd op luchthaven Gerona.
Prima geholpen.
Kreeg de keuze voor een (dure) all risk verzekering, heb deze genomen.
Alles bij elkaar opgeteld nog steeds goedkoper uit dan veel andere verhuur bedrijven.
Al met al prima te spreken over firefly!

Sterke punten:
Afspraken nakomen.

Zwakke punten:
Geen

Berend beveelt Firefly Car Rental aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Tevreden over Firefly

1

Review:
Wij hebben afgelopen week een auto gehuurd bij Firefly.
door de reviews hier was ik sceptisch, maar ik werd blij verrast en erg tevreden.

Bij ophalen van de auto een nummertje moeten trekken en ongeveer een kwartier moeten wachten.

De medewerker van FireFly begon over de extra verzekering die ik aan kon schaffen, maar ik gaf aan dat ik al verzekerd was via de tussenpartij.

Dit was geen probleem, ze deden hier ook helemaal niet moeilijk over.

Bij het terug inleveren van de auto was er niemand aanwezig, we moesten wij de sleutel en de huurdocumenten in de "Key deposit Box" gooien. Hier was alleen niet helemaal duidelijk welke documenten ik nu terug in moest leveren.

3 uur later kon ik via de website al de eindafrekening downloaden.

De auto was al gecontroleerd en geen problemen, zelfs nog een stukje brandstof gecrediteerd gekregen.

Een goede ervaring dus!

Sterke punten:
goede schone auto
nieuwe auto
goedkoop
op het vliegveld zelf

Zwakke punten:
communicatie inleveren voertuig

Tom beveelt Firefly Car Rental aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Slechte klantvriendelijkheid en lange wachttijden

0

Review:
Zowel bij het ophalen als bij het terugbrengen zijn er lange wachttijden daarnaast zijn het aantal parkeerplaatsen erg beperkt zodat het niet mogelijk is om je auto bij terugkomst te parkeren. Wij moesten 45 minuten wachten bij terugkomst daarnaast schreeuwde vrouwelijke medewerkster hard de bevelen in het Spaans. Wij hadden de auto gehuurd op het vliegveld van Barcelona en moesten van terminal 1 naar terminal 2 en daarnaast van het kastje naar de muur om het loket van Firefly te vinden. Zo'n slechte service heb ik nog nog niet meegemaakt. Schelden en tieren duidelijk overwerkte medewerkers.

Sterke punten:
Schone en prima auto

Zwakke punten:
Ontzettend slechte service en tierende mederwerkers. Lange wachttijden en auto is niet te parkeren vanwege gebrek aan parkeerplaatsen. Neem minimaal 45 minuten de tijd voor inleveren.

Ruud van d beveelt Firefly Car Rental NIET aan bij vrienden/bekenden

Firefly Car Rental - Firefly malaga augustus 2017: tevreden!

0

Review:
Via cardelmar een opel astra geboekt met volledige verzekering via cardelmar echter zonder banden of ruitschade dekking en zonder geld terug voor pechhulp.
Optie volle tank krijgen en volle tank inleveren.

13 dagen voor 300 euro met een max van 60 km/dag gratis.
Omdat wij een rondreis gingen maken heb ik bij aankomst bij firefly nog onbeperkte km's extra gekocht voor 33 euro.

Bij aankomst op de luchthaven van Malaga werden we snel geholpen na nummertje trekken, meerdere medewerkers aan de balie terwijl het toch al zo'n 23.00uur was. Firefly heeft ruime openingstijden: tot 23.45uur en de balie is in de luchthaven zo'n 100 meter van de bagagebelt verwijderd.

De dame die ons hielp sprak goed Engels.
Legde ons een aantal opties van verzekeringen voor die we niet hebben genomen. Hiervan maakte ze geen probleem.
De auto was nieuw; zo'n 17.000 km op de teller en met als extra bonus een ingebouwde navigatie waar we veel plezier aan hebben gehad (en niet voor hebben betaald).
Er waren wat beschadigingen op de auto, die waren op het formulier al aangegeven.

Zondag de auto ingeleverd, waren een half uurtje te laat maar geen probleem. Inspectie snel en zonder opmerkingen.

Dinsdag is de reservering van zo'n 1000 euro op de creditcard vrijgegeven, firefly heeft alleen het bedrag van 33 euro voor de onbeperkte km's ingehouden.

Al met al ben ik heel tevreden met Firefly;
als je voldoende goed verzekerd bent, voldoende ruimte hebt op de creditcard en weet wat je boekt zijn zij niet slechter dan andere aanbieders.

Sterke punten:
Balie in de luchthaven zelf
Ruime openingstijden (dus geen toeslag voor ophalen auto bij late aankomst)
Efficiënt baliepersoneel wat goed Engels spreekt
Gratis navigatie gekregen
Nieuwe auto
Goedkoop om extra onbeperkt km's bij te kopen

Zwakke punten:
Grote reservering op de creditcard
De auto was niet schoon en had wat krassen

TTF beveelt Firefly Car Rental aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Firefly Car Rental

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Firefly Car Rental aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Firefly Car Rental aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Firefly Car Rental


Home » Buitenlandse Autoverhuurders » Firefly Car Rental
DMCA.com Protection Status