Locauto - 38 Reviews

Last updated: 11 mei 2018
Locauto Logo

23.7% aanbevolen, 38 Reviews

  1. Locauto
  2. Locauto Reviews
  3. Schrijf ook een review over Locauto

Niet tevreden over Locauto? Probeer dan eens AB Car Rental.

Locauto

Locauto Autoverhuur Italie

Entra nel mondo di Locauto e scegli la promozione più adatta alla tua Azienda.

Locauto Details

Hits: 632

URL: http://www.locauto.it/

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 38


Locauto reviews (38):

Locauto - NEVER AGAIN

0

Review:
For those who are interested:

We rented a car in pisa for 3 days @LOCAUTO RENT A CAR

When we brought the car back they charged us 185eur for damage (it appeared to be a scratch on the tyre-not caused by us).

After 4 months they charged again an amount of 48eur.

I pressed charges @ the credit card copany and they refunded us:

The charge of 185eur was not justified... THEY ARE REALLY FRAUDS

The carge of 48eur was justified. It was a fine.

So my advice: don t give up and NEVER RENT A CAR from LOCAUTO!!

If you check the internet, you will that it s not just 1 case. They do it all the time!!!

Please share this message

@LOCAUTO I told you I wouldn t give up!

Sterke punten:
Nothing

Zwakke punten:
FRAUD!

Fouad zark beveelt Locauto NIET aan bij vrienden/bekenden

Locauto - Nooit meer Locauto

0

Review:
We hebben dit voorjaar een Volkswagen Passat Variant gehuurd bij Locauto in Turijn.
Bij aankomst zagen we een beperkt aantal parkeervakken in de garage voor Locauto, maar daar stonden geen Passat of vergelijkbare auto's.
We kregen dan ook een Golf Variant met de mededeling: "Die is even groot".

Omdat er geen ruimte voor discussie was en je daar ook geen zin in hebt als je net uit het vliegtuig stapt, hebben we de auto maar genomen.

Achteraf geklaagd bij tussenpersoon EasyTerra en 15 euro retour gekregen.

De Golf was verder prima, maar als je geen Passat in je assortiment hebt, moet je die ook niet op internet verkopen.
De naam Locauto maakt duidelijk wat er aan de hand is...

Voor ons geen Locauto meer. Er is genoeg betrouwbaarder keus.

Sterke punten:
Geen. Elke verhuurder kan wat Locauto kan en beter/vriendelijker.

Zwakke punten:
Auto van een categorie lager (Golf vs Passat) is bij Locauto Turijn dezelfde categorie...
Geen begrip bij de balie.
Golf Variant zou even groot zijn als een Passat Variant...

Keizer beveelt Locauto NIET aan bij vrienden/bekenden

Locauto - Eens maar nooit meer Locauto

0

Review:
Bij het inleveren constateert de medewerker een kleine beschadiging op de linker voorband. We weten echter zeker dat we nergens tegen aan zijn gereden. Geen discussie verder. Het hoofdkantoor zou contact opnemen.
Al de volgende dag ontvangen we een rekening van ruim 300 euro voor het vervangen van een band. Een absurd bedrag dat vooral bedoeld lijkt om klanten maximaal geld uit de zak te kloppen.
Dit was eens maar nooit meer Locauto.

Deka beveelt Locauto NIET aan bij vrienden/bekenden

Locauto - Klacht

0

Review:
Op 09-02-2018 is een bedrag afgeschreven van € 48,80 via de creditcard, terug te vinden op het overzicht van februari 2018. Jongstleden oktober/ november inderdaad naar Pescara gereisd en een auto gehuurd via Ryanair bij Locauto. Alles keurig betaald en bij de het inleveren en de controle bleek alles in orde. Ook heb ik van dit bedrag geen nota of beschrijving ontvangen. Uit eerdere reviews over Locauto wordt dit bedrag vaker genoemd. Dit is wel opvallend. Locauto: nooit meer !

Sterke punten:
Snelle afhandeling en bij het vliegveld.

Zwakke punten:
Geen e-mail ontvangen over de huur, terwijl dit wel afgesproken was.
Zonder enig bericht wordt een bedrag afgeschreven, niet wetende wat dit voorstelt.

Ebisch beveelt Locauto NIET aan bij vrienden/bekenden

Locauto - Verdienmodel?

0

Review:
Kregen in september 2017 in Palermo de auto snel en zonder problemen. Hadden alle risico’s afgekocht via rentalcars. Bij inlevering geen inleverformulier ontvangen.
Borg werd pas na 30dagen vrijgegeven. En nu, 4maanden later wordt er 48,80afgeschreven zonder bericht wat dit zou betreffen. Geen antwoord op de mail ontvangen. Zal ICS vragen deze betaling te betwisten!

Sterke punten:
Snelle afhandeling

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar

John beveelt Locauto NIET aan bij vrienden/bekenden

Locauto - Boeven

0

Review:
Innen 48.80 euro per verkeersboete in Italië

Alle steden hebben camera's met vage borden
niet het centrum inrijden met allerlei tijden en dagen uitzonderingen. Zo heb je een aantal boetes te pakken
en moet je elke keer 48.80 euro betalen als administratie kosten ( Locauto geeft alleen maar je adres door aan de instanties).

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:

Goedkoop lokkertje. Als je er bent moet je bij verzekeren voor 275 euro voor een week of met een enigenrisico van 1000 euro in de rondte rijden.
Voorlopig hoef ik niet meer naar Italië.

Baas beveelt Locauto NIET aan bij vrienden/bekenden

Locauto - Nooit meer locauto

0

Review:
We huurden een auto bij locauto via Sunny cars, alles betaald en geregeld via hen. Ter plekke wilden ze ons allerlei verzekeringen aansmeren. Toen we die niet namen omdat alles al verzekerd was. Boze reactie, geen vriendelijke service. Terug brengen liep vlot, maar nu enkele maanden later word door hen iedere maand geld afgeschreven van onze creditcard. Zonder enige kennisgeving. Ga het nu via creditkaartmaatschappij betwisten. Hoop dat dit te stoppen is. Ga nooit meer in zee met locauto

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
slechte onvriendelijke service.
Dubieuze afschrijvingen van je creditkaart.
Niet te vertrouwen

Ine beveelt Locauto NIET aan bij vrienden/bekenden

Locauto - Pas op met LocAuto

0

Review:
Ik heb op 5-8-2017 de auto opgehaald. Bij het inspecteren vielen mij enkele kleine oppervlakkige krasjes (1 tot 3 cm) op die niet op het rapport vermeld waren. De medewerker van Locauto verzekerde mij dat ik me daarover geen zorgen hoefde te maken omdat deze kleiner dan 5 cm waren en daarom niet meetellen. De krasjes waren ook nauwelijks zichtbaar en dus heb ik er verder geen probleem van gemaakt.

Echter 10 dagen later bij het inleveren van de auto liep de op dat moment dienst doende medewerker van Locauto bijna onmiddellijk naar het portier met de krasjes. Hij liet mij de krasjes zien en zei dat deze krasjes op zichzelf misschien wel minder dan 5 cm bedroegen maar dat deze onderdeel uitmaakten van een langere kras (de krasjes stonden inderdaad in elkaars verlengde). Voor de lengte moest hij het begin van het eerste krasje en het einde van het laatste krasje in aanmerking nemen en daardoor was het meer dan 5 cm. Vervolgens ging hij met zijn tablet aan de slag en kreeg ik het schadeformulier ter ondertekening gepresenteerd. Voorts kreeg ik onmiddellijk te horen wat het ging kosten. Een slordige EUR 330!. Ik heb aan het voorval met name een onprettig gevoel overgehouden omdat de medewerker onmiddellijk naar de plek met de krasjes liep en de wagen verder nauwelijks heeft geïnspecteerd.

Sterke punten:
Dicht bij het vliegveld.

Zwakke punten:
Oneerlijke behandeling. Tip: indien u toch met deze maatschappij in zee gaat inspecteer de auto uitermate goed. Verzoek de medewerker krasjes te noteren en maak in ieder geval duidelijke foto´s van elk krasje zodat - indien bij het inleveren een rekening wordt gepresenteerd - je via de credit card maatschappij kunt aantonen dat deze reeds aanwezig waren.

Remi Smits beveelt Locauto NIET aan bij vrienden/bekenden

Locauto - Pas op: Locarent onbetrouwbaar: checkout niet vol

0

Review:
Ik heb via de Ryanair site ene auto gehuurd bij Alamo, kwam ter plaatse bij Locauto uit. Eigenlijk had ik toen al op mijn hoede moeten zijn, maar je bent blij dat je weg kunt uit de drukte, vakantie is net begonnen.

Tijdens de checkout, de controle op beschadigingen, heb ik de dame gewezen op diverse beschadigingen die niet op het formulier stonden. Ze heeft daar foto's van gemaakt en zou die toevoegen aan het dossier. vervolgens vroeg ze me te tekenen voor ontvangst, wat ik ter goeder trouw toen ook heb gedaan. Dit laatste is echter nooit gebeurd.

Pas 2 dagen na terugkomst krijg ik een aanvullende faktuur van €649,06 ivm schade aan de auto. Bij navraag worden mij 2 foto's gestuurd van de schade die al aanwezig was bij pickup.

Men houdt 'de poot stijf' en cverwijst mij naar het contract.

Al met al een onbetrouwbare service, zeker geen aanrader. Als je al bij hen geboekt heb, is mijn advise, annuleer de huur, ga naar een andere, bonafide verhuurder, maar doe geen zaken met deze firma.

Achteraf had ik mijn gevoel toch moeten volgen en niet met hun in zee gaan, helaas voor mij te laat, maar ik waarschuw iedereen die nog met deze firma in zee moet gaan: NIET DOEN!!

Sterke punten:
Zij hebben alle informatie, jij hebt niets

Zwakke punten:
Dit houden ze niet lang vol!

J. Vinders beveelt Locauto NIET aan bij vrienden/bekenden

Locauto - Loc Auto en Rental Cars hele slechte ervaring

0

Review:
Via Rental Cars bij Loc Auto een auto gehuurd. Via Rental Cars een Full Body Protection verzekering afgesloten.
3 jaar en 5 vakanties lang geen schade gehad en daardoor weing problemen , afgezien van erg aggressive verkopende medewerkers die je van alles tegen meerprijs proberen aan te smeren.
Afgelopen mei 2017 aanrijding gehad, aangereden door Italiaanse mevrouw die van zijstraat links komend zo in onze auto is gereden. Nu wordt dit een derde partij genopemd en wordt er zolang er geen schadeafhandeling / schuldvraag (?? Erg duidelijk zowel door geteuigen als op papier) een eigen risico in rekening gebracht en zlefs zou ik de schade moeten "voorschieten" totdat er ooit een schuldvraag bekend is/wordt. Loc Auto werkt niet mee aan afwikkeling van de zaak en wil extra centen cashen van huurder. Rental Cars zegt dat alle kosten gedekt zijn en heeft zelfs 2 x schriftelijk bevestigd dat wanneer de aanrijding mijn schuld was geweest de zaak per direct was afgehandled en alle kosten zouden zijn vergoed ?!!! Nu dus eigen risico al maanden kwijt / betaald en het risico dat Loc Auto mij n credit card nog verder gaat belasten met bedrag(en) voor schadevergoeding terwijl er niet eens een antwoord op de schuldvraag is.

Sterke punten:
Weinig mensen voor de bali (en ik weet nu dat die er dus heel verstandig aan hebben gedaan)

Zwakke punten:
Ze belasten je credit card zonder dit van te voren te melden en werken verder niet mee met hun "klanten"(of moet ik zeggen slachtoffers).

Rob beveelt Locauto NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Locauto

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Locauto aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Locauto aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Locauto


DMCA.com Protection Status