Locauto Autoverhuur Italie Entra nel mondo di Locauto e scegli la promozione più adatta alla tua Azienda.

Locauto Reviews

  • Na 3x geflitst in 1 week (voor 2 km. te hard) wordt 3x administratiekosten ad €49,- per keer van creditcard afgeschreven. Pure diefstal.

    Door Bart op 4 januari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Na 3x geflitst in 1 week (voor 2 km. te hard) wordt 3x administratiekosten ad €49,- per keer van creditcard afgeschreven. Pure diefstal.

    Door Bart op 4 januari 2020 Reageer
  • Na 3x geflitst in 1 week (voor 2 km. te hard) wordt 3x administratiekosten ad €49,- per keer van creditcard afgeschreven. Pure diefstal.

    Door Bart op 4 januari 2020 Reageer
  • Na 3x geflitst in 1 week (voor 2 km. te hard) wordt 3x administratiekosten ad €49,- per keer van creditcard afgeschreven. Pure diefstal.

    Door Bart op 4 januari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Supplement van 40€ bij een overtreding is pure afzetterij.

    Sterke punten
    Nihil

    Zwakke punten
    Afzetterij

    Door Verheyden r op 14 november 2019 Reageer
  • Vandaag 12-11-2019 een e-mail ontvangen van Locauto. Er is op 12-06-2019 een verkeersovertreding geconstateerd, hiervan wordt gemeld dat ik hiervoor nog een rekening krijg, nog niet bekend welk bedrag. In de algemene voorwaarden van Locauto staat inderdaad dat indien dit het geval is, Locauto ook nog een factuur stuurt van E 40,00 excl. BTW. Hier moet je wel heel goed de Algemene Voorwaarden voor bestuderen. Ook dit nog in rekening brengen vind ik diefstal. Ik was ook niet tevreden over halen en terugbrengen van de auto bij vliegveld in Pisa.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Dienstverlening op locatie.

    Door Henk op 12 november 2019 Reageer (1 reactie)
  • Via Rentalcars een auto gehuurd bij locauto. Volgens rentalcars is alles goed geregeld extra verzekering volledige dekking. Toch wordt er naast de betaling aan Rentalcars van €185,- voor een week doodleuk door locauto € 299,- afgeschreven.

    Door van der Laan op 5 oktober 2019 Reageer
  • Wij vonden het misleidend. Met grote letters dat het 250,00 was voor de periode dat wij huurden, en vervolgens werd er 400,00 afgeschreven van onze rekening. Ja, de kleine lettertjes. Niet aardig, daar huren we geen tweede keer!

    Sterke punten
    personeel erg vriendelijk en snel

    Zwakke punten
    misleidende aanbieding

    Door a jassen op 4 oktober 2019 Reageer
  • alles was prima, de ontvangst, de auto en het terugbrengen van de auto in Milaan. Complimenti !!! Elke moment verwacht je een addertje onder het gras, zoals het normaal gaat, helaas. Maar dit was echt super! en vooral ontzettend aardig en naar je toe. ga zo door.

    Sterke punten
    vriendelijke ontvangst, alles duidelijk!

    Door liesbeth op 2 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na 12 dagen bracht ik de auto terug op het vliegveld in Pisa en werd deze gecontroleerd. Eerst moest ik tekenen voor akkoord schadevrij binnenzijde en af tanken en vervolgens voor de buitenzijde. Alles leek ok. Ik was nog niet op het vliegveld aangekomen of ik ontving al een rekening van 33,96 euro voor een pechhulp verzekering die ik had afgesloten welke direct van mijn creditcard rekening werd afgeschreven. Op het document stond inderdaad mijn handtekening. Ik herkende mijn handtekening direct. Het was die, welke ik op de tablet had gezet bij het terug brengen van de auto.

    Sterke punten
    Nette en correcte afhandeling baliepersoneel

    Zwakke punten
    De in mijn ogen malafide praktijken van de ontvanger van de auto

    Door Mas Hensen op 20 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gelukkig bij aankomst bij het verhuurloket niet druk. We werden snel, efficiënt en goed geholpen door Lorenzo, die ook nog een beetje Nederlands spreekt. Andere medewerkers waren ook vriendelijk. We konden een keuze maken uit verschillende auto’s binnen dezelfde klasse. Vervolgens naar de auto waarbij een medewerkster samen met de klant de auto nakijkt. Bij terugkeer controle samen met klant en aftekenen. Het kantoor en de auto’s bevinden zich in parkeergarage C bij het vliegveld. Wij waren blij met de geleverde auto.

    Sterke punten
    Vriendelijk, efficiënt, helder en vlot

    Zwakke punten
    Geen

    Door Honing op 3 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede ervaring. Nissan Micra gehuurd. Klein krasje op gemaakt, maar was geen probleem. Kosten waren laag (€400 voor 3 weken, inclusief verzekeringen)

    Sterke punten
    Goedkoop, geen gezeur over kleine krasjes, snelle afhandeling.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Bart op 24 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer slechte ervaring met locauto catania via easy terra, beiden verschuilen zich en laten de klant links liggen: 'de auto had geen technische mankementen...' Tuurlijk, daarom staan wij samen met vrienden op een berg in the middle of nowhere op een nationale feestdag met een auto die het niet meer doet en aangeeft op de display dat er een technische storing is. Shame on you locauto catania! Ik reserveer nooit meer bij jullie en via easy terra.

    Sterke punten
    Echt niet te vinden

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen, wij mochten blij zijn dat wij een andere auto kregen, extra service voor ons...?!?! hallo, het is jullie core business om een deugelijke auto te leveren voor 5 dagen.

    Door P. van Kaa op 10 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Toen we de auto terugbrachten (skoda fabia) kwamen ze met een kras die er nog niet op zou hebben gezeten. Dit is echt ter plekke verzonnen. Rekening bijna 200 euro. Helaas hadden we een dag later foto's rondom gemaakt waar de kras al duidelijk op te zien was. Stom bij nader inzien. Dus maak uitgebreid foto's van uw huurauto!!!

    Sterke punten
    Redelijk vlotte afhandeling. Redelijke prijs.

    Zwakke punten
    Een getekend gebruiksschaderapport bij aanvang is hier zeker niet voldoende! Een eigen risicoverzekering is bij locauto zeker aan te raden!!!

    Door Leonard Tan op 26 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Van Locauto kregen we achteraf te horen dat we een verbaal hadden gekregen tijdens de huurperiode. Locauto geeft al je gegevens dan door aan de politie en brengt daar even €50 aan administratiekosten voor in rekening

    Door Pierre op 11 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via auto europa en easy terra terecht gekomen bij locauto in Bari Italie. Een Clio gereserveerd. Na het gebruikelijke verkopen: wilt u GPS, wilt u een diesel, wilt u zich niet echt goed verzekeren, wilt u geen pechhulp en nog meer een nieuwe Fiat Tipo diesel meegekregen.Via email de door mij getekende verklaring ontvangen over de staat van de auto ( schadevrij) Prima mee gereden , geen gezeur bij inleveren. Na inleveren weer snel een email met de verklaring schadevrij. Zeer snel werden de borgen eigen risico en brandstof vrijgegeven.

    Sterke punten
    snelheid upgrade

    Door Sander op 3 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Transavia/cartrawel bevestigt dat veel zaken inclusief zijn zoals ook pechhulp. In Pisa smeren ze je een pechhulpverzekering aan voor euro 40,--. Je hebt niet eens in de gaten dat je er voor tekent. Probeer vervolgens locauto, cartrawel of transavia per mail of telefonisch te bereiken. Ik vond nog ergens een tel nr van cartrawel gebeld. Iemand aan de lijn die alleen maar engels sprak. Uitgelegd en u raad het al niets meer van gehoord. Ik noem het dan ook maar diefstal.

    Sterke punten
    Snelle uitcheck.

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar personeel. Ik zag eerder op deze site het verhaal van locauto opPisa.

    Door R grijzen op 2 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Inmiddels 2de keer dat ik bij Locauto Alghero een auto heb gehuurd!! Deze keer met upgrade en een nieuwe auto. (4 km, vroegseizoen heeft zo zijn voordelen). Op de luchthaven Alghero stond alles voor ons klaar. Heel vriendelijk geholpen door baliemedewerker die ons snel doorverwees naar de mensen bij de auto’s. Klein stukje lopen vanaf de terminal!

    Sterke punten
    Fatsoenlijk Engels sprekende mensen aan Balie en auto-uitgifte!

    Zwakke punten
    Auto “snel” klaargemaakt voor eerste verhuur! Fabrieksstickers wel van de ruit gehaald maar de afdruk duidelijk zichtbaar op ruit. Ruiten en spiegelglazen niet schoon!

    Door Lou Slangen op 18 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • For those who are interested: We rented a car in pisa for 3 days @LOCAUTO RENT A CAR When we brought the car back they charged us 185eur for damage (it appeared to be a scratch on the tyre-not caused by us). After 4 months they charged again an amount of 48eur. I pressed charges @ the credit card copany and they refunded us: The charge of 185eur was not justified... THEY ARE REALLY FRAUDS The carge of 48eur was justified. It was a fine. So my advice: don t give up and NEVER RENT A CAR from LOCAUTO!! If you check the internet, you will that it s not just 1 case. They do it all the time!!! Please share this message @LOCAUTO I told you I wouldn t give up!

    Sterke punten
    Nothing

    Zwakke punten
    FRAUD!

    Door Fouad zarkan op 8 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hebben dit voorjaar een Volkswagen Passat Variant gehuurd bij Locauto in Turijn. Bij aankomst zagen we een beperkt aantal parkeervakken in de garage voor Locauto, maar daar stonden geen Passat of vergelijkbare auto's. We kregen dan ook een Golf Variant met de mededeling: "Die is even groot". Omdat er geen ruimte voor discussie was en je daar ook geen zin in hebt als je net uit het vliegtuig stapt, hebben we de auto maar genomen. Achteraf geklaagd bij tussenpersoon EasyTerra en 15 euro retour gekregen. De Golf was verder prima, maar als je geen Passat in je assortiment hebt, moet je die ook niet op internet verkopen. De naam Locauto maakt duidelijk wat er aan de hand is... Voor ons geen Locauto meer. Er is genoeg betrouwbaarder keus.

    Sterke punten
    Geen. Elke verhuurder kan wat Locauto kan en beter/vriendelijker.

    Zwakke punten
    Auto van een categorie lager (Golf vs Passat) is bij Locauto Turijn dezelfde categorie... Geen begrip bij de balie. Golf Variant zou even groot zijn als een Passat Variant...

    Door Keizer op 30 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij het inleveren constateert de medewerker een kleine beschadiging op de linker voorband. We weten echter zeker dat we nergens tegen aan zijn gereden. Geen discussie verder. Het hoofdkantoor zou contact opnemen. Al de volgende dag ontvangen we een rekening van ruim 300 euro voor het vervangen van een band. Een absurd bedrag dat vooral bedoeld lijkt om klanten maximaal geld uit de zak te kloppen. Dit was eens maar nooit meer Locauto.

    Door Deka op 23 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Klacht -

    Op 09-02-2018 is een bedrag afgeschreven van € 48,80 via de creditcard, terug te vinden op het overzicht van februari 2018. Jongstleden oktober/ november inderdaad naar Pescara gereisd en een auto gehuurd via Ryanair bij Locauto. Alles keurig betaald en bij de het inleveren en de controle bleek alles in orde. Ook heb ik van dit bedrag geen nota of beschrijving ontvangen. Uit eerdere reviews over Locauto wordt dit bedrag vaker genoemd. Dit is wel opvallend. Locauto: nooit meer !

    Sterke punten
    Snelle afhandeling en bij het vliegveld.

    Zwakke punten
    Geen e-mail ontvangen over de huur, terwijl dit wel afgesproken was. Zonder enig bericht wordt een bedrag afgeschreven, niet wetende wat dit voorstelt.

    Door Ebisch op 25 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kregen in september 2017 in Palermo de auto snel en zonder problemen. Hadden alle risico’s afgekocht via rentalcars. Bij inlevering geen inleverformulier ontvangen. Borg werd pas na 30dagen vrijgegeven. En nu, 4maanden later wordt er 48,80afgeschreven zonder bericht wat dit zou betreffen. Geen antwoord op de mail ontvangen. Zal ICS vragen deze betaling te betwisten!

    Sterke punten
    Snelle afhandeling

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar

    Door John op 1 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Boeven -

    Innen 48.80 euro per verkeersboete in Italië Alle steden hebben camera's met vage borden niet het centrum inrijden met allerlei tijden en dagen uitzonderingen. Zo heb je een aantal boetes te pakken en moet je elke keer 48.80 euro betalen als administratie kosten ( Locauto geeft alleen maar je adres door aan de instanties).

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Goedkoop lokkertje. Als je er bent moet je bij verzekeren voor 275 euro voor een week of met een enigenrisico van 1000 euro in de rondte rijden. Voorlopig hoef ik niet meer naar Italië.

    Door Baas op 15 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We huurden een auto bij locauto via Sunny cars, alles betaald en geregeld via hen. Ter plekke wilden ze ons allerlei verzekeringen aansmeren. Toen we die niet namen omdat alles al verzekerd was. Boze reactie, geen vriendelijke service. Terug brengen liep vlot, maar nu enkele maanden later word door hen iedere maand geld afgeschreven van onze creditcard. Zonder enige kennisgeving. Ga het nu via creditkaartmaatschappij betwisten. Hoop dat dit te stoppen is. Ga nooit meer in zee met locauto

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    slechte onvriendelijke service. Dubieuze afschrijvingen van je creditkaart. Niet te vertrouwen

    Door Ine op 29 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Locauto

Schrijf je eigen review