Reviews van deze auteur

Klote verhuurder

Review over Centauro

Alicante, de dame aan de desk was niet te verstaan in het Engels, snotverkouden zat ze onverstaanbaar te brabbelen en wat bedragen op een kladblokje te krassen over eigen risico van € 1100 en autopechhulp dat ik ter plekke moest voldoen. Mijn reeds afgesloten en aantoonbare verzekering was onzin volgens haar en het moest áltijd ter plekke gebeuren, bij iedere maatschappij en dat zou geen verrassing zijn voor huurders, dat moest ik al geweten hebben zei ze. Maar ik kon ook kiezen om € 321 te voldoen als minimum bedrag als een soort borg zijn voor brandstof en recht op kosteloze pechhulp in geval ván. Totaal onbeschofte houding. Niets van een kopie of email bevestiging krijg je, enkel een uitdraai van pin transactie. Een papieren mapje waarop met pen wat beschadigingen staan aangemerkt en een sleutel erin , ga 'm maar ophalen op parkeerplek ...
De auto had 4000 km op de klok maar bij het instappen ontdekten we al dat de airco defect was, het werd waanzinnig heet in de auto (en ik weet hoe alles in vele merken hoort te functioneren) dus terug naar de snottebel. Ik was de tweede in de rij, voor mij stond een man met zijn laptop open en werd gruwelijk boos dat ze niets aantrok van wat hij geboekt zou hebben en aantoonde. Hij droop gefrustreerd af en ze keek me al verveeld aan ... Het was eigenlijk onmogelijk dat zo'n nieuwe auto het defect had, maar ik kreeg een nieuwe auto toebedeeld met 1 graai uit de sleutelbak. Het papiertje kende 0 aantekening van schadetjes, dus die hebben we zelf maar direct op foto vastgelegd. Want natuurlijk had deze auto al beschadigingen rondom. Na gebruik afgetankt en ingeleverd, de ontvangende man gewezen op wat er al zat toen ik 'm ontving met het blanco kaartje. No No, all good, you get your money back. Een week later €121,- reour ontvangen zonder enige toelichting. Op vragen die ik nu gesteld heb krijg ik gereageerd dat de resterende 200 niet refundable zijn, want dat was een Smart Cover verzekering geweest die absoluut verplicht was en ik immers zelf ter plekke had afgesloten.
De moraal: ze kletsen maar wat en je begrijpt er geen moer van, je krijgt geen auto mee en overrompelen je met een mega bedrag en een lager bedrag, maar kwijt ben je het naderhand.

Geen Centauro meer voor mij.

reacties: