Reviews van deze auteur

Geen boeking, wel betaald

Review over RentalCars

Via Rentalcars wilde ik een auto huren bij Sixth (Stockholm Airport). Achteraf wilde ik de auto afhalen bij een locatie dichterbij (Centraal Station), dus ik belde naar Sixth Stockholm Airport. Daar bleken ze op mijn naam geen auto gereserveerd te hebben. Ik noemde het reserveringsnummer van Rentalcars, maar konden ze niks mee. Schijnbaar hadden ze het nummer op mijn voucher nodig, maar dat legden ze me niet uit. Ze zeiden me naar Rentalcars te bellen. Dus ik heb een aantal keren naar Rentalcars gebeld, alleen maar automatische spreekbandjes in het Zweeds, dus ik had geen idee, maar ik werd ook helemaal niet te woord gestaan ook al bleef ik minuten hangen (uitleg van Rentalcars achteraf: het was toen druk, dus logisch). Dus ik Sixth weer gebeld, ze zeiden me opnieuw, je moet een reserveringsnummer van Sixth hebben, daarvoor moet je naar Rentalcars bellen (weer dus niet gezegd dat nummer op mijn voucher stond). Dus ik weer Rentalcars gebeld, ik kreeg weer niemand aan de telefoon.
Ik werd dus van het kastje naar de muur gestuurd. Ik zag geen uitweg meer, dus ik heb geannuleerd. Er was toch geen boeking, dus dat zou ik achteraf wel uit kunnen leggen aan de klantenservice van Rentalcar, waardoor ik mijn geld terug zou krijgen.
Nou vergeet het maar, €100 van mijn creditcard afgeschreven en vele malen contact gehad met de klantenservice van Rentalcars (via e-mail) waar ik echt niet vrolijk van werd. Ik heb 3 keer mijn verhaal gedaan en telkens zat het volgens de klantenservice medewerker (Jesse) anders in elkaar, ik vertelde niet de waarheid, er was wel een boeking geweest.
Waardeloos bedrijf in mijn ogen, nooit meer een auto huren via deze toko....

reacties: