Reviews van deze auteur

Borg niet terug gestort

Review over RentalCars

Wat een baggermaatschappij is Rentalcars. Via Rentalcars een auto gehuurd bij Centauro.
Bij de boeking direct een verzekering afgesloten voor EUR 65,91.
Bij het ophalen wordt door de baliemedewerkster van Centauro de standaardvraag gesteld wilt u een upgrade van de auto, nee want ik ben na 3 dagen alleen de rest van de vakantie en heb welbewust deze auto gekozen. Wilt u een verzekering? Nee, die heb ik al bij boeking afgesloten en betaald.
Vervolgens begint de baliemedewerkster een heel verhaal over de borg van EUR 1.400,-- die streept ze door op het papier en komt met een bedrag van EUR 446,-- die ik moet betalen. Moet ik wel zorgen dat ik bij afleveren op de luchthaven de benzinetank vol moet achterlaten. Prima geen probleem en ook gedaan. Er is tijdens het gesprek niet meer gesproken over een verzekering.
Na 5 dagen wordt het bedrag van EUR 446,-- geind, terwijl deze eerst geblokkeerd stond.
Op dezelfde dag van inleveren krijg ik EUR 134,-- terug gestort op mijn creditcard. Direct na thuiskomt een klacht ingediend bij Rentalcars dat ik de borgsom ?? niet volledig terug heb gekregen. In de standaardmail die je terug krijgt stond dat ik 28 dagen moest wachten, dat is de maximale termijn dat het terug moet komen. Restant niet ontvangen. Weer via boekingen een klacht ingediend en moet ik van hen het creditcardbedrijf een bevestiging laten sturen dat het bedrag nog niet is terug gestort.
Rentalcars heeft contact gehad met Centauro en bericht dat ik een extra autoverzekering heb afgesloten voor EUR 312,--. In deze e-mail staat ook dat zij de factuur van de autoverzekering bij de e-mail hebben gevoegd. Helaas ontbreekt de factuur maar betalen zij wel het bedrag van EUR 65.91 voor de autoverzekering bij hun terug. En sluiten mijn boeking waardoor ik niet meer kan reageren.
En het advies u moet zelf contact opnemen met Centauro omdat ik bij hen een autoverzekering heb afgesloten. Zonder factuur, zonder ontvangst van verzekeringspolis en voorwaarden.
Het voelt voor mij als oplichting waarvan Rentalcars en Centauro over en weer op de hoogte zijn.
Voor mij de volgende keer dus weer Sunnycars, die doen niet moeilijk en zijn te vertrouwen.

Zwakke punten
Slechte klachtenafhandeling

reacties: