Drama .........

Wagen via Rentalcars gehuurd in Malaga en retour in Sevilla. 1e valkuil is dat je de gekozen auto niet meekrijgt tenzij je 2, je leest het goed; twee, creditcards (allebei op jouw naam ...!!!) kon overleggen. Wie heeft er nu 2 creditcards op 1 naam ??? Moest dus goedkopere versie nemen (terwijl al betaald was voor de duurdere) want dan was 1 creditcard voldoende. Pure oplichting. Klacht ingediend, afgewezen want dat stond in de kleine lettertjes. Overal geven ze aan dat je één CC moet hebben, in de kleine lettertjes staat 2. Ter plekke niks aan te doen, ik kon Rentalcars bellen....\\r\\nOok service van Budget was onvriendelijk & bot.\\r\\nValkuil 2 was de afgesloten verzekering via Rentalcars om alle problemen te voorkomen. Dat werd door Mw. van Budget meteen afgeschoten. Kortom; ook dat is nutteloos en een vorm van oplichting, \\r\\nNOOIT MEER RENTALCARS !!!\\r\\nHelaas kon Sunnycars (waar ik altijd tot tevredenheid zaken mee doe) niet leveren in Malaga en inleveren in Sevilla. Maar in de toekomst wordt het ALTIJD SUNNYCARS.

Sterke punten
Bij inleveren in Sevilla kwam ik de eerste vriendelijke én nette persoon tegen die te maken had met deze verhuur transactie.

Zwakke punten
Service, vriendelijkheid en onduidelijkheid. Geven heel duidelijk aan wat je moet tonen bij afhalen. O.a. 1 CC. Ter plekke blijken dat er 2 te moeten zijn en dat stond ergens bij \\\"Regels rond betaalkaarten\\\":\\r\\nRegels rond betaalkaarten Bij het ophalen van de auto moet de hoofdbestuurder 2 creditcards op zijn/haar naam bij zich hebben.\\r\\nM.i. pure misleiding cq oplichting

Bezoek RentalCars Reviews over RentalCars

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RentalCars
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden