rentalcars.com is een van de grootste online autoverhuur bemiddelaars in de wereld, dat meer dan 2 miljoen huurauto’s per jaar in meer dan 6.000 lokaties ter wereld regelt. Met klanten in meer dan 180 landen hebben we een echte globale klantenkring die we ondersteunen door middel van een website die beschikbaar is in meer dan 40 talen en in meerdere munt eenheden. Al onze klanten hebben ook toegang tot meertalige ondersteuning via een gratis telefoonnummer of per email. Als onderdeel van Priceline.com (Nasdaq: PCLN), zijn we lid van van de grootste reisorganisatiegroep ter wereld en deze bestaat uit Priceline.com, de grootste reisdienst voor prijsbewuste reizigers in de VS; Booking.com, de grootste online hotelreserveringen dienst in de wereld qua overnachtingen en Agoda.com de snelst groeiende online hotelreserveringen dienst in Azië;

Benodigdheden

Om een auto te huren bij RentalCars, hebben klanten een debit- of credit card nodig. Bij het ophalen van een auto, moeten men ervoor zorgen, dat ze de volgende bescheiden bij zich hebben: 1. De voucher/ e- voucher. Hiermee kan een klant laten zien dat er is betaald voor de auto. 2. Een debit- creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Op deze kaart moet er voldoende krediet zijn ter garantie van de borgsom. 3. Elke bestuurder moet een geldige rijbewijs meenemen. De bestuurders moeten tenminste 12 maanden (en in sommige gevallen 24 maanden) in het bezit zijn van dat rijbewijs. 4. Daarnaast heeft het bedrijf een paspoort of identiteitskaart nodig om de auto mee te kunnen geven. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er andere vereisten zijn om een auto af te kunnen halen. Het is daarom aangeraden om altijd de algemene voorwaarden, die men op de huurlocatie ontvangt, goed door te nemen.


Leeftijd bestuurders

Bij de meeste autoverhuurbedrijven moeten de bestuurders van de auto's tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Bestuurders die jonger dan 25 of ouder dan 70 jaar zijn kunnen een auto huren, maar de kans is groot dat zij dan een extra toeslag moeten betalen.


Beste Deals

RentalCars werkt samen met alle grote internationale verhuurders alsook met de vele kleinere lokale verhuurders om op die manier een breed aanbod van huurauto's tegen de beste prijzen aan de man te kunnen brengen. Dit stelt RentalCars in staat om tegen de beste deals een huurauto voor klanten te vinden, op meer dan 49.000 locaties wereldwijd. Middels de zoekmachine van deze site kunnen klanten prijzen vergelijken en hun ideale auto vinden tegen de beste prijzen.


Tips

Veel klanten weten niet altijd waarnaar ze moeten kijken bij het huren van een auto. Bij het huren van een auto moet vooral gekeken worden naar het volgende: - De ruimte: In de meeste gevallen genieten klanten meer van een huurauto, die genoeg ruimte heeft voor zowel passagiers als bagage. - Brandstofverbruik: Indien klanten niet van plan zijn om veel te rijden, dan kan een vol- tot- vol brandstofbeleid hen veel geld besparen. - Locatie: Klanten kunnen voor het gemak kiezen om opgehaald te worden op de luchthaven. Daarnaast kan het ophalen van de huurauto met een shuttlebus, buiten de luchthaven, de klant veel goedkoper uitkomen.


Toeslagen en huurprijs

De meeste van de boekingen van RentalCars zijn inclusief diefstalbescherming, cascoschade vermindering (CDW), lokale belasting. luchthaventoeslag en wegenbelasting. Klanten betalen voor extra's wanneer ze de auto ophalen, tezamen met eventuele kosten voor jonge bestuurders, extra bestuurders, of het ophalen en inleveren van de huurauto op verschillende locaties. Dit wordt ook kenbaar gemaakt aan de klant alvorens zij de huurauto reserveren. Daarnaast kan het meenemen van een eigen autostoeltje of GPS een gemakkelijke manier zijn om de kosten te drukken.


Contactgegevens

RentalCars, Floors 9-12 Sunlight House Quay Street Manchester M3 3JZ Verenigd Koninkrijk Tel.: 0858 880 744 Geregistreerd in Engeland en Wales onder registratienummer 05179829 btw-nummer: 855349007


RentalCars Video


RentalCars Reviews

  • Het gehele verhuurproces verliep vlekkeloos online . Inclusief volledige verzekering etc.
    Totdat we bij de balie van Interrent stonden in Barcelona. op 28 Juli.
    Ongelofelijk!! Wij waren de 2e wachtenden en zagen dat er allerlei onduidelijke gesprekken en telefoontjes werden gepleegd door de medewerkers van Interrent. Nadat we, echt waar, 1,5 uur hebben gewacht waren we aan de beurt. De verkoper begon direct over dat we niet goed waren verzekerd en dat we deze op konden zeggen bij rentalcars en dat zij een echte verzekering konden leveren waarin we wel helemaal gedekt waren, ook voor een vervangende auto bij ongeval en een lagere borgsom. Wel duurder natuurlijk.

    Dat allemaal in het half spaans /.engels. Daar sta je dan als toerist. Je voelt je belazerd, komt aan het twijfelen, krijgt vervolgens iemand van Rentalcars aan de telefoon die zegt dat je de verzekering van hun mag cancellen ter faveure van een verzekering bij Interrent. Dit gebeurde bij alle klanten en die baalden ook allemaal.

    Sorry Rentalcars, zeer slecht geregeld. Jullie zijn verantwoordelijk voor een zeer slecht begin van de vakantie!! door deze flauwekul toe te laten en hierover niet vooraf duidelijk met de klant te communiceren. En bedoel ik tijdens de internetboeking!!!

    Sterke punten
    Internet boeking. inhoudelijke levering van Interrent

    Zwakke punten
    Zie Review

    Door Glenn Stern op 15 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hierbij mijn mening over de huur van de wagen vermits de site met beoordelingen toch niet werkt.
    Alle kosten die er nog bijkomen als we de auto ophaalden. Verdoken kosten waar mijn iemand met rug tegen muur zet. bv:omnium moeten nemen aan 17 euro per dag anders bij minste krasje 900 euro opleg(zonder discusie). Zodra omnium betaald was moesten ze zelfs niet meer weten of er krassen in zaten . Iedereen weet hoe Spanjaarden omgaan met auto(krasje meer of minder,blutske? Deuren openzwieren , allemaal niet belangrijk ). 6euro per dag voor banden anders op eigen kosten laten vervangen . Ga nooit nog huren op voorhand. Zijn maffiapraktijken. Uitzuigen van mensen.
    Komt er op neer dat ik 300 euro gestort heb bij boeking en er nog 328.5 euro bijgekomen is bij ophaling waarvan achteraf 150 is teruggestort. Zelfs voor benzine vragen ze 50 euro waarborg.
    Als ik goed kan rekenen word ik voor 178.5 euro in de zak gezet. Mijn reclame voor jullie firma zal ontgoochelend zijn.

    Sterke punten
    geen

    Door frank op 3 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Let op! Maak een printscreen van de aanbieding tijdens het boeken! Want op de voucher zetten ze niet alle voordelen zoals ze beloven.
    We zouden een gratis extra bestuurder krijgen tijdens een vroege boeking. Vervolgens staat er niks op de voucher. Ik neem contact met ze op en en ze ontkennen, vervolgens zeggen ze toe met excuses dat het niet goed is gegaan. Maar wederom niks op de voucher. Daarna weer navraag gedaan, maar nu blijven ze ontkennen!!
    Heel frustrerend om niet te krijgen wat bij boeken werd beloofd.
    Hopelijk zetten ze het nog recht, maar pas op met deze organisatie! Ik moet nog maar zien hoe de rest gaat verlopen.

    Sterke punten
    ze maken je lekker met mooie aanbieding

    Zwakke punten
    slechte klanten service qua nakomen afspraken.

    Door I. Meihuizen op 26 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij afhaling wagen in malaga was het even zoeken daar rentalcars onder hertz verhuurd ,waar niks van terug te vinden is op website .
    Wij hadden reeds full omnium maar hebben ons toch nog een extra verzekering laten aan smeren (lichamelijke schade en glasbreuk 78€ werd medegedeeld )
    We kregen een grotere wagen tot daar het goede nieuws ,we stelde de vraag is er schade aan de wagen en kregen als antwoord een kleine kras en die stond aan geven op hun formulier . In de garage is niet vast te stellen of er nog extra schade is gezien de drukte en het weinige licht aanwezig .Eens aangekomen op onze bestemming stelde ik meerdere schade vast en heb foto's genomen en hun formulier schade bij vertrek aangevuld .Bij het terugbrengen heb ik dit ook gemeld en kreeg als antwoord no problema senor full protection en ze hebben de wagen niet bekeken . Nu is er plots 399,96 euro waarborg ingehouden via Hertz waarom voor wat ? . Ik heb contact opgenomen met rentalcars en moest via hun klantendienst een mail en het bewijs van afhaling doormailen , zo gezegd zo gedaan alles netjes ingevuld en knopje versturen ingedrukt . Die zelfde avond nog eens kijken of er geen reactie was maar helaas , ook geen undiliverd mail . Volgende dag nog eens gaan kijken en plots wel een onafgeleverde mail die verstuurd is met hun eigen link . Ik heb nu mijn bank ingeschakeld om meer te weten te komen en mijn geld ev entueel terug te vorderen

    Sterke punten
    gezien de ervaring niks

    Zwakke punten
    teveel , eerlijkheid is ver zoek

    Door serge levens op 22 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • I have booked a car in Tromso, Norway through Rentalcars.com and car company was www.hertz.no . I booked with full protection. But when I contacted the hertz counter at the Tromso airport. They wanted to sale me full Insurance Insurance. When I told them that I have already "full protection" insuarance than why should I take this offer again. The hertz personal told me that I have done Insurance with Rentalcars and not with them. If any thing will happen. Firstly I have to pay the complete amount to hertz and after I will have to claim with Rentalcars. I was shocked to hear that. The comapny rentalscars didn't inform about this before.
    Later during the trip, I called 24/7 emergency line of Hertz for some help. After a great difficulty and waiting they promised me to come on next day at 9 am. Next day I waited till 11 am, but nobody came and even called me. I arranged something locally. Now its almost 14 days further but till now no one had contact me.
    Unfortunately I left some things in car. The next I called the Tromso airport hertz office. They promised me to call back. After that I had called them again and sent a mail. But 6 days further no one has called me.

    Sterke punten
    Good car

    Zwakke punten
    puplic dealing, aftersale service very bad, 24/7 emergency service very bad, rentalcars doesn't inform term and condition of insurance

    Door Sklav op 15 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Rentalcats is een tussenpersoon en geen autoverhuurder. Wat zij afspreken met de verhuurder week af van wat ik had besteld. Overbodig gedoe, geen antwoord op mail, geen klantenservice aan telefoon te krijgen, waardeloos. Volgende keer gewoon weer direct bij de verhuurder!

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Het is een tussenpersoon zonder klantenservice!

    Door Markus op 3 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vorig jaar (10-2015) voor het eerst een boeking gedaan bij RENTALCARS voor een huurauto met volledige bescherming via luchthaven Bergamo voor onze vakantie in juni 2016.
    Afgelopen week de auto opgehaald op Bergamo AirPort.
    Tarief/klasse waarvoor ik geboekt had klopte precies; op papier een Renault Clio geboekt en deze auto ook gekregen!
    Is wel eens anders geweest, had in vorig jaar bij Avis/Budget in Nederland (geen RENTALCARS) hetzelfde type geboekt en kreeg een FIAT PANDA, lekker als je met 4 personen incl. bagage in deze auto moet.
    Praten, praten, maar geen resultaat en door fors bij te betalen konden we onze auto rijden welke we eigenlijk hadden geboekt.
    Natuurlijk boeking geannuleerd en naar een ander gegaan.
    Avis/Budget heeft toen ten onrechte een bedrag van "no show" van onze rekening gehaald op een datum dat we daar nooit geweest zijn!!! FRAUDE!!
    Contract wat ik in Nederland had afgesloten had geen waarde in Italie!
    Avis/Budget een aangetekende brief gezonden, maar nooit antwoord op gekregen!!!
    Waardeloze organisatie waar je zeker niet je auto moet huren!
    Om terug te komen op mijn boeking bij RENTALCARS ; perfecte en nieuwe auto waar we met plezier in hebben gereden.
    Bij afhalen loopt er iemand met je een rondje om de auto om de schade aan de auto op te nemen.
    Bij terugkomst opnieuw, helaas zat er schade (buiten onze schuld) aan de auto en werd er een bedrag in rekening gebracht.
    RENTALCARS een mailtje gestuurd en met 1,5 week stond het ingehouden bedrag weer op onze rekening!
    Gewoon perfect!
    Volgende keer zeker weten weer RENTALCARS !

    Sterke punten
    Goed geregeld en betrouwbaar . Komt zijn afspraken na. Tariefklasse welke geboekt ook gekregen

    Zwakke punten
    Geen

    Door RvO op 2 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Huur nooit een auto bij rentalcars. Bij het afhalen weten ze het zo te regelen dat je een nieuw huurcontract moet afsluiten voor bijna het dubbele bedrag.
    Je vorige contract vervalt, dus weg geld.
    In plaats van 375 euro was ik nu 1000 euro kwijt voor 2 weken auto huur.Verhuurbedrijf thrifty werkt hier aan mee. je kan op dat moment geen
    kant op.Wanneer je gaat klagen bij rentalcars zeggen ze ijskoud dat
    het jammer is en dat je pech hebt gehad.
    Dus nooit meer RENTALCARS

    Sterke punten
    zijn er niet

    Zwakke punten
    Alleen maar

    Door john op 29 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Thrifty charged a lot of extras which were not agreed upon.
    When confronted they became verbally aggressive. When I complained a rental cars they literally said it was my problem.
    Would never rent trough them again.

    Sterke punten
    None

    Zwakke punten
    Not trustworthy

    Door Bertrand op 29 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd bij www.rentalcars.com van 1 Juni tot 6 Juni 16 in Nice, op hun website wordt vermeld dat de borgsom die geblokkeerd wordt op creditkaart zal gedeblokkeerd worden na 7 werkdagen ,(wagen perfect en volgetankt terug bezorgd), maar in theorie klopt dit niet helemaal ! Reeds tweemaal telefonisch contact opgenomen met www.rentalcars.com en van kastje naar de muur gestuurd ,met een uiteindelijk antwoord dat het 28 werkdagen kan duren ,wat toch een tegenstelling is met wat ze schrijven op hun website www.rentalCars.com.
    Ook raden ze aan om zelf contact op te nemen met verhuurbedrijf in Nice !?
    Is toch wel degelijk hun job !!!

    Sterke punten
    auto was ok

    Zwakke punten
    boven vermelde tekst !

    Door wim op 20 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • online auto gehuurd bij rentalcars met extra FULL verzekering ! moest auto ophalen bij firefly op de luchthaven . daar werd ik verplicht nog een extra verzekering af te sluiten ! Dit is bedrog en oneerlijke verkoopspraktijken !

    Door Mark Hagemans op 15 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • BMW 520 gehuurd voor 2 dagen en kreeg een Bmw 320. Blijkbaar is dit de gewoonte van rantalcars.com. Hogere versie verhuren en lagere versie bestellen aan de verhuurmaatschappij.
    Klantenservice doet alleen maar moeilijk!!!

    Door KIRER op 2 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onder verwijzing naar algemene voorwaarden worden extra kosten ten onrechte inrekening gebracht. Bovendien word je onder druk gezet om extra verzekeringen af te sluiten ondanks dat alees afgekocht en gedekt is

    Zwakke punten
    puur oplichting lokken voor lage prijs en vervolgens de hoofdprijs laten betalen. Kijk uit!!!!

    Door Lex op 27 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • bij het huren van de auto een extra verzekering afgesloten, alles was daarmee gedekt.
    dat was juist, maar niet daarbij aangegeven dat er een eigen risico is van 960 euro.

    Sterke punten
    alles makkelijk te regelen via internet

    Zwakke punten
    afsluiten van extra verzekering geeft valse zekerheid: de dekking van het eigen risico wordt er niet beter mee.

    Door Ron op 14 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In Nederland een auto geboekt en betaald. maar in Lanzarote weer moeten betalen. Bij het ophalen van de auto hebben wij meteen aangegeven dat alles al betaald was, wij hadden het boekingsformulier (van Nederland) reeds overhandigd. Meneer vertelde dat dit nog niet betaald was, de creditkaart was niet belast geworden tijdens de reservering, was alleen ter zekerheid als wij de auto niet zouden komen ophalen. Betalen zou nu pas gebeuren, hierop hebben wij dus weer betaald. Zij brachten ? 100,-- extra in rekening, deze zouden wij weer terug krijgen als wij de auto volgetankt retour brachten. Wij hebben verder geen extra dingen gevraagd voor de auto, of uitbreiding van de verzekering e.d. Er is ons ook helemaal niets hierover gevraagd

    De huurovereenkomst hebben wij bij het terug brengen van de auto niet meer retour ontvangen (als ik dit had geweten had ik er foto?s van gemaakt). Het enige wat wij kregen is bijgaande briefje, zij gaven ons aan dat dit het bewijs was dat wij de borg retour zouden krijgen op onze rekening (dit is ook gebeurd).

    Ook wij kregen een andere auto, thuis hadden wij een Polo geboekt, maar wij kregen een Hyundai i20. Wij hadden zoiets van: het is wel goed we hebben al zo lang gewacht ( was er druk en rommelig bij de Hertz balie), laat maar we willen vakantie vieren.

    Alleen hebben wij nu RentalCars betaald ? 124,00 en op Lanzarote Hertz nog eens ? 195,00 van dit bedrag hebben wij ? 100,-- retour gekregen (omdat wij de auto weer volgetankt retour hadden gebracht). Conclusie ? 124,00 te veel betaald.

    RentalCars heeft ons gemaild dat ze het gaan bekijken. Wij zijn wachten nu dus even af wat er gaat gebeuren.

    Wordt vervolgd.

    Sterke punten
    Snelle mail reactie van RentalCars

    Zwakke punten
    Dubbele betaald en niet duidelijk waarom, dus administratie tussen Hertz op Lanzarote en RentalCars loopt niet zo goed.

    Door Jacobs op 28 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wilde hier een auto boeken, maar eerst even de reviews gelezen. Bedankt voor jullie reviews, nu ergens anders geboekt.

    Door Erwin op 11 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als ik iedereen wat tips mag geven, als je een review schrijft, vermeld dan altijd een paar keer www.rentalcars.com (voluit). Op die manier eindigen je reaxies eerder bovenin de Google resultaten.

    Verder lees ik hier dat www.rentalcars.com een zusterbedrijf is van booking.com, dus ik ga vanaf nu mijn reizen ook niet meer via booking.com boeken.
    Laat booking.com dat ook weten. Een beetje strijd intern dat kan geen kwaad.

    De klantenservice van www.rentalcars.com is slecht te bereiken, en wat er werkt is een stel onbeleefde horken. Geen zaken mee doen, ze proberen je alleen geld afhandig te maken, ze zijn niet geinteresserd in service verlenen.

    Dit soort organisaties kun je alleen aanpakken als je ze ook in hun portemonee treft. Dus geen zaken mee doen, iedereen die je kent waarschuwen.

    En waarschuw ook de verhuurders, Europcar, Hertz, Sixt etc., vertel ze dat je het een slecht idee vindt dat ze zaken doen met oplichters als www.rentalcars.com.

    Ken je iemand die bij www.rentalcars.com werkt? Vertel ze dat ze werken voor oplichters. Ik zou niemand aannemen die ooit voor www.rentalcars.com gewerkt heeft, bijvoorbeeld, echt nooit. Zo iemand deugt niet.

    www.rentalcars.com bestaat nog bij de gratie van hun marketing, meer niet.



    Sterke punten
    ze kunnen je laten geloven dat hun drol een gebakje is

    Zwakke punten
    slechte service - alleen op geld uit

    Door Joan op 27 januari 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via RentalCars een auto gehuurd bij ACE in Nieuw Zeeland. Zolang er geen problemen waren ging het prima (pick-up, afhandeling etc). Tot ik een lekke band kreeg die veroorzaakt bleek door een slechte voorband (0,4 mm profieldiepte, wettelijke minimum in Nieuw Zeeland is 1,5mm, in Nederland 1,6 alhoewel je onder 2 al commentaar kan krijgen voor je APK). Een lekke band is niet zo leuk, maar kan gebeuren. Wat is echt erg vond " de normaal-heid" waarmee er gereageerd werd; " jammer maar pech" zonder enige verantwoordelijkheid. Het maakt ze blijkbaar niet uit om mensen met onveilige banden de weg op te sturen.
    Het kan behoorlijk spoken qua weer in Nieuw Zeeland; heb gereden met storm bij de kust & met forse wind in de bergen. Achteraf had ik hier een behoorlijk vervelend gevoel bij, ik had met zo'n band best van de weg kunnen raken.
    Ik had - naast enig besef van verantwoordelijkheid over de veiligheid van de auto - ook wel verwacht dat zij de door mij gekochte band en andere kosten zouden vergoeden, maar dat deed Ace niet omdat ik een verzekering heb met rentalcars en niet bij Ace. Hoe dat afloopt moet ik nog afwachten.
    Kortom: het kan wel goedkoper zijn dan een andere verhuurder, maar als je veiligheid je ook wat waard is is: NIET DOEN.

    Door Irene op 24 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben me aan het orienteren op een autohuur van ruim 3 weken in Sri Lanka. Ik heb wat vragen gesteld bij de offerte van RentalCars. Na bellen en mailcontact is er nog steeds geen antwoord op mijn vragen. Een aantal jaar geleden kwamen ze stipt hun afspraken na. Nu helaas niet meer...

    Zwakke punten
    Slechte communicatie

    Door Rob op 16 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Huur geen auto via rental cars! Zodra er problemen zijn met een verhuurder laten ze je gewoon stikken. Wij hadden via hen een auto gehuurd bij Alamo. Alamo heeft ons dubbel laten betalen voor de auto. Klacht ingediend bij rental cars. Zeggen hier niets aan te kunnen doen. Nu maar hopen dat we ons geld via de credit card maatschappij terugkrijgen.

    Sterke punten
    zou het werkelijk niet weten.

    Zwakke punten
    slechte klachtafhandeling

    Door Donna op 15 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Toen ik in Aruba aankwam moest ik bij AVIS bovenop de huurprijs nog 11% luchthaventoeslag betalen ondanks het feit dat alle lokale belastingen in de prijs zouden zijn begrepen. Toen ik daarover klaagde zei men mij dat dat in de "kleine lettertjes" staat. Ik vind het misleiding

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    De prijs die je aan rentalcars betaalt is niet de volledige prijs. Er kunnen nog allerlei kosten bijkomen

    Door peter verleg op 4 december 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor de herfstvakantie op Mallorca auto geboekt, al een paar jaar bij Rentalcars geboekt, nooit problemen, maar viel al gelijk op dat de borg steeds hoger wordt.
    Geeft al geen lekker gevoel. Een paar weken voor vertrek werd ik door medewerker van Rentalcars gebeld voor allerlei extra verzekeringen. Ben niet zo van de extra verzekeringen, dus niet gedaan. Omdat eerder via Rentalcars altijd alles soepel liep, niet de kleine lettertjes gelezen. FOUT !!
    Bij de balie van Goldcar moesten we even wachten en zagen hoe de klanten voor ons weg werden gestuurd en dat ging niet heel vriendelijk.

    Toen zelf aan de beurt, er werd direct naar creditcard en rijbewijs gevraagd. De creditcard staat op naam van mijn vrouw, ik was hoofdbestuurder, eerder ging dit altijd. NU NIET MEER DUS. Kon wel een nieuwe boeking maken, doei.

    Ik vroeg om wifi-code op luchthaven zodat ik boeking nog kon annuleren, dat had nog gedeeltelijk gekund omdat we 30 minuten voor ingang huurtijd ter plaatse waren.
    Volgens instructies op contract (bij problemen bellen, wij zijn altijd bereikbaar !! ) meteen gebeld met Rentalcars, maar die nemen alleen op op werkdagen. Het was echter zondagavond. Wifi werd mij niet gegeven, overal stonden rijen, dus maar met de bus naar onze accomodatie. Bij aankomst was de huurtijd inmiddels al ingegaan en was annuleren niet meer mogelijk. FULL LOSS volgens kleine lettertjes. Geen annulering, geen geld terug, ook niet voor de overige 4 dagen.

    Conclusie: als je 1300 euro borg via je creditcard redelijk vindt en alles heel goed naleest, kun je een boeking nog overwegen, maar er zijn voor dezelfde tarieven of een paar euro meer betere mogelijkheden.

    Sterke punten
    Huurcontracten afsluiten en geld vangen

    Zwakke punten
    Service = 0

    Door Paul op 8 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • auto gehuurd in Orlando Sanford, bij aankomst hebben we een toll abonnement afgesloten voor 105$. Na afloop van de vakantie, blijkt er geen 105 $ maar 142$ afgeschreven te zijn van de creditcard. Later kregen we een boete van 60$ omdat we gebruik hadden gemaakt van Toll wegen???? Nu zeggen ze dat er geen fouten zijn gemaakt en er is geen recht op terug gave van geld?? Ik snap het niet, u wel?

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    vieze auto, slechte service aan de balie in Orlando en slechte service rentacars na afloop

    Door Manuputty op 13 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had vooraf thuis een auto gehuurd voor een week in Benidorm. Met de meest uitgebreide verzekering die er is. Alles duidelijk toch? Maar helaas. De verzekering sluit je NIET af met de verhuurder, zoals je denkt, maar met Rental Cars. Ik had gelukkig mazzel dat ik een Nederlands sprekende baliemedewerker had, en die heeft alle moeite voor mij gedaan om Rental Cars aan de lijn te krijgen. Waardoor ik gelukkig de €62,50 terug heb gekregen. Dat was het extra bedrag voor de verzekering voor die week.
    Conclusie huur ter plekke een auto, en niet via Rental Cars!
    De baliemedewerker vertelde mij dat dit heel vaak gebeurt, en dat alles in de kleine lettertjes staat, maar je hebt het idee dat als je de extra verzekering neemt alles is gedekt. Nou het enigste wat gedekt is zijn de inkomsten voor Rental Cars. Maar niet jouw risico.
    Gold Cars Benidorm, hartelijk bedankt voor de service. Rental Cars tillers eerste klas.

    Sterke punten
    Jouw geld afhandig maken. Daar zijn ze heel goed in!

    Zwakke punten
    De hele onderneming. Vanaf de oprichting!!!

    Door Willem op 10 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hebben in boedapest een auto gehuurd via rentalcars. Het echte verhuurbedrijf was schiller rent a car. Aanvankelijk waren we zeer sceptisch over deze verhuurder want de reviews ervan zijn echt vreselijk hier.

    We hebben dan ook al de voorwaarden perfect uitgepluisd en bij het ontvangen van de auto elk hoekje en kantje gefotografeerd. We hebben de verhuurster 3 extra kleine blutsjes en vlekjes laten opschrijven.

    De auto was gloednieuw en van dezelfde klasse als voor welke we betaald hadden. Hij reed perfect en alles is vlotjes verlopen. Ook het terugbrengen aan de luchthaven ging zonder problemen.

    Wel oppassen: waarborg van 1300 euro (ondertussen teruggekregen), de verhuurprijs was 159 euro, maar dit is eigenlijk maar een vals bedrag. Er komt nog van alles bij dat echter wel allemaal terug te vinden is in hun algemene voorwaarden. Zo hebben we wegentaxen, young driver (we waren maar 20) extra bestuurder, taxen voor in het buitenland + een verzekering van 50 euro. Dus de totale kost was 307 euro voor een week.

    Maar aangezien ik dit op voorhand wist was dit geen enkel probleem. (best wel contact opnemen met customer service voor je huurt, zodat je hier niet door verrast wordt).

    Sterke punten
    Nieuwe auto (4800km)
    Grote auto
    Goede en snelle service

    Zwakke punten
    Niet alle blutsjes opgeschreven, we hebben ze er extra doen noteren.
    Duidelijkere vermelding van extra taxen

    Door Jeroen op 26 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek RentalCars

Schrijf je eigen review