Reviews van deze auteur

kopersbedrog

Review over RentalCars

Het gehele verhuurproces verliep vlekkeloos online . Inclusief volledige verzekering etc.
Totdat we bij de balie van Interrent stonden in Barcelona. op 28 Juli.
Ongelofelijk!! Wij waren de 2e wachtenden en zagen dat er allerlei onduidelijke gesprekken en telefoontjes werden gepleegd door de medewerkers van Interrent. Nadat we, echt waar, 1,5 uur hebben gewacht waren we aan de beurt. De verkoper begon direct over dat we niet goed waren verzekerd en dat we deze op konden zeggen bij rentalcars en dat zij een echte verzekering konden leveren waarin we wel helemaal gedekt waren, ook voor een vervangende auto bij ongeval en een lagere borgsom. Wel duurder natuurlijk.

Dat allemaal in het half spaans /.engels. Daar sta je dan als toerist. Je voelt je belazerd, komt aan het twijfelen, krijgt vervolgens iemand van Rentalcars aan de telefoon die zegt dat je de verzekering van hun mag cancellen ter faveure van een verzekering bij Interrent. Dit gebeurde bij alle klanten en die baalden ook allemaal.

Sorry Rentalcars, zeer slecht geregeld. Jullie zijn verantwoordelijk voor een zeer slecht begin van de vakantie!! door deze flauwekul toe te laten en hierover niet vooraf duidelijk met de klant te communiceren. En bedoel ik tijdens de internetboeking!!!

Sterke punten
Internet boeking. inhoudelijke levering van Interrent

Zwakke punten
Zie Review

reacties: