Oplichters!

Ik heb hele slechte ervaring meegemaakt met Europcar. Dit is dus ook een waarschuwing voor iedereen die een auto wil huren. Doe dit niet bij Europcar! Ze hebben me bedonderd, mij voorgelogen.
Gevlogen naar Milaan en daar bij Bergamo een auto gehuurd bij Europcar. Dit had ik thuis al gereserveerd en betaald via Rentalcars.com. Eenmaal daar aangekomen, krijg ik bij de balie van Europcar een formulier geheel in het Italiaans. Medewerker daar zegt dat het bedrag wat op het formulier staat, voor de borg is. Dat wordt alleen eraf geschreven van mijn rekening (via creditcard) als er wat met de auto is gebeurd. De auto is heel en conform afspraak ingeleverd. Was goed en in orde. Bleek dus achteraf dat ze toch 531 euro van mijn creditcard hadden afgeschreven! Bleek dus dat het om een hele dure verzekering ging! Voor 2 weken! Rentalcars gevraagd dit op te lossen. Ze konden niets doen zeiden ze omdat ik eenmaal getekend had. Mooi laten stikken! Probleem is niet van Rentalcars! En daar werken ze dus mee.
Teken dus niks waarvan je niet weet wat er staat! Toen ik dit vertelde in mijn vriendenkring, bleek dat het vaker dus gebeurd! Bovendien probeerde Europcar me nog een kapotte auto af te geven! Dat had ik wel gelukkig gezien. En de gehuurde auto vantevoren gecheckt op beschadigingen. De gehuurde auto had al flinke krassen die niet op het formulier stonden!
Kortom, hele slechte ervaringen met Europcar en Rentalcars.com

Sterke punten
Geen!

Zwakke punten
Slechte afhandeling van oplichterij door Europcar terwijl ik het via Rentalcars heb geboekt.

Bezoek RentalCars Reviews over RentalCars

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RentalCars
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden