rentalcars.com is een van de grootste online autoverhuur bemiddelaars in de wereld, dat meer dan 2 miljoen huurauto’s per jaar in meer dan 6.000 lokaties ter wereld regelt. Met klanten in meer dan 180 landen hebben we een echte globale klantenkring die we ondersteunen door middel van een website die beschikbaar is in meer dan 40 talen en in meerdere munt eenheden. Al onze klanten hebben ook toegang tot meertalige ondersteuning via een gratis telefoonnummer of per email. Als onderdeel van Priceline.com (Nasdaq: PCLN), zijn we lid van van de grootste reisorganisatiegroep ter wereld en deze bestaat uit Priceline.com, de grootste reisdienst voor prijsbewuste reizigers in de VS; Booking.com, de grootste online hotelreserveringen dienst in de wereld qua overnachtingen en Agoda.com de snelst groeiende online hotelreserveringen dienst in Azië;

Benodigdheden

Om een auto te huren bij RentalCars, hebben klanten een debit- of credit card nodig. Bij het ophalen van een auto, moeten men ervoor zorgen, dat ze de volgende bescheiden bij zich hebben: 1. De voucher/ e- voucher. Hiermee kan een klant laten zien dat er is betaald voor de auto. 2. Een debit- creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Op deze kaart moet er voldoende krediet zijn ter garantie van de borgsom. 3. Elke bestuurder moet een geldige rijbewijs meenemen. De bestuurders moeten tenminste 12 maanden (en in sommige gevallen 24 maanden) in het bezit zijn van dat rijbewijs. 4. Daarnaast heeft het bedrijf een paspoort of identiteitskaart nodig om de auto mee te kunnen geven. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er andere vereisten zijn om een auto af te kunnen halen. Het is daarom aangeraden om altijd de algemene voorwaarden, die men op de huurlocatie ontvangt, goed door te nemen.


Leeftijd bestuurders

Bij de meeste autoverhuurbedrijven moeten de bestuurders van de auto's tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Bestuurders die jonger dan 25 of ouder dan 70 jaar zijn kunnen een auto huren, maar de kans is groot dat zij dan een extra toeslag moeten betalen.


Beste Deals

RentalCars werkt samen met alle grote internationale verhuurders alsook met de vele kleinere lokale verhuurders om op die manier een breed aanbod van huurauto's tegen de beste prijzen aan de man te kunnen brengen. Dit stelt RentalCars in staat om tegen de beste deals een huurauto voor klanten te vinden, op meer dan 49.000 locaties wereldwijd. Middels de zoekmachine van deze site kunnen klanten prijzen vergelijken en hun ideale auto vinden tegen de beste prijzen.


Tips

Veel klanten weten niet altijd waarnaar ze moeten kijken bij het huren van een auto. Bij het huren van een auto moet vooral gekeken worden naar het volgende: - De ruimte: In de meeste gevallen genieten klanten meer van een huurauto, die genoeg ruimte heeft voor zowel passagiers als bagage. - Brandstofverbruik: Indien klanten niet van plan zijn om veel te rijden, dan kan een vol- tot- vol brandstofbeleid hen veel geld besparen. - Locatie: Klanten kunnen voor het gemak kiezen om opgehaald te worden op de luchthaven. Daarnaast kan het ophalen van de huurauto met een shuttlebus, buiten de luchthaven, de klant veel goedkoper uitkomen.


Toeslagen en huurprijs

De meeste van de boekingen van RentalCars zijn inclusief diefstalbescherming, cascoschade vermindering (CDW), lokale belasting. luchthaventoeslag en wegenbelasting. Klanten betalen voor extra's wanneer ze de auto ophalen, tezamen met eventuele kosten voor jonge bestuurders, extra bestuurders, of het ophalen en inleveren van de huurauto op verschillende locaties. Dit wordt ook kenbaar gemaakt aan de klant alvorens zij de huurauto reserveren. Daarnaast kan het meenemen van een eigen autostoeltje of GPS een gemakkelijke manier zijn om de kosten te drukken.


Contactgegevens

RentalCars, Floors 9-12 Sunlight House Quay Street Manchester M3 3JZ Verenigd Koninkrijk Tel.: 0858 880 744 Geregistreerd in Engeland en Wales onder registratienummer 05179829 btw-nummer: 855349007


RentalCars Video


RentalCars Reviews

  • Rental cars (zich verschuilend achter de naam Traveljigsaw) weigert een onverschuldigde betaling te retourneren. Omdat men in Engeland gevestigd is, acht men zich niet gebonden aan de Nederlandse wet. Verder is het kwalijk te noemen, dat de creditkaart verstrekker (ICS) zich met deze verhuurder akkoord verklaart en alsnog het bedrag in rekening brengt.

    Sterke punten
    goedkope aanbiedingen

    Zwakke punten
    onbetrouwbaar en niet klantvriendelijk

    Door Vermeulen op 17 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • bij de boeking had ik in de reviews gelezen dat de zgn 'geen eigen risico' niet voor alles geld. Met zeer grote nadruk werd me 2 maal gezegd dat uiteindelijk het alleraller hoogste risico je kunt lopen 600 euro eigen risico zou zijn. Echter....bij aankomst bleek dat voor het grootste gedeelte alles zelf betaald moet worden en dat het eigen risico de waarde van de auto is! En dat risico wil ik natuurlijk niet lopen! Prijs van afdekken eigen risico is hoger dan kosten verzekering. Uiteindelijk dus duurder dan andere zaken! Nooit boeken, ze liegen gewoon

    Sterke punten
    helemaal niets

    Zwakke punten
    achteraf zeer hoge extra kosten, terwijl van te voren met nadruk werd gezegd dat die er niet zijn!!!! Als je dit aangeeft komt er geen reactie, zeeeer slecht, nooit boeken bij hen.

    Door Paul Aelen op 15 oktober 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Omdat er een onterechte afschrijving was gedaan van onze creditcard door autoverhuurbedrijf oryx, hebben wij de service afdeling ingeschakeld van rentalcars. Immers, wij hadden het contract met rentalcars afgesloten en niet bij het autoverhuurbedrijf. Goed, we hebben 3 maanden zitten mailen en bellen (je wordt doorgeschakeld naar het buitenland waar een engelstalige service afdeling zit) zonder enig resultaat. Ze begrijpen je niet, je krijgt geen mailings terug, etc. In ieder geval wordt je klacht niet serieus genomen. Enfin, uiteindelijk heb ik het met de creditcardmaatschappij wel direct kunnen regelen. Heeft me wel 3 maanden frustraties met rentalcars gekost. Mijn advies: ontwijk rentalcars!

    Sterke punten
    vergelijkt veel verhuurbedrijf

    Zwakke punten
    Heb je achteraf service nodig of een klacht, verwacht dan niet teveel.

    En let op de kleine lettertjes in je contract!

    Door Gerard op 14 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via de telefoon een auto gehuurd via Rentalcars.com, en dat ging gemakkelijk en snel. Tot twee keer toe gevraagd aan de medewerker of álles verzekerd was (er staat op de site: AllRisk zonder eigen risico), tot twee keer toe bevestigend geantwoord. Totdat we in Arrecife/Lanzarote bij de balie van Goldcar (het eigenlijke verhuurbedrijf): dán blijkt de extra verzekering om de hoek te komen kijken, want sleutelverlies, ruitbreuk, bandenschade is niét meeverzekerd. De term "AllRisk" is dus misleidend! Op een huurbedrag van € 93,-- nog eens € 67,-- bijbetalen, alsmede een forse extra borg, vond ik teveel van het goede. Ik heb de dames nagezwaaid en een familielid bereid gevonden ons op te halen. Ik heb de incasso via mijn creditcard betwist, de kleine lettertjes achteraf in het contract wat je gemaild krijgt wijzen ergens achteraan dan wel naar de non-dekking van ruit, sleutel etc., maar gebruik dan niét de term AllRisk, want dat betekend letterlijk dat alle risico's verzekerd zijn. Maar dat heeft bij dit soort malafide bedrijven dus een andere betekenis. Ik zeg: NOOIT MEER VIA RENTALCARS OF GOLDCAR HUREN.

    Sterke punten
    Snelle en vriendelijke telefonische afwikkeling (en dat komt nu in een ander daglicht te staan)

    Zwakke punten
    Tekst op site is misleidend en niét correct

    Door Jaap op 13 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • als je opgelicht wil worden huur je bij rental cars.

    wij moesten de kosten voor een volle tank betalen (120 eur voor 40 liter benzine a 1, 43 de liter) en je mag hem leeg afleveren (wat nooit lukt). normaliter is vol krijgen en vol afleveren gebruikelijk (en eerlijk).
    daarnaast moesten wij de auto extra verzekeren voor 98,00 terwijl de auto reeds was verzekerd. het contract is in het spaans dus wat er staat is onduidelijk.
    tot slot gebeurde bij het ophalen van de auto het volgende. Wij kregen een sleutel in de hand geduwd, en vroegen vervolgens een medewerke waar de auto stond. die pakt de sleutel van ons en rijdt daarna weg. wij wachten, maar er komt niemand terug. de medewerker wordt gebeld en zegt doodleuk dat hij geen sleutel van ons heeft en worden wij betricht van het feit dat we hem "zomaar"de sleuter hebben gegeven. na veel consternatie duikt de sleutel op zonder verder uitleg en kunnen we eindelijk vertrekken,





    kortom nooit meer.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    zie boven

    Door michel op 11 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via Rentalcars.com een cabrio in San Jose gehuurd. Uiteindelijk via hun bij Dollars autoverhuur uitgekomen. Ik kreeg gratis een betere auto dan gehuurd, wel werd mij nog aangeraden voor circa 4,50 euro per dag een wegenwacht verzekering af te nemen, dit was optioneel maar heb ik wel gedaan. Het eigen risico bij bijvoorbeeld sleutelverlies was anders vrij hoog en ik wist niet zeker of dit bij mijn reisverzekering ingesloten zat. De volgende keer zal ik dat van te voren uitzoeken.

    Sterke punten
    Betere auto dan verwacht

    Door J. de Vries op 10 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Huur hier NOOIT een auto, tenzij je opgelicht wilt worden.

    Ze zeggen dat alles incl is, maar ter plaatse moet je nog voor verzekeringen betalen die dan opeens verplicht zijn.

    Slecht huurauto, niks werkt, vol krassen en deuken.

    Slechte klantenservice .

    Sterke punten
    Geen!!

    Door Jan op 7 oktober 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto geboekt via internet en dan komt het.
    Auto was incl. verzekeringen, maar bij aankomst Girona geen Fiat Panda kan met bijbetaling grotere auto krijgen NIET doen want je krijgt dan een Seat Ibiza.
    Dan vragen ze waar je naar toe gaat waarop ik zei naar Frankrijk net over de grens, jahoor!! extra verzekering van 6 euro per dag x 14 dagen =83,66 excl. 21% BTW.
    Het is Europa geen Afrikaans land kom op zeg!!
    Dus voor mij geen Rentalcars meer want klagen helpt niet je krijgt geen geld retour.
    Je komt na vertraging van het vliegtuig vermoeid aan dus je let dan net even niet goed op en nota in het Spaans-KASSA!!!

    Sterke punten
    Wel een goeie auto Seat Ibiza- i.p.v. Fiat Panda.

    Zwakke punten
    Je word belazerd waar je bij staat.

    Door Henk op 7 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Oplichters. Je betaald voor je huurauto in Spanje. Ter plaatse bleek de auto vies en slecht en de airco werkte niet. Maar goed omdat we anders helemaal terug moesten ding maar meegenomen.

    Bij thuiskomt had record Go nog even 150 euro afgeschreven, waarvan 95 e voor benzine!! Voor een Ford Ka. En nog 45 voor extra verzekering die al in de prijs zat!!!

    Zowel Record als rentalcars reageren niet. Tip: boek hier NoOIT een auto!!!!

    Door Simone op 3 oktober 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor vertrek naar Hersonisos,Kreta heb ik via internet (rentalcars.com) een auto geboekt in Hersonisos voor 4 dagen.De lokatie autoverhuur (Europcar) ,aangegeven door rentalcars ,bleek helemaal niet te kloppen.
    Omdat ik het uur afhaling wilde vervroegen ,ben ik twee dagen op voorhand naar de aangegeven lokatie gestapt om dit te melden.
    Groot was mijn verwondering dat ik een autoverhuur Hertz aantrof op het bewuste adres.
    Daar lieten ze me weten dat zij verhuisd waren....afstand 5km in de totaal andere richting,achter Chernosisos......
    Had ik het idee niet gehad om eerst even te gaan kijken ,had ik meer dan waarschijnlijk een dag autoverhuur kwijt want eenmaal op de juiste plaats bleek dat het kantoor sloot om 12hr en dit voor de rest van de dag.....
    Opm: op officiële site staat wel de juiste lokatie van Europcar

    Door Hellemans I op 27 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd via internet zonder aansprakelijkheid verzekering ( 79,00 euro ) we zouden afgehaald worden op venetie airport maar eerst bellen als we ter plaatsen zijn. 22,30 uur
    Toen we daar waren bellen !!! maar er wordt niet opgenomen diverse malen geprobeerd.
    Vliegveldbewaking en autoverhuurbedrijven aangesproken deze hebben ook gebeld geen antwoord !!!!!!!!
    Openbaar vervoer reed niet meer het was al te laat en wij moesten nog 100 kilometer verder zijn. De auto verhuurbedrijven sloten ook al bijna.
    rentalcars werkt samen met hertz dus via hertz een auto gehuurd om 00:00 uur.
    volgende dag in de ochtend gebeld met moeite uitgelegd ik kom naar het vliegveld om auto te wisselen kreeg daar een auto maar moest 159 euro bij betalen.

    Door Andre op 27 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • geld kwijt geen auto gezien , bijkomende verzekering betaald en bij afhaling nog eens extra moeten bijbetalen aldaar geweigerd , ze vraagden nog eens 153 euro voor wat ik al betaald had en verzekerd was , en dus geanuleerd maar het geld was al van mijn rekening 2 weken voor de transactie zou doorgaan heb het geanuleerd maar bij telefonisch gesprek geen reaktie moet er naar mailen en klacht daar neerleggen ben benieuwd of er iets van komt of ik mijn geld zal terug zien , resultaat 177 euro kwijt en met taxi 140 euro moeten betalen om op bestemming te geraken verder moeilijk bereikbaar , zoek mensen met zelfde ervaring om klacht neer te leggen via gerechtelijke gangen [email protected]

    Sterke punten
    geen enkele tenzij beloftes en afzetterij in het rijtje hoort

    Zwakke punten
    niet nakomen van hetgeen ze beloven

    Door van bosch op 19 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Opgelet mensen , uw wordt een verzekering van hen aangesmeerd bij je betaling ;Dan ga je de auto afhalen in Alicante airport bij Hertz en daar moet je nogmaals 95€ extra betalen anders krijg je uw wagen niet mee .
    En de bedriegers van rentalcars zeggen dan ,je moest dit niet betalen . NIET BETALEN= geen sleutels van de wagen .
    Wij Renalcars trekken ons er niet van aan ,DOSSIER GESLOTEN .

    zegge dit voort

    Sterke punten
    Sterke bedriegers en geen service

    Zwakke punten
    gaan hun verantwoordelijkheid uit de weg

    Door voeten dirk op 16 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • This company (which is part of Priceline) has lots of terms and conditions which work against you and we have ended up with paying €256 for *nothing* in the end. Here is the story:

    On a family trip in Italy, we have made reservation for a car rental from this website in May 2013. We have especially requested a navigation device during reservation to find our way easily around the country.

    On 19th of May we went to SicilyByCar desk at Rome Termini Station to pick up our car. We paid the deposit, signed the papers and got the keys. When we arrived at the parking lot to pick up the car, we were told that they have no navigation device available! We had to go back to train station (which is 300m away) and ask the lady at SicilyByCar desk. When we asked why she had not told us that navigation device was not available before and made us go through all the signing papers and paying deposit procedure, she did not have any answer at all! We were really disappointed and frustrated.

    The only way to go was cancelling the reservation and renting another car from another dealer. So I called RentalCars.com customer services and was told that I need to pay half of reservation fee as a penalty and that was because the pickup time had passed. But we had not get in the car at all! Just because the pick-up time has passed we were made to pay €256 for nothing, simply nothing! All we get was disappointment and frustration in the middle of our trip. Not to mention the half of day we lost during reservations.

    When I have placed a complaint, I got a response a month later, which says this is according to their terms and conditions and they will do nothing about it. The rep's last sentence in the email was:

    "We are not in position to refund you the rental price and we now close the matter"

    That's all I was able to get back.. (oh, and daily spam emails)


    So, STAY AWAY FROM RENTALCARS.COM, if you want to stay stress free.

    Door Burc Sade op 10 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mensen, trap er niet in.
    Een booking afsluiten met verzekering geldt niet bij het afhalen van je auto aan de balie.
    Daar blijkt dat je alsnog je auto extra moet verzekeren anders krijg je het voertuig niet mee.
    Extra kosten 120,-- euro !

    Sterke punten
    met een lage prijs goed in lokken van klanten

    Zwakke punten
    ze bedriegen je.

    Door Robert op 2 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beste mensen, ben blij dat ik hier mijn ervaring met RentalCars kan delen. Ga hier aub geen auto huren ze misleiden en bedriegen je. Kreeg in het voorjaar een aanbieding van deze verhuurmaatschappij inclusief een verzekering, en een prijsgarantie dat als ik de auto ergens anders goedkoper zag ik hem ook voor deze prijs zou krijgen. Na gebeld te hebben met deze verhuurmaatschappij kreeg ik een student aan de lijn die mijn reservering in orde heeft gemaakt. Na een aantal dagen zag ik dezelfde auto ergens anders goedkoper, ik bellen kreeg weer een of andere student maar deze wist nergens van, ik bleef volhouden en hij ging bellen met Engeland. En ja hoor ik had gelijk, ik zou de korting krijgen. Maar om een lang verhaal kort te maken heb hierna nog drie keer moeten bellen want ze voerden de korting niet door op mijn account. De auto zou afgeleverd worden op het vliegveld. Nou vergeet dat maar, je wordt opgehaald met een busje en dan na een kort ritje afgezet bij in mijn geval Goldcar op het eiland Ibiza. Ik lever mijn voucer in en de dame achter de balie verteld mij dat de verzekering niet geldig is. Nou daar sta je dan met je goede gedrag. Ik bellen met Nederland krijg ik weer zo'n studentje met een verhaal waar je ook niet verder meekomt.

    Nu lees ik zeer veel slechte verhalen over Goldcar maar de dame achter de balie nam van mij het initatief over en ging zelf bellen met RentalCars Engeland. Ze kreeg het voorelkaar dat ik mijn verzekeringsgeld van RentalCars terug zou krijgen. Dit geld is twee dagen later op mijn creditcardrekening teruggestort. Daar was ik dus wel blij mee. Ik heb een verzekering afgesloten bij GoldCar wat wel iets duurder was maar was gelukkig met de uitkomst. En alle lof voor Goldcar Ibiza.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Bedriegen

    Door Nico op 1 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor onze vakantie in Amerika hebben wij voor 3 weken een auto, type SUV Fullsize, geboekt bij Rentalcars.com. Na reservering bleek Dollar de verhuurder te zijn en het is al met al prima bevallen.

    Bij aankomst probeerde Dollar ons wel een extra roadservice aan te smeren a ca. 8 dollar per dag, maar daar hebben we vriendelijk voor bedankt.

    De zaken die door Rentalcars waren aangegeven als ''inclusive'' op de website en voucher bleken ook daadwerkelijk inclusief te zijn, denk aan verzekering, onbeperkt aantal km, extra bestuurders, volle tank etc.

    Sterke punten
    - Prijs / kwaliteit verhouding.
    Bij andere ''goedkope'' verhuurders zoals Alamo en Sunny Cars waren we zeker €350 meer kwijt geweest.

    - Duidelijke website

    - Duidelijke voucher en instructies

    Zwakke punten
    - Doen zaken met budgetmaatschappijen die veelal uit franchise ondernemingen bestaan.
    Nadeel hiervan ondervonden wij toen we een barst in de voorruit hadden en de auto niet eenvoudig konden omruilen op een andere locatie onderweg.

    Door MB op 20 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij het boeken van een huur auto via Rental cars doet men voorkomen of je voor alles bent verzekerd. Dit is echter niet waar. Wij moesten 95 euro aan aanvullende verzekeringen betalen.
    In mijn ogen is dit oplichterij. Als ik 95 euro meer had moeten betalen en het was eerlijk verteld was dat geen probleem geweest. Nu heb ik er een erg wrange smaak aan overgehouden.

    Sterke punten
    Duidelijke site. Werkt goed.

    Zwakke punten
    Lokken met een laag tarief en zeggen dat je voor alles verzekerd bent.
    Dat is echter een leugen.
    Alleen kom je daar pas achter als je de auto op gaat halen.
    Heel slecht!!

    Door R.B. Meijer op 26 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In Spanje/Alicante aangekomen, lang in de rij gestaan. Uiteindelijk geholpen, dan blijkt waarom iedereen zo lang aan de balie staat. Kort gezegd: de website wekt de indruk alsof je overal voor verzekerd bent, de verkoopster stelt dat de verhuurder groot risico loopt als jij niet tenminste voor €10,-- per dag aan extra verzekeringen afsluit. Want "de schade aan de eigen auto is wel verzekerd, maar die aan andere auto's niet", want "er rijden in Spanje heel veel mensen onverzekerd rond, die schade wordt uiteindelijk tot het moment waarop wordt betaald door die mensen van jouw creditcard afgehaald", want "als er schade is aan de bodem of banden wordt u voor dit risico aansprakelijk gesteld totdat het tegendeel bewezen is". En ja stelt de verkoopster, het "zou kunnen zijn dat de ene autoverhuurmaatschappij de voorwaarder weer net iets duidelijker communiceert dan andere maatschappijen".
    Conclusie van mij (en de mensen voor mij en vermoedelijk ná mij): Slecht bedrijf om zaken mee te doen. De beste zaak is; niet doen.

    Sterke punten
    Auto (geleverd door de maatschappij Goldcar aan Rentalcars.com) reed prima / storingsvrij.

    Zwakke punten
    Prijs veel duurder door a) onjuiste of sterk onvolledige info op site.

    Door Ed Nieuwenbu op 19 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • RentalCars is slechts een bemiddelaar richting de daadwerkelijke autoverhuurders en doet net of ze heel goedkoop zijn maar achteraf betaal je nog eens 50% extra aan de balie bij de autoverhuurder.
    Mooie praatjes bij het boeken dat er geen extra kosten zijn (stond zelfs vermeld op de reservering) maar die zijn er wel degelijk.
    Ik moest bij GoldCars in Spanje de standaard 600 euro borg betalen of een verzekering nemen van 75 euro om alle schade die ik aan de auto zou krijgen af te kopen. Toen ik bij de auto kwam zat deze vol deukjes en krassen maar uiteraard zonder enig ingevuld schadeformulier dus je hebt geen andere keuze dan de 75 euro te betalen want anders pakken ze je bij terugkomst via je borg.
    Als bemiddelaar zou RentalCars dus GoldCars moeten aanspreken op deze manier van werken maar ze doen helemaal niks. Mijn klacht werd door RentalCars met standaard mailtjes afgedaan en ze bellen nooit terug.
    Eigenlijk weet je al genoeg als je de onprofessionele voicemail hoort die men hanteert.
    Laat je dus niet verleiden door zogenaamde lage all-inn tarieven en boek niet via RentalCars!

    Sterke punten
    Gladde praatjes bij boeken

    Zwakke punten
    Geen eerlijk verhaal
    Nemen klachten niet serieus

    Door Marc op 11 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via RentalCars.com een auto gehuurd op luchthaven van Toulouse. De kosten waren duidelijk vermeld en ter plekke kwamen er geen extra kosten bij (zoals mijn ervaring is bij andere autoverhuurders).

    Klein minpuntje is dat bij de voucher die we ontvingen niet vermeld stond bij welke balie we ons moesten melden. Aangezien er zo'n 6 verschillende balies zijn van verschillende verhuurders was het even puzzelen bij aankomst.

    Sterke punten
    Duidelijke opbouw van de kosten. Eenvoudig om te regelen. Geen verborgen kosten.

    Zwakke punten
    Niet duidelijk waar we ons moesten helpen

    Door Rutger op 10 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In mei 2013 hebben we een auto in Marokko gehuurd via www.rentalcars.com.
    Ofschoon p[ de site een scherpe prijs werd beloofd, bleek het de hoofdprijs. Al met al betaalden we veel te veel via rentalcars.com en bleken achteraf diverse extra kosten in rekening gebracht te worden. Wij huren in elk geval nooi meer via rentalcars. Let op! KIES NIET VOOR www.rentalcars.com

    Sterke punten
    snelle bevestiging via de mail

    Zwakke punten
    maken hun belofte van scherpste prijs niet waar en berekenen kosten die niet op de bevestiging/voucher staan

    Door Siegert op 11 mei 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek RentalCars

Schrijf je eigen review