Reviews van deze auteur

Klantonvriendelijk

Review over RentalCars

Auto op Malta gehuurd via rentalcars. Aldaar een boete verkregen voor fout parkeren en dit gemeld bij lokale verhuurder en ook ter plekke betaald aan lokale verhuurder. Maanden later wordt mijn creditkaart nogmaals belast door lokale verhuurder. Bij Rentalcars navraag gedaan. Helaas kreeg ik slechts een standaardantwoord waarbij ze verwijzen naar de algemene voorwaarden. Deze waren mij bekend en ik heb ook medegedeeld dat ik verantwoordelijk was voor betreffende boete.
Ik heb slechts gevraagd of ze mij een kopie konden bezorgen van de boete met de administratiekosten. Ik heb zelf nl. een bewijs dat ik de boete ter plaatse heb betaald. Ik had Rentalcars dan nl. kunnen bewijzen dat ik nu dubbel betaald heb.
Mijns inziens was het voor Rentalvars een kleine moeite geweest om een scan van de boete te vragen.
Jammer een gemiste kans voor Rentalcars. Helaas ervaar je de kwaliteit en klant(on)vriendelijkheid van Rentalcars pas kennen als er een probleempje opgelost moet worden.

Zwakke punten
Erg klantonvriendelijk als je ze nodig hebt wanneer er een probleempje ontstaat. In plaats van het aangrijpen van een verzoek en daar voordeel uit te halen middels een goede performance reageren ze helaas zeer traditioneel en verwijzen slechts naar de algemene voorwaarden. Makkelijker kan het niet.

reacties: