Reviews van deze auteur

Oplichting

Review over DoYouSpain

Voor een lage prijs een Ford Focus gehuurd en reeds bij aanmelding betaald. In de prijsopgave staat duidelijk dat alles inclusief is en er werd gemeld dat vooruitbetaling zou schelen in de inchecktijd op het vliegveld in Mallorca. Bij aankomst bleek er aan twee kanten een rij te staan van ongeveer 30 meter. Ik hoorde van iedereen bij het aanmelden klachten over bijbetalingen. Toen ik na 2 uur aan de beurt was bleek dat ik per dag €20,-- bij moest betalen voor een verzekering of anders een borg moest betalen van
€ 5000,--. De bijbetaling kwam neer op €250,--. Ik heb dit geweigerd en ben vertrokken. De betaling ben ik, na de reviews gelezen te hebben, kwijt. Het blijkt dat ze nergens op reageren.

Sterke punten
Geen enkel

Zwakke punten
Alles wat ze bieden is pure oplichting

opgeheven vestiging

Review over RentalCars

Auto gehuurd voor Lanzarote. De vestiging zou in Puerto del Carmen zijn. Op de afgesproken dag bleek dat de vestiging gesloten was, er waren grote borden te koop voorgespijkerd. Alles zag er zeer verwaarloosd uit. Achter het raam was een briefje geplakt met een telefoonnummer. Er werd gemeld dat we opgehaald zouden worden. Inmiddels stonden er nog twee echtparen op de stoep. Na drie kwartier kwam er een dame van de vestiging Orlando met papieren. Op straat, op een muurtje moest alles ingevuld worden, creditcard enz. Uiteindelijk kregen we een hele oude Renault Clio mee. De airco deed het niet, zo ook de fan, dus geen luchtverversing. Het raam van de bestuurder ging ook niet open. We hebben gelijk gereclameerd (telefonisch), maar er werd drie dagen niet opgenomen! De vestiging was al een jaar gesloten. Dit had Rentalcars toch echt moeten weten.
U begrijpt dat dit de laatste keer is dat we bij Rentalcars geboekt hebben.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Bijzonder slechte service

reacties: