Reviews van deze auteur

boek er nooit! ze liegen en bedriegen!!

Review over RentalCars

bij de boeking had ik in de reviews gelezen dat de zgn 'geen eigen risico' niet voor alles geld. Met zeer grote nadruk werd me 2 maal gezegd dat uiteindelijk het alleraller hoogste risico je kunt lopen 600 euro eigen risico zou zijn. Echter....bij aankomst bleek dat voor het grootste gedeelte alles zelf betaald moet worden en dat het eigen risico de waarde van de auto is! En dat risico wil ik natuurlijk niet lopen! Prijs van afdekken eigen risico is hoger dan kosten verzekering. Uiteindelijk dus duurder dan andere zaken! Nooit boeken, ze liegen gewoon

Sterke punten
helemaal niets

Zwakke punten
achteraf zeer hoge extra kosten, terwijl van te voren met nadruk werd gezegd dat die er niet zijn!!!! Als je dit aangeeft komt er geen reactie, zeeeer slecht, nooit boeken bij hen.

reacties:

Review: boek er nooit! ze liegen en bedriegen!!

bedankt voor de info, ik wist eigenlijk dat het een tussenpersoon is, heb dit ook meteen gemeld bij verhuurbedrijf maar zij gaven aan niets te kunnen doen als ik hier verkeerde info heb gekregen. Ze leken daar verder ook niet in geïnteresseerd. Heb de auto dus al gebruikt, wel een klacht ingediend bij rentalcars.