RentalCars

rentalcars.com is een van de grootste online autoverhuur bemiddelaars in de wereld, dat meer dan 2 miljoen huurauto's per jaar in meer dan 6.000 lokaties ter wereld regelt. Met klanten in meer dan 180 landen hebben we een echte globale klantenkring die we ondersteunen door middel van een website die beschikbaar is in meer dan 40 talen en in meerdere munt eenheden. Al onze klanten hebben ook toegang tot meertalige ondersteuning via een gratis telefoonnummer of per email. Als onderdeel van Priceline.com (Nasdaq: PCLN), zijn we lid van van de grootste reisorganisatiegroep ter wereld en deze bestaat uit Priceline.com, de grootste reisdienst voor prijsbewuste reizigers in de VS; Booking.com, de grootste online hotelreserveringen dienst in de wereld qua overnachtingen en Agoda.com de snelst groeiende online hotelreserveringen dienst in Azië;

Benodigdheden

Om een auto te huren bij RentalCars, hebben klanten een debit- of credit card nodig. Bij het ophalen van een auto, moeten men ervoor zorgen, dat ze de volgende bescheiden bij zich hebben: 1. De voucher/ e- voucher. Hiermee kan een klant laten zien dat er is betaald voor de auto. 2. Een debit- creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Op deze kaart moet er voldoende krediet zijn ter garantie van de borgsom. 3. Elke bestuurder moet een geldige rijbewijs meenemen. De bestuurders moeten tenminste 12 maanden (en in sommige gevallen 24 maanden) in het bezit zijn van dat rijbewijs. 4. Daarnaast heeft het bedrijf een paspoort of identiteitskaart nodig om de auto mee te kunnen geven. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er andere vereisten zijn om een auto af te kunnen halen. Het is daarom aangeraden om altijd de algemene voorwaarden, die men op de huurlocatie ontvangt, goed door te nemen.


Leeftijd bestuurders

Bij de meeste autoverhuurbedrijven moeten de bestuurders van de auto's tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Bestuurders die jonger dan 25 of ouder dan 70 jaar zijn kunnen een auto huren, maar de kans is groot dat zij dan een extra toeslag moeten betalen.


Beste Deals

RentalCars werkt samen met alle grote internationale verhuurders alsook met de vele kleinere lokale verhuurders om op die manier een breed aanbod van huurauto's tegen de beste prijzen aan de man te kunnen brengen. Dit stelt RentalCars in staat om tegen de beste deals een huurauto voor klanten te vinden, op meer dan 49.000 locaties wereldwijd. Middels de zoekmachine van deze site kunnen klanten prijzen vergelijken en hun ideale auto vinden tegen de beste prijzen.


Tips

Veel klanten weten niet altijd waarnaar ze moeten kijken bij het huren van een auto. Bij het huren van een auto moet vooral gekeken worden naar het volgende: - De ruimte: In de meeste gevallen genieten klanten meer van een huurauto, die genoeg ruimte heeft voor zowel passagiers als bagage. - Brandstofverbruik: Indien klanten niet van plan zijn om veel te rijden, dan kan een vol- tot- vol brandstofbeleid hen veel geld besparen. - Locatie: Klanten kunnen voor het gemak kiezen om opgehaald te worden op de luchthaven. Daarnaast kan het ophalen van de huurauto met een shuttlebus, buiten de luchthaven, de klant veel goedkoper uitkomen.


Toeslagen en huurprijs

De meeste van de boekingen van RentalCars zijn inclusief diefstalbescherming, cascoschade vermindering (CDW), lokale belasting. luchthaventoeslag en wegenbelasting. Klanten betalen voor extra's wanneer ze de auto ophalen, tezamen met eventuele kosten voor jonge bestuurders, extra bestuurders, of het ophalen en inleveren van de huurauto op verschillende locaties. Dit wordt ook kenbaar gemaakt aan de klant alvorens zij de huurauto reserveren. Daarnaast kan het meenemen van een eigen autostoeltje of GPS een gemakkelijke manier zijn om de kosten te drukken.


Contactgegevens

RentalCars, Floors 9-12 Sunlight House Quay Street Manchester M3 3JZ Verenigd Koninkrijk Tel.: 0858 880 744 Geregistreerd in Engeland en Wales onder registratienummer 05179829 btw-nummer: 855349007


RentalCars Video


RentalCars Reviews

  Borg niet terug gestort

  Wat een baggermaatschappij is Rentalcars. Via Rentalcars een auto gehuurd bij Centauro.
  Bij de boeking direct een verzekering afgesloten voor EUR 65,91.
  Bij het ophalen wordt door de baliemedewerkster van Centauro de standaardvraag gesteld wilt u een upgrade van de auto, nee want ik ben na 3 dagen alleen de rest van de vakantie en heb welbewust deze auto gekozen. Wilt u een verzekering? Nee, die heb ik al bij boeking afgesloten en betaald.
  Vervolgens begint de baliemedewerkster een heel verhaal over de borg van EUR 1.400,-- die streept ze door op het papier en komt met een bedrag van EUR 446,-- die ik moet betalen. Moet ik wel zorgen dat ik bij afleveren op de luchthaven de benzinetank vol moet achterlaten. Prima geen probleem en ook gedaan. Er is tijdens het gesprek niet meer gesproken over een verzekering.
  Na 5 dagen wordt het bedrag van EUR 446,-- geind, terwijl deze eerst geblokkeerd stond.
  Op dezelfde dag van inleveren krijg ik EUR 134,-- terug gestort op mijn creditcard. Direct na thuiskomt een klacht ingediend bij Rentalcars dat ik de borgsom ?? niet volledig terug heb gekregen. In de standaardmail die je terug krijgt stond dat ik 28 dagen moest wachten, dat is de maximale termijn dat het terug moet komen. Restant niet ontvangen. Weer via boekingen een klacht ingediend en moet ik van hen het creditcardbedrijf een bevestiging laten sturen dat het bedrag nog niet is terug gestort.
  Rentalcars heeft contact gehad met Centauro en bericht dat ik een extra autoverzekering heb afgesloten voor EUR 312,--. In deze e-mail staat ook dat zij de factuur van de autoverzekering bij de e-mail hebben gevoegd. Helaas ontbreekt de factuur maar betalen zij wel het bedrag van EUR 65.91 voor de autoverzekering bij hun terug. En sluiten mijn boeking waardoor ik niet meer kan reageren.
  En het advies u moet zelf contact opnemen met Centauro omdat ik bij hen een autoverzekering heb afgesloten. Zonder factuur, zonder ontvangst van verzekeringspolis en voorwaarden.
  Het voelt voor mij als oplichting waarvan Rentalcars en Centauro over en weer op de hoogte zijn.
  Voor mij de volgende keer dus weer Sunnycars, die doen niet moeilijk en zijn te vertrouwen.

  Zwakke punten
  Slechte klachtenafhandeling

  Verkeerd adres, slechte servic

  Op het adres waar we de auto op zouden halen (wat ook op het voucher en de huurovereenkomst stond) was geen pickup (kwamen we daar achter). We moesten de auto totaal ergens anders ver weg ophalen wat ons een dag van de vakantie, stress en taxikosten heeft gekost. Lokalen hebben ons geholpen, rentalcars in ieder geval niet. We hebben naderhand geen enkele excuses of vergoeding van extra kosten van het bedrijf gekregen. Niet moreel en niet legaal om je als bedrijf niet aan een huurovereenkomst te houden zonder compensatie. Helaas had ik alles al betaald. Ga nooit met dit bedrijf in zee.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte service, informatie, contract

  terugbetaling blijkt probleem

  Daniel gaf mij prima advies om de zevende werkdag nog even af te wachten. Maar na zeven werkdagen nog steeds geen tergbetaling. Voor de vierde keer deze mail retour ontvangen, van telkens weer een andere medewerker:

  (Bedankt voor het contacteren van Rentalcars.com, mijn naam is Xena en ik help u graag verder met uw vraag.
  Ondertussen heb ik het terugbetalingsbewijs van onze finianciele helpdesk mogen ontvangen. Ik hoop dat de bank hiermee de terugbetaling kan terugvinden. )

  Bizar! Ik heb in 30 jaar nog nooit problemen gehad met VISA. Jullie lijken het niet op te willen lossen, maar een soort van omgekeerde bewijslast toe te passen. Ik moet zelf gaan checken bij de bank of het is overgemaakt? Anno 2023? Bij een boeking is het totaalbedrag dezelfde dag nog afgeschreven van mijn VISA account. En andersom zou het niet werken.

  Ik hoop dat jullie er alsnog ZELF achteraan gaan. Overmaken: nog béter. Want als je iets belooft (geldrestitutie) moet je het ook waarmaken, leer ik mijn kinderen. Met alle liefde pas ik achteraf dan alsnog mijn recensie aan. Beloofd!

  Sterke punten
  Zelfde dag nog reactie

  Zwakke punten
  .. alleen zonder resultaat

  Drama .........

  Wagen via Rentalcars gehuurd in Malaga en retour in Sevilla. 1e valkuil is dat je de gekozen auto niet meekrijgt tenzij je 2, je leest het goed; twee, creditcards (allebei op jouw naam ...!!!) kon overleggen. Wie heeft er nu 2 creditcards op 1 naam ??? Moest dus goedkopere versie nemen (terwijl al betaald was voor de duurdere) want dan was 1 creditcard voldoende. Pure oplichting. Klacht ingediend, afgewezen want dat stond in de kleine lettertjes. Overal geven ze aan dat je één CC moet hebben, in de kleine lettertjes staat 2. Ter plekke niks aan te doen, ik kon Rentalcars bellen....\\r\\nOok service van Budget was onvriendelijk & bot.\\r\\nValkuil 2 was de afgesloten verzekering via Rentalcars om alle problemen te voorkomen. Dat werd door Mw. van Budget meteen afgeschoten. Kortom; ook dat is nutteloos en een vorm van oplichting, \\r\\nNOOIT MEER RENTALCARS !!!\\r\\nHelaas kon Sunnycars (waar ik altijd tot tevredenheid zaken mee doe) niet leveren in Malaga en inleveren in Sevilla. Maar in de toekomst wordt het ALTIJD SUNNYCARS.

  Sterke punten
  Bij inleveren in Sevilla kwam ik de eerste vriendelijke én nette persoon tegen die te maken had met deze verhuur transactie.

  Zwakke punten
  Service, vriendelijkheid en onduidelijkheid. Geven heel duidelijk aan wat je moet tonen bij afhalen. O.a. 1 CC. Ter plekke blijken dat er 2 te moeten zijn en dat stond ergens bij \\\"Regels rond betaalkaarten\\\":\\r\\nRegels rond betaalkaarten Bij het ophalen van de auto moet de hoofdbestuurder 2 creditcards op zijn/haar naam bij zich hebben.\\r\\nM.i. pure misleiding cq oplichting

  Nooit meer bij Rentalcars

  Walgelijk slecht. Auto via Rentalcars geboekt bij Enterprise in Oman. Dat was al een drama op zich (Enterprise Oman). Ik had bij Rentalcars geboekt met ongelimiteerd aantal kilometers. Vervolgens wordt 200 euro in rekening gebracht voor extra kilometers. Een fout van Rentalcars. Maar die geven nooit meer thuis. Niet te bereiken, geen Nederlandse taal machtig, geen service en uiteindelijk met een vaag verhaal de klant de schuld geven. Nooit meer boeken bij deze prutsers.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar, geen service, niet te bereiken.

  Baggerbedrijf Rentalcars

  Deze lieden willen je niet helpen als je de borg van de auto terug wilt krijgen. Het proces om de borg terug te krijgen is schandalig complex en alleen via de website te regelen. En dan ook nog eerst een e-mail moeten aanvragen bij je eigen creditcard maatschappij voordat zij op onderzoek uitgaan en pas na 28 dagen!
  Je wordt genaaid waar je bijstaat!
  Schandalig slechte service!

  Zwakke punten
  Geen enkele aftersales service. Deze lieden willen je niet helpen als je de borg van de auto terug wilt krijgen. Het proces om de borg terug te krijgen is schandalig complex en alleen via de website te regelen. En dan ook nog eerst een e-mail moeten aanvragen bij je eigen creditcard maatschappij voordat zij op onderzoek uitgaan en pas na 28 dagen!
  Je wordt genaaid waar je bijstaat!
  Schandalig slechte service!

  Betaald en geen auto. Bizar slechte service

  We arriveerden 's avonds in Malaga om erachter te komen dat het kantoor waar we onze auto moesten halen al gesloten was! Bij het boeken had ik de juiste tijd ingevoerd en jullie hadden ook ons vluchtnummer dus waren ervan op de hoogte welke tijd we zouden arriveren. Doordat we de auto niet op konden halen waren we genoodzaakt een nieuwe huurauto te nemen bij een partij die op dat tijdstip gelukkig nog wel open was. De klantenservice vertelde me dat ik alleen een deel van het geld terug kon krijgen als we nog een keer bij jullie zouden boeken! Wat is dat voor belachelijk iets!? Zo ga je niet met klanten om! Natuurlijk ga ik niet nog een keer bij jullie boeken na zo behandeld te zijn! BIZAR!

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Alles!

  Retail cars : niet correct en met rug tegen muur!

  Auto gehuurd via rental car bij Sixt. Deze liet ons ongeveer 500 euro bijbetalen. Onze optie ter plaatsen : of geen auto, of niet verzekerd of betalen…
  Fout zou bij rental cars liggen.
  Bij thuiskomst meteen klacht ingediend. Rental cars betaalde +- 90 euro terug, de rest moest ik bij sixt gaan halen….
  Wij zien ons geld dus niet meer terug!
  Rental cars lokt wel met “goedkope prijs”…
  Fabeltjes en leugens!

  Oplichters!!!!

  Auto gehuurd via rentalcars en door verkeers fout derden auto total loss gereden en paar weken in ziekenhuis belandt in SA. Advies van rental cars toen om schade bedrag te betalen aan verhuur maatschappij bidfest waardoor volgens rental cars de hele claim procedure opgestart kon worden. Na meer dan een jaar nog steeds geen geld terug!! Auto was via rental cars volledig verzekerd, schuldige partij erkend alle schuld, politie rapport is duidelijk en toch elke maand zwak copy paste verhaaltje in de mail dat alles nog in onderzoek is. Kortom, er gebeurt helemaal niks!! Voor mij zijn het oplichters en ze gaan gewoon vrolijk verder.

  Sterke punten
  Goed in oplichten!

  Zwakke punten
  Alles wat je maar kan bedenken over zwakte.

  Rentalcars levert niet!! Oplichters

  Auto geboekt bij rentalcars voor mijn dochter, er rijden geen treinen en ander openbaar vervoer rijdt ook niet. Maar zij (student) moet voor onderzoek naar Groningen. Aangekomen bij de auto verhuurder heeft ze alle gevraagde besheiden bij zich behalve natuurlijk mijn creditcard. Ze krijgt de auto niet mee!! Maar ze krijgt ook het betaalde geld niet terug gestort op de creditcard. Oplichters!!!!

  Zwakke punten
  Ze pakken wel je geld, ook als er niet geleverd wordt.

  It charges money twice

  I booked a car, then clicked change booking. I only wanted to change the location. Neither the rental company nor the time has changed. The app warned that the difference in cost would be € 0.46. After the confirmation, it turned out that the application charged me again as a new lease. The App didn't change previous car booking . It just made a cancellation of the old reservation where your money is withdrawn as a penalty for cancellation and made a new reservation where your money is withdrawn again. The system does not issue any preliminary notifications or warnings. The support team can't help either. Be careful using Rentalcar.com services.

  Let op de valkuilen

  Let op voor valkuilen! Heb via hun website mijn wagen geboekt... gebruikmakend van mijn Amex kaart... omdat dit kon. Kwam in Faro aan en verhuurfirma accepteerde geen Amex... dus met andere kaart betaald. Als ik thuis was zag ik dat mijn Amex toch nog gecrediteerd was... dus nam contact op met rentalcars... wat was hun antwoord: Aja ge had ons moeten bellen... nu is het te laat!!! Wie gaat nu in dit geval de kleine lettertjes lezen? Is het niet aan hun om een filter te zetten, welke kaarten wel of niet geaccepteerd worden per verhuurfirma? Zelfde met hun verzekering dat ze aanbieden... je betaalt maar de verhuurfirma�s accepteren deze niet!

  Let op de valkuilen

  Let op voor valkuilen! Heb via hun website mijn wagen geboekt... gebruikmakend van mijn Amex kaart... omdat dit kon. Kwam in Faro aan en verhuurfirma accepteerde geen Amex... dus met andere kaart betaald. Als ik thuis was zag ik dat mijn Amex toch nog gecrediteerd was... dus nam contact op met rentalcars... wat was hun antwoord: Aja ge had ons moeten bellen... nu is het te laat!!! Wie gaat nu in dit geval de kleine lettertjes lezen? Is het niet aan hun om een filter te zetten, welke kaarten wel of niet geaccepteerd worden per verhuurfirma? Zelfde met hun verzekering dat ze aanbieden... je betaalt maar de verhuurfirma’s accepteren deze niet!

  Bestolen na annulering

  Pas op, op tijd geannuleerd en belofte geld terug gestort zou krijgen. Allemaal leugens en wil iedereen behoeden voor deze malefide wanpraktijken pas op!!!!!!!!
  Geen enkel ster waard!!!

  Sterke punten
  Stelen

  Zwakke punten
  Waarheid spreken, betrouwbaar zijn.

  Oplichters!

  Auto gehuurd via Rental cars op…Ijsland bij Budget cars
  Auto gehuurd via Rental cars op IJsland. Prijs afgesproken voor auto en voor VOLLEDIGE verzekering. Auto 214 euro, verzekering 112 euro Aangekomen op Reykjavik vertelden de man van Budget cars dat ik niet voor alles was verzekerd. in mijn onschuld dacht ik dat de gegevens dus niet juist waren doorgegeven dus alsnog een volledige verzekering afgesloten voor 118 euro. Thuisgekomen gereclameerd bij Rental cars en na 12 mails eindelijk de toezegging dat de premie welke ik bij Rental cars had betaald terug zou worden gestort met dank aan Marvin. Na een dag mailtje gehad van Dylan dat ze toch niet terug gingen betalen.
  Ik heb dus inmiddels 2 x een leugen van Rental cars ontvangen nl de reserveringsbevestiging dat ik een auto heb gehuurd met een complete verzekeringsdekking. De auto stond er inderdaad maar de dekking ontbrak. En nu een toezegging zwart op wit dat ze terug gaan betalen en dat doen ze dus blijkbaar niet!

  Conclusie:
  NOOOOIT met Rental cars in zee gaan want het zijn boeven !

  Sterke punten
  Oplichten!

  Oplichters

  Auto gehuurd via Rental cars op…Ijsland bij Budget cars
  Auto gehuurd via Rental cars op IJsland. Prijs afgesproken voor auto en voor VOLLEDIGE verzekering. Auto 214 euro, verzekering 112 euro Aangekomen op Reykjavik vertelden de man van Budget cars dat ik niet voor alles was verzekerd. in mijn onschuld dacht ik dat de gegevens dus niet juist waren doorgegeven dus alsnog een volledige verzekering afgesloten voor 118 euro. Thuisgekomen gereclameerd bij Rental cars en na 12 mails eindelijk de toezegging dat de premie welke ik bij Rental cars had betaald terug zou worden gestort met dank aan Marvin. Na een dag mailtje gehad van Dylan dat ze toch niet terug gingen betalen.
  Ik heb dus inmiddels 2 x een leugen van Rental cars ontvangen nl de reserveringsbevestiging dat ik een auto heb gehuurd met een complete verzekeringsdekking. De auto stond er inderdaad maar de dekking ontbrak. En nu een toezegging zwart op wit dat ze terug gaan betalen en dat doen ze dus blijkbaar niet!

  Conclusie:
  NOOOOIT met Rental cars in zee gaan want het zijn boeven !

  Sterke punten
  Oplichten en verkeerde informatie geven Tot 2x toe

  Zwakke punten
  Werknemer 1 belooft iet en nummer 2 draait het terug!

  Onbetrouwbaar!

  Auto gereserveerd via Rental cars bij Budget op IJsland! Alles was compleet verzekerd volgend Rental Cars : welnu ga daar niet van uit ! Je krijgt een bevestiging maar het blijkt NIET zo te zijn ! En wat kan je kan anders doen dan op het vliegveld alsnog de extra verzekering af te sluiten ? Navraag bij thuiskomst leerde ons dat men bij Rental cars de term Volledige bescherming gebruikt maar niet weet wat volledig is ! Dat laatste gaven ze door de telefoon ook toe Volledig betekent bij Rental cars dat er toch nog wat ontbreekt! De juffrouw van Rental cars gaf ronduit toe dat de term volledig bij hin anders wordt geinterpreteerd dan wat het woordenboek aangeeft !
  Verzekering betaald aan Rental cars 112 euro
  Verzekering betaals bij Budget cars 118 euro

  Strekking van het verhaal na diverse contacten met Rental cars: u kunt doodvallen !

  Sterke punten
  Liegen !

  Zwakke punten
  Ze geven hun fout niet toe!
  Advies : NOOOOOIT MET RENTALCARS IN ZEE GAAN!

  Geen boeking, wel betaald

  Via Rentalcars wilde ik een auto huren bij Sixth (Stockholm Airport). Achteraf wilde ik de auto afhalen bij een locatie dichterbij (Centraal Station), dus ik belde naar Sixth Stockholm Airport. Daar bleken ze op mijn naam geen auto gereserveerd te hebben. Ik noemde het reserveringsnummer van Rentalcars, maar konden ze niks mee. Schijnbaar hadden ze het nummer op mijn voucher nodig, maar dat legden ze me niet uit. Ze zeiden me naar Rentalcars te bellen. Dus ik heb een aantal keren naar Rentalcars gebeld, alleen maar automatische spreekbandjes in het Zweeds, dus ik had geen idee, maar ik werd ook helemaal niet te woord gestaan ook al bleef ik minuten hangen (uitleg van Rentalcars achteraf: het was toen druk, dus logisch). Dus ik Sixth weer gebeld, ze zeiden me opnieuw, je moet een reserveringsnummer van Sixth hebben, daarvoor moet je naar Rentalcars bellen (weer dus niet gezegd dat nummer op mijn voucher stond). Dus ik weer Rentalcars gebeld, ik kreeg weer niemand aan de telefoon.
  Ik werd dus van het kastje naar de muur gestuurd. Ik zag geen uitweg meer, dus ik heb geannuleerd. Er was toch geen boeking, dus dat zou ik achteraf wel uit kunnen leggen aan de klantenservice van Rentalcar, waardoor ik mijn geld terug zou krijgen.
  Nou vergeet het maar, €100 van mijn creditcard afgeschreven en vele malen contact gehad met de klantenservice van Rentalcars (via e-mail) waar ik echt niet vrolijk van werd. Ik heb 3 keer mijn verhaal gedaan en telkens zat het volgens de klantenservice medewerker (Jesse) anders in elkaar, ik vertelde niet de waarheid, er was wel een boeking geweest.
  Waardeloos bedrijf in mijn ogen, nooit meer een auto huren via deze toko....

  wees allert

  heb ook al zo iets meegemaakt zoals zovelen die hier hun verhaal vertellen , maar nu al 7 jaar gelukkige huurder bij autoreizen waar alles all in is zonder oplichting of meer betalen en wat nog het meest opvallende is de goedkoopste die ja kan denken ga jaarlijks naar tenerife en huur daar mijn auto in de .luchthaven , voor nog geen 150 euro 7 dagen met all in verzekering sleutels bij in levering gewoon afgeven en weg wezen , geen gedoe zet auto op zijn plaats waar je hem hebt opgehaald en vertrek met uw vlucht geen controle geen zever alles is 100% ok nog nooit iemand weten klagen daar hopelijk hebben julie er iets aan boek bij een vertrouwelijke verhuurder mvg julien vb

  Sterke punten
  rentalcars geen

  Zwakke punten
  heel veel zwakke punten

  Opgelicht

  Via rentalcars een auto gehuur bij locauto in palermo. Volledige dekking en verzekering via rentalcars, € 185,- voor een weekje. Dan denk je toch dat je alle oplichtingsverhalen op internet bij plaatselijk autoverhuurders voor bent. Helaas dus want locauto peobeert eerst ter plaatse € 365,- afhandig te maken voor extra verzekering. Sorry locauto maar ik ben volledig verzekerd. Dacht het niet dacht locauto wacht maar tot je thuis bent dan schrijf ik het doodleuk gewoon van je credit card af.

  Pure oplichting.....

  Sterke punten
  Geen rij bij de balie maar ik begrijp nu waarom

  Zwakke punten
  Oplichters

  onterechte incasso

  Recentelijk 26-08-2019, is er door hun partner in Spanje, Enterprise Rent a Car Sevilla Esp, een bedrag automatisch geincasseerd van €120,00 van mijn rekening.
  Ten eerste hebben wij geen idee waar dit over gaat en ten tweede hebben wij geen toestemming gegeven voor deze incasso.
  Tot nu toe heeft Rental Cars niet gereageerd

  Een goed begin, een slecht einde

  Via Rentalcars bij Goldcar op Gerona een compleet verzekerde Seat Ibiza gehuurd voor een ok prijs. Op Gerona vroeg de baliemedewerker van Goldcar óf er nog aanvullend verzekerd moest worden. Expliciet NEE aangegeven. Er moest nog wel een klein bedrag via CC betaald worden. Uiteindelijk wordt er bijna € 200 meer ingehouden.....Na heel veel mailverkeer, een klacht indienen en via tussenkomst van Rentalcars krijg ik daar (waarschijnlijk) nog € 150,00 van terug. Rentalcars kan verder niets meer betekenen.

  Belazerd door zakkenvullers Rentalcar.com

  Beste lezer,

  Op 15 augustus 2019 waren wij rond 8:30 uur bij Locauto.
  Daar hebben wij de voucher van Rentalcar.com ingeleverd voor de reeds betaalde Renault Clio (afgeschreven op mijn rekening op 28 juni 2019 = 498,37)
  Ik kreeg daar te horen dat de auto niet meegegeven kon worden omdat mijn voornaam op de voucher iets afwijkt van die op mijn rijbewijs. Daar staat namelijk mijn doopnaam op.
  De reden dat wij de auto niet meekregen is volgens Locauto dat Rentalcars.com niet betaald als deze voornaam niet overeenkomt met de voucher!
  Het was volgens Locauto niet mogelijk deze in het systeem te veranderen. Dat was iets wat alleen Rentalcars.com kon doen.
  Vervolgens kregen wij een telefoonnummer wat wij moesten bellen in de UK.
  Daar was niemand aanwezig. Pas na 09:00 uur kregen wij contact. Het eerste gesprek werd halverwege afgebroken. Na opnieuw bellen kregen wij Franceso D aan de lijn.
  Van de medewerker Francesco D moesten wij een nieuwe overeenkomst afsluiten en de eerdere boeking annuleren. Erg Vreemd. Ook was de geboekte auto opeens niet meer beschikbaar zodat we alleen een duurdere auto bij Locauto konden krijgen.
  Een aanpassing in het systeem was niet mogelijk.
  Francesco D vermelde dat wij het eerdere bedrag voor de Renault Clio minus drie dagen huur binnen een paar dagen retour zouden krijgen.
  Dit hebben wij tot nu toe niet ontvangen.

  Omdat we op dat moment geen keus hadden hebben we een Ford geaccepteerd waarvoor Locauto 675,10 in rekening heeft gebracht. Afgeschreven op 25 augustus 2019
  Van Rentalcars.com hebben wij geen teruggaaf ontvangen zoals eerder telefonisch toegezegd.

  Op mijn email hierover heb ik het volgende antwoord gekregen


  Beste Dhr de Kruijf

  Hartelijk dank voor het contact opnemen over uw boeking met Locauto in Olbia, referentienummer 779785255, afgerond op 2019-08-25 07:30:00.
  Het spijt ons te vernemen dat u uw huurauto niet op heeft kunnen halen.
  Locauto had wel de auto voor u klaarstaan op het tijdstip door u geboekt.
  Omdat u helaas niet van tevoren heeft aangegeven dat u de auto niet ging ophalen, kunnen we u geen restitutie aanbieden.
  De Algemene Voorwaarden van alle auto's op onze site leggen uit dat er geen restituties mogelijk zijn voor annuleringen ná de geboekte ophaaltijd. U vindt ook een link naar de Algemene Voorwaarden van uw boeking op uw voucher.
  We vinden het jammer dat u deze keer niet van de huur gebruik heeft kunnen maken, we hopen dat deze ervaring u er niet van weerhoudt om nogmaals te huren.

  Rentalcars.com klantenservice

  Ze lezen nog geen eens wat je als klacht indient. Nog nooit zo iets eerder meegemaakt. Het is zo onvolstelbaar dat het niet te geloven is. Spread the news !! Overigens horen Booking.com Priceline.com KAYAK tot het zelfde concern. Er zijn gelukkig alternatieven.

  Sterke punten
  Geen één. Zeer zwak allemaal.

  Zwakke punten
  Een en al wanprestatie en gericht op uitmelken

  Enorm slechte service

  Peugeot SUV (2008) geboekt, Hyundia i20 gekregen, die was ook nog erg oud en vies van binnen. Eerst bij het ophalen, 1.5 uur heft het geduurd, met slechts 5 mensen voor ons. Alle gegevens die we online al hadden gegeven, opnieuw moeten opschrijven. Klacht gestuurd, werd gebeld, sorry enzo, maar we kunnen verder niets betekenen wat betreft deze boeking. Korte op eventuele volgende boeken, maar we kunnen niet zeggen hoe veel korting....?! Ik boek NOOIT meer bij rentalcars.com

  Sterke punten
  Helemaal niets

  Zwakke punten
  Eigenlijk alles

  Slechte service van Rentalcars en AVIS

  Bij het ophalen van de auto bij verhuurder AVIS in Barcelona, zijn wij zeer onbeschoft behandeld door zowel Rentalcars, als Avis.
  Eerst was de auto naar keuze niet aanwezig en werd ons aangeboden om voor € 200 meer een andere auto te kiezen, daarna werd er weer een poging gedaan om een extra verzekering af te sluiten.
  Maar daarna werd het echt heel vervelend. De enige manier om brandstof/borg te voldoen was met de creditcard van mijn man waar helaas de pincode niet van bekend was. Op geen enkele andere wijze was het mogelijk om €69 te voldoen, ook niet met mijn creditcard. De enige oplossing was de boeking om te zetten op mijn naam. Dus Rentalcars gebeld met de vraag of zij dit wilde regelen. Dit was volgens Rentalcars niet mogelijk, omdat de ophaaltijd inmiddels verstreken was. Ik kon alleen een nieuwe boeking maken en annuleren tegen het volledige bedrag.
  Of 3 uur wachten op een luchthaven (met een kind van 8 jaar). Uiteindelijk heb ik €90 annuleringskosten moeten betalen. Dit krijg ik met geen mogelijkheid terug. Ik vind dit echt een schandalige manier van zakendoen. Super slechte service. Ik boek nooit meer via Rentalcars.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Super slechte service.


Bezoek RentalCars

Schrijf een review