rentalcars.com is een van de grootste online autoverhuur bemiddelaars in de wereld, dat meer dan 2 miljoen huurauto’s per jaar in meer dan 6.000 lokaties ter wereld regelt. Met klanten in meer dan 180 landen hebben we een echte globale klantenkring die we ondersteunen door middel van een website die beschikbaar is in meer dan 40 talen en in meerdere munt eenheden. Al onze klanten hebben ook toegang tot meertalige ondersteuning via een gratis telefoonnummer of per email. Als onderdeel van Priceline.com (Nasdaq: PCLN), zijn we lid van van de grootste reisorganisatiegroep ter wereld en deze bestaat uit Priceline.com, de grootste reisdienst voor prijsbewuste reizigers in de VS; Booking.com, de grootste online hotelreserveringen dienst in de wereld qua overnachtingen en Agoda.com de snelst groeiende online hotelreserveringen dienst in Azië;

Benodigdheden

Om een auto te huren bij RentalCars, hebben klanten een debit- of credit card nodig. Bij het ophalen van een auto, moeten men ervoor zorgen, dat ze de volgende bescheiden bij zich hebben: 1. De voucher/ e- voucher. Hiermee kan een klant laten zien dat er is betaald voor de auto. 2. Een debit- creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Op deze kaart moet er voldoende krediet zijn ter garantie van de borgsom. 3. Elke bestuurder moet een geldige rijbewijs meenemen. De bestuurders moeten tenminste 12 maanden (en in sommige gevallen 24 maanden) in het bezit zijn van dat rijbewijs. 4. Daarnaast heeft het bedrijf een paspoort of identiteitskaart nodig om de auto mee te kunnen geven. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er andere vereisten zijn om een auto af te kunnen halen. Het is daarom aangeraden om altijd de algemene voorwaarden, die men op de huurlocatie ontvangt, goed door te nemen.


Leeftijd bestuurders

Bij de meeste autoverhuurbedrijven moeten de bestuurders van de auto's tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Bestuurders die jonger dan 25 of ouder dan 70 jaar zijn kunnen een auto huren, maar de kans is groot dat zij dan een extra toeslag moeten betalen.


Beste Deals

RentalCars werkt samen met alle grote internationale verhuurders alsook met de vele kleinere lokale verhuurders om op die manier een breed aanbod van huurauto's tegen de beste prijzen aan de man te kunnen brengen. Dit stelt RentalCars in staat om tegen de beste deals een huurauto voor klanten te vinden, op meer dan 49.000 locaties wereldwijd. Middels de zoekmachine van deze site kunnen klanten prijzen vergelijken en hun ideale auto vinden tegen de beste prijzen.


Tips

Veel klanten weten niet altijd waarnaar ze moeten kijken bij het huren van een auto. Bij het huren van een auto moet vooral gekeken worden naar het volgende: - De ruimte: In de meeste gevallen genieten klanten meer van een huurauto, die genoeg ruimte heeft voor zowel passagiers als bagage. - Brandstofverbruik: Indien klanten niet van plan zijn om veel te rijden, dan kan een vol- tot- vol brandstofbeleid hen veel geld besparen. - Locatie: Klanten kunnen voor het gemak kiezen om opgehaald te worden op de luchthaven. Daarnaast kan het ophalen van de huurauto met een shuttlebus, buiten de luchthaven, de klant veel goedkoper uitkomen.


Toeslagen en huurprijs

De meeste van de boekingen van RentalCars zijn inclusief diefstalbescherming, cascoschade vermindering (CDW), lokale belasting. luchthaventoeslag en wegenbelasting. Klanten betalen voor extra's wanneer ze de auto ophalen, tezamen met eventuele kosten voor jonge bestuurders, extra bestuurders, of het ophalen en inleveren van de huurauto op verschillende locaties. Dit wordt ook kenbaar gemaakt aan de klant alvorens zij de huurauto reserveren. Daarnaast kan het meenemen van een eigen autostoeltje of GPS een gemakkelijke manier zijn om de kosten te drukken.


Contactgegevens

RentalCars, Floors 9-12 Sunlight House Quay Street Manchester M3 3JZ Verenigd Koninkrijk Tel.: 0858 880 744 Geregistreerd in Engeland en Wales onder registratienummer 05179829 btw-nummer: 855349007


RentalCars Video


RentalCars Reviews

  • In augustus 2015 aangekomen in Porto en auto afhalen bij Sixt die ik -helaas- via Rental Cars had geboekt.
    Het begon al dat ik de keuze kreeg voor een extra verzekering af te sluiten. Dit omdat de verhuurder niks met Rental Cars van doen heeft. Dit terwijl ik dacht via Rental cars een extra All risk verzekering te hebben afgesloten.
    In geval van onverhoopte schade aan de auto zou ik deze moeten voldoen en dan later via Rentalcars hopen met die verzekering weer terug te krijgen.
    Helaas kwam het niet zo ver, want bij Sixt moest ik de pincode van mijn creditcardopgeven. Nu gebruik ik die kaart al 20 jaar dmv handtekening te zetten. Dat ging niet, dus de deal ging niet door.
    Rentalcars gebeld en kreeg ik te horen dat ik te laat had geannuleerd dat betekent Full Loss (=geld kwijt).
    a. ik heb helemaal niks geannuleerd en b. na ingangstijd van de huur valt er niks te retourneren. Dat betekent dus altijd, want je haalt je auto op een afgesproken datum en tijdstip af en ben je dus altijd te laat.
    Uiteindelijk via een huurbedrijf op vliegveld een auto geregeld en kon gewoon tekenen met mijn creditcard.
    TIP: regel de huur rechtstreeks met een autoverhuurbedrijf, want nu wordt er alleen naar elkaar gewezen en wordt je met een kluitje in het riet gestuurd.

    Sterke punten
    Geen.
    Er zijn een te overziene hoeveelheid auto verhuurders, dus is het een kwestie van hun websites raadplegen voor tarieven en beschikbaarheid.

    Zwakke punten
    Ik voel me er in geluisd.

    Door Hans M op 12 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Let op met autohuur in Spanje via Rentalcars.com en m.n. verhuurder Centauro. 1.Je wordt getild bij inlevering van de auto. De restant hoeveelheid brandstof wordt op 10% gesteld door Centauro. Ook al lever je een volle of halfvolle tank in. Het retourformulier wordt achtergehouden zodat je dat niet kunt controleren. je kunt fluiten naar je geld. Verhaal halen bij Rentalcars.com leidt tot nietszeggende mails. Men staat niet aan jouw kant maar aan de kant van de verhuurder! 2.Let op aanwezige schade bij ophalen! Vul het formulier uitgebreid in en geef alle schade ook die kleiner is dan <>10cm in! Alles wordt bij inlevering tegen je gebruikt! 3. De aanvullende verzekering bij Rentalcars.com stelt niets voor. Je wordt bij afhalen geprest om de eigen verzekering bij Centauro af te sluiten.Men heeft geen boodschap aan Rental cars.com.!! Let op dat men je vraagt om een forse borg via creditcard! Geschillen over berekeningen van schade kun achteraf pas zien (ZIE 1). Dus.aw liever niet met Renatlcars.com en Centauro in zee gaan. Scheelt je een hoop stress en vergalt vakantieplezier.

    Sterke punten
    Snel reactie op mails.

    Zwakke punten
    Geen enkele harde actie naar verhuurder.
    Men laat je en terugkeek in Spanje en hier in NL in de kou staan.

    Door harry op 31 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Let op met autohuur in Spanje via Rentalcars.com en m.n. verhuurder Centauro. 1.Je wordt getild bij inlevering van de auto. De restant hoeveelheid brandstof wordt op 10% gesteld door Centauro. Ook al lever je een volle of halfvolle tank in. Het retourformulier wordt achtergehouden zodat je dat niet kunt controleren. je kunt fluiten naar je geld. Verhaal halen bij Rentalcars.com leidt tot nietszeggende mails. Men staat niet aan jouw kant maar aan de kant van de verhuurder! 2.Let op aanwezige schade bij ophalen! Vul het formulier uitgebreid in en geef alle schade ook die kleiner is dan <>10cm in! Alles wordt bij inlevering tegen je gebruikt! 3. De aanvullende verzekering bij Rentalcars.com stelt niets voor. Je wordt bij afhalen geprest om de eigen verzekering bij Centauro af te sluiten.Men heeft geen boodschap aan Rental cars.com.!! Let op dat men je vraagt om een forse borg via creditcard! Geschillen over berekeningen van schade kun achteraf pas zien (ZIE 1). Dus.aw liever niet met Renatlcars.com en Centauro in zee gaan. Scheelt je een hoop stress en vergalt vakantieplezier.

    Sterke punten
    Snel reactie op mails.

    Zwakke punten
    Geen enkele harde actie naar verhuurder.
    Men laat je en terugkeek in Spanje en hier in NL in de kou staan.

    Door harry op 31 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had een auto voor drie weken gehuurd voor de vakantie met mijn gezin in Amerika bij Rentalcars via de officiele website van de luchthaven van San Fransisco twv 1400 euro. Bij vertrek vanaf schiphol bleek er een vertraging te zijn met het vliegtuig waardoor wij meer dan dan dag later gingen aankomen in San Fransisco. Ik heb direct geprobeerd om in contact te komen met Rentalcars om door te geven dat ik de auto later zou komen ophalen. Het call center bleek niet bereikbaar. Ook annuleren via de website en mijn persoonlijke account bleek technisch niet mogelijk. Ik heb ook nog het uiteindelijke verhuurbedrijf Dollar gebeld met de mededeling dat ik later zou aankomen en dat ze de auto nog even moesten vasthouden. Zij verzekerde mij dat ze niets voor mij konden doen en dat ik Rentalcars zelf zou moeten bellen. Bij aankomst midden in de nacht bij het verhuurbedrijf bleek dat ik de reeds betaalde auto niet mee kreeg omdat ik deze te laat zou hebben opgehaald. Ik heb toen een andere auto moeten huren voor meer dan de dubbele prijs. Allereerst wist ik niets van de voorwaarde dat je een reeds betaalde auto niet meekrijgt als je deze niet op tijd ophaalt en dat je je geld kwijt bent. Tegelijkertijd heb ik extra veel kosten moeten maken omdat niemand mij dit verteld heeft op het moment dat ik contact zocht met Rental cars. Ik had dan in ieder geval nog maatregelen kunnen nemen door online een andere auto te boeken bij een andere maatschappij. Deze praktijk is blijkbaar onderdeel van het verdienmodel van Rentalcars. Ik overweeg juridische stappen te nemen vanwege de enorme emotionele schade zie Rentalcars heeft toegebracht aan mijn gezin en tegelijkertijd een financiele strop heeft veroorzaakt van rond de 1500 euro.

    Sterke punten
    Geen, Het lijkt goedkoop maar is uiteindelijk duurkoop

    Zwakke punten
    Bewust verdienmodel door misbruik te maken van vliegtuigvertragingen en onbereikbaar zijn om daar voortijdig nog iets aan te doen.

    Door Huub op 10 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • via internet huurauto gereserveerd voor twee weken vakantie Corsica. Auto bij Avis opgehaald luchthaven Bastia. Alles prima en volgens afspraken verlopen, auto was netjes en aanwezige schade stond netjes op papier. na twee weken auto ingeleverd, wederom alles vlekkeloos verlopen. Mijn complimenten voor zowel RentalCars als Avis.

    Sterke punten
    mooie jonge auto (Renault Captur)
    alles volgens afspraak verlopen
    geen "gedoe" bij inleveren auto

    Zwakke punten
    geen

    Door John B. op 10 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had een auto besteld voor twee dagen en toen ik aankwam op schiphol moest ik de hoofdbestuurder aanpassen omdat je niet met een andere credit card de borg kunt betalen. Europcar kon het niet aanpassen en dus via de website.. Dit kon niet meer dus bellen.. Na twee uur in de wacht te hebben gestaan met hun onbereikbare helpdesk toch maar voor Herz gekozen omdat we toch echt weg wilden. Naderhand uiteindelijk een email ontvangen van rentelcars met het bericht dat we geannuleerd hadden.. Dat hadden we dus niet er moest alleen een kleine aanpassing plaatsvinden maar hun helpdesk was onbereikbaar. Ik heb ze nu verteld dat ik alle review websites langs ga en Radar en Kassa inschakel, ik raad u hetzelfde aan!

    Sterke punten
    Mooie sprookjes vertellen

    Zwakke punten
    Service
    Service
    Service...

    Door Jan Willem op 7 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben vanmiddag een lastminute boeking gemaakt bij RentalCars voor een auto op Ibiza. Er kwamen -ondanks lage gegarandeerde prijzen- allerlei extra kosten bij. Wij hebben de meest volledige verzekering gekocht. Nu bleek ineens dat wij een borg tussen 900-1500 euro op onze creditcard moesten laten blokkeren.Dat willen wij niet, want we hebben die kaart voor op vakantie en niet om alleen een auto mee te huren.
    Na een telefoontje aan RentalCars blijkt dat annuleren ons € 212,- kost omdat we binnen 48 uur voor aankomst zitten. Maar hoe konden wij buiten deze tijd annuleren als we nog geen 24 uur voor aankomst hebben geboekt?
    RentalCars gaf geen duimbreed toe. Zelfs ons voorstel om de kosten te delen werd niet geaccepteerd. Nu is er dus 680 euro geblokkeerd en moet ik nog zeker een week wachten tot ik dit bedrag minus de annuleringskosten terug krijg.
    Nooit meer RentalCars. Wat een stugge en klantonvriendelijke houding!

    Zwakke punten
    stug, willen niet meewerken.

    Door G. Burggraaf op 1 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had een auto gehuurd voor 12 dagen Sicilie, kostprijs 310 euro. Op de website wordt er naar je leeftijd gevraagd om een berekening te maken wat de huurprijs zal zijn.

    Echter toen ik op de luchthaven in Sicilie aankwam, moest ik nog 350 euro extra betalen omdat ik 24 jaar ben. Dit valt onder een zogezegde 'Young Drivers' voorwaarde dat je onder de 25 jaar een toeslag van 25 euro/dag moet bijbetalen.

    Conclusie: ik was meer dan het dubbel kwijt dan de prijs die men mij op de website laat simuleren. Waar dient deze vervloekte simulatie dan voor?

    Ik heb tientallen keren gemaild om tot een overeenkomst te komen, maar ze schepen je gewoon af. Klant is hier duidelijk geen koning.

    Zwakke punten
    Oplichters!!!
    Let op voor extra kosten!!!

    Door Bram op 22 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Rentalcars.com => Oplichters!

    PAS OP!!! -- OPLICHTERS!!!
    Rentalcars - Maggiore - Smile Rent

    Rentalcars.com, Smile rent en Maggiore zijn alledrie oplichters. Ze bieden voor een redelijk bedrag auto's aan op de website van rentalcars.com, echter moet je vele honderden euro's bijbetalen voordat je de auto meekrijgt en wordt er nog meer niet overeengekomen kosten afgeschreven na afloop.

    We hebben twee auto;s gehuurd. De totale kosten zijn meer dan verdubbeld.

    Bij aankomst op Pisa airport kreeg ik te horen dat ik 1800 euro per auto borg van mijn creditcard moest afschrijven als borg. Een abnormaal hoog bedrag, aangezien ik reeds voor een all-risk verzekering met verlaging van het eigen risico heb betaald. Ik kon dit niet betalen, omdat mijn creditcard een limiet van 1500 euro heeft en alle andere passen niet worden geaccepteerd. De enige optie was om 150 euro te betalen voor het afkopen van mijn eigen risico voor een van de autos (meer dan ik voor de huur van de auto heb betaald). Pure oplichting! Ik was niet de enige die daar boos aan de balie stond. Maar je bent machteloos.

    De auto's die wij kregen was vies en beschadigd en dit is genoteerd door een medewerker. Toen wij de auto inleverden was er niets aan de hand. Achteraf kregen we een dikke rekening met de volgende onterechte kosten:
    - schoonmaken terwijl de autos al vies waren bij inleveren en niet schoongemaakt hoefden te worden.
    - extra dag huur terwijl de autos op tijd zijn ingeleverd.
    - extra aiport charges ?????

    Totaal zijn de kosten meer dan verdubbeld. Er is geen enkele zinnige reactie gegeven op mijn vele emails aan alle drie de bedrijven. Het zijn oplichters! Huur niet van ze!

    Sterke punten
    Geen, het zijn oplichters!

    Zwakke punten
    Alles

    Door Maarten op 14 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Er word al snel een goedkope huurauto voor je gevonden.
    inclusief verzekering..
    eigenlijk dacht ik al dat is wel heel goedkoop.
    Bij aankomst in guadaljara mexico komt de aap al snel uit de mouw.
    of ik even een verzekering wil afsluiten.....kost 100 us dollar per dag .
    Anders krijg je de auto niet mee.
    Daar sta je dan.

    Blijf ver weg van deze website.
    ik heb natuurlijk een klacht in gediend.
    Maar volgens hun voorwaarden krijg je niks terug.
    Niet doen dus.......

    Sterke punten
    Helemaal niks

    Zwakke punten
    Slechte voorlichting.
    Slechte service.
    onbetrouwbaar.

    Door martin op 17 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In april via Rentalcars een auto gehuurd bij Thrifty in Malaga, Spanje.
    Er is 1 balie, rechts Thrifty en links Hertz.
    Ik werd door Hertz geholpen door een man met een slecht humeur.
    Toen hij klaar was met mijn gegevens bekijken en invoeren zei hij doodleuk dat mijn Aygo bij een bepaald nummer klaarstond.

    Toen ik aangaf dat ik een hogere klasse had geboekt ging hij morrend verder en kreeg ik een Peugeot 206 en dat was het enige positieve van mijn ervaringen met Rentalcars.
    Ik leverde de auto niet vol in en de Hertzman liet mij zien dat dan Euro 49 in rekening zou worden gebracht, dat werd Euro 64,20 [zoveel diesel gaat niet eens in een 206!]
    Ik kreeg in Spanje een bekeuring [9 km te hard] en Rentalcars boekt doodleuk Euro 40 af voor het doorgeven van mijn gegevens aan de spaanse justitie!!!!! de bon kwam later!!
    Bij klantenservice verhaal gehaald en ik moest een bewijs laten zien van die Euro 49 afspraak [moet je dan van iedere afspraak foto's maken?]
    Ik kreeg ook iedere keer een ander persoon bij klantenservice.
    Kortom een bedrijf welke totaal niet klantgericht is. Je loopt tegen een muur.......

    Sterke punten
    Alleen de auto

    Zwakke punten
    -- Niet aan afspraken houden [auto lagere klasse aanbieden]

    -- hogere benzine rekening afschrijven dan was afgesproken.

    -- 40 Euro afschrijven voor bemiddeling na het krijgen van een boete!!!!!! vette prijs!!

    -- Klantonvriendelijke klantservice.

    Door Paul de Wit op 16 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Website logic zet je op het verkeerde been en daarna kom je terecht in een organisatie die niet klantgericht is. Telefonisch kunnen ze niet helpen en op email reageren ze niet. Klant heeft per definitie ongelijk, ze zijn een broker en willen nergens op aangesproken worden. Er zijn betere brokers!

    Sterke punten
    - Geen idee

    Zwakke punten
    - Website logic en het pakket wat je vervolgens echt krijgt
    - Klantgerichtheid
    - Klantcontact en follow up
    - Prijs
    - Service

    Door stam op 14 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Rentalcars had mij gekoppeld aan een - later bleek - niet bestaand afhaalpunt van Budget in Tarragona centrum. Na uren zoeken en bellen met de helpdesk deden ze uiteindelijk een aanbod om een auto van Goldcar te huren op Reus Airport en de taxikosten te declareren.

    Na terugkomst verwijzen ze me voor die declaratie door naar Budget, terwijl ik daar als klant helemaal geen relatie mee had!

    Werkelijk onbeschoft.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    telefonische bereikbaarheid servicelijn
    afhandeling declaratie
    nakomen afspraken

    Door Bart Stoffel op 3 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik huur en betaal een auto vooraf bij rentalcars ->413 euro. Ik kom met de juiste documenten op het afgesproken tijdstip mijn auto ophalen. Als ik tussen neus en lippen door zeg dat ik er EVENTUEEL mee naar het buitenland wil in de periode dat ik hem leen krijg ik te horen dat dat verboden is; ok, dan ga ik niet naar het buitenland, prima, ik kan mijn zaken wel in Nederland regelen en het tripje uitstellen naar volgende maand. Echter, meneer de baliemedewerker geeft aan dat ik de auto niet meekrijg. Totaal flabbergasted verlaat ik het bedrijf en ik ben rentalcars.com. Na overleg met een collega verteld de telefonist mij dat ik geen recht heb op teruggave van mijn geld omdat ik DE ALGEMENE VOORWAARDE HEB GESCHONDEN...(Wat?) Ik heb nog geen meter gereden in de auto en toch al de voorwaarde geschonden wat betreft rijden in het buitenland??? Als ik in het tweede gesprek de zelfde telefonist erop wijs dat ik geen enkele voorwaarde heb geschonden geeft hij aan dat ze het bij rentalcars beschouwen als een NO SHOW (u bent niet op komen dagen) Geen geld terug!
    Ik vind dit werkelijk van de zotte en het is PURE DIEFSTAL. Niet alleen zat ik om een auto verlegen, kwam die dag te laat op mijn werk (want OV ipv auto), rentalcars doet er echt alles aan om je een poot uit te trekken. Ze hebben gewoon 400 euro uit mijn portemonnee en vertellen me doodleuk dat ze "het heel vervelend voor mij vinden" maar ze kunnen niks voor me doen.

    PURE MAFFIA PRAKTIJKEN!!!

    Sterke punten
    -Mensen afzetten
    -Geld stelen van brave burgers
    -Zeggen dat ze het heel erg voor je vinden maar wel je geld stelen

    Zwakke punten
    -Criminelen van de bovenste plank
    -Geen service, geld weg
    -Hele slechte site waarin de algemene voorwaarden worden verborgen in de hoop dat je ze schendt zodat ze je geld kunnen stelen
    -Slecht bereikbare klantenservice

    Door Jan Willem op 21 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We huurden enkele dagen een Renault Clio in Brindisi eind februari 2015.
    Vorige week, half mei werd er plots 48.50 euro van onze kredietkaart gehaald...zomaar...administratieve kosten voor een verkeersboete ??? onze naam doorgeven aan de politie is blijkbaar een dure onderneming...

    De extra verzekering bij rentalcars is onnodig, ze dekt niks...als je een omnium wilt moet je toch bij Locauto een omnium afsluiten.
    wij deden dat en normaal kan je bij aflevering direct naar de luchthaven...wij kregen dubbele controle over brandstof (wijzer was kapot ?) 2x volgetankt en ze moesten het papiertje hebben...en grote controle op schade...met een omnium ???? schande in Brindisi...nooit meer voor ons !!

    Sterke punten
    Renault clio was een moderne wagen en vrij nieuw

    Zwakke punten
    slechte communicatie over de verzekeringen...hele studie eer je een omnium kan afsluiten met een gerust geweten...

    zomaar 48 euro afhalen na 2 maanden voor adminstratie...???? schandalig...

    en nu wachten op de Italiaanse politie die ons wellicht nooit gaat contacteren...

    Door Robin op 20 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In augustus 2014 heb ik een auto gehuurd bij Dollar via Rentalcars op de Luchthaven van Madrid. Om het eigen risico bij schade af te dekken heb ik een Schadekosten Restitutieplan erbij gekocht.
    Toen ik bij de balie (Herz) kwam probeerde men eerst nog een extra verzekering af te sluiten. Dat heb ik niet gedaan omdat ik m.i. al voldoende verzekerd was. Helaas was ik tijdens de vakantie betrokken bij een ongeval en is er een behoorlijke schade aan de auto ontstaan.Bij inlevering van de auto werd een bedrag van bijna 1200 euro via mijn creditcard op mijn rekening belast.
    Dit bedrag zou via het Schade Restitutieplan worden teruggestort op de rekening. Nu 9 maanden later en na vele emailcontacten is er nog geen cent terugbetaald. De reden die Rentalcars aangeeft is dat het langer duurt omdat er derden bij betrokken zijn. Verder dan die reactie komt Rentalcars niet en doet verder niet voor je als klant. Conclusie: NIET via Rentalcars huren, maar rechtstreeks bij de verhuurder.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte service en niet nakomen van verplichtingen

    Door George op 17 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tijdens onze trip door Amerika hadden we via RentalCars een auto gehuurd. Hiervoor hebben we keurig een overeenkomst ontvangen. Echter bleken er bij het ophalen van de auto allemaal extra kosten bij te komen, die niet in de huurovereenkomst waren opgenomen. Hierdoor was de huurprijs bijna 3x zo hoog als afgesproken. Vervolgens hebben we contact opgenomen met RentalCars, maar die gaven aan niets te kunnen doen. Een schandalige behandeling door een schandalig bedrijf. RentalCars: het zijn een stelletje oplichters!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    - Komen afspraken niet na
    - Extra onverwachte kosten
    - Zijn niet klantgericht
    - Zetten klanten af
    - Zijn oplichters
    - Deze organisatie moet zo snel mogelijk aangepakt en verboden worden.

    Door Smits op 15 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via de website van Rentalcars een Skoda Fabia Stationwagon (of vergelijkbaar) geboekt voor drie dagen voor EUR 155. Stationwagon is een aparte klasse bij Rentalcars en voor ons gezien onze bagage belangrijk.

    Bij aankomst in Kiev stond een VW Polo (!) klaar voor ons gezelschap met drie volwassen en 6 stuks bagage. Na 2,5 uur discussiëren, onderhandelen en wachten op de lokale Sixt vestiging, het was inmiddels half 3 's nachts, was er een VW Golf Stationwagon.

    Omdat dit een hogere klasse zou zijn moesten we EUR 133 bijbetalen (dat was dus bijna een verdubbeling van de huurprijs) anders kregen we hem niet mee. Van armoede hebben we dit dus gedaan want anders konden we gewoon niet van het vliegveld af.

    Bij thuiskomst uitgebreid met de Rentalcars klantenservice gecorrespondeerd. Die houden vol dat we een upgrade hebben gekregen en dus moeten betalen. Dat Rentalcars gewoon de overeenkomst niet na is gekomen wordt met geen woord over gerept.

    Helaas helpt mijn rechtbijstandverzekering pas vanaf een geschil over EUR 250 of meer dus er rest niks anders dan anderen op de hoogte te brengen van de praktijken van Rentalcars. Wees slim en boek direct bij de lokale autoverhuurder. Volgens de man van Sixt in Kiev neemt Rentalcars nooit contact met hun op en komen daarom problemen als deze voor.

    Zwakke punten
    Leveren niet wat betaald, gereserveerd en bevestigd is. Wij noemen dat oplichting.

    Door Paul Gross op 28 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Afgelopen week een auto gehuurd in Nice via Europcar via rentalcars. Bij aankomst bleek dat we een toeslag moesten betalen van 44 euro per dag omdat we beide onder de 25 zijn. Al is dat al vervelend genoeg, bleek het achteraf dat de man van Europcar naast de underage driving fee ook nog een andere toeslag had gerekend die we volgens Europcar niet terugkrijgen omdat we ervoor hebben getekend. Alsof wij wisten dat die extra verzekering eigenlijk niet nodig was. Hij vertelde ons dat we zonder die verzekering niet mochten rijden, wat dus wel het geval was. Daarnaast is het handig voor rental cars om te vragen naar je leeftijd als je boekt. Dit voorkomt veel teleurgestelde gezichten op het vliegveld en weet je van tevoren waar je aan toe bent. Nu ik alle andere slechte reviews lees, baal ik dat ik niet eerder heb gekeken. Rental cars is een verschrikkelijk slecht bedrijf en ik zal het nooit aanbevelen een auto te huren via rentalcars of Europcar.

    Sterke punten
    We kregen wel een hele nieuwe nette auto.

    Zwakke punten
    Slechte samenwerking met Europcar, geen informatie over de verzekeringen en extra toeslagen voor rijden onder de 25.

    Door Anice op 28 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Russiche roulettepraktijken als je een auto huurt bij Rental Cars. Je weet nooit wat je te wachten staat, want de vooraf berekende kosten zijn een wassen neus gebleken. Heb je geld en lef genoeg? Succes met boeken!

    Ik heb een auto gehuurd in Bergamo bij Enterprise, afgesloten via Rental Cars.
    Redenen waarom je dit niet zou moeten doen:

    1)Voor het huren van een auto zijn er drie opties;
    Ophalen in de terminal, erbuiten of met een shuttlebus.
    Ik heb gekozen voor terminal, vanwege de ouderdom van medepassagiers.
    Helaas moesten we buiten de terminal op zoek en daarna nog eens met een shuttlebus naar de parkeerplaats waar de auto's stonden. Maar dat was een klein incidentje. De afhandeling was vele malen vervelender want:

    2) De extra verzekering afgesloten bij Rental Cars kon in een prullenbak. Daar hadden ze bij Enterprise nl. niets mee te maken. We kregen een nieuwe keuze voorgeschoteld, of 2000 euro borg en geen extra verzekering voor schade en dergelijke of een nieuwe afsluiten voor 176,- en 700,- borg. Dit laatse hebben we maar gekozen. Bij Enterprise waren ze nog wel zo vriendelijk om Rental Cars voor ons te bellen. Van Rental cars kwam een mager excuus en de toezegging dat de extra verzekering teruggestort zou worden (dat is ook gebeurd).
    Direct thuis heb ik een klacht over de gang van zaken naar Rental Cars gestuurd.
    Dat ik vond als klant misleid te zijn (onder deze voorwaarden zou ik met een andere onderneming in zee gegaan zijn) werd afgedaan met de woorden: U bent nu akkoord gegaan met deze voorwaarden. Tja, wat moet je anders als je al betaald hebt voor je auto, je met twee oude mensen in Italie staat en je toch naar de plaats van bestemming moet?

    Sterke punten
    Scherpe aanbiedingen

    Zwakke punten
    Aan de scherpe aanbiedingen heb je niets, want ze zijn niets waard

    Door M v Dijk op 24 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Rental cars huurt voor mij bij Europcar een auto. Ik neem niet op voorhand een verzekering, maar ik kies ervoor om dit aan de balie te doen. Aan de balie bij Europcar bieden ze mij aan om een verzekering te nemen om de garantie mee af te kopen. Als ik die verzekering neem, moet ik alsnog een borg achterlaten van $ 150.000,- MXN wat gelijk staat aan € 8.997,34. Behalve dat ik dit bedrag niet kan garanderen, is het ook niet wat mij werd voorgehouden voor aanvang van de verhuur. Toen werd mij verteld dat ik de waarborgsom met een verzekering kon afkopen aan de balie. Ik kreeg de auto dus niet mee!
    Vervolgens annuleert Rentalcars mijn huur en brengt mij daarvoor annuleringskosten in rekening. Ik annuleer dus niet, maar krijg geen service, wat op zichzelf al naar genoeg is als je rekent op vervoer tijdens je vakantie.
    Rentalcars gaat in een telefoongesprek akkoord met het terugbetalen van het gehele bedrag, maar beroept zich later op haar algemene voorwaarden en zegt dat IK de huur heb geannuleerd.
    Makkelijk geld afhandig maken, dat is wat ze doen.
    Ik heb contact opgenomen met Rabocard welke de transactie voor mij gaat betwisten.
    Rentalcars? NOOIT doen!

    Sterke punten
    Snel geld afschrijven van je creditcard

    Zwakke punten
    Auto's verhuren

    Door Daniel Gonza op 12 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je een auto boekt via Rentalcars, wordt zonder dat je dit zelf actief aangeeft een schadedekking toegevoegd aan je huuropdracht.

    Vervolgens wilde ik de reservering meteen annuleren. Op de website staat dat dit kan door naar je boeking te gaan en deze te wijzigen. Deze mogelijk blijkt echter bij de boeking niet te bestaan.

    Bij de boeking stond dat de reservering tot de volgen ochtend 10 uur geannuleerd kon worden. De klantenservice blijkt echter pas na 10 uur telefonische bereikbaar te zijn.

    Vervolgens een contactformulier ingevuld. Maar daar krijg je geen bevestiging van gemaild.

    Bijzonder misleidend. Goedkoop is hier echt duurkoop.


    Zwakke punten
    Bijzondere misleidende boekingswebsite.

    Door Schoot op 7 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij huurden in september 2014 via Rentalcars bij Atesa Malaga een wagen (Ford Fiesta ipv Seat Ibiza) die wij ook vooraf betaalden met onze visa mastercard (voor 9 dagen = 250€ inclusief schaderestitutieplan). Ter plaatse betaalden we ook nog een waarborgsom van 150€ die zou nietig worden bij terugbezorgen. Ik had voor alle zekerheid ook de algemene voorwaarden ivm schaderestitutieplan uitgeprint in geval van schade aan de wagen. Dus we waren gerustgesteld mocht ons iets overkomen. Helaas de 3de dag van ons verblijf constateerde we op het dak een deuk in de wagen en begrepen niet hoe dit was gebeurd (vandalestreek vermoeden we). Wij waren zo eerlijk om dit bij terugbezorging mede te delen maar er werd een aanrijdingsformulier met een x op het dak opgemaakt en onze waarborg + herstellingskosten van 16€ extra = 166€ werd bij thuiskomst van mijn visa rekening afgetrokken. Men zei me dat ik me bij rentalcars in België moest informeren voor terugbetaling. Dit heb ik dus ook gedaan. Eerst telefonisch (waar men mij meedeelde dat ik de 166€ wel zou terugtrekken daar ik bij aanvang een schaderestitutieplan had genomen)en daarna schriftelijk met kopij van alle betreffende formulieren). Toen begon de cirque : schade aan dak zou niet inbegrepen zijn in restitutieplan, hoewel er in de schaderestitutieplanvoorwaarden die ik had uitgeprint niets specifiek staat dat schade aan het dak niet zou worden terugbetaald).Kreeg vervolgens verschillende mails van steeds verschillende rentalcars-medewerkers maar alles tevergeefs.Eentje beweerde dat kosten aan de banden niet terugbetaald worden. Heb nooit van banden gesproken.We hebben dus 249€+166= 415€ betaald voor 9 dagen huur. BEN DUS ZEER ONTGOOCHELT!Volgens mij zijn er veel te veel medewerkers bezig met een simpele zaak die achteraf punten toevoegen aan schaderestitutieplan die in 1ste instantie niet op mijn uitgeprint voorwaarden-formulier vermeld stonden (o.a.wel tussenkomst bij schade aan carrosserie - niet aan voorruiten, banden - hierop geen sprake van dakschade). Hoe kunnen ze dit zo daarna maar wijzigen en opeens toch toevoegen met tot gevolg ook geen dekking bij schade aan carroserie o.a. dak?

    Sterke punten
    helaas geen enkele

    Zwakke punten
    veel

    Door HILAERTS op 14 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In juli 2 auto's gehuurd bij Atesa in Mallorca via RentalCars. Dit zou samen 550 euro kosten. Bij de bali op Mallorca airport wer ons verteld dat zij op het tijdstip dat wij de auto's moesten inleveren niet open zouden zijn en dat het beter zou zijn om de auto's leeg terug te brengen, dit zou voor 2 lege tanks 150 euo extra koste. Vervolgens werd er erg aangedrongen op een extra all-risk verzekering maar die hadden wij al via de site afgesloten bij Rental Cars, dus dat wilden we niet. Er werd door 2 medewerksters tegelijkertijd gegoocheld met onze creditcards en bankpassen en gezegd dat ze niet de volledige borg af konden houden en of we ook nog 75 euro cash wilden voldoen. Achteraf gezien denken wij dat zij met opzet chaos gecreëerd hebben: al met al hebben wij ruim 1100 euro voor twee auto's betaald en de borg nog steeds niet terug! Vanaf begin augustus diverse keren met Rental Cars gemaild waarin ons ieder keer gevraagd wordt geduld te hebben omdat Atesa nog niet alle informatie door zou hebben gegeven, nu na 2 maanden krijgen wengeen antwoord meer. Wij voelen ons opgelicht!

    Zwakke punten
    Informatie over all-risk en verzekering daarvan is onduidelijk op de site. Slechte klantenservice: als het verhuurbedrijf je oplicht wachten ze tot dat bedrijf reageert!! Reageren ze niet, dan hoor jij dus ook niets meer.

    Door Lucienne op 2 oktober 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via rentalcars een auto. Gehuurd bij interrent in faro.

    Eigen risico bleek zo hoog (€1800)dat dit niet met een standaard bestedingsruimte op een credit card gedekt kan worden. Hierdoor. Moet je dus wel het eigen risico afkopen. Verder werd dood leuk aan mij een Clio gegeven terwijl voor een megane betaald was. Men zei dat dit dezelfde klasse was. Onzin natuurlijk . Ik als ex medewerker van een verhuur bedrijf kun je dat niet wijs maken. Heeft wel 2 uur gekost!. Verder moet je €100 voor een volle tank betalen! Erg veel als je na gaat dat dit rond de 60€ ligt. Bovendien moet je moeite doen de auto leeg terug te brengen. Iets waar je niet mee bezig wilt zijn in je vakantie. Dus alles opgeteld kostte de wagen net zoveel als bij een a merk verhuurder. Alleen krijg je daar een nieuwe auto. Die van ons zat vol deuken, had 100.000 op de teller en trok naar links. Pure oplichting!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door G.w. op 16 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek RentalCars

Schrijf je eigen review