Reviews van deze auteur

verzekeringsadvies

Review over RentalCars

bij het huren van de auto een extra verzekering afgesloten, alles was daarmee gedekt.
dat was juist, maar niet daarbij aangegeven dat er een eigen risico is van 960 euro.

Sterke punten
alles makkelijk te regelen via internet

Zwakke punten
afsluiten van extra verzekering geeft valse zekerheid: de dekking van het eigen risico wordt er niet beter mee.

opgelicht

Review over Sixt

via Rentalcars in Nederland auto gehuurd in Portugal: Sixt. We kregen zonder mankeren een iets grotere auto mee dan vanuit Nederland gereserveerd.
- er werd ons een speciaal kastje geadviseerd, want dat kon niet anders. Dat klopte niet, het bleek dat we ook gewoon contant hadden kunnen betalen: verschil 17,50 euro.
- er werd ons dringend een extra verzekering geadviseerd, want de verzekering die we hadden was niet compleet. Dat hadden we toch geregeld bij het afsluiten van de extra verzekering bij Rental Cars? dus niet gedaan.
- bij het inleveren van de auto werd er een grondige inspectie gedaan van de auto. er bleken al tal van veelal kleine beschadigingen te zijn. die hadden we niet gecontroleerd bij het accepteren van de auto. DAT WAS DOM, want er bleken er meer te zijn dan op het formulier vermeld stonden dat we bij aankomst hadden ondertekend. Dat moesten wij veroorzaakt hebben, want die krassen stonden niet op het formulier, dus daar zouden we een rekening van krijgen en dat is inderdaad zo: 340 euro.
ik weet zeker dat wij die krassen niet hebben veroorzaakt, dit is een slinkse manier om de verhuur extra rendabel te maken.
wij voelen ons getild door Sixt

Sterke punten
geen punten die beter waren dan mag worden verwacht bij het huren van een auto.

Zwakke punten
- opdringen van onnodig kastje voor de snelweg
- zoals elke keer wordt een extra verzekering geadviseerd, waarbij niet voldoende wordt toegelicht wat het probleem is (nl hoog eigen risico)
- manipuleren met al bestaande schade (die op deze wijze meermalen in rekening wordt gebracht aan verhuurders?)

reacties: