rentalcars.com is een van de grootste online autoverhuur bemiddelaars in de wereld, dat meer dan 2 miljoen huurauto’s per jaar in meer dan 6.000 lokaties ter wereld regelt. Met klanten in meer dan 180 landen hebben we een echte globale klantenkring die we ondersteunen door middel van een website die beschikbaar is in meer dan 40 talen en in meerdere munt eenheden. Al onze klanten hebben ook toegang tot meertalige ondersteuning via een gratis telefoonnummer of per email. Als onderdeel van Priceline.com (Nasdaq: PCLN), zijn we lid van van de grootste reisorganisatiegroep ter wereld en deze bestaat uit Priceline.com, de grootste reisdienst voor prijsbewuste reizigers in de VS; Booking.com, de grootste online hotelreserveringen dienst in de wereld qua overnachtingen en Agoda.com de snelst groeiende online hotelreserveringen dienst in Azië;

Benodigdheden

Om een auto te huren bij RentalCars, hebben klanten een debit- of credit card nodig. Bij het ophalen van een auto, moeten men ervoor zorgen, dat ze de volgende bescheiden bij zich hebben: 1. De voucher/ e- voucher. Hiermee kan een klant laten zien dat er is betaald voor de auto. 2. Een debit- creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Op deze kaart moet er voldoende krediet zijn ter garantie van de borgsom. 3. Elke bestuurder moet een geldige rijbewijs meenemen. De bestuurders moeten tenminste 12 maanden (en in sommige gevallen 24 maanden) in het bezit zijn van dat rijbewijs. 4. Daarnaast heeft het bedrijf een paspoort of identiteitskaart nodig om de auto mee te kunnen geven. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er andere vereisten zijn om een auto af te kunnen halen. Het is daarom aangeraden om altijd de algemene voorwaarden, die men op de huurlocatie ontvangt, goed door te nemen.


Leeftijd bestuurders

Bij de meeste autoverhuurbedrijven moeten de bestuurders van de auto's tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Bestuurders die jonger dan 25 of ouder dan 70 jaar zijn kunnen een auto huren, maar de kans is groot dat zij dan een extra toeslag moeten betalen.


Beste Deals

RentalCars werkt samen met alle grote internationale verhuurders alsook met de vele kleinere lokale verhuurders om op die manier een breed aanbod van huurauto's tegen de beste prijzen aan de man te kunnen brengen. Dit stelt RentalCars in staat om tegen de beste deals een huurauto voor klanten te vinden, op meer dan 49.000 locaties wereldwijd. Middels de zoekmachine van deze site kunnen klanten prijzen vergelijken en hun ideale auto vinden tegen de beste prijzen.


Tips

Veel klanten weten niet altijd waarnaar ze moeten kijken bij het huren van een auto. Bij het huren van een auto moet vooral gekeken worden naar het volgende: - De ruimte: In de meeste gevallen genieten klanten meer van een huurauto, die genoeg ruimte heeft voor zowel passagiers als bagage. - Brandstofverbruik: Indien klanten niet van plan zijn om veel te rijden, dan kan een vol- tot- vol brandstofbeleid hen veel geld besparen. - Locatie: Klanten kunnen voor het gemak kiezen om opgehaald te worden op de luchthaven. Daarnaast kan het ophalen van de huurauto met een shuttlebus, buiten de luchthaven, de klant veel goedkoper uitkomen.


Toeslagen en huurprijs

De meeste van de boekingen van RentalCars zijn inclusief diefstalbescherming, cascoschade vermindering (CDW), lokale belasting. luchthaventoeslag en wegenbelasting. Klanten betalen voor extra's wanneer ze de auto ophalen, tezamen met eventuele kosten voor jonge bestuurders, extra bestuurders, of het ophalen en inleveren van de huurauto op verschillende locaties. Dit wordt ook kenbaar gemaakt aan de klant alvorens zij de huurauto reserveren. Daarnaast kan het meenemen van een eigen autostoeltje of GPS een gemakkelijke manier zijn om de kosten te drukken.


Contactgegevens

RentalCars, Floors 9-12 Sunlight House Quay Street Manchester M3 3JZ Verenigd Koninkrijk Tel.: 0858 880 744 Geregistreerd in Engeland en Wales onder registratienummer 05179829 btw-nummer: 855349007


RentalCars Video


RentalCars Reviews

  • Rentalcars verhuurd zelf geen autos, zij zijn slechts tussenpersoon. Op het proces van boeken en reserveren geen klachten. Maar als ik een auto heb gereserveerd dan hoef ik niet 2x per dag een nieuwe aanbieding te ontvangen en dat steeds maar weer (spam). En dan de verhuurbedrijven waar men zaken mee doet. Sicily by Car bijvoorbeeld, waar dan de auto door werd geleverd. Dat RentalCars daar zaken mee doet is echt onbegrijpelijk. Dat is een criminele organisatie!

    Sterke punten
    snel en eenvoudig boekingproces.

    Zwakke punten
    na boeking blijf je gespamd worden.
    Men levert niet wat men belooft.
    Je kan ze niet vertrouwen omdat de bedrijven met wie ze zaken doen onbetrouwbaar zijn.

    Door Ed op 23 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op de luchthaven in Marrakech ontdekten we dat we bijna 5000 euro borg moesten betalen.Hadden we kunnen eten als we de moeite hadden genomen om 3x door te klikken op de site en de kleine lettertjes te lezen. De auto was een afgereden auto met rondom krassen, deuken en zelfs een tekening in de lak. Bovendien bijna een ton op de km teller. De verhuurder op de luchthaven probeerde 22.000 euro met onze visa te pinnen. Vanwege onvoldoende saldo (tja geen limiet tot 22.000 euro) kregen we de auto niet mee. Uiteindelijk een taxi genomen en met visa gebeld, daar werd ons het verhaal van de mislukte transactie van 22.000 euro verteld. Volgende dag uiteindelijk de auto meegekregen na nu wel het juiste bedrag te pinnen. Kregen we de auto mee met een brandend brandstoflampje. Zelf maar gauw getankt want we waren al lang bij dat we met een dag vertraging nu op reis konden. Van de kant van Rentalcars een flauw afpoeierberichtje van en Jesse. Dat we geen bonnetjes hebben van de taxiritten.....Duh, dat is zeker gebruikelijk in Marokko ..... Ook geen enkele compensatie voor t feit dat we nu 1 dag huur te veel betaald hebben door een fout van hen. Zelfs nog een bevestiging van Visa naar hen gestuurd als bewijs. Zoals verwacht geven ze niet thuis.

    Wanneer ze onze klacht alleen maar serieus hadden genomen en ons de paar tientjes teruggegeven hadden dan waren we al tevreden geweest en zouden wij klant gebleven zijn. We reizen een aantal keren per jaar waarbij we gebruik maken van huurauto's maar voor ons NOOIT geen Rentalars meer. We gaan onze volgende vakantie zelf wel in zee met een verhuurder.

    Sterke punten
    Eigenlijk geen, want de getoonde prijzen zijn niet de werkelijke prijzen omdat er toch weer bijkomende kosten zijn die je zelf maar moet zien te vinden.

    Zwakke punten
    Zeer slechte klantenservice; duidelijk gericht op t afpoeieren van klanten ipv klachten serieus te nemen.
    Wij moesten een borg van bijna 5000 euro betalen en dat werd niet direct vermeld; alleen zichtbaar na 3x doorklikken op site. Je moet t bedrag maar niet hebben dan sta je daar op een luchthaven en dan kun je natuurlijk fluiten naar t bedrag wat je inmiddels al wel betaald hebt voor de huur.
    Afgeleverde auto werd afgeleverd met een volledig lege tank met een brandend benzinelampje.

    Door Ellen van Heun op 21 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op de site worden verschillende auto’s aangeboden, in mijn geval een jeep grand Cherokee of gelijkwaardig gereserveerd. Tijdens het ophalen krijgen we een Hyundai Santa Fe mee, dit zou gelijkwaardig zijn?? Terwijl er op de site ten tijden van het reserveren van rental cars een Santa Fe wordt aangeboden tegen een goedkoper tarief?? Dan hadden we daar meteen voor gekozen als we dat zouden willen.... 2 mails gestuurd naar Rental Cars, geen reactie! Uiteindelijk gebeld maar we moeten het maar uitzoeken met het autoverhuurbedrijf, bedankt Rental Cars voor de misleiding en het helpen van je klant, super!

    Voor mij nooit geen Rental Cars meer, bah!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplossingsgerichtheid
    Bereikbaarheid

    Door Petra op 3 januari 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een auto boeken via rentalcars is vaak de goedkoopste manier. Goedkoper dan direct bij de verhuurder.
    Als je eigen risico lager is dan E750, neem dit dan niet want dat denk je creditcard al. Neem aal risk (goedkoper dan bij verhuurder) let op dat bij afhalen wil de verhuurder je alsnog een verzekering wilt aansmeren. dit kun je niet compenseren. De verhuurder verdient namelijk heel veel geld met deze verzekeringen.

    Sterke punten
    Handig,
    Overzichtelijk,
    Goedkoop,
    Je spaart kortingspunten,
    Makkelijk contact via e-mail

    Zwakke punten
    De verhuurder weet niets of doen altijd of ze niets weten van jouw all risk verzekering,

    Door Patrick H op 11 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd op Sicilie; we kregen een kleinere auto waar de bagage niet in paste, tevens konden er maar 3 bestuurders op het contract terwijl we voor 4 betaald hadden.
    Gereclameerd bij RentalCars, die konden niets doen op dat moment (zwak verhaal) claim ingediend na de vakantie nu een maand later nog geen inhoudelijke reactie.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    slechte afhandeling van klachten
    moeilijk mee in contact te komen

    Door Rob op 4 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voel me opgelicht door rentalcars. Auto via internet geboekt. 300 euro voor een week. Bij aankomst moest ik nog eens zoveel betalen anders kreeg ik auto niet. Echt schandalig. Zijn echte oplichters.

    Sterke punten
    Geen

    Door Luyten op 2 november 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • rentalcars ism locauto italie , locauto waar we de aotomoesten halen , houd geld achter van mijn creditcard en rentalcars waar ik een huurcontract mee heb weet van niks , als consument sta je machteloos .

    Sterke punten
    zij weten hoe je mensen moet oplichten

    Door peter op 24 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hadden al ruim 300 euro betaald voor auto in Spanje moesten we nog 217 euro bijbetalen. Voor extra bestuurder omdat ze zeiden dat buskaart van hoofdbestuurder niet werkte, wat niet het geval was. Dan nog 55 euro voor een week een kinderstoel te huren die veel te klein was dus bij ongeval was mijn dochter van 3 nog niet goed beschermd. Dus meer dan 500 euro betaald voor een week auto zonder dan nog een omnium of pechverhelping. Snap niet dat ze die firma nog toelating geven om auto's te verhuren!

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Veel te duur en zorgen gewoon dat de klanten opgelicht worden

    Door Luyten op 20 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Volkswagen gehuurd, maar andere auto gekregen. De afhaallocatie was niet bij het vliegveld, maar ik moest eerst met een pendelbus naar een locatie buiten het vliegveld. Belachelijke borgsom van 1.100,00 euro (waarom als ik totale dekking heb) werd niet vooraf bekend gemaakt. De auto was aan alle kanten beschadigd. Heb het hele vliegveld afgelopen om de verhuurder te ontdekken. Nergens werd aangegeven waar ik de verhuurder kon vinden. Gelukkig kon men mij uiteindelijk bij de informatiebalie helpen, maar veel tijd verloren en ergenis. De verhuurder probeerde mij nog allerlei verzekeringen aan te smeren en suggereerde dat hij niet wist waarvoor ik was verzekerd.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Geen/onduidelijke informatie vooraf.
    Geeft andere auto dan overeengekomen in de huurovereenkomst. Duidelijk een klasse lager en daarvoor ben ik niet gecompenseerd.
    Auto was aan alle kanten beschadigd en zelfs met foto's nemen is het achteraf moeilijk aan te tonen wat wel of niet aanwezig was.
    Belachelijke borgsom, terwijl er volledige dekking is en ook niet vooraf bekend gemaakt.
    Foute informatie over afhaalpunt
    Verhuurbedrijf suggereerde dat zij niet wisten dat ik een volledige dekking had.

    Door Jolanda op 12 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb tijdje terug auto geboekt via rentalcars.Na een aantal muniten zag ik dat ik verkeerd had geboekt en wou dit dus annuleren.Heb toen gebeld met het verhuurbedrijf en die zei dat het geen probleem is,dat hun pas geld innen wanneer je de auto ophaalt.Rentalcars loog dat dit niet het geval was(hun wisten niet ik had al contact met het verhuurbedrijf gehad).Dus hun hebben al het geld gehouden (123euro),door een dienst te reserveren voor een minuut of 3 die nooit is geleverd en waar hun zo goed als geen kosten aan hebben gehad!!!!Lekker verdienen zo oplichters!!!!!

    Sterke punten
    Mensen oplichten

    Zwakke punten
    Service

    Door Dennis op 9 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij huren al een aantal jaar via RentalCars een auto in Sardinië. Allereerst hebben zij vaak mooie aanbiedingen en is hun site overzichtelijk.
    Dit jaar voor het eerst een volledige verzekering aangeschaft, wat ik meestal onzinnig vond. En uit de recensies haalde ik dat het vaak een gedoe is om schde vergoed te krijgen.
    Dit jaar een auto bij B-Rent gehuurd, categorie Renault Captur. In Olbia werden we snel geholpen en kregen we een prachtige en gloednieuwe Fiat Tipo SW diesel. Helaas tijdens de vakantie langs een stenen muurtje gereden en toch wel een flinke kras/deuk. Tijdens inleveren schade opgegeven en gelijk van B-Rent een kostenopgave gekregen, kosten € 440,00 (wat mij erg meeviel). Trouwens door hen ook heel netjes geholpen. Terug in Nederland een claim ingediend bij RentalCars nadat het bedrag van mijn creditcard was afgeschreven. Binnen 2 dagen kreeg ik al bericht dat de vergoeding was toegewezen en binnen 7 dagen op mijn creditcard bijgeboekt zal worden. Blijkbaar staan op internet vooral slechte reviews en schrijven mensen die goede ervaringen hebben hier niet over. Ik ben dus zeer tevreden, ook over hun hulp bij het huurproces. Enige nadeel is dat ze een telefoonnummer in het buitenland hebben, waar weer extra kosten aan verbonden zijn.

    Sterke punten
    Prima service en vriendelijke medewerkers, goede en duidelijke website, mogelijkheid tot gratis annuleren

    Zwakke punten
    Vooralsnog nog niets.
    Wachtrijen bij sommige verhuurders (bij Goldcar stond een rij van een meter of 20!!), maar of RentalCars hier iets aan kan doen? Misschien een snelle incheck tegen extra betaling regelen?

    Door C. Melis op 29 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nooit nog één voertuig huren via RENTALCARS.COM / EUROPCAR AIRPORT BELGRADO

    Wij hebben één cabrioletvoertuig via RENTALCARS.COM bij EUROPCAR online besteld en gereserveerd op 17/05/2017 voor een speciale gelegenheid voor de huurperiode 14/07/2017 tem 28/07/2017.
    Zij hebben op datum van 17/05/2017 voorschot afgerekend van onze creditcard.
    Zij hebben saldo afgerekend op 16/06/2017 van onze creditcard, dus eigenlijk een maand vroeger dan de huurperiode zou beginnen !

    Bij de aankomst aan de luchthaven op 14/07/2017, bij het loket EUROPCAR (in opdracht van RENTALCARS.COM) aan Luchthaven Belgrado Serbia, bleek de cabriovoertuig niet beschikbaar te zijn!
    Enigste wat ze nog hadden was een gewone kleine wagen van het merk TOYOTA YARIS.

    Volgens Europcar kon er niets aan gedaan worden en de laatste "gewone" wagen die ze hadden konden ze alleen maar geven, terwijl alles al volledig was betaald voor Cabriolet voertuig.

    We hebben telefonisch contact gelegd met RENTALCARS.COM die via een Engels nummer te bereiken was (Vanuit Servie kost 1 minuut 7,00 Eur!).
    Na bijna een uur aan de lijn te hebben gezeten, gingen zij mij terugbellen. Dat hebben ze uiteraard NIET gedaan !!!
    TOEN IK NOGMAALS PROBEERDE TERUG TE BELLEN NAAR HUN WAS HET 17:30 ANTWOORDAPPARAAT ! (en het weekend ging in).

    Om de tocht verder te zetten waren we verplicht eender welke wagen te nemen ook al was het geen cabrio, dus de speciale gelegenheid kon niet doorgaan zonder gereserveerde cabrio.

    Ondertussen was er geen reactie vanwege de firma rentalcars.com.

    Pas volgende dagen had een accountmanager op mail geantwoord dat hij ons niet kan helpen, maar dat we pas na afloop van de huurperiode (28/07/2017) één klacht moeten neerleggen bij de klantendienst van RENTALCARS.COM
    Wij hebben dat uiteraard gedaan, Wij hebben talloze keren gebeld en gemaild maar de reactie is tot op vandaag nihil.

    We hebben heden nazicht gedaan en er zijn er enorm veel mensen die soortgelijke of gelijke problemen hebben met RENTALCARS.COM (EUROPCAR) die geld incasseert maar geen oplossingen biedt en zich verschuilt als tussenpersoon bij de grote verhuurmaatschappijen.
    Vaak en zoals in ons dossier zijn ze dan niet meer bereikbaar en laat staan een oplossing bieden aan het probleem dat zich heeft voorgedaan.

    Gezien het gereserveerde cabriolet voertuig niet afgeleverd werd, maar slechts een eenvoudige wagen eisen wij:
    - Het verschil terug tussen gehuurde en verkregen wagen, gelijk aan ons inziens het bedrag van de saldobetaling dd 16/06/2017 gelijk aan 442,00 Eur
    - Telefoonkosten één uur (60 minuten) x 7 Eur /minuut in Servië = 420,00 Eur
    - Schadevergoeding gelijk aan 250,00 Eur voor ons in de steek laten op de luchthaven zoals hierboven reeds omschreven, en de speciale gelegenheid niet kon doorgaan met een cabrio die gehuurd werd. We hebben achteraf nog een cabrio moeten huren bij andere maatschappij, die kosten hebben wij ook betaald.


    Ik leid uit deze uit dat ik geen enkele vertrouwen in jullie organisatie kan hebben, en machteloos sta terwijl ik alles voor mijn reservatie op voorhand betaald heb!

    De stijl van Rentalcars / Europcar is absoluut NIET zakelijk en barbaars.

    Vermits er één zeer moeizame communicatie is geweest, en aangezien alles met creditcard betaald (in een periode van 3 maanden) werd hebben we deze vorm van oplichting via onze Business Creditcard Company van de Bank moeten claimen en juridisch alle kosten en schadevergoedingen voor de ontstane schade.
    Wij zijn absoluut teleurgesteld in deze situatie, en genoodzaakt geweest na deze voorval andere potentiële klanten waar te schuwen via sociale media (Facebook en op het internet (incl. zakelijke LinkedIn contacten)), zodat andere clienten ervan op de hoogte zijn en niet hetzelfde zouden meemaken !

    Sterke punten
    - Geen

    Zwakke punten
    - Oplichters
    - Uiterst onprofessionele en barbaarse houding
    - Als er een probleem is laten ze je in de steek
    - Bestelde cabrioletvoertuig niet beschikbaar, kleine auto gekregen voor aan zelfde prijs

    Door Dino Sulejma op 12 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik boekte auto met full verzekering.
    Bij afhalen kreeg ik geen auto tenzij ik nog eens het bedrag van full verzekering bijbetaalde. Kon niet anders, anders geen auto.
    Oplichters eerste klas!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters, je houdt het niet voor mogelijk

    Door declercq op 7 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via Rentalcars bij Goldcar een auto gehuurd. Laats genoemde heeft een bedrag van 69 euro ingehouden op de reservering. Rentalcars neemt niet de verantwoording om deze klacht in voor de klant op te lossen. Het enigste wat ze zeggen is dat zij dit bedrag niet kunnen restitueren.

    Sterke punten
    Je kan heel snel een auto boeken bij rentalcars.

    Zwakke punten
    Niet transparant.
    Geven niet de ondersteuning die ze als tussenpersoon moeten bieden.

    Door Pieter op 6 september 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Pas op als je boekt bij Rentalcars, ze proberen je voor ieder wissewasje geld uit de mouw te kloppen. Zo moesten wij maarliefst €520 betalen voor een simpele naamaanpassing. Daarnaast wordt je ook nog eens onvriendelijk te woord gestaan. Wij zijn zeer ontevreden over Rentalcars.

    Zwakke punten
    Kloppen klanten geld uit de mouw. Rekenen belachelijk hoge bedragen voor administratieve handelingen. Wachttijd bij de ophaalbalie is heel lang. Geen service en /of vriendelijkheid.

    Door Merel op 5 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via RentalCars een wagen geboekt voor 10 dagen in Malaga. inclusief volledige verzekering met beperkte vrijstelling.
    Ter plaatse vriendelijk behandeld en werd de geboekte verzekering niet aanvaard. ik moest zomaar eventjes meer dan 300€ bijbetalen voor een verzekering, anders was de wagen totaal niet verzekerd.
    Contact genomen met RentalCars maar die geven niet thuis.
    Aanrader: niet boeken via RentalCars, lijkt goedkoop, maar uiteindelijk betaal je teveel...

    Sterke punten
    gemakkelijk overzicht

    Zwakke punten
    Scherpe prijs totdat je de auto ter plaatse afhaalt.
    Contract/voucher wordt niet aanvaard, je moet bijbetalen.

    Door Ludo op 31 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Had een auto geboekt ,betaald via internet(104 €)
    Vervolgens ter plaatse geen auto gekregen,geen auto vrij,en geld kwijt
    BEDRIEGERS VAN HET ERGSTE SOORT,
    NIET DOEN

    Sterke punten
    Tijdens het bedriegen zijn ze vriendelijk

    Zwakke punten
    Oplichterij
    Verkeerde info
    Boeken via internet gaat vlot(geld incasseren),daarna gaat het iets minder vlot

    Door heynderickx op 19 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via rentalcars zijn wij in mei in zee gegaan met verhuurbedrijf recordgo op Mallorca. Wij hebben bij de boeking de huur inclusief de meest totale verzekering (ongeveer € 180,- voor 2 weken )gekocht en betaald bij rentalcars. Bij het afhalen van de auto, moesten wij een borg stellen voor de brandstop ivm tanken na huurperiode. Ook moesten wij een bedrag van € 200,- betalen. Dit kwam ons vreemd voor, maar we moesten betalen anders geen auto, het was een soort borg zeiden ze. De borg voor de brandstof hebben we teruggekregen, de € 200,- zijn we kwijt. De hebben dit voorgelegd bij rentalcar, zij gaven aan niks te kunnen doen omdat wij betaald en getekend hadden. Dat wij getekend hebben omdat we anders geen auto kregen wordt aan voorbijgegaan. Rentalcar gaf aan hier niks aan te kunnen doen. (Wel hebben ze ons een tegemoetkoming van ong. € 130,- gegeven). Als er niks fout was zou je je afvragen waarom. Om het niet al te lang te maken, Rentalcar gaat dus bewust in zee een malafide partner (record.go) en laat de huurder in de kou staan. Een beetje bedrijf zou geen zaken mee doen met deze verhuurder. Als klant kan ik niks doen, zij kunnen dit wel. Overigens zijn dit soort praktijken, volgens onze creditcard maatschappij eerder regel dan uitzondering. Wat ik hoop dat u hieruit meeneemt als u op vakantie gaat is dat het ok schijnt te zijn om de huur van een auto bij rentalcar te betalen, maar zeer terughoudend waar het een verzekering betreft.

    Door Ad de Rooij op 7 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 23 juli had een auto gehuurd via internet rentalcars total bedrag 270euro 9 dagen.kom ik in mallorca moest ik in een keer 229.50 euro betalen. In contact gekomen met rentalcars gebeld alles gedaan niks krijg ik alleen 83 euro terug meer krijg ik niet terug van de 229.50 dus heb ik 416 euro voor 9 dagen een auto ford focua gehuurd ????? Vorge jaar ben ik in miami geweest met een dodge challenger voor 10 dagen. voor 400 euro. Dit is belachelijk!!!!!!! Noooiittt bij deze site huren niet doennn!!!!! Maar ik ben nog niet klaar met hun.

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Alless

    Door Jordi op 7 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto in juli gereserveerd via rentalcars en in NL al betaald.
    Opgehaald in Malaga bij Goldcar.
    Reservering laten zien van rentalcars op de ohh zo handige app op mijn telefoon. Creditcard hadden ze nodig voor de borg maar in werkelijkheid werdt er 350 euro afgeboekt voor verzekeringen en extra's terwijl we in NL al een verzekering hadden geregeld voor de huur periode.
    Na de vakantie zien we de dubbele boeking meteen beklag gedaan bij rentalcars, deze namen contact op met Goldcar ( ook zo'n oplichtersbende ) en de extra kosten waren voor diensten die ongevraagd op het huurcontract waren gezet. Er was niets aan ons gevraagd !! Het bedrag wat afgeboekt is klopt niet eens met de rekening van Goldcar ( rekening 230 euro aan extra verzekeringen en een afschrijving van 350 euro + 60 benzine ). Rentalcars geeft niet huis omdat je het contract getekend hebt terwijl er nergens een handtekening op het contract te vinden is.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    te veel

    Door N. schrijn op 5 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Rentalcars is een website waarmee je in één keer bij meerdere verhuurbedrijven kan zoeken naar huurauto's. Meer is het niet en was mij duidelijk. Je hebt van doen met de partij die daadwerkelijk verhuurt. En dat zijn, helaas, autoverhuurders. Ook ik had last ermee (uurtje wachten, geen fysiek kantoor), maar ligt in dit geval aan franchisenemer van AVIS in Astana. Met auto's huren heb je helaas nu eenmaal af en toe gedoe, daar verandert rentalcars helaas niets aan.

    Sterke punten
    Maakt zoeken naar huurauto's sneller en makkelijker. Prettige site, goedkope deal gevonden.

    Zwakke punten
    Geen, doet wat het moet doen.

    Door Maarten op 4 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Rentalcars is een gewoon doorgeefluik. Ze huren gewoon bij anders verhuurbedrijven. Als je daar problemen mee hebt is het gewoon jou probleem.
    Mijn creditcard werd niet geaccepteerd door het verhuurbedrijf terwijl ik al 6 maanden daarvoor bij rentalcars had betaald met dezelfde creditcard. Die kaart heb ik al 20 jaar en al overal auto's mee gehuurd.
    Zegt Rentalcars gewoon, dan sturen we je geld wel terug. Maar ik wilde geen geld terug maar een huurauto. Nee ze konden niets voor me betekenen. Je wordt op dat moment tussen de 2 bedrijven uitgespeeld en staat als klant in de kou. Dat is fijne service.
    Dat gaan we dus meer doen.
    Ik adviseer iedereen om geen zaken te doen met rentalcars.

    Door Rop Pulles op 30 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wagen gereserveerd (betaald via Visa).
    Pick-up 18/07/2017 Sofia Airport / Bulgarije.
    Rentalcars bevestigt : Pick-up 18/07/2017 - 00:00 uur
    Eenmaal toegekomen, bleek dat wij de wagen moesten oppicken op 17/07/2017 voor 00:00 uur.
    Geen wagen ter beschikking, help yourself was hun antwoord en uiteraard onze centen (849,09 €) kwijt.
    Hun reactie na klacht via e-mail : Pech ... !
    Oplichters !

    Sterke punten
    Oplichters !

    Zwakke punten
    Oplichters !

    Door Werbrouck Ch op 19 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto online gehuurd via Rentalcars (autoverhuurbedrijf Interrent) door een lokkertje met veel adders onder het gras.
    Luchthaven Bergamo: balie: drie juffrouwtjes die alleen aan hun nagels vijlen en spelen met de gsm. Auto enkel te bekomen na telefonische oproep die je zelf moet doen. Je krijgt de sleutels pas nadat je een dure omniumverzekering neemt die je telefonisch wordt aangesmeerd. Volgens Rentalcars was de verzekering nochtans inbegrepen. Dan met een bus naar standplaats auto, in the middle of nowhere. Half uur moeten zoeken naar klein hokje Interrent met onverschillige bediende . Auto zeer vuil!!! Terug inleveren: een nachtmerrie. Nergens benzinepomp te bekennen. 40 € boete als er een paar liters ontbreken. Portefeuille gestolen in kantoortje van Interrent zogezegd door iemand die je wil helpen. Kortom: zeer, zeer slechte ervaringen. Nooit meer via Rentalcars.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters. Huur NOOIT via Rentalcars! Ze lokken je met een lage prijs maar ter plaatse komt er het drievoud bij. Je kan ook niet afzien van de auto want dan krijg je het vooraf betaalde bedrag niet terug, plus een boete.

    Door Coppens op 13 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Doet zich voor als een soort booking.com, maar is heel, heel slecht qua service. Wij moesten onze auto 8 dagen eerder inleveren, kondigden dit ruim op tijd aan, de echte autoverhuurder bracht enkel de gebruikte dagen in rekening, en Rentalcars .... gaf geen enkele restitutie, onder vermelding dat eerder inleveren geen recht geeft op restitutie. Alle normale verhuurders doen dit wel, hoogstens tegen aftrek van bepaalde kosten! Mijn klacht werd afgewezen. Oplichters!!!

    Sterke punten
    Doet zich voor als een echte autoverhuurmaatschappij

    Zwakke punten
    Is een tussenpartij waar niemand blij mee moet zijn. Slechte service, smeert je verzekeringen aan die zeer verwarrend zijn wanneer je bij de balie van de echte autoverhuurder staat, en hanteert voor jou hele slechte voorwaarden.

    Door Tim Koomen op 23 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek RentalCars

Schrijf je eigen review